.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Knispel666 Виж мнението
    Значи си се отказвал още на втория-третия път, но иначе веднага ти ставало ясно че няма да ти помогне? Лол. Каква отдаденост. Ти тоя психолог какво очакваш - да размята вълшебната пръчица и ти мигновено да станеш пълноценен? Не става така. Първо тоя психолог трябва да ти научи цялата история и всичко най-лично, съдържанието на вътрешния ти свят, за да може евентуално да ти помогне, но това няма как да стане, ако се отказваш още на второто посещение.
    Както съм написал, това наистина беше много интересно, явно бях станал супер чувствителен към това което може да помогне и кое не може. Може би дълбоко в себе си аз самия съм знаел какво може да ми помогне и затова съм получавал и бърз отговор за простотията и суетата и че няма смисъл повече да си губя времето и да си давам парите. И не съжалявам, че се махнах. А и то само, като чуеш какви неща започват да ти се говорят, дори само, като видиш стойката и поведението на човека и ми ставаше ясно - супер ми се беше изострила чувствителността.
    Например, както ти ми развиваше теорията, дето на тебе никой не може да ти каже коя кола ще ти хареса, защото само ти знаеш верния отговор.
    Последно редактирано от defender : 05-31-2020 на 12:24

Голям фен Аватара на Knispel666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Както съм написал, това наистина беше много интересно, явно бях станал супер чувствителен към това което може да помогне и кое не може. Може би дълбоко в себе си аз самия съм знаел какво може да ми помогне и затова съм получавал и бърз отговор за простотията и суетата и че няма смисъл повече да си губя времето и да си давам парите. И не съжалявам, че се махнах. А и то само, като чуеш какви неща започват да ти се говорят, дори само, като видиш стойката и поведението на човека и ми ставаше ясно - супер ми се беше изострила чувствителността.
    Например, както ти ми развиваше теорията, дето на тебе никой не може да ти каже коя кола ще ти хареса, защото само ти знаеш верния отговор.
    Както беше казал Фроид, човек сам за себе си е най-добрия психотерапевт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си