.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Определено е било просто ученическа депресия, ако си имал и някакви странични проблеми, това може да е усложнило малко нещата. Моята такава депресия също премина доста зле, понеже съвпадна с това че майка ми почина. Проблема тук по-скоро е че имаш менталната устоичивост на една разлигавена ученичка и това си личи дори и сега, като почнеш да цивриш като малка кучка.
    Не мисля, че е било просто ученическа депресия, защото не стана постепенно, примерно постепенно да се отчайвам от живота или пък да съм объркан за бъдещето си и някакви ей такива пубертетски неволи, а всичко стана рязко, изведнъж, а живота и поведението ми също се промени рязко. Спомням си, че точно бяхме ходили с едни приятели на море, като спахме у баба му на единия и като се върнахме, всичко си беше ок и до 1-2 седмици друг човек, направо си бях умрЕл, абе пътник си бях.

По-скоро го отдавам на някакво внушение, или е изплуване на някакъв проблем за който съм нямал никакво решение и буквално ми е изпепелил мозъка. Мозъка се изпълни с кортизол и се скова.
    Последно редактирано от defender : 05-31-2020 на 11:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си