PDA

View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

ЕPu
03-13-2008, 16:33
на предишната :lol:

RAWRRR
03-13-2008, 17:06
^^ Пънкарите не са аутсайдъри! :D :D :D
Точно... изроди са... :? Жиците ме кефат поече :P Ой! :P :D :D :D

:lol: :lol:
А ой-ят откъде е произлезнал?

TellMeYourName
03-13-2008, 17:07

А ой-ят откъде е произлезнал?е тва вече беше... :razz:
Яко забавна тема :D

Abigoria
03-13-2008, 19:36

А ой-ят откъде е произлезнал?е тва вече беше... :razz:
Яко забавна тема :D
Леко не загряхте тънката нотка на сарказма, а?... :? :? :? И после Аз било тъп :? :D

8992
03-14-2008, 14:33
Пънкари , Метъли да кефат ме 8-) ама темата 163 страници :shock: имайте милост :lol: ебаси и споровете :razz: сичките се ръчкат яко :-| :grin: :grin:

nO3Hau*
03-14-2008, 15:21
много ги мразя ..адски отвратителни са ми . попр. не към всички смао тези явните...

ScionOfStorm
03-15-2008, 08:30
*оргазъм*

метълите са яки 'щот са с дълги коси йее :grin:
кек. ;р

machine_shot
03-15-2008, 08:43
Не съди за книгата , по корицата :) Т.е. няма значение как се облича , какво слуша , на какво прилича.Стига да е точен/точна , това е достатъчно :) Дори и Емо или Чалгаджия/ка да е , няма лошо :)

enrique_fenka
03-28-2008, 15:47
Не не харесвам 8)

Zorin
03-28-2008, 16:03
теа хора ще спасят света, казвам ви 8-)

blackfate
03-28-2008, 16:23
уеуе мн дълга тема бе... 163стр.
иначе метъл рулз, а пънкарите ме дразнат, но все пак зависи си от човека...
Лично аз си падам по метъли - дълги коси и тн.. знаете описанието :lol:
И кфо кат съм метълка - случам метъл и се обличам така - тфа не ми пречи в даскало където 90% от хората слушат чалга да се разбирам с 70% от тях да кажем.... аз несъда за хората по тфа кфо слушат и си нямам никфи проблеми, а и мисля че и др съдат за мене по тфа къф човек съм, а не кфо слушам и как се обличам.
И все пак не пречи да имаме разните му спорове за тфа кфо ще се слуша в м/учасието или "закфо да намалявам музиката"(като дъни чалга до дупка...) но има адски яки и печени хора които са чалгари нпример... фр съм с тях, но не наместваме културните проблеми :lol: и така... незнам защо за да те водят истински метъл едва ли не треа се караш постоянно с чалгаджиите да ги трепеш и тн.... и вс на музикална основа - няма смисъл.

SoulBurned
05-03-2008, 23:45
Метъли , Пънкари , Чалгари , Рапъри , Емота , Рокери и така нататък до последният 190-тия стил...Какво подяволите не ви е наред бе хора...
Нека ви светна в нещо...абсолютно всеки човек харесва определен стил музика защото открива нещо в него и естествено ... търси кусури в другите стилове за да изкара собствения по-велик ... Аз лично слушам предимно PuNKR0cK и хич не ма ебе кво говорят хората за мен или какво си мислят.Принципно такова животно като лош стил няма.Дори и чалгата ... макар и 90% от песните да са с открадната я от гръцки,сръбски,румънски или македноски музика или текс ...Много се тваря като някой каже примерно за Метъла че единственото което се чува от Метъл песните е Дране,Писъци,Крясъци и нищо смислено ...Нека ви светна малко.Метъла се дели на доста стилове.Като искате да махнете дрането и да оставите музиката малко да диша просто изберете по-подходящ стил.Отностно текстовете ... да ... донякъде сте прави за тях но и доста грешите.Понеже по времето на баща ми като е бил млад а ако не и на дядо ми се е слушало общо взето Метъл и Рок и се е получило така че всеки който е знаел как да държи китара е сформирал нова група (предимно DeathMetal (туй с многото дране)) и инвеститорите от страх да не изтърват някоя велика група пускали наред всички некъдърници да свират и издават парчета.Така са се появили многото групи и понеже 60% от тях са пълен боклук и всеобщото мнение някак се сдуха.Но не изспускайте факта че след тях са излизали нови и нови групи.Нима сте толкова ограничени в мисленето си че като чуете една песен дето хората малко викат ... е добре де...насират се от крещене и дране...и като чуете една песен си вадите нагласа че всички метъл песни са еднакви ... е не е така!Аз лично съм притежател на 29,000 песни (и малко отгоре) само Метъл и Пънк,и съм човек който гледа не просто да трупа вузикална библиотека но и да е стоиностна.За мен стойностна песен и песента която има стойностен текст и що годе ... нормална за текста музика.Има метъл и пънк групички които правят музика с 100 пъти по смислени текстове от половината стилове...не ме карайте да ви доказвам това...Примерно рапа ... той е същата работа...Има доста видове рап а и в 90% от случайте той е комерс.Скандализиращ и разкрепостен ,в рапа се използват предимно нецензурни думи който радват предимно младеща...знам защото съм слушал и рап и чалга (преди доста време).И въпреки това нямам нищо против тях макар и да не са мой стил.Емота - какво да ви кажа.Познавам Емота (имам предвид истински Емота ... не онези пародии на Емо ... Хора ,90% от който дори незнаят какво ознава и какво е да си Емо.Направи ми впечатление че преди 2 години когато навлезе скоростно Емо Стила ,той се превърна в мода.Хората се изкефиха на начина на обличане,на стила ако щете или на нещо си там на емотата и всеки започна да се прави я на бритон,я да се облича като Емо...просто Емо с Емо немогат да се разпознаят и затова всички които не се правят на емота ги нареждат и това е нормално...Емотата са много свестни хора и найстина емоционални личности ... но Емотата а не тези които ги имитират и неосъзнават колко са жалки като ги попиташ какво точно представлява да си Емо - и те те изгледат с озни кравешки поглед като прясно ебани...Хората който слушат Хаос,Техно,Електро и всякакви подобни изпълнения - това стана като Емо модата .но в музиката =) Изведнъж половин България масово се зариби по Хаос и Техно (Предимно Хаос).Вярно че има и яки изпълнниица ... нямам нищо против такива хора.Поне никой неможе да им каже нищо за текстовете на песните понеже рядко имат такива ;) не го приемайте лично...нямам нищо и против вас.Просто мисълта ми е че абсолютно всеки човек намира нещо в стила музика който харесва и именно затова го е избрал и нито боя ,нито наредбите и дрязгите могат да променят това.Замисляли ли сте се някога дали както сега примерно нареждате да речем някой Метъл ,как един ден може да се зарибите по този стил музика ... Защото познавам такива хора.Просто самият факт че хората са различни мисля че е достатъчно обяснение и основание да не е проблем това кой-каква музика харесва.То ако ще се хващаме за стила музика ,дайте да почнем да преценяме хората и по това как говорят,как се хранят,какъв цвят им е косата,дрехите...усещате ли колко сте затворени...защото един отворен човек,отворен като социална личност,не би добуснал това дали един човек е бял или черен,дали слуша Метъл или Чалга,Дали е Хетеро,Би,Хомо,Транс и т.н. да го подразни дотолкова че да прави това което всички правят....според мен повечето хора са едни комплексари , затворени в себе си ,незнаещи къде се намират човекоподобни ,който толкова са за самопокрили и закуравяли че недопускат и капка разнообразие в живота си.Какво ще ви стане ако случайно допуснете някой с по-различен вкус ,или поглед върху нещата до себе си...ще ви изяде самочувствието ли ?!?Спрете да се делите и земете да се замислите малко върху това "Първо сме хора,после сме различни"...Умна мисъл е (не е моя) но това не ми пречи да цитирам...Знам че 1 на 100 човека ще прочете това и все пак ... благодаря че сте отделили 5 минутки да видите какво мисля аз по този наистина интригуващ въпрос.Това е първият ми отговор.Регистрирах се специално заради този въпрос понеже си падам доста запален по-музиката а и съм достатъчно разкрепостен за да мога да изкажа едно обективно и безпристрастно мнение =) Надявам се да има отговори към този ...

hole
05-03-2008, 23:49
О, Боже!

SoulBurned
05-03-2008, 23:52
Да та Е*а и в интриганта фе маняк.Ми кат нямаш квои да кажеш просто си замълчи ве да му е*а майката !!! Ще станел истинско емо...а аз ще го набия в на майка ти междувеждието !!! Пиша ти като свестен човек ти се дзвериш ...

