View Full Version : Родителски бисери
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Отиваме с мама в ресторант и тя иска да си поръча...не си спомням точно кво,но нещо със картофи беше...И тя вика:
-Искам малкото на картофеното пюре ... :lol:
reni7o0o
08-06-2008, 13:22
Аз пък няма да забравя как веднъж майка ми ми се беше ядосала страшно много...крещеше ми викаше ми....ама чак въздох не си поемаше. По едно време реших да я прекъсна замалко хем да си почине :D обаче беше грешка... зе че ми изцепи следното: "Млъкни че да не ти вкарам носа м/у ушите".... :razz: :razz: :razz: леле попиках са. Тя продължи да ма крещи ама аз сега като не мога да спра да се хиля....реши жената да ме изчака да се насмея и така да си продължи лекцията ама аз цял ден са хилих...и така де забраи да си продължи лекцията :D :D :D
А на баща ми редовния номер е преди да отида на РД или на купон някаде да ми изчете лекция за алкохола....няма да пииш дъра бъра даже и бира да не фкусала....когато свърши с лекцията ми исцепи: "А сега ми донеси една бира от хладилника" :shock: :lol: :lol: :lol:
ChocoPuma
08-09-2008, 19:22
Хаахха хит сте ми всичките!
Таа един ден слизам аз на долния етаж,да видя баба ми и дядо ми,и дядо ми се облякъл да излиза и аз му викам
- Къде бе дядка?
Той отговаря:
- До Родопата
:shock: :shock:
- До къде?!
- До Родопата
- Дедо къде ще хващаш по планините бе човек?!Кво ти стана?
- Какви планине бе момиче отивам до новия магазин големия бе Родопата!
- Ааа деде Европа му се вика не Родопа,Европа....
Inalcanzable
08-10-2008, 08:01
С майка ми веднъж гледахме отчаяни съпруги и дават рекламите и тя вика кога ша почват тия такивани съпруги. А брат ми веднъж кат бяхме навън и тои имаше хрема и аз му зех носните курпи и му казах че са мои и той вика''Даи ми ги че съм болна ма'' :D ама попринцип аз ги ръса бисерите вкъщи.
Майка ми има навика често да обърква местата на думите в изречението.. Начи примерно:
Миличко, искаш ли да ядем течни солети с шоколад? :D
Или.. аз и сестра ми гледаме сексът и градът по тв и тя вика:
След колко филми свършва тоя врме за възрастни? :razz: Хилиш се после една седмица на тфа... :razz:
:razz: :razz: :razz: Супер сте :razz: :razz: :razz:
PsiHo_PatKa
08-10-2008, 21:42
В 12 часа тая вечер баща ми огладня и вика на майка ми:
- Лиле, какво има за ядене.
- Супа- топчета.
И така, майка ми даде на баща ми супа да се нахрани. След малко той каза:
- Дай ми една люта чушка.
Обаче майка ми си беше легнала на леглото и вика:
- ЕЕЕееееееее, тука да не е ресторант?!
- Ми много ясно.
- Еми тогава ще ми платиш!
- Е че тая супа много водниста бе. Значи ако тя струва 2.50, аз ще ти дам 2.00 лв. Аууууу и каква люта чушка си ми дала. Тва е за да ми го върнеш, задето няма да ти платя :D :D :D :D :D
.....
- А менюто за утре какво е ?
- Печен въздух на скара :razz:
- Закачи отсреща един лист с менюто за утре :D
....
После баща ми ми вика:
- Какво си купи днеска като излезе?
- Чипс.
- Защо си харчиш парите? Че тука ресторант си имаме :D :razz: :razz: :razz:
mtg1992bg
08-11-2008, 12:16
Седим си в кухнята аз ,майка ми и баща ми и гледаме филма "Ще танцуваме ли" . Мама естествено зяпа влюбено Ричард Гиър. Идва сцната ,където дъщерята го пита "Татко, защо не научиш мама да танцува" (или нещо от сорта) и моята майка вече ще се разхълца , а аз се обръщам към баща ми и с плачевен глас казвам "Тааатееее, научи мама да танцува бееее!" и мама като се разхили...а ние с тате направо се блъскаме в масата от смях, като я гледаме :razz:
GlOrSiTy
08-13-2008, 15:52
хахах .. ебаси як0т0 :D :D мн яка тема брав0 :P :P
таа .. п0 въпр0са .. майка ми има д0ста изцепки .. ет0 една ,че сам0 за нея се сещам ..:
преди да изляза ..
майка ми: и да ми купиш мляк0,да не забравиш
аз:0кей,мам0 ..
прибирам се (забравила мляк0т0) ..
майка ми:къде е мляк0т0 ..
аз:оппа ,забравих :(
майка ми:абе щ0 не ти е*а путката майна ?!
аз:мам0..
майка ми:Ъъ??
аз:не ме 0биждаш :-D :-D :grin:
чак т0гава усети кв0 е казала и излезе 0т стаята че и стана гадн0
:razz: :razz: :razz: :razz:
Sladuranka :)
08-13-2008, 22:14
олеее :D :D умрях от хилотене...
днес бях в банята и съм на привършване и съм си забравила кърпата за коса..и викам аз на майка ми да ми я донесе..
аз:мамоооо..дай ми кърпата за коса
мама:еи сега маме..
*влиза наща и стои на вратата и ма зяпа :D :D ..
аз:абе ко ма зяпаш
*и през тва време дръпнах силно кърпата и тя залитна...
мама:абе ееейй..ко са дърпаш кат мушно говедо бе..искаш да са плйокна ли ма
аз:абе кого обиждаш бе говедо :lol: :lol: :razz: :razz:
*и докато се усетим си умряхме от смях и двете..лелеее с тва ГОВЕДО ма довърши :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Evanscenc3
08-16-2008, 11:48
vednaj se oplakvah na baba mi 4e me boli garba,i tq vika:OT KVO BE,OT OPЪVANE LI :D :D :D
Angel_In_Disguise
08-16-2008, 21:24
Баба ми е мн вманиячена на тема внуци.Се гледа да не ни стане нещо чак ме побърква.И веднъж ми вика
-Иве да внимаваш като се къпеш
-Бабо и друг път съм се къпала знам как е :)
-И аз съм се къпала.Ама ти внимавай :?
:D :D :D :D :D
get_nasty_
08-16-2008, 23:18
хахахахахахахахаххахахаха ха не не е истина така не се бях смяла отдавна...така де нека и аз споделя
Беше ден преди Велик ден тази година аз,кака, приятелят и и мама сме седнали в едно кафе...ии стана вапрос за Дева-Мария ко било станало що било станало ии мака ми некфа вдъхновена казва "Да и Дева-Мария се е била зачесала" :shock: :shock: :shock: всички бяхме така ...след което се смяхме и разбрахме че тя е искала да каже "Дева-Мария е била заченала" мн смях падна....
Един ден една моя приятелка щеше да спи удома ама предната вечер аз бях в тях и си легнахме към 6 и станахме в 9 с две думи бяхме недоспали...идваме удома иии мама ни прави закуска при което гледахме едно предаване с Иван и Андрей от "Сблъсък" ииии майка ми както е с тава в раката качи се на един стол и почна да пее "карай си джетА" тогава ме уби....
TheNewReligion
10-16-2008, 12:08
Един път котката беше разкъсала тоалетната хартия. Изхвърлих повече от половината, а беше сложена миналия ден. И на ролката беше останала съвсем малко. И мама влиза в тоалетната. На излизане:
- Ако, ядяхме тоалетната хартия нямаше да свършва толкова бързо...Мацо.
insanity_666
10-17-2008, 10:24
Нашия веднъж : Седи в хола пича и гледа ТВ обаче дистанционното оставено на масата и той трябва да стане и да си го вземе .. аз в моята стая. По едно време ми звани "я ела до хола за малко " :lol: И аз отивам и той вика дай ми дистанционното и аз го дадох нали и той "хай чао приятен ден" и аз седа като изгърмяна и го гледам :D
Имаше още една : Чу се че майка ми се прибра .. аз аз слушах музика в моята стая ама силно (сигурно у комшийте се е чувало ) . . По-едно време ми звани " абе ти каде си кога ше се пребираш ?"
а стига бе! аз да не би да имам сестра?!? :lol: :lol: :lol: същите номера и на мен са ми ги правили, с абсолютно същите думи! :lol:
иначе на баща ми бисерите е невъзможно да ги следиш или помниш - твърде много са. но никога няма да забравя изцепката, която направи бащата на един френд - спорят си те нещо и по едно време бащата го прекъсва с думите: "Я ти да мълчиш бе, спукан презерватив!" :razz:
:D
майка ми оня ден
- абе аз боклука ще го взема като изхвърлям кучето,че не ми се слиза сега..
- как ще го изхвърляш бе..
- ъъ такова де.. като го разхождам 8-)
вчера пак майка
прибираме се вечерта от магазина и сме с багаж,пред асансьора майка вика
- с автобуса ли ще ходим (искаше да каже асансьора)
аз
- ми ако искаш тролея да хванем :lol:
много обичам мама като ми каже
"Ш'та скумърцам!"
А аз "ш'та плювна" 8-)
нещо с майка се караме
тя: майка ти стара...
аз: стара ли си ? поне си го признаваш!
следва: СМЯХ :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :-P :-P :D :D :D :D :D :D :D :D
it_ends_tonight_
10-17-2008, 18:47
Беше ми изключен телефона веднъж и тя звъни на една приятелка ама телефона й е в моите ръце и аз вдигнам и майка ми вика "Ало, Дидке, юлито случайно да е около тебе" с възможно най-мекия си тон и аз викам "Мамо аз съм" и тя няква са дере кат блек вокал "Простачке, шо пак ти е изключен телефона!"
Редовния й номер е кат ми е изключн телфона да ми пише sms "Юли, включи си тел."
Веднъж излизам от банята и баща ми некъв с отворена уста седи и зяпа некво детско филмче и аз викам "тате, кво детско гледаш бе?" и той след минута ми отговаря "ааа...детско филмче"
Веднъж бабата на приятеля ми нещо се обесняваше и той я слуша нали и накрая вика "Абе бабо, кво ти пука?"
И тя само: Ами коляното...
и почна да обеснява и за него :D
mtg1992bg
10-18-2008, 09:22
Преди няколко дена се прибираме аз, баба ми и брат ми от поликлиниката и гледам - пред "слънчевия" часовник няколко циганчета, мн симпатични :-D си правят салто, премятат се насам-натам...и аз казвам на брат си (който е на 7) "виж, брейкърчета" а баба "Офф, с тия чуждици вашите...брейкърче какво е? Циганче ли!?"
И да видите как се хиля аз посред центъра като ненормална...едвам успях да и обясня през смях... :razz:
Иначе вкъщи брат ми нз от училище ли от къде го е чул, все повтаря "ши умръ" :-D При което мама много се дразни, все му повтаря да престане, поучава го...И то детето си преустанови черния хумор в друга фраза .
Една вечер мама разправя как една нейна колежка се хлъзнала на мокрия под в коридора и паднала , а брат ми предпазливо попита "и къде е гроба й?" . На мама и падна педето и пак почна да му крещи "Абе престани с тия гадните неща бе, кой те учи на тях? В училище ли? Или някой вкъщи? Казвай!" и аз ги слушам и се измъквам тихо от стаята а от коридора чувам мама "Казвай, че като разбера и...ще ида и ще му откъсна главата!!!" :grin: При което аз , както едвам се сдържах да не се разсмея, буквално се срутих на плочките от смях и допълзях до спалнята да разкажа на тате, ама като не мога да спря да се смея...След пет минути стигнах до края на обяснението, при което и той почна да се хили . Влиза мама в спалнята и ни глида зачервени от смях и вика "Абе не е смешно бе" а аз "Да, ние сме сем. Адамс" при което последва нова доза смях, вече и мама се включи :razz:
danielchety
10-18-2008, 18:55
Тая вечер баща ми яко се нацепи :D Искаше аз да му налея ракия в чашката ама тея дето са с емблемата на Black Ram :
татко: налей ми малко ракия
аз: до къде да наливам?
татко: до гъза на коча
аз: до къде???
татко: нали ти казах до гъза на коча ... последва наистина мн бурен смях даже и сълзи :razz: :razz: :razz: :razz: само като се сетя и още се заливам от смях :razz: :razz: :razz:
пак баща ми:
-майка ти ше заминава за Амстердам.
аз:къде ше заминава?
татко:за Норвегия.
майка ми се провиква от другата стая:
-тъпако няма да заминавам нито за Амстердам,нито за Норвегия.За Финландия ше заминавам
татко:да бе верно.Там щеше да заминава майка ти
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
danielchety
10-18-2008, 19:19
хаха ся се сетих за една изцепка на майка ми.Значи аз и приятеля ми се разхождаме по плажа и майка ми звъни на gsm-a:
майка:какво правите?
