.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ще ти кажа защо изчезнаха и 21-ците и 24-ките. По две причини - харчат повече от новите (което едно време не беше проблем, бензина беше 70 стотинки като бях малък) и другата е, че всеки иска да кара "модерна кола". Иначе щяха да си се карат и досега. Не виждам какво може да им стане. Както казах, двигателя може да го оправи всеки, който разбира поне малко. Отделно има много магазини за части за руски коли. С 300 зора един приятел ме уреди да си изкарам курсовете на Лада 2106 преди 12 години, влюбих се в арматурното и табло. Има нещо страшно секси в него Два големи кръгли километраж и оборотомер, масло, температура, бензин, скоростите се превключваха страшно плавно, голям волан, меки педали. Обичам я тая кола...
    https://i.pinimg.com/originals/39/f1...9c0b3a69a8.jpg
    Последно редактирано от RedArmy : 04-17-2020 на 09:12
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ще ти кажа защо изчезнаха и 21-ците и 24-ките. По две причини - харчат повече от новите (което едно време не беше проблем, бензина беше 70 стотинки като бях малък) и другата е, че всеки иска да кара "модерна кола". Иначе щяха да си се карат и досега. Не виждам какво може да им стане. Както казах, двигателя може да го оправи всеки, който разбира поне малко. Отделно има много магазини за части за руски коли. С 300 зора един приятел ме уреди да си изкарам курсовете на Лада 2106 преди 12 години, влюбих се в арматурното и табло. Има нещо страшно секси в него Два големи кръгли километраж и оборотомер, масло, температура, бензин, скоростите се превключваха страшно плавно, голям волан, меки педали. Обичам я тая кола...
    https://i.pinimg.com/originals/39/f1...9c0b3a69a8.jpg
    Гният, бе, човече... гният като всяка друга кола от желязо. Ауди и Волво само могат да се похвалят с достатъчно добри защити, че изтрайват доста време преди да започнат да гният. А иначе не е до "модерна", а е до функционална кола. Тръгни с Волгата Варна-София нощно време с тея кандила отпред, да видим за колко дни ще стигнеш. За други елементарни удобства като ел стъкла и климатик да не говорим. Факт, че се карат западни коли от годините на ГАЗ 24, но далеч по-функционални за ежедневна употреба. Просто руската техника(с изключение на военната) върви с едни 10 години назад. Няма сила на Света, която да ме убеди, че руска кола от 80-те насам (да не говорим за по-рано) е пригодна за нормална употреба в ежедневието. То не е случайно, че и до ден днешен доста хора примат пътят Варна-София като цяло пътешествие.. Щото още си представят как тръгват в 3 сутринта, та да не прегрява москвича.

Преди 15 и повече години, майка ми имаше Москвич 2140 и съм го карал и аз също, и не помня да е прегрявал някога... Ти, ако имаш личен опит, кажи. Радиатора му е доста по-добър от на Ауди 80, да речем. Ел. стъкла за какво са ми? Че ме мързи да ги вдигна/спусна на ръка ли? Тапицерията му е в пъти по-добра от на западните от едно време. И само да кажа - дай ми пример за западни коли от 60-те, които все още се срещат по пътищата. Съседа под нас имаше Пежо 404, хубав външен вид (за времето си), правеше впечатление, но изкара до 97-98-ма. С Москвича сме си ходили на море доста пъти, отделно, че беше на 200 000км, щеше и още да изкара, ако майка ми не си купи Голф 4, пълен боклук, повече време е бил в сервиза, отколкото е каран, да не говорим за скоростната кутия, диференциала, бутала... Колко още да изреждам, не знам...

П.П.: Пежо 406 е добра кола. БМВ 316i също, но и двете са скъпи за поддръжка, а и са претенциозни към бензина, а на газ палят трудно, дори и да е загрял двигателя.
    Последно редактирано от RedArmy : 04-17-2020 на 23:37

Волво е от шведска стомана, това обяснява доста неща Там са находищата на руда за инструментална стомана. И без покритие ще изкара доста години.

...
    Сигурен съм, че ще оцениш... Наздраве!
    https://ibb.co/vmGHFX7

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Сигурен съм, че ще оцениш... Наздраве!
    https://ibb.co/vmGHFX7
    Наздраве! На мен Русский стандарт не ми допада, има някакъв странен аромат, но одобрявам! Ако имам пари пия Столичная. Finladia не е зле, само северните страни могат да направят добра водка. Русия, Финландия, Швеция. Но сега съм на Адмирал - най-евтината
    П.П: как ти се дават толкова пари за водка?
    Последно редактирано от RedArmy : 04-19-2020 на 02:51

Наздраве! На мен Русский стандарт не ми допада, има някакъв странен аромат, но одобрявам! Ако имам пари пия Столичная. Finladia не е зле, само северните страни могат да направят добра водка. Русия, Финландия, Швеция. Но сега съм на Адмирал - най-евтината
    П.П: как ти се дават толкова пари за водка?
    Финландията ми е много мека.
    Не ми се дават, ама тази ми харесва най-много. И Житня съм пил, и една лидълска водка за 5-6лв има, и нея съм пил.

Житня не е чак лоша водка, става си. Аляска ме кефи, Флирт е най-гадното нещо на света, Барска също, Платиниум също не е хубава, Адмирал е добра за най-евтината, Савой също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си