SoulBurned
05-04-2008, 00:00
Аве маняк...не ти искам мнението...усещаш ли че няма кво да кажеш просто и се чудиш къв кусур да намериш в нахората мнението.Бтв не съм казал че съм специалист и както гледаш не съм засягал ничие предишно мнение както ти се опита да направиш с моето ама не ти се получи...затва СТФУ и остави хората сами да си напраят преценка...кат не та кефи отговоро ми по темата ми пиши на Private Msg не са прави на админ .... бахти простото говедо

SoulBurned
05-04-2008, 00:06
Ми не съм от София е мЪняк !

hole
05-04-2008, 00:09
Още, още, още! 8-)

SoulBurned
05-04-2008, 00:10
По кво ?!? че незнаеш кво да ми кажеш или ... че неможеш да измислиш кво да кажеш ?!? що ти кат си от София за нещо повече ли са имаш а ?!? щот ако са имаш за повече ако искаш да останеш с 1 зъб по-малко ... да та е*а в педераса грозен... ей такива кавали кат теб не зъб а половин заслужават да им са счупи ... да ти е кофти цял живот :D:D:D:D:D

SoulBurned
05-04-2008, 00:14
не говори за мен в 3-то лице ... и ако искаш да станеш емо - стаай.Секи ден ща еба да ти държи влажно ... сиирджия е майка ти ... кат ми види оная раота.

SoulBurned
05-04-2008, 00:16
такйа ше си по фешън емо...с зъб и половина отпред ;) кат се усмихваш да стърчи половин зъб над долната ти джука хахахха ;) сетих се за едно фр :D:D:D старо ;)

SoulBurned
05-04-2008, 00:20
Не ве човек...начи тва фр дет ти каам го спънаха първи клас и падна си разби половината преден зъб в прага на класната стая (за съжаление още е така) ама вика че не го боляло ... кръв няяше начи не би тряяло да има :D:D:D:D:D тва е чиста раота ;)

SoulBurned
05-04-2008, 00:25
Манеее ... колко си забавен...Оригинален си кат турски анцунг :D Та приятно ми е ... Киро се казвам и съм някво изпалено копеле както предполагам си забелязал

hole
05-04-2008, 00:25
Още, още, още! 8-)

Сеирджия :D

:oops:

SoulBurned
05-04-2008, 00:29
каза човекът от село София дето миризмата от боклука се усеща на 30 преки от него ... бахти кочината е сериозно ... идвал съм на няколко пъти ... нямам думи ;);) не съм селяндур ... споко

SoulBurned
05-04-2008, 00:34
незнам дали аз плюя но не аз оплювам хорските мнения ... умнико.и като един "селяндур" ,ще отстъпя като цивилизован човек на "столичанина" да ти прай чест ... деа ... не за друго ама ми се допуши и викам да си ударя малко почивка ;) за 1 фас

Disrespect
05-04-2008, 07:42
мир, братя, мир!
така де...SoulBurned, готин си, батка ;) ща чукЪм

Disrespect
05-04-2008, 22:28
с теб!
:o

LINKNOT
05-04-2008, 22:36
:-o

Kaos_Urbano
05-04-2008, 22:41
Харесвате ли метали и пънкари

Да,много им се радвам даже :smt041 :) :razz:

LINKNOT
05-04-2008, 22:58

Kaos_Urbano
05-04-2008, 23:02

WTF?E кво не може ли да се порадвам и посмея малко а а?

Disrespect
05-04-2008, 23:03

WTF?

картинките от аватара ти и подписа се връзват перфектно :-D

LINKNOT
05-04-2008, 23:05

LINKNOT
05-04-2008, 23:06

LINKNOT
05-04-2008, 23:10

Kaos_Urbano
05-04-2008, 23:13
гЛупите, които са ти в подписа... ;)

Те са ми любими 8) и кво от това,аз мога да се кефя и на някой чалгар или хаус ловър,въпреки това,нали? Само дето те ме дразнят,ама това е отделен въпрос... и да,метълите и пънкарите ме радват много,не само защото са ми симпатични,носят се готино и т.н.,ами защото са рядка срещаност... поне в моя град... голям проблем го направихте ... тцтцтц ... човек да не си изкаже мнението и го нападате...И колко готино се носят??
Те сигурно там са някакъв изчезващ вид ... :razz: :lol:

LINKNOT
05-04-2008, 23:18

Disrespect
05-04-2008, 23:18
http://img.userbarz.com/46/9179.jpg = http://www.teenproblem.net/f/images/avatars/gallery/Animacii/lick_paper.gif

LINKNOT
05-04-2008, 23:21

LINKNOT
05-04-2008, 23:46

Kaos_Urbano
05-04-2008, 23:49
За слава... :shock: :lol: :razz:

LINKNOT
05-05-2008, 00:01

Kaos_Urbano
05-05-2008, 00:18
това позьор е много тежка диагноза...

но какво значи истински и какво е позьор??

Специално за пънка от години се води дебат, кой е позьор и кой не - дрехите, музиката или поведението те правят "true" или "fake"???

Ако имаме някакъв зубър с очилца, ама слуша яко пънк- знае много банди и т.н.- пънкар ли е???
Или пък взимаме някакъв клошар с гребен, който само се чуди как да се напие или надруса, слуша 7 банди, други не е чувал - той пънкар ли е???Тоя дебат ще се води още дълго време.Докато има такива хора,който съдят по външния вид,дрехите,тва колко пиеш и дали въобще пиеш.Аз даже съм чувала мнения от типа."Ако не си анахрист,начи не си пънкар" Еми ся в такъв случай кво да им обясняваш на такива хора.Абе то има и такива хора "зубъри с очила" дето слушат яко пънк,знаят мн банди и ги мислят за някви позьори,примерно щото изглеждат по тоя начин и са малко по дръпнати от другите в случая "истинските пънкари",което е супер повръхностно мислене..А както и не всеки с гребен е клошар,а всъщност кво е да си клошар според тебе?

LINKNOT
05-05-2008, 00:19

ScionOfStorm
05-05-2008, 07:08
Истинските метъли в България са 5-6 според твои думи о_O

Човече, та тях трябва в резерват да ги сложим за разплод бе, ще изчезнат :-o :(

RoyTheReaper
05-05-2008, 07:39
Aaa, няма да ги разплождаш. Геноцид! 8-)

ScionOfStorm
05-05-2008, 07:59
Тпрууу (?!?) о_O
Че после какво остава за металодобивните заводи, аа?

Ке умрем за тех :(

RoyTheReaper
05-05-2008, 08:14
Металите - на вторични. :grin:

ScionOfStorm
05-05-2008, 08:17
:( :( :(

Аз ще си завъждам у нас тайничко, ще видите вие...

:o

SoulBurned
05-06-2008, 21:30
Вярно е че няма човек който да слуша пънк,да се облича като пънк и да е пънкар.Няма и такова нещо "ако не си анархист не си и пънкар" макар че ... :oops: ... зависи от гледната точка ... повечето истински пънкари са и анархисти :D:D:D хареса ми примера ти exploitedteen за зубърчето (ако не се лъжа беше твой пример).Няма такова животно като зубър с цайс който да е пънкар ... не съществува.Бтв не е нужно да ходиш на гребен и да се обличаш като пънк за да си.Всъщност важното в цялата работа е да мислиш като пънк.Пънкарите са един вид хулиганите на една държава.Склонни към множество дребни и в чести случай тежки престъпления.С тях обикновенно е мега много забавно но и опасно защото често се замесвате в адските филми.Anyway пънковете са адски големи маняци защото са доста по отворени към обществото в смисъл такъв че не ги ебе ... ти обикновенно търсят тръпката и правят така че да има риск.Просто е сложно за обяснение ,особенно за някой хора ... дотолкова затворени в себе си че не са готови да признаят че съществуват и други стилове музика и хора освен техния ... непомня на кой беше изказването "метълите на вторични" ,но мога да ти кажа че с твяа аватарче дето беше сложил ... кефиш ме :D:D:D:D браво маняк ... е това е музика ;)

Skullbreaker
05-06-2008, 21:58
Ебал съм ги сичките отивам да се режа , Том толкова ми бръкна в душата с новата си песен "Травестити" ...

SoulBurned
05-07-2008, 11:55
Да може и да така да се каже exploitedteen.Понеже анархистите обикновенно водят то големи разрухи се считат донякаква степен за ПъНКари от обществото ... макар че има и нещо вярно в цялата работа :Д:Д:Д нз сложно е =) 8-)

Dencheto_92
05-07-2008, 13:24
ам да харесвам ... а защо ами защото слушат хубава музика и не седят по кафетата като чалгарчетата и музиката си има смисъл не пеят едно и същу :-) :) а и повечето свирят на китара и тва ме кефи още повече или карат скеит ... абе с една дума КЕФЯТ МЕ 8) 8) 8) :P :-P

evil_peace
05-07-2008, 13:46
Не им се кефя особено... позьорите пък даже ги мразя... ама виж, тва е за тия дето стилът им на обличане е според музиката, а не според това, което наистина харесват. Е, аз слушам метъл, при това не малко, но само косата ме издава (също така свиря на китара - Dencheto_92, ае се зимаме :D ама не карам скейт :oops: :D :D ).

