- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Ти изобщо не загряваш иронията на koshtramba.
Наблюдавайки дискусиите във форума достигнах до следния извод:
Атеистите предоставят куп изследвания, доказателства и прочие които, не просто НЕ са изсмукани от пръстите, а са резултат на дългогодишни проучвания в дадената област.
В отговор на това религиозните фанатици пишат, че видиш ли, това НЕ било това, било лъжа, било фантастика, било грешка, сатаната бил изманипулирал всичко и т.н , което дори НЕ е логичен аргумент, а плод на тяхната фантазия.
По същата логика аз мога да кажа, че Розовият Еднорог е създател на Вселената, а вашия измислен бог всъщност е сатаната който се опитва да изкуши душата ми. Няма нужда да предоставям аргументи за съществуването му, тъй като той е ВСЕМОГЪЩ и ВСЕСИЛЕН, пък вие сте ебати задниците щом не вярвате в него.
М-да.
Затова можем спокойно да стгнем до следният извод :
Разлика между атеист и религиозен в спор.
Атеист - джентълмен,обосноваващ се с факти и данни
Религиозен - магаре на мост,плюещ змии,гущери и жлъж,само защото не става на неговото и му свършват изсмуканите от пръстите "аргументи".
...и после ме питат защто шамаря хората,които от време на време ме спират на улицата,натикват ми половин куфар листовки в ръцете и почнат да ме врънкат да се присъедния към 'великата им и единствена истинска религия'
(това не важи само за сектанти)
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Quite.
Ако твоят бог вижда тези, които вършат красиви и алтруистични дела понеже това им доставя чисто и достойно удоволствие значи оригиналните християни са били прави, като са го посочили за дявол, който е в разрез с оригиналните учения на Йешуавъпрос на личен избор - приятел на света или на Бога.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes