PDA

View Full Version : Родителски бисери

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

bloodymirror
11-08-2009, 08:56
Отивам с мамчето да си зимам ново захранващо за компа, и сме на пл.Македония (София), и гледаме идва трамвая (петицата). И тръгваме да тичаме обаче аз и майка сме се натоварили сторби... и така докъто си тичкаме тя ми вика:
-"Ние сме гадни копелета"
:neutral:
Кво да Ви кажа..не си хванахме трамвайчето щото се заливах от смях. Незнам само как не слегнах на сред булеварда и не заритах?
Майка ми е много готина, ма само когато исака.
А ето и още една случко от малкоп по-отдавна:
Лежим си ние на диванчето в кухнята и гледаме ТВ, а майка ми вика:
-Саше.. айде маменце моля те, изнеси супата в хладилника.
Аз ставам, зимам супата и излизам. А тя се изцепва:
- ТАПАНАР, ЗАТВОРИ ВРАТАТА!!!
Е тогава се усрах от смях :lol: :lol: :lol:

леле..доста странни случки :D

clever
11-08-2009, 10:07
Майка ми е страшен пич понякога тта ония ден се караме и аз и се ядосах и и показвам среден пръст при което тя само ме поглежда изпод вежди и ми вика: "Тва ще ми го показваш, когато разбереш къде да го сложиш!!! " :lol: :lol: :lol: :lol:

SunnyTime
11-08-2009, 13:02
Живея в къща на 3 етажа.Баща ми е на третия,а аз на втория в моята стая.Почвам да му звънкам по телефона и затварям.И сигурно 20 пъти така.И тате слиза от горе,влиза в стаята ми и вика "Спри да ме чукаш по телефона" :lol: и аз го гледам :shock: и той избяга. 8-)

Миналата седмица се прибирам от училище и гледам тате виси на компа.И нещо си мрънка под носа много ядосан.Влизам аз и му викам "тате какво търсиш?" и той "къде си ми ръгнала играта?"и аз 8-) влез в май компютър после във втората папка и готово.И той ми вика "амаа тука има едно Филес да го натискам ли?" 8-)

Татко гледа мач.Иии не неговия а другия отбор вкарват гооол и той "еееее майка ти д***а.Минавам аз покрай него и се подхлъзвам и си удрям крака в масата и почвам да псувам като луда...И той "Спри да псуваш като каруцарка бе да му се немаа" 8-)

Мама има доста бисери ама странно сега не мога да се сетя нито един..

YaNcHeToOo
11-09-2009, 13:59
:lol: :lol: Вчера майка мие чиниите в кухнята и по едно време спря чешмата, остави чиниите и почна да танцува и да си пее "Wanting sex, wanting sex" :lol: :lol: :lol: :lol: и аз седя и я гледам и не мога да повярвам :lol: :lol: а тва е заради сестра ми тя по цял ден слуша ето тази песен http://www.youtube.com/watch?v=nHHMGlHrW_Q&feature=related , в коята се пее "Birthday sex" и явно майка от там квото запомнила :lol: Нооо тя не осъзнава изцепката си понеже грам английкси не знае, ако и кажа че си е пеела "Искам секс, искам секс"... :lol: :lol: :lol:

crazymm
11-11-2009, 19:22
от преди малко: гледаме с бащата "цената на истината" и на стoла е някъв гей. питат го дали би искал да си направи операция за смяна на пола и бащата кат с изцепи: "дал си е гъза, къф ли ша е отговора" :lol: :razz: . смяла съм се 10 минути :lol:

bloodymirror
11-11-2009, 20:09
Хахах..аз пък се сетих този обед майка ми някаква залисана и се нерви,че съм на компа и по едно време ми вика: '' Ало,айде затваряй компютъра! '' :D :lol:

viksit0y
11-13-2009, 17:51
Преди малко чувам някой да ходи и си мисля, че е кучето и викам:
-А, Тайра, ко прайш бе? (а всъщност бил баща ми)
Тати: - Тъй като ме гледаш на Тайра ли ти мязам ? :razz:

А вчера баба ми реже лук и аз реших да я пипам що плаче? (като от рекламата на моите мили съседи) и тя ми вика "Спокойно, не плача, че убивам лука, какво знаеш ти и аз я знам тая реклама!" :lol:

Или пък с мама и леля ходим по магазините и леля говори нещо "Аз може да си купя много скъпи обувки или чанта, ама поне ги нося няколко време" Искаже да каже няколко години :D

wasch0
11-13-2009, 20:38
баба ми: егати чудото брат :D :grin: :razz:

хХх: мамо някъф дядка цвани на вратата
майката: отвори на дядо си бе

само за това се сещам, ако се сетя друго ще пиша

mimsit0o0o
11-14-2009, 08:15
Вчера отивам аз за баници щото майка беше гладна и взимам там 2-3 и се връщам!...След това давам я на майка и тя ми вика ама аз те пратих за баници не за баници :shock: :grin: :grin: :grin: :lol:

Или пък баща мимного обича бира...Вика ми "Миме айде донеси ми една бира"Той обаче забравил че няма бира беше я изпил и аз му викам "Ама тате ти я изспи вчера"
Тои - Ми донеси ми тогава един сок...
Аз му нося сока ама вместо кучето ми нещо беше болно и трябваше да му вземе за изследвания "пикня"!!!...Нося му аз шишето и той го ИЗПИ!!! :shock: :shock: :shock: И ми вика "Тоя сок много странен бе...Да не е вкиснат??? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

YaNcHeToOo
11-15-2009, 10:10
Вчера отивам аз за баници щото майка беше гладна и взимам там 2-3 и се връщам!...След това давам я на майка и тя ми вика ама аз те пратих за баници не за баници :shock: :grin: :grin: :grin: :lol:

Или пък баща мимного обича бира...Вика ми "Миме айде донеси ми една бира"Той обаче забравил че няма бира беше я изпил и аз му викам "Ама тате ти я изспи вчера"
Аз му нося сока ама вместо кучето ми нещо беше болно и трябваше да му вземе за изследвания "пикня"!!!...Нося му аз шишето и той го ИЗПИ!!! :shock: :shock: :shock: И ми вика "Тоя сок много странен бе...Да не е вкиснат??? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ама ти сериозно ли за "сока" ?! :shock: :shock:

deSireeE
11-15-2009, 13:17
Единственото за което се сещам е онзи ден майка ми вика-Отивай до хляба да вземеш един хляб.. :lol: :grin:

dessko
11-15-2009, 13:45

:shock: ама сериозно ли? :-o :shock:

AZBEHORA
11-15-2009, 15:56
Майка: Чорпогащникът ти е счупен :-D

Един път седим в хола и тя ми показва среден пръст :shock: :lol:

имаа много бисери ама в момента немога да сетя :x.

KatzKun
11-16-2009, 15:17
Веднъж майка ми ми звъни с обичайната мантра "Имаш еди какво си за обяд". След пет минути, пак на домашния
"Ало, Дани, пратих ти онзи файл със закона за..."
И аз викам "Ъ, окей, мамо"
И тя" Абе, Дани, нещо има ли ти?"
Аз "Мамо, Косьо е..."

Не знам дали ще ви хареса, но тоя ден всеки път, когато се сещах за тоя диалог ме напушваше адски смях...
А и изцепките в това семейство са основно от мое име, но баща ми също има някои забавни бисери... Катко и майка ми де.

А да, още едно... На гости у дядо ми. Той ми помага да си съблека зимното яке и почва да търси обичайната ивица плат, служеща за закачане на закачалка... Не я намира и се изцепва "Абе това сега тука как се такова..."

alexandraloui
11-19-2009, 16:07
8-) гледаме едни топки за елаха в един магазин...
аз:мамо виж кви големи топки 8-) ,ай земеме за елхата на тати...
тя...е как виж кви са големи на баща ти елхата му е малка
просто се напиках от смях :lol:

Преди малко...
аз:татко напълнял ли си или така ми се стръва?
той:не блузата ми е широка 8-)

Оня ден баща ми ми дава пари за даскалото и аз му викам:
татко ти си пич
и той:ми то кво искаш да съм пичка ли? :lol: :lol:

viksit0y
11-21-2009, 17:37
Днес си вървим с майка ми по улицата и аз й казвам:
-Хвани ми ръката. И тя ме пита:
-Какво?? Хакуна Матата ли каза? 8-)

aniie
11-21-2009, 17:49
:D :D :D Един път нещо се карах с майка ми. .
значии тя чистеше из нас и тъкмо минала с прахосмУукачката хола и аз влизам набързо с обувките ..и наща като се изцепва "Абе Йоанна..аз на тебе колко пъти да ти кажа да не вървиш по ВЪЗДУХА докато чистя ?! " :razz: :razz: :razz: :razz: аз ест избухнах яко в смяхх.. :D :D

balu4ka
11-21-2009, 19:58
Значи в къщи също има все някой от наще ,който да ме спука от смях :lol: .

Една сутрин,към 6 майка ми станала и аз излизам на вратата им нали и викам :
-Мамо я ми дай картата за автобуса
и тя нали залитайки уж я взе от чантата си и докато си търкаше очите и залиташе назад ми я подава
-И аз ама мамо. и седя и се смея и викам какво е това бе
и тя кое и ми тика "картата"
и тя едвам погледна и аз и викам това ти е картичката от рожденниия ден и тя
-Оле . и се разсъни такава и търчи да ми носи картата за автобуса :razz:

или баща ми

-Още не ми е цъфнал налъма :shock: xD :razz: :razz:

kuklichka_bg
11-21-2009, 21:31
аз и баща ми нещо си говорим за футобл и той вика

"Ами той не си гледа топката между краката,пък и по терена няма дупки да го разсейват"
8-)

майка ми
"Дай ми това,до онова дето е"

аз:"излизам ако съм жива ще се обадя"
баща ми"е като си мъртва как ще се обадиш" :shock: 8-) 8-) 8-)

аз"забравих си телефона доло в колата"
майка ми"обади се на баща ти да ти го донесе"
8-) 8-)

Пазаруваме с майка ми и тя взема някакви сладки и аз и викамам "това е гадно" и тя "Нищо да има какво да яде баща ти"
8-) 8-)

gree_girl
11-22-2009, 18:07
Питаме баба: вярно ли е, че си ходила на дискотека?
Баба: не бе
Ние: а какво ?
Баба: влезнахме само да постоим. :D

mimsit0o0o
11-25-2009, 11:29

:shock: ама сериозно ли? :-o :shock:

Да :shock: :shock: :shock: За съжаление :D :D :D

clever
11-25-2009, 12:21
^^не ти вярвам :razz:

dessko
11-25-2009, 14:03
^^не ти вярвам :razz:

и аз... 8-)

mimsit0o0o
11-27-2009, 11:11
Не бее бзк..Представете си ако го беше испил :-D :-D :-D

Biskfitka
11-27-2009, 12:27
Не бее бзк..Представете си ако го беше испил :-D :-D :-DА ся бзк щото никой не повярва ли ;д?

blueprincess
11-28-2009, 06:58
Един път седя до много късно и гледам телевизия.И майка идва и ми вика...
Тя:Бързо загасвай тоя КОМПЮТЪР че ей ся ще цъкна на мишката... :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
Тя горката така се обърка а искаше да каже "Бърза гаси телевизора че ей ся ще цъкна на копчето и аз ще го изгася" :D :D :D

maybeline
11-28-2009, 10:07
майка:е как да го таковаш тва сега :lol:

WhitEShadoW
11-28-2009, 15:28
Днеска:
Баща ми: Айде, стига яде като мишка, гледай как трябва да се яде чиния... :-D

kuklichka_bg
11-29-2009, 14:25
Аз:Ей,че яка песен как да не скочиш?
Баща ми:Да,от терасата.

