- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Преди няколко дена врънках майка ми за лаптоп и тя ми отговори :
-Сега нямаме нужда от ВТОРУ компютър .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера гледам отместопрестъплението и дават как вадят белите дробове от един човек и почват да ги разрязват. В този момент баба ми влиза в стаята и казва: "Ко праят тука? Ша готвят ли?"![]()
![]()
Това стана вчера... Аз стоя на дивана до тате и гледахме някакъв филм и след малко майка ми идва и сяда до нас. Тате я пита "Какво ще готвиш утре?" и тя вика "Плодове с ориз." Имаше предвид зеленчуци с оризИ после като се усети какво е казала почна и тя да се смее с нас
![]()
![]()
Сега не звучи толкова смешно ама като го каза тогава корема ме заболя от смях.
![]()
![]()
![]()
[/i][/i]
Не е точно родителски ама карай ;D Вчера с едни приятелите гледаме филм а други двама на лаптопите играят цси както си върви филма и единия приятел казва " Зад тебе Пресьооо зад тебе " и в този момент главния герой се обръща назад и убива врагът си
после във филма хвърлиха един нож и както ножа се забива в едно дърво .. другия който играепе цс вика " Ебахти ножа "
пък всъщност говори за играта
![]()
![]()
![]()
![]()
Тази вечер на масата..
Майка ми: Абе ние от кога сме женени?
Баща ми: От 100 години..
Майка:(трудно ще пресъздам физиономията й)
Баща ми: От както се помня все за теб съм си женен..
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баща ми ми вика аз кат ти говорим не прикаам,1 път седиме навън пия кафенце с цигарка и тои вика"Има Муи,Има Муи" аз му викам аве тате ко се фалиш и аз имам У* ам се не фала е той се сцепи от смях.Разказва като малък ко съм правил и вика седи лежи и се смее![]()
.Вика ми изчезни като последната прудня на баба ми рофл
![]()
Току що - пускам си едно клипче да го покажа на един френд - със жестоки оригни :Д и съм усилил и само по едно време чувам баща ми:
Ае млъкни ве лайняр !!!
Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"
Малеее. Улях се да се хиля. Страхотни сте
В момента не се сещам за нещо. Сори за спама.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
отивам при дядо ми...
аз: няма ли да влизаш да се къпеш вече
той: чакам баба ти да измие
аз: това не е баба ми, а майка ми
той: същото е,,чакам я да измие бутилките
аз: това не са бутилки,а буркани
той:същото е![]()
Не е голяма изцепка, но пак ще кажа:
Бях 1-ви клас, писахме през деня букви с майка ми. Лягаме си, заспали сме и по едно време, късно късно майка ме събужда и ме пита: ''Гергана, написа ли А, Б, Г, Д, В?'' (в разбъркан ред). Аз я питам: ''Мамо, какво ти става?'' А нейния отговор беше: ''Дрисло, не ми викай МАМО, ами ми кажи написа ли буквите, ма?''Смятайте колко и е ''тежало'' да пише домашни с мен. Аз много се стреснах тогава, цъкнах лампите и я попитах какво и става, а тя ''Какво да става?'' (даже и не помнеше) Сега ми е много смешно, но тогава хич...
![]()
Вчера майка ми седи на компютъра и играе карти (тя като го прави това често говори на компютъра) и върви някаква реклама по телевизията "Има ли живот след развода?" и майка ми в този момент (към някой от играчите
) "Епа да...за мене нема!"
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Първоначално написано от yeeee
Ох,сетих се сега,разхождаме се с тате зимата и минаваме през няква супер заледена улица и аз се подхлъзнах и направо за размазах на леда,а тате вика "Леко па ти,ще се пребиеш!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
;д Същата. Майка ми лудва, като я слуша и направо си "умира от нетърпение" като знае, че ще я влача и на концерт...Първоначално написано от Mirage3
За да не е спам...
Оня ден тегля някаква програма, понеже не можех да отвроя субтитрите на нито един филм и обяснявам на майка си:
- Значи, тегля WinRAR..
Тя: - Да..
- Инсталирам го тука - нали преинсталираха дънната платка и се е затрило, после... виждаш ли ей т'ва ".srt" на края на субтитрите?
- Да...
- 'Ми променям го на ".sub" и - пускам филма и те вече текат - та-даааа! работят. Сега вече разбра ли как да си ги инталираш сама?
Тя след кратко мълчание:
- ...Не.![]()
Roma locuta. Causa finita.
Бях легнала при мама и понеже не мога да заспя я питам:
- Мамо, спиш ли?
- Да!
![]()
Първоначално написано от vinit4eto
Първоначално написано от Arthemis
Ахахахахахах ... уникални сааПървоначално написано от hayely
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
баща ми продаде някъв имот и седиме вечерта в хола всичките и по едно време майка ми се изцепи: "ти се радвай,че в българия не може да те продаде на някой,иначе представяш ли си за какъв циганин можеше да се ожениш само и само баща ти да вземе пари"![]()
Сега се сетих, че най - много обичам докато някой спи да му задавам странни въпроси. Хората отговарят неща, който нямат нищо общо с това което съм ги питала, а аз се сцепвам от смях![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Приготвям се да излизам през това време баща ми влиза в банята, отивам и крещя през вратата..
Аз: ТАТКОО.. АЗ ИЗЛИЗАМ...
Той: Ам ми не знам провери на терасата да не е.![]()
Преди няколко дни... Прибирам се и баща ми ми вика "Къде отиваш"![]()
![]()
![]()
мама: колко приятели имаш във фейсбук?
аз: ми не знам,около 200.ти?
мама: 520![]()
аз:![]()
баба: ми то по мое време нямаше презетриви
дядо: искаш ли сандвич с шуМка и кетчуК![]()
Значи мама и тате бяха в кухнята и правеха таратор и двамата бяха седнали на столове с колелца и мама само бутна тате с нейна стол и тате изкрещя : Ей , внимавай къде караш !! ;![]()
А всъщност той го каза съвсем сериозно тъй като е дългогодишен шофьор и му е писнало от някви тъпаци
![]()