- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
има го линкнат по долу 2-3 пъти .. иначе филма е доста добър,не знам защо е с такъв нисък рейт в ИМДБ..мен ми хареса.Първоначално написано от NightGuardian
Only I can live ,forever.
Скоро го гледах. Доста e брутален.Първоначално написано от vaniliika
Пратиха ми торента от Амстердам, но беше без субтитри.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Оо този Grave Encounters определено е по-добрата версия на Паранормална активност.
Късно вечерта, с едни по-добри слушалки, простоо влизаш във филма от всякъде.Силно го препоръчвам.
П.П всъщност не знам защо го сравнявам със Паранормалната активност , приликата е само, че е тип "домашно видео" , абее постарали са се хората , личи си, напрежението си го има , изобщо много ми хареса филма. 9 от 10 му давам![]()
grave encounters, както се казва, SCARED THE SHIT OUT OF ME!![]()
a не се плаша хич лесно..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
"Екзорсизма на Емили Роуз" супер стар, обаче много ми повлия на психиката незнам защо!![]()
Тексаско клане ми допадна най-многоПървоначално написано от Scoobyy
![]()
с нисък рейт е защото е ужасно тъп .. пълна боза е тоя филмПървоначално написано от LordVoldemort
![]()
Та,излезна Grave Encounters във замунда...Какво мислите за филмаФилма доста си прилича със ''Къщата на Костите'' по резюме
Ами аз писах по-горе за него, филма е страхотен, доооста напрежение си имаше, интересен сюжет, играта си беше на ниво, абе за такъв жанр си беше 9/10.
И аз снощи го гледах..ии доста ме изкефи..като сюжет нищо ново,но въпреки това ме филмира,може би защото го гледах вечертаабе добре беше .. 7/10
I know what you did last summer
I still know what you did last summer
I'll always know what you did last summer
Freddy vs. Jason http://www.zamunda.net/details.php?id=221436&hit=1
и да попитам-не се сещам как се казваше един филм,в който хора отиват на някакво предаване и преди това казваг кои са им най-големите страхове в интервю и си мислят,че това е шоу в което се пичилят пари а то се оказва истинсков смисъл тоя ги убива и така
??
Human Centepede![]()
Абе гледайте всички части на филма Hellraiser и ще сте доволни. Има го в замундата
![]()
йо фолкС..днес гледах Grave Encounters и изобщо не беше лош!Препоръчвам.
Първоначално написано от ndirector
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Episode 50
нещо от сорта на grave encounters, много добро филмче, за тези, които си падат по жанра, не е за мен това и не мога да му дам адекватна оценка,
enjoy.
то густо, то пусто
Red state
Води се хорър, ама не е типичен хорър, какъвто сме свикнали да гледаме, има някаква динамика филмчето, но нищо стряскащо. Но пък е интересен,
актьорската игра е малко калпава все пак.
4/10
то густо, то пусто