Влез

View Full Version : Родителски бисери

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

SmAllViILee
02-27-2011, 12:19
:lol: :lol: :lol: скъсах са от смях на тая тема :D :D :D
еми начи :-o аз, майка ми, братската ми четка (братовчетка 8-) ) и вуйчо ми пътувахме някаде с колата .. както и да е ;д и вуйчо ми спря щото нещо дрънкаше отзад в колата и отиде да види и четката ми почна да си кръстосва очите (знаете как няа да го обяснявам т'ва ) и майка ми и вика "не такаа" няк'во строго и в същия момент вуйчо ми отваря отзад багажника и вика "такааа...."( разбрахте надявам се в какъв смисъл ) и ние трите се поглеждаме и са скъсахме от смях напр.. :D :D
и един път пак с брат'четка ми ядем филии с конфитюр 8-) и майка ми влиза в стаята и вика "Изядахте ли са ?" :razz: вместо изядахте ли ги .. :D
Btw бог да го пази тоз който е измислил тая тема :D :D :D :D :P

magituyu
02-28-2011, 20:24
красива си защо се снимаш?... ма голяма си красота стига се снима :D :D :D

roys1
03-02-2011, 13:28
вчера се скарахме с майка ми и тя ми крещи а аз и говоря съвсем тихо и безгрижно и след малко ми идва в стаята и ми вика: СТИГА СИ КРЕЩЯЛА!!!!!!!!!! :grin: умирам от кеф с тея тъпотии вкъщи :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

roys1
03-02-2011, 19:45
днес баба ми ми каза че независимо дали ИМА или НЯМА човек на задната седалка трябва колана да е закопчан :razz: :razz:

TheNewReligion
03-02-2011, 20:20
Майка ми: Абе, ти учи история и химия, 'щото в 12-ти клас ще ми кажеш, че искаш да учиш право или химия...
Аз: Абе, ти добре ли си...право ше уча аз...
Майка ми: Е, ти напук ще учиш криво. 8-)

neeDaBosS
03-03-2011, 08:35
Аз: Майко,намажи ми кожата с тоя крем (соча с пръст лицето си)
Тя: Коя кожа от всичките? :razz:
Аз: абе кожата на лицето,как коя?!
Тя: ми ти имаш много кожи..... 8-)

neeDaBosS
03-03-2011, 10:53
от преди малко 8-)
боядисвам мама..
Аз: готова си
Тя: много мирише...отваряй прозорците мирише БЕЕЕ
Аз: да бе не мирише
Тя: оф махни си ръцете и ги изхвърли :-o (искаше да каже,махни си ръкавиците и ги изхрърли ) :lol:

djipsito
03-03-2011, 21:44
Мрънках на брат ми за пореден път, че не ми е свалил един филм и викам "Оффффф аре беееееее, искам да гледам Плюя на гроба ти, бахти" и баща ми почна да ми се кара: "Кристияно, ква си такава извратена" и аз :shock: :lol:

А веднъж се разхождам с майка ми по центъра и минаваме покрай едно кафе близо до една маса и тя ми вика: "Виждаш ли го ей тоя педераст" и аз си викам кво й става на тая жена... викам "Да, кво за него" и тя... "Приятел е на баща ти, щях да го бия едно време" и после ми разказа цялата история и как не паднах на земята от смях не знам... направо ме пръсна.

А спомням си като бях малка ми беше паднало зъбчето и понеже къщата е мноооооооооого висока нямаше как да го хвърля на покрива и го хвърлих на гаража. После си спомням, че дойде леля и й се похвалих и тя ми вика "Сега вместо зъбче, ще ти поникне кола" :D

Me4encety
03-12-2011, 21:59
Сега се сетих за един.Катто бях по-малка открих че един шкаф се измъква от пантите само ако повдигнесх леко вратичката и естествено тиччам при майка да покажа.Тя не вярваше и нали е нисичка се качи на дивана за да стигне шкафа и каза,че не става.И като се опита да отвори шкафа падна вратичката и майка ми и тя заедно с вратичката на земята и аз седя и се смея отстрани.:D :D :D После една седмица и беше синьо челото.