аз:разхождаме се
майка:не ти ли е студено? ( беше хладно )
аз:нее.С блуза с дълъг ръкав съм
майка:до ЛУСКА?
аз:какво???
майка:какво правите до ЛУСКА???
какъв смях последва от нейна страна не беше истина даже не ми каза 4ао и затвори :razz: :razz: :razz:
TheLittleAngel
10-18-2008, 20:10
Прясно от тази вечер. Имаме гости и както си говорят, телефона на баща ми звъни (един приятел на семейството). Занесох му аз телефона, той вдигна и каза: "Какво прайш бе, куче бъхлясало?" :shock:, при което аз изпаднах в пристъп на смях.
summer__love
10-19-2008, 19:22
майка ми: "направи добро, за да изядеш лайно..!!" тфа ми го каза току що..има още много ама в момента не се сещам а и не ми се пише особено :P
Преди малко, като вечеряхме и гледахме прогнозата за времето. И тая женка дето го казваше беше с голямо деколте, и само тати се изцепи: "Тая е пила "Нова Бразилия". И аз и тати като почнахме да се хилим... :lol: :lol:
Love&Confusion
10-21-2008, 20:03
Майка ми идва в мойта стая и ме вижда на компютъра и ми казва:
-Абе,покажи ми снимки на твоя приятел.
Аз:Нали ти показах вече.
Тя:Еми не му се вижда много лицето.
Аз:Ще му се обадя и може да дойде утре да го видиш.
Тя:Е к'во ще го прая,ще се гледаме ли?
голяяяяям смяяяях :lol: :lol: :razz:
bloodfrozen
10-22-2008, 15:19
Майка е в стаята, пък аз през това време се глася за излизане.. по едно време тя възмутено се обажда:
"Като си сложиш черен молив, приличаш на онея от Кисс" О.о
Учих по български във 7 клас . И имахме някЪФ забутан урок за "наклонения" И викам , а бе тате знаеш ли кФо е наклонение на глагола? Той ми вика
- Да , на коя страна ти е наклонена оная работа
- Моята е на лево , а при тебе?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Умрех от смех ^^
insanity_666
10-24-2008, 17:46
Майка е в стаята, пък аз през това време се глася за излизане.. по едно време тя възмутено се обажда:
мда, мойта една сутрин заяви, че приличам на недоспал вампир :razz:
j_adore2
10-24-2008, 18:32
мда, мойта една сутрин заяви, че приличам на недоспал вампир :razz:
По този въпрос баща ми казва,че приличам на пешеходна пътека :D
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock: :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt040 :smt046 lele umreh da se hilq na tva :D:D:D:D:D prostooo :D:D:D:D
sladka__droga
11-21-2008, 20:32
Майка ми веднъж държи една вилица срещу мен и вика "Ще те набода с вилицата и после ще викна полиция" .. имаше предвид да ме приберът мене ... амаа :-D
verdjitO
11-22-2008, 08:18
Влизам да се къпя и майка вика '' Да се пазиш'' :lol:
SuperBadSuperFresh
11-22-2008, 16:30
нещо с тате бяхме ядосали майка и тя вика : 'Ся ша почна да права нещо дето не ви е приятно да видите дали ша ви е много приятно :-x ' :razz: :razz: Друг неин лаф е 'Тупа сопчета ли искате за вечеря?' (супа топчета де 8-) )
Тате: Кой изгониха от Music Idol?
Аз:Ми адашката
Тате:Ок де,ама как се казва :razz:
има и още мноого
1.
баща ми вика
-кой крак избираш ?
аз:
-средния :lol:
баща ми :
-аа той е за майка ти
дано сте го схванали :lol:
2.И на мен ми се е случвало тва
Мамето звъни на домашния
-Прибра ли се ? :lol: :lol:
3.Ставам от масата и викам на мамето:
-Охх кво хубаво се наядох
мамето:
-Наяде ли се :grin: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако се сетя ще пишаа :-D :lol:
mtg1992bg
11-27-2008, 18:32
Ми той тоя е по-скоро братски, не родителски :-D
Брата (на 7) ме пита имам ли си гадже и аз само контрирам "А ти имаш ли си" и той млъкна. Мълча си така 5-10 мин и по едно време "Како, а какво е гадже?"...И аз нали съм умната кака и почвам да измислям достъпно за лапешкия му мозък обяснение и казвам "Ами гаджета са момче и момиче, които са много добри приятели и се целуват" и детето се ужаси явно и се провикна "Бляяяяк, определено си нямам гадже" :razz:
jeni92_abc
11-28-2008, 06:29
баща ми:''Ти сега си в такава възраст,че си мислиш че всичко което ЛЕТИ се ЯДЕ'' :shock: :shock: :shock: :-o
sladka__droga
11-28-2008, 11:39
Майка ми: "Не ядосвай човека,че като полудее луд става"
Пак тя "Може ли докъто разказваш да продължиш след малко"
Jumbie483
11-28-2008, 15:17
Ем сутринта както винаги се успах и в 7:15 домашния телефон звъни..
Аз: Даа ?
Майка ми: Абе момиче защо си си още вкъщи, МАРШ на училище
и ми затвори :razz: :razz:
TheBlackStranger
11-29-2008, 11:20
Семеен скандал. Аз викам. Майка ми вика. Баща ми вика. Майка ми ме удря. Аз я псувам. Баща ми ме удря. Аз падам. Той вика: "Майка си ли ще псуваш бе, копеленце малко."
Ходим по улицата с баща ми. Минава няква симпатична девойка и баща ми се изцепва "Ех, сине сине недей да правиш грешката да имаш деца и да се жениш рано. Виж какво изпускаш" и ми сочи момичето :Д
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:
:razz: :razz: :razz:
Семеен скандал. Аз викам. Майка ми вика. Баща ми вика. Майка ми ме удря. Аз я псувам. Баща ми ме удря. Аз падам. Той вика: "Майка си ли ще псуваш бе, копеленце малко."
Ходим по улицата с баща ми. Минава няква симпатична девойка и баща ми се изцепва "Ех, сине сине недей да правиш грешката да имаш деца и да се жениш рано. Виж какво изпускаш" и ми сочи момичето :Д
ako ba6ta mi mi prikazva taka, kef 6te go pribivam na stari godini
BrokenInnocence
12-02-2008, 21:35
Ако не забеляза думите са били провокирани от обидите към майка му. Мислиш, че да псуваш сина си, когато той проявява явно неуважение не към друг, а към собствената си майка е достойно за пребиване, а ти се струва нормално момче да псува майка си, така ли? Хм... интересно... особено от устата на момиче, което има малък син... Надявам се да не ти се налага някой ден да чуваш псувни от него отправени към теб.
RoCkSpOt
12-03-2008, 18:58
Седа си у нас...отивам при баща ми зимам пари и му викам,че излизам...той вика добре...след 5 мин ми звъни и ми вика ае прибирай се вече цел ден си навънка :o :lol:
:grin: Питах майка ми дали ще ме пусне на някъв купон и тя ми вика " Добре ама няма да пиеш , само ще се чукаш" - имаше в предвид с чашите но така и не се усети :D:D:D :grin: :-P
tanchenceto
12-13-2008, 16:37
aз : "тате,на една от оранжевите риби кожата е избеляла [ама тя сериозно от оранжева стана бяла]"
тати : "ми сиг има морска болест" .. :shock: :D [/b]
ImmortalForever
12-13-2008, 17:46
С баща ми гледаме Алис Купър в България, дава интервю за БТВ.Говори за брака с жена си
"-Тя е моята отрова!"
И баща ми:
-Тъй, супер, ся иди да видиш , дали мяота отрова е сготвила своята отрова :razz:
Irrrrrra
12-13-2008, 20:28
В магазин за дрехи съм и си харесах един модел дънки.. след което звъння на майка ми и казвам, че трябва да ми даде пари, за да си ги купя. Тя ме попита колко лева са и аз е казах 90... при което се чу - Майната ти! .. и аз- Ок ще и предам :grin: .. в крайна сметка си ги купих..нямаше др избор жената :-D
Дядо ми:ся що ги ядеш тея крусани тез шуми :lol: и аз абе дядо спокойно ,не ги правят от листа :lol: ,добре де стига си яла крусани :lol: сто часа се опитах да го науча да казва кроасани не крусани 8-) !!
друг път дядо се изцепва :
как може да ги ядеш тея КУРсани :razz: поне ,че не се усети :lol:
майка ми ме гледа ще излизам :
къде отиваш ? аз и викам на луната айде чака ме ракетата :lol: тя :ама вземи са скафандър и ми донеси нещо :razz: не звучи смешно ама щях да се гръмна
майка гледа ме заключвам вратата :зяключи ли ? :shock: :razz: :razz:
баща ми си лежи ,аз в другатастая и той ми звъни на GSM и вика яя ела набързо :lol: аз отивам я ми дай дистанционното :lol:
ся се сетих нещо ,беше вчера
отивам в спалнята и викам мамо лягам , а тя СПИШ ЛИ ? ,а аз съм права пред нея и и казвам ,че лягам :lol: :razz: :razz:
има гости в нас и си наливат вино и викам тате дай да опитам .. налива ми един пръст и мамето .. абе Сасо кво праиш ще я напиеш :lol:
sladka__droga
12-14-2008, 21:14
Майка ми:
-Яя,кой е разпилял клечките за зъби? :o
Аз:
-Еми ддз кой беше (принципно бях аз хд).
-Кажи веднага ти ли ги разпиля .. ела тука да ги събираш!
-Не бе не бях аз,брат ми е виновен.Брат ми!
Две минути по-късно майка ми се провиква:
-Дончоооо!!! ... Идвай да си събираш клечките хд.
Hahxyau не звучи смешно,ама щях да си умра 8-).
С баща ми гледаме Алис Купър в България, дава интервю за БТВ.Говори за брака с жена си
"-Тя е моята отрова!"
И баща ми:
-Тъй, супер, ся иди да видиш , дали мяота отрова е сготвила своята отрова :razz:
hahah,bdw ako e kazano dobronamereno az haresvam takuv tip otno6enie i izkazvaniq.Nie s muja mi mn 4esto si prikazvame taka.naprimer toi mi kazva"iskam da si vzema jivotin4e vku6ti" az mu otgovarqm"e,Vale,nali imame ku4e,a i bebe" i toi mi kazva...."6te si vzema zmiq.toku-vij stanete priqtelki i me dovur6ite po-burzo"! pri koeto az se razcepih ot smqh.Mn 4esto az mu pravq podobni zase4ki,no takiva ne6ta za men ne sa ubida,obi4am da si govorim taka.Estestveno vsi4ko si ima granici i se use6ta,kogato v ne6tokazano taka se vlaga i drug smisul
Тва не са бисери, ама.. за бисери не се сещам сега
Майка ми:
Има много странен навик. Аз я питам нещо, тя ме чува... стои, стои, мълчи.. и гледа в една точка. Аз викам : "Мамооо". Тя пак мълчи...... "Мамоооооооо".... мълчи, мълчи и изведнъж почва да вика "Какво беееееее, како искаш, кво само ми говориш" Може да не звучи смешно, ама кат го напрай напрао.. 8-)
А баща ми:
Като сръбне малко и почва да не се усеща кво говори 8-) и почва да пита майка ми:
Б: Катя(така се казва), тея деца моите ли са?
М: Твоите са, на кого да са..
Б: Ми, не знам, затова питам.
М: Ам, твои са.
Б: Аа, не вярвам аз - и се обръща към нас: "На вас кой ви е баща, мои ли сте?
Ние: Да, на кого да сме
Б: Не знам на кого сте, ама не вярвам да сте мои..
Напрао ме побърква :D :D :D :shock: :lol: :lol: 8-)
стоя си аз с едни фр и идва мама и почва да ни разпитва как върви живота тва онва и аз и разправям че едни "мацки" страшно много ни дразнят и мама няква СУПЕР сериозна вика:"ам за кво не ги убиете" :shock: при което фр ми се спогледаха мнооого уплашено и след тва бяха казали на една друга фр:"абе на майка й май не й се отразява добре престоя в Англия" :razz: :razz: :razz:
xxXroshawkaXxx
12-16-2008, 17:21
В 12 часа на обяд ...
Аз(отивам в кухнята): Бабо добро утро!
Баба: Какво ще вечеряш?! :razz:
Излизаме с брат ми по едно и също време:
Брат ми:Ше се прибера в 10 ...
Майка ми: Добре...
Аз: Мамо в колко да се прибера?!
Мама: В 10! :shock: :lol:
П.П. При положение, че брат ми е на 10, а аз на 14!! :x :?
xxXroshawkaXxx
12-16-2008, 17:23
у дома...
Мама: Да изпукам ли пуканки?!
... няма отговор ...
Мама: Ааа?!
... мълчание ...
Мама: Да пукна ли бее?!
Тати: ПУКНИ!!
:shock: :lol: :lol:
В 12 часа на обяд ...
Аз(отивам в кухнята): Бабо добро утро!
