- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте мокри сънища?
През два дена най-често и несе "мокря",защото се нуждая от секс,а защото се нуждая от НЕГО близо до мен,начина по който ме прегръща и целува навсякъде,гъделичкащото усещане на топлината на тялото му,чувството,че той ме изпива с очи и ми дава най-хубавото си на мен.
През времето,когато не е до мен или не сме се виждали дълго.Потребността ми от него,а не "мъжкия му полов орган" е важен за мен.
Толкова е сладко и мокро,но не ми лепне.
Един път сънувах, че прая лицеви опори на куpа си и се събудих с умопомръчаваща ерекция![]()
GTA Stunting
ква е тая запетайка![]()
Имали ли, сте мокри сънища![]()
по темата - дато всички са имали
hating you makes me all warm inside : )
Първоначално написано от m1nik
Каквато си искамПървоначално написано от ThedramaQueen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
я като малак се намочвах...а ти ако още мочаш у кревата си купи памперси
На мен много ми се иска ... ама отдавна не съм имал![]()
Добро облекчение е за хората без редовен полов живот .. определено е по хубаво ,отколкото да си бия чекия ..
Много съм имал!
Многоооо пъъти. Чак по-хубаво от секс...не,но си е като оргазъм при стимулация на клитора.
Отдавна не , но иначе доста пъти . Веднъж бях в сцена от Battlestar Galactica и се бяхме затворили в помещение , а сайлоните рязаха вратата бавно , та бавно . Всички някакви панирани , и се споглеждам с една азиатка , като излязла от скъп порнак и тъкмо преди да разбият врата се почнахме , едно драматично беше , като у филм . Най-интересното е , че не ги гледам тея измишльотини ,а съм прихванал отнякъде .![]()
2010 , иначе - нда ... няколко пъти![]()
maDamn
Хах имал сам няколко наистина мокри.То с мойто развинтено въображение :Д
да имала съм
Последно редактирано от Уфффф... : 01-13-2012 на 16:35
Офф.... Да! Чувството може и да е готино, ама последствията саааа....... :X
Да имал съм... но най гадното е че бързо ги забравям или помня само нещо нищожно![]()
Oх да имала съм и то какви!Но чувството е уникално.
Все сънувам бийбър
Нямала съм до сега![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!