- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наказание за жените, които изневеряват на мъжете си...
Според вас добре ли би било и в България да се въведе така нареченото наказание "Stoning to Death" за жените , които изневеряват на мъжете си ?
Ето и видео да добиете представа как протича едно такова наказание (пуснете второто видео)
http://newstime.co.nz/stoning-by-taliban.html
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
не го гледах ама един въпрос.. що само за жените ?
хаха и вие не падате по долу![]()
http://www.businessinsider.com/europ...orld-kingdom-6
алтернативата :Д цялата статия е интересна за различни микронации.
Като се замисля добре би било и мъжете уличени в педофилия и хомосексуалистите също да понасят такова наказание
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ми... Не мисля, че трябва да бъде само за жените .
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
За 5 века не ни ли стигна да заимстваме от арабите или искаш децата ти да крещят "Аллах акбар"?
Все пак и нас майка ни е родила и някак не върви да принизяваме индивидите с вагини до такава степен...
Respect my authoritah
Законът е закон,
но той врата в полето е
e извинявай, не съм прочела .. : )
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Мисля, че е прекалено варварско. Защо трябва наказанието да е физическо? Болката от думите на партньора ти могат да те наранят много повече.
Има къде, къде по-забавни начини за публична смърт и изтезание, патентовани от църквата, разрязване с трион през средата (алтернатиа на набиването на кол), разпъване с коне, http://horoskop.rozali.com/zagadki/p12817.html
Изродщина! Радвам се, че не съм родена в такава религия. Това са болни мозъци...
значи като цяло подкрепяте идеята
Законът е закон,
но той врата в полето е
Първо за мъжете трябва да има наказание! Защо все ние трябва да изкупваме грехове, а?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Наказание заслужават, но чак така мисля, че не! Може би да й се поставя белег като на конете ;д и да я знаят вече всички мъже, но чак така, те направо си я убиха....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Само се оправдавате, защото сте се поддали на изкушението. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
това е ...отвратително
Hostis Honori Invidia
От най-дълбока древност жената е разглеждана като нещо лошо, в повечето ранни религии е било модерно, да се жертват девици, има много тълкования защо, но всички свършват с ,това че жената е основна причина за бедите. Чак в късната античност, римляните започват да се възхищават на жената, но скоро след това империята им изчезва завинги и настъпва средновековие изключително продуктивен период за изобретяване на уреди за мъчение и гонене на вещици. Периода в който жените поне за малко е можело да се почустват идеализирани е Ренесанса, по-късно през индустриалната революция до голяма степен изнасят бизнеса на свой плещи и разбирасе, доста често е имало смъртни случай. Жените предвождат февруарската революция, която не носи нищо хубаво на Русия, а също и на доста голяма част от света. Едвали света щеше да е по-добро място, но поне нямаше да се жертвен агнец, ако мирно и кротко си водехте живота не създавайки проблеми.