- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ПУСНАХМЕ САЙТА!!! Сигнализирайте ни за нередности
абе извинявайте, само да питам, как да удебелявам, променям шрифт, размер?![]()
No need to ask
He's a smooth operator
да се погледне темата ми в раздела за критика!
//или направо тук - не мога да си редактирам мненията, а имам нужда от тази опция, за да си направя архивни постове в няколко теми.
и как мога да видя мненията си или на друг потребител, благодаря.
No need to ask
He's a smooth operator
Мненията можеш да видиш като цъкнеш на ника му->виж форумните мнения
Удебелено пишеш така
Хм, а аз виждам само по 4, 5 страници от раздел ''У дома'' а от всички останали виждам по 9 страници, WTF?
Има един проблем, който го има от много отдавна. Когато не се осъществи връзка към сървъра, на браузърите излиза прекалено подробно съобщение в този дух:
Error in query: SELECT * FROM `teenproblem__urls` u INNER JOIN teenproblem__url_codes uc ON ( uc.url_id = u.id ) WHERE u.url = 'forum/other'. Message: MySQL server has gone away on line 99 in /data/www/teen-cmp/library/mysql.php
#0 /data/www/teen-cmp/library/mysql.php(125): Mysql->exec('SELECT * FROM `...', Array)
#1 /data/www/teen-cmp/application/models/codes.php(15): Mysql->query('SELECT * FROM `...')
#2 /data/www/teen-cmp/library/model.php(90): CodesModel->getRules('forum/other')
#3 /data/www/teen-cmp/application/controllers/teenproblem/forumlayout.php(29): Model->getCodesHtml('forum/other', Array)
#4 /data/www/teen-cmp/public/forum/teenproblem/global.php(29) : eval()'d code(4): Forumlayout->get()
#5 /data/www/teen-cmp/public/forum/teenproblem/global.php(29) : eval()'d code(35): teenproblemLayoutBuilder(Array)
#6 /data/www/teen-cmp/public/forum/teenproblem/global.php(29): eval()
#7 /data/www/teen-cmp/public/forum/teenproblem/forumdisplay.php(99): require_once('/data/www/teen-...')
#8 {main}
Тези неща по принцип трябва да бъдат изключени, защото създават потенциални проблеми в сигурността.
Не виждаме да се работи по нищо.
В потребителския панел надписът Choose file е върху самия аватар, който, впрочем, не мога да сменя.
Продължавам да си чакам емотиконите и всичките щуротии за форматиране на текст.
Хораааа , я кажете как да сменя името на темата ми . Защото се ровя цял ден и така и не разбрах как става.
Отваряш си темата на първия ти пост и цъкаш бутона "Редактирай".
Всъщност нямам такъв бутон http://prikachi.com/images/509/4212509x.jpg погледни.
За пореден път имащите власт в тоя форум се направиха на велики, прецаквайки и зарязвайки го след това с един куп бъгове.
Защо, когато се отпиша и се махна от форума и после 2-3 часа ми седи, че съм онлайн, а ме няма..?
Това само при мен ли е ?
Подобрението по дизайна е доста на място.
Имам въпрос. Много често сайтът и форумът изобщо не ме допускат до отваряне, излиза ми надпис, че страницата не може да бъде намерена и да се свържа със създателите на сайта. Оо Нямам никакви проблеми с интернета, така че явно вярно е от страницата, само аз ли го имам това проблемче или вечерно време просто изключвате системата? :Д
Нормално е да не ти отваря сайта, докато работят по него и сменят неща. Това става рядко и за кратко време.
Предполагам сте забелязали леките промени по форума вече.
Искам да си сменя аватара, но като натисна запази промените ми дава, че e-maila вече се използва от друга регистрация wtf ?!? Ииии съответно не се сменя...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Защо не ми излиза като имам ново съобщение в кутията ??
^ eто тук е обяснено как да си оправиш настройките http://www.teenproblem.net/forum/sho...я-форум