- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой си ти, и за какво се бориш...
продължете изреченията
1.Аз съм...
2.Занимавам се със...
3.Мечтая за....
4.Преди да умра искам да постигна...
5.След 10 години ще съм...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
1.Аз съм... умна,амбициозна,млада дама
2.Занимавам се със... училище-английски,немски и общообразователните предмети
3.Мечтая за.... това да се прочуя и да стана много добра в професионален план
4.Преди да умра искам да постигна... всичко,за което си мечтая
5.След 10 години ще съм... известна и преуспяла
Всъщност за някой от въпросите сме малки, за да дадем отговор.
1.Аз съм... едно обикновено момче
2.Занимавам се със... със мързелуване
3.Мечтая за.... секс хаха. Всъщност мечтая да успея да се занимавам с музика като хоби и да правя музика. Да печеля надали ще се надявам, защото не съм кой знае колко музикален.
4.Преди да умра искам да постигна... да отида на концерти на Cypress Hill и Judas Priest. Да скоча с парашут. Да създам и отгледам 2 деца.
5.След 10 години ще съм... нямам никаква представа какъв ще съм. Определено съм умен, но имам доста недостатъци, които ще ми изиграят лоша шега. Много зависи дали ще успея да се преборя с проблемите в себе си и да кажем, че ако го направя съм почти сигурен, че след 10-не, но след 20 години ще съм успял човек, ако го направя. По-вероятно, обаче е, да си остана мързелив и да не постигна нищо.
1.Аз съм...ученик
2.Занимавам се със...природозащита
3.Мечтая за....хубави неща
4.Преди да умра искам да постигна...няколко неща
5.След 10 години ще съм...на 27-8 години
1.Аз съм...интересна, забавна, хубава...
2.Занимавам се със...хм.. нищо различно. Тази година завърших 13ти клас и се надявам от септември да съм студентка.
3.Мечтая за....собствен бизнес.
4.Преди да умра искам да постигна...Искам да съм щастлива. Искам човека който обичам да е до мен. Искам много пари.
5.След 10 години ще съм...Щастлива и успяла...
Аз съм странен човек. Занимавам се със следване уж. Мечтая за любов - от любимия човек и от неколцината приятели. Преди да умра, искам да съм живяла щастливо. След 10 години ще съм все същата, надявам се. Но по-улегнала.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1.Аз съм Стефан.
2.Занимавам се със частен бизнес.
3.Мечтая за перфектната жена до мен.
4.Преди да умра искам да постигна охолен живот за семейството си.
5.След 10 години ще съм милиардер.
Тва е от мен...
1.Аз съм- Уникат!
2.Занимавам се с- Каквото дойде и ми е интересно!
3.Мечтая за- Това след време да съм успял Българин в чужбина!!!
4.След 10 години ще съм- Па живиом о видим!![]()
Light The Universe
1.Аз съм... - луда шматка..
2.Занимавам се със... - в момента с подготовка за кандидатстудентски изпити..
3.Мечтая за.... - свят без ограничения, където не е важно кой си бил или какъв трябва да бъдеш, а единственото важно е какъв си във всеки един миг - различен.. свят, където си свободен да бъдеш всичко и нищо.. свят без пространство и време.. свят на мисълта.. свят на безкрайната свобода.. свят на чудеса и вълшебства..
4.Преди да умра искам да постигна... - искам хората да си спомнят за мен.. да ме обичат или да ме мразят.. но никога да не ме забравят..
5.След 10 години ще съм... - ооооо, хахаха никаква идея.. не правя планове дори и за утре..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
1.Аз съм... безсмъртен
2.Занимавам се със... бързо ядене на вита баница и бране на коприва за прасетата
3.Мечтая за.... подводница с реактивен двигател
4.Преди да умра искам да постигна... до луната
5.След 10 години ще съм... на 28
1.Аз съм... - АЗ - уникално неповторима![]()
![]()
2.Занимавам се със... Даскало,мъжо ми/секс,музика,приятели и още хиляди неща
3.Мечтая за.... къща на скала пред морето,3 деца,Оскар на камината,момчето което обичам до мен и вс близки който обичам и приятели![]()
4.Преди да умра искам да постигна... много неща.
5.След 10 години ще съм... перфектна![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
1.Аз съм... тедди =)=)=)
2.Занимавам се със...и аз нз с какво![]()
3.Мечтая за....да отскоча до италия-рим...ааа колко искам само=) ааа и да снимам дъгата ... е и за др неща ма те си остават за мен =)
4.Преди да умра искам да постигна...всичко
5.След 10 години ще съм...хммм на 26 и ще съм си същотото дете надявам се![]()
1.Аз съм... Мими![]()
2.Занимавам се със... простотии предимно![]()
3.Мечтая за.... милото![]()
4.Преди да умра искам да постигна... всичко,което съм си наумила :P
5.След 10 години ще съм... същия пустиняк![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
1.Аз съм... дедо боже.
