.
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Тая е нЕква много ненормална обаче. Седи, реве и ти се обяснява, а всяка друга на нейно място щеше да ти отвърти два шамара и да си замине след това.
    Изключително много ми се ще да ти насипя(и най-вероятно ще го направя, когато темата чукне втора или трета страница), но ще се въздържа и ще запитам най-възпитано: как, аджеба, хем я обичаш ужасно много, хем не можеш да я приемеш с недостатъците й? Ква любов е тва изобщо? Всеки си има минало и всеки си има трески за дялане - когато започваш връзка трябва да си наясно с това.
    Какво е правила или не е правила девойката с бившия си, не е твоя работа. Харесали са се, поискала е - правила му е разни неща. И за да се комплексираш още повече - не, надали е било насила. Никой не може да я накара насила да му слезе в скута и да извършва определени дейности, ако няма желание и от нейна страна.
    Въобще, чиста комплексарщина. вЕрно се дразниш май от факта, че на тоя му е пуснала след 1 месец, а теб за едното кафе те е въртяла на шиш цяла година.
    Не прави глупости и я дръж тая мома, че друга толкова отчаяна не мож' да намериш по света необятен.
    Още не мога да повярвам - някакъв пикльо ще седи, ще ми търси сметка за неща, които съм правила преди 2 ГОДИНИ, 2!, ще се цупи, ще ме обвинява, ще ме унижава пред маса народ, а аз ще роня крокодилски сълзи и ще му се обяснявам. Тва е ... наистина нереално ниско самочувствие има тва момиче.
    ТИ май имаш много всоко самочувствие....едва ли си нещо особенно само тва щи кажа ,гаджето ти е с много пари нали??? или има хубава къща??? сигурно е така.Ще ти кажа че аз много я обичам и тя мене също. Явно че се мислиш за нещо голямо,ама бас даржъ че мом4етата са само с теб заради секса..еми честито ще го разбереш от мене.А Мене ме е яд щото Момчето и е казало Че ще бъде пребита ако не го направи,ето това е на сила....Сега ще ми кажеш че си щяла да обършеш шамар и на този ли ?? хаха еми к тогава........И още нещо моми4ето изобщо не е с ниско самочувствие,има красива е и има много момчета които искат да са с нея,за това я ревнувам толкова....замисли се какво пишеш...
    Последно редактирано от NIKZnikz : 12-27-2011 на 12:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си