.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    всичките ми такива приятелки,които се натискат с момчета,правят секс те са някви много общителни..
    Има нещо вярно. Като започнеш да правиш секс, целият механизъм на действие на света ти се изяснява, виждаш как във всяко действие на хората има сексуален подтекст. От това знание идва самочувствието и умението да го използваш под формата на намеци, палави реплики, физически контакт и т.н. Нормално е да са по-общителни. И при мен се получи така

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има нещо вярно. Като започнеш да правиш секс, целият механизъм на действие на света ти се изяснява, виждаш как във всяко действие на хората има сексуален подтекст. От това знание идва самочувствието и умението да го използваш под формата на намеци, палави реплики, физически контакт и т.н. Нормално е да са по-общителни. И при мен се получи така
    Да ти кажа аз и преди да почна да водя сексуален живот виждах навсякъде сексуалния подктекст !
    Навярно съм нимфоманка .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да ти кажа аз и преди да почна да водя сексуален живот виждах навсякъде сексуалния подктекст !
    Навярно съм нимфоманка .
    Аз също, но говорех попринцип. Пък и не можеш да отречеш, че откакто правиш секс си е променила поне малко, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си