:grin: :grin:

BeezyJey
11-29-2009, 15:02
Начи аз съм си откраднала дистанционното (понеже хола ни е има две стъпала между хола и трапезарията) и баща ми вижда,че го няма и ми вика : Дай тука вилицата да си гледам новините бе !! :D Нали се сещате кво искаше да каже ? :D :lol: :razz: 8-)

dessko
11-29-2009, 16:06
Аз:Ей,че яка песен как да не скочиш?
Баща ми:Да,от терасата.

:grin: :grin:

:razz:

mOBSCENE
11-29-2009, 17:22
Седим си със сестра ми.Настъпва една мълчание и в същото време ме гледа странно..
Аз:Какво ти има ,бе како?
Тя:Изглеждаш жадна!
Тя:Като ходиш да си сипеш нещо ,сипи и на мен..
:shock:

insane7
11-29-2009, 18:09
Баща ми се прибира от работа и го виждам пред блока и говорехме с една приятелка нещо и аз й викам:
Ее, колко съм умна само! 8)
Бащата: Да, като на агнето майката..
:lol:

MissHouse
11-29-2009, 18:53
на4и мама и тате са разведени и аз се прибирам от татето и тя вика : даде ли издръжката ? и аз : ъ не . и тя : пф задник :-D .

слизаме по стълбите и се разминаваме с няква обле4ена супер шантаво и мама вика : ако се обле4еш тъй ще бутна по стълбите .

аз : тати си има ново гадже . тя : аа не е по хубава от мен :D

аз мама и брат ми се разхождаме по плажа и стигнахме нудисткия и те ме поглежда жално и ми вика : ох сори . и аз : не съм виждала толкова много пишки през живота си . пък брат ми : ем аз 4есто виждам своята брои ли се :D :D :D :D :-D
ина4е има още много ама ся не се сещам

kuklichka_bg
11-29-2009, 21:10
с майка ми гледаме филм

аз:Коя е тази актриса?
майка ми:Абе знам я......ъъ..как беше....абе ако ми я кажеш, я знам ама сега не мога да се сетя.

8-) 8-)

maybeline
11-30-2009, 11:16
аз:аааа тоя футболист е много добър
татко:да ама по характер :lol:

gabi7u
11-30-2009, 16:57
пресничко :D
мама (по телефона) : пак не го вдигаш (за телефона става въпрос)
аз я поглеждам :shock:
мама (на мен): не си и помисляй това което си мисля че мислиш че ще ти измисля едно измислено наказание :D

danibebi
11-30-2009, 18:28
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

danibebi
11-30-2009, 18:37
Ами веднъж играем с баща ми на карти на 66 и той нещо се изцепи: "Майстор раздвава, дрислъо под ръка" :lol: и познайте кой беше под ръка....хъх
И баща ми веднъж ми държеше лекция за псувните, че не трябвало тей да се говори особено на сестра ми (мале кат са скараме с нея лошо става) ама след малко гледа някъв мач и кат изпсува нещо яко :"Ей да ти е*а майката, жълт картон няма ли...лъохман с лъохман"
:lol: :lol: :lol:

sTiLLyt0
11-30-2009, 19:32
аЗ: жалко, че в България не всички празнуват Хелоуин(не съм сигурна за правописа на тази дума :oops: )
тати: маниии бе, няма да празнувам българските празници, ще празнувам некви тикви хохо и още как
:D :D :D

des7royer
11-30-2009, 19:57
[08:55:12] damataskameliite: ккаво пише на снивмката
[08:55:15] damataskameliite: ти
[08:55:17] damataskameliite: шефе
[08:55:21] ` Симо: нищо бе
[08:55:26] ` Симо: шефче
[08:55:36] damataskameliite: какква злоба бе
[08:55:40] damataskameliite: кажи кажи
[08:55:48] damataskameliite: оо
[08:55:52] damataskameliite: и псуваш
[08:55:55] ` Симо: ааа
[08:56:01] damataskameliite: какво
[08:56:03] ` Симо: тва заради 1-дна игра
[08:56:04] ` Симо: ;Д
[08:56:10 | Edited 08:56:14] ` Симо: споккоо бе
[08:56:11] damataskameliite: да бе
[08:56:22] damataskameliite: ;)
[08:56:27] damataskameliite: ша та бъхте
[08:56:35] damataskameliite: апропо

Това си пиша с мама... Тя е оттатък на другия комп :lol:

kykLaTaa
11-30-2009, 20:22

DopeBG
11-30-2009, 22:16
Пържен сетар на скара и лимонада на вилица: баща ми когато дрънне 2 3 ... =)

peeety
12-03-2009, 13:34
Аз: искаш ли вафла?
брат ми: не, изяж я ти.
аз: епа аз вече я изядох
:)

ef4etyYy
12-03-2009, 15:59
вечеря. ставам аз да сложа още сирене, че сме го изяли
майка ми изцепва: :shock: глей го па тфа нема 5 минути и вече бърза за скайпа че някой ше й пише :shock: :?
аз: :shock: :shock: станах за сирене бе :o
баща ми(поглежда многозначително майка ми): те мъжете не са по-важни от сиренето бе 8-) !
е умрех :razz:
попълвам бланки за някакви документи, и понеже досега майка ми ги попълвала, изцепва: числата ги напиши печатни
аз: :shock: НЕ! правописни ще ги напиша :razz:
буди ме майка ми, ама аз съм супер сънена и не осъзнавам кфо говоря.
тя: ставай.
аз: тоя път не бях аз.
тя: А?!
аз: не съм ти аз виновна, че не можеш да си отвориш поста!
последното което видях преди да заспя отново беше погледа й >> :shock: :shock: :razz:
баща ми: искате ли да си земем заек? щеше да седи сега при нас на масата и да лапа от купата със зеле.. :lol:
аз: мамо имаш ли нужда от презареждане?
тя(готви): не ся
аз: що, да не си без уши :shock: ( исках да й прочета едни смешки)
майка ми: чувствам се подритната :? :o
баща ми към майка ми: да ама лапаше манждите на майка ми у Видин, нали :x ??
майка ми: :shock: че що не ме заведе в ресторант, а ме заведе у Видин да лапам манджите на майка ти?!? :shock:
аз: :razz: :razz:
баща ми: и те се чудят ква си ти, сички с някой и изведнъж ти
майка ми: аз не бях с тебе аз бях в колата :shock: аз(пак) : :razz:
праща ми линк на некфи кончета, и малкото цвили на майка си и тя се радва...скайп:
аз: да дойда ли да ти изцвиля (тя в съседната стая)
тя: :shock: :lol:
баща ми: абе тихо бе, не я закачай, че е ранена.. във зъбъ ( за мен стааше дума :shock: :razz: )

ох не у нас е пълен цирк, мн ми е забавно :razz: обичамм си ги 8-) :-) :booooomb:

knadoi
12-03-2009, 18:58
обикаляме един магазин
мама - тукаа..водки,бири...студено става!обръщай!
:D
майка ми звъни
тя-кво правиш?
аз-ям
-ама...яде ли преди тва?
аз-дааа
тя-абе остави малко и за утре бе!не всичко е за тая вечер!ее..
аз-и за кво ми звъниш?
тя-да видя дали си яла....
:x

tItEufFf
12-03-2009, 19:14
Аз: Мамо, гледай "ягуара" там. Страхотен е ..
Мама: Да, и какво излъскано лъвче има

tanchu
12-05-2009, 16:42
татко:Аре бе кога ще станат тея целувкии гладен съм
аз:ее след малко ...докато се завъртиш още малко и те ще са готови
татко:ясно..бая време ще се въртя :D
аз: :D :D :D

clever
12-05-2009, 18:23
обикаляме един магазин
мама - тукаа..водки,бири...студено става!обръщай!
майка ми звъни
тя-кво правиш?
аз-ям
-ама...яде ли преди тва?
аз-дааа
тя-абе остави малко и за утре бе!не всичко е за тая вечер!ее..
аз-и за кво ми звъниш?
тя-да видя дали си яла....
:xomg :lol: :lol: :lol:

kuklichka_bg
12-05-2009, 18:32
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Аз веднъж прибирам се към 4 и лягам да спя,и майка ми явно ме е чула и идва в мойта стая и погледна към леглото и аз даже я погледнах и замина и след малко получавам смс "Няма ли да се прибираш?" 8-)

баща ми:"падна ми сърцето в гащите"
8-) 8-)

майка ми стои и търсе една книга
баща ми:"какво правиш?"
майка ми:Абе търся една книга,виждамя че е тук,но не я знам къде е"

8-)

sunny22
12-08-2009, 15:05
Редовно ми се случа майка ми да звъни по домашния и
тя:Пробра ли се?
аз:ами кака иначе ще вдигна
тя:е нищо аз да си попитам...
...............
аз:мамо утре ще ходя на изложба
тя:на кой?
аз:на котки,що?
тя:кажи на баща ти да те закара
баща ми:ааа няма!пак да ми се надуе главата от лаене!
аз: :smt082 :smt082

има и още много...

anity92
12-10-2009, 16:54
спомням си преди 4 дни на никулден баба ми беше купила риба ... и идва у нас и казва на майка ми:
-изпържи тази риба пък аз по-късно ще дойда да я взема...
и на майка ми и се наби в главата тази риба и тъкмо се прибирам у нас и тя ми изтърсва:
- айде стига си ходила наляво надясно ами давай да пържим тази БИРА че баба ти ей сега ще дойдее 8-) ...
и ест моята реакция беше ето такава --->> :shock: ... :razz:
след това майка се усети каква глупост изтърси,но много се смяхме ....

бтв написано не е толкова смешно ама... все тази : ))

paramore159
12-12-2009, 09:17
от днес.баща ми яде мекици и нали хубаво си хапна човека и остана една мекица и майка ми му вика : айде изяж я де само една е! и баща ми се изръси: а да бе да си разваля фигурата !! :D :D :D :razz: :razz: :razz: 8-) 8-)

Gerityyy08
12-12-2009, 18:40

Aпхахахахахахах....... :D
Изроди... :D

Мойта майка пък беше сбъркала няква мацка, която супер много приличала на мен в гръб, и такава както вървяла зад нея я дръпнала за ръката и се изцепила "Ти нали уж рисуваше вкъщи?!" ...И в момента в който мацката се обърнала и двете не са повярвали направо... :-D
Въпреки че това не е родителски бисер, а направо извергщина, е такова, да си сбъркаш собственото дете с някво друго...пхах

същност ме наведе към една историйка

Веднъж докъто чичо ми се разхождал с братчетка ми той утишъл да разглежда с нея някъф магазин тя детските а той др ии до братчетка ми застанало др детенце високо колкото нея със същите цветове дрешке и чичо се нагледал и хванал др дете за ръчичка и тръгнали към колата...Стигнал той да я качва и видял, че не е тя

-Ама ти не си Ивана!! Къде е Ивана?

