- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
^ и при мен има кръв.. и моята кожа е ужасно чувствителна.. дори синини съм имала.. примерно понякога като е трябвало да се обезкосмявам,а кола маската не ги е хващала и съм ги бръснела след това съм имала синини,но за мен това е най-ефикасния начин.. после 3 седмици няма нищо![]()
пак да ви попитам нещо.. значи.. имах нещо като подкожна пъпка и ужасно много ме болеше.. не видях връхче и за това я боцнах на 2 места с игла и потече кръв и това като водичка,което е.. смисъл и при раните примерно дето го има.. добре.. намазах я с едно на ейвън,което ми помага да ми узряват пъпките по-бързо и днес от нея потече малко гной,но стои червена и е ужасно.. моля ви кажете ми как да я третирам,за да изчезне за 2-3 дни.. ако изобщо има такъв начин.. моля ви
^забравих да кажа.. всяка сутрин си мия лицето с гарниер пюр актив после го мажа с розова вода,а обяд го разтривам със сода.. 1 път в седмицата си правя маска с кисело мляко на лицето (събота- т.е. утре ще си направя и мисля и да си направя и маска с мед утре или неделя) разполагам със спирт,крем Бочко,здраве,хума... това са нещата,които се сещам за лице.. иначе имам още едно на ейвън като гел дето е за пъпки и едно гел-пяна за лице с отмиване .. та да имате идея как да ми мине за 2-3 дни ? ще съм ви ужасно благодарна![]()
http://vbox7.com/play:e8d98add
тази шнола как се казва и освен други такива начини за носене има ли?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
айде моля ви някой да помогне![]()
Как може да си бучиш пъпка ти нормална ли си?!?!
Няма такова нещо като по-бързо узряване. До 3 дена максимум, тъй като каза, че ти е голяма ще се появи белия връх. По-добре да я беше изсушила преди това.. сега кой знае дали си я инфектирала.. Почвай да я изсушаваш.
Може даже и белег да ти остане.. Не ги бучи с игла повече.
Аз като усетя, че ми излиза подкожна пъпка и слагам едно като вода Лактокаламин се казва, но първо че е скъпо, не е и от масовата козметика и такъв Офис с марката ги има в 3-4 града в България, но като и сложа с тампон 1 път и повече не расте..
^ Ти пък се успокой!
Фак13, спокойно.. на мен ми се е случвало хиляди пъти .. За сега не се сещам за нищо друго освен спирт,за да намалиш инфекциите доколкото е възможно
Стрaубери88, мерси!
Искам да попитам като цяло козметиката на Есенс хубава ли е ? И за очните линии ако сбъркам и си взема друга, нали няма да е фатално![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
3oPuTy благодаря ти сега ще проверя : )
Biskfitka благодаря ти и на теб сега ще проверя из интернет кой е по-хубав : )
Живота е рисуване без гума за триене... : )
n3zabrawiimaa
1во можеше да го напишеш нормално.. 2ро .. не за първи път го правя това с иглата,но за първи път ми се случва това,а и едва ли се е инфектирала.. все пак.. мерси.. сега и сложих крем Здраве и след малко ще го махна и ще я мажа със спирт...
millmii мерси.. само дето за първи път ми е случва и не знам до колко дена ще мине.. на теб за колко г/д. ти минава ?![]()
още нещо да ви попитам.. водороден пероксид става ли за пъпки ? защото на упътването пише ''прилага се чрез нанасяне на съответния кожен участък 1-2 пъти на ден с помощта на подходящ тампон''
Точно пък ти не заслужаваше никой да ти отговори, дето постоянно се караш на потребителите, че пускат нови теми и постоянно правиш забележки.
Казах ти, почни да я изсушаваш и като хване коричка НЕ я махай, остави я да падне от самосебе си. До 3 дена ще е хванала коричка. Но след като я изсушаваш ползвай и хидратиращи продукти.
И по добре спри да се "боцкаш с игла" защото наистина може да ти остане белег. Това е просто една пъпка, всички ги имаме, ще съжеляваш след време.
Наистина ли коректорите на Artdeco са добри, защото до сега какъвто и коректор да съм ползвала, не ми покриват абсолютно нищо ? Готова съм да дам повечко пари, но да съм сигурна, че е за нещо качествено:/. А и къде мога да намеря тяхната козметика?
Ам и аз да попитам, как да си направя косата ето така (момичето с лентата/не знак как точно му се казва/ на челото)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._2564469_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._6603545_n.jpg
Смис с маша/преса/ролки дори... не мога да преценя как. На мен с машата ми стават или на прожинки или на букли, а с пресата.. са просто пак като букли не така... :ss
^ С големи ролки или голяма/дебела маша за коса![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ дам.. а ако нямаш дебела маша.. с пресата и след това ги минаваш пак отгоре само че без да навиваш.. а просто все едно изправяш,но не стискай пресата,а съвсем леко![]()
n3zabrawiimaa
а ти вземи вече да млъкнеш - ако ще ми отговаряш така, НЕ ти искам отговора...не съм единствената,която не и харесва да се пускат по 5 еднакви теми.. модераторите са си свършили работата и има достатъчно важни теми за най-важните неща ... и спри да се държиш все едно целия свят ти е виновен.. спри и с тия негативни мнения щото и без това във форума свестните хора са 9/10 от потребителите
![]()
FuCKkK13 ако все още ти трябва помощ мога да ти препоръчам едно кремче .. не е на известна марка ..казва се "Pally" ето и снимка http://static1.framar.bg/product/PALLY.JPG !Аз съм много доволна от него,а кожата ми не е от най-податливите ..не е много скъп и ти го препоръчвам.До 1-2 дена ще видиш ефекти наистина повече недей да си дупчеш така пъпките
![]()
^ ами ще проверя.. от аптека нали ? .. иначе това за дупченето.. просто като е подкожна не мога да търпя,а и ме боли доста.. за това го правя.. иначе мерси![]()
мисля,че що го има и в някой козметичен магазинсега видях и цената му .. струва 1.85 .Мисля,че ще останеш доволна! Разбирам те аз също трудно ги понасям
,но така могат да ти останат белези,а и да си докараш хиляди инфекции затова по-добре потърпи малко докато се покаже
![]()
Хах вижте я малката, щом си питала ще търпиш и критика!
И не си ти човека или някой друг, освен някой модератор, който ще казва да СПРАТ с темите. Много добре разбирам защо го правиш, няма нужда просто.
ЕДИТ: И няма да млъкна, не и заради теб, пак ще кажа като си попитала ще търпиш всички отговори!
Спирам да пиша, защото изобщо не ми пука за теб, така както гледам и на теб не ти пука как ще се обезобразиш.
Весели празници!