- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
И само за това се регистрира...и това не са комплексирани мислещи са за готини хора.Първоначално написано от vesencety
14![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
15, искаше ми се да изчакам още малко, но то като дойде не питаи беше с правилния човек, още съм с него и изобщо не съжалявам
![]()
На 14 ... и не съжалявам![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
като я изгубя специално ще пиша в темата ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на 16 с първия срещнат буквално. Гаджето,с което много исках да правя секс си намери друга и аз реших,че щом няма да е с него,с който и да е друг да стане няма да има голямо значение
не и азПървоначално написано от krem4et0
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
с удоволствие бих съобщил, когато се случи вие съфорумници ще сте м/у първите научили![]()
aаз съм на 15 и все още съм. не знам какво й харесвате на тая мода на по 13-14 вече да сте спали с някого
Мани, че модата даже не е да спят с 'някого' а с '(по)няколко'Първоначално написано от memsy
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
xax...ще ви пиша като стане![]()
16![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Бях на 16 и се чувствах готова, защото го направих с човека, когото обичам и все още съм с него, а съм на 18.Дори да се разделим, няма да съжелявам, че е било с него.![]()
![]()
15 и не съжалявам![]()
JUST DON'T GIVE UP !!!
пф...не могаа да ви разбера хората в наше време...бързате да се мъскате веднага след като ви е дошло? Кво? мислите си че е МОДЕРНО? ГОТИНО?? ахаха ;дд виждате човек на 15-ч6 който не го еп равил и почвате да се подигравате?? ;дд ма погледнете се ве..то за подигравки сте вие.. Аз съм на 13...все още не съм го правила..и ИЗОБЩО не съжалявам..дори се гордея ; ) ... и не мисля в близкото бъдеще да го правя : ))))
Хората го карат по циганската нормаПървоначално написано от Rallie
![]()
![]()
![]()
![]()
(Извинявам се за коментара все пак, на тези които са се обидили.Под циганска норма имам предвид че:На тези които не са правили секс от 12 до 14 , понякога се гледа като на прокажени.
А иначе по темата бях на 16, като топнах рака в кацата с меда.![]()
. А и забравих да спомена че съм на 18 в момента.
16години и не съжелявам![]()
Иии каква е поуката? децата место да са навънка да си играят те миличките си бъркат по задниците![]()