Върнали се на същото място дето я бил оставил а на нея лигите и изтичали по ветринята.Видял майката на др дете и и го дал и си зел неговата щерка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а на жената и идело да го набие с чантата а той се спуквл от смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

aniie
12-12-2009, 18:46
Баба ми на домашния : Алооооооооо, прибра ли се
АЗ: Няма никой в къщи..
И тя ми затвори :razz: :razz:

didivid
12-13-2009, 13:59
Вчера баща ми отваря някаква туршия и вади един бял домат от буркана и аз:
– Абе, тате, тоя домат защо е бял?
– Защото е зелен!
Аз се разсмях и той след 10 секунди се усети какво е казала и прихна да се смее! :D :D :D :D

lovey0u
12-13-2009, 16:33
гледаме с баба ми нещо по телевизията и покават някакъв мъж с огромни мустаци и баба ми:"Пуу, да ти сера на мустаците" :razz: :razz: :razz: :razz:

monttitty
12-13-2009, 18:19
един ден пък докато вечеряхме, аз и сестра ми се бяхме много разлигавили и майка ми ми вика: "Абе не яжте докато вечеряте!!!" :D :D :D

viqnkababyy
12-13-2009, 19:03
Наще не правят такива бисери, но един приятел беше в Англия лятото и като сме излизали ми разправя следното :

- Отиваме с мама в хр.магазин в Лондон и тя влиза и вика
Хляб, хляб и показва с пръста 1 :razz: :razz: :razz:

waterflame96
12-14-2009, 07:51
Майка ми снощи и днеска беше просто машина за бисери!
Снощи пускам си The Voice и дават Lady Gaga - Paparazzi и аз нали си пея и то вече към края, последните сцени дето "991 Emergeny. - I just killed my boyfriend" и мама идва и поглежда и вика "Кво е тва бе? Мики Маус?" :lol: :lol: :lol: 8-) :D

Днеска сутринта, тръгва тя за работа и посяга да си вземе шала от закачалката и в същото време й пада мойта ръкавица и тя като изпищя "АА!!! Отрязана ръка!!!!!!!!!" :D :D ужас.. :D

Пак снощи, гледаме 101 Далматинци и нещо споменават, че едното куче се казвало Щастливко(lucky) и тя се обажда:
- А! И аз си имах едно куче Лъки(lucky)... ама майка му го изяде... :D :D :lol: :lol: :razz:

Madeyed
12-14-2009, 07:59
Сините сливи са червени защото са зелени :lol: :lol: :lol: Тва е от баща ми

TheImmortaL
12-14-2009, 08:20
Хах..Майка ми звъни веднъж на домашния и вика "Къде си" :shock: :lol:
Олее умрях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

miminka__94
12-14-2009, 20:49
еми брат ми се гледа в огледалото 20 мин и се радва на себе си (по-голям е от мен) и пра баба ми стой и му се радва и вика виж виж Миме(аз) брат ти как прилича на филмова звезда ... и аз викам мдаа прилича на Шрек 8-)

MetalZone
12-15-2009, 17:04
Едната баба ми разправя

Тя: Купи бъзакълно!
Я: Такова като теб ли?
Тя: Не, бе безалкохолно!

Пък чета си бележката оставена на масата

"Обели картофи без да ги белиш"

Мн има още.. хХ

malkyanonim4e
12-16-2009, 16:27
Днес отивам на училище и с един приятел попринцип винаги двамата ходим и майка му в училище...И вика...

ТЯ:Айде че закъснявате...

ТОЙ:Еее споко...ние имаме класна сега....

Тя:Айде хубаво прибирай се вкъщи тогава... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п Тогава се посрах да се хиля...А тя жената имаше в предвид хайде качвайте се горе.

Shadowsogirl
12-16-2009, 19:50
Аз уча, баба ми гледа телевизия, където дават интервю с някакъв политик. И тя по едно време "Да го духат бе." Аз се хиля и викам "Бабо, дай го по цивилазовано кажи просто ДГД." и тя "Ми те да го духат цивилизовано." И аз вече туш и под масата. :D :D :D :D

clever
12-17-2009, 10:56
тук предполагам се включват и наши бисери вкъщи ;)

вечерям си аз с наще и казвам на котката-Спри да ми гризеш камерите !!и после като се усетих леш :razz:
исках да кажа да не ми гризе джапанките но учих по любимата ми биология за Сърце и ... ясна е работата :lol: :lol:

:lol: 8-)

BeCool92
12-17-2009, 15:20
Един френд много ме дразнеше че неставаше от компютъра иначе беше мн печен и отивам да го викна един ден навънка за разцъкаме футбол и звъна у тях,отвара майка му и вика един момент и затваря вратата..и се чува следния разговор:..
-Любославеее ела търсят те
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам
и пак той - Еееееее мамо ма що изгаси бушона :X :booooomb:
:-x

:lol: :lol: :lol: :lol:

kriskataaa
12-17-2009, 17:15
мм...преди две години гледах някакъв филм на компа .. не помня кой...и майка ми и баща ми тъкмо илзизаха някъде...и само баща ми минава покрай мене..и ми вика : първите ти стъпки към наркотиците и груповия секс ще започнат чрез филмите " и аз такава седя и го гледам няква лешната ;Д

или пък един път се бях ядосала на майка ми и викам : "мноу си тъпа! " и тя ми вика : " сещаш са,че сме една рода,нали ? каквато съм аз..такава си и ти,скъпа" ;Д тогава мн яко ма затапи ;Д

MorningGlory
12-19-2009, 23:46
лелее умрях да се смеяя на тия бисери...тая тема толко време ми отне да я прочета...а иначе и майка е машина за бисерии и глупостии :grin: 8-)

Пример:
Аз и мойта най-добра приятелка сме у нас лятото, имахме няква работа на компа но се заплеснахме в едни списания на пода да четем и щот прозореца беше затворен а преди тва бяхме яли някви печени меса а у и майка влиза с гръм и трясък и :
- Абе тва тукаа :-o тукаа мирише на прегорели мадя бе ?! O:) :-x
:booooomb:
и аз и фр-то мии тушш са таркаляме по подаа... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)

другоо дет е по скоро :
...беше мн студено а аз са прибирам премръзнала от вънка...
мама влиза в кухнята а аз на мивката ръцете си мия..и тя :
Тя : - Еее аре де спирай тая вода стигаа са пличкаа... :x
Аз : - аа остай ме на мира де студено ми е [-X
Тя : - няма остай ме....

и тръгва да ми спира водата..ама место водата да спре ..тя изгаси лампатаа :shock: :lol: 8-) :D :D :D

или пък вървим по улицата пресичаме и тя : аре ма овцаа.... побързай да не те сгазии тая кола...и аз : ам да е овца съм..ама нали знайш че аз произлизам от по голямата овца.. [-( 8) 8-)
и тя : :shock: :razz:

друго не се сещам сегаа но има още сигурно хиляди такиа бисери и простоти 8-) :-)

waterflame96
12-20-2009, 17:52
Един френд много ме дразнеше че неставаше от компютъра иначе беше мн печен и отивам да го викна един ден навънка за разцъкаме футбол и звъна у тях,отвара майка му и вика един момент и затваря вратата..и се чува следния разговор:..
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам

:lol: :lol: :lol: :D :D :grin: :grin: :lol: :lol: :razz: :razz:
Тва изби рибата!! :razz: :razz: Ако бях на твое място просто щях да умра от смях пред вратата...

BeCool92
12-20-2009, 19:18
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам

Тва изби рибата!! :razz: :razz: Ако бях на твое място просто щях да умра от смях пред вратата...

Само къде сълзи не ми потекоха :D:D

knadoi
12-22-2009, 07:20
преди малко...
тати-Надее?Стана лии?/влиза в стаята/Я да ти вида очите отворении..Надииии...Ставаа аай.../сяда на леглото...опитва се да ми отвори очите.../Хайдее Надииии ставаааай.../запушва ми носа.../Айдеее...Ако станеш до 2 минути ще пусна на урок по математика(ммм..изкушение... )!...Ставай дее...Ще вода до едни палачинкии!Много са вкуснииии...Ставаааайййй.... ф кво се занимавам
рано се сети да се откаже.. :?

iiordanova
12-22-2009, 08:37
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам

Само къде сълзи не ми потекоха :D:D

maybeline
12-22-2009, 10:40

xoxi
12-22-2009, 17:41
Аз: Къде са лампичките ?
Баща ми: Те ги е...

finger4o
12-22-2009, 18:05
Днеска сутринта рано ставам за даскало, там приготвям си глупостите, и майка ми излиза малко преди мен за работа и ми вика от вратата : Лека нощ... :D :D :D

m1nich3t0
12-22-2009, 18:17
Седим аз,сестра ми и майка в колата, чакаме тате да излезе от магазина и сестра ми се цепи:
Ама мамо пък тате гледа мацки ...
Мама:емии то оставаше и по мъже да се заглежда ...

kuklichka_bg
12-22-2009, 19:06
Викам на баща ми "абе ти май имаш големи уши" и той "на мен всичко ми е голямо"
ест аз веднага се сетих за глупости той човекът не е виновен 8-)

lumzz
12-24-2009, 20:28
:D :D убихте ме !! :razz: :razz: :razz:

при мене няма много смешни ама.. няма нищо 8-)

мм..баба ми тя е от село ии с нейния диалект не се разбираме много :D ии бях на гости при нея.. и сутринта ставам аз отивам в кухнята и гледам няква бележка.. чета следното: купи един лихен (леген) и едни журапи (чорапи) от магазина.. :D и аз цял ден разшифровах кво е написала 8-)

тати пък одеве седя на компа ама днеска нещо съм депресирана 8-) и не ми пука за нищо..и той идва взима една торба голяма и ми я слага на главата и аз си профължавам да си чатяя.. и тои взима друга и ми я слага на главата.. ама аз не спирам :D и той ми удря един шамар :D и аз оу.. ама пак продължавам.. и той... ем да ти еба майката тъпа и си излезна... не го видях повече :D

иначе има мнн смешни ама до преди малко бях депресирана :D ии не ми се мисли ся ...

XTREMEFREERIDE
12-24-2009, 20:53
Аз тропам на вратата на банята,чакаща майка ми да си свърши физиологичните нужди със пълна с паста за зъби уста.
Тъ,тропам аз и отвътре се чува: ВЛЕЗ! :shock: :lol:

Biskfitka
12-25-2009, 08:23
Аз тропам на вратата на банята,чакаща майка ми да си свърши физиологичните нужди със пълна с паста за зъби уста.
Тъ,тропам аз и отвътре се чува: ВЛЕЗ! :shock: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BeCool92
12-25-2009, 09:47
Тъ,тропам аз и отвътре се чува: ВЛЕЗ! :shock: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Toва ме подсети..отивам оня ден на даскало в кенефа да пусна една вода и глеам че са затворени вратите и тропам и се чува - Кой ееее? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vannsz95
12-25-2009, 13:35
Оле разбихте ме от всякъде! В момента не се сещам за гафове на наще. Като се сетя шее постна малко :P

Backstageh
12-25-2009, 16:42
Ядем си ние и по телевизията дават някъв Дядо Коледа,ама с руса перука..И аз разбира се реагирам:
-Абе т'ва..Женско ли е,мъжко ли е?
При което чувам от баща ми:
-Па що не отидеш да провериш? :shock: :shock: :shock: :shock:

maybeline
12-25-2009, 18:22
баща ми вика ей ти си засипана с пари дае*а..на мене поне едни презервативи да ми бяха купили пък то нищо :lol:

ecstazy
12-25-2009, 19:18

Toва ме подсети..отивам оня ден на даскало в кенефа да пусна една вода и глеам че са затворени вратите и тропам и се чува - Кой ееее? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМА ТАКОВААААААА АААААААААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt046 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

LadyDy
12-26-2009, 06:46
Една вечер бяхме на гости на наши приятели. Пътуваме към нас (към 12 часа беше) и на едно кръстовище гледам мъж и жена, седят 1 до друг, ама мъжа беше пиян...жената му говори нещо, тъкмо завиваме и гледам, че човека съвсем спокойно си пикае до едно дърво. В тоя момент баща ми се изцепва: "Затова се пие в умерени количества, че после да не береш срам по улиците като ти даде зор" :razz:

Six
12-26-2009, 09:17
Баща ми чете списък за пазаруване (написан от майка ми):
- Сладък... п-петъчееен... порцелан?!
Ние с мама шок:
- Какво четеш, бе?
- Ми ето виж, че така пише, пък! :x
- Сладки пакетчета за децата :lol:

Вчера във влака; майка ми към баща ми:
- Оффф какво пак седна до мен та само да ми пречиш и да ми е тясно.
- Аааа няма как - всяка муха си седи до лайното - тати.

WhitEShadoW
12-26-2009, 15:34

:lol: :razz: :lol: :razz: :razz:

BeCool92
12-26-2009, 20:20
Треаше да се хвърли боклука днеска и бащата идва и ми вика
-Айде бегаи да занесеш на мангалите чувала с подаръци :D :D :D

danibebi
12-26-2009, 20:34
Аз- aко това се нари4а зима,да се гръмна [тъй като ми беше много жега] :-D
Кака-ами гръмни се :lol: :lol:

Кака ми мн пъти ми е казвала,4е ще ме срита [е не на сериозно,разбира се] :shock: :lol: :lol:

Бях задрямала и казах на майка ми,4е дремя и тя-стани и се разходи,4е да ти мине :shock: :lol: викам е аз искам да дремя..и пак..и след малко-стани пусни елхата да свети :lol: :lol: :D

Има и други,но ся ме мързи да пиша.. :lol:

unwritten13
12-27-2009, 06:43
Сутринта будилника на баба звъни...
Баба: Алоо, моме що ти звъни толкоз рано телевизора..
:-o

marin4itu
12-27-2009, 10:06
Треаше да се хвърли боклука днеска и бащата идва и ми вика
-Айде бегаи да занесеш на мангалите чувала с подаръци :D :D :D

:D :D :D :razz: :razz: :razz:

PurpleSand
12-27-2009, 14:16

:razz: :lol: :razz: :lol:

crazymm
12-27-2009, 21:03
дядо ми яко се беше натряскал вчера..
аз се прибрах към 9, той ми звъни към 10;30 да ме пита къде съм и няма ли да се прибирам ;д
аз: абее, в другата стая съм
той: как ша си в другата стая, няма те в никоя стая..
аз: бе, ела да видиш, тука съм
той: недей лъжи, няма те
затворих му и отидох да се покажа :D

st3f1too
12-28-2009, 07:40
Вчера :lol: :lol: :lol:

Мама:Иди да те измият чинйте :lol: (искаше да каже да ида да измия чинийте) :D

tanchu
12-28-2009, 16:40
говорим си с баба ми за едни палачинки как се правят и ми обяснява там..и вика: те са хубави на другия ден,тъй че ще ги ядем неска а утре ще ги направим :D

BrainlessROCKBABY
12-28-2009, 18:50
e, не е точно родителски бисер, но се сцепих от смях..

~says: ТЕ И 3МАТА СА СЛЕДВАЛИ В ГРЕМЕНДИЯ

Neopitom3na
12-28-2009, 19:43

teenems
12-29-2009, 17:03

ахахахаа :lol: :lol: :lol:

ef4etyYy
12-29-2009, 21:46
^ :razz: няма такива хора просто..
баща ми ме сцепи от смях вчера.. говорим си по телефона:
той:и какво ще правиш утре?
-м на кино съм
-аха.. аз мислех да се видим.. абе хрумна ми нещо! искаш ли да те водя на кино? и без друго няма какво да правиш.....
-ъ? казах че съм на кино и ти ми викаш айде на кино? ъъъ 8-)
-аа.. не съм те чул 8-)
*** по-късно в същия разговор, пак той:
-аз вчера станах късно а днеска мн рано и до 12 само се прозявах.. така че да знаеш втория срок като станеш първа смяна...............(продължи да дрънка)
-ъ... абе шмааткооо :razz: аз сега съм първа смяна беее :razz: :razz: :razz: ( и се сцепвам да му се хиля)
-О.О аз що не знам?!
-ми ти що тогаа ми звъниш всеки ден след два часъ бе :razz: :razz:
-.. а е не съм усетил :oops:

днеска съм се подпряла на вратата на банята и се хиля на майка ми(беше направила някфа простотия 8-) ) и Н. (нейн приятел) идва и ми вика:
-след малко ще сме готови и ще ти пуснем нета
-окей, вземи мопа, че мама го иска..
.. той, както беше тръгнал към хола, се обърна, изгледа ме и продължи..
аз: :shock: казах да земеш мопааа :razz:
той: така ли :shock: :shock: кога бе :?

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-30-2009, 10:24
Мамо,а на кой е тази касета?
Е как на кой да е наша си е!
Изпълнителя мамо изпълнителя...
Аааа не знам!

ecstazy
12-30-2009, 13:16

ахахахаа :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mar7inaaa
12-30-2009, 17:25
Наяждам се аз и отивам да си измия чинията и в мивката има още една и решавам аз да ги измия и баща ми:"Ама,ама.. ти какво правиш?Да не миеш чиниите?" и аз:"Да!" и той: "Уау бързо Анетке (майка ми) донеси камерата!Донеси бързо да снимаме !" ;д 8-)

(Понеже не си падам много по миенето на чинии ;д и татко все гледа да ме избъзика)

mopsU
12-31-2009, 10:14
Майка ми се прибира от работа и цялата трепери и аз и викам кво стана бе и тя ами качвам си се аз в колата и някакъв кара през целия път след мене и аз завивам вече и оня ми сече пътя вика спирам колата заключвам се въре и оня слиза от колата и аз гледам баща ти ... :razz:
---------
Разхождаме се с татко и пред нас върви някаква жена ама направо не се трае с дълго палто високи ботуши главата вирната нагоре стъпва тежко изобщоо не можеш да и се обадиш .. :D и гледа я гледа я той и по едно време я гледаме тя паднала на земята и татко ааа тва майка ти :razz: :razz: :razz:
---------
Аз:
- Таткооо излизам
Татко:
- Къде ?
Аз:
- Не знам още
Татко:
- Е как така не знаеш къде отиваш?
Майка:
- Остави я бе тъкмо ще си почина малко от нея.
Аз:
- Да се изнасям тогава ?
Майка:
-Къде това щастие .. :shock: :D

WhitEShadoW
12-31-2009, 10:26
Майка ми се прибира от работа и цялата трепери и аз и викам кво стана бе и тя ами качвам си се аз в колата и някакъв кара през целия път след мене и аз завивам вече и оня ми сече пътя вика спирам колата заключвам се въре и оня слиза от колата и аз гледам баща ти ... :razz:
---------

:razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :razz:

unwritten13
01-03-2010, 18:13
Татко ме зима от уроци и нещо ми разказва и ми вика:
Той: Ти помниш ли когато...
Аз: Кво?
Той: Е, как пък да помниш, ти тогава не беше родена... :D

lilincituuuu
01-03-2010, 18:29
Майка ми веднъж звъни на домашния, аз дигам и тя ма пита: Къде си?! :shock: :razz: умрях от смях :lol:
Веднъж баща ми тръгна на някъде с една чиния, без да са усети че е с нея в ръка и майка ми го вижда и вика: Къде отива ТОЯ бе :razz: :lol: на момента толкова смешно призвуча :lol:
или баща ми ме пита за хардуера на компютара и темоподобни глупости да му обясня и накрая: а кое беше периферната памет :lol: аз отговорих: тази, която ти имаш :P каква периферна памет в компа е :razz:
или майка ми като са ядоса и изцепва нещо от сорта: егати му :lol: или тя си е измислила лаф: тюх, брях де да се не види :razz: :razz:
не си спомням точно за какво, но говореха с майка за кокошки и петли :lol: трябваше да копуват за готвене, баща ми пита какво да взема кокошка ли?! майка ми: Не, може и петел, ама да е мъжки :razz: :lol: :razz:
Тати ми казва: ади бе, защо не ми донесе вилица..
аз: кога си ми казвал пък за вилица :shock:
той: аз ти казах, ама ти не беше тука :razz:

ef4etyYy
01-03-2010, 18:37
8-) Нова година .. седим си ние с наш'те и ядем.. Васил Найденов участва в някфо предаване и пее "като дим в комина детството отмина..." при което баща ми се обръща, поглежда въпросително телевизора и казва "то живота му отминал вече, той за детството ми лафи :? " и ние с майка ми се задавихме :D :D

след малко майка ми и баща ми си говорят:
баща ми: тоя кой е?
майка ми: Васко Кеца
-А тоя до него?
-Васко Кеца (майка ми даже не погледна кого сочи баща ми 8-) )
-До Васко Кеца е Васко Кеца :shock: е да, добре :?
-Добре де Васко Маратонката 8-)
-Ама то е жена бе... :o
аз и мама пак леж :razz:

същата вечер
аз: айде мерси наядох се чао
бащата: саламче няма ли да си вземеш за десерт?
аз: :shock:
той: ъъ бисквита де обърках се :D

Обсъждаме какво да купим на братовчеда..
-не искам да купувам играчка, момче на 14 години с играчки ш се разправя, не искам :x
- :shock: ъ, баща ми.. той ще стаа на 11 :razz:
- :shock: мале мн съм зле..
8-)

сутринта лежа на леглото на майка ми, не мога да се събудя.. при което тя изцепва "на тва синьото добре ще му стоят бели снежинки" .. аз скочих казах "КАКВОООО :shock: :shock: ?!", огледах хубаво стаята и не намерих никъде синьо и я погледнах въпросително 8-) жената успя да промълви само " :shock: за лака ти говорех.... :shock: " :lol: :lol: стресна се жената къф съм дивак 8-)

8-) :booooomb:

