.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Сериозно ли си мислиш, че ме жегваш с всички тия жалки опити за тролене?
    Ни най-малко ти, си толкова странен, независим и непредвидим позитивен нихилист, че когато те троля нямам абсолютно никакви очаквания какво ще направиш.
    А и не мисля, че троленето ми е някакво злобарско към тебе. Не можеш се оплачеш.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ни най-малко ти, си толкова странен, независим и непредвидим позитивен нихилист, че когато те троля нямам абсолютно никакви очаквания какво ще направиш.
    А и не мисля, че троленето ми е някакво злобарско към тебе. Не можеш се оплачеш.
    Да бе, не е злобарско, само дето почти ми пожелаваш градушка да ми удари колата. Това не бих го пожелал и на наи-заклетия си враг.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Да бе, не е злобарско, само дето почти ми пожелаваш градушка да ми удари колата. Това не бих го пожелал и на наи-заклетия си враг.
    Ясно съм написал, че се притеснявам за външния стайлинг на колата ти, особено като знам, че това е една от основните причини да си я купиш и че си бачкал цяла година за да си я купиш. А не като някой други капиталистчета, дето на 30 години вече са се сдобили с 3 апартамента в центъра на София и чисто нова кола, незнайно как, явно шуробаджанашки капитализъм.

Всъщност основната ми цел беше да разбера дали си миша гараж или я държиш на открито ве.

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Всъщност основната ми цел беше да разбера дали си миша гараж или я държиш на открито ве.
    На открито я държа, но не виждам с какво ти е потребна тая информация. Финансов профил ли ми правиш или кво? Да не отпускаш кредити нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си