- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-трагичното положение :(((
Здравейте!Значи ходя с едно момче,вече една година .B началото беше добре,но от няколко месеца е трагично.Никъде не излизаме заедно защото той,просто е някакъв мн. странен,не обича да излиза по заведения и дискотеки.Но това с излизането е най малкия проблем.Виждаме се единствено в нас и той идва в 12 вечерта с последния рейс,а понякога дори го изпусна.Не знам как не може цял ден да се оправи и да дойде по рано.А когато дойде в нас,просто си ляга,гледа тв и заспива .дори секс неправиме,правим го има-няма 1 път в седмицата,по тъп и еднообразен начин.и вече спирам да ви разказвам,защото ще напиша цял роман.Та вие какво мислите по въпроса.Аз мисля,че съм луда да го търпя,но просто съм свикнала с него и ми е трудно![]()
Последно редактирано от alabalaa2 : 12-30-2011 на 19:04
Аз бих го скъсала. Млади сте още да превръщате и сексуалния, и любовния си живот в рутина. Явно вече не му е интересно с теб щом не иска да ти обръща внимание.
ПП. Положение се пише.
Последно редактирано от SisiStrange : 12-30-2011 на 19:02
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти искаш ли да си с него, т.е изпитваш ли чувства към него, или всичко е само навик? Ако все още имаш чувства и искаш да оправиш нещата поговори с него. Кажи му какво не ти харесва в сегашното пОлОжение и обсъдете какво да направите, за да запазите връзката си. Но ако за една година не сте се научили да общувате един с друг, просто няма да се получи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и аз съм ЗА това да поговорите,а и не е нормално млади хора да правят 1 път секс в седмицата.. 1-2 седмици ако е уморен или нещо такова - да,но иначе ми се вижда странно при положение че си правите секс.. + че едва ли сте някакви,които едва ли не са заети по цял ден и сте уморени вечер чак толкова,че да си лягате (говоря за него ) .. не знам.. поговорете,а и си помисли дали твоето вече е само свикване или са чувства .. защото има разлика и то огромна... и на мен на твое място би ми станало неприятно.. все пак така излиза,че едва ли не когато е с теб му е съвсем обикновено и няма желание за секс,за неща,които обичате да правите,за развлекателни дейности и т.н. .. това с телевизора или заспиването си е пълно пренебрежение и безразличие на това,че изобщо е с теб.. както казах ако е един,два,три пъти,да,но иначе не е нормално за връзка на млади хора,които имат доста неща за правене,които със сигурност не са се изчерпали за 1 година... помисли,поговорете и решете - заедно !.. айде успех![]()
А ти поемаш ли инициатива или само чакаш? Като искаш да излизате повече - намери място, на което и на него ще му бъде приятно и отидете. Като искаш секс - съблазни го. Не вярвам да ти откаже ако излезеш гола от банята и му свалиш гащите.
А ако просто си търсиш причина да го зарежеш - имаш я.
и между другото искам да кажа,не се хваля но доста момчета и то много готини ме търсят и ми предлагат постоянно,обаче аз съм свикнала с него и ми е много трудно да тръгна с някой друг .хубаво момиче съм,привличам мъжете.Тaкаче няма причина да не го привличам.пък и той не е от най-красивите,дори бих казала че не е симпатичен и не би могъл да си намери някоя по-привлекателна от мен и той го знае това.просто не разбирам какво му ставa...![]()
Преди как беше ситуацията със секса? Някои хора са по-сексуални, други по-малко. Може за него веднъж седмично да е достатъчно. Естествено това не значи, че ти трябва да се примиряваш. Особено след като си с него по навик.
Явно връзката ви е в края си. Няма какво повече да се тормозиш с човек, с който не си щастлива.
Намери някой по-добър, който да задоволява нуждите ти и да те кара да се чувстваш добре, желана и щастлива. Защо ти е човек, който те натъжава, отблъсква и т.н ? Заради едното свикване ще пропуснеш много по-приятни усещания. Не става въпрос само за секс. Млада си, не живей като баба с 50 годишен брак.
Първоначално написано от antifashionshit
Свикнала си с това да не те отразява, тогава къв ти е проблема![]()
Такива шут и ги разкарваш!
Не, че не може да дойде по рано или има друга или няма нормално обяснение просто.... разкарваш го и си намираш друг по-добър с по-хубавото се свиква бързо как може да се привързвате към такива боклуци...
Животът е по-кратък и от миг така, че няма какво да се чудиш решаваш ако ти се занимава с малки усилия може да разбереш дали има друга ако не ти се занимава го разкарваш и готово ...
Последния вариант е просто не пиши тука като не можеш да го оставиш...
Абе късай го, струва ми се безнадеждно!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Моят пък обича да си ходим по заведения,но на дискотека в нашия град - не.Е,понякога когато настоявам му се налага ;д.До преди 1-2 месеца нон стоп стояхме в нас,но пък това не ни пречи да си разнообразяваме деня и така.Пък и нощем сме си заедно .. секс не ни липсваАбе не си приличат много положенията ни,да може би си луда да го търпиш.. пък да ти идва и в 12 вечерта и да заспива .. тц..
Отдавна любовта ви се е изчерпала.И двамата сте заедно,защото сте свикнали един с друг.Но ,явно той не те желае.Според мен ,няма какво да те държи с този човек вече.Не се заблуждавай.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Зарежи го. Сама виждаш , че я няма тръпката вече. Продължи напред, пък и не вярвам да ти липсва толкова много.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много ми е интересно как те е излъгал този момък , че да тръгнете изобщо![]()
Какво има да се чудиш , свикнала или не щом нещо не ти харесва го променяш . За заведенията да не ще се прежалва някак , но да ти отказва секс определено това момче има някаква диагноза .![]()
Седнете, поговорете и вижте къде,какво куца във връзката ви, и преценете дали искате да продължите заедно или не.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Защо нямам приятелка като теб...
хахаха, ти си твърде търпелив човек.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)