- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имате ли нещо против гейовете и лезбийките?
Нищо против...познавам и гейове и лезбийки... супер печени хора са...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз нямам нищо против щото по принцип сексуалноста е заложена в нашите гени
Мии... Нямам нищо против, стига да не показват наклонностите си на обществени места![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ахаа...гейовете на сапун, а иначе лезбийките са възбуждащи, а?![]()
ми аз нищо против тях нямам
даже на един купон съм се натискала с момиче....ии после на други само целувки..и честно казано ааадски мн ми хареса...хмм..become b-sexual![]()
![]()
![]()
иначе ако момчетата са някви ненормално красиви, целувките м/у тях ми действат страшноама за секс..ггнусно ми е
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
нищо лошо, всеки може да избере какъв да е ...
против гейове - ДА!!!
против лезбийки - НЕ!!
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Именно. Определено не ги харесвам с цялата им показност.Първоначално написано от Shia
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Тц тц тц... мъже..Първоначално написано от got2b
![]()
тиху беееПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
Толкова и са виждали лесбийки.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от Rofl4e
ДГД ГЕЙОВЕ МРЪСНИ.ДА ЖИВЕЯТ СКИНОВЕТЕ ДЕТО ТРЕПАТ ТЕЯ ИЗРОДИ... Иначе против лезбийките няям нищо напротивПървоначално написано от venom0706
Много съм против гейовете.Гледаш си вървиш спокойно и се радваш на времето навън и изведнъж некви гейове фанати за ръка и се целуват после ти развалят настроението и се ядосваш и ти идва да ги заблъскаш.
За лезбийките нямам нищо против,само да ми паднат!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не съм против хомосексуалните!Просто познавам много печени гейове,а пък за лисбийките...даже ги подкрепям![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
твърдо НЕ-нямам нищо против! и не ги разбирам тия хора дет лесбииките и гейовете не са нормални същества за тяхнали света е интересен точно поради причината че всички сме различни и тряя да има различни хора
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Неограмотени средновековци! Не искам да коментирам,че разлики изобщо не правите,"големите мъжленца на по 10-15 години". Направо някои сте ми толкова смешни,че ви съжалявам.
По темата,абсолютно нищо против,освен феминизираните гейове.
И какво като са около теб?! Въпроса не се отнася само за теб,а за всички "стига да не са около мен"Първоначално написано от c0dy
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
абсолютен хомофоб съм . не мога да понасям лезбиики , а още повече гейове . Те са едно от много малкото неща, които ме докарват до агресия само с присъствието си
Имам, да.
Еднакво паразитни са за обществото като циганите, самоче са по - дразнещи тъй като някои имат нещо в главата самоче се чудят как да го затрият.
" И какво като са около теб?! Въпроса не се отнася само за теб,а за всички "стига да не са около мен" "
Ми дразнят и ми е противно да ми дишат въздуха. Що тебе някои хора не те ли дразнят или обичаш всички на тая прекрасна земя ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Oпределено и един от тях е популиста Волен и всичките 200 и косур депутатища от А до Я във великата сграда - парламента!Първоначално написано от Sevt
И за кво те дразнят?! Всички ли трябва да са еднакви и монотомни!?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Специално за мен гейския маниер е по-противен от факта,че си ляга с момчета..![]()
Първоначално написано от kombarka