vls
03-13-2011, 08:48
Със сестра ми все се караме за компютъра и една вечер баща ми вика : Остави я кака ти, тя на компютъра се раждала :D

dob4y
03-13-2011, 17:58
Ам на баба ми редовния номер е легнала съм и гледам телевизия и тя ми вика:
-Добии, спиш ли
Аз:
-Да спя
Тя:
-А добре тогава млъквам :D

neeDaBosS
03-18-2011, 07:20
Когато гостувах на баба и дядо..
Аз си ям сандвичи,дядо ми говори:
Дядо: Трябва да погостуваш и на баща си малко..
Аз: Ами ти искаш ли да погостуваш на твоя? :razz: (всъщност не се усетих,баща му е починал между др) 8-)

slashhhhx
03-18-2011, 08:10
аз всеки ден за заливам от смях щото баща ми е идиот :D в добрия смисъл 8-)

twoqtotalno1936
04-03-2011, 21:48
От днес .. Гледахме филм по БТВ с нашите и прашките ми се виждаха и тати вика " Едно време са разтваряли гащите , за да видят гъза , а сега разтварят гъза, за да видят гащите " :D :D

xxpamzy
04-05-2011, 23:42
Майка ми се обажда на домашния и ми вика "Къде си? " :lol:

Баба ми се обажда и аз съм на спирката и тя ма пита къде си и аз ми на спирката, тъкмо свърших училище и тя ама какво прайш там ;д и аз емии к'во са прай на спирка .. чакам си автобуса и тя ама бабе ти къде си бе ;дд и аз е нали ти казах на спирката съм и тя ама ти не си ли на училище :lol:

SunnyWinter
04-06-2011, 11:16
аз всеки ден за заливам от смях щото баща ми е идиот :D в добрия смисъл 8-)
:razz: :razz:

van1
04-06-2011, 22:58
Тя: Стига си ял бе, прасе такова!!
Аз: Нали знаеш какво е прасето?
Тя: Какво?
Аз: На свинята син :-)

:razz:

DqVoLsKoJeLaNiE
04-07-2011, 09:42
"Ейй, не мога да си го начукам!" :-D
Дядо: Не, няма да гледам сапунка!
Баба:Ще гледаш и хоро ще играеш.
`след 30 минути от сапунката се появява the bad guy`
Дядо: Точно ти ми ТРЕБЕШ, мамичката ти мръснаа..

barbie1997
04-08-2011, 20:34
Ми майка ми влизаше в банята и вика '' влизам да се къпам '' :D :D или пък ще ходя до магазина и тя ми вика да купя - безалкохолно,туй нещо,онуй нещо(всъщност забрави продуктите,които ми беше казала),семки.. умрях от смях :lol:

dimitrova8107
04-09-2011, 07:08
Веднъж майка ми каза "Не говори докато приказваш" :-D Имаше предвид "Не говори, докато ядеш" :-D

kokosety
04-09-2011, 12:17
Значи това е от 2минути :D :D Майка ми играе неква игра от тия от фейсбука и сбърка нещо и като се почна и се обижда сама:
Простачко тъпа ниедна. Мале ква си тъпааа изкретенясала божееее и аз само
:lol: :lol: :lol: Направо скъсах да се смея а тя съсредоточена играе и се вживява лелеле щяхх да умра иначе мн яка тема заливам се тука от смяхх

mileyrox4eva
04-09-2011, 12:42
Прибирам се аз от игра и отивам към кухнята и чувам, че мама и татесе карат влизам аз в кухнята и мама кива на тати "Защо ме заключи на терасата бе "

gabri3lla
04-09-2011, 12:47
Мама: Къде са ти гащите бе?
Тати: В хладилника. (искаше да каже в пералнята)
8-)

SHEsaREBELxxx
04-09-2011, 14:48
Не е баш бисър, но:
Седя си в стаята и мама ме вика да сядаме на масата,
обаче аз се занимавах с едно нещо и след 2 мин., още по-настоятелно "Айдее на вечеря.....
и в същия момент по телевизора некъв мощен глас:
- Заповядвам!

pollytto
04-10-2011, 16:04
вечеряме и тати изведнъж си затваря очите и си хапва и казва"хмм с масло" :lol: :lol: :lol:

Colouring
04-11-2011, 08:57
От днес .. Гледахме филм по БТВ с нашите и прашките ми се виждаха и тати вика " Едно време са разтваряли гащите , за да видят гъза , а сега разтварят гъза, за да видят гащите " :D :D
ХАХАХАХ! :lol: :lol: :lol:

barbie1997
04-12-2011, 20:17
Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
Tatko poracha li durvata?
А дядо ми човека разбрал - Татко порасна ли дуката
И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де :D
хахаха луда работа :D :D :D :D

лелеееее това ме уби :D :D :D

mitzubi6i
04-13-2011, 06:06
Веднъж баща ми каза на брат ми "Изтрий се от кофата за боклук" искаше да му каже да се изтрие след като си е изми лицето :D :razz:

bubless
05-05-2011, 08:27
Майка ми идва и ми викