- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатанизъм
Последно редактирано от defender : 03-25-2020 на 23:19
Факта, че обръщаш другата буза те прави бай-слабия от всички ни тук, defend-ъре
Ти много искаше да ме изтряскаш, не успя, и сега злобееш, защото не можеш нищо друго.
Ти да не би да ревнуваш, че си приказвам с Kinspel? Яд ли те е? Как твоята "блестяща" религия не можа да привлече вниманието на моя милост?
![]()
Християните не изтряскваме жени, а направо се женим за тях, ве.![]()
Ама дори и да не беше така, пак нямаше да те изтряскам, защото познавайки те колко ме "обичаш", после съм почти сигурен, че щеше във форума да ме наклеветаш (примерно, че имам малка пишк@) и после докторчето да ми се подиграва. Не мога да го допусна тва ве.![]()
Последно редактирано от anonymous1043668 : 03-26-2020 на 22:53
За които и да е, размерът няма значение, понеже дефенди винаги ще е от поемащия краи, а не от подаващия.
Много out of the blue повдигаш темата за изнасилването. Тва да не ти е фетиш нещо?
Последно редактирано от Knispel666 : 03-27-2020 на 00:27
Имах бегла представа, че уменията ти за четене с разбиране са много над тези на третокласник, но едва сега осъзнавам, че дори с тогавашното ми щедро предположение съм подценила твоя интелектуален блясък - поздравявам те за завидните комуникативни умения, които демонстрираш и с искрено чувство на възхищение се покланям пред този парагон на изтънченост, който представлява особата ти.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.