- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувката изневяра ли е?
Изневяра е.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Имах предвид, че ако видиш някого на улицата и си кажеш примерно "тоя е много готин, има хубаво тяло, излъчване и т.н." , това не е изневяра. Обаче ако си представиш този някой в друга светлина, или изпиташ някакво желание, само помислите към него са един вид изневяра. Въпреки, че не е с такава тежест, все пак говорим ако имаш сериозна връзка, не може да не се зачете, щом твърдиш, че човекът до теб е най-важен.Първоначално написано от imamkrasivouho
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
И какво? Ако обичаш човека до себе си ще го сложиш него на първо място и ще се бориш да забравиш другия. Не е болка за умиране.
Първоначално написано от SisiStrange
Дори един разговор може да е изневяра ... психическа.
Примерно, не можеш да си говориш на дадена тема с приятелката ти, само защото сте от скоро и не знаеш каква ще е реакцията и на темата "яката ти пу*ка", но с твоя по-близка приятелка можеш да си дрънкаш всякакви глупости и го правиш с нея, вместо с момичето до теб...
Целувката като изневяра може да се погледне едва тогава, ако целунатият отвърне, или той го направи първи.Тогава се поддаваш, значи го искаш...съответно изневеряваш.Ако шибнеш шамар на отсрещния, може и да се отървеш![]()
човека се е напил,ти мислиш ли какво правиш като се напиеш? според мен целувката е изневяра,но само ако има някви чувства.ако преди това не го е правил и е свестен човек,държи се добре с теб и etc ,не мисля ,че трябва да му се сърдиш![]()
За мен е изневяра, и може би бих простила, но това изобщо не означава, че ще бъдем заедно
Ъъъ... Зависи от ситуацията хора. Ето пример : Седя и си говоря с момче , за което знам че преди е имало чувства към мен. И като гръм от ясно небе ме целува ( няма език , няма време да се дръпна , не отвръщам). Е това изневяра ли е ? Не (: , но ако му бях отвърнала щеше да е .
Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!
Много ясно,че е!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Приемам го като изневяра,но бих простила ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Целувка,секс .. с друга за мен е изневяра.Тъпото извинение,бях пиян,тя ме забиваше - не минават! Изневяра е .. След като прави с друга,това което и с мен!
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
Щом прекалява, защо не седнеш да поговориш с него? За да го направи, значи нещо му липсва... или просто не те приема насериозно.Първоначално написано от roseleaf94
Целувката според мен е по-голяма изневяра и от секса дори!
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
За да целуваш този човек,значи имаш привличане към него,щом имаш привличане и го осъществяваш ,с който и да е друг освен гаджето ти,се смята за ИЗНЕВЯРА
|
![]()
По-добре според мен ще е, ако прекратиш връзката. Така само ще се самоизмъчваш, а с времето ще го забравиш и простиш.
cheating is a choice not a mistake..[изневярата е изобр, не грешка]
Такива ситуации общо взето рядко се случват. Неговото не е било изневиделица. Седял е с нея въпреки, че му се е натискала, нали? Ако на мен някой се захване да ми прави очички, докато си имам приятел (без значение дали е на купона, или не) ще стана и ще се махна от тоя човек. Няма да седя да чакам да ми седне на лицето и после да обяснявам как съм била подтикната.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
някъде бях чела, че жените сме по-склонни да простим физическа изневяра (т.е. секс), от колкото емоционална, към която се причислява и целувката. можеш да разбереш каква е разликата. но ти си различна личност, със свое светоусещане и със свое мнение, ти си човекът, който трябва да прецени, дали това ще е краят на отношенията ви. ти сама си знаеш, дали можеш да му вярваш или не. постъпи както усетиш, че ти ще се чувстваш добре. моят съвет е дай му втори шанс, но с 1 на ум, ако усетиш, че нещата не вървят просто сложи край. дай втори шанс, но не и трети![]()
първия път е грешка, втория път е избор...
Когато знаеш, че има дори и малката вероятност да направиш нещо такова след употреба на алкохол, ПРОСТО НЕ ПИЕШ след като не можеш да се контролираш не пиеш!
Ако приятелката ми направи нещо подобно съм склонен да простя, това че се е целувала или спала с някой си там, но не и това, че се е напила до такова състояние![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___