Та мисълта ми е, че такива, които не излизат от кубинките, метълските тениски и тн са ми смешни... пънкари не познавам, че да ги коментирам, познавам само емота и фенове на Токио Хотел :?

SoulBurned
05-07-2008, 15:00
Еми пънковете са мега големи веселяци ... приятно ми е да се запознаем :D:D:D шегувам се :) но познавам достата такива =) за жалост само един от тях не е минал през ареста 8-) 8-) 8-) но засметка натова са много разкрепостени и открити хора (понякога рпекалено ... открити) :D:D:D Аз слушпам адски много Пънк но не съм пънкар по душа ... по душа съм си метъл =) споко ... неям хора ,къпя се редовно,косата ми не е мезна,не ходя с кубинките и кожите като някой изпален тип :D:D:D 8-) Свиря на барабани от 5 години и съм карал скейт на 5 пъти :D:D:D много сев изкефих когато взех най-дългото и стръмно надолнище без да знам какво да правя ... сърцето ми скуса всички връзки с тялото ми и си подаде оставката към средата 8-) 8-) 8-) беше много мания !!!

Alcohooligan
05-07-2008, 15:01
евала, ти си просто най-големия.

SoulBurned
05-07-2008, 15:11
Ти луд си ли е 8-) 8-) 8-) Неискам да съм най-големи .... предпочитам да съм си малък ,ама с вкус ;) :-P

Disrespect
05-07-2008, 15:16
и кво можеш да свириш? интересно ми е

SoulBurned
05-07-2008, 15:21
мога да свиря каквото ми се даде ... обикновенно не свиря без фр-тата =) опитваме се да си направим нещо като фън групичка и си свирим за удоволствие ... нямаме си вокал =) но не ни е нужен .. супер яко си ми е и без да има някой да цирика докато свирим :D:D:D шегувакм се ... просто няма кой =)

SoulBurned
05-07-2008, 15:41
SHIT!!! Аз изчезвам.Сега ми звъннаха...Отивам до МетълШоп-а да си купя новата тениска на Trivium.Заредили са е днес!Ако има и други фенове на Trivium тук - да ходят да търсят из метълшоп-четата тениска на Trivium с посланието "Those who run,Will be burned" на гърба ,a на лицето - Мат и Травис (Вокал/Китарист и Барабанист) и мега як надпис "TRIVIUM" =)

Disrespect
05-07-2008, 16:12
Тривиум са педали, единствено барабаниста им е добър..
А какво искаш да кажеш с "каквото ми дадеш"? Можеш ли да изсвириш дръм соло на Тери Бозио примерно?

ScionOfStorm
05-07-2008, 17:26
Човече, какъв е тоя наплив на тъпи п***и и идиоти в тая тема бе о_O

Карали скейт, затова били яки, бла-бла...

АХАХХЕХАХХАХА

SoulBurned
05-07-2008, 19:08
Trivium са мои идоли так че ако смяташ тях за педали начи мислиш и мен за педал... немисля че ще ти е яко ако ти кажа че Youth of Today са педали ... така че моля те да страниш от подобни коментари кои са педали и кои не...за едни педали ,за други - мега маняци.Що се отнася до солото - ако ми го пратиш да мога да го разуча до 20-тина минути ще мога да го свиря що годе добре.На тривиум знам всичките парчета наизуст и много искам да стана толкова добър колкото Травис.Много се кефя като пусна тяхно парче да drum-я наравно с тях ... това е като relax за мен ...

Disrespect
05-07-2008, 19:11
Мии сори ама Тривиум са педали, а Ют ъф тудей - не.
Ако можеш да свириш солата на Тери Бозио, Майк Портной...евала, ама ме съмнява, че някой ще може. Мисля, че преувеличаваш.

SoulBurned
05-07-2008, 20:53
А кой определя кои са педали и кои не ? ти ли ? и бтв за да се изсфири едно соло ти трябва просто тишина,концентрация,и яко раздвижване =) едно соло след 3-4 дни разучаване ... ако има откъде да се гледа ... става поне наполовина толкова добро колкото оригинала (ако си свикнал).Бтв искам само да те питам какви са ти аргументите да наричаш Trivium педали ? просто ми е интересно на базата накакво ? Съмнява ме че си ги слушал особенно дълго или просто се доста повърхностен.Нормално е всеки да има дадена преценка и мнение за групите и затова ми е интересно защо ти е такова мнението относно една от Любимите ми групи ?

Disrespect
05-08-2008, 08:04
А кой определя кои са педали и кои не ? ти ли ? и бтв за да се изсфири едно соло ти трябва просто тишина,концентрация,и яко раздвижване =) едно соло след 3-4 дни разучаване ... ако има откъде да се гледа ... става поне наполовина толкова добро колкото оригинала (ако си свикнал).Бтв искам само да те питам какви са ти аргументите да наричаш Trivium педали ? просто ми е интересно на базата накакво ? Съмнява ме че си ги слушал особенно дълго или просто се доста повърхностен.Нормално е всеки да има дадена преценка и мнение за групите и затова ми е интересно защо ти е такова мнението относно една от Любимите ми групи ?

Бият на емота. А емотата са педали откъдето и да го погледнеш. ;)
Слушал съм ги достатъчно.

От колко време свириш? Откъде си? Имаш ли барабани?

SoulBurned
05-08-2008, 12:20
Бият на емота ?!? ВТФ !!! Аве я са успокой малко ве ! Всичките са бахти диваците ... няма един с бритон или дето да се облича като емо ! Емотата са педали а този коментар "Trivium приличат на емота" трябва да се намерсти в топ 3 на най-големите изцепки относно музиката.Нещо бъркаш групичките мисля.Да барабани имам ... преди 3 седмици си купих нови и все още се мъча да свикна с новите барабанчета че са много и като брои и като трудност.Още не съм ги настроил добре...От кой град съм на та ебе така или иначе ...

SoulBurned
05-08-2008, 12:47
Хахаха... ми честно казано дреме ми на хуя дали те съмнявам ,по-голямата част не са мои познати а на мои приятели ,но все пак си се имаме. =) а и бтв относно Trivium - нито като визия ,нито като стил бият на емо.Sadness will sear е написана по специален повод така че не я обсъждай.Като група няма как да са нещо осбенно при положение че с едно преслушване работата нестава.аз съм им слушал парчетата хиляди пъти и просто вече съм се обедил многократно че са мн добра група (особенно за времето което са имали да станат такава).

SoulBurned
05-08-2008, 12:51
а да ... забравих да спомена ... като ще "прослушваш" нещо - поне го прави както трябва - тоест прослушай им всичките албуми , целите песни (не на превъртане) , не се занимавай с форуми и т.н. докато ги слушаш , опитай се да схванеш всяка една песен поотделно , и най-важното ... една песен освен че се слуша без странични неща които да те разсейват се слуша поне 4-5 пъти (не един след друг ест) за да може да се разбере.ако знаеш колко песни има които катоп съм чул за пръв път хич не са ми хареслаи а след време като успея да вникна в нея,да усетя мелодията,ритъма и текста са ми ставали временни фаворити... така че като ще даваш коментар относно някоя група ... нека бъде пълноценен ... прослушал всичките им парчета по няколко пъти и пак ми кажи мнение - дори и да е лошо - ще-го приема по-добре като знам че не си прелистил 1 албум ...

SoulBurned
05-08-2008, 12:57
На фона на толкова ограничени хора (като теб) ,истинските ценители изпъкват...

SoulBurned
05-08-2008, 13:02
ценители на музиката като цяло...не е важно дали една група има 20 диска , 10GB дискография,дали е стара или нова,единственото което има значение е дали музиката и текста са добре сложени...вярно е че Trivium имат и слаби парчета (които не са малко) но не си мисли че и твоите групи са на върха на пидестала ... не съм се изтъквал с пънкове и нз си кво...не ме описвай като човека с големите изказвания понеже неможеш да се видишп отстрани ... винаги ли като нямаш какво да кажеш гледаш да намериш кусур на другия ?!? защото си такъв

SoulBurned
05-08-2008, 13:13
повярвай ми знам доста такива групи.... просто съм дал шанс на една по-млада групичка да изпъкне а ти вмомента говориш работи който сами ти си знаеш... парче което рядко някой може да определи като слабо... хайде - кажи едно парче и да видим колко хора ще кажат че е добро ... дори и да имаш късмета дда кажеш някое велико ... съмнява ме че първите албуми на която и да е група са били осебенно силни .... ( вярно е че има и такива които нямат и 1 слабо парче в пърите албуми , но те обикновенно по-късно се провалят).Всички групи имат и по салби и по-силни албуми ... ти си уцелил по слаб албум и си обърнал внимание на кофти песни или не те знам ... но групата не е слаба затова недей да спориш.

RAWRRR
05-08-2008, 13:19
Охааа,"разкрепостени пънкове" . :D

SoulBurned
05-08-2008, 13:26
дай нещо от този стил за който спорем ... не ми казвай за Analogs и Perkele .... nvm ... отивам да свиря... няма смисъл да споря с теб за нещо за което дори не си слушал ... само си мислич че си ... все едно ... мненията на кора които преценят музиката като теб така или иначе не ме интересуват... аз съм афк.

SoulBurned
05-08-2008, 13:36
всичките ги слушам и все пак - говорим за хард ... ти дори стиловете не различаваш ... какво остава да прецениш групата ...

ScionOfStorm
05-08-2008, 13:37
Soulburned, оправи си правопис и пунктуация ;) Иначе от време на време смислени работи говориш, но наред с яко глупости :)

Мисли Тривиум за АДСКАТА група, все пак си е твой личен избор, но не я изкарвай най-добрата група в метъла/каквото претендираш там. Не че такава има, но и да имаше, едва ли щеше да е Тривиум.. :Д

ТАНКАААААААААААРД :o

SoulBurned
05-08-2008, 13:43
1st - не ма ебе за пунктуацията щот бързам.
2nd - не претендирам че тривиум са най-яката група и е вярно че такава няма.
3rd - мразя когато някой спори за нещо което дори не е слушал ... преслушал 1 албум дето нз и аз как е превъртал,сменял и какво е правил докато го е "преслушвал",а после ми говори за мании в които и той не е сигурен.та нвм... аз отивам да свиря че казах преди 15 минути че тръгвам след 10 минути а се старая да съм точен ;)

Аре BYE и CYA l8er

Disrespect
05-08-2008, 14:02
Уплаши се да не ти открадна барабаните?... :(

RoyTheReaper
05-08-2008, 16:16
всичките ги слушам и все пак - говорим за хард ... ти дори стиловете не различаваш ... какво остава да прецениш групата ...

за хард какво??

хард - кор?

хард - рок??

:lol:

Хард - диск :-P :lol:

Alcohooligan
05-08-2008, 16:39
Хард - техно 8)

mycka
05-08-2008, 17:59
:razz: хард-техно :razz: О, малее как ги различавате тези стилове??? Онзи ден изтеглих 3 албума на една група и всеки писан за различен стил, аз изобщо не ги разграничавам (важното е групата да те кефи) А иначе по темата пънкари, защото имат по-шантави прически :grin:

SoulBurned
05-08-2008, 19:35
за хард какво??

хард - кор?

хард - рок??

Не ... За Хард-КУР говоря...

А що се отнася до стиловете - САМО ХЕВИ-ЧАЛГА !!! От утре само това ще слушам !!! :D:D:D:D

Мане така хубаво си раздвижих ръцете че имам чувството че утре ще трябва да ми наместват ставите наместата им 8-) :grin:

SoulBurned
05-08-2008, 19:43
след репетиция ако мога така да е нареча винаги съм много прост защото ми е много яко след стабилното блъскане по барабаните :D:D:D мислех че _SL_ ще ми ги открадне и затова бързах 8-) 8-) 8-) бяха там с една малка подробност ( :booooomb: ) :D

SoulBurned
05-08-2008, 19:58
death before dishonor !!!

Днес свирихме Born From Misery 8-)

Много добрички =)

Disrespect
05-08-2008, 20:11
Fury Of Five !!!

SoulBurned
05-08-2008, 20:15
не че искам да прекъсвам викторината ,но като се замисля до преди около 3-4-5 дни това беше форум където се дискутира доли хората харесват метали и пънкари нали "?

Защото ние за тези 3-4-5 дни сменихме темата на :

1- кой е по-голем селянин
2- коя група колко струва
3- викторина където се познават групи и т.н. :D:D:D:D

Бива си ни хахаха =)

SoulBurned
05-08-2008, 20:25
:D:D:D:D:D:D:D

-стига е
-няма стига - целия !

:D:D:D:D:D:D:D

evil_peace
05-08-2008, 20:29
Ей, детска радост, не видели форум... :lol:

SoulBurned
05-08-2008, 20:36
Хайде де ,мамо ,само още малкоооо :( ... :shock: .... :D ... :razz: ... :lol:

cold_arrow
05-09-2008, 04:32
по скорпо пънкари, метълите нз , но изобщо не ми харесват :)

GLeZoRanA
05-09-2008, 12:35
МетЪли не харесвам... Пънкари...не бих казала...Прекалено много коса имат .. Е има и хубави ама са 1 на милион :D пък и лекинко се разминаваме в начина на мислене. и идеологийте :oops:

JoaNa_T
05-09-2008, 15:39
ne si padam po momi4eta ta ka 4e nz za tqh na mene ne mi sa osobenno priqtni no to si e do 4oveka tao kato i na kvito grupi da se delim sme hora i seki e razl ot drugiq
oba4e predpo4itam metali i pankari pred 4algari fe6an4eta i maneken4eta na koito dosta 4esto trudno poredelqm rezbata ! kazvam go 6totonai dobriq mi frend e metal a imam biv6o gaje pankar skoito otnu6eniqta ni sa super i sme stra6ni frendove :) :-)
za 4algarite i tem podobni mnenieto mi e mn po razli4no
sas sig moga da kaja 4e gi imam za mnoo tapi
( da uto4nq 4e ne sam nito metalka nito pankaraka naoi malko pak 4alga) :?

Lovage
05-10-2008, 11:13
харесвам метАли и пАнкари.

fuck_brainpants
05-10-2008, 11:55
Ае тука има няколко чалгарчета... Я са ебете МетЪла винаги си е било най-слушаното (освен в наща канафка България) !!! Колкото до пЪнка яки са хората - не виждам смисал да се делим. Аз лично харесвам и одобрявам всички култури без ЧАЛГА ! Мога да стоя с хаус маняк, мога да стоя с рап маняк ... и.н.т :-o

LINKNOT
05-10-2008, 12:27
Мога да стоя с хаус маняк, мога да стоя с рап маняк ... и.н.т :-o

Еми то и аз мога... дори с чалгар,но въпросът е,че имаме твърде различни светогледи с тези хора и компанията им ми е някак задушаваща,скучна и безинтересна ... :?

LINKNOT
05-10-2008, 13:51
exploitedteen,по принцип се старая да нямам предразсъдъци и да не оценявам хората по това каква музика слушат преди да ги опозная,но когато изляза с познати,които се радват на чалга и техно например,темите,които коментират са момчета,мода,любов,секс и т.н. Теми,които са ми банални и не ме вълнуват. :? А феновете на рапа,които познавам повечето са момчета.Те пък говорят за коли,свалки,мацки и фитнес... И това не ме вълнува ни най-малко. Аз често отварям теми от сорта на това как новата песен на Linkin Park с оня гангстер не ми харесва и съм разочарована или как съм открила нова група,която ми допада много.Премидно за музика говоря,защото тя е моето хоби,за разлика от горе посочените разновидности,които я приемат съвсем различно от мен. :) Вчера например разказах на една приятелка как се качихме на покрива на един блок и пяхме любимите ни песни с една съученичка ( луда работа :D ) и тя веднага почна да ме упреква как не съм се съобразявала с хората и т.н. А аз действам импулсивно и гледам да се забавлявам. За нея ежедневното забавление е да излиза по кафета и да коментира вече споменатите теми. Да отбележа,че тя много обича да върти кючеци по дискотеките и въпреки,че много я ценя като човек,не винаги ме разбира. Затова в компания с хора,които споделят моите интереси,се чувствам най-себе си,ако мога така да го нарека. :)

LINKNOT
05-10-2008, 14:10
Радвам се за теб. Ако това което казваш ти значи да си ограничен към другите - добре,тогава значи съм такава,но не мога да се променя,но и не искам. :)

LINKNOT
05-10-2008, 14:41
Защо да ги нападам? Казвам само,че тяхната компания не е за мен и не се чувствам на място в нея. Нека си слушат каквато си искат музика,няма да ги съдя. Високо мнение,базирано на музикални предпочитания...? Не мисля,че съм нещо повече,защото слушам рок и алтернатив (предимно),а на тях не им допада. Освен това е изтъркано да казваш,че съм можела да се нарека чалгарка,защото любимите ми групи са с по-новаторско звучене и не са много тежки. Сам знаеш (надявам се) колко са различни те с чалгата... Кондьо и Кори Тейлър. Сравни ги. :)

LINKNOT
05-10-2008, 15:08
Музиката е изкуство, а чалгата е продукт. А продуктите се продават и произвеждат, а не се творят. ;)

Музиката е изкуство - много си прав. Музиката се прави от душата,а тази,която е създадена за пари е бизнес, в някои случаи - шоу. Но определението й не е "чалга",а "комерсиалност",каквато има във всеки жанр. :)

lsd43
05-10-2008, 17:03
Метъла ми е любимият стил музика,а пънка ми харесва с няколко думи нямам нищо против тези два стила.

hipopotamka
05-10-2008, 18:53
Мене много ме радват и пънкарите и метълите..Просто се цепят от обикновените хора и много ги уважавам..Просто (bow) .. Особено пънкаритее =; А тия дето не ги харесват..Се в гъз :)

Mooo6no
05-10-2008, 19:09
Доларите дават много големи вдъхнавения у музикантите (казвам го в положителния смисъл).

И Радката на Радо Шишарката доколко е направена с реално комерсиална цел, в смисъл надали изобщо е очаквал комерсиален успех, а е било изненада. В такъв смисъл Радо Шишарката не излиза ли от понятието "чалга", тъй като не е направил с изцяло комерсиална цел (и то такава изобщо имало ли е)... 8-)

бтв LINKNOT, ако си фенка и на Евънесънс чуй Soul Embraced. Да видиш каква градация е направил бившия им барабанист и е преминал от "чалга" към "не-чалга". Найстина е голяма, особено с последния албум на Евънесънс. :wink:

DenitoOoO
05-11-2008, 11:40
Ax i gi haresvam, i-ne.... :-D :-D Mi k'vo da se prai.. :-P :-P :-P

DenitoOoO
05-11-2008, 11:42
Ax i gi haresvam, i-ne.... :-D :-D Mi k'vo da se prai.. :-P :-P :-P

metalist91
05-11-2008, 14:42
Ми метъли, просто пънкарите са ми някви лигави,но не знам лично съм за метълите,имам няколко приятелчета които са пънкари...но...

Mamut
05-11-2008, 14:58
ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
moderated by Coki

RAWRRR
05-11-2008, 15:05
В тази тема всеки втори познава пънкари,4е и мнение за тях има, да го еба :lol:

Alcohooligan
05-11-2008, 15:11
Ми метъли, просто пънкарите са ми някви лигави,но не знам лично съм за метълите,имам няколко приятелчета които са пънкари...но...

лигави. :D

HateCops
05-11-2008, 19:37
И двата слила много ме кефят макар че аз слушам Hardcore но уважам всичко що има жица и олигофрения в него :)

ЕPu
05-11-2008, 19:38

я им кажи на аверите ти, че са някви лигави :lol:

ЕPu
05-11-2008, 19:45
ОМГ! Как смееш да забравиш червените връзки на кецовете!!!
Всеки себеуважаващ се тру пънкар с кецове трябва да има!!! :o

HateCops
05-11-2008, 19:58
И е задължително кецовете да са Globe, Converse или Americana

ЕPu
05-11-2008, 20:00
етниески с червени връзки бе!!
тва е^

HateCops
05-11-2008, 20:11
EPu да прав си

desidala
05-12-2008, 13:33
:oops: :-)

TellMeYourName
05-12-2008, 14:12
Killswitch Engage - Fixation On Darkness

heroine
05-12-2008, 21:15
Хаха,слушам пънк.Естествено,че пънкарите ме кефят.
Метълите пък...абе падам си по такива с дълги коси. :grin:

Stamera
05-13-2008, 09:28
аз пък съм рапер и ме кефят и метълки, и пънкарки ,и растафарки, и брейкърки и всичко

GLeZoRanA
05-13-2008, 11:00
Мене много ме радват и пънкарите и метълите..Просто се цепят от обикновените хора и много ги уважавам..Просто (bow) .. Особено пънкаритее =; А тия дето не ги харесват..Се в гъз :) :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

HePeAJIeH
05-13-2008, 18:43
Пекани и готини хора стига човек да го опознае хубаво :) Умеят да си правят купончетата :grin:

blufer_1
05-28-2008, 19:54
някои метали са пичове а ПЪНКАРИТЕ са ми кат некви клушари малко

death_embrace
05-29-2008, 07:35
ами да аз много им се кефа за мен те са хора които знаят какво да слушат и знаят как да се забавляват (или поне повечето) :) :) :)

WhiteDove
05-29-2008, 16:32
НЕ!Не харесвам!
Харесвам хора,които не се причисляват към дадена общност като метъли,пънкари,чалгари,ске търи и пр.Всеки човек е различен,а това деление,което ние хората правим е пълна глупост!!!Всеки е такъв,какъвто се чувства!И никой не трябва да парадира с това каква музика слуша !Дразнещо е!То и аз слушам метъл,рок,пънк и т.н. ама не се натрапвам на никого с ``моята`` музика!Малко толерантност ве хора!

WhiteDove
05-29-2008, 17:23
НЕ!Не харесвам!
Харесвам хора,които не се причисляват към дадена общност като метъли,пънкари,чалгари,ске търи и пр.Всеки човек е различен,а това деление,което ние хората правим е пълна глупост!!!Всеки е такъв,какъвто се чувства!И никой не трябва да парадира с това каква музика слуша !Дразнещо е!То и аз слушам метъл,рок,пънк и т.н. ама не се натрапвам на никого с ``моята`` музика!Малко толерантност ве хора!

ебаси клишираното мнение, ВЕ...
едва ли,ако ме познаваше щеше да мислиш така,но...всеки има собствено мнение по въпроса и аз го уважавам !За разлика от други.
Peace!

Alcohooligan
05-29-2008, 17:28
Пекани и готини хора стига човек да го опознае хубаво :) Умеят да си правят купончетата :grin:

лол, страшни купончета... аплодисменти за момчето, което направи купон вкъщи и каза "няма проблем, аз ще събера използваните спринцовки!". 8-)

WhiteDove
05-30-2008, 14:16
НЕ!Не харесвам!

ебаси клишираното мнение, ВЕ...
едва ли,ако ме познаваше щеше да мислиш така,но...всеки има собствено мнение по въпроса и аз го уважавам !За разлика от други.
Peace!

ама не те познавам, а това е форум и има значение какво пишеш, а не какъв си на живо...

Пийс викай на хипитата... толерантността е за слабите!
Толерантността е за СИЛНИТЕ,защото те са преглътнали гордостта си и за момент поне мислят за някой друг ,а не за себе си! А пийс написах не за хипитата, а затова,че не искам да се караме :)

Jigi
05-30-2008, 23:46
Ми уж се водя металюга и логично да се обичам :lol: , иначе познавам доста свястни пънкари , не от тия които би трябвало да вандалстват и да крещят нещо докато рушат поредната детска площадка *опа това бяха скинарите*.

akitametam
05-31-2008, 08:29
повече ми допадат скинарите :-D

BigFakeSmile
05-31-2008, 09:37
oh maiko :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: obojavam gi mn sa mi simpati4ni i metalite i punkarite mn mn mn sa qki 8)

1990_iNFERNAL
06-03-2008, 16:32
BLACK METAL POWER!!!

ЕPu
06-03-2008, 18:16
BLACK METAL POWER!!!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
пхахсахахсхасхсахасха
хсахахахахаххаха
хахахаах :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

тая тема кърти отвсякъде... първо Аврил, а сега това :lol:
Е НЕ! 8-)

gothic_angel
06-04-2008, 12:24
Я па ги `аресвам...арни са :lol:

Ivalinka
06-04-2008, 13:43
харесвам метал,а не метали...можеш да слушаш тази музика и без да се обличаш странно...

Nefarian
06-04-2008, 13:55
метълкор пауър .. но и хардкора зарибява

FuckiNg DreAm ' Dess <
06-04-2008, 15:37
харесвам метал,а не метали...можеш да слушаш тази музика и без да се обличаш странно...

Оффффффффффффф......айде няма да говора,че ще прерасне в караница....

А по темата - естествено!!! :)

chocoleptic
06-04-2008, 16:05
метЪл !!!

6o6kotooo
06-04-2008, 18:20
метали мноо уважавам ама тея анархисти мнооо ги мразя

Alcohooligan
06-04-2008, 19:20
метали мноо уважавам ама тея анархисти мнооо ги мразя

макя им деба улава.

Glam
06-04-2008, 21:29
Ооо да ... рокаджийките и глемърките са най-секси :grin:

http://www.80smusiclyrics.com/artists/images/lita.jpg
:smt007 :oops:

dessy_mc
06-05-2008, 10:58
^Тази от аватара ти е готина :)

М/у другото,пънковете,които познавам,все са някакви печени. Аз доста познавам,преди се водех пънкарка и аз. :D

Ахахаха.МетАлите стават.

И пак между другото,как всички познават пънкари? :-o

Glam
06-05-2008, 14:01
:( Това е мъж!

hole
06-05-2008, 20:09
:-D

dessy_mc
06-06-2008, 09:46

М/у другото,пънковете,които познавам,все са някакви печени. Аз доста познавам,преди се водех пънкарка и аз. :D

Ахахаха.МетАлите стават.

И пак между другото,как всички познават пънкари? :-o

мислят си, че всеки изсулен скейтър с кецове, който слуша пениуайз е пАнкар...

а ти след като не си пАнкарка вече, каква си?
пораснала какичка, която е над тези неща?

над тези неща? Мне. Върви ли според теб 23 годишна жена,с хубава уж професия,изискаваща елегантност до някаква степен да ходи с гребен,кубинки и скъсани дрешки? Мне. Ходя си още по концерти,но...Вече не е както беше преди години. ;)

dessy_mc
06-06-2008, 09:50
аз съм 24 годишен младеж, който също беше по елитни места и...

дам, не се нося така изглеждащ, но дрехите ли са важни? :)

В тази тема за външен вид ли се говори всъщност? ;)

Гаден Метъл
06-06-2008, 09:52
BLACK METAL POWER!!!

8-)

dessy_mc
06-06-2008, 09:53
всъщност да...

за повечето хора външния вид е 99% от субкултурната им принадлежност, а доколкото помня и ти ме нарече наци, базирайки се на външния ми вид 8-)

Tениска с надпис SKIN не се носи от всеки... :)

dessy_mc
06-06-2008, 09:59
аз съм бръснат пънкар, т.е. скинхед... :)

не обвързвам крайни идеологии в това понятие... ;)

Добре,добре.

dessy_mc
06-06-2008, 10:05
и кво? Лев,десен,традиционалист? :lol:
МИнала съм по тоя път. Колко бой съм яла,когато съм се разхождала сама из пловдивските улици... :lol:

dessy_mc
06-06-2008, 10:14
ШАРП уж...

еба ли му майката, кубинки, кецове, дънки, полошъртове, шапки... дрехи и толкоз...

слушам си пънк, ой и хардкор, обикновено това има значение, а не етикетчето... :lol:

поне всички така разправят, ама... пак се гледат дрехите и се задават въпросите

:lol: Мдам. И аз тва си слушам,но облеклото ми е съствавено от... официални поли,панталони,блузи и високи токчета ;)

dessy_mc
06-06-2008, 10:23
И все пак... Ами хората около теб? Очевадно работата ти не като моята и позволява свободно поведение извън работата. Мен пък биха уволнили. Но,о,да,ти данък обществено мнение не плащаш. (:

dessy_mc
06-06-2008, 10:32
Е,моят има. ;) не мога да развалям репутацията на вестника заради мои си простотии,сеш' се. (:

Love_Is_The_Answer
06-06-2008, 17:05
Метълите и пънкарите влизат в графата "странни" и определено ми харесват.

Абсолютно ... и не го казвам само защото обичам метъла и рока :wink: :smt002 :smt002 :smt002

chester_love
07-23-2008, 22:19
до скоро бях леко влюбена в един метъл :grin: :lol: харесвала съм и пънкар :lol: да има и страшни обаче като се опознае човека :D почечето ми фр са метъли :P

Blitzkid
07-23-2008, 22:32
МетАли и Пънкари...изобщо не

f0rbid
07-24-2008, 06:23
метъли пънкари емота чалгари ...НЕ !!!!

alexman
07-24-2008, 08:01
Харесвам и двете :lol: 8)

Alco
07-24-2008, 08:37
zeлеna rъchичkъ zа фsiчкi меtалi i пaнkаri! :smt007 =P~
можi лi owнчi ? :-)

Dorky
07-24-2008, 10:44
Не харесвам метали пънкари емота рапъри чалгари фиешъни и всякви хора,който се вкарват в някви групи ,за да са различни Честно казано всичко е поза и бягане от човешката същност Нека бъдем преди всичко хора и тагова ще разберете,че нямаш нужда от дрехи /аксесуари да си някои
ПС към всички ,моля ви къпете се ](*,)

buffalo88
07-24-2008, 10:52
Харесвам хора , който си сменят чорапите по два пъти на ден :D

metala666
07-24-2008, 11:21
аз метълите и пънкарите не ги разделям.Защото са почти един род музика.

LINKNOT
07-24-2008, 11:43

ъЪъъ... :shock: уоу ...

Dorky
07-24-2008, 11:51
Не харесвам метали пънкари емота рапъри чалгари фиешъни и всякви хора,който се вкарват в някви групи ,за да са различни Честно казано всичко е поза и бягане от човешката същност Нека бъдем преди всичко хора и тагова ще разберете,че нямаш нужда от дрехи /аксесуари да си някои

няма толкова клиширано мнение като твоето, честно ти казвам...
принадлежността към дадена група хора не те прави по-малко човек, защото можем да се делим и на мъже и жени, бедни и богати, умни и тъпи и прочие примери, които според твоята величествена логика да са бягане от човешката същност...

dork
Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша станеш клише кат влезеш в кюпа :razz:

Blacklisted
07-24-2008, 12:00

АХАХАХААХАХАХАХА!!!

Защото има китари, а? :lol:

Dorky
07-24-2008, 12:11

принадлежността към дадена група хора не те прави по-малко човек, защото можем да се делим и на мъже и жени, бедни и богати, умни и тъпи и прочие примери, които според твоята величествена логика да са бягане от човешката същност...

dork
Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша
станеш клише кат влезеш в кюпа :razz:

всичко е ясно- успех в ДПС Чиста проба расизъм :razz: :razz: :razz: измисли нещу по яку ниека музиката та вдъхнови :smt015 :smt040 а и ако ша исполсфащ фразата не спори с глупак шото ща бие с експириенс не си хаби клавишите каспър :lol:

LINKNOT
07-24-2008, 14:29

dork
Подготвям се за политик и да дорк съм ниешту протиф :P клишетата са клишета шото са истина затва сидат и до днес ,а тва че съм мъж и съм беден са обстоятелства и природа а не да са обличам кат гъз да са оригам да си режа вените и да си бръсна веждите казах да бъдем натурални преди еди колко си века да не е имало различна музика тя нито е заложена в човешката природа нито е начин да си оправдан ,че мразиш някои и да кажеш че си метал и затва си гримиран кат мъртвец ревеш кат говедо и брадата ти влиза в устата и да кажеш че тва е смисъла на живота музиката е удоволствие а и много повече а не нещо което диктува живота ти защото ти ша
станеш клише кат влезеш в кюпа :razz:

всичко е ясно- успех в ДПС Чиста проба расизъм :razz: :razz: :razz: измисли нещу по яку ниека музиката та вдъхнови :smt015 :smt040 а и ако ша исполсфащ фразата не спори с глупак шото ща бие с експириенс не си хаби клавишите каспър :lol:

Абе папарунгел,я се научи да пишеш грамотно ... Музиката за някои хора означава повече от избухване и купон по дискотеките ... Това,че ти не си открил смисъл в тази,която слушаш е доста тъжно ... Песните трябва да ти жегнат сърцето по особен начин,за да оцениш това изкуство ...

nevito0
07-24-2008, 14:47
по принцип нямам нищо против метали и пънкарите..
от металите имам мн добри приятели,но никога не съм харесвала метал като нещо повече..но то не е било,заради това,че са МЕТАЛИ,а поради други причини..;]
иначе по пънкари съм си падала.. :oops:

Dorky
07-24-2008, 14:51
teb ko ta zasqga az kak pi6a sha kai6 4e sum osiral foruma vie go osirate s takiva tupi temi v temi shit se pi6e shit :-P :-P :-P

LINKNOT
07-24-2008, 14:53
Най-големия шит тука си ти ...

Dorky
07-24-2008, 15:01
Най-големия шит тука си ти ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LINKNOT
07-24-2008, 15:10
http://www.bg.funnygallery.net/graph.php?id=961

:D :D :D :D :D :D :D :D

Dorky
07-24-2008, 15:16
http://www.bg.funnygallery.net/graph.php?id=961

:D :D :D :D :D :D :D :D :shock: как успя да ме изсереш момиче искрените ми заболезнования за твоя тридекров гъз 8-)

LINKNOT
07-24-2008, 15:21
Не питай .. големи мъки бяха! :smt089 То таквоз дебело като тебе ... и на всичкото отгоре гледай какъв мангал се излюпи .. O:) Искрените ми Заболезнования ...