lilincituuuu
01-03-2010, 18:43

Toва ме подсети..отивам оня ден на даскало в кенефа да пусна една вода и глеам че са затворени вратите и тропам и се чува - Кой ееее? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: НЯМА ТАКОВААААААА АААААААААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt046 :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
А мен ме подсети, в дскл тряаше да се преоблека и отивам в тоалетните, чукам на едната и се чува: -Алоо :razz: :razz:
~~~~~~~
Баба ми да са похвали за новия си телефон (мобилен) ми звъни:
Аз: - Ало
Баба: - Кой се обажда :razz:
Аз: - Бабо, ти ми звъниш :lol:
Баба: - Аа, да, верно, ти виждаш ли ми номера бе, да си го запишеш?!
Аз: - Да!
Баба: - Аз щ0 не го виждам :lol: :-P

и после ми звъни на домашния:
- абе, Лили, тока му огасна :razz: :razz:

DjBaloon
01-03-2010, 20:18

АХАХАХА
Е така не съм се смял :lol:

Di
01-03-2010, 20:34
Баба ми звъни на домашния и вика:
-Алоооооооооо
Аз:(с преправен глас)
-Добър вечер, вие се свързахте с БТК, Митко слуша,мога ли да ви помогна?
Баба:
-Абе дай ми Деян, че ми тряя бе,къф оператор мамка ти!

И затвори :razz: :razz:

breathless
01-10-2010, 18:19
Брат ми: 21 повече ли е от 5?
Мъм: Да.
Брат ми: Ами 500 повече ли е от 5?
Мъм: Да, повече е.
Брат ми: Ами стотин стотин повече ли е от сто сто ?
:D :D
п.с.: брат ми е на 5 //

MichellePhan
01-10-2010, 18:54
Брат ми: 21 повече ли е от 5?
Мъм: Да.
Брат ми: Ами 500 повече ли е от 5?
Мъм: Да, повече е.
Брат ми: Ами стотин стотин повече ли е от сто сто ?
п.с.: брат ми е на 5 //

BrainlessROCKBABY
01-11-2010, 13:51
татко: ше си купяя кокаинови дъвки..аа, тфаа.. никотинови, де :lol: :lol:

XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 14:04
татко: ше си купяя кокаинови дъвки..аа, тфаа.. никотинови, де :lol: :lol:

цепи мрака :lol:

DollDaggaBuzzBuzz
01-11-2010, 14:11
Това е от преди малко,докато татко играеше NFS,понеже колата му се завъртя ли какво стана там и той изтърси:
-Тъпицата ти мама!! :-o :-D
След малко го подгониха полицаите и той пак:
-Откажи се бе,друг път се отказват,тоз път не се отказват,въшката им мръсна!

Преди няколко дена имахме гости,и те нали си тръгнаха и аз почнах да прибирам сладките,чашите туй,онуй,и баща ми вика:
-Остави ги аз ще ги прибера(пък той попринцип е голям мързел).
Обаче аз си продължавам и той пак:
-Остави аз ще прибера.
И аз:-Да не си гладен,ако искаш ще ги оставя да ядеш?
-Не бе не съм,остави аз ще ги прибера.
-Не,ако си гладен ще ги оставя.(на мен вече ми стана смешно)

И вече ядосано ми вика :

-Айде прибирай ги!!
:shock: и почнах да се смея,и оправданието му беше,че толкова пъти съм го питала дали ще яде и съм го объркала :-o

Neftochimic
01-11-2010, 20:21
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам

ТВА Е УНИКАЛНО 8-) :lol: :razz: :razz:

XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 20:26
Мама: Мишоо..
Брат ми: А?
Мама: Твойта кожа..

:shock: :lol: :lol: :lol:

clever
01-12-2010, 13:06
майка ми: Не, може и петел, ама да е мъжки :razz: :lol: :razz:

hayxhahxh :lol: :razz:

clever
01-12-2010, 13:12
аахаъхъх :razz: :razz: :razz: :razz:

PurpleSand
01-12-2010, 17:00

:razz: :razz:

justwondering
01-12-2010, 18:18
моята ме кара с колата веднъж до училище (аз тогава ходех с метрото) и след първия час ми звъни и почва да ми се кара, че не съм й звъннала като съм пристигнала. :shock: :razz:

Shadowsogirl
01-12-2010, 19:56
Баба ми звъни на една нейна приятелка на домашния телефон да я пита нещо и вика "Ало, Русо, мари, къде си? Ааа, у вас си, викаш.". И аз :lol: :lol: :lol:

LittleMissSunshineE
01-14-2010, 18:22

Това си е направо виц :razz: :razz:

danibebi
01-14-2010, 19:03
Баба ми звъни на една нейна приятелка на домашния телефон да я пита нещо и вика "Ало, Русо, мари, къде си? Ааа, у вас си, викаш.". И аз :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tainaTaa
01-14-2010, 20:48
Аз : Абе, тате ти що нямаш сестра ?
Баща ми : Ми не знам, ти що имаш брат ?
Аз : Ми щото мама го е родила
Баща ми : Бе и аз съм помагал малко ... на килима на баба ти Цеца :lol: :lol: :lol:

Gretii95
01-15-2010, 07:09
Аз : Абе, тате ти що нямаш сестра ?
Баща ми : Ми не знам, ти що имаш брат ?
Аз : Ми щото мама го е родила
Баща ми : Бе и аз съм помагал малко ... на килима на баба ти Цеца :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WhitEShadoW
01-15-2010, 11:07
Батко ми си реже грейпфрут и изведнъж му хрумва, че трябва да си вземе чиния. Отива, отваря кошчето и ми вика:
- Ама то тука няма чинии! Къде са тогава?!

lilincituuuu
01-15-2010, 12:19
Баба ми щото не може още да се оправя с телефона си.. решила да го зарежда, сложила му зарядното, обаче в грешната дупка. Почна да се оплаква, че не може да го включи..
аз: Ми, нормално, падналати е батерията!
баба: Бе батерията си е вътре, всичко си е вътре!
аз: Бе, не бе, бабо, заряда е падналл..
тя: е къде може да е паднал *оглежда се по земята*
с брат ми умряхме от смях :razz: :lol:
и нещо се запъна с отключването, и аз я питам: изобщо знаеш ли как 8-)
тя: даа.. горе, долу и зеленото копче :lol: :razz: :razz:

Gretii95
01-15-2010, 18:14
Баба ми щото не може още да се оправя с телефона си.. решила да го зарежда, сложила му зарядното, обаче в грешната дупка. Почна да се оплаква, че не може да го включи..
аз: Ми, нормално, падналати е батерията!
баба: Бе батерията си е вътре, всичко си е вътре!
аз: Бе, не бе, бабо, заряда е падналл..
тя: е къде може да е паднал *оглежда се по земята*
с брат ми умряхме от смях :razz: :lol:
и нещо се запъна с отключването, и аз я питам: изобщо знаеш ли как 8-)
тя: даа.. горе, долу и зеленото копче :lol: :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LittleMissSunshineE
01-15-2010, 20:30

BeezyJey
01-15-2010, 20:57
Мама: Офф .. тая тъпа котка да я изяде рибата ,че ми писна да й чиста лайната ...
искаше да каже рибата да я изяде котката.. п.п. имаме рибка :D :-)

kyklichka01
01-16-2010, 15:40
оооо лафове много в наща къща :grin:

днеска съм тръгнала да готвяя...прибира се мама и нещо заспорихме колко олио да сложа в тавичката и тя накрая ми вика: абее ти ли знаеш повече къде готвиш от камара време а аз от вчера съм почнала :-D обърка се жената и аз само се изсмях и викам може бии... 8-)

__________________________________________________ ___

говориме си ние пак с мама и там за някви дискове да ми купиии и и викам зимаш двд диск пише 4.7GB на него и тя а па закво му е памет на тоя диск :lol: :lol: :lol: :lol: и аз като почнах да се хиляя :razz: :razz: и тя е какво бе?! питам само и аз продъжавам :razz: то тя е зле с компютрите ии затва така :D

Или пък баба ми: стани от тоя компютУр и иди до магазина
и аз мързи мее сяяя и тя: абе заминавай ми купи един пакет червен пипер и ако искаш си земи КОРОСАНЧЕ нещо квото искаш... :lol:

не са много смешни ама не се сешам за друго иначе и мама и тате ги ръсят еднии...умирам си с техх :-D :grin:

nerealnasmart
01-16-2010, 19:03
Майка ми по телефона стуринта :Много ти е лош езика (имам предвид,че говоря глупости и т.н.).
Аз: Да отида на лекар.
Мама: Може :razz: .
След няколко часа осъзнах к`во сме си говори :D .

Баба ми често казва " Да, тя ще влезне по компютъру." И аз ми да ще влезна в него много ясно :D Или трябва да се обадя на братовчед ми в Испания и казва "Говорим си по компютъра." :grin:

Какво да се прави хора. :razz:

nyxu
01-17-2010, 19:07
Хахахахахаах, умрях да се хиля !! :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Баба: Върви да купиш кайма за тупа сопчета !

gree_girl
01-19-2010, 20:17
Баба говори за сериала "Листопад":
-Ти гледа ли кво стана в Трилистника ? :D :D :D :D

XTREMEFREERIDE
01-19-2010, 20:54
^ :lol:

Аз:Пубертет означава,че момичетата започват да имат редовен месечен цикъл,а момчетата започват да произвеждат ХЕМОРОИДИ и да се окосмяват по лицето.Това означава.

После се усетих,че май бяха някакви друго -иди. :lol:

lilincituuuu
01-20-2010, 13:31
Брат ми неска се ядоса на майка: Ех, майка ти да еба! :smt014
майка: ми, горе е.. баба ти е много перверзна, да знаеш :smt001
:lol: :razz: :lol:

Biskfitka
01-23-2010, 20:10
Преди малко:
Майка ми-В четвъртък татко ви има РД!
Сестра ми-Кой татко? :-o

Neftochimic
01-23-2010, 20:27
може да имате двама татковци :-|

Biskfitka
01-23-2010, 20:48
може да имате двама татковци :-|100% Сигурна съм,че нямаме :D

Dj0uzey
01-23-2010, 22:47
Вчера си седим аз, майка и сестра ми (на 2г.) и аз нещо се ядосах и и счупих дръжката на количката за кукли и тя ме фрасна и ми вика:
Мама ти де*ааааааа пуу.. :-x
и аз: Я не говори за майка ми ма, майка ти де*а! :-x
и мама горката жена само ме поглежда и .. :shock: :shock: :shock:
и след малко зацепих и :grin: :grin: :grin: :grin:

Най - често се случва вечер преди да си легнат баща ми минава да ми каже да не седя до късно и аз винаги го дразя като му казвам, че сега си пиша с 20 момчета и няма как да ги оставя, и той:
Ооо.. спри се с твойте курвенски истории, да ни ти е*а майката!
и аз: то па се едно не го правиш всяка вечер :razz:
и той излиза засрамен :D

kyklichka01
01-23-2010, 23:08
днеска нещо си горовиме с мама и аз викам: мамо аз съм неопитомена красавица :-D и тя: леле как ш`те опитомим аз тебе..знаеш колко обичам такива зверчета.. (при което аз бях на земята) :razz: :razz: :razz:

magitu1
01-25-2010, 19:28
Снощи мама идва в стаята и слага сестра ми да си ляга, а на мен ми казва:
-Внимавай, до колко часа ще седиш на компютъра, защото към 11 ще дойда да вида дали си си легнала!
Аз - Добре бе мамо айде лека!
Става 11:20 и аз си лягам и пускам телевизора и по едно време телефона ми звъни и какво да видя МАМААА :shock:
Дигам аз -"Какво?" тя "Легна ли си", аз "Даа айде чао" и тя " Ама да дойда ли да провера" и аз " Ем ела само внимавай с кой ще ме завариш!" и тя след 5 сек вече ми е на вратата и ми вика "Какви ги дрънкаш бе лапеее само ме разкарваш" и аз " Не бе аз само за да ми донесеш вода!" ... Умрях си от смях като и видях физиономията!!! :-D :-D :-D

aniie
01-25-2010, 21:00

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DaemonBoy
01-25-2010, 21:10
Майка ми ми звъни от хола по GSM-a.Вдигам аз и ми казва:"Идвай, че мача започна." :lol:

Neopitom3na
01-26-2010, 11:47
Снощи мама идва в стаята и слага сестра ми да си ляга, а на мен ми казва:
-Внимавай, до колко часа ще седиш на компютъра, защото към 11 ще дойда да вида дали си си легнала!
Аз - Добре бе мамо айде лека!