2.Занимавам се с... малките ви мръсни тайни >MWUHAHAHAAHAHAHA
3.Мечтая за... да сменя книжарницата
4.Преди да умра искам да постигна... да се оженя и да рода семейство О________________O
5.След 10 години ще съм... баща на внуците си
1.Аз съм Пламена
2.Занимавам се с танци и рисуване
3.Мечтая за: участие на световна сцена(хип хоп батъл-танци),да посетя някой голям графити фест извън България,една раница пълна с флакони и една пълна с трева,да няма гадната хорска завист и за голяма компания където съм оценявана и уважавана от всички,както и да срещна истинската споделена любов
4.Преди да умра искам да съм постигнала и покорила големи върхове в това с което се занимавам и да съм постигнала живот,в който не участва натрапчивата роля на еднообразното ежедневие
5.След десет години ще видим каква ще съм..
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
1.Аз съм...едно не много нормално момиче, което има цел в живота и се старае да я постигне с помощта на силите и средствата, с които разполага.
2.Занимавам се със...доста неща. През свободното си време обичам да гледам футбол, а след няколко дена започвам тренирам тенис на маса, вися целодневно пред компютъра, чета книги, излизам наляво и надясно с приятели, а през останалото време се занимавам с училище горе-долу...
3.Мечтая за....осъществяване на мечтите ми, колкото и банално да звучи..понеже повечето от тях могат да се реализират, а по-малката част са неосъществими..но няма невъзможни неща
4.Преди да умра искам да постигна...целта си - а именно - да се реализирам успешно. Да успея да получа добро образование, да си намеря доходна работа, да създам семейство и такива разни обще взето..![]()
5.След 10 години ще съм... все още млада..
Things will never be the same again
продължете изреченията
1.Аз съм...все още без кой знае какъв опит
2.Занимавам се със... снимам се все повечко напоследък и сега ми предстоят снимки
но нищо сериозно...
3.Мечтая ... да стана професионален модел (може и рекламен), мечтая също и да преодолея някои притеснения...
4.Преди да умра искам да постигна... мечтая за много неща, но някак си не мога да ги кажанай-общо казано да се реализирам...
5.След 10 години ще съм... запазила фигурата си.......иии ще имам и втора професия (някоя по-зряла, свързана с бизнес).....след моделството![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм...Деница.Мисля си, че съм интересна и забавна.Мисля си, че човек може да си говори с мен.Но все пак само си го мисля.
Занимавам се със...нищо особено за човек на моята възраст.Уча повечко англииски и обичам да танцувам сама в тъмното.
Мечтая за...един хубав нормален живот. Мечтая за материални неща. Мечтая за човек до мен. Мечтая за дъга. Мечтая за посещение в зоологическата градина. Мечтая дори само за удоволствие.
След 10 години ще съм... надявам се богата, улегнала жена, с много опит зад гърба си.Но ми се иска да запазя личността си такава, каквато е сега.Не искам да губя нищо от себе си, а да се обогатявам.
![]()
1.Аз съм... тъмнината в мрака (;
2.Занимавам се със... активен мързел
3.Мечтая за.... прекалено мног неща
4.Преди да умра искам да постигна... всичко, що мога
5.След 10 години ще съм... на 26, ще видим какво ще правим тогава ;p
1.Аз съм...импулсивна, но истинска
2.Занимавам се с...литература...уж!
3.Мечтая за....любов, здраве и реализация. За сбъдване на мечтите ми...
4.Преди да умра искам да постигна...много неща. Да съм пътувала, да съм написала поне няколко книги, да съм дала нещо от себе си на света. Да съм родила и възпитала добри и щастливи деца, да съм обичала и да съм била обичана!
5.След 10 години ще съм... надявам се...постигнала някаква професионална реализация и кой знае...може би с малко детенцеНадявам се да съм завършила журналистика
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
1.Аз съм Рей пациентката ; )
2.Занимавам се с фотография,барманСТВО <3
3.Мечтая за приказка без край ; D
4.Преди да умра искам да постигна..хм...това което исках ,го постигнах.По-нататък още.
5.След 10 години ще съм все още непорастнала; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
1.Аз съм.. идиот.
2.Занимавам се с... грехооткривателство и други глупости.
3.Мечтая за.. писателска кариера. И сирене.
4.Преди да умра искам да.. Не искам да умирам.
5.След 10 години ще съм.. 10 години по-стар идиот.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
1.Аз съм...просто аз- силна,умна,самокритична..
2.Занимавам се с учене,защото с него ще постигна всичко
3.Мечтая за...спокойствие
4.Преди да умра искам да постигна...независимост
5.След 10 години ще съм...обещаваща млада дама,по професия- военен психолог (дано)
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Дядо ми е военен психолог в Морско училище - Варна. Готино е. Успех!Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!