- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P. - Косьо Самоковеца
хахахахахах голяма глупост каза.
ВИНАГИ , АМА ВИНАГИ запомни черната страна е по-интересна и митична и се харесва на хората. The Godfather само неграмотници ли го харесват? Едно е да харесваш , друго е да подражаваш.
Ал Капоне е много интересна личност също , ако тръгнеш да казваш , че godfathera е филм.
Дори в Бг мафията има интересни личности като Жоро Илиев , аз не му подражавам , но ми е интересен с това, което е правил , което хич не е добро , но все пак е интересно.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-08-2011 на 13:49
Всички хора като Самоковеца са "от не много умните". Те имаха (някой все още имат) шефове които повечето от Вас никога не са виждали и не са чували. Да сложиш някой по-умен от теб да те "представлява" си е глупаво,защото той все някой ден ще се опита да застане на твоето място. Косьо Самоковеца, споменатият по - горе Митьо Очите, заловеният наскоро Пламен Дишков - Кела са хора, на които като им кажеш "Направи това!" те казват - "Да, добре." и го правят без да се замислят.
Виждам, че ги разбираш работите. Би ли ми казал кой е шефа на Митьо Очите?
ОМГ ... то в Самоков има хора, които ги е срам, че ги свързват с него, пък тук герой го изкарвайте ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Пускам едно видео което няма връзка с темата : http://www.vbox7.com/play:b99e6c59ef
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ок, такива книжки са ти интересни.
Това обаче няма никаква връзка с големия въпрос: кое прави престъпниците велики и "герои"? Променили ли са нещо към по-добро? Спасили ли са човешки живот? Спасили ли са нацията си и помогнали ли са да излезе от калта или са я натикали още по-дълбоко в нея?
Не се измъквай и отговори: кое ги прави велики?
Аз тука не виждам хора, които му се възхищават. Виждам хора, на които просто им е интересен като персона.
Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
А ти би ли дал аргумент защо Самоковеца да е дребен тарикат ?
Това не отговаря на въпроса ми, дори няма връзка с него
Просто са култови личности, все пак кой не би искал да живее като Жоро Илиев примерно
А тва за "героите" не го приемай толкова буквално
Законът е закон,
но той врата в полето е
A кой иска да умре като него?
И да, всеки който се кефи на мафиоти, убийци и дилъри не е в ред, особено да ми ги превъзнася и да ги нарича герои на 90-те, които са едни от най-черните и гнусни години в нашата история. Не се учудвам, че имаш такова мислене и са ти интересни подобни книги - просто си селянче с чалга мислене и те кефи най-изкуственият и безмозъчен начин на живот - коли, курви, наркотици и куршум в челото. А после разни пишкодръпковци въздишат тежко и мечтаят да са на мястото на един престъпник, който за малко е бил хванал господ за шлифера и се е разкарвал в лимузини. И понеже доста често се сблъсквам с подобни субекти и ги гледам как ги е шубе да се разхождат, а винаги са с охрани, оглеждат се и знаят, че всяка минутка може да им е последна. Големият кеф...
Хайде, пускай си стари чалга шлагери за мутри и курви, чети напудрените "книги", където се показва колко долни и прости хора има на планетата и върви да плачеш за героите на 90-те и да им правиш панахидки. В центъра на Монсекурово, където всички се познавате и имате барове (уаааау).
Oldschool много си прост честно![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Тъп селянин с чалга мислене
Kак ви раждат главите ти глупости
Законът е закон,
но той врата в полето е
се едно пък не е вярно...
- Мамо, мамо може ли да си взема бисквитка?
- Да, бисквитките са на горната лавица.
- Но, мамо, аз нямам ръце.
- Без ръце няма бисквитка...
Не е прост, аз не знам манталитетът на 'малкия град - голямото село' ли се е вселил в теб, или просто си временно невменяем. Т'ва са хора, които осакатяват и убиват жестоко други хора бе, я се осъзнай малко, къде се намираш? Герои били. Убийствата и зарибяването с дрога ли те кефят или курвите и колите. Мое' ли си такъв мишок да разсъждаваш толкова на дребно. Да не говорим, че за всичко си осведомен от жълти лайняни вестници и някоя друга булевардна литература.
Оф, човека просто не се е изразил много правилно, не можете ли да го разберете?! Тези хора нито са велики, нито пък са ГЕРОИ, просто на много хора им се иска да живеят като тях и те са им като идеал. Сега, какви пък са хората на които им харесва това - чалгари, селяни, цигани, тъпаци, хайде по-добре да не съдим.
Айде и другите моралисти се обадиха
Ок селянин с чалга мислене съм
Кефя се на лесни жени, яки коли ,готин живот и нито капка пот
доволни![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
На кой не му се е искало някога да бъде като Тони Монтана или някакъв друг такъв персонаж, от тези които са изброили по-горе. Ами естествено е хората да искат да имат хубави жени, скъпи коли, луксозни къщи и т. н.
Най яркия пример е Джон Готи, който споменах по-горе
Той е бил обичан от целия Ню Йорк нищо , че е бил мафия, ами Силвио Берлускони ?
И наистина не мога да си обясня как може да не се кефиш на Жоро Илиев той си е култ просто
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
аххахахахахахахахха
време е темата да се закрие, според мен...
Не аз съм човека с подхвърлено във въздуха твърдение, което не може дори да се нарече теза.
Аз казвам: тези хора са паразити и допринасят за разрушаването на нашата родина и нация и който им се възхищава е болен. На когото са му интересни е ок. Който им се възхищава е болен.
Няколко души вече ти го обясниха, а ти се опитваш да се изплъзнеш. Първо казваш, че са велики, от което директно следва, че им се възхищаваш. После се отмяташ и твърдиш, че просто са ти интересни.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test