Става 11:20 и аз си лягам и пускам телевизора и по едно време телефона ми звъни и какво да видя МАМААА :shock:
Дигам аз -"Какво?" тя "Легна ли си", аз "Даа айде чао" и тя " Ама да дойда ли да провера" и аз " Ем ела само внимавай с кой ще ме завариш!" и тя след 5 сек вече ми е на вратата и ми вика "Какви ги дрънкаш бе лапеее само ме разкарваш" и аз " Не бе аз само за да ми донесеш вода!" ... Умрях си от смях като и видях физиономията!!! :-D :-D :-D

knadoi
01-26-2010, 19:11
мама-мм ква торта съм направилаа
тати-да си оближеш пръстите..вместо да я ядеш...
и от 8 до сега я обсъждат :D

peshost
01-26-2010, 19:35
Майка ти толкоз рядко ли прави торти. :D

someonerandom
01-26-2010, 22:28
Мойта само ако 2-3 деня я врънкам :D :D

sunshinepp
01-27-2010, 06:32
Най - колоритното . . като съм била малка , майка е работила до към 9 часа, а баща ми ме е взимал в 5 часа от детската градина :) И седя си аз и си играя и става 8 и половина и баща ми ,ми казал " айде прибирай си играчонките, че майка ти - оная лудата пак ще вика по мене . ." И аз нали не разбирам малко съм било 5 годишно и тате ме оставя на съседката, за да отиде да вземе мама от работа .. съседката нещо ми говори за мама и аз като съм чула мама съм повтаряла "мамии оная лудата .. мамии лудата "

На море сме и аз пак така 4-5 годишна още не мога да говоря. .минаваме по някакъв път и виждаме някакво магаре при което започва спор с баща ми. Аз посочвам магарето, което пасе трева и казвам : Пасее!
Баща ми : А бе не е ПРАСЕ, магаре е !
Аз пак : Пасеее!
Баща ми : А бе не е прасе бе душко! МАГАРЕ Е!

Майка се застоява повече в тоалетната ( явно по голяма нужда ) а сестра ми се къпе в банята . . и баща ми се провиква на майка ми " Аре ма да не отвори лавка" счупих се да се хиля .. :grin:

Или пък се бяхме разбигавили мноого с татето и аз му скачам на врата той ме маха и вика бегай, че ми се пикае. . при което влиза в тоалетната и аз му гася лампата и той вика " Аноо светвай лампата, че не пикаем седнал, нема да оцелим дупката и майкети пак , че дудне! . . "

knadoi
01-27-2010, 12:20

тати искаше друга ,а мама искаше да пробва една нова
лигльовци cа и двамата ;D

blueprincess
01-28-2010, 08:02
Наще много се дънят..
Веднъж се бяха скарали и аз отивам при майка и я питам за кво са се скарали..А тя ми вика "Щото е свиня..Иде ми да го обеся та да пукне.."
При което аз не спрях да се хиля... 8-)

SkiCatA
01-28-2010, 10:42
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

tanchu
01-29-2010, 13:17
Татко се ядосваше на актриса от някъв филм:
-Офф ша стана и ща ударя в телевизора :D

girlche
01-31-2010, 18:28
Една вечер майка ми си легна в 22:30 и да може да почете малко и да заспи км 23:10. И става 23:09 и тя ми звънни на gsm-a и ми вика : яне, я ела да ми изгасиш лампата,че ме мързи :-D :-D

то не е бисер,ама ми беше много забавно,защото тя винаги казва,че мързела ми влияе много лошо и не е хубаво да те мързи :lol: :lol:

lumzz
02-01-2010, 18:36
не се сещам сега.. ама одеве:
татко - Еййй..Господ създал света за 6 дни, ние за толкова неможем една стая да изчистим :lol: :lol:

да не помислите че сме некви прасета :D просто имаше ненужни неща и все не ги махам ии така 8-) (незнам що ви обяснявам, ама карай 8-) )

ef4etyYy
02-02-2010, 18:38
-събуй си обувката и си оправи обувките педи да излезеш :-x
аз: ъ? :-o :razz:

uBuTo
02-03-2010, 15:18
ми 1 път бащата ми беше изцепил: "ходиш да пиеш марихуана" .. :grin:

lilincituuuu
02-06-2010, 14:10
Преди малко баба ми пак нещо ми звъни да ме пита за телефона си и вече се ядоса, че не разбира какво й говоря и изръси:
- Ааа . . не мога да му намея, майната не мога му намеря :-x да ти пикая на технологиите аз :-x
:razz: :lol: аз са разхилих мно яко и тя:
- Какво ми са лигавиш и ти бе .. ааа .. :-x и ми тръшна телефона :razz:

h0usel0ve3r
02-06-2010, 21:33
веднъж баба ми идва към компа ма няква такава на вид - няам кфо да прая,дързост и красота свърши .. и ми вика : ти ПОРНИ филми ли гледаш бе,че има таквиз звуци (пък аз цъках УоУ) мале напиках се да се хиля .. баба ми на дисковете вика дискети или кръгли касети .. абе тя е лудница .. един път компа ми цела седмица у сервиз на ремонт . накрая ми го донесоха и аз си пуснах някъв филм да гледам и тя ся идва насам и ми вика : донесоха ли ти от сервиза компутера бе бабо .. пък той точно до нея бучи та се не трай :D

Annity
02-06-2010, 21:56
оо около мене бисери колкото щеш то затва и не си играя да ги помня :-D всеки ден все някой ще изръси нещо :grin: ама се сещам един път в даскалу нещата ни бяха заключени в стаята ии бяха залепили ключалката :( даже накрая трябваше да разбият вратата.. таа една фр се обажда по GSM-a на майка си да и каже какво става ии майка и вика ама GSM-а ти в тебе ли е :lol: а пък напоследък татко ми се подиграва постоянно щото бях изръсила плЮжек вместо плужек :D

aniie
02-07-2010, 11:10
Амии снощи бях на РД на един мой роднина :D ии Колю (дядо ми) седи до менее "леко" пийнал така :razz: ии аз му говоря " Олее ся като ходих да си мия ръцете ф кенефа :D няква Откъртваше ли вътре кфо прайше ..ама тей се чуу..и аз не се стърпях и се разхилих мощно :razz: " и той чул , не дочул като ми вика " Аз никога не съм бил в КЕНЕФЕНВЕ" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ахахах.. умрях да му се хиля :shock: :lol: :lol:

ameli
02-08-2010, 12:44
баба ми решава кръстословица и ме пита:
- коя е столицата на Великобритания?
аз : - Лондон ...
баба ми: - къв Лондон бълнуваш бееее, аз те питам за Великобритания, не за Англия

:lol: :lol:

danibebi
02-09-2010, 11:53
Снощи едната ми сестра влезе в банята и аз питам другата-"в банята ли е"
Тя: Да
Аз : Изгаси лампата :lol:
А другата се провиква от банята : ее светнете лампата, бе :lol: :lol: :lol:

За други не се сещам в момента :D

nerealnasmart
02-09-2010, 16:12
Баба ми:
-Ето на пас тея жици в ушите. :-D

loko1
02-16-2010, 17:05
НА една автогара сме и баща ми вика ОТИВЪМ ДА ПИЯ ВОДА ОТ КЕНЕФА 8-) :razz:

TwistedAngel
02-16-2010, 17:25
Баба веднъж разглежда вестник и на една страница някакъв певец.Баба ми като се развика : "Да тъй келеша, да тъй, кой ти е казал пък на тебе че можеш да пееш. Пък певец станал..." :D

xoxi
02-20-2010, 19:33
Баща ми: Искаш ли варени яйца?
Аз: Не, не ми се ядът яйца.
Той: А яйца на очи искаш ли ?
Аз: Не, въобще не искам яйца.
Той: Еее.. тогава ще ти направя бъркани.

:razz: :razz: :razz:

GirLN
02-27-2010, 18:27
Еми.. то не е баш бисер,ама..

Бях към 5-6 годишно лапе и се бях скарала нещо с майка и й викам : "Айде стига ма..ма.. мамаа" [невинна усмивка] :lol:
__________________________________________________ ____________
Бях се хванала да готвя и баща ми гледа и ми вика :
-"Еее пак си сложила много вода, мама му де*ба"
Аз: - "Еми готви си ти тогава! Нищо няма да пипна повече!" и се правя няква на убидена и тряскам вратата.

след 5 минути

Татко: "Татенцее, айде да обелиш картофитее"

Amazingskill
02-27-2010, 23:08
Баба веднъж разглежда вестник и на една страница някакъв певец.Баба ми като се развика : "Да тъй келеша, да тъй, кой ти е казал пък на тебе че можеш да пееш. Пък певец станал..." :D

И мойта баба казва така :grin: :D Или пък пуснал съм си планета тв и баба ми се прозейва на тез курветини кой им е казал, че могат да пеят :shock: :D

Amazingskill
02-27-2010, 23:29
еми брат ми се гледа в огледалото 20 мин и се радва на себе си (по-голям е от мен) и пра баба ми стой и му се радва и вика виж виж Миме(аз) брат ти как прилича на филмова звезда ... и аз викам мдаа прилича на Шрек 8-)

хахахахахахахахахах :grin: :razz: :razz: :razz: Поставила си ги на място хахаха :D

girlche
03-04-2010, 21:20
Днес баща ми се обаща и ме пита :
-Как беше даскалото?
аз:
-Не бях ,защото нали съм болна
той:
-Дам.И как мина?! Изпитаха ли те ?!
аз: Татко, болна съм за това не съм на училище!
той:
-Тебе пък кой те е питал?! :D

gabi7u
03-06-2010, 09:09
По телефона: тя дъщеря ми само се опитва да ме пласира на някого :shock:

А малко по рано: аз се опитвам да и закопчея копчето. Тя: недей напъва, много съм тясна, няма да влезе. :lol:

tanchu
03-11-2010, 11:56
Сядам аз на стола и майка ми да ме плете на рибена кост ама отиде до тоалетната и татко както беше се излегнал на дивана става и вика: "Абе давай да те направя аз кво ще чакаш майка ти.Само кажи ква кост искаш от каракуда ли от шаран или от костур.Аз всичките ги мога " :razz: :razz: :razz:

pamii
03-11-2010, 17:28
Аз : Памии е гладна ..
Мама: Памии да млъкне, че гледам филм ;dd
Аз: Ама Памии е много гладна xD
Мама: Ама Памии е голямо лайно начии ей.. няма спокойствие :razz:

Brook
03-16-2010, 02:51
Майка си идва бясна от работа за нещо се скарват с баба взима да пребира един сътър и казва.
Мама:По-добре да прибера този сатърв преди да почна да реша глави.
И аз избухвам в буен смях и й казвам че по скоро аз да ни и отсека нейната глава.

YourBrutalNightmare
03-16-2010, 12:36
Аз: мамо, какво има за обяд ?
Мама: пържен чорап .. ааа пържени яйца

alexandraloui
03-16-2010, 15:18
Малко преди коледа аз майка ми и баща ми бяхме излязли да си търсим играчки за елхата и мама се изцепва:
-Еха виж кви ГОЛЕМИ топкиии,искам гии.
и баща ми нали той никога на разбира на време и след 5-6 секунди схвана (в другия смисал схвана не това което мама имаш предвид 8-) )
и я погледана с такавс трашен поглед а мама ми вика:
-кво напрайх пак
с една невинна физиономия
направо се напиках от смях :D :D :D :D :D :D

sunshine1
03-16-2010, 19:52
апък моя баща щото има мотор и на мотора му на български модела се превеждаа огнено острие, а на якето му пише the crow - гарвънът
и вика аз съм гарвънът с огненото острие и майка като почна да се хили и вика мен ме остройва така...
пфф не се сдържахх :razz: :razz:

danibebi
03-17-2010, 11:26
[quote="MetalZone"]Едната баба ми разправя

Тя: Купи бъзакълно!
Я: Такова като теб ли?
Тя: Не, бе безалкохолно!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

DevilWish
03-18-2010, 10:22
Баба ми:
-Ето на пас тея жици в ушите. :-D
Xaxaxxxaxa :D

_SwEeT_
03-18-2010, 11:59
kachvame se az i mama v asansiora ot p1rviq etaj i mama natiska pak p1rviq smesto petiq.. i 4aka
AZ: mamo natisna p1rviq etaj
TQ: ne e vqrno
AZ: mamoo.. :D natisna p1rviq etaj
TQ: asansiora e razvaleen :D:D:D:D

uBuTo
03-18-2010, 15:01
