.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на fenasf
    Да, естествено
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar Виж мнението
    Харесвам момичета, които знаят какво искат. Някои хора им казват лесни, аз не съм на това мнение. Когато ти се прави секс би трябвало да правиш, а не като повечето "ама аз такова, не съм такава". Всички искаме едно и също, но просто са малко тези, които си го признават. Затова по-големите жени са по-интересни, няма бавене, няма сваляне на звезди, всичко е ясно.
    Абсолютно подкрепям частта с изпълняването на желанията, а не отричането им. Това, че искам секс и го правя, не ме прави лесна. Лесна би ме направило, ако го правя с всеки срещнат, щото ми се е усмихнал. Замисли се обаче... искаш ли такова момиче до теб?

Истината е, че повечето се радвате на лесни момичета, но не искате ВАШЕТО момиче да е лесна към никого другиго освен към вас.

Мега фен Аватара на machoka
    Ванка, разбираш ги бе маа'му

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ех, деева, уж се справям

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Съгласна съм с hamilcar .
    И не да пускаш на всеки ,но като си хванеш гадже,само за да си интересна да обясняваш ''ама аз не съм такава,ама рано е'' е ....тъпо
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ахахах.. яко филми !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ако бях мъж и имах също толкова пораснал начин на мислене, какъвто имам в момента - не, нямаше да харесвам лесни момичета. Че са хубави - няма спор, не обичам да злобея срещу други представителки на пола ми. Но ако бях мъж нямаше да са ми особено интересни - какво загатващо има в едни големи цици, пльоснати под носа ми и един задник, който се подава наполовина под полата? Може би, ако бях някакъв изключително загорял, щях да точа лиги по снимките им и дългите им крака, намазани с бронзант. Може би нямаше да е лошо да изчукам някои от тях по веднъж, но пък ако не ми се удаде възможност - все тая, ако разбирате какво имам предвид.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Не! Сега ще ми кажете, че не съм добре и т.н. Аз искам да си го спечеля, така удоволствието е много по голямо : ))

Всички ги харесвате лесни, но не искате гаджето ви да е лесно. Мислите си, че като го вкарвате вие и сте голямата работа. Е не сте. За жената мъжа е излишен израстък на к*ра. Аз никога не бих спала с такъв дето ми носи пантофи. Поне някви маркови обувки да бяха.

anonymous708973
    Guest
    За тъпи пикли като теб - може би.
    Вземи се стегни, ако искаш някога да разбереш какво значи да имаш истинска връзка с мъж.

И точно носенето на пантофи е супер мил жест, който би спечелил едно нормално момиче.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RealGangsta Виж мнението
    Досега оправих 3 за една седмица.
    Pics or it didnt happen.

Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil Виж мнението
    Брат, никое момиче не би се въздържало! Пък и къде ги намери толкова "лесни", че на улицата като ги питаш да се навият ... Днес за втори път ставам свидетелка на подобно "Мъжко" изказване ... нас момичетата за боклуци ли ни имате, не ви разбирам ....... въобще има ли поне едно момче, което да уважава момичетата и да не му е само и единствено за едното "лашкане" ... просто не знам
    Често уважението от моя страна е срещано с лошо отношение, обиди, изневери...
    Малко съм обезверен. Няколко съвпадения са достатъчни да създадът твърдо лошо мнение, за всички жени, на един мъж.

он топик

Хората, които ме познават знаят, че ще я скастря "лесната" преди да съм се усетил, тъй че дали ми харесват не знам.
    Това е при условие, че тя прояви инициатива. В обратния случай, просто автоматично момичето за мене отива в списък - не - лесни.
    Просто защото съм се потрудил, било то и малко.
    - Всички авто-части на едно място!

anonymous708973
    Guest
    SweetySmallDevil, не си прави генерални заключения. Не знам на колко си години, ама очевидно бъкел понятие си нямаш от нещата, че да питаш "дали има един, който уважава момичетата и не му е за едното лашкане". Уотевър.

Който не ги харесва треа да е будала
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

ROFL тва да не е форум за секс запознанства и похвали???
    Женско съм

ae Митио Пищака да не ти е ИДОЛ вее !?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

На всеки мъж му харесват лесните момичета. Аз ги харесвам. Да са живи и здрави лесните момичета.

Мега фен Аватара на Concussion
    Аз съм момиче и ги харесвам - те са за забавление и удоволствие, сериозните връзки са друго нещо.

Абе не се сещам, този, явно супер успешен метод, от кой филм го видя...? Момичетата, които уж си боцнал докато си "почиват", не са лесни, а пияни, лесните щяха да пуснат и без виното . Всъщност, лесни жени за мен няма - всички си имаме причина, дали ще е виното или нуждата - главата си стои на раменете. Аз бих си легнала с някой и за пантофките, стига да са розови . Естествено, последното ми изречение, както и твоя филм, е близко до паралелната реалност.
    Последно редактирано от PrOfAnE : 12-11-2011 на 22:12

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Според мен лесните порсто знаят какво искат. И не всяка е лесна всеки ден - т.е. е лесна според този който я сваля. Ако и се прави секс с него - е лесна, ако не - е трудна. Понякога секса е просто секс.

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Братле напълно съм съгласен с тебе , аз също прилагах този номер слизам от рейса и направи казвам "кефиш мЪ мацко айде да те водя да се видиме на по саме и на по "3 ин Лан".

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Според мен лесните порсто знаят какво искат. И не всяка е лесна всеки ден - т.е. е лесна според този който я сваля. Ако и се прави секс с него - е лесна, ако не - е трудна. Понякога секса е просто секс.
    и аз съм съгласна .. много тдобре казано
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ти направо ги поооооориииишш каТ РИбИ , пълниш ги Кат чушкИИи
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си