- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За цигарите
Какво е мнението ви за цигарите? Пушите ли? Имате ли приятели пушачи и това променило ли ви е по някакъв начин мнението ви за тях след като сте разбрали? И като цяло пишете всичко, което се сетите на тази тема...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
МРАЗЯ цигарите .. имам приятели който пушат и то доста ;х .. много ми е гадно когато ми мирише на цигарен дим ;@
Отврат!!!
Родителите ми пушат като комини и една от стаите в нас винаги е с димна завеса. От съвсем малка техния дим ми пречи, дразни ме и ми е неприятен, но те никога не са се съобразявали с това. Може би за това мнението ми за цигарите, както и за повечето пушачи е крайно отрицателно.
Имам приятели, които пушат. Но повечето са така добри да се съобразяват.
Няма да лъжа и ще кажа, че мнението ми малко или много се е променило за тях. Най-вече за тези, които на по-крехка възраст вече са зависими.
И спря да се върти за миг земята..
От четиричленно семейство съм единствения непушач и само в моята стая не се пуши много ме дразнят цигарите имам доста приятели пушачи и честно да си кажа малко ми падат в очите като разбера за някой приятел ,че е пропушил. Като цяло спирайте цигарите че ме дразните !!!![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Пуша (напоследък по 2-3 цигари на ден хах), но разбирам недоволството на непушачите, никога не си хвърлям фасовете по земята, не пуша на маса докато хора се хранят в същото време и много ме дразнят (особено хвърлянето на фасове по земята)...Имам приятели, които пушат. Честно казано аз бях първия от тях, който се пропуши грубо казано...
Не знам до колко това е вярно, но поне в моето обкръжение наблюдавам тенденционното намаляване на броя на пушачите (в университета например от моята група сме към 10%). Най-обяснимата причина за това е растежа на цените. Смятам, че един ден ще ги спра напълно, сега поне нямам такова желание. Друга тенденция е все по-либералното отношение на семейството по такива въпроси, този модел принципно е "най-актуален" и "модерен" през 21в. и е нормално, но се наблюдават някои плащещи тенденции, предимно свързани с фриволно поведение и все по-ранната възраст за начална точка на кривата на деградацията, ако мога да се изразя така... :Д
И за да звуча като някой чичко ще цитирам една много силна мисъл...
Кой' не се друса е наркоман![]()
За да има минимален брой малоумни постове от типа "+1" , "да/не" "хаха/емотиконки" и пр. спамщини![]()
Не пуша. В семейството ми не се пуши, но имам познати пушачи. Уважавам правото на избор на пушачите, само и единствено ако не ми натрапват дима си. Т.е. и те да уважават моя избор.
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
И аз да си кажа мнението..Дразнят ме цигарите, дразни ме димът и много мразя да стоя в компания на пушачи, въпреки че и майка ми и баща ми пушат. Аз не пуша. Най-добрата ми приятелка също пуши, но това не е променило мнението ми за нея коренно... Да не кажа въобще. Много мразя някой да ми се натрапва с присъствието си докато пуши, а до сега това не е ставало от нейна или на който и да е друг приятел пушач
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз не пуша,защото не намирам нищо полезно в пушенето на цигари.Хората от обкръжението ми пушат,но това по никакъв начин не е променило отношението ми към тях.Дразня се само ,когато дрехите ми миришат на цигари-отвратително е ...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не съм пушил, не пуша и не възнамерявам да започвам да пуша! Най-близките ми приятели не пушат. Направо ми се повдига като помириша цигарен дим. А да не ви казвам колко мразя някакви пикли и дрисльовци на по 12-15 години да ми пушат и да се правят на големи и пораснали. Пф.... каква шега. Пък какво видях по центъра вчерааа..... Върви някакво 4-5 годишно ромче и ПУШИ! Едва го асимилирах!
пуша, напоследък по-малко, поради цените основно;
по-рано и на мен ми пречеше и ми беше гадно, но с течение на времето се промени това..
от най-близките ми приятелки-само аз пуша и е малко кофти, ама се свиква, родителите ми пушат също, но не знаят че аз го правя..
докато другите се хранят-не пуша, фасове по земята-не хвърлям, в училище избягвам да пуша също..
(тафтология, ама какво да направя..)
скоро щели да им вдигат цените още, така че тези, които пушат да се подготвят със запаси от сега)
Пуша да, мразя цигарите, опитвам се да ги спра и засега има малък резултат. Стискайте палци хора да ги спра, и повярвайте ми не е толкова лесно! ;хх
Не пуша, не понасям да се пуши около мен. И ми е изключително неприятно когато някой без изобщо да се съобразява запали цигара до мен. Най-близките ми приятели не пушат и никога не са пушили. Като цяло не бих могла да бъда в някакви по-близки отношения от "здравей-здрасти" с пушач, просто миризмата ми бърка в здравето. Буквално!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Цигарите са пълна глупост според мен. Не, никога. Имах един приятел, който започна да пуши в гимназията и от всякъде пропадна, иначе почти никой не пуши. Сега да не ме нападнете, че уш обвинявам цигарите. То е до човека.
Пуша от 5 години. Не мога и не искам без цигари (е, не прекалявам, максимум 10 цигари на ден).
Като излизам на дискотека по-малко пуша, понеже тук пушенето навсякъде е забранено, а предпочитам да си дивея, отколкото да излизам през час да пуша. Не се сещам да запаля. Другото яко на забраните за пушенето е, че в такова помещение като клуб/бар/дискотека/кафене не ти се омирисват дрехите.
Никога не съм се крила от нашите. Говориха ми, че не е хубаво и че си вредя, ама и те са пушачи, така че... Въпреки всичко не са ми забранявали де, сега откакто съм пълнолетна повече мрънкат и искат да ми се наложат, ама не минава.
Ще ги спра чак когато забременея, а след това не смятам да пропушвам повече.
Първоначално написано от antifashionshit
Пуша от...около 3 години май станаха. Не съм много сигурна. Може и по-малко да са.
Гледам да не пуша ако съм в компания на непушачи, кофти е. Аз самата мразя да мириша на цигари, за това избягвам по-задимени места. Иначе доста от приятелите ми пушат.
Родителите ми знаят, но не пуша и не съм пушила пред тях. Мрънкаха преди малко, главно майка ми. И сега понякога се случва. Не се радват на факта, обаче никога не са ми забранявали. Майка ми беше пушач и ги спря, баща ми е.
Не съм ги спряла, защото не съм си казала: "СПИРАМ ГИ!". В момента, в който реша-ще го направя. Инат съм, няма да имам проблеми.
Everything changes, but beauty remains ...