еми бащата един път много яко ме беше разсмял :lol: :на село сме си ние и идва една френдка до нас да ме вика .. аз излизам и гледам как бащата се задава с бойна стъпка и ни вика: "Вий к*чки малки ходите на центъра при мъжките да пиете марихуана!" .. и аз му викам "Да бе баща ми .. и мастика пушим 8-) " .. и той ме гледа някакъв такъв шокиран и ми вика: "Ама тя не се ли пие??" :lol: :razz: :razz:
или пък майка един път:
баща ми: Милкеее кво има за вечеря??
майка ми: П*тка със сирене..
баща ми: Вземи малко я измий че не ми се яде вмирисана! :razz: :razz:

alexandraloui
03-18-2010, 16:06
или пък майка един път:
баща ми: Милкеее кво има за вечеря??
майка ми: П*тка със сирене..
баща ми: Вземи малко я измий че не ми се яде вмирисана! :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz:

nerealnasmart
03-26-2010, 19:43
Майка ми:
-Жени, пак ли си говориш сама?
Аз:
-не мамо, говоря с баба!

ImmortalSportFreak
03-27-2010, 07:54
А малко по рано: аз се опитвам да и закопчея копчето. Тя: недей напъва, много съм тясна, няма да влезе. :lol:

Сядам аз на стола и майка ми да ме плете на рибена кост ама отиде до тоалетната и татко както беше се излегнал на дивана става и вика: "Абе давай да те направя аз кво ще чакаш майка ти.Само кажи ква кост искаш от каракуда ли от шаран или от костур.Аз всичките ги мога " :lol:
..аа не разбивате ме ! :D :D

annamari
03-28-2010, 19:00
моя изцепка
начи разглеждам, си аз ейвън става въпрос за неква маска за лице дет си я с;агаш и после я отлепяш от лицето и на картинката до маската пише отлепи тук
и аз като съм почнала да чопла с нокът, майка ми ме ебаваше 1 седмица :D

alexandraloui
03-29-2010, 08:28
моя изцепка
начи разглеждам, си аз ейвън става въпрос за неква маска за лице дет си я с;агаш и после я отлепяш от лицето и на картинката до маската пише отлепи тук
и аз като съм почнала да чопла с нокът, майка ми ме ебаваше 1 седмица :D

:D :D :D :D :D

Eliii
03-29-2010, 18:10
Аз: Мамо, ела!! Имам да ти казвам нещо...
Родителката: :shock: Спала си с кретена (моето ((някогашно)) момче) ?!
Аз: Неееее! Една жена те търси преди малко!!!...

:shock: :lol: :lol:

Какво подсъзнание!!!

PAcoo
03-29-2010, 23:36
Ам при мене като бях по малък сигурно на 9,10 годинки много исках братче и 1 път се разплаках и отидох в стаята си и виках "Искам братчееее." по едно време влезе по-голямата ми сестра и казва "Земи мойто без това само ме ядосва" :lol: :lol:

PAcoo
03-29-2010, 23:43
Хахахах ей ся дойде майка и вика "Абе Плами,спри тоз климатик,че много бръмчи и не мога да спя от него" и взе дистанционното спря го и ми каза "еее спря го най-после" :lol: :lol: а пък аз тука измръзваммм :shock: :shock:

xoxi
03-31-2010, 10:11
Вчера вечерта нашите влизат в моята стая.
Майка ми (към баща ми): Лелееее погледни на какво прилича стаята и. Лелелелеле погледни, погледни. До чантата и за училище се търкаля празно шише от бира... леле двулитрово шише.
Баща ми (към майка ми): Ти се радвай, че не е в чантата.

Казаха си това и излязоха. Даже не съм сигурна, дали видяха, че аз съм в стаята 8-)

пп; шишето беше останало от именният ми ден.. имаше една глътка бира и за това го държах :lol:

tanchu
03-31-2010, 18:36
по телефона аз и майка ми:
Аз-Абе мамо я виж дали бойлера е включен като се прибера да се изкъпя
Майка-Еей аз тъкмо го видях и си помислих за теб и се чудих дали ще се къпеш.
Аз-Хахах мислим еднакво
Майка-Да бе все едно сме майка и дъщеря

bebeemalko
03-31-2010, 19:20
баба ми са пребира от работа и аз неква си седя мирно и даже не я поглеждам а тя ми вика ''кажи ма роске'' :D :lol:

djipsito
03-31-2010, 23:34
Казвам на наще, че съм си купила една рокля и баща ми ме пита: Ква рокля, с гол гръб без предница ?? :D

Мн съм ги запалила и двамата по нета, сега не стават от комповете, баща ми скоро му направихме скайп и се пени тая вечер, що на НЕГОВИЯ комп в скайпа му излизало името на майка ми, като бил натиснал "Вписвай автоматично с пускане на скайп" 8-) Или като каже някой път: Ей сега ще рестартирам компа и ще видите вие, никой няма да ми сяда на компютъра..

Едно лято бяхме на гости на баба и дядо и седнали в градината пийват ракия, лафят, а аз съм навън с приятели.. бяха ми казали да се прибера в еди колко си часа, появих се при тях 5 мин преди зададения час, и баща ми ми вика, имаш още 5 минути, махай се. На другия ден закъснях МАЛКО и ми вика: Прибра се 3 минути по-късно, утре ще се прибереш 3 минути по-рано... Мн ме дразнеше ахха..

Баща ми като се прибере от работа идва да ме види ко прая, аз както винаги на компа, отваря вратата и ме пита:
- Теб да не са те правили на компютъра?
Викам ми нз ти кажи :D

От малка помня, тати ни казваше: Лека нощ, гугутки.. и аз казвам Лека нощ, а той ми вика: Тря кажеш гуу гуу гу 8-) И до ден днешен така си казваме Лека нощ.. :)

Веднъж му викам:
-Тате, дай да ти запаля цигарата.
А той: "Да не ти запаля вратния кабел ей сега" или пък "Нещо да чувстваш някво неудобство ??" Брат ми все го имитира...

Някой път ми казва, че съм приличала на "бухенвалски" (квото и да значи) манекен, и да ям повече. Гледахме по тв турнето на слави от 2009 и гледа Нели Петкова и вика: БРЕЕЕХ туй нели, вика яж повече и ти да имаш такова дупе. Пък аз му казах че мацките от балета имат по-хубави дупета от Нелито.. (често си мисля, че сме сбъркани с брата, гледам мачове с тати и коментираме мацки..)

Веднъж им казвам, че искам да си пробия пъпа. Баща ми ме пита- гъза не искаш ли да си пробиеш? Викам не, ма може клитора, и двамата с майка ми :shock: КОЕЕЕ? Викам ПЪПА искам да си пробия.. :D

Майка ми играе белот онлайн и често крещи пред компютъра "Абе кво е тва каро бе педааал, ей големи кавали... Не спатия ма кузъ..", с баща ми й се смеем, той и вика "Ти кво, имането ли си заложи ?"

Брат ми като беше по-малък го беше страх от духове и решух да го "успокоя" и му викам: Споко бе, кво те е страх, те не се виждат :lol:

Седиме при баба с братовчед ми и той все се пипа м/у краката, и баба му вика: Кво го пипаш постоянно, бе толкова ли ти пречи? И той: Ми намествам го бе бабо..

Ходих с брат ми веднъж да видим прабаба ми, бог да я прости, и тя горката.. пита ни колко ни е пенсията (искаше да пита на колко сме години..) ...

Има още много, ама не се сещам, пък и бая писах.. стига ви толкова :д

nerealnasmart
04-01-2010, 18:49
Седим си в хола. Аз си прибирам парите и минава една муха.
Аз:
- Какма чуха.
Майка ми:
-Ами, изяж я. :D

CherryS
04-05-2010, 14:41
Мама ми слага да обядвам -

Аз: Амааа маамоо пак ще трябва да духам :(
Мам: Ще духаш като се налага :x

пп: ставаше въпрос за яденето, 'щото беше много топло. :razz:

yanev4
04-05-2010, 15:30
Утре сутринта ако не ти е оправено леглото, довечера няма да си лягаш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

pussucetka
04-11-2010, 21:23

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :razz: :razz: , оххх потекоха ми сълзии . . това ако на мене се случи направо ще избухна от смяххх ! :D

nerealnasmart
04-15-2010, 17:28
Телефонът звъни. Търсят майка ми, номе питат какво правя и аз:
- Ами слушам мама. :grin: - после се поправих ,че слушам музика. А баба ми седи до мен и се хили. 8-) :lol:

Jessie
04-15-2010, 18:46
Ами веднъж играем с баща ми на карти на 66 и той нещо се изцепи: "Майстор раздвава, дрислъо под ръка" :lol: и познайте кой беше под ръка....хъх

Аз пък го знам: "Майстор цепи, дрисльо раздава." :lol: :razz:

brokeninside13
04-15-2010, 19:24

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :razz: :razz: , оххх потекоха ми сълзии . . това ако на мене се случи направо ще избухна от смяххх ! :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ще се спукааам :razz: :razz: :razz: :razz:

pussucetka
04-16-2010, 13:15
Мама влиза в стаята . . А аз съм на компютъра.
Мама:Прибери си дрехите от стола и си изчисти прахта.!
Настъпва мълчание и след една минута, мама вече крещи :
Мама:Чувашшш ли какво ти пее радиото бе момиче? . :lol: :razz: :razz: :razz:
А аз седя и й се хила :shock: 8-) . . И уж се прави на ядосана, излиза от стаята и я чувам как се заласва по коридора :lol:

dPa3HuTeJl
04-16-2010, 14:25
НА една автогара сме и баща ми вика ОТИВЪМ ДА ПИЯ ВОДА ОТ КЕНЕФА 8-) :razz: хаахаххаах :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:

Nestlee
04-17-2010, 09:00
Бабински бисер :
Значи вървя с баба ми към църквата и минаваме покрай едно кафене и един мъж викаше : "Майка му дееба " и баба ми се провиква " Немой ,от ще забременее " :lol:

teenems
04-17-2010, 11:39
Една вечер майка ми си легна в 22:30 и да може да почете малко и да заспи км 23:10. И става 23:09 и тя ми звънни на gsm-a и ми вика : яне, я ела да ми изгасиш лампата,че ме мързи :-D :-D

то не е бисер,ама ми беше много забавно,защото тя винаги казва,че мързела ми влияе много лошо и не е хубаво да те мързи :lol: :lol:

И моята майка непрекъснато ми вика да не ме мързи.
Аа ми звъни по телефона
-Донеси ми вода
-Ела ми изгаси лампата :shock:

А тате една вечер стои в трапезарията (там ни е хол+кухня ) и дефакто мивката е до него .
Звъни ми по телефона на тревога и аз
-Кво пак става в тая къща бее !?
-Той: айдее напълни ми едно шише вода
Аз: - Ъ напрао съм потрес :shock:

didenceeto
04-18-2010, 09:20
Татко снощи беше ударил 2 ракии и започна с бисерите: :grin:

Ако има нещо - няма нищо :D

и втория бисер

Лека нош да спишш в грош и да сънуваш кош :D

Munut0
04-20-2010, 08:08
:-)

MattFTW
04-20-2010, 21:44
Един път съм в леля ми и нали тя има дете на 2 години и трябваше да го гледам за 1 час за да отиде там за някакви документи и тамън когато заспа детето на дивана тя звънка на звънеца .. после го взех и го оставих по стомах на дивана (още неможеше да върви) и как съм бил аз толкова прост , не го взех с мене ами го оставих и то се завъртулнало и падна на пода .. леля ми вика "ЕЕх момче , още не чуваш петлите" :D или пък преди като бях малък и пътувах с баща ми и на пътя имаше проститутки .. и аз го питам какви са тия какво правят .. и той "Свирят ни на саксофона сине , свирят ни" :D

gia_sena_mono
04-20-2010, 21:57
Свирят! :lol:
Майка ми след като й оперираха очите (имаше проблеми), установи, че ръцете й били много сбръчкани. А това не е така. Не е много за смях,но не го очаквах.

BeCool92
04-20-2010, 22:15
Вчера се връщам от много хард тренировка,изкъпах се,облякох едни къси гащи и една тениска,майка ми ме вижда и вика -Офф пак ли сте се били приличаш на далматинец със тия синки :D :D :D :D :D :D

ritobis
04-21-2010, 11:54
Амии, значи това ми хрумна, когато майка ми каза следното: Салатата ще е таратор. (може пък таратора да е вид салата, не знам към кой вид ястия спада)