Баба: Какво ще вечеряш?! :razz:
Излизаме с брат ми по едно и също време:
Брат ми:Ше се прибера в 10 ...
Майка ми: Добре...
Аз: Мамо в колко да се прибера?!
Мама: В 10! :shock: :lol:
П.П. При положение, че брат ми е на 10, а аз на 14!! :x :?
Кво като си на 14? :-o
Тва е вечерният час.
лятото бяхме в Лондон с наще и тръгваме да си търсим хотела и бяхме в метрото и аз викам абе хора как ше си намерим хотела и мама почва да се оглежда и казва:абе тук някъде трябва да е :lol: :lol: :lol:
Брат ми и баща ми нещо си говореха днес и баща ми вика на брат ми:
- Мога да ти кажа, че моите крака са 100 пъти по-чисти от твоите ръце!
А брат ми:
- Е, да, ама моите ръце поне не миришат.. :lol: Може да не звучи смешно така, но .. 8-) :lol: 8-) :lol:
gree_girl
12-19-2008, 20:46
Майка към татко: Дъщеря ти ваканцията ще се учи да свири на китара.
Татко към мен: :shock: :? :x :shock: Кой ще те учи?!
Аз: Еми няма да ти кажа :-P
Татко: Ама само ще свирите или и ... друго ще правите?
Аз: Еми и друго ще правиме :D
Един ден класната щеше да ни води на екскурзия ... и аз званя вечерта на мама и на тате да и кажа ... и тате вика ''Каде ще ви води тая к*р*а'' :-D :D :razz: ... и аз се пръснах от смях :Д:Д:Д:Д
GetNasty
12-20-2008, 10:35
Ако за тебе е нормално да псуваш майка си, прав ти път.
бащата: "абе виж поне чалгарките имат семейства, омъжват се за богати мъже, а тея фенките на рока и метъла стават наркоманки и проститутки"
омг...
Ако за тебе е нормално да псуваш майка си, прав ти път.
Nqmah v predvid purvata,a vtorata slu4ka!Ne e osobeno trudno da se seti6,nali!
айде и аз...
Беше отдавна отдавна....
Майка ми се прибира от чужбина, не си беше идвала от две години, аз си живея сама в апартамента и както се очаква преди да се прибере аз трябва да изчистя основно... е да ама ... винаги чистя като лисицата с опашката, като изключим това и едното легло в мойта стая се беше счупило (след един комичен бой между моя приятелка и един идиот) на средата и аз разбира се съм се опитала да го прекрия... За нещастие майак ми реши, че няма смисъл да спи сама в другата стая и ще спи при мен на другото(счупеното) легло... Съответно пропада... На следващия ден ме хванала да изхвърляме въпросното легло и на вън ни среща една приятелка... Учудено ни гледа и пита "кво правите, на къде сте го понесли тва легло?" при което майка ми отвръща "Почвам по западен стандарт всичко старо и счупено на боклука" в следващия момент ме поглежда мен и ми казва "и ти си за кофата".
marian17
12-23-2008, 16:05
хаха сега се сетих за на баба ми лафа ''яж чесън да не хванеш спин '' :grin: :grin: :razz: :razz:
InnchetO
12-23-2008, 18:30
23:00 chasa. Maika mi e spala. Sunena idwa w staqta i wika "kwo sedish pak na kompiutura be glei stana 2 chasa posrednosht!!"
Правихме мекици с тате преди няколко години и аз меся една мекица уж..плескам я...разтеглям я,а той ме чака и вика...
Айййде бее...по-бързо...какво го мачкаш толкова,стана на мекица :razz:
Ааа..с баща ми си говорим за GSM-ите и той вика.
А на мене оня ден от М-тел ми пратиха съобщение че са ми спряли антивирусната на телефона :D
Не го разбрах,ама много се смях :razz:
ferendzia
12-23-2008, 21:21
Az: Zdr,tati :)) Kfo stavaa?
Toi: Kakvoto stava...da ne sqdash na nego!
Uto4nqvam 4e toi e nad 40-te :)
Drug brutalizym...
Az: Kyde e mama?
Toi: Ebal sym q! (koeto trqqshe da zna4i "OT de da znam?!Se mi e taq...")
Edin den obqsnqvah na sestra mi 4e se pritesnih za edno momi4e koeto se beshe napushilo mnogo losho v u4ilishte i mama se pribra,doide da me gyshka neshto...i v izblik na ligotiq mi kaza "Mmm....mirishesh na trevi4ka"..sestra mi otka4i ot smqh!
Tq mejdu drugoto predi vreme obi4ashe da me psuva na maika...posle se osyzna :)
Maikata na edna priqtelka...be6e zavarila edin kupon v doma si na sutrinta...imashe hrana navsqkyde,spqshti hora navsqkyde,drehi navsqkyde,dori dvoika na sobstvenata i spalnq i gorkata jena :D se ogleda...ostavi si neshtata,vze bokluka da go izhvyrli i trygna za rabota tihi4ko ,za da ne ni budi :D
Roditelite sa gotini...dokato sa oshte deca!Neka se dynqt pove4e... :)
SwEeT_pAiN_F
12-23-2008, 22:10
Изчетох всичко до тук и вече имам мускулна треска на стомаха и се схванах :D :D :D
При мен изцепки също има постоянно:
Бащата ми вика като се драчим:
-Ари ве,ари долу в градината се разправяме кат мъже,да се плюем кат мъже!!
И на мен често ми се случва майка ми да ми звъни по домашния и да ме пита: Айде де,къде си?!Виж утре стана още не си си вкъщи!
Татко: Отиди до магазина за хляб,бира и чипс! аз: Няям пари,дай ми! той: Бах маа му, с пари всеки може бе,ще пееш /а аз пея ужасно фалшиво/.
Татко ми няколко дена преди 18 РД ми вика сериозен такъв "Ела тук си поговорим кът големи и сериозни хора! " и аз: "Кажи тате" и той: "Ти....събра ли си багажа...нали искаш да се държим с теб по европейски стандарт,щом ще е тъй,кат навършиш 18 се изнасяш от къщи, затва събирай багажа и го изнасяй малко по малко " :grin: :grin:
Другия негов лаф "Пуу ако можеше и любовта,и по улиците да те хранят...цена няяха да имат, ама на....кфото и да правиш се тук се прибираш"
Един ден си седим с тате и той вика.. "Бах маа му,майка ти нещо се опувъ за второ..дай идея?" и аз : "ЕЕ тате засрами се..аз не мога д ати дам идея...аз съм малка и неразбирам" и той: "ХаХаХа тя и майка ти тъй ми говори,ама да не стане тъй преди да се пенсионирам д астана дядо?!"
MakeMeFeel
12-24-2008, 10:08
Мии бях в 10ти клас и тате отива на родителска .. и се прибира и вика : " Седя си аз в стаята и никой нищо за тебе не казва ... и аз се чудя какво става .. говорят те за всички от класа само тебе не те казват .. Отивам аз питам за тебе .. те стоят и ме гледат странно .. Добре, че беше една майка да ми каже, че ти си 10ти клас, а това е родителската среща за 8ми .. Е майка му да еба ти на колко си ве ?! " 8-) 8-)
pLaMmMmM
12-24-2008, 10:14
:-o :D Татко редовно ме събужда към 4 5 часа сутринта и без да казваме на майка и брат ми заминаваме !
Един път имах класно по литература и баща ми ме събуди в 4 часа и ми вика : Искаш да се отървеш от класното ? Събирай си багажа ! И отидохме на ски в Банско :razz:
mumiikataa
12-24-2008, 10:26
:-o :D Татко редовно ме събужда към 4 5 часа сутринта и без да казваме на майка и брат ми заминаваме !
Един път имах класно по литература и баща ми ме събуди в 4 часа и ми вика : Искаш да се отървеш от класното ? Събирай си багажа ! И отидохме на ски в Банско :razz:
И аз искам такъв баща :-D
nati_fenche
12-24-2008, 11:58
Хах..Майка ми звъни веднъж на домашния и вика "Къде си" :shock: :lol:
да и на мен това ми се е случвало :D толкова са се побъркали май от нас...
да и на мен това ми се е случвало :D толкова са се побъркали май от нас...
и на мен нещо подобно ми се случи, само че майка ми като ми звънна на домашния ме пита "Прибра ли се?" :-D
или пък друг бисер ( не на моята майка) "Никога няма да забравя,ама сега не мога да се сетя .." :D
MrUndaztood
12-24-2008, 15:42
Тва не са бисери, ама.. за бисери не се сещам сега
Майка ми:
Има много странен навик. Аз я питам нещо, тя ме чува... стои, стои, мълчи.. и гледа в една точка. Аз викам : "Мамооо". Тя пак мълчи...... "Мамоооооооо".... мълчи, мълчи и изведнъж почва да вика "Какво беееееее, како искаш, кво само ми говориш" Може да не звучи смешно, ама кат го напрай напрао.. 8-)
The Program Not Responding...End Now...Cancel :razz: :lol:
breathe1into1me1
12-24-2008, 16:10
nz kolko zabavno e ama az kato se 4uh umreh da se smeq :D zna4ii
az shte si praq spageti na terasata i sam slojila vodata da vrii ii ba6ta mi:ne stoi mn na terasata i az:6to? toi:ne vijdash li kolko e studeno a az:ne ne 4uvam :razz: :razz: :D :D
kradinero
12-26-2008, 13:17
Хах.. Майка ми е много добра в бисерите:
Веднъж аз отива при нея и тя вика: Аз тръгвам... Ако има нещо няма нищо... :razz: :razz: Направо се пукнах... :razz:
Един път пък ми звани, аз и затварям и я набирам и тя вика: Кажи ся да к`во званиш? - Беше забравила, че тя е званяла :-D
Оле и моята майка е много зле :D Май точно тоя бисер май съм го писала ама нищо :-D
- Айде идвай да ядеш!
- Чай са...
- Чае шукарие!
И вече се сцепих от смях :razz: :razz: :razz:
----------
Сестра ми беше заела много интересна поза 8-)
- Ам... сори нямам дребни. :-D
И майка ми вика:
- Ама що... за касичка ли :-o
Ох мн се смях темата е върха :-D
Майка ми по принцип ни ръси кой знае какви простотии,но баща ми е живо шоу,но в момента се сещам само за един бисер от ония ден
Аз:Мамоооо , дай ми пари излизам
Мама: Оф стига с тея твоите пари...няа ли да си хванеш едно гадже с него да си поделяме разноските по тебе?
Аз:Не ми се занимава повече! Всички момчета са пикльовци!
Мама: Да обаче някой ден все ще трябва да се примириш с някой пикльо (поглежда отчаяно към баща ми)
Баща ми: (победоносно ,почти обидено) По-добре пикльо,отколкото дрисльо ! (и си излезе от стаята)
Или майка ми -с баща ми заминават извън града за 3 дена и ест следва лекция : Никви момчета,никакъв алкохол ПЪК ЦИГАРИ АБСУРД НЕ НЕ НЕ (щото ме бяха хващали да пуша преди тва и мама се вживява) и да внимаваш да не подпалиш нещо!
и аз нали -Добре,добре :)
и първата вечер аз с 3-те ми най-добри приятелки у нас и тя ми се обажда първо в 8 после в 9 и 30 да пита как сме и да отправи редовните предупреждения Да не си и помисляме да пушим и после се обажда отново към 11 и 30 и ми вика с някъв примирин заспал глас
-Моля ти се бе маме пушете на терасата !
И ние шах :razz:
_mimi7y_
12-28-2008, 12:13
много се смях докато четах :lol: сега и аз ще кажа някои
прибирам се от даскало
майка ми : наяждай се и сядай да ядеш (искаше да каже наяждай се и сядай да учиш) :-D
пак майка ми днес ми се обажда в 11:30 а аз спа още и ми вика:
какво правиш ?
аз : спа
тя: добре като се събудиш ми се обади
вуйна ми : като говориш няма да ядеш :lol:
една съседка изброяваше какви животни имал някакъв човек и като се изцепи : крави мрави патки МАТКИ :razz:
пак майка ми гледаме едно шоу и аз викам : Това Илиана БалиИСКА ли е ??
и тя : какво иска ?... туш :razz: :lol:
вуйна ми горката хич я няма в приказките и като седнем да си говорим умирам да се смея ама нали помня кат заек не се сещам за други
ако се сетя нещо ще драсна
_SilveR_MooN_
12-28-2008, 14:00
Мама:В неделя баща ти е на лов и може да отидем в Търновo
Аз:Добре..А какво се пада неделя?
Мама:Четвъртък.
__________________________________________________ ____
Мама (към леля):Е то на Бъдни мечер се ядат постни мръвки.
__________________________________________________ ____
И един от днес:
Мама:Изпи ли си хляба?
InnchetO
12-28-2008, 14:12
у дома...
Мама: Да изпукам ли пуканки?!
... няма отговор ...
Мама: Ааа?!
... мълчание ...
Мама: Да пукна ли бее?!
Тати: ПУКНИ!!
:shock: :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Дядо ми шматката си сложил очилата и ме пита дали съм ги виждал, че ги търсил вече 5 мин..
TheBestFriends
12-28-2008, 17:20
Ами баща ми се връща от пет дневно отсъствие по работа и:
- Майка ти защо е с червена коса ?
Аз: Това не е мама, а съседката
(те бяха в хола и пиеха кафе..бяха с гръб към нас)
Баща ми: Добре, а другата коя е ?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
maika mi kogato bashta mi go nqma:
-JENSKA VECHEEEER (sledva dovolna usmivka) mislq che e vreme da izvadish djina i tonika ot hladilnika
absolutno su6toto :D :D samo deto me kara da i kupq i limon4e :D
Бяхме у бабини на гости и нали те имат печка и мама :
Затваряй вратата,че само една къща има в печката.(искаше да каже че има само една печка в къщата) умрях си от смях...сега не ми изглежда толкова смешно ама тогава... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
PreciousDiamond
12-29-2008, 11:25
Хахах прясно от днеска .. Отивам да кажа на тати ,че съм решила да си пробивам носа 8-) И само ...
Аз : Тате, реших да си пробия носа..
Той: Оф кФо ме занимаваш с ТВОЙТЕ ДУПКИ 8-)
Аз : Ама тате аз иам само 2 дупки ! (ставаше въпрос за тея на ушите , че иам само две пробити дупки)
Той: Не е вярно 3 имаш !!
А мама през цялото време стоеше точно така :shock: и слушаше разговора ни 8-)
_princess_
12-29-2008, 20:59
Веднъж с мама бяхме излезли и срещнахме една нейна приятелка с детето й и мама й каза:
-О-о, Миме, на разходка ли ходихте или се връщате??
Смяххххх
Майка ми : Каде ти е новия панталон да го покажа на бащати
Аз : Ми в гардероба ми
Майка : Ми каде ти е гардероба
след което избухнах в луд смях :lol:
kissed_by_rose
12-30-2008, 18:33
аз:оффф мамоооо къде пак си ми сложила блузата...мразя да ми подреждаш безпорядъка в стаята... :-x
мама:ох е ходи я търси в пещерата на аладин...кво ме занимаваш... :-D :lol:
аз:къъдеее?!
мама:е в гардероба ти,къде може... :D
_princess_
01-02-2009, 09:20
преди малко:
Аз: Мамо, какво да ямм?
Мама: Не знам бе, я най-долу в хладилника има една чиния, нея изяж.
_mimi7y_
01-02-2009, 15:16
хах .....от вчера
една съседка : абе тая пералня защо е настроена да пере само до първия стоп ??
мама : до първия стоп се перат дрехи а след него пердета и такива деликатеси :razz: :lol: след 10 сек се осъзна какво е казала и поглеждайки ме каза :деликатни неща .. аз вече въздух не можех да си поема... 8-)
аз : значи вече там ще перем саламите и суджуците :D
майка ми към брат ми : отдавна не си зареждал телефона си
батко поглежда към телефона и заявява : а имам 2 батерии :razz: (искаше да каже че има 2 черти)
ще кажа още едно което е от един филм но толкова се смях когато го чух че сега на секи го разправям
значи те са във метрото и някакъв човек съобщава коя гара е
.... : централна гара ли каза или баба ми е стара :razz:
Преди с майка ми гледаме филм и аз видях един познат актьор и викам:
- ААааа тоя е оня :razz:
на 27.12.2008
снимам баба и дядо
ама баба се разположила като тюлен :lol: :lol:
и вика вижме като кой митьо бе а митьо автомата
имаше предвид ; пищова :razz: :razz: :lol:
SuperBadSuperFresh
01-03-2009, 18:30
Тате:Абе нали излезнах с един портокал на терасата (обича да яде на терасата :lol: ),къде е ся?
Аз:Ми незнам виж на терасата
Той: Е кво ша прави там :razz: :razz:
ayy lellee.. ymrqhh sii !! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ...... :D
LittlePrincess
01-05-2009, 15:01
Xhahxyy ;ddd тук много забавни работи ;d Ето нещо, което всеки ден ми се случва :
Мама : Няма ли да ядеш?
Аз : НЕ!
след 10 минути пак : Няма ли да ядеш?
аз пак : Не!
след още 10 минути аз нагъвам яденето и майка ми се обажда : Бе момиче ти пак ли ядеш?Махай се от тука! :lol:
SiNiStEr
01-05-2009, 15:27
Случката от вчера :
Излязла съм от банята и седя по хавлия на мойто си легло,баба ми влиза и ми казва :
- Изкъпа ли се ?
- Ти как мислиш ?
след 5 секунди тя пак :
- Излезе ли от банята ?
:lol: :lol: :lol:
UnaBletoLoVeU
01-05-2009, 18:23
Понеже цяла ваканция бях болна и през времето когато не спах срещу телевизора четох уроци по история, защото така или иначе днес щяхме да правим контролно, а аз от началото на годината учебник не бях отваряла. Вчера сядам пак да си видя нещата и тати:
-Аайде стига си учила вече. Всичко знаеш.
-Ее..само за последно 8-)
-Чакай, дай ще те изпитам...дай листите. *няколко секунди пауза* -Ммммм..кажи миии....да! Изброй ми всички загинали във втората световна поименно.
:lol:
Преди малко мама нахлува в стаята ми и вика: Пускай телевизора, почна Безчезно изследнали. :D :D :D :D :D :D :D :D
evanescence_147
01-19-2009, 16:47
Нз дали дали е бисер ама ше го напиша! :D
Наче бях са запалила по една песен дет в нея се пее My dick is ready (сиг знаете кво означава,а за тези които не знаят означава : Моя к*р е готов или нещо подобно) И аз цял ден си го повтарям и мама го запомнила (ама тя не знае англ и следователно не знае кво озн.)И влиза тя в стаята ми и вика:
- My dick is ready идвай да ядеш!! :razz: :-D (все едно ми казва : Моя к*р е готов идвай да ядеш 8-) :razz: Мн смешно ми стана тогава :D
AvRiLFaN95
01-19-2009, 17:44
auuu,otkrih si lubima tema :lol: razbihte me :razz:
sTiLLyt0
01-26-2009, 18:25
Мисля че в събота беше ... вечеряме и баща ми казва на майка ми:
- Я ми подай солницата ... да те не хванем за цицата
А майка ми гледа като гръмната
а аз си умрях от смях и тати ми вика на мен:
а ти кво се смееш като пресисало муле :razz: :razz:
А пиналата година или по-миналата не помня с тати гледахме Мюзик айдъл и даваха оня дето прави кроасани и той понеже говори някво тънко и тати вика:
- Тоя па как говори се едно са му срязали манерките :razz:
BlaCkMoOn
01-26-2009, 18:27
майка ми: така е, бяла ще си, като не си се пекла зимата :D
вървим с майка ми по центъра и тя се изцепва " леле какви муста и брадаци има този мъж" имаше предвид брада и мустаци още се шегувам за това с нея :razz: :razz:
lifestyler
01-29-2009, 23:35
Не е ли то да говоря с мама по телефона (мобилния) и тя изведнъж да се стресне " Ехееееее чакай, че си забравих телефона в банката..!!" :D Нея я е страх като гледаме някой ужас и 1 път гледаме 2те, а вратата към коридора отворена и тя "Оф стани затвори тая врата, че от коридора влиза тъмно.. " :D
lifestyler
01-29-2009, 23:44
Опс пак съм аз
Веднъж майка ми мило ме нарече Бехемот!
Поглежда ме, че пак стоя на компютъра и ми вика Затваряй тея сладури, мадури и идвай да ядем! :D
DeadpooL
01-30-2009, 00:03
Гледаме някакъв филм и майка ми кат вика тоя черния негър ще умре ли и аз туш :D
Има и други много ма не ми се пише.
По интересни са баба и дядо.
Вие теннджърите сте много странни ( тийнове )
Друго от баба ми : днес бях до болницата и видях деца как се връщат от училище и само на 20 30 деца видях един такъв като тебе ( с дълга коса ) затова ще ви викат обратни (rofl) :grin: :grin: :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:
DinViesel
01-31-2009, 18:55
майка ми веднъж ми звъни по домашния и ме пита " Къде си бе ? защо не си вдигаш GSM-a ??" 8-) 8-)
peteto89
01-31-2009, 21:22
мн яка тема евала!!! и на наще не им е добре ама ся не се сещам гафчета 8-) :P
Малко и от мене:
Сестра ми: Мамо, искам морков.
Мама: Сега баща ти ще донесе домати! :razz:
ef4etyYy
02-04-2009, 13:49
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:
и мойта така неска....звъна й на мобилния,тя па ми затвори...след 5 мин звъни домашния и аз съм сиг че е тя :D и дигам и викам кажиии тя КЪДЕ СИ и аз O_o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: фкъщи....къде да съм със домашния в ръка :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а баща ми...обясняам му че класната ми е ЖЕНА и той след 5 мин как кааш се кааше класния ви? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: умрех..
ef4etyYy
02-04-2009, 18:49
Малко и от мене:
Сестра ми: Мамо, искам морков.
Мама: Сега баща ти ще донесе домати! :razz:
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз сега се сещам като бях по - малка и като направех някаква беля и баща ми почваше да ми вика и винаги след викането следваше '' Я ела тука да те одаря бе'' :-D мн ми беше смешно тогава сякаш съм толкос зле че да отида :D. Това е задето се сещам в момента :P
ef4etyYy
02-04-2009, 20:11
:razz:
аз ся са сетих един случай
бяхме с една моя фр у нас (не е от бг и живееше у нас за 2 седм) а тя е с родителите нали..и сядаме да вечеряме :D и баща й а той мн странен и смешен вика на жена си оххх ща скъсам от секс тая вечер ей (ние с тая фр сме на 9 и 6 кат аз съм по голямата ест 8) ) и фр ми вика КФО Е СЕКС :) :) :) :) :) :) :) и майка ми изпусна една тенджера :lol: чак смешно й каза и бог знае що спомена думата МАСЛИНИ :razz: :razz: :razz: :razz: и тая моя фр вика значи секс е вид маслини така ли :lol: аз се напиках от смях,родителите й също и само викат ЕМИ ДА то кфо да обясняаш на 6-годишно детенце... след вечерята кат се махнахме от кухнята тя ми вика ехх че са прости поне да бяха измислили нещо по качествено да кажат...само лъжат децата :? :? :? мн ми беше смешна :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Майка ми разбира, че пуша цигари:
- Маме, недей така, бе! Ще си навредиш на здравето и т.н.
- Аиде, мам, излизам!
- С кой?
- С Радостина.
Тя седи, мисли, мисли и:
- Ето ти една кутия цигари да не си пръскаш парите. :lol:
ef4etyYy
02-05-2009, 13:32
Майка ми разбира, че пуша цигари:
- Маме, недей така, бе! Ще си навредиш на здравето и т.н.
- Аиде, мам, излизам!
- С кой?
- С Радостина.
Тя седи, мисли, мисли и:
- Ето ти една кутия цигари да не си пръскаш парите. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
LadyRoshawka
02-05-2009, 13:39
Обаждам се на тати по телефона...
Аз: Тати като идваш към Благоевград да ми донесеш китарата!!
Тати: Да да знам за китарата... нещо друго?!
Аз (реших да се бъзикам): Емии не се сещам.. :-o
Тати: Помисли си!!
Аз: Ааа да бе и китарата!!
Тати: Добре .. ще я взема .. друго има ли ?!
Аз: Китарата!!
Тати: Окей тва е нали?!
Аз: Ми да общо взето...
Тати: А китарата да ти взема ли ?!!
LadyRoshawka
02-05-2009, 13:49
Посягам към чинията с маслините да си взема .. и баща ми казва:
-Чшшт.. не барай!! :x
И ме чукна с вилицата по пръста...
Слад малко той посяга да си взема и аз:
"Не барайй!! :-x " ... и с вилицата през пръстите...
И той ми се намръщи и се развика:
-Абе ти за каква се мислиш тва са си мойте маслинки!!! :-x
edin put neshto se ligava i maika mi vika exx bashta ti beshe tolko seriozen dokato te pravihme ti kakvo idiotche izlezna :razz: :razz: :razz:
tItEufFf
02-05-2009, 15:35
- Защо се обаждаш от телефона на баща си
- Моя няма батерия
- Той къде е (баща ти)?
- Отиде до магазина
- Добре, обади му се и му кажи да ме вземе от работа
- Ъ?
sladka__droga
02-05-2009, 18:40
- Мамо , може ли да си сипя бира ?
- Дам , ето.
( и ми я подава )
След минута аз наливамм в чашата , тя ми зима бирата и крещи:
- Кво прайш бе .. кой ти е разрешил да пиеш бира ?
8-)
Бях на 8, 9 годинки и бях станала по рано.
И нали чакам майка ми да стане и съм пуснала детски по телевизията, някакво детенце говори ( май беше Бон Бон :D )
Изведнъж майка ми сънено се провиква:
- Спирай тая телевизия, кви са тия бабички дет говорят?
Аз:
- Мамо, това са деца, не са бабички!
Тя:
- Млъквай и си лягай, всички са бабички!
ef4etyYy
02-05-2009, 19:49
Бях на 8, 9 годинки и бях станала по рано.
И нали чакам майка ми да стане и съм пуснала детски по телевизията, някакво детенце говори ( май беше Бон Бон :D )
Изведнъж майка ми сънено се провиква:
- Спирай тая телевизия, кви са тия бабички дет говорят?
Аз:
- Мамо, това са деца, не са бабички!
Тя:
- Млъквай и си лягай, всички са бабички!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crazyteengirl
02-05-2009, 19:53
Посягам към чинията с маслините да си взема .. и баща ми казва:
-Чшшт.. не барай!! :x
И ме чукна с вилицата по пръста...
Слад малко той посяга да си взема и аз:
"Не барайй!! :-x " ... и с вилицата през пръстите...
И той ми се намръщи и се развика:
-Абе ти за каква се мислиш тва са си мойте маслинки!!! :-x
Jumbie483
02-05-2009, 21:01
Баща ми искал да си купи русенско варено, но вместо него взел пастет :D И майка ми някакво ядосано, чете лекция, че той не гледа какво взима и сочи първия надпис най-отпред и вика:
- Баща ти толкова ли е сляп ?! Не вижда ли, че тук пише ПААА-СТЕТ
и аз погледнах, а то пишеш АПЕТИТ.. и като и го показах, тя направо се заля от смях (и аз де) :razz: :razz:
Влизам аз в стаята си и гледам всичко подредено..и съответно нищо не знам къде е 8-) И отивам аз при майка ми и почвам да и чета конско.. и тя от кухнята отиде на терасата..аз по нея.. после тя отиде в тоалентата а аз стоя пред вратата и се карам :lol: после тя отиде при баща ми в хола и аз естествено по нея, и той баща ми вика:
- Остави майка ти на мира.. Така си като грамофонна плоча на колелца :razz: :razz:
С пра баба ми сме на уши нос гърло, за да ме прегледат дали имам трета сливица. ( била съм на малка )
И нали аз обяснявам на доктора и той казва, че всичко е точно и съм здрава. Тогава баба ми става и му вика:
- Ами докторе, така и така сме тук... ох, нещо ме наболява... боли ме петата, дали не е синузит?!
Спукала съм се да смея... :grin: :grin:
ef4etyYy
02-06-2009, 13:34
С пра баба ми сме на уши нос гърло, за да ме прегледат дали имам трета сливица. ( била съм на малка )
И нали аз обяснявам на доктора и той казва, че всичко е точно и съм здрава. Тогава баба ми става и му вика:
- Ами докторе, така и така сме тук... ох, нещо ме наболява... боли ме петата, дали не е синузит?!
Спукала съм се да смея... :grin: :grin: една фр вика охх боли ме палеца дали не е рак :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:D pitam baba kade e lepiloto i tq mi otgovarq "e tam v oniq shkav" i az go otvarqm obache neshto se otkachi i drajkata padna i baba samo "eee e*a mu maikata znachi " :razz:
predi vreme kogato davaha tova predavane star akademi i nali teche reklama i baba gleda i gleda i sled malko kazva "za kakvi stari kabeli govorqt teq" :-D
ef4etyYy
02-13-2009, 14:36
predi vreme kogato davaha tova predavane star akademi i nali teche reklama i baba gleda i gleda i sled malko kazva "za kakvi stari kabeli govorqt teq" :-D :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) евала й на баба ти 8-) 8-) 8-) 8-)
kisserche
03-01-2009, 09:49
mi edin put bqh narejdala edna sau4eni4ka (ama qki psyvni i beh vkarala).i tq sa oplakala na klasnata i klasnata zvani v nas ve4erta i nali kaza na ba6tatkomi kfo e stanalo.i nie s tati izlezohme na terasata .i nqli sq toi mi obqsnqq 4e ne e hyy dsa se psuva.i v sa6tiq miment gleda nqkfo cigane ne6ty mu prqai6e na motora(ba6ta mi e roker) i toq ba6tami kat sa razkre6tq prez terasata:ei mangal grozen!!!da ti eba maikata!da se maha6 ot motora 4e 6ti nacepa vejdite!deiba i mangala deiba! ama az ve4e bqh sednla na zemqta ot smqh.maleeeeeeee taka sam sa smqlaaa!!
ili puk edin pat kat bqhme na ba4kovskiq manastir nali tama da razglejdame i nqkf pop za (abe nqkfi stinki tama be6e) opqvashe varbi4ni.nali znaite klon4etata dety si praim venci ot tqh .i maika vika na ba6ta mi:ivane be aidi da idim i na nas da ni opee popa varbi4kite! i ba6ta mi:a da ne mi e omrqla varbata ta 6a mi q opqva :razz: :razz: :razz: :-P
gree_girl
03-01-2009, 21:01
Бащата: Не мъ кефиш
и аз останах да гледам само :shock: :shock: :shock:
ef4etyYy
03-01-2009, 21:50
оня ден приятеля на майка ми разпрааше некфи детски спомени и как са го тормозели в някъф лагер (личи си колко съсредоточено съм слушала 8-) )и майка ми вика ДОБРЕ ШО НЕ КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЧЕ ГИ ИАШ ТИЯ ПРОБЛЕМИ ?!? при което той става,отива до хладилника и точно когато майка ми вика КЪДЕ ОТИАШ БРЕ :shock: и той отваря хладилника и вика ДА КАЖА НА НАЩЕ и ние с майка ми :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: толко не съм се хилила просто...
същата вечер майка ми ми вика АЕ ЕВА Я МИ ДАЙ ВОДА ЧЕ НЕШ МИ ПРИСЕДНА,НЕШШ МН МИ Е СУХО БЕЗ САЛАТА... и приятеля й вика Е ДОБРЕ ШО НЕ НАПРАО НЕЩО о.0 при което майка ми вика КФО ДА ТИ ОТВОРА... СЛАДКО ?!? и ние пак :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: напрао си ги предстаих с тфа сладко :razz:
обаче майка ми е уникална,понякога чак ме плаши..беше й станало неш един ден и само си вървиме в некъф подлез търса си дънки и тя само се обръща към мене и вика ОБАЧЕ ТАКОА ТЪПО ГОВЕДО КАТ ТЕБЕ НЯА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.. реакцията ми беше само :shock: WTF ?!? :razz: :razz: :razz: :razz: не го очаквах 8-)
colymoly
03-03-2009, 11:28
говорех на мама за училище, а тя заспиваше и почна да ми дрънка за някакви кашончета :razz:
Бях спуснал щорите и тя ми вика
"Кат умра цял живот ша ми е тъмно"
colymoly
03-03-2009, 11:46
Дядо ми шматката си сложил очилата и ме пита дали съм ги виждал, че ги търсил вече 5 мин..
и мен са ме питали :razz: :razz: :razz: :razz:
страшни постове, супер тема :razz: :razz:
cherrypezz
03-03-2009, 12:47
Бях спуснал щорите и тя ми вика
"Кат умра цял живот ша ми е тъмно"
neska maika mi vliza v staqta mi i kude mi telefona be vikam emi kvo ti e tva v djoba i burka i go vadi i go pribira i vika deba nemoga si namera tela ot 1 chas q mi zvuni da vida kude e vikam abe ot djoba go izvadi e sa be i tq kaji mi kudeee e beee vikam abe v djoba ti i tq burkaa aa verno mersi ot 1 chas nemoa go namera :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
TheSadGirl
03-03-2009, 19:19
Мама онзи ден ме пита: Mмм днеска кой ден е сряда нали? и аз : мамо днес съм на урок и тъкмо да кажа че е понеделник и тя : оо да вторник е и аз : мамо във вторник съм на танци , днес съм на урок и тя еми кой ден е тогава и аз : еми понеделник :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: иначе сме добре ориентирани в пространството 8-)
Най- големите лафове стават, когато мама гледа мачове и уж разбира нещо и като изръси нещо и направо умирам :razz:
ПП: имало е случаи, когато наще като почнат да ги ръсят някви и аз съм лежала на пода в кухнята и съм се превивала от смях :D даже съм забранявала на баща ми да говори докато ям :lol:
ef4etyYy
03-03-2009, 21:25
Мама онзи ден ме пита: Mмм днеска кой ден е сряда нали? и аз : мамо днес съм на урок и тъкмо да кажа че е понеделник и тя : оо да вторник е и аз : мамо във вторник съм на танци , днес съм на урок и тя еми кой ден е тогава и аз : еми понеделник :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: иначе сме добре ориентирани в пространството 8-)
Най- големите лафове стават, когато мама гледа мачове и уж разбира нещо и като изръси нещо и направо умирам :razz:
ПП: имало е случаи, когато наще като почнат да ги ръсят някви и аз съм лежала на пода в кухнята и съм се превивала от смях :D даже съм забранявала на баща ми да говори докато ям :lol: :razz: :razz: :razz:
afterforever
03-04-2009, 09:35
Майка ми: Къде отиваш?
Аз: Излизам с една приятелка.
М: Ок, знаеш ли как се слага презерватив?
А: Ми... не мисля, че ще ми трябва това познание днес...
М: Ок, но все пак, ако не знаеш - питай баща си (гледа ме победоносно)
А: ?! Така като ме гледаш, баща ми знае ли как да слага презерватив.
М: Знае той, знае. Ма знае и как да го пука.
Наште ме мразат... не са ме иск
Sexydemon
03-04-2009, 15:21
Майка ми: Къде отиваш?
Аз: Излизам с една приятелка.
М: Ок, знаеш ли как се слага презерватив?
А: Ми... не мисля, че ще ми трябва това познание днес...
М: Ок, но все пак, ако не знаеш - питай баща си (гледа ме победоносно)
А: ?! Така като ме гледаш, баща ми знае ли как да слага презерватив.
М: Знае той, знае. Ма знае и как да го пука.
жестоко :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
аз:мамо излизам чао!
мама:чао.Приятно изкарване.
6 минути по късно
Мама ми звъни:Ало къде си ?!
Аз:втф?!Излязох навън преди малко/
Мама:и защо не ми каза...
след което и затворих телефона и стоях така : О.О :lol:
Neftochimic
03-07-2009, 06:32
снощи татко се прибирал с автобус и майка го пита какъв автобус е хванал и той вика "Дойде това което хванах." 8-)
Веднъж отиваме с баща ми на село :D и аз му викам може ли да поостанем малко ... и той вика за кво :shock: .... и аз съотвтно не му казах в следващите 10 мин ... а той седи и ми гледа действията и пак ме пита .... и аз му викам да се повозя с мотора :x и той ми вика абе ти п@тк@ нямаш ли да се занимаваш с нея с тва щв се занимааш :razz: :razz: :razz: :razz: и аз :razz: :razz: в тоя момент X_x
ef4etyYy
03-07-2009, 12:28
Веднъж отиваме с баща ми на село :D и аз му викам може ли да поостанем малко ... и той вика за кво :shock: .... и аз съотвтно не му казах в следващите 10 мин ... а той седи и ми гледа действията и пак ме пита .... и аз му викам да се повозя с мотора :x и той ми вика абе ти п@тк@ нямаш ли да се занимаваш с нея с тва щв се занимааш :razz: :razz: :razz: :razz: и аз :razz: :razz: в тоя момент X_x :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
angel000
03-07-2009, 16:14
Майка ми ме праща до магазина:
М: купи ми ориз и нещо за тебе
аз: ок
Прибирам се:
М:каде ми е ориза?
аз: иии забраих само за себе саси купих
М: аиде пак до магазина
Отивам пак връштам се и и го давам ориза , тя го прибира и аз се сещам, че забравих да се обадя на една приятелка и викам ей пак забрайх нещо и маика ми : Пак ли забрай да ми купиш ориз? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheRestorer
03-07-2009, 16:18
"Имаш глава на ушите"
ef4etyYy
03-07-2009, 16:32
"Имаш глава на ушите" :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Майка ми ме праща до магазина:
М: купи ми ориз и нещо за тебе
аз: ок
Прибирам се:
М:каде ми е ориза?
аз: иии забраих само за себе саси купих
М: аиде пак до магазина
Отивам пак връштам се и и го давам ориза , тя го прибира и аз се сещам, че забравих да се обадя на една приятелка и викам ей пак забрайх нещо и маика ми : Пак ли забрай да ми купиш ориз? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SmiLeEmptYSouL
03-08-2009, 10:00
Разговор м/у майка и вуйчо .. ама беше оtдавна .. Януари месец още ..
вуйчо: По новините казаха , че в Pазград ще е минус 20 градуса
мама: Да ,, да тря да оставим климатика включен ..
вуйчо: Да беее минус 20 градуса представаш ли си ..
мама: Ейййй забравихме да оставим климатика включен ..
тфа се случва докъто вървим към една кръчма аз, мама , вуйчо и една обща приятелка .. ние двете се спукахме от смях при полужение , че вървят един до друг , а говорят за съвсем различни неща .. 8-) 8-)
единя чул недочул .. другия глух напрао .. 8-)
FlammeNoir
03-09-2009, 16:11
Hmmm Diado vika na baba po vreme na hranene "Stiga qdi ma shte se prusnesh " ne znam dali e smeshno no v momenta v koito go kaza se spukah ot smqh i edin put uchihme lelq mi da raboti s komputera i bratched mi vika hvani mishkata sq purvo i tq trugna da vika "olele kade e taq mishka" i se beshe kachila na biuroto :D I se seshtam maika edin put rano sutrinta sunena mi vika "Otidi v moreto i izkluchi tam onova det sveti " :razz:
galaxy29
03-10-2009, 14:44
в момента се сещам единствено за един път гледах телевизия и си ям портокали и мама до мен седи и изведнъж ме пита "пак ли си в депресия та се тъпчеш с портокали?" :D аз умрях, сигурно половин час съм се смяла :razz:
idioticallystupid_
03-10-2009, 18:19
"Майка:Ще качиш ли покупките, слънце?
Тате:Какъв ти Рики бе?!" :lol:
А днес се тренирах по китара, майка трябваше да готви и аз отивам в хола да гледам осем месечната ми сестра, и в тоя момент си свиря.И понеже сестра ми е мннноооого лошо бебе и майка ме пита какво става, и аз викам че гледа и не мърда от страх явно защото никога не е виждала китара, и майка "Ааа, свири си, свири, тряа и мене да ме научиш." :D
Веднъж преди да излезнем стоях да гледам сестра ми докато наще се облекат, и си играех с шапката на сестра ми, подхвърлям я, и тя взе че я хвърлих отгоре на гаредероба, и викам на тате "Ще свалиш ли моля те шапката че си играх и остана на гвардероба горе." и той "Е не можеш ли сама да си я земеш или два метра до стаята ти ще ти изгорят краката?!" :shock: :lol:
баща ми взе да ми вика КОПЕЛЕ незнам кво му става на тоя човек :D а съм момиче :D
ef4etyYy
03-10-2009, 20:21
баща ми взе да ми вика КОПЕЛЕ незнам кво му става на тоя човек :D а съм момиче :D :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:
Вчера малката ми сестричка си идва от училище и ми задава въпроса,който всяка кака иска да чуе:
"Како,какво е мадо?" :lol: :lol: :lol:
И аз естествено и казвам че не съм аз точният човек,който ще и го обясни,защото не е кай знае какво.В този момент тя решава че е нещо много хубаво,отива при майка ни и казва:
"Маменце,може ли да ти викам мадо?"
Няма да описвам картинката след това,защото по обясними причини е много брутална и покъртителна :lol: :lol: :lol:
^HAHAHAHHAAH :grin: :lol: :grin:
Mynichka_
03-13-2009, 15:26
maika mi ima mnogo biseri..... posledniqt ot koito e :
sybrali sa se v nas neini priqteli i si govorqt za nepylnoletnite pushachi.Maika mi poprincip nedava i duma za se kaje za razreshenie da pusha....ne che nepusha ama se kriq :( .....
i zada se izkara moderna maika vika:
-az na nashta sym i kazala sedni taka v kompaniq zapali 1-2 cigari no ne aktivna pushachka.....nebydi takava
pri koeto na men mnogo mi se pushi i kazvam "zdraveite kompaniq kak ste" i se usmihvam s edna mazna usmivka....
i maika mi se obrushta i mi vika
"imah predvid kompaniq v koqto ne prisustvam,v kompaniq za koqto sama si si izkarala parite....i v kompaniq sled kato si stanala na 18..... :-D
nz n zshte se pobyrkam!!!!!!!!! huxhuaaxuh
Jumbie483
03-13-2009, 18:24
преди малко майка ми:
- аз задавам въпроси за това, което искам да попитам, нали ?
аз: еми..да
тя: нали ?! и аз това казвам
:shock: :razz: :shock:
баща ми: мерише ми на пушек, да не би някой да се е запалил ?!
майка ми: дъщеря ти готви..
баща ми: кой иска тази вечер да ядем в някой ресторант ?
:x
Мама:там където си застанала кактуса е точно до гъза !Малкоако се мръднеш .. ще те набоде ще ти влезе в гъза :lol: :lol:
мама към баба :
-Хайде ма гашуло ставай :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:
ся тва е тъпо ама тогаваа беше разбиващо
~баба ми не се казва гашула ,пак измислици на майка ми 8-)
ef4etyYy
03-20-2009, 20:18
баща ми : ти крилцата без месо ли ги ядеш ?
осъзна се но вече бях под масата 8-) 8-) 8-)
разговор с майка ми :
[аз,когато си счупих ръката] : мамо боли ме костта на тъпата ръка
[майка ми] : ми изпий един чай
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: реакцията ми беше потресаваща 8-) започнах да се хиля кат побъркана и й викам АБЕ МАМО КОСТТА МЕ БОЛИ НЕ КОРЕМА :razz: :razz: :razz: тя мълча 5 мин и ми затвори тела :lol:
Баба ми и дядо ми са големи зевзеци и един път дядо ми дрънка някви глупости и аз кимам там и баба:
- Не го слушай, хапи го щъркела! :x
- Мене, ако ме хапи, то тебе те е изял направо! :booooomb:
Минаваме през прохода Шипка и пътя лъкатуши нагоре надолу. Мисля, че знаете как ушите заглъхват, поради височината.
Аз: - Дядо, запушен ми е носа.
Дядо: - Заради надморската височина е.
Аз: - Не, това е когато ти заглъхват ушите.
Дядо: - Нищо, той доктора е един!
И всички леш :razz:
weezybaby
03-22-2009, 08:28
Хихихи,много са ви интересни историиките на всички :-) :grin: При мен постоянно има изцепки,но поради факта,че току - що ставам,не мога да се сетя и да си подредя мислите :) Някой друг път :)
MisSFreAkiSh
03-22-2009, 19:28
По принцип разговорите с майка ми започват е някаква тема, която мене ме инт., като дизайн и музика, и завършваме с нещо доста по различно. Както днеска - повдигнах темата за дрехи докато обядвахме и майка ми почна да говори. След 5 минути говорене, като аз казвах само "аха", "мхм" и "а?", бяхме на темата за колата на един приятел на брат ми и майка ми се разбуча, че постоянно сменям темата.
:neutral:
marin4itu
03-26-2009, 08:13
Маминка ми, когато се възмущава на себе си, много обича да казва "Ейй, голям съм ташак!" :razz:
KoRnFlAkE
03-27-2009, 14:28
аз: оф, приядоха ми се ягоди.
мама: е, има домати, вземи си.
аз: какво общо имат ягодите с доматите?
тя: червени са.
аз: рони коя кола взе?
тя: другата.
аз: мамо, защо пускаш щорите, бе?
тя: е аз кво да направя като слънцето духа?
тя постоянно ръси някакви такива глупости и понякога са много фрапиращи, но не ги запомням.
Ааа не баща ми в това е цар.
Един път той направи пържола с картофи.И аз съм я преполовил.И той вика-Ще я ядеш ли?
Започнах да се хиля и му я дадох :D
ef4etyYy
03-27-2009, 16:50
Ааа не баща ми в това е цар.
Един път той направи пържола с картофи.И аз съм я преполовил.И той вика-Ще я ядеш ли?
Започнах да се хиля и му я дадох :D :-o :-o :-o :-o
flower123
03-27-2009, 17:58
19,30 часа,прибирам се в нас:
аз влизам в стаята :добро утро
майка ми:какво ще обядваш..
не беше нарочно нито аз ,нито тя
ef4etyYy
03-27-2009, 20:30
19,30 часа,прибирам се в нас:
аз влизам в стаята :добро утро
майка ми:какво ще обядваш..
не беше нарочно нито аз ,нито тя :razz: :razz: :razz: :razz:
Един път отивам на госни на баб4ето да я вида.След 2 4аса преснои и ве4е отег4ен до болко си тръгвам!!! След 20мин съм си в нас и телефона звъни.Познаите кои бе6е БАБА ми :Д и ме застрелва със следния въпрос:
-Прибра ли се?
-НЕ!
Един път маика ми се бе6е разболяла и ми вика моляте направими една филия и аз ОК.Викам с какво я иска6 а тя С ХЛЯБ До са яли ли сте филия с хляб?? :razz: :lol:
моя дядо пък си загубил зарядното за телефона. търси го 2 седмици, на лозето ходи, насякъде...и веднъж леля ми отишла у тях и отваря хладилника, зарядното там в една торбичка, шото дядо ми го помислил за салам :razz: :razz: :lol:
аа дядо ми като бях на 4-5 и ми вика "искаш ли да ти купя курласан?" :D :D
Не се смей ,докато гледаш телевизия! :D Мама е искала да каже-не се смей ,докато ядеш.
Ако се сетя за още ,ще пиша.. повече се сещам за мои бисери. :lol:
nasi4ka_1
04-05-2009, 20:34
Сядаме да вечеряме и мама слага яденето,ама то горещо и аз опитвам и: ааа парии и татко: духане му е майката.. :razz: еее умряхме си с брат ми.. :lol: :lol:
d1sconnected
04-05-2009, 21:16
аз: мамо, какво готвиш?
мама: свинско с месо
YouCantStopMe
04-06-2009, 06:19
моя дядо пък си загубил зарядното за телефона. търси го 2 седмици, на лозето ходи, насякъде...и веднъж леля ми отишла у тях и отваря хладилника, зарядното там в една торбичка, шото дядо ми го помислил за салам :razz: :razz: :lo:
оле човек.. ти ме уби!
наистина..
на твоето се засмях най-много. :lol: :razz:
kalashnik
04-07-2009, 19:32
Бащо ми ми чегтеше морал и аз му викам "Ми то крушата не пада по-далеч от дървото.", а той вика "Точно за това говоря!" при което избухнах в смях, а той така и не проумя защо.
мама: Ще те питам нещо...
аз: Добре.
мама: Знаеш ли нещо за теорията за относителността на Алцхаймер?
аз само: :shock: :shock: :shock:
п.п: искаше да каже "Айнщайн" , за когото не е ясно къде е гафа.
nadety250
04-12-2009, 18:20
Може да не ви се стори смешно ..
Мама отива до тоалетна и аз викам :
- Къде отиваш ?
- Отивам на село да пикая
- ??
- Така де до тоалетната :oops:
:D :D
SmileForME
05-30-2009, 20:56
Отиваме на някъде с колата и баща ми кара...Никой нищо не казва и той изведнъж почва:Son of a bitch!Son of a bitch!SON OF A BITCH!Или майка ми искаше да й покажа как да си пусне един филм на компа и ми вика:Айде деее...нали щеше да ми покажеш как да си отворя вестника.. :shock: :-o 8-) :D
readyornot
05-31-2009, 10:32
веднъж докато ядох няква вафла и с майка ми гледахме "Стани богат" и там на някъв въпрос майка ми ми каза: "Я сега кажи отговора" и аз тъкмо тръгнах да и казвам и тя се изцепи: "Теб не са ли те учили да говориш с затворена уста" :lol: или пък заминавах на вила с приятели и майка ми искаше да ми каже обади ми се като стигнете, но каза: "обади ми се като ми звъннеш" :razz: после се смях по целия път. Баба ми пък нещо ми се оплакваше, че и се е запалил кюнеца и ми вика: "ела да видиш как ми се запали кюнеца, та се напука, та мани мани" и аз отивам ама съм застанал по-назад и й отговарям: "да бе виждам го", а тя ми извика "бе нищо не вждаш, ела тука!" :razz: . Много се смея и когато като се скараме с майка ми и тя ми вика примерно: "Защо го направи? Може ли да си толкова тъп? Отговори ми! " и аз тъкмо започвам да й обеснявам и тя пак подхваща: "Не ми отговаряй!" :lol: :razz:
моя дядо пък си загубил зарядното за телефона. търси го 2 седмици, на лозето ходи, насякъде...и веднъж леля ми отишла у тях и отваря хладилника, зарядното там в една торбичка, шото дядо ми го помислил за салам :razz: :razz: :lo:
оле човек.. ти ме уби!
наистина..
