.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    да, особено когато се касае за измерване на подобни обекти и на подобни възрасти от милиарди години.
    Ти изобщо не загряваш иронията на koshtramba.

Наблюдавайки дискусиите във форума достигнах до следния извод:
    Атеистите предоставят куп изследвания, доказателства и прочие които, не просто НЕ са изсмукани от пръстите, а са резултат на дългогодишни проучвания в дадената област.
    В отговор на това религиозните фанатици пишат, че видиш ли, това НЕ било това, било лъжа, било фантастика, било грешка, сатаната бил изманипулирал всичко и т.н , което дори НЕ е логичен аргумент, а плод на тяхната фантазия.

По същата логика аз мога да кажа, че Розовият Еднорог е създател на Вселената, а вашия измислен бог всъщност е сатаната който се опитва да изкуши душата ми. Няма нужда да предоставям аргументи за съществуването му, тъй като той е ВСЕМОГЪЩ и ВСЕСИЛЕН, пък вие сте ебати задниците щом не вярвате в него .

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ти изобщо не загряваш иронията на koshtramba.

Наблюдавайки дискусиите във форума достигнах до следния извод:
    Атеистите предоставят куп изследвания, доказателства и прочие които, не просто НЕ са изсмукани от пръстите, а са резултат на дългогодишни проучвания в дадената област.
    В отговор на това религиозните фанатици пишат, че видиш ли, това НЕ било това, било лъжа, било фантастика, било грешка, сатаната бил изманипулирал всичко и т.н , което дори НЕ е логичен аргумент, а плод на тяхната фантазия.

По същата логика аз мога да кажа, че Розовият Еднорог е създател на Вселената, а вашия измислен бог всъщност е сатаната който се опитва да изкуши душата ми. Няма нужда да предоставям аргументи за съществуването му, тъй като той е ВСЕМОГЪЩ и ВСЕСИЛЕН, пък вие сте ебати задниците щом не вярвате в него .
    М-да.

Затова можем спокойно да стгнем до следният извод :

Разлика между атеист и религиозен в спор.
    Атеист - джентълмен,обосноваващ се с факти и данни
    Религиозен - магаре на мост,плюещ змии,гущери и жлъж,само защото не става на неговото и му свършват изсмуканите от пръстите "аргументи".

...и после ме питат защто шамаря хората,които от време на време ме спират на улицата,натикват ми половин куфар листовки в ръцете и почнат да ме врънкат да се присъедния към 'великата им и единствена истинска религия'
    (това не важи само за сектанти)

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    М-да.

Затова можем спокойно да стгнем до следният извод :

Разлика между атеист и религиозен в спор.
    Атеист - джентълмен,обосноваващ се с факти и данни
    Религиозен - магаре на мост,плюещ змии,гущери и жлъж,само защото не става на неговото и му свършват изсмуканите от пръстите "аргументи".

...и после ме питат защто шамаря хората,които от време на време ме спират на улицата,натикват ми половин куфар листовки в ръцете и почнат да ме врънкат да се присъедния към 'великата им и единствена истинска религия'
    (това не важи само за сектанти)
    Quite.

въпрос на личен избор - приятел на света или на Бога.
    Ако твоят бог вижда тези, които вършат красиви и алтруистични дела понеже това им доставя чисто и достойно удоволствие значи оригиналните християни са били прави, като са го посочили за дявол, който е в разрез с оригиналните учения на Йешуа
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението

Момиче,не може да сравняваш религията и да искаш да съвпъда с точните науки (физика,математика етц)
    Когато изследваш нещо го правиш или от едната или от другата гледна точка..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Момиче,не може да сравняваш религията и да искаш да съвпъда с точните науки (физика,математика етц)
    Колко остроумно !
    Което ще рече, че...какво ? Религията е плод на развинтеното въображение на плиткоумни хорица които не са могли да обяснят съществуването си по друг начин.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Това е ужасяващият резултат от такива малоумни олигофрени като тебе

Корелира се ДИРЕКТНО с религиозността на дадена страна
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си