- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10-12, а в сайт за запознанства O.o
Вярно е, че повечето нямат време за децата си, защото работят. Ти ако знаеш, че прекарваш 10 часа на работа и не можеш да контролираш децата си, сигурно би се замислила дали да им пускаш интернет. На някои деца защо не им влияе мнението на приятелите- сигурно имат достатъчно акъл да се сетят, че това , което правят те не е редно. А това си идва и от възпитанието. Ако родителите имаха време и желание да им обръщат повече внимание, нямаше да ги има повечето от тези "лоши приятели" и щяха да бъдат възпитани деца, които си играят с кукли, а не се регистрират в подобни сайтове за флиртове. Просто обществото ни все повече запада.Първоначално написано от ^Adrenalinka^
awe te regove 4e imat ai prejivqva sa.ama te sa snimali po pra6ki nekvi..........
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
И мен точно това ме притеснява...За главни снимки си сложили снимки по сутиени, прашки, прозрачни бодита и т.н. И това е само защото искат батковците да им напишат "сладурче" и на следващия ден да отидат на даскало и да кажат "Знаете ли, аз вече имам 300 коментара" ... това е супер тъпо. Някои ще го осъзнат след време, но други - НЕ ..
+1 Напълно съм съгласен със теб! Но не ли е жалко ,мъничко?Аз като бях на 10 години още играх на жоманка и бягах из блока и се правех на ,,Мишките рокери от Марс'' с още двама приятели! Жалко е на истина и тъпо! Все пак си оставам на тенденцията ,че виновно за това е цялото ОБЩЕСТВО!Първоначално написано от Memento mori!
П.П. УСпехчета!
Първоначално написано от ScionOfStorm
дам и аз с куклите съм играла тогава,ма сега са "модерни" , "младо"поколениеПървоначално написано от Black`Wings
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Че те вече и по биберон партита ходят и се напиват и после се бият, само като ги видя в петък вечер като излязат от детската дискотека и като започнат да се "бият" много се смея..Гъзарчета.![]()
Everything happens for a reason..
Да бе ебаси.И 50 човека цяла дискотека гонят един-единствен имал неблагоразумието да им каже на въпреки.смешници
На мен миналата година ми додаха линк към импулс.бг или нещо подобно беше. Всяка 14-годишна пикла се беше нагъзила на 1 чин и си беше показала прашките ... ооо Йеее, колко готини и яки бяха всички ..надявам се разбирате![]()
всичките момиченца от квартала дето са 95,96 даже и 97 набор ги има в impulse и даже са се изкарали по-големи от мен![]()
![]()
Първоначално написано от Memento mori!
http://www.sladur.com/new_img/2/4/5/1/0/0/245100.html
Това е едно комшийче на баба ми и е на 8 години![]()
Абе хора ся ли забелязахте че Импулс-а се напълни с 11 годишни лапетаче и коментари от сорта: "Ща скъсам"
с ко бе момко
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
+1 ( не бе, не бе, те са "ГЪЗАРИ")Първоначално написано от Pedigree
![]()
... та аз съм на тази възраст (13), какви са тея дето се свалят с 25 годишни 'батковци' и 'каки' ?!
СлОЖи Си РоЗоВиТе ЦаЙсИ И 'Ше МЕ ВижДаШ РоЗоВъЪ!!![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Всички знаем колко е неправилно това и колко теми за това се изписаха,но както виждате никой не си взима поука.Няма смисъл повече да се засяга тази "болна" тема. Нали ние нямаме регистрации там и нали ние не се излагаме? Нека гледаме собствения си живот,който е много по-важен от това коя мърла на 13 се е снимала по сутиен.
![]()
напълно съм съгласна с Water_lili![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Тез момиченца се пишат на 14-15 , и си мсилят, че като се снимат по бельо, или се кълчат, изглеждат много големи...Да не говорим че никовете са им от рода на kukli4ka_sex , sexy_12 и прочие...Ка може едно дете да е секси, т' ва е педофилско ...И някакви дъртаци на по 25 + години пишат за тези деца колко са готини, и им правят неприлични предложения...блаааа, на къде отива светът...Първоначално написано от LovePoisoned
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
http://www.impulse.bg/user/EARTHQUAKE a kakvo 6te kajete za tova devoi4e?az ne sum mn po golqma ot neq no ne smqtam 4e roditelite 6te mi pozvolqt da izlqza s tozi grim ot nas.
Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
...Лелелеле...Гледам и не вярвам на очите си!
..."Искам гаджи на 9 годинки"
![]()
...
Nqkoi of has svobodna life e as Sam na13 of grown date mi skaipa so
Последно редактирано от raztvoritel : 07-29-2015 на 13:22
Nqkoq ot vas da mi izprati skaipa si az sam na 13 godini
Prati mi snimka
Честно казано много ми се иска да кажа нещо....хмм...."дълбоко",но има голяма възможност всички да скочат срещу мен "как може да изказваш такова мнение та ти си малка?!"
и неща от тоя род, та за това ще се придържам към примери
Аз "съм" в интернет от около 4 години. Kогато бях на 10-11-12 беше песнички от youtube и някакви игрички, които нашите ми показахаНе съм си и помисляла да се запознавам и да търся одобрение и комплименти в интернет... И нямам намерение да си го помислям колкото и "да ме тресе пубертета"
![]()
Последно редактирано от The Reckless : 08-16-2015 на 14:58