.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от error92 Виж мнението
    Искаме си стария форум... :S
    Ей това казвам и аз

Бахти тъпото поне 10 думи.Нещо друго иска ли? Шибан нов форум..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Какъвто и аватар да си сложа изглежда сплескан и много идиотски. Що така?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Къде? http://prikachi.com/images.php?images/172/4102172j.jpg

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Почти на всички аватарите са им ОК. Какво става с моя?? Каквато и картинка да сложа ми я прави квадратна и я сплесква ?!

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Почти на всички аватарите са им ОК. Какво става с моя?? Каквато и картинка да сложа ми я прави квадратна и я сплесква ?!
    И при мен е така, а и не мога вече за аватар да си слагам .gif картинки...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Проблем:
    ОPERA изобщо не отваря темата "Фимоза, или защо не мога да забеля главичката" в раздел Здравни проблеми и болести. Това важи САМО за тази Тема. Дава "Ненамерен сървър или файл". Вс др теми се отварят нормално. Също не се показват броя на страниците в която и да е тема.

ОС Ubuntu 11.10
    Opera 11.52 rel1100 Linux i686 3.0.0-13-generic

Chromium 14.0.835.202 (103287 Linux) - никакви проблеми.
    Firefox 8.0 Mozilla Firefox for Ubuntu canonical - 1.0 -- никакви проблеми.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Ами нали това ти казвам , че има , но не работи.

Мега фен Аватара на machoka
    За подписите ако на някой му е спешно, да ми пише с какво иска да ги едитне и ще ги оправя. Другите неща ще ги погледна.

Мега фен Аватара на xoxi
    А анкетата, която сте пуснали ще повлияе ли по някакъв начин? Защото в момента 52% са отговорили с "Не обичам промените! Искам си старото!"
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    52% не са много, нормално е всяко ново нещо да се приема със скептицизъм. Лично дори и аз не го харесах първоначално, но малко по малко почнах да свиквам. Няма смисъл да се връщаме назад, крачката е направена, сега остава да бъдат оправени бъговете и всичко ще е наред.

Иска се търпение, до тогава можете да помагате като репортвате нередности по самия сайт и форум, за да станат нещата по - бързо.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    52% не са много, нормално е всяко ново нещо да се приема със скептицизъм. Лично дори и аз не го харесах първоначално, но малко по малко почнах да свиквам. Няма смисъл да се връщаме назад, крачката е направена, сега остава да бъдат оправени бъговете и всичко ще е наред.

Иска се търпение, до тогава можете да помагате като репортвате нередности по самия сайт и форум, за да станат нещата по - бързо.
    Tова със свикването хубаво, аз също почти свиквам. То няма лошо, че можем да свикнем. Въпросът е, че цялата идея уж беше подобрение на форума, а не е. Единствените хубави неща са опцията за репорт и бързия отговор. Аз също едва си влязох в профила, личните съобщения не работят, подписите не се променят, аватарите се бъгват, емотиконите ги няма и като цяло всичко е ужасно непрегледно. Тоя фон, шрифта и тн. се сливат и нищо не се различава. То си личи най-малкото по това колко е замрял форума. Доста хора се отказаха да пишат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Самата платформа има много повече благини от старата, проблема е че доста от тях не работят в момента по една или друга причина(една от причините е че БДто от стария форум беше прехвърлена на този и доста от старите опции и настройки объркват нещата). След като бъдат оправени, ще видиш и плюсовете ;p

това ,че не работят в моментa не означава , че никога няма да работят.Имайте търпение по всичко се работи И аз взех да му свиквам , ако не и да му се кефя даже

Фен Аватара на Crazyfool
    Град
    wobwob dimension.
    Стига сте ревали за стария форум..
    Миналия път като се опитаха да ъпдейтнат беше в пъти по-плачевно

Roll. Light. Smoke. Shine! <3

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Стига момински ревове и тръшкания!
    Платформата е наистина с порядък по-добра от старата.
    За визията - похвално е, че е по-обрана, ненатрапчива и интелигентна. То онова беше ориенталска шарения компилирана с бг чалга.
    Рекламите пак са толкова но не така агресивни.
    Когато всички екстри тръгнат - ще е чудесен!

Две забележки до тук:

- 500 възможни съобщения са ми малко. Наложи се да архивирам към над 1600 за да мога да изпращам изобщо. Лошо е защото, когато след месец някой респондент реши да поиска мнение по протичащо лечение, няма как да проследя нишката, а без друго спомен от развитието на "неговият" случай нямам.

- 5000 допустими знака също са ми критично малко. Като се наложи да се коментира някой по-комплициран случай - изписвам по цяла лекция
    но ако не е възможно да се увеличат допустимите знаци, просто ще деля съобщението в няколко.

В общи линии - поздравления!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кога ще можем да променяме подписите си? Сегашната опция е неактивна.

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Няма ги в момента, има някои по-важни работи за дооправяне първо, после ще ги сложим. А за абонирането има няколко опции. В потребителски панел или при пускане на мнение, но не чрез бърз отговор, а стандартно, там има отметка дали да се абонираш или не.
    Значи под всяко мое мнение трябва да цъкам опцията за да се абонирам?! Wtf? А пробвах и всеки път, когато ми прати мейл, че има ново мнение по темата като цъкна линка ми изписва "линка май даде фира"...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Искам да благодаря за бързата реакция. Говоря за активирането на опцията да се виждат всички мнения на даден потребител. Изненадахте ме приятно, продължавайте в същия дух, например с всичките бутони за форматиране на текста при писане на мнение

И само да попитам - възможно ли е всичките ми ЛС-та с даден потребител да излизат като разговор, тоест едно негово, едно мое?

Работим по въпроса. Аз ползвам форумът в пълните му екстри и мога да те уверя, че няма нищо общо с това, което виждате. Просто отстраняваме проблеми, които е нормално да се породят поради сложната операция, която е извършена. Ще се убедиш, че удобствата са просто космически, в сравнение със старата версия.
    По отношение на ЛС-тата, за сега ги увеличихме от 50 на 500, а за това, за което питаш понастоящем май няма как да стане, но по-напред след отстраняването на по-големите проблеми, като да ви пуснем емотиконите и текстовия редактор (който бтв има повече иконки от този на word едва ли не), ще помислим и за това. Обещавам.

Има ужасно много празно пространство между мненията и подписите.

anonymous708973
    Guest
    Чудесно, благодаря за отговора. Просто ми се иска да има по-добра връзка между администратор и модератори и потребители, за да знаем какво се случва и върху кои проблеми работите.

Хипер грозен дизайн

Гледай 15234234623782323 различни картинки за има/няма ново мнение

anonymous708973
    Guest
    Не може ли да се опрости малко наистина и да се ограничат иконките до 3 - има нови мнения, няма нови мнения и заключена тема? А това зеленкото да си отбелязва дали сме писали или не.

честно казано има много логика в тия нови иконки..има легенда най-долу коя какво показва. не знам защо не ви харесват, в началото е объркващо, но като им свикнеш, всичко се улеснява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си