Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Не пък и че той е бил ангелче щом толкова лесно и бързо е поддал. Макар че ако си решила да му се правиш на велика и си му казала че не искаш да те занимава повече до голяма степен си го оправдавам. Като не го щеш какво ще ти търчи по гъза.
О, не, не съм от тоя тип. За съвсем различно нещо се скарахме. Нямаше чак такива кифленски изцепки. :Д

Влади, това беше просто пример. И да, именно, че нещо е куцало. Точно в това е въпросът: нещо куца, а ти нямаш време и възможност поне да опиташ да оправиш нещата. И в такива моменти хората наистина са уязвими, дори това да не е най-точната дума. Чувстват се бесни, имат подсъзнателно желание да си го върнат и на фона на гнева, се чувстват ужасно самотни, защото по една или друга причина важният им човек не ги е разбрал. В такова състояние, доста неща, които попринцип са немислими, стават възможни. Впрочем не оправдавам такива постъпки. Нито мисля, че само "пачата" е виновна. Тези неща са двустранни и никога не зависят само от 1 фактор. И все пак си стоя зад:

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Хората са уязвими в определени периоди от връзките си. Било то някоя караница, било труден период, известно време може да са на разстояние и тн, а в такива моменти е трудно да си запазиш връзката и последното, което искаш е някой да седи и да души отстрани в очакване на най-малкия проблем между вас, за да се оправдае, че "Те не са щастливи заедно, аз съм на ход."
Понякога хората просто имат нужда от време.