.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Най-трагичното положение :(((

Здравейте!Значи ходя с едно момче,вече една година .B началото беше добре,но от няколко месеца е трагично.Никъде не излизаме заедно защото той,просто е някакъв мн. странен,не обича да излиза по заведения и дискотеки.Но това с излизането е най малкия проблем.Виждаме се единствено в нас и той идва в 12 вечерта с последния рейс,а понякога дори го изпусна.Не знам как не може цял ден да се оправи и да дойде по рано.А когато дойде в нас,просто си ляга,гледа тв и заспива .дори секс неправиме,правим го има-няма 1 път в седмицата,по тъп и еднообразен начин.и вече спирам да ви разказвам,защото ще напиша цял роман.Та вие какво мислите по въпроса.Аз мисля,че съм луда да го търпя,но просто съм свикнала с него и ми е трудно
    Последно редактирано от alabalaa2 : 12-30-2011 на 19:04

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз бих го скъсала. Млади сте още да превръщате и сексуалния, и любовния си живот в рутина. Явно вече не му е интересно с теб щом не иска да ти обръща внимание.

ПП. Положение се пише.
    Последно редактирано от SisiStrange : 12-30-2011 на 19:02
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти искаш ли да си с него, т.е изпитваш ли чувства към него, или всичко е само навик? Ако все още имаш чувства и искаш да оправиш нещата поговори с него. Кажи му какво не ти харесва в сегашното пОлОжение и обсъдете какво да направите, за да запазите връзката си. Но ако за една година не сте се научили да общувате един с друг, просто няма да се получи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ти искаш ли да си с него, т.е изпитваш ли чувства към него, или всичко е само навик? Ако все още имаш чувства и искаш да оправиш нещата поговори с него. Кажи му какво не ти харесва в сегашното пОлОжение и обсъдете какво да направите, за да запазите връзката си. Но ако за една година не сте се научили да общувате един с друг, просто няма да се получи.
    ами вече не съм сигурна дали го обичам.Говорила съм му 100 пъти за тези неща да ги промени,той все обещава,но нищо не се променя

Banned Мега фен
    и аз съм ЗА това да поговорите,а и не е нормално млади хора да правят 1 път секс в седмицата.. 1-2 седмици ако е уморен или нещо такова - да,но иначе ми се вижда странно при положение че си правите секс.. + че едва ли сте някакви,които едва ли не са заети по цял ден и сте уморени вечер чак толкова,че да си лягате (говоря за него ) .. не знам.. поговорете,а и си помисли дали твоето вече е само свикване или са чувства .. защото има разлика и то огромна... и на мен на твое място би ми станало неприятно.. все пак така излиза,че едва ли не когато е с теб му е съвсем обикновено и няма желание за секс,за неща,които обичате да правите,за развлекателни дейности и т.н. .. това с телевизора или заспиването си е пълно пренебрежение и безразличие на това,че изобщо е с теб.. както казах ако е един,два,три пъти,да,но иначе не е нормално за връзка на млади хора,които имат доста неща за правене,които със сигурност не са се изчерпали за 1 година... помисли,поговорете и решете - заедно !.. айде успех

А ти поемаш ли инициатива или само чакаш? Като искаш да излизате повече - намери място, на което и на него ще му бъде приятно и отидете. Като искаш секс - съблазни го. Не вярвам да ти откаже ако излезеш гола от банята и му свалиш гащите.

А ако просто си търсиш причина да го зарежеш - имаш я.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А ти поемаш ли инициатива или само чакаш? Като искаш да излизате повече - намери място, на което и на него ще му бъде приятно и отидете. Като искаш секс - съблазни го. Не вярвам да ти откаже ако излезеш гола от банята и му свалиш гащите.

А ако просто си търсиш причина да го зарежеш - имаш я.
    хах повярвай ми опитвам се,събличам се гола качвам му се отгоре и нищо той просто me избутва и казва,че му се спи..

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от alabalaa2 Виж мнението
    хах повярвай ми опитвам се,събличам се гола качвам му се отгоре и нищо той просто me избутва и казва,че му се спи..
    Скъсай с него. Не те заслужава. Ще си намериш по-добър от тоя.

