- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ПУСНАХМЕ САЙТА!!! Сигнализирайте ни за нередности
Какъвто и аватар да си сложа изглежда сплескан и много идиотски.Що така?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Почти на всички аватарите са им ОК. Какво става с моя?? Каквато и картинка да сложа ми я прави квадратна и я сплесква ?!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Проблем:
ОPERA изобщо не отваря темата "Фимоза, или защо не мога да забеля главичката" в раздел Здравни проблеми и болести. Това важи САМО за тази Тема. Дава "Ненамерен сървър или файл". Вс др теми се отварят нормално. Също не се показват броя на страниците в която и да е тема.
ОС Ubuntu 11.10
Opera 11.52 rel1100 Linux i686 3.0.0-13-generic
Chromium 14.0.835.202 (103287 Linux) - никакви проблеми.
Firefox 8.0 Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 -- никакви проблеми.
За подписите ако на някой му е спешно, да ми пише с какво иска да ги едитне и ще ги оправя. Другите неща ще ги погледна.
А анкетата, която сте пуснали ще повлияе ли по някакъв начин? Защото в момента 52% са отговорили с "Не обичам промените! Искам си старото!"
И спря да се върти за миг земята..
52% не са много, нормално е всяко ново нещо да се приема със скептицизъм. Лично дори и аз не го харесах първоначално, но малко по малко почнах да свиквам. Няма смисъл да се връщаме назад, крачката е направена, сега остава да бъдат оправени бъговете и всичко ще е наред.
Иска се търпение, до тогава можете да помагате като репортвате нередности по самия сайт и форум, за да станат нещата по - бързо.
Tова със свикването хубаво, аз също почти свиквам. То няма лошо, че можем да свикнем. Въпросът е, че цялата идея уж беше подобрение на форума, а не е. Единствените хубави неща са опцията за репорт и бързия отговор. Аз също едва си влязох в профила, личните съобщения не работят, подписите не се променят, аватарите се бъгват, емотиконите ги няма и като цяло всичко е ужасно непрегледно. Тоя фон, шрифта и тн. се сливат и нищо не се различава. То си личи най-малкото по това колко е замрял форума. Доста хора се отказаха да пишат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Самата платформа има много повече благини от старата, проблема е че доста от тях не работят в момента по една или друга причина(една от причините е че БДто от стария форум беше прехвърлена на този и доста от старите опции и настройки объркват нещата). След като бъдат оправени, ще видиш и плюсовете ;p
това ,че не работят в моментa не означава , че никога няма да работят.Имайте търпение по всичко се работиИ аз взех да му свиквам , ако не и да му се кефя даже
![]()
Стига сте ревали за стария форум..
Миналия път като се опитаха да ъпдейтнат беше в пъти по-плачевно
Roll. Light. Smoke. Shine! <3
Стига момински ревове и тръшкания!
Платформата е наистина с порядък по-добра от старата.
За визията - похвално е, че е по-обрана, ненатрапчива и интелигентна. То онова беше ориенталска шарения компилирана с бг чалга.
Рекламите пак са толкова но не така агресивни.
Когато всички екстри тръгнат - ще е чудесен!
Две забележки до тук:
- 500 възможни съобщения са ми малко. Наложи се да архивирам към над 1600 за да мога да изпращам изобщо. Лошо е защото, когато след месец някой респондент реши да поиска мнение по протичащо лечение, няма как да проследя нишката, а без друго спомен от развитието на "неговият" случай нямам.
- 5000 допустими знака също са ми критично малко. Като се наложи да се коментира някой по-комплициран случай - изписвам по цяла лекция
но ако не е възможно да се увеличат допустимите знаци, просто ще деля съобщението в няколко.
В общи линии - поздравления!
Кога ще можем да променяме подписите си? Сегашната опция е неактивна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам да благодаря за бързата реакция. Говоря за активирането на опцията да се виждат всички мнения на даден потребител. Изненадахте ме приятно, продължавайте в същия дух, например с всичките бутони за форматиране на текста при писане на мнение
И само да попитам - възможно ли е всичките ми ЛС-та с даден потребител да излизат като разговор, тоест едно негово, едно мое?![]()
Работим по въпроса. Аз ползвам форумът в пълните му екстри и мога да те уверя, че няма нищо общо с това, което виждате. Просто отстраняваме проблеми, които е нормално да се породят поради сложната операция, която е извършена. Ще се убедиш, че удобствата са просто космически, в сравнение със старата версия.
По отношение на ЛС-тата, за сега ги увеличихме от 50 на 500, а за това, за което питаш понастоящем май няма как да стане, но по-напред след отстраняването на по-големите проблеми, като да ви пуснем емотиконите и текстовия редактор (който бтв има повече иконки от този на word едва ли не), ще помислим и за това. Обещавам.
Има ужасно много празно пространство между мненията и подписите.
Чудесно, благодаря за отговора. Просто ми се иска да има по-добра връзка между администратор и модератори и потребители, за да знаем какво се случва и върху кои проблеми работите.
Гледай 15234234623782323 различни картинки за има/няма ново мнение
Не може ли да се опрости малко наистина и да се ограничат иконките до 3 - има нови мнения, няма нови мнения и заключена тема? А това зеленкото да си отбелязва дали сме писали или не.
честно казано има много логика в тия нови иконки..има легенда най-долу коя какво показва. не знам защо не ви харесват, в началото е объркващо, но като им свикнеш, всичко се улеснява![]()