.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Red face Как да изглеждам по-голяма и женствена?

Здравейте,
    Не знаех в коя тема да публикувам това, затова пиша тук. Та, аз съм почти на 14. Но проблемът ми е, че имам много бебешко лице и носле. Държанието ми не е като на дете, но по лице...Искам да изглеждм по-голяма, по-женствена и по-секси, не толкова невинно. Момчетата харесват по-развити момичета, или поне тези, които аз харесвам. Искам да изглеждам като другите си приятелки. Дайте някакви съвети, моля ви. И ако кажете нещо от рода на "Защо искаш да изглеждаш по-голяма, радвай се сега на това, което имаш, че после ще съжаляваш..." искам и аз да излеждам на възрастта си сега, а после дали ще съжалявам...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бих ти предложила да подчертаеш скулите и погледа с грим, но има опасност да заприличаш на карикатура ако наистина си с детско личице. Пусни снимка, за да дадем конкретни съвети. Така "на сляпо" няма как да помогнем.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    пусни снимчица
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Момиче, ти си на 14, нормално е да изглеждаш като дете. Не знам защо всички на тази възраст мислите, че сте "различни" и много зрели. Твоите приятелки са предварително мутирали от ефекта на ксеноестрогените. Няма нищо нормално в това 14 годишни да изглеждат като какички. Женствеността и сексапила идват от цялостното излъчване, най-вече формите и извивките на тялото, съотношение на талия, ханш и гръдна обиколка. А и нали не смяташ, че момчетата на тийн възраст ще те гледат точно в лицето ?

Няма да е лошо една снимка ?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кх... искам само да ти кажа, че въобще не е приятно да те мислят за по-голяма ... Днес фризьора ми ме пита дали съм била за последна година в училището ми (демек 12ти клас) ... а аз съм 9ти о.О
    С това, да се правиш на по-голяма само ще привличаш вниманието на "дърти отрепки" ... и като цяло отрепки... Което въобще не е приятно, повярвай

И все пак ако наистина толкова държиш ... пробвай се да си контурираш лицето .. скули и прочие.. колкото да ти придаде по-женствен вид... но само недей да се мацоташ с по едно кило грим и да заприличаш на някоя евтина кукличка...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Бебешкото лице и носле са до живот, и аз имам този "проблем" и никъде не ми вярват, че съм пълнолетна (а съм на 20), така че докато не ти се появят бръчки все ще изглеждаш по-малка. Но ако толкова държиш да си секси и т.н може да пробваш да експериментираш с начина си на обличане, като разбира се не прекаляваш с дълбоките деколтета и къси поли.

Повече от фен
    Аз също имам доста невинно излъчване, но повярвай ми- после цял живот ще се чудиш как да изглеждаш по-млада, особено като подминеш 30-35 год. Все пак по-силен грим върши работа, можеш да опиташ.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    Бебешкото лице и носле са до живот
    За нос да, за лице не. За Бога, тя дори няма 14, при повечето хора лицето отслабва след пубертата, скулите изпъкват повече, не всички остават с детски лица. Големият плюс е, че кръглите и пухкави лица остаряват бавно.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Нормално е да изглеждаш така на 14.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не е хубаво да изглеждаш по-голяма.На един мой съученик го питали по какво му преподавам :О

Ако толкова държиш да си слагаш грим,на 14 спирала и цветен гланц е достатъчно
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Скуби си веждите, но не ги прави прекалено тънки.
    Слагай малко грим - можеш да си очертаеш окото с молив (сив за по-меко излъчване, а не черен), гланц...

Но повечето неща идват от поведението - плавни движения, определен поглед, положение на устните и т.н.

