.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    FreshMotion смях се от сърце на измислената ти и зле скалъпена приказка

Ама то и на вас жените майката природа ви е дала малки срамни устни, ама някой си ги подрязват така лекичко със скалпела, между другото на запад тази вид дейност много често се практикува ,но аз съм против, защото по-големите ме кефят повече, а и придават по красив вид на вагината ,за члена (обрязан) също по-красив си е и това е ,няма спор.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    FreshMotion смях се от сърце на измислената ти и зле скалъпена приказка
    хехе.... В крайна сметка не толкова "зле" скалъпена ,щом успях да развеселя някого! впро4ем забелязвам ,4е не използва6 типи4ните жаргони и диалекти като пи6е6,прибягва6 към по....официаните думи ...или слова да кажа :ДД
    Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд

Аз съм била с обрязан и ми беше много добре. Смисъл не намирам някаква кой знае каква разлика като издържливост и тн, според мен това е индивидуално. Иначе относно хигиена- който не поддържа такава и с кожа, и без кожа...
    Като цяло обрязан повече ме кефи, защото за мен е по-красиво. Мноооого повече ме кефи просто от естетична гледна точка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Хайде не преигравайте с тая кожа....природата я била дала, бла бла...ми вие си пробивате ушите, скубете си веждите, махате си окосмяването, миете си косите с шампоан и прочие и прочие неща, и не оспорвате природата, която ви е създала да се окосмявате, да нямате дупки на ушите, веждите ви без скубане да приличат на Хаджи Димитровите, и прочие неща, НО става ли въпрос за кожата, която покрива главичката на пениса-не, тя не бивало да бъде махана, защото видиш ли, природата/Господ/Извънземните така са създали мъжа.
    Не бих си легнала с мъж, който се е обрязал по религиозни причини. Но, по медицински, естетически, или от прост комфорт-не ме притеснява.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Обрязаните пениси наистина изглеждат по-добре, въпреки, че при някой няма съществена разлика.

жените особено младите са много заблудени по отношение на това дали обрязания или не ,е по издържлив,има доктори и ги питайте,всичко мили момичета е в горната глава,а не в долната,за хигиената не подлежи на коментар,ако си е мърляч,ако ще и цялата кожа да му е няма все тая.
    По принцип има доста българи които са обрязани по една проста причина,като малки пишките не са им са забелвани и се е налагало хирургическа намеса за да си е наред в последствие пишлъока иначе като пораснат секса ще им е мираж

Айде,айде не им били забелвани пишките бла бла,аз като имам фимоза и е наложителна операцията,от следващата седмица като ме обрежат к'во?Да мра ли?И фимозата не се причинява от "незабелване" каквото и да значи това,но карай...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Обрязаните пениси наистина изглеждат по-добре, въпреки, че при някой няма съществена разлика.
    вярно че изглеждат доста по-добре от другите,иначе разликата е единствено при оралните забавления,доста по-приятно е като няма кожичка :Д

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Аз лично не бих си легнала с обрязан. Противоестествено ми се струва да се маха кожа, която природата е дала на мъжа. Щом му я е дала, значи е имало защо Пък и обрязаните момчето по трудно свършват, поради простата причина, че след обрязване чувствителността на пениса намалява чувствително. Иначе дали е по хигиенично, може би, но след като един мъж поддържа добра лична и интимна хигиена и необрязан да е пак ще е чисто и няма да има миризма. А не поддържа ли добра лична хигиена и обрязан да е пак ще си вони с извинение.
    Казваш го така, че да си обрязан е престъпление....... на мене лично ми се наложи да се " обрежа ", така че не всеки решава какво да му се случи. По коментарите ти съдя, че си достатъчно разумна, за да ме разбереш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си