.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Изневяра е.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Естествено, че е изневяра. Фактът, че е погледнал друга дори говори сам по себе си. Когато наистина обичаш някого, не би трябвало да имаш помисли към други, които също са един вид морална изневяра. Всичко спада към изневяра щом имаш влечение към други хора.
    Мне е така.
    Това, че обичаш някого, не означава, че изведнъж хормоните ти ще изчезнат и веднага ще спреш да се заглеждаш по други. В случая това е изневяра, чак до целувки, до секс не трябва да се стига. Но влечението не е изневяра. Всеки човек се изкушава понякога. Въпроса е дали ще го надрасне тоя период или ще се "отдаде на страстта" и ще прее*е всичко.
    Имах предвид, че ако видиш някого на улицата и си кажеш примерно "тоя е много готин, има хубаво тяло, излъчване и т.н." , това не е изневяра. Обаче ако си представиш този някой в друга светлина, или изпиташ някакво желание, само помислите към него са един вид изневяра. Въпреки, че не е с такава тежест, все пак говорим ако имаш сериозна връзка, не може да не се зачете, щом твърдиш, че човекът до теб е най-важен.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

И какво? Ако обичаш човека до себе си ще го сложиш него на първо място и ще се бориш да забравиш другия. Не е болка за умиране.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Да, лол, изневяра е.

Дори един разговор може да е изневяра ... психическа.
    Примерно, не можеш да си говориш на дадена тема с приятелката ти, само защото сте от скоро и не знаеш каква ще е реакцията и на темата "яката ти пу*ка", но с твоя по-близка приятелка можеш да си дрънкаш всякакви глупости и го правиш с нея, вместо с момичето до теб...

Целувката като изневяра може да се погледне едва тогава, ако целунатият отвърне, или той го направи първи.Тогава се поддаваш, значи го искаш...съответно изневеряваш.Ако шибнеш шамар на отсрещния, може и да се отървеш

човека се е напил,ти мислиш ли какво правиш като се напиеш? според мен целувката е изневяра,но само ако има някви чувства.ако преди това не го е правил и е свестен човек,държи се добре с теб и etc ,не мисля ,че трябва да му се сърдиш

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    За мен е изневяра, и може би бих простила, но това изобщо не означава, че ще бъдем заедно

Ъъъ... Зависи от ситуацията хора. Ето пример : Седя и си говоря с момче , за което знам че преди е имало чувства към мен. И като гръм от ясно небе ме целува ( няма език , няма време да се дръпна , не отвръщам). Е това изневяра ли е ? Не (: , но ако му бях отвърнала щеше да е .
    Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!

момиче, уважавай се!

Много ясно,че е!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Приемам го като изневяра,но бих простила ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    WonderLand
    Целувка,секс .. с друга за мен е изневяра.Тъпото извинение,бях пиян,тя ме забиваше - не минават! Изневяра е .. След като прави с друга,това което и с мен!
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Като ходи на купони не те взима теб? Защо?
    Защото не харесвам купоните, на които ходи. А и той иска да има време за приятелите си, за което го подкрепям, но понякога прекалява... МНОГО прекалява. Не знам, той е от тези, които в един момент са най- милите същества на света, а после нещо им прещраква и се държат дръпнато и грубо. Ако връзката ни беше отскоро, щеше да е нормално това държание, но 10 месеца....
    Щом прекалява, защо не седнеш да поговориш с него? За да го направи, значи нещо му липсва... или просто не те приема насериозно.

изневяра е !!!!!

Целувката според мен е по-голяма изневяра и от секса дори!
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Повече от фен Аватара на Meoww
    За мен е изневяра.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    За да целуваш този човек,значи имаш привличане към него,щом имаш привличане и го осъществяваш ,с който и да е друг освен гаджето ти,се смята за ИЗНЕВЯРА
    |

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    По-добре според мен ще е, ако прекратиш връзката. Така само ще се самоизмъчваш, а с времето ще го забравиш и простиш.

cheating is a choice not a mistake..[изневярата е изобр, не грешка]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shadowlight Виж мнението
    Ъъъ... Зависи от ситуацията хора. Ето пример : Седя и си говоря с момче , за което знам че преди е имало чувства към мен. И като гръм от ясно небе ме целува ( няма език , няма време да се дръпна , не отвръщам). Е това изневяра ли е ? Не (: , но ако му бях отвърнала щеше да е .
    Такива ситуации общо взето рядко се случват. Неговото не е било изневиделица. Седял е с нея въпреки, че му се е натискала, нали? Ако на мен някой се захване да ми прави очички, докато си имам приятел (без значение дали е на купона, или не) ще стана и ще се махна от тоя човек. Няма да седя да чакам да ми седне на лицето и после да обяснявам как съм била подтикната.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на valll
    някъде бях чела, че жените сме по-склонни да простим физическа изневяра (т.е. секс), от колкото емоционална, към която се причислява и целувката. можеш да разбереш каква е разликата. но ти си различна личност, със свое светоусещане и със свое мнение, ти си човекът, който трябва да прецени, дали това ще е краят на отношенията ви. ти сама си знаеш, дали можеш да му вярваш или не. постъпи както усетиш, че ти ще се чувстваш добре. моят съвет е дай му втори шанс, но с 1 на ум, ако усетиш, че нещата не вървят просто сложи край. дай втори шанс, но не и трети

първия път е грешка, втория път е избор...

Когато знаеш, че има дори и малката вероятност да направиш нещо такова след употреба на алкохол, ПРОСТО НЕ ПИЕШ след като не можеш да се контролираш не пиеш!

Ако приятелката ми направи нещо подобно съм склонен да простя, това че се е целувала или спала с някой си там, но не и това, че се е напила до такова състояние
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    първия път е грешка, втория път е избор...

Когато знаеш, че има дори и малката вероятност да направиш нещо такова след употреба на алкохол, ПРОСТО НЕ ПИЕШ след като не можеш да се контролираш не пиеш!

Ако приятелката ми направи нещо подобно съм склонен да простя, това че се е целувала или спала с някой си там, но не и това, че се е напила до такова състояние
    А ти знаеш ли колко противоречиво звучи поста ти ?!
    Хората които не могат да се контролират на пияна глава, не могат да контролират и чашката преди това.

Ей, на теория всичко ви е много лесно, бе !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си