И баба ми си слага джиесема в хладилника... 8-)
Един ден си го била сложила в сутиена,обаче когато сме й звъняли тя нито го е чувала,нито го е усещала,че вибрира. :lol: ...В сутиена...Така като не си чува тела и бяхме вдигнали почти цялото село да я търси,а ние живеем в София.Обаждаме се по домашните телефони на хората,скайпове глупости...никой нищо не знае.Накрая се оказа,че жената просто била в градината. 8-)
ние с бащатко предимно се бъзикаме с майка,ама не е за пред хора нащо :D
ние с бащатко предимно се бъзикаме с майка,ама не е за пред хора нащо :D
И при мене е така повечето пъти. :D
Баща ми: - Абе ти тай нощ май пак си ставала и си кашляла ?!
Майка ми: - Епа мн ясно,нали за тва съм легнала ?!
Аз сега се сетих.. Има една леля (не ми е роднина) която има 3 деца ии един ден сме в тях на гости. Децата са и малки и бяха разхвърляли играчки на всякъде ии тя ядосана:
А бе съберете тея играчки бе да ви е*а майката :lol: , хората са ни дошли на гости а вие.... :lol:
Азз направо .. се напиках от смях ... 8-)
BrainlessROCKBABY
06-01-2009, 16:45
оле човек.. ти ме уби!
наистина..
И аз, просто се скъсах да се хиля... :razz:
Conversation аз и мама:
Аз: Искам тая блуза пъък, искаам!
Мама: Не, няма. Няма да ходиш с нея, много е студено.
Аз: И що?
Тя: И що?
Аз: И кфо?
Тя: И кфо и кфо?
Аз: Офф..баси дебилния разговор..
И двете :razz:
teenmenie
06-03-2009, 10:58
То не е от родителите ама пак е някъв бъзик :D
Гаджето:Искам с теб да съм жял живот!
Аз: ЦЯЛ ЖИВОТ?? ( седя и го гледам тъпо :shock: :shock: :shock: )
Гаждето:Е к'во толкова??
Аз:Е аз не мисля че оживееш мн с мен :-D
------>
Вечеряме и аз ставам от масата и викам на мама:
аз:илизам.
мама:къде?
аз:навън
мама:къде навън?
аз:еми навън.
мама: отиваи ти :x :x и с кого ще си?
аз:Навън :lol:
Не звучи толкова смешно ама като не се усетих :D
-------->
Една вечер наще ми се карат че съм пила алкохол с бутилка вино на масата а тате пиеше бира :lol: що за хора??
--------->
Един ден мама ми се обаждапо GSM-a и вика:
мама:що не си вдигаш телефона
аз:бях в час
мама:а сега къде е :lol:
mArMaLaDkA
06-05-2009, 20:01
Мама: Ти май си с маникюр. Аз не мога да се лакирам, защото са ми изрязани ноктите до дъно.
Аз: Е, какво? Много си е готино даже. Аз обичам да си ги изрежа до дъно и така да си ги лакирам.
Дядо: И аз така.
баба не ми е родител;ама нищо :D
-Ей;побеляла си от слабост! :shock:
:lol: :lol:
-Струва ми се;че вместо да растеш намаляваш .. :?
:razz: :razz:
пълни глупости ... кам мен се отнася . . ^ ;ДД
-Какво е пирсинг?
:lol: :lol: ..
Ууф с бисери пълно
Аз: Мамо кфо има за ядене??
Тя: Храна!!
Аз: Ква храна де ??
Тя: За ядене! :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
сцепих се да се хиля :D
или пък една друга случка :D
Майка ми взима книжка ии ше ходим на разходка и тати вика ае майка ти ше кара :D :D
всички затягаме коланите :D :D
Мама тръгва ии на втория завой гаси колата :D :D
Сичко ок!! качваме се на околовръстното ии колата е на 5000 оборота някаде и мама нещо си чеше левия крак вимак мамо кфо прайш търся скоростния лост :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: с баща ми се завряхме под седалките от смях :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ха^ти ме подцети :lol:
мама ми се обажда-какво яде
аз-ми вечеря
мама-каква вечеря
аз-ми нещо там за ядене ..
мама-какво
аз-ми нищо ... :razz:
mArMaLaDkA
06-06-2009, 12:16
Аз, някаква отчаяна вече: Никой не ме обича..
Баща ми стоя замислен, чуди се 2 минути и накрая: Нима искаш да ми кажеш, че си нямаш гадже?
gabbybon
06-08-2009, 07:17
xaxaxa :lol: :lol: Ние пък една вечер седиме и ядеме (баща ми винаги говори глупости докъто ядеме) и само се изцяпва: :lol:
- Габи знаеш ли как се сере на северния полюс? :lol: :lol: :lol: :lol:
- Ами не знам :lol:
- Начи преди да почнеш да сереш трябва да имаш чук и трион! Събуваш си гащите, сереш после отрязваш материала с триона а останалото го набиваш на вътре с чука :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Майка ми вчера седи в хола ( 8 сутринта) и аз ставам и тя:
- Ама ти тука ли си? :shock:
- Е къде съм според тебе, неделя сутринта е... :lol: :lol:
Или пък майка ми седи на прозореца и гледа навънка и се изцепва:
- Къв е тоя педерест дето оглежда колата :shock: ааа тва е бащати бе :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Има ии още ама не се сещам сега :lol: :-)
toni_nemezis
06-08-2009, 17:06
... Къв е тоя педерест дето оглежда колата :shock: ааа тва е бащати бе :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: ...
Tва направо ме разби :razz: :razz:
silverxblue
06-15-2009, 19:54
Майка ми веднъж ми вика:
- Отиди да купиш две кутии нотариален сок :razz:
баща ми звъни на домашния-къде си бе
аз-...ми тука малко на кафенце тате къде да съм
тати-я се прибирай бе виж колко е часа!
---- мама-щи го начукам аз на тебе!..
ъъъъ :shock:
мама-кво си яла неска?
-миии нищо
мама-айде сядай да ядеш бе виж се ква си станала слаба
///ям....мама-оо стига си яла бе свинке
:shock:
-мамоо ти ли ще караш?
-да
-аааа....аз размислих..няма да идвам 8-)
XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 12:01
Дядо както си лежи на леглото казва:
Ъъъ.. аз си мислех, че не мога да заспЪ, а ти ме събуди..
Аз: Бабо дядо с високо кръвно ли е?
Баба: Не.
Аз: Бабо, ами ти?
Баба: Да. (мълчание) Аз за т'ва не го меря.
XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 12:19
Аз: Мамо.
.... няма отговор
Аз: Мамооо.
.... ни приема, ни предава
Аз: Мамо беее!!!
Мама: МАЙКИ ДА ТЕ ФАНАТ!!! :x
... Къв е тоя педерест дето оглежда колата :shock: ааа тва е бащати бе :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: ...
Tва направо ме разби :razz: :razz:
Миналия ден уча мама да работи с една програма на компютъра и съм оставила вратата отворена и брат ми незнае че майка ми е на нашия етаж излиза от тоалетната и вика - Биляно ма дай една самобръсначка че не съм си бръснал мадата скоро .. А мама няква учудена вика - е бахти некултурното дете съм възспитала неможа ли да кажеш ташаци просто .. :razz: :razz:
bebence7o
06-16-2009, 15:13
.... няма отговор
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
аз : мамо ае на кафе
мама : ауее изпи ли си супичката
blackvelvet
06-16-2009, 16:23
Една история с баба ми....Събота е,в нас съм си и спя (все пак беше към 7:30 сутринта) и ми звъни телефона:
Баба:Здрасти бабе,какво правиш?
Аз:Спя...
Баба:О,извинявай,събудих ли те....мислех,че ставаш рано..
Аз:Е,не и в 7:30 :?
Еми то не е точно бисер,но майка ми днес реши да си почива.Изгледа 5 филма,дойде и пусна 6-ти.
Аз-Спри телевизора,ще те кажа във форума!
Тя-Недей ме издава аз вече спирам.
... Сменя канала
Аз-Изгаси го
Тя-Ще гледам филм и без това тази вечер няма доктор Хаус ... я ще дават за бермудския триъгълник филм и отиде да гледа
Събуждам се сутринта и намирам бележка от баба - "Зоче като се събудиш ако ме няма значи съм излязла"
Татко казва че вече няма да ми купува цигари,защото пуша много.Приготвя се да излиза,идва при мен и ми казва:"Цигарите са в другата стая,малко са,тази вечер ще ти купя още една кутия,че да имаш и за утре"
waterflame96
06-16-2009, 19:57
.... няма отговор
Аааа и аз имам подобно! :lol: :lol:
Мамо..!
(тишина)
МАМО!
(гробна тишина)
МАМОООООО!!!!
- МАЧКИ! :lol: :lol: :lol:
(гледах тука едни коментари дето се отнасят пак горе долу за тва.. Program doesn't respond->End now->Cancel :razz: )
или пък
-Мамо кво ше готвиш?
-Манджа?
-Е ква де?
-За ядене./Ше видиш..
и после ме кара да гледам кво слага в тенджерата :lol:
а веднъж гледаме си 1001 нощ(сериала по Нова не филма) и тъкмо даваха 82-ри епизод Шехи като се разведе с Онур и си събира багажа и седа с мама гледам и тя отнесена от вихара се изцепва
- Абе Шехерезадо пръдла проста па ли се заизнася ве??!??! Пуууууу... :lol:
KoRnFlAkE
06-17-2009, 00:41
пхах, мама постоянно ръси глупости
веднъж брат ми трябваше да държи нещо нагоре, мама минава и казва:
"вдигай де, Ники, нали си мъж, тва ти е работата"
и двамата: :shock:
или пък, брат ми яде, но оставя буркан с чушки на масата. става, мама поглежда масата и казва "абе, не си оставяй чушкатА на масата"
и двамата я изгледахме шокирано, после сама почна да се хили.
ba6ta mi edin pat obesnqva nqkvi ne6ta i iska da kaje 4e stava sqka sutrin i si kupuva vestnik ama vika: stavam sqka sutrin i si kupuvam po edin avtobus" :D :D
a na men mi vikat tita i brat mi razpravq 4e nqkav pat ba6ta mi iskal da kaje "6te kupq na tita pica" ma kazal na cica :D :D :D
sq ne zvu4i sme6no ma az mn sa smqx :D :D :D
Лежа си аз един ден на дивана в моята стая и слушам музика и майка ми влиза и вика:
- Какво си се излегнала, все едно си си у вас ?? :x
:shock: 8-)
малеееее разбихтеме,особено с вашите дядовци хаххахахаххХАХаахХАХаххАх а :razz: :razz: :razz:
гледаме мача Челси - Барселона (полуфинал) и в 93та минута Барса вкарват... 2 минути след края на мача баща ми влиза в стаята и компанията в някъв екстаз вече... и баща ми вика "кво го гледате тоя купения мач?!" :lol:
Случка с брат ми :
Беше отишал на дискотека в Пловдив и на сутринта тате му се обажда и му вика
- Тони как изкара в Пловдив
-Ми .. незнам
-Къде си да дойде да си те взема айде дето метро ще те чакам
След 5 мин брат ми му звъни
-Ама тате недей аз съм тука на една пейка на някав плаж и пише Бургас :razz:
-Е Тони нали щяхте да сте в Пловдив
- Ми то и аз тва се чуда
След 5 мин брат ми пак му се обажда
- Абе тате да си ми виждал обувките :razz: :razz: :razz: :razz:
С Брат ми сме на лагер и аз съм с приятели в едно заведение той е на друго място и ми звани
- Биляно къде си
- Незнам.Ти?
- И аз.Айде след 5 мин се чакаме там :lol:
Аз - Брат чукал ли си я тая ?
- Не ама съм я ебал :razz:
Веднъж брат ми е с гадже в другата стая и аз отивам да си взема слушалките ама съм адски пияна и влизам и викам
-Опа вие си се ебете спокойно аз ще си намеря слушалките и ще изляза :razz: :razz:
Веднъж с едно гадже викаме на тате
- Ще ни закараш ли до Девин
- Абе оправяйте са и не ме занимавайте с глупости
Roninkaa
06-18-2009, 15:45
Говора с майка ми по телефона:
-Ало къде си , бе ?
-Еее тука съм.
-Айде да ме вземеш от една приятелка.
-Добре.След 5 минути идвам.Чукай [чакай] ме пред тях.
-Добре, мамо.Ще те чукам пред тях , няма проблеми.
:razz: :razz:
kalpazanka
06-18-2009, 16:08
Мама:
-Айдеееееееееее! Идвай! Керем пита за тебе! /вика ме да гледам последния епизод на "1001 нощ" :D /
той баща ми се е опитвал да пусне телевизора с телефона си... о.О майка ми го пита "я иди виж пералнята, дали е готово прането" след кратко мълчание той самия казва "абе после, първо трябва да видя пералнята" :D
Преди малко с брат ми се прибираме и той ми вика - аре да се гоним хвани ме и щи дам 5 лева
.. хващам го аз и му викам
- Дай ся тея 5 лева
- А стига де финансова криза е 8-) :lol:
boomboom
06-18-2009, 22:05
-Къде отиваш толко рано?
-На пикник с компанията.
-Хапни нещо да не ходиш гладна.
.....
прибирам се с приятели и ми звъни телефона - майка ми: "къде си бе?"
аз: "аа, ми с приятели сме... я дай малко да дръпна е (казвам го на единия уж)"... като се прибрах имаше конско+усърдно претърсване на джобове, душене на дрехи и т.н., при което аз умирах от смях, а тя си мислеше, че съм напушен :D
п.с.: аз не пуша
веднъж дядо беше на село .. Връща ме се и вечерта звъни от телефона на баба че му го няма телефона .. Бил го забравил на село .. На другия ден отиваме ние на село и нашите почнаха да търсят .. И както се казва ''преобърнаха къщатата наопаки'' заради телефона , но го няма ... и дядо вика: абе не може да бъде .. аз там го оставих.. вие не гледате хубаво .. след две седмици се навежда под леглото щото изтърва някакви стотинки и вижда телефона под леглото на тих режим включен :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D
MiLGaR0sSa
06-19-2009, 11:43
прибирам се с приятели и ми звъни телефона - майка ми: "къде си бе?"
аз: "аа, ми с приятели сме... я дай малко да дръпна е (казвам го на единия уж)"... като се прибрах имаше конско+усърдно претърсване на джобове, душене на дрехи и т.н., при което аз умирах от смях, а тя си мислеше, че съм напушен :D
п.с.: аз не пуша
:razz: :D :razz: :lol:
Яко си ги стреснал...
Snuffles
06-19-2009, 18:27
Хахахахахаха,хорааа, смяла съм се с глас, егатии веселата тема :razz: :razz:
Иначе наще са правили доста изцепки, но ся се сещам за една. Там нали бях си подредила сутиените на леглото и мама влиза и вика "Лелее, Дидке,колко цициона имаш, повече от мен" :razz: :razz: :razz:
ysmiFchiCa
06-19-2009, 20:10
Гледам си аз телевизия в 10 вечерта и мама в другата стая. По едно време:
-Мони в шкафа има бисквитки ,ако искаш си вземи.
АЗ: -Добре.
Минават 5 мин.:
-Мони,ако искаш върви си направи сандвич. В хладилника има шпек.
-Ох мамо гледай си там филмите и ме остави ,ще отидя.
След 5 мин.:
-Мони върви си направи сандвич,де. Шпекът е в хладилника,хляба знаеш къде е .. айде.
-Мамооооо добре бе.... (и си говора ня ум... "чакай да вървя,че само ми мърмори ")
Изядох си сандвича.Продългжавам да си гледам ТВ и мама пак се обажда:
-Мони в хладилника има Кока-Кола,ако искаш си вземи.
АЗ: -Мамо стига си мърморила. Остави ме.
МАМА: - Ох добре. Повече няма да се обагжждам,обещавам...
Тишина.Миват 2 мин.:
-Мони ... ако искаш си вземи солетки ... айде лека нощ,филмът ми вече свърши. (то стана 11 часа .... :? )
sunriseee
06-21-2009, 18:10
моя е от преди 2 мин.
-мамо знаеш ли че * (едно момиче нека така да го означим)пуши
-откаде знаеш
-ми видях една снимка,на която държи цигара
-а,ми тя колко други неща държи
- :shock:
при което избухнахме в смях... :D :D
DevilWish
06-21-2009, 20:15
Мама: Ти май си с маникюр. Аз не мога да се лакирам, защото са ми изрязани ноктите до дъно.
Аз: Е, какво? Много си е готино даже. Аз обичам да си ги изрежа до дъно и така да си ги лакирам.
Дядо: И аз така.
Хахаххаха :)))
NightAngel
06-21-2009, 21:24
Миналия ден уча мама да работи с една програма на компютъра и съм оставила вратата отворена и брат ми незнае че майка ми е на нашия етаж излиза от тоалетната и вика - Биляно ма дай една самобръсначка че не съм си бръснал мадата скоро .. А мама няква учудена вика - е бахти некултурното дете съм възспитала неможа ли да кажеш ташаци просто .. :razz: :razz:
Gerityyy08
06-22-2009, 20:53
Vednuj az si stoq na kompiutura i mama se pribira ymorena y doma.Az stoq na stola i tq idva do men i vika ohhhhhhhh zabolqha me obuvkite. :grin: :grin: :D
ku4eto leji nali na kulbo i mama vika q NERO(TAKA SE KAZVA) nero se e NAKALBOVIL :D :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
SuperBadSuperFresh
06-27-2009, 12:21
По телефона:
Баба:Баща ти прибра ли се,отдавна си тръгна от тука.
Аз:Ама той е на работа...
Баба:Ми тогава кой беше при мен :-o Ох да бе леля ти :D
SuperBadSuperFresh
06-27-2009, 12:38
Мама:Айде,прибирай се бе 11 часа е,вечерния е до 10 :-x
Аз:Ама майко,то е 10...
Мама:Оф,тоя чаовник пак не е верен.ХУбаво тогава,след 1 час те чакам :lol: :lol: :lol: (тоест така или иначе в 11 8-) )
може и да съм го писала :Д
веднъж отивам при баба и дядо и гледам дядо постоянно търси нещо и аз нали го питах кво търси и той вика, че му го нямало зарядното и пак търси,търси...ама не го намира. даже на др. ден отиде на лозето да види дали не го е забравил, ама и там го нямаше. иии леля след 2 седмици като отишла у тях и нали отваря хладилника и гледа няква торбичка, взема я - зарядното вътре :lol: :lol: пък дядо после като разбра вика, че в тая торбичка мислел, че има салам :D
Убихте ме с тия бисери :razz: :razz:
Аз имам един и умрях да се смея :D
Бях нещо много уморена ии си легнах към 11 и си къртя в нас,в мойта стая.И към 1-2 се събуждам от трясъка на вратата :D И само майка ми ме прегръща :razz: То тя ми звъняла на gsm-a,ама явно бил в кухнята,търсила ме по стаите,на роднини звъняла,на приятели...изкарала си акъла,че не може да ме намери...в мойта стая не погледнала :razz: :razz: :razz: Аз лчино мн се смях :D :D
Аз: - Мамо, аре купи ми онова, якото яке.
Мама: - Да ти еба майката , в криза сме. :razz: :razz:
-------------------
Баща ми и аз сме на гости в Ботевград..... по телефона:
Тате: - Къде си??
Аз: -Не знам. Ти?
Тате: -Ми и ас. Начи стой там и ме чакай!! :razz: :razz:
----------------------
Баща ми:
- Къде отиваш, пак ли с онея пичове!?
Аз: -Да!
Тате: -Ей, момиченце...щи сложа метални гащи с катинар.
Аз: -Споко уе, няма такава опасност, девствена съм!
Тате: -И майка ти така викаше на дядо ти! :lol: :lol: :-D
----------------
Аз, баба ми и баща ми сме в къщата на село. (баба ми е диабетичка и има строго определена диета)
Баща ми: -Мати, направи палачинки, че баба ти иска (и се хили)
Аз: -Да бе, тя не е самоубиица.
Тате: -Аре, бе яде и се на жената!! :oops: :D :D
---------------
Аз и леля сме на село, на гости при баба и дядо. И вече си тръгваме за София и си оправяме нещатааа...
Стигаме в София и си разопаковаме нещата. Аз търся гроздето, дето го бяхем сложили в една торбичка. Ровя,ровя..накрая намирам една торбичка..вътре с плетка и очила :-x . Седя като теле в железница окло половин минута и се звъни:
Баба: -Абе забравили сте гроздето,тукааа..
Аз: -Знам бабо, ти да не забравиш да си почистиш очилата.
Баба: -Ох, бе дете, стар човек съм, забравям. Ей сега ще ги изчистя, жалко за гроздето.
....слад 5 минути пак се звъни...
Баба: -Бабооу, няма ми плетката с очилата.
Аз: -Е, поне имаш грозде. :lol: :lol:
----------
Излизам след устен изпит и веднага звъня на наще.
Аз: -Татее, имам 6-ца 8) !!
Баща ми: -Абее, заеби ти, тея оправдания, можеше и повече :-o :razz:
Само за т'ва се сетих сега, пак ше пиша!
KnucklesTheEchidna
07-02-2009, 17:31
Аз - Абе мамо, откъде знаеш, че ми се гледа ледена епоха?
Мама - Е как откъде, нали ми каза да ти налея пепси?
TheNewReligion
07-02-2009, 19:45
Мама: Ох, отивам да измия чиниите.
Аз: Абе, спокойно, аз ще ги измия.
Мама: Ама има и тигани и теджери...
Аз: Е, нищо. Аз ще измия тънките неща, а ти-дебелите. 8-)
майка :ао продължаваш да ми лазиш по нервите ще те налазя и аз!
Ilikeliljon
07-03-2009, 13:21
Преди като започнем да спорим с майка ми и тя като се изнерви малко повече и ми вика какво ми се святкаш като изгорял бушон :D :D :D
mOBSCENE
07-03-2009, 14:35
Аз:Аде бе Тате снимай..стига си се вайкал ;д
Аз :Има време за всичко ;д
Баща ми:Ама нищо не се виджа ;сс
Аз:Ами махни си пръста от камерата ,душицо!
Баща ми:Опа начи така ставало !
Ilikeliljon
07-03-2009, 18:55
Не мога да не го споделя това. Значи случката става по времето, когато щяха да ни слагат алуминиева дограма. И сега племенника ми е у нас (на 5 беше тогава) и нашия вход се заключва и майсторите се обадили да слезне някой да отвори. И сега аз тръгвам да слизам и племенника ми поиска и той. Слизаме с асансьора и им отваряме и те си натовариха багажа и се качиха на асансьора и ни оставиха долу :shock: :shock: :-x :-x :-x Което ме изнерви, но не го показах пред племенника си. И тръгваме да се качваме по стълбите и племенника ми по едно време се изцепва тия са пустиняци 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: При което на мен ми стана едно смешно, ама си замълчах, защото щях да подкрепя тази обида и после да взема да я използва само
Майка ми на хлува в кенфа докато аз съм вътре понеже аз не заключвам и ми вика ау кфо си се нагазил :grin: :grin: :grin:
Майка ми: Ау-у-у този нож е остър като острие :grin: :grin: :grin:
Баща ми: Аз не обичам леки цигари щото ти опъваааш опъваааш то кфо - планински въздух дишаш :grin: :grin: :grin:
Има още мн ама са не мога да се сетя :D
kuklichka_bg
07-09-2009, 21:48
Майка ми влиза в стаята ми и ми вика "Тука ли си?" :lol:
Обажда ми се веднъж и ме пита "ти взе ли си ключовете" викам да и тя "покажи ми ги" 8-)
пред един приятел сме и си лафим, ама е вече към 11 и нещо, близо 12... и се смеем като недорасляци и получавам смс...
"От: майка му
Кажи на А да спре да се смее като хомосексуалист!"
тогава вече туш отвсякъде!!! :lol:
хаха :D яки мами и татковци
Попринцип и моите ги ръсят едни бисери ама понеже всеки ден има по един и не си правя труда да ги помня ноо...Бааща ми когато излизам всеки път вместо чао ми вика - Кини... :D
А с майка ми се изпокарахме преди 1 седмица някъде и ..нали седим в кухнята и ядем и беше и приятеля ми в нас и нещо я изнудвах да ми вземе едно моторче и тя ми отказа и аз и викам-"Заври си парите в гъза" и си излязох от стаята и само я чувам как вика на гаджето ми " Де бе зарежи я тая че ще ти скъси живота както направи с моя"Не само тва ми после вместо аз да и се сърдя тя ми се сърди сума време 8)
ef4etyYy
07-10-2009, 17:50
хаха :D яки мами и татковци
Попринцип и моите ги ръсят едни бисери ама понеже всеки ден има по един и не си правя труда да ги помня ноо...Бааща ми когато излизам всеки път вместо чао ми вика - Кини... :D
А с майка ми се изпокарахме преди 1 седмица някъде и ..нали седим в кухнята и ядем и беше и приятеля ми в нас и нещо я изнудвах да ми вземе едно моторче и тя ми отказа и аз и викам-"Заври си парите в гъза" и си излязох от стаята и само я чувам как вика на гаджето ми " Де бе зарежи я тая че ще ти скъси живота както направи с моя"Не само тва ми после вместо аз да и се сърдя тя ми се сърди сума време 8) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
LetTheMusicTalks
07-10-2009, 18:05
Незнам дали се води бисер обаче
Стоя си в стаята заключен по едно време се чува едно голямо БАМммммм и се чува гласа ма майка ми шш ядеш ли :razz:
BaBsYyY_SeXyYy
07-10-2009, 18:15
Когато ходих да си пиша училищата, в които искам да кандидатствам, отидох с мама и тя вика ,, дай аз да пиша,, и аз се съгласих. Идва една учителка и казва ,, 22 на кода се пише отвън,, и то наистина си го пишеше. Мама почва да пише и в каретата се появява ,,22,, . :D После мн. я базиках. :D