.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Иначе, карам кола 94-та година на минимум 500к (само при мен са последните близо 150к) и освен скоростната кутия (автоматик след мноооого тормоз), която смених за 250лв, други сериозни проблеми не е създавала, а се кара на метан.
    Съвет - махай метана, това е самоубийство, а не си и заслужава. Мразя дизел, мразя, че двигател на дизел "шие" като шевна машина, но ако искам да ми е евтино, ще го предпочета пред метана. Това е бомба. Ако някой те удари отзад - край. Сигурно е 10 пъти по-нагнетен от газта.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Съвет - махай метана, това е самоубийство, а не си и заслужава. Мразя дизел, мразя, че двигател на дизел "шие" като шевна машина, но ако искам да ми е евтино, ще го предпочета пред метана. Това е бомба. Ако някой те удари отзад - край. Сигурно е 10 пъти по-нагнетен от газта.
    Тия доста съм ги слушал... Виждал ли си някога метанова бутилка? Аз съм виждал и катастрофирала кола с метанова бутилка. Бутилката беше минала през металната преграда на багажника и беше между двете предни седалки... ЦЯЛА. 5-6мм стомана, за да се скъсат нали се сещаш, че отдавна ще си мъртъв от самия удар, не от гръмналата бутилка. Пропановите гърмят като пуканки от удар, ама метанова никакъв шанс. За колко гръмнали метанови бутилки си чул? В Добрич инцидента не беше от гръмнала метанова бутилка. Като имаш предвид, че тук масово се карат нередовни бутилки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си