.
Затворена тема
Страница 70 от 78 ПървиПърви ... 2060666768697071727374 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 1950
    Banned Мега фен
    ^ и при мен има кръв.. и моята кожа е ужасно чувствителна.. дори синини съм имала.. примерно понякога като е трябвало да се обезкосмявам,а кола маската не ги е хващала и съм ги бръснела след това съм имала синини,но за мен това е най-ефикасния начин.. после 3 седмици няма нищо

Banned Мега фен
    пак да ви попитам нещо.. значи.. имах нещо като подкожна пъпка и ужасно много ме болеше.. не видях връхче и за това я боцнах на 2 места с игла и потече кръв и това като водичка,което е.. смисъл и при раните примерно дето го има.. добре.. намазах я с едно на ейвън,което ми помага да ми узряват пъпките по-бързо и днес от нея потече малко гной,но стои червена и е ужасно.. моля ви кажете ми как да я третирам,за да изчезне за 2-3 дни.. ако изобщо има такъв начин.. моля ви

Banned Мега фен
    ^забравих да кажа.. всяка сутрин си мия лицето с гарниер пюр актив после го мажа с розова вода,а обяд го разтривам със сода.. 1 път в седмицата си правя маска с кисело мляко на лицето (събота- т.е. утре ще си направя и мисля и да си направя и маска с мед утре или неделя) разполагам със спирт,крем Бочко,здраве,хума... това са нещата,които се сещам за лице.. иначе имам още едно на ейвън като гел дето е за пъпки и едно гел-пяна за лице с отмиване .. та да имате идея как да ми мине за 2-3 дни ? ще съм ви ужасно благодарна

Супер фен
    http://vbox7.com/play:e8d98add
    тази шнола как се казва и освен други такива начини за носене има ли?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    айде моля ви някой да помогне

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Question

Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Охх .. сега много се колебая коя от 2те Може ли снимка и на тази новата, все пак ако е хубава .. както е евтина ще е супер, но най - добре да я пробвам и да видя!
    (Поне десет букви..)
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    millmii,май е тази

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Как може да си бучиш пъпка ти нормална ли си?!?!
    Няма такова нещо като по-бързо узряване. До 3 дена максимум, тъй като каза, че ти е голяма ще се появи белия връх. По-добре да я беше изсушила преди това.. сега кой знае дали си я инфектирала.. Почвай да я изсушаваш.
    Може даже и белег да ти остане.. Не ги бучи с игла повече.
    Аз като усетя, че ми излиза подкожна пъпка и слагам едно като вода Лактокаламин се казва, но първо че е скъпо, не е и от масовата козметика и такъв Офис с марката ги има в 3-4 града в България, но като и сложа с тампон 1 път и повече не расте..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ Ти пък се успокой!

Фак13, спокойно.. на мен ми се е случвало хиляди пъти .. За сега не се сещам за нищо друго освен спирт,за да намалиш инфекциите доколкото е възможно

Стрaубери88, мерси!

Искам да попитам като цяло козметиката на Есенс хубава ли е ? И за очните линии ако сбъркам и си взема друга, нали няма да е фатално
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    http://vbox7.com/play:e8d98add
    тази шнола как се казва и освен други такива начини за носене има ли?
    До колкото се сещам се води "гребенче(та) за прически".Виж в Гуугъл 100% ще ти излезе още инфо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    я предложете някой хубав коректор
    От евтините-Голдън Роуз...направо съм очарована
    А иначе Артдеко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    3oPuTy благодаря ти сега ще проверя : )

Biskfitka благодаря ти и на теб сега ще проверя из интернет кой е по-хубав : )
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    n3zabrawiimaa

1во можеше да го напишеш нормално .. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...

millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ?

Banned Мега фен
    още нещо да ви попитам.. водороден пероксид става ли за пъпки ? защото на упътването пише ''прилага се чрез нанасяне на съответния кожен участък 1-2 пъти на ден с помощта на подходящ тампон''

Град
    Точно пък ти не заслужаваше никой да ти отговори, дето постоянно се караш на потребителите, че пускат нови теми и постоянно правиш забележки.
    Казах ти, почни да я изсушаваш и като хване коричка НЕ я махай, остави я да падне от самосебе си. До 3 дена ще е хванала коричка. Но след като я изсушаваш ползвай и хидратиращи продукти.
    И по добре спри да се "боцкаш с игла" защото наистина може да ти остане белег. Това е просто една пъпка, всички ги имаме, ще съжеляваш след време.

Наистина ли коректорите на Artdeco са добри, защото до сега какъвто и коректор да съм ползвала, не ми покриват абсолютно нищо ? Готова съм да дам повечко пари, но да съм сигурна, че е за нещо качествено:/. А и къде мога да намеря тяхната козметика?

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ам и аз да попитам, как да си направя косата ето така (момичето с лентата/не знак как точно му се казва/ на челото )
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._2564469_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._6603545_n.jpg

Смис с маша/преса/ролки дори... не мога да преценя как. На мен с машата ми стават или на прожинки или на букли, а с пресата.. са просто пак като букли не така... :ss
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ С големи ролки или голяма/дебела маша за коса
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Banned Мега фен
    ^ дам.. а ако нямаш дебела маша.. с пресата и след това ги минаваш пак отгоре само че без да навиваш.. а просто все едно изправяш,но не стискай пресата,а съвсем леко

Banned Мега фен
    n3zabrawiimaa
    а ти вземи вече да млъкнеш - ако ще ми отговаряш така, НЕ ти искам отговора ...не съм единствената,която не и харесва да се пускат по 5 еднакви теми.. модераторите са си свършили работата и има достатъчно важни теми за най-важните неща ... и спри да се държиш все едно целия свят ти е виновен.. спри и с тия негативни мнения щото и без това във форума свестните хора са 9/10 от потребителите

FuCKkK13 ако все още ти трябва помощ мога да ти препоръчам едно кремче .. не е на известна марка ..казва се "Pally" ето и снимка http://static1.framar.bg/product/PALLY.JPG !Аз съм много доволна от него,а кожата ми не е от най-податливите ..не е много скъп и ти го препоръчвам.До 1-2 дена ще видиш ефект и наистина повече недей да си дупчеш така пъпките

Banned Мега фен
    ^ ами ще проверя.. от аптека нали ? .. иначе това за дупченето.. просто като е подкожна не мога да търпя,а и ме боли доста.. за това го правя.. иначе мерси

мисля,че що го има и в някой козметичен магазин сега видях и цената му .. струва 1.85 .Мисля,че ще останеш доволна! Разбирам те аз също трудно ги понасям ,но така могат да ти останат белези,а и да си докараш хиляди инфекции затова по-добре потърпи малко докато се покаже

Град
    Хах вижте я малката, щом си питала ще търпиш и критика!
    И не си ти човека или някой друг, освен някой модератор, който ще казва да СПРАТ с темите. Много добре разбирам защо го правиш, няма нужда просто.

ЕДИТ: И няма да млъкна, не и заради теб, пак ще кажа като си попитала ще търпиш всички отговори!
    Спирам да пиша, защото изобщо не ми пука за теб, така както гледам и на теб не ти пука как ще се обезобразиш.
    Весели празници!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Благодаря много!
    Весели празници! И не се карайте!
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си