Първоначално написано от
NambyPamby
Тая е нЕква много ненормална обаче. Седи, реве и ти се обяснява, а всяка друга на нейно място щеше да ти отвърти два шамара и да си замине след това.
Изключително много ми се ще да ти насипя(и най-вероятно ще го направя, когато темата чукне втора или трета страница), но ще се въздържа и ще запитам най-възпитано: как, аджеба, хем я обичаш ужасно много, хем не можеш да я приемеш с недостатъците й? Ква любов е тва изобщо? Всеки си има минало и всеки си има трески за дялане - когато започваш връзка трябва да си наясно с това.
Какво е правила или не е правила девойката с бившия си, не е твоя работа. Харесали са се, поискала е - правила му е разни неща. И за да се комплексираш още повече - не, надали е било насила. Никой не може да я накара насила да му слезе в скута и да извършва определени дейности, ако няма желание и от нейна страна.
Въобще, чиста комплексарщина. вЕрно се дразниш май от факта, че на тоя му е пуснала след 1 месец, а теб за едното кафе те е въртяла на шиш цяла година.
Не прави глупости и я дръж тая мома, че друга толкова отчаяна не мож' да намериш по света необятен.
Още не мога да повярвам - някакъв пикльо ще седи, ще ми търси сметка за неща, които съм правила преди 2 ГОДИНИ, 2!, ще се цупи, ще ме обвинява, ще ме унижава пред маса народ, а аз ще роня крокодилски сълзи и ще му се обяснявам. Тва е ... наистина нереално ниско самочувствие има тва момиче.