- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато в една връзка се появи трети човек!
Аз пък ще ви кажа, че понякога, когато хората са в труден период се случва да сгафят. На мен така ми се прецакаха едни отношения. Скарахме се много сериозно веднъж, аз бях донякъде виновна, той си тръгна бесен, някаква пача, която си падаше по него от няколко месеца и само се чудеше на кой крак да си застане му се завря точно в тоя момент и той поддаде. После не я погледна повече, но и аз не го погледнах (въпреки всички молби и извинения). А съм на 1000000% сигурна, че ако се беше прибрал право вкъщи, до сутринта щяхме да сме се оправили и да сме забравили за тая дребна кавга. В моя случай, това е било на добре, защото срещнах сегашния ми приятел, който е много по-добър, но дали във всички случаи е така? Хората са уязвими в определени периоди от връзките си. Било то някоя караница, било труден период, известно време може да са на разстояние и тн, а в такива моменти е трудно да си запазиш връзката и последното, което искаш е някой да седи и да души отстрани в очакване на най-малкия проблем между вас, за да се оправдае, че "Те не са щастливи заедно, аз съм на ход." Вие не знаете какво е положението между двама души. Това, че сте ги видяли в някой гаден ден да се скарат, не значи, че не се обичат и това, че си имат някакви неуредици помежду си, не значи, че не могат да ги изгладят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не пък и че той е бил ангелче щом толкова лесно и бързо е поддал. Макар че ако си решила да му се правиш на велика и си му казала че не искаш да те занимава повече до голяма степен си го оправдавам. Като не го щеш какво ще ти търчи по гъза.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
О, не, не съм от тоя тип. За съвсем различно нещо се скарахме. Нямаше чак такива кифленски изцепки. :Д
Влади, това беше просто пример. И да, именно, че нещо е куцало. Точно в това е въпросът: нещо куца, а ти нямаш време и възможност поне да опиташ да оправиш нещата. И в такива моменти хората наистина са уязвими, дори това да не е най-точната дума. Чувстват се бесни, имат подсъзнателно желание да си го върнат и на фона на гнева, се чувстват ужасно самотни, защото по една или друга причина важният им човек не ги е разбрал. В такова състояние, доста неща, които попринцип са немислими, стават възможни. Впрочем не оправдавам такива постъпки. Нито мисля, че само "пачата" е виновна. Тези неща са двустранни и никога не зависят само от 1 фактор. И все пак си стоя зад:
Понякога хората просто имат нужда от време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами значи просто трябва да си благодарна на съдбата, че даже и на кифлата както я наричаш че са те отървали от такъв човек, който е щял да си намери повод по-късно, когато вече може и да си по влюбена да ти прави подобни номерца, а на теб да ти е по трудно да му биеш шута. Каквото е било най-добре да стане в случая...е станало и добре че си проявила характер, а не си започнала да се самонавиваш колко много го обичаш и как всичко би му простила
П.П. Не знам защо, но в тоя вид на форума постоянно ям букви или пиша грешни неща.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!