.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на bloodymirror

Въпрос относно козметик

1.Това ли е най-ефикасното средство против акне?
    2.Наистина ли,след като ти отвори порите в салона и няма как да ги затвори и веднага като излезеш навън и порите се замърсяват в дълбочина от всичките прашинки и вредни частици във въздуха? И как може да се предотврати това? Много ще се радвам,тези които знаят да ми помогнат,защото се чудя дали да ходя.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм ходила 3-4 пъти...за да се затворят порите ми слага една ампула на лицето(забравих каква точно),чакам малко и е готово и тръгвам.

А понеже имам много гадно акне на едната буза,от нищичко не се маха,дали според теб козметичката помага

Мега фен Аватара на strawberry88
    Дам ,аз на 2 месеца някъде ходя и ми се махат и след време пак малко ми излизат ама какво да се прави..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Козметикът ти изчиства черните точки и после вече е твоя задачата да си поддържаш лицето с подходящата козметика и т.н
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Козметикът ти изчиства черните точки и после вече е твоя задачата да си поддържаш лицето с подходящата козметика и т.н
    Точно !

Плюс това причините за акне може да са много и не само външни, а и вътрешни (нездравословен режим на хранене, здравословен проблем и т.н) така, че обърни внимание и на това.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Да де,но като са ти отворени порите и като ти навлезат мръсотиите в дълбочина??

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нали са писали хората, че се слага ампула...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Отделно се слага специална лечебна пудра върху порите, и с помощта на дарсовал (специален уред) порите я поемат и се затварят!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Може би не му е тук мястото, но да кажа че по принцип порите се затварят от студеното, например студена вода, лед и т.н. и се отварят от топлото, затова е препоръчително да си миеш лицето с топла вода и да завършваш със студена.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Да де,но като са ти отворени порите и като ти навлезат мръсотиите в дълбочина??
    Ами прибери се и си почисти лицето с измиващ гел и тоник, примерно. И едва ли козметичката ще те остави така с отворени пори и 'айде .. Направо като отидеш я питай нея, тя ще ти даде съвет.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    А понеже имам много гадно акне на едната буза,от нищичко не се маха,дали според теб козметичката помага
    Ако имаш проблем само от едната страна на лицето, имай предвид, че може да е от телефона. Знам, че звучи странно, но наистина е вярно. Имай едно наум.

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    Ако имаш проблем само от едната страна на лицето, имай предвид, че може да е от телефона. Знам, че звучи странно, но наистина е вярно. Имай едно наум.
    Като го прочетох се сетих.. Може наистина причината да е телефон, например. В една статия в Космополитън четох преди няколко месеца, че това е много срещана причина за акне, защото хората не се усещат. Препоръчваха редовно почистване със спирт на всички джаджи, които ти се допират до лицето.

Козметиците не правят нищо. Само си даваш напразно парите. Почисти си лицето с хубава козметика.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Козметиците не правят нищо. Само си даваш напразно парите. Почисти си лицето с хубава козметика.
    Това е най-вярното мнение. Има неща, които трябва да научиш относно грижата за лицето, оттам нататък вече можеш да правиш всичко сама.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Порите се затварят с ток Не боли, даже е приятно. Само чуваш звука на тока, иначе нито щипе, нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си