KARELIA
07-25-2008, 08:00
i metylite i punkarite sa pulni bokluci
ne kolkoto tebe oba4e
Love__DaLi написа:
ама се чудя едно,след слушане на метал един час колко аналгина са им необходими за да им мине главата и световартежа

mnenie na zabluden 4ovek.Az slu6am metal i kvo kapq se ponqkoga i po 2 pati na den.Mnogo ama mnogo ste zabludeni hora seriozno mnogo ama si e va6a rabota de,nqma da vi pou4avam za6toto malko me interesuva mnenieto na edni ograni4eni hora samo edin savet otvorete se za razli4nite.Vsi4ko nai-hubavo vi pojelevam :smt002 :smt023

alehole
07-26-2008, 19:31
Дали харесвам метали и пънкари ? :-o
Харесвам ХОРА(момчета) пък дали са метъли,пънкари,чалгари 8-) свиняри,кифладжий :D все Хора :) :P

adizitk1
07-26-2008, 19:34
Не,защото просто не са хора,с които мога да си кажа нщ. :?

alehole
07-26-2008, 19:37
Защо така мислиш :) Според мен е по-добре да общуваш с метъл да речем пред чалгар .. Може да ти изглеждат страшни по ред причини или груби ,но всъщност са много по-интелигентни,мили и възпитани от другите . Е винаги има и изключения,ама все пак,как така неможеш да си кажеш нищо с тях?

LINKNOT
07-26-2008, 20:06
Защо така мислиш :) Според мен е по-добре да общуваш с метъл да речем пред чалгар .. Може да ти изглеждат страшни по ред причини или груби ,но всъщност са много по-интелигентни,мили и възпитани от другите . Е винаги има и изключения,ама все пак,как така неможеш да си кажеш нищо с тях?

Съгласна съм с теб,защото т.н. чалгари имат изкривени идеали и предпочитат лукса,общоприетото и всичко,което ще увеличи рейтинга им. Според мен обаче много по-свестни са хората,които се обличат нормално и слушат метъли рок пред тези,които са целите в черно,с гривни и черен грим .. Даже мисля,че до известна степен те са позори .. нз .. :)

Blacklisted
07-26-2008, 20:11

Умен, мил и възпитан метъл е оксиморон ;)

ScionOfStorm
07-26-2008, 20:22
^ тотален факт. Поне в 90 % от случаите.

SiegHeil
07-26-2008, 20:28
Абе мил и възпитан не, но в повечето случаи имат мозък в главата тея същества...
А относно пънковете..съмнявам се някой да харесва кучнина дрогирани, пияни, чупещи всичко анархисти които не са се къпали от месеци за да са по 'тру'..

ПП: Странното е че 80% от лапетата тук не знаят дори кво е пънк..и под пънк си представят някви скейтърчета слушащи Симпъл План..

lsd43
07-26-2008, 20:36
Абе мил и възпитан не, но в повечето случаи имат мозък в главата тея същества...
А относно пънковете..съмнявам се някой да харесва кучнина дрогирани, пияни, чупещи всичко анархисти които не са се къпали от месеци за да са по 'тру'..

ПП: Странното е че 80% от лапетата тук не знаят дори кво е пънк..и под пънк си представят някви скейтърчета слушащи Симпъл План..

Еми зависи от човека честно казано,не всички пънкари са такива.

Аз съм си метъл,но не мога да се похваля като много мил и възпитан. :oops:

lsd43
07-26-2008, 20:38

mariiche
07-31-2008, 12:02
обожаваам метълиии !!!! С дългии коси , с кубинкии , в черноо .. супер !! не знам ама са ми слабост :d

Alco
07-31-2008, 12:16
не се излагай, бебз. 8-)

give_me_FIRE!
07-31-2008, 12:24
Grease 2 OST, Cool Rider

If you really want to know
What I want in a guy...
Well, I'm lookin' for a dream on a mean machine
With hell in his eyes.
I want a devil in skin tight leather,
And he's gonna be wild as the wind.
And one fine night, I'll be holdin' on tight...

To a coooool rider, a coooool rider.
If he's cool enough,
He can burn me through and through.
Whhoa ohhhh
If it takes forever,
Then I'll wait forever.
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do.
I want a rider that's cool.

That's the way it's gonna be,
And that's the way that I feel.
I want a whole lot more than the boy next door,
I want hell on wheels.
Just give me a fine motorcycle,
With a man growin' out of the seat.
And move aside, cause I'm gonna ride...

та това имам да кажа относто рокери, пънкари, металяги и тнт. :grin: :smt002

hardkore_kejoal
07-31-2008, 12:57
Ако видя метъл да носи нещо на Фред Перник или на чифутската марка Бен Шърман, тогава ще го уважавам!

Пънкарите са тъпи, щото носят кубинки, а не бели кецове!

Trash
07-31-2008, 13:03

Пич, аз съм що годе умен, мил и донякъде възпитан метъл. Обличам се в черно, косата ми е дълга и нося кубинки. Е, и?

Ако видя метъл да носи нещо на Фред Перник или на чифутската марка Бен Шърман, тогава ще го уважавам!

Пънк културата върви с кубинки, гребени и Секс Пистълс.

Иначе има адски красиви метълки... но има и точно обратното... зависи от човека ;)

Баси ограничените хора сте тука, честно

give_me_FIRE!
07-31-2008, 13:03

еееееегати тъпото изказване!

ScionOfStorm
07-31-2008, 17:06
Баси ограничените хора сте тука, честно

*взима тех куул олмайти гласиз ъф уиздъм от Траш и си ги слага*

8) 8)

Thaz more liek it.

Та, виж, това, че ти си такъв, е хубаво. Но, братко метъл, мисля си виждал мнозинството прекрасни други наши братя, на които съм се наслаждавал и из Борисова, и из Каварни, и из концерти, след които си оставят пикнята, лайната, счупените бирени шишета и от време на време повръщнята.

Нека бъдем ограничени и кажем, че тези хора не са стойностни такива и наистина в техния случай това е оксиморон.

Укай?

pam1
07-31-2008, 17:25
дам :grin:

mariiche
08-05-2008, 22:25
не се излагай, бебз. 8-)

не се излагам 8-)

MetalL
08-06-2008, 08:02
Dam...харесвам се :) често съм asshole но повечето хора са свикнали :D и не им прави впечатление вече xD

----------------
Now playing on Winamp: Nokturnal Mortum - Perun's Celestial Silver (http://www.foxytunes.com/artist/nokturnal+mortum/track/peruns+celestial+silver)
via FoxyTunes (http://www.foxytunes.com/signatunes/)

radito0
08-17-2008, 10:23
dam mn me kefqt punkarite :)

DjBaloon
08-17-2008, 10:34
Само благородни метАли :)

Disrespect
08-17-2008, 10:37

много са сладички, нали? :oops:

ScionOfStorm
08-17-2008, 10:58
^ ауууу, страхотни са и за мен. Много са секси! :oops: :oops:

Shadow_Walker
08-17-2008, 11:01

много са сладички, нали? :oops:
не, прекалено са усмихнати...
хъхъ.
виж, дет рокерите* са друго нещо..
http://www.freewebs.com/xristo/deathrocker.jpg

*разни чеда, слушащи дет рок, ранен готик и хорор пънк.

ScionOfStorm
08-17-2008, 11:03
дет рок, ахах.. :Р

сенчести, ако не си пробвал, искам горещо да ти препоръчам Evergrey, особено покрай новият им албум. чувствай се задължен! 8-)

Shadow_Walker
08-17-2008, 11:10
дет рок, ахах.. :Р

сенчести, ако не си пробвал, искам горещо да ти препоръчам Evergrey, особено покрай новият им албум. чувствай се задължен! 8-)те пък какво общо имат с дет-рока, ахаха :]
и да, има такъв стил, примерно може да чуете all gone dead

evergrey си ги слушам. а новият им албум, torn ли как беше, излезе ли вече 0-o

ScionOfStorm
08-17-2008, 11:23
не бе, нищо общо нямат, просто ми щукна :Д

дет-рок че има, има, ама няма общо с дет-а в смисъл на дет метъл..пояснявам ^^

излезе, тегли от тук:

http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showforum=14

Страхотен е :)

lsd43
08-17-2008, 11:42
Абе зависи от човека.

RAWRRR
08-17-2008, 16:46
Не виждам защо разграни4аваш хорър пънка от пънка въобще..и защо трябва да измислите още 1001 определения.

Shadow_Walker
08-17-2008, 16:59
Не виждам защо разграни4аваш хорър пънка от пънка въобще..и защо трябва да измислите още 1001 определения.
нищо не съм разграничавал.
чети правилно.
deathrock е пънк/готик стил и слуашащите го си падат и по мрачен (хорор) пънк и по ранен (пост-пънк) готик.
и изглеждат по горепосочения (на картинката) начин.
това не са пънкари, не са готици.. тва са си дет рокери.не съм го измислял аз тоя стил - има куп банди и сайтове като deathrock.com
айде със здраве.

ScionOfStorm
08-17-2008, 17:12
дет рокът си е самостоятелна работа, бря :)

както деткора, примерно. И той си стои като отделен стил, макар че има допирни точки с други неща.

RAWRRR
08-17-2008, 17:29
Не 4е не съм про4ела внимателно,просто не разбирам от детрок

И имам един въпрос,детрокът използва (обобщава) музиката на пост-пънка (ох) и хорър-пънка или групите,свирещи детрок,са просто вдъхновени от тази музика и създават своя собствена?

buffalo88
08-17-2008, 17:35
Стига компанията да е весела, не прави впечатление дали ще си пънкар,метъл,скин... и т.н.

Shadow_Walker
08-17-2008, 17:40
Не 4е не съм про4ела внимателно,просто не разбирам от детрок

И имам един въпрос,детрокът използва (обобщава) музиката на пост-пънка (ох) и хорър-пънка или групите,свирещи детрок,са просто вдъхновени от тази музика и създават своя собствена?
ми това си е различен стил. примерно чуй tragic black, christian death.
албума "songs for the dead" на Bella Morte..
ето и песен http://www.zazz.bg/play:d783c1e2

RAWRRR
08-17-2008, 17:53
Ем,както и да е,няма да споря за сериозността на детрока,само ще кажа,4е е факт,4е има доста ненужни определения на поджанрове..и 4е хорър-пънка си е пънк жанр,не е нито готик,нито детрок.Както и мнозинството от слушащите го са пънкари.

ScionOfStorm
08-17-2008, 19:36
о, да, поджанровете са голямо зло. И аз не ги харесвам особено, ама понякога няма как иначе да обясниш :Р

LINKNOT
10-01-2008, 23:04
Тая тема потъна в бездната на мрака.. :D

ameli
08-13-2009, 13:23
познавам много метълчета и не ми пречат, нито пък съм като тях... хора като хора :?

SuNsEt
08-13-2009, 13:55
познавам много метълчета и не ми пречат, нито пък съм като тях... хора като хора :?

а метАли познаваш ли? :lol: :lol: :lol:

TellMeYourName
08-13-2009, 14:06
тая тема е вечна!

FuCkInBuBbLeGuM
08-13-2009, 14:11
По-скоро метЪли.. пънкарчетата са ми некфи..лигави.. :roll:
И не мога да разбера,по дяволите,защо трябва да разделяте хората на групички - метъли,пънкари,чалгари,рап ри и т.н. ?!

harmaiani94
08-13-2009, 14:12
Да ! Просто си ми харесват, музика, характерите им са странни абе много готини хорица (метълите)

RichKidsOnLSD
08-13-2009, 14:12
Най-добрата, освен това е уникална, бъгава е с две страници напред 8)

Мноу са кефя на панкарчета, страшно сладички са ве!

SuNsEt
08-13-2009, 15:41
Прочетох я цялата...
боли ме глава и ми е лошо... :shock:

и ебахти тъпанаите е имало в този форум... :shock: :shock: Е как очакваш да не те боли главата бе? Тцтцтц...

guinessgirl
08-13-2009, 15:51
уникална..

sexy_for_you
08-14-2009, 17:19
Зависи си от човека.Пънкари не познавам и не знам за тях,но метълите са ми много симпатични :oops:

playerman
08-26-2009, 10:33
Не хич мразя ги

Bianca
08-26-2009, 10:48
Ми не особено, ама ми е все тая за тях.

NaNa_SladuRana
08-26-2009, 11:40
а бе има някои досто диви и секси :-) обички,татуси,готини коси (може и бръснати),силни,непукисти,в еселяци,с блузи които не са впити :D ... А бе говоря за готините не за гнусните :)

SouthStandServiceLad
08-26-2009, 12:42
Тая тема е абсолютен бисер, да го еба :) :grin:

XxPsychicSuicidexX
08-26-2009, 13:16
Харесвам,
защото и аз съм една от тях. Само дето не харесвам гнусните от тип мазна коса или брада 8-) :) :)

SuNsEt
08-26-2009, 15:09
Тая тема що не я заключат???И без това изпеварва с 2 страници...

music_pirate
08-26-2009, 17:30
ъъъ тука писал ли съм ...

абе обичам ги бе ей : )

stefeto0o
09-06-2009, 09:43
Пънкарите да ... но металитееее ... :?

lipstik
09-06-2009, 11:25
Не ги харесвам.

fuck_brainpants
09-06-2009, 17:13
Вие сте ограничени :) Веднъж се бяхме събрали: 1 рапър, 2 закелти чалгарки, 1 метъл, аз и още двама (дето така и не разбрах какво слушат :|)... падна бахти смеха и всички се радвахме :) Не мисля че хората трябва да се делят на това... Защо стават мелета ? Защото СТЕ ОГРАНИЧЕНИ СЕЛЯНДУРИ :) Не приемате това, което е различно от вас.Ако съм обидила някой.. НЕ МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ
Have a nice day :)

alwaysnforever
09-06-2009, 17:34
:shock: а чалгари, хаусъри, рапъри защо няма ?
всичко зависи от самия човек.
пп: супер тъпа тема.

Disrespect
09-06-2009, 18:02
олелеле...

тая тема... :lol: :lol:

elsy
09-06-2009, 18:19
Харесвах аз един пънкар доста дълго, ама го превъзмогнах... май :lol: :lol: :lol:

GodLovesYou
09-06-2009, 22:47
ехееее като няква секта ... метълите... брррр

DjPiRgOs
09-07-2009, 06:28
Мразяг и ужасни стилове музика сама HoUsE :smt071

skailer
09-07-2009, 13:50
Кефят ме :D

Mar7i
09-07-2009, 18:20
Зависи от човека, а не това какво слуша.

Shadow1596
09-08-2009, 03:07
Леле колко плитки коментари има xD at first i was like - :shock: but the i lol'd :lol: xD някви фанатизми тука усещам се зараждат в мадите поколения... xD а и + това...за 90% от хората в тоя форум има само хаусърчета, чалгари, метъли, пънкари и емота xD хорица...порастнете и си отворете очите... хубаво е да имате мнение...но не мнение което ви е породено от определен стил, събкултура или защото е яко да мразиш тия и ония... всички сме хора все пак...едни не харесват чалгата други я харесват че чак им е религия... така е и при метъла и пънка...защото за това се говори тука... истината е че в днешно време леко изпадат тия лейбъли...защото не останаха хора които да са метъли и такива които да са пънкари почти...всичко се смесва слива и промива (:
защото тези 2 култури които толкова ви плашат и не ви харесват... са много по стари и по ценности от вас...някви 10-14 годишни пикльовци дето слушат смао песни за това как от леглото на единият скачаш при другият и как парите могат да ти дадът всичко...и това че като има богат чичко има и много любов... пффф пълна боза...и ако кажете че в Метъла и Пънка се пее за насилие и за лоши неща...тотално ще сгрешите... а и вие от пънкари разбирате някви дето слушат "Симпъл плен" и някви такива измайсторени от коша НЕ-пънк групи... така че може да замълчите... това включва и малките позърчета които са чули една група и вече са такива и онакива (: ей...мушмороци... човека е човек...ама вие се състезавате с маймуните вече (:

ПС. Благодаря че прочетохте това...не е за цел да обиди знатните а само невежите (:
Peace Out dudes and dudettes (;

raliichkaa
04-18-2010, 19:14
:-o :lol:

GracelessIsDumb
04-18-2010, 19:28
Фрапираща им е визията...прекалено крайна, аз крайности в облеклото и външността не харесвам
за музика обаче не отказвам
!

ecstazy
04-18-2010, 19:50
Много малоумна тема. Тия дето са казали не са много ограничени. Аахахах тва че сте видяли някъв нечистоплътен гнусен метъл, не значи че всички сме такива. Аз съм си чистоплътна, нямам 91283918321 пиърсинга и татуировки, обличам се нормално, не с лепнати дрехи, не с кубинки, цветно, но не и като чувал, мой си стил... Харесвам метълите и пънкарите, както и чалгарите и хаусърите и там квито има още. Омг.. нямам думи. Всичко си опира до човека, ако ще и опера да слуша не гледам това, а характера. Леле майко..