- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас , спермата вкусна ли е?
приятелката ми да каже..![]()
![]()
![]()
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
За доста интересни неща си приказвате с приятелките ти..Първоначално написано от eveto_xx
![]()
По поринцип му е съвсем леко соленичка,ама е имало пъти в които е била доста вкусничка![]()
Мен си ме кефи :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от Ivs Jonas
Аз явно съм от останалите 15 % :P
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
По тъпо нещо не можахте ли да питате ? Ми пробайте и ще разберете като сте любопитни бе !
![]()
В класа сме единствените нормалниПървоначално написано от Чичко_Полицай
Иначе и за математика си приказваме
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Еми аз съм си събрал цял буркан и си я мажа на филия. Нз дали е вкусна ама щом гаджето ми гълта сигорно не е лоша
![]()
Първоначално написано от literbebe
![]()
Не може да се нарече вкусна,но е приятна-солена,леко горчива или леко сладка-става за употреба.
Пиши на кирилица!
ShtrudeL
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-16-2012 на 14:23
Ного стара темичка бе деца
И чак пък да е вкусна
Не е за наяждане, но не е и нещо ужасно като гаден сироп за кашлица например хахах
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В какъв смисъл вкусна ли е? ..няма да си я мажеш на филия..За мен лично, не е нещо вкусно..
Когато за първи път приятелят ми ми свърши в устата бях много погнусена...мислех си "ужас, какво да го правя това сега" искаше ми се да го изплюя отгоре му..е не го направих, глътнах го, но ми се погади и за малко да повърна....
И аз съм слушала, че вкусът на спермата е различен в зависимост с какво се храни, дали пуши или не и , че спермата на мъжа става много сладка, когато пие сок ананас...но честно казано, не я пробвам всеки ден за да установя дали това е вярно...
Но ако трябва да я опиша на вкус е леко солена, блудкава и понякога горчива...
И определено не е нещо вкусно!
Вкусът на спермата се определя от това какво ядеш какво пиеш дали пушиш . При всеки е индивидуално .
Аз бях ГОЛЯМА мераклийка да опитам и ами единия път беше сладникава , хахаха, обаче после все горчеше и нещо ми избяга меракадано не чете, че...
![]()
На мен ми харесва, нито ми е гадна, нито ме е гнус, мен си ме кефи. На вкус е леко солена, гълтала съм и на пушач и на непушач и нямаше особена разлика. ( казвам го защото някой преди мен коментираше, че имало значение дали пуши...)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами вземи една чаша от......нещото,за което любопитстваш и една чаша застоял айрян със сол и ми кажи каква е разликата![]()
Мхм. Вкусна - трудно, но си е съвсем добре. Все едно супер много да обичаш млечен шоколад, но като няма, се задоволяваш и с черен. Същото е.
Което далеч не е ужасно...леко солена, блудкава и понякога горчива...
Хахахахах! Представям си го.искаше ми се да го изплюя отгоре му..
Вкуса не ми пречи, свикнала съм си. В крайна смета и като плюя, и като не плюя все го усещам, ама ми е супер гадно т'ва, че ми остава няк'во на гърлото. Нит' навътре, нит' навън.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мдаа, и аз все така си обяснявам нежеланието на жените да гълтат - щото се затлачва на гърлото.![]()
Welcome to the Jungle...