и между другото искам да кажа,не се хваля но доста момчета и то много готини ме търсят и ми предлагат постоянно,обаче аз съм свикнала с него и ми е много трудно да тръгна с някой друг .хубаво момиче съм,привличам мъжете.Тaкаче няма причина да не го привличам.пък и той не е от най-красивите,дори бих казала че не е симпатичен и не би могъл да си намери някоя по-привлекателна от мен и той го знае това.просто не разбирам какво му ставa...

Преди как беше ситуацията със секса? Някои хора са по-сексуални, други по-малко. Може за него веднъж седмично да е достатъчно. Естествено това не значи, че ти трябва да се примиряваш. Особено след като си с него по навик.

Явно връзката ви е в края си. Няма какво повече да се тормозиш с човек, с който не си щастлива.

Супер фен Аватара на djipsito
    Намери някой по-добър, който да задоволява нуждите ти и да те кара да се чувстваш добре, желана и щастлива. Защо ти е човек, който те натъжава, отблъсква и т.н ? Заради едното свикване ще пропуснеш много по-приятни усещания. Не става въпрос само за секс. Млада си, не живей като баба с 50 годишен брак.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ами вече не съм сигурна дали го обичам.Говорила съм му 100 пъти за тези неща да ги промени,той все обещава,но нищо не се променя
    Сама го каза. Няма какво да губиш, късай с него, просто няма смисъл да си губиш времето. Явно и двамата просто сте свикнали един с друг, нищо повече.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Свикнала си с това да не те отразява, тогава къв ти е проблема

Такива шут и ги разкарваш!
    Не, че не може да дойде по рано или има друга или няма нормално обяснение просто.... разкарваш го и си намираш друг по-добър с по-хубавото се свиква бързо как може да се привързвате към такива боклуци...
    Животът е по-кратък и от миг така, че няма какво да се чудиш решаваш ако ти се занимава с малки усилия може да разбереш дали има друга ако не ти се занимава го разкарваш и готово ...

Последния вариант е просто не пиши тука като не можеш да го оставиш...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Абе късай го, струва ми се безнадеждно!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Моят пък обича да си ходим по заведения,но на дискотека в нашия град - не.Е,понякога когато настоявам му се налага ;д.До преди 1-2 месеца нон стоп стояхме в нас,но пък това не ни пречи да си разнообразяваме деня и така.Пък и нощем сме си заедно .. секс не ни липсва Абе не си приличат много положенията ни,да може би си луда да го търпиш.. пък да ти идва и в 12 вечерта и да заспива .. тц..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Отдавна любовта ви се е изчерпала.И двамата сте заедно,защото сте свикнали един с друг.Но ,явно той не те желае.Според мен ,няма какво да те държи с този човек вече.Не се заблуждавай.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

anonymous708973
    Guest
    Втф...
    Няма смисъл. Млади сте, а нямате тръпка вече. Режи.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зарежи го. Сама виждаш , че я няма тръпката вече. Продължи напред, пък и не вярвам да ти липсва толкова много.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Моят пък обича да си ходим по заведения,но на дискотека в нашия град - не.Е,понякога когато настоявам му се налага ;д.До преди 1-2 месеца нон стоп стояхме в нас,но пък това не ни пречи да си разнообразяваме деня и така.Пък и нощем сме си заедно .. секс не ни липсва Абе не си приличат много положенията ни,да може би си луда да го търпиш.. пък да ти идва и в 12 вечерта и да заспива .. тц..
    Време за самореклама............................ ....................
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Гей!

Не ,наистина , не е нормално. Или е гей или вече абсолютно не го привличаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на toad
    Много ми е интересно как те е излъгал този момък , че да тръгнете изобщо
    Какво има да се чудиш , свикнала или не щом нещо не ти харесва го променяш . За заведенията да не ще се прежалва някак , но да ти отказва секс определено това момче има някаква диагноза .

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Седнете, поговорете и вижте къде,какво куца във връзката ви, и преценете дали искате да продължите заедно или не.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен
    Защо нямам приятелка като теб...

Мега фен
    хахаха, ти си твърде търпелив човек.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си