- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- някъв спорт
Здравейте на 21 съм и търся спорт за през свободното време.Сега ходя на фитнес и плуване ама ми доскуча.Препоръчайте ми нещо ако може да е по-раздвижено(без бокс).Благодатя предварително.
Ако имаш възможност в града ти да играеш някъде баскетбол, волейбол, хандбал или футбол. Не знам за това се сещам, а това са най-разпространените спортове. Ако имаш някакви предпочитания дали да е индивидуален или отборен спорт, а също се сетих за тенис на корт, та според предпочитанията ти да ти предложим нещо.
RainBerry пусни една снимчица в темата с резултатите, че ми е интересно ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Каране на кънки, лакрос, лека атлетика, земна гимнастика, паркур, танци, ски, сноуборд, плуване.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да се не окаже някой чичко с нещо друго 60 сантиметрово, че тогава наистина ще ти изгони мотивацията![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
няма начин ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да го извади или да ти убие мотивацията xD
Е то темата за резултати и прогрес, какъв прогрес да поствам азМога да пусна снимка от мажоретния ми период, който беше до май 2011, а иначе от кикбокса нямам
Ще имам края на март от първото ми състезание
![]()
По кикбокс
моята мотивация не спада, какво ли не съм виждал, хахаха![]()
sapphire5![]()
^ HolyShit, кикбокс, семи-контакт, Враца, който иска да заповяда![]()
Хах, все ще се намери желаещ.![]()
И аз съм за снимката ;D.
По темата човек то така, ако ти дускочава винаги всичко ;д...почне ли се едно нещо, за да има резултати трябва да бъдеш постоянен в него (друго е сега, ако не гониш никакви резултати, а само за айляка..). Иначе за какъв спорт става въпрос..боен или...?
баскетбол? ... волейболът съкс!!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free