А, на мен ми е приятно да ме мислят за по-голяма

Banned Мега фен
    въпреки че авторката го написа аз пак ще и го кажа - радвай се на това,което си ! .. момчетата харесват и момичета,които са себе си.. + че си само на 14 .. аз съм на 15 и също изглеждам малка - щото съм ниска и като излезна с момчетата от моя клас някъде (които са над 1.80) представи си за какво става въпрос.. и аз до преди 1 година се дразнех като теб,но мои близък човек ми каза,че след време ще се радвам защото ще изглеждам по-млада и т.н. .. тия твоите съученички като са на 14 и изглеждат на 16-17-18 какво ? те от сега щом изглеждат така след време ще си слагат едно 10 годинки отгоре най-спокойно .. Rebirthing ти каза за женствеността,но тялото ти в никакъв случаи не ти е оформено с талия и т.н. . .просто няма как на 14 да имаш оформено тяло на ЖЕНА ... както ти казаха обличай се по-добре,но в никакъв случай ''курвенски'' подчертай очите или със спирала или с молив за очи,но както ти казаха вече недей с черен... много е смешно да видиш детско лице с 1 тон грим,който определено не стои добре и не върви някак си (като пораснеш още малко дори ще ти е смешно,но това е друг въпрос) на устните балсам/гланц ... можеш да започнеш да отделяш повече внимание на коса,нокти (защото на 14 е нормално да започнеш да си правиш прически,че дори и с преса и да си пуснеш маникюр и т.н. но като казвам маникюр нямам в предвид орлови нокти ами лек маникюр )
    та.. това е.. но няма какво да те лъжа.. докато годинките не ти станат повечко и докато мисленето не ти стане зряло - държанието също ,няма как един грим да те направи по-голяма и т.н. .. просто изчакай още 2-3 годинки и това е.. аз съм на 15 (не че ни е кой знае колко голяма разликата де) и не се чувствам пораснала какво остава за теб.. и все пак успех

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На 13 си. Живей си живота, и престани с тези глупости. Бузите, формите и извивките на тялото ще получиш към 15-16 годишнината си. Айде с здраве.

Banned Мега фен
    ^ че дори и по късно.. към 18 вече г/д..

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    и мен ме правят на по малка,на 18 съм пък ме мислят за 15-16 годишна.Имало е случаи в които не са ми вярвали за годините дразнещо е ,но наистина след време ще се радваш,не бързай да порастваш още
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    споко не се тревожи по добре така отколкото с толкова изкривени форми че да не може да се гледаш

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Има време за всичко..

Супер фен
    и аз изглеждам като малка едно в лицето и в ръста, ама така се харесвам не искам да си се променям, да изглеждам на възрастна
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Нормално е на няма и 14 да изглеждаш така. Как искаш да изглеждаш? Като разпоретина ли? И всички момчета да искат да те минат...изобщо къде на тия години си тръгнала да мислиш за момчета...Не мислиш като дете...да, да. Само факта, че пускаш такава тема и имаш такива мераци го доказват.
    Наклепай се яко с грим, боядисай си косата, сложи къса пола и голямо деколте и започни да се натискаш наред - 100% ще изглеждаш много оборотна!

Banned Мега фен
    ^ само не съм съгласна с това на 14 къде си тръгнала да мислиш за момчета - на 14 е съвсем нормално да тръгне по момчета,но казвам да си харесва някого,да си има гадже,а не да се мушкат

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    За Хелуин се бях боядисала в черно и за първи път си сложих руж , за едно парти и когато ме видяха ми казаха ,че съм приличала на-по голяма така. Иначе фризьорката ми каза че черното състарявало. ( Почти на 17 съм ;д )

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Подчертай си скулите, както предложиха, или очите.. Но недей да прекаляваш, че тогава гледката става неприятна. Аз съм на 14, не ходя нагримирана 24/7, но продължават да ме мислят за по-голяма, самата мисъл в началото ме радваше, но сега.. не знам защо, но искам просто да си изглеждам на 14, а не да ме питат дали догодина завършвам.. Иначе, относно сексапила, на почти 14 или 14/15 не мисля, че някой може да излъчва "женственост и сексапил", може да ти се кефят момчетата как изглеждаш, наистина да се харесваш сама и да изглеждаш по-голяма, но невинността в очите/изражението ще си я има.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ +1
    Права е! Сескапилът не е нещо, което можеш да кажеш искам го и да го направиш насила на 14. Един ден като поживееш и събереш опит и самоувереност той сам ще си дойде и няма да е нещо, което ще усещаш ти. Него го виждат другите. Ти в твоите си очи най-вероятно винаги ще си се виждаш еднаква.

Аз съм на 17 и съответно изглеждам на 12. Досега не съм открила начин, който за ме прави да изглеждам на годините си. Но не мисля, че има нещо лошо в това. Освен това, важно е цялостното излъчване, а не само лицето ти. И повярвай ми, има огромна разлика дали говориш с момиче на 12 или на 18, нищо че изглеждат по един и същи начин. Просто възрастта обикновено си проличава при първия разговор с някого.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си