- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Лол
да - имам образование. Още си работя по мастъра в Холандия в момента, имам си и работа.
А иначе това че си мислиш че като се опитваш да се правиш на muscle idiot впечатляваш някой май инкорпорира в себе си цялата трагикомичност на ситуацията
До коуегата гейски пък - не, не е изпълнено по никакъв начин. Питах те, ти не отговори.
Нито.
Един.
Път.
Каза че знаеш, но не можеш да изразиш.
Каза че има примери, но не даде и един.
Каза че било просто, но не убеди никого.
Не се прави, че не се правиш че вярваш. Говориш си сам, гледаш към небето и въображението играе мъничко. Ако се напънеш много много, можеш да докараш освен "чуството" за комуникация и нещо, което е малко по-силничко, но горе-долу в това се изчерпва тъй наречената ти духовност.
Чуства, чуства които сам си внушаваш. Дори не си като нпп с откачените видения и тн. Ами си обикновен.
Точно като мен когато бях малък. Точно като другите ex -религиозни (само влез в редит раздела и виж дали лъжа). Точно като това, което са документирали психолозите.
Смешко. Описан си, класифициран си, известен си, обикновен си. ТОЧНО като хората от другите религии с ИДЕНТИЧНИТЕ чуства и "знания" и думи.
Беден, малък глупак. На инат се правиш на глупак, пред себе си. Наистина си като шега написана от Оруел.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes