- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемна ситуация с приятелката ми
Яаааа Чакай,чакай ?? Одарил си я,Принудил си я да правите секс"Изнасилване" и казваш че я обичаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от нея дали ще ти прости..Няма точни думи,подарък за да и се извиниш..
Според мене най добре и докажи че я обичаш "ако изобщо изпитваш нещо кам нея" защото думи няма да ти свършат работа тука в тази ситуация.
Аз вече и простих, би трябвало да се случи и обратното нали???
-Поздрави
Човече, виж сега всеки греши.
Да определено постъпката ти не е била правилна, но това сега няма значение защото какво е станало е станало.
Що се отнася за парите които си хвърлял по нея... абе недей така. Не трябва да хвърляш мн пари по една жена, защото
сега ако те остави ти оставаш прецаканият. Идеята ми е гледай нещата да са в баланс.
Що се отнася за жените в Япония. Да прав си, така е. И не само жените от Япония. От доста страни от Азиатския континент
жените държат много на мъжете и семейството си. Имат различен морал, различни ценности.
Обаче сега жените като цяло в България за възприели западния модел.
Модел в който жената е свободна, има права, не е задължена да се съобразява с мъжа си или пък да е в брак заради децата си. Разбираш ли ме? С една дума идеята е "me,myself, and I" Това просто се случва, неизбежно е.
Лично мое мнение, на мен повече ми харесват жените от източният свят. Предимно японки, корейки итнт.
Но както и да е, това е лично мое мнение така че не очаквам разбиране.
Аха... Не е толкова гадна, за да каже, че си я насилил. Мх, то тва си е пълна дреболия, мда.
Мен ако питате, и в тоя случай, както в много други, вината е и на двамата. Как може да очакваш уважение от човек, който на практика те купува и те чувства едва ли не като негова собственост? Като се е хванала с простак с пари, ще яде шамари, просто щото тва му е естествена реакция, той няма нито акъл, нито възпитание за повече. Естествено малката кифла не е мислила за тея неща докато си е получавала скъпите дрешки и дрънкулки. Монетата винаги има 2 страни, малшанс.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-13-2012 на 09:51
Welcome to the Jungle...
Баща ми не е багерист,ама ще стане,ако някой ми посегне! Таа,пак казвам-дебили бол!
maDamn
Грешно си разбрал. Идеята не е "me, myself and I", идеята е жените да получат същите права, които мъжете смятат за даденост векове преди това. Идеята е равноправие. Идеята е to be partners, not an employer and an employee. Чаткаш ли?
Само комплексар може да иска тиха, кротка, покорна, скланяща глава жена. С такава жена няма как да имаш пълноценна връзка.
Ето какво мисля... ти че си прос брат прос синямам какво друго да ти кажа - ако наистина си го направил това...
Но пък и на момичетата много ви се чудя... има момчета което дават всичко за вас... но вие сте инати и не ги искате и то все с някаква глупава причина ги режете... а тоя дето ви бие, обижда и т.н толкова много си го обичкате...
И по темата... глупаво е това което си направил, но пък предполагам че щом се е "продавала" за подаръци трябва да е и наясно за какво ги получава тези подаръци![]()
Не ми отваряйте тая тема.
Равноправие ще е, когато отида в съда и кажа, че ей оная манекенка ме е изнасилила, и те, вместо да ми се изсмеят, да повдигнат обвинения и да я осъдят. Няма как да стане. Но, ако манекенката подаде оплаквания.. дори в Камбоджа да съм бил, когато е твърдяла, че съм я изнасилил и дори да не я познавам, пак ще ми лепнат някоя друга пробация + парична глоба.
В модерното общество, както жените, така и мъжете могат да се издигат до каквито си искат длъжности, стига да са упорити и да имат късмет и връзки. Даже, една красива жена, която знае кога да флиртува с дъртите властимащи глупаци и знае кога да си разтваря краката има много по-голям шанс за успех в дадена област от мъж, който е имал еднакъв старт с нея. Равноправието трябва да го търсим ние, не вие.
Еврокомисарят е жена, кандидат за президент жена, бившият еврокомисар - жена, сума ти адвокатки, съдийки, прокурорки, министри жени, заместник министри жени, вицепрезидент жена, ако не се лъжа имаше. И това в България. Да не говорим за останалите страни. Единственото място, където жените не са се еманципирали е арабският свят, но и там се пропукват бариерите, малко по малко.
Тук г/д държим положението, но в САЩ и Канада, например, си е ебало майката. Там мъж ожени ли се, животът му свършва. Не ги интересува кой кум, кой сват, кой на булката брат, къщата, колата, всичко на жената, детето също. Знам за реални случаи, в които жената изневерява, иска развод, взима му всичко, оставя го на улицата, детето в пълна изолация и с промит от майката мозък и мъжът кво да прави.. наново.
Мъжете са мачканият пол в момента, но аз си трая, щото само това остава, да ни се вдлъбнат хуйовете и да се трансвагинализират, като започнем да се оплакваме като жени. Но като чуя пак, че жените не били на равно с мъжете, ОСОБЕНО на Запад, където сме и ние... ще се самоизканибализирам.
Последно редактирано от umri : 01-13-2012 на 21:21
Temet Nosce
벨야카
Не го взимайте навътре. Кадърните хора се справят. Некадърните не . Кадърни са и измамниците, както ги наричате, и лисиците. Нека да не се жалвате, нито жените, нито мъжете, защото звучите доста забавно отстрани.
Ама в 90% от случаите трябва да си отваря краката, нали? Щото не я взимат насериозно за разлика от един мъж.Даже, една красива жена, която знае кога да флиртува с дъртите властимащи глупаци и знае кога да си разтваря краката има много по-голям шанс за успех в дадена област от мъж, който е имал еднакъв старт с нея.
Нормално е да ти се изсмеят за манекенката. За колко случаи си чувал, в които жена успява да приклещи мъж, да си го навре и да го изнасили? И колко такива случаи, в които мъж изнасилва жена? Не отричам, че понякога женската част злоупотребява, но говоря за общия случай, в който всичко е такова, каквото е станало.
Голям праз, че е имало кандидат-президент жена. И аз мога да се кандидатирам. Дани Каназирева не се ли кандидатира за кмет на Пловдив, нищо че е била сервитьорка няколко години? Това какво значи?
Говоря за това, че не е нормално в едно семейство/връзка/все тая как ще го наречеш мъжът да скръцне със зъби и жената да изпълнява дословно. Не е.
Какво като е била сервитьорка? Какво лошо има в това да си сервитьор? Завършила е право, влезла е в политическите среди, запознала се е с тоя и оня, с Гергов, намира си спонсори и решава да се кандидатира за кмет. Дали е духала наляво-надясно мога само да предполагам, може да е, но може и да не е. Бойко също е бил пожарникар, след това шеф на частна охранителна компания, какво от това? Даже това, че Каназирева е била сервитьорка и е успяла по някакъв начин да се промъкне към политическите измамнически среди кво ти говори на теб? На мен ми казва, че както на всеки човек й е бил даден шанс и тя се е възползвала, независимо от пола й. И как можеш да казваш "голям праз, че е имало к-п жена."? Ако я бяха избрали, си ставаше президент и имаше доста големи шансове. Ако Герб можеха да издигнат Кристалина Георгиева за кандидат-президент, щяха и тогава жена щеше да е главнокомандващ на българската армия.
Аз знам много семейства, в които жената скръцва със зъб и мъжът изпълнява дословно.
Не знам ква ти е целта с тия постове.. Дискриминирана ли се чувстваш? Какво те кара да си мислиш по тоя начин? Но като се видим ще ми кажеш, да не правим сеир на балъците тука.
Temet Nosce
벨야카
...Не мога да разбера защо някой би отказал секс.....но на нейно място щях да те зарежа...има други начини да е щастлива освен подаръци
постъпката ти е глупава и не мисля. че ако й купиш нещо скъпо ще промениш много нещата
end of trolling.