Видях, че има тема Бисери, както и тема Учителски бисери, но нека да има една такава, в която да се пишат само родителски измишльотини.

Та пишете какви смехотийки разправят родителите ви. Надявам се да има такива.

Ако някой модератор пък реши, че темата е безсмислена, нека я заключи. :oops:

Очаквам отговори... :DТаратора е вид супа

btkzamenee
04-21-2010, 13:35
Не се води като като "бисер" но..
някаде към 12:30 беше и викам на бащата:
-Татко ще ходя към център-а.
Татко:-изкаш ли да те закарам ?
Аз: -Мии щом изкаш, добре :)
след 10тина минути тръгнахме и сме на един светофар и викам на бащата: -Татко хайде "настъпи" колата.
Татко: -Немога, пил съм..
Аз: -Хаиде де.. само веднъж.
Татко: -Книжката ми е изтекла.
Аз: -Е тъй или иначе пак си в колата какво ти пречи :D
Taтко : Немога, колата е извън движение (страничното огледало беше пре*бано и в кат не мина прегледа..)
След 1 светофар:
Татко: -Иво..това не го прави когато пораснеш !
и последва малко вдигане на адреналинa от моя страна :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Счупих една чаша подарак ( незнам от каде :D ) и майка вика: "ела тука недей бяга" отивам при нея и ми вика :D " наведи се да те удраря" след което послева от моя и от нейна страна смях :lol: и ми се размина :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

На почивка в балкана и ходим по една патечка и майка като най-любопитна най-отпреде. ходим-ходим и татко вика гледай какво ще я направя взе 2 камака и ги метна в храсталаците до нея и вика "бягай Стеле мечка" :D и хукнаха да бягат , а татко се хили и бяга :D и майка вика " еи сяти *бах мамицата " и татко вика "Бягай Иво Бягааай майкати я фана радиацията" :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

didenceeto
04-21-2010, 20:58

Jus7DreamBoy
04-21-2010, 21:40
На почивка в балкана и ходим по една патечка и майка като най-любопитна най-отпреде. ходим-ходим и татко вика гледай какво ще я направя взе 2 камака и ги метна в храсталаците до нея и вика "бягай Стеле мечка" :D и хукнаха да бягат , а татко се хили и бяга :D и майка вика " еи сяти *бах мамицата " и татко вика "Бягай Иво Бягааай майкати я фана радиацията" :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

edelvaysss
04-21-2010, 22:07
"Когато аз пуша - няма да пушиш,но когато запаля- можеш да се присъединиш" :D :D :D

maybeline
04-22-2010, 14:52
понеже съм болна и майка ми ми прави сандвич,но аз седя на масата докато тя го направи и аз понеже имам хрема и си се бърша там с кърпичката ама естествено не над продуктите за сандвича :D а нашата ми вика:
-Недей да дишаш в маслото ще го заразиш-и се усмихва.... :razz:

DollDaggaBuzzBuzz
04-22-2010, 15:50
баба ми са пребира от работа и аз неква си седя мирно и даже не я поглеждам а тя ми вика ''кажи ма роске'' :D :lol:

И моята баба прави така :)

Nestlee
04-23-2010, 20:46
Като моя бисер няма никои :grin: Ами значи когато нещо съм сгафила и баба/ мама са ми ядосани и започват една лекция 3 минути и след това казвам най- спокойно " ..та какво казваше ? " :lol: и започват отначало .

Nestlee
04-30-2010, 19:04
Аз: Мамо , отивам до Ели, след 5 минути си идвам .
Мама: Добре.
След час и половина пристигам.
Мама : Нали щеше да си доидеш след 5 минути.
Аз : Еее, колко беха ..? :lol:

Behemoth
04-30-2010, 19:21
Аз и брат ми подаряваме блуза на майка ни за рождения й ден. Баща ни идва, поглежда дрехата и се изцепва пред нея: "Ти в туй побираш ли се?!"

xoxi
05-01-2010, 06:20
Баща ми тази сутрин: Мога да си обуя обувките без да си събувам! :-|

DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 09:47
Дам..майка ми:"Вземи си бельо от хладилника"-искаше да каже гардероба.
Разговор по тела:
-Биляна, къде си?
-Пред вратата!!!
-Сега къде си?
-Зад тебе!! :lol:
Разговор по тела,again
-Здрасти,мамо.
-Здрасти, къде си?
-В парка бия Съни.
-По-силно го бий!!! :lol: :razz:

RY
05-01-2010, 11:05
Баща ми вчера го чух да пее няква песен на лейди гага. :shock: :razz:

Rounder
05-01-2010, 15:09
Ми един си бяхме на село и баба нещо мармори,мряло и се,искала да умира за да не ни товари със задачи и т.н.
Пък тате и вика,изчакай земята да исъхне че сега кално,и не става за копане..(тогава наистина беше валял як дъжд) ии баба остана като забита :D

6okolad4ety95
05-01-2010, 15:38
Ми един си бяхме на село и баба нещо мармори,мряло и се,искала да умира за да не ни товари със задачи и т.н.
Пък тате и вика,изчакай земята да исъхне че сега кално,и не става за копане..(тогава наистина беше валял як дъжд) ии баба остана като забита :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DanChoO
05-01-2010, 16:16
Баба ми е пълна с бисери."Ама,че си прос!Защо не изяде филето бе?!?"
и отново тя :D "Кът излизаш на вън си земи 'шушара'(тоест Съуитчър) :D

neeDaBosS
05-01-2010, 17:58
Карам се с майка ми,след поредната сметка от 60 лева...
Мама: повече не ми искай нищо..не ми говори даже.
Аз: добре .. ама после не ме търси за да ти помагам с фотошоп.
След 10 мин.
Мама: .. ама миличка как се слагаше коса с фотошоп? :D :D

danibebi
05-02-2010, 19:34
Баба ми е пълна с бисери."Ама,че си прос!Защо не изяде филето бе?!?"
и отново тя :D "Кът излизаш на вън си земи 'шушара'(тоест Съуитчър) :D

LadyDy
05-04-2010, 17:38
Баща ми онази вечер гледа телевизия и дават реклами, една от които беше тази на Нес Кафе Куул и той вика - Шеки, шеки (shake it, shake it) Сигурно цяла вечер се смях после... :razz: :razz: :razz:

mArMaLaDkA
05-04-2010, 18:04
Онзи ден баща ми ми казва, че след малко ще слиза до магазина.
- Обади ми се, като ще слизаш, че да ти кажа какво да ми купиш.
Не минават и 10 минути, звъни ми непознат номер, вдигам и отсреща чувам истеричен смях. :-o

LoupGarrou
05-04-2010, 20:26
^ Баща е голямо лице :D

viksit0y
05-05-2010, 06:30
Току-що чух, че баба ми вика на котарака "Ей, Хорацио" :D като онзи от Добре дошъл в България 8-)

alwaysremember
05-07-2010, 19:55
Понеже имаше руло на масата и с ножа до него и майка ми вика:
-Айди,мами,прибери рулото и сложи ножчето за пране :lol:
И татко отвръща:
-Може направо в пералнята да го сложиш :D
Голям смях ме напуши :lol: :lol: :lol:

Rounder
05-07-2010, 20:12
Понеже имаше руло на масата и с ножа до него и майка ми вика:
-Айди,мами,прибери рулото и сложи ножчето за пране :lol:
И татко отвръща:
-Може направо в пералнята да го сложиш :D
Голям смях ме напуши :lol: :lol: :lol:

голямо смешно :razz:

frnkcstl
05-07-2010, 22:04
Веднъж нещо бълнувам докато спя и мама спи леко чула ме и дошла да види какво става. На Другата вечер разказва на тате и той : Спал е седнал в леглото ? (почваме с мама да се хилим щото пак е недоразбрал) Ама как с гъза нагоре ? е тогава се счупих :razz: :razz: :lol: :lol: :razz:

gegata15
05-08-2010, 12:47
...

teenems
05-08-2010, 14:29
Вчера карам майка ми да влезем в магазин за обувки и тя се изцепва

-Абе ай майни ми ги тея ,кво ще им гледам на тея сандаляци

8-) 8-) 8-) Боже как не получих пристъп ..

tanchu
05-08-2010, 16:56
Отиваме към балкана,а там по пътищата няма жива душа по принцип;майка ми кара и дава мигач,че завиваме на едно разклонение:
Баща ми:Кво даваш мигач бе,то катерици няма тука тя мигач дава .. :razz: :razz:

На другия ден казах на бащата да играем федербал,ама той не искаше и след малко вика:
- Оф добре ай да играем ФЪРЧИбалд.. хахах :razz: :razz: :razz:

karincety94
05-08-2010, 22:39
1) а понеже пък съм много разхвърлян човек и тати ми се кара, че е пълен хаос на бюрото ми. пък аз тогава там държах едно малко глобусче да ми събира прах и тати само го бута, то пада и той ми се кара "тоя глобус за кво е паднал, толкоз ли не можеш да го вдигнеш" . и аз си мисля, че той се шегува и го гледам няква хилната, ама той нашия съвсем сериозен си беше :-D

2) или пък веднъж прибирам се и бабето ми звъни и си мисля, че пак ще ме кара да ходя у тях да ям. ии:
аз: ало
баба:аало кой се обажда?
аз: аз бее Карина
баба: кой?
аз: Карина бе
баба: ааааа Каринчее ти ли си ма? ам хубао айде чао ... :-o
3) беше преди години ии бяхме на моренцее... ии ся мама не е на кеф, беше ни много ядосана и накрая зе, че ни напсува на майка мен и брат ми... и брата вика "ем че ай почвай дe" :-D при, което целия плаж утихна и ни зяпаше :-D

miminka__94
05-08-2010, 23:20
Баща ми онази вечер гледа телевизия и дават реклами, една от които беше тази на Нес Кафе Куул и той вика - Шеки, шеки (shake it, shake it) Сигурно цяла вечер се смях после... :razz: :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz: това ме разби 8-)

SmilezZz
05-09-2010, 12:29
3) беше преди години ии бяхме на моренцее... ии ся мама не е на кеф, беше ни много ядосана и накрая зе, че ни напсува на майка мен и брат ми... и брата вика "ем че ай почвай дe" :-D при, което целия плаж утихна и ни зяпаше :-D Е,че какво ?
Поне сте били център на внимание :lol:

mimssss
05-11-2010, 19:03
майка ми говори с някой по телефона и аз питам баща ми с кого говори и той ми вика познай и аз викам с лилито [една нейна приятелка] и му викам сега какво ще ми дадеш ;д и той ми вика ~ свирка :D :D

xoxi
05-12-2010, 09:30
Майка ми: На баща ти пощата нали му е отключена ? Да не би някой, ако му пише, да не може да получи писмото. (ставаше въпрос за e-mail-а на баща ми)
Аз: А не, аз заключих пощата и глътнах ключа.
Майка ми: Магаре !
и излезе от стаята :razz: :razz: :razz: :razz:

pamii
05-12-2010, 12:31
С баба ми си говорехме за африканците и тя изведнъж изръсва:

А, то ако го затвориш в един апартамент, той тос ш` умре!

Seagirl
05-12-2010, 21:03
Майка ми, точно преди да си легне. Гледа новините и аз стоя до нея.
Тя : Слушай ся времето.
Аз : Слушам..
И дават, че в събота ще е студено и ще вали и майка ми гледа умно и вика : Аве ний в събота щяхме да излизаме... Пък ти си на екскурзия.
Аз : Зарежи, може и да не ходим.
Майка : Ми да, то ще вали студ!
И го каза така уверено, че просто не се разбра защо и се смея. 8-)

bezkomentar
05-13-2010, 01:40
хахахах :D

Баща ми една вечер оправя някакав шкаф на сестра ми и след 5мин сестрата идва и ми вика "тати ми опрай джезвето :lol: (вместо шкафа). След около 10 мин сестра ми пак идва и ми вика "майка се прибра" аз "от де разбра ве" и тя "ми видях джезвето" (майка кара BMW а сестра ми искаше да каже BMW-то) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Един път се бяхме събрали на село и викам на баба

аз: ай бабче наздраве и да си жива и здрава
баба: лека нощ и на тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: