- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- продължителна менструация
Здравейте.Много се притеснявам.На 29 ми дойде,а още не ми е сваршило.На какво може да се дължи това.
Слагай по-описателни заглавия и се старай да уцелваш разделите.
kalpazanka
14 дни ?не е малко наистина, иначе силно ли ти тече?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
ами мила единственото което мога да те посъветвам е да отидеш на лекар... а на колко си и от колко години имаш ????
не е силно
на 15 съм
от 3-4 години имам цикъл
Април месец ми дойде на 6-ти,а Май на 29 незнам дали това има някакво значение
на 15 съм просто при регистрацията съм натиснала 3 вместо 4Първоначално написано от yakuza_
и аз имах такъв проблем... и не 14 дни а 1 месец и нещо не ми спря ... личния лекар ми каза че сигурно се дължи на нарушение на хормоните. Бях на гинеколог и се оказа че единия ми яйчник е по-голям от другия... и за да ми се оправи ми изписаха 3 вида лекарства. Единия вид от които трябвше да ги пия 3 месеца.... Но се оправиххх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОТИВАЙ НА ГИНЕКОЛОГ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Това няма да спре от самосебе си чаках 3 месеца да ми се оправи но ми спираше само за около седмица и пак почваше, а последната седмица беше ужасна течеше много силно. Даже не искам и да си спомням..
Отиди на гинеколог. Всички ти го казват![]()
moje li da popitam nikoleta93 kakvo ti imash kato hodi na lekar sled tova za6toto mislq 4e i moqt problem e podoben no me e strah da otida ne leka az sum na 15 otnachalo mi te4e kafenikavo edno takova dosta dni okolo 5 i sega mi e oshte i veche e cherveno molq pomognete mi koito go vidi molq pishete mi kakvo moje da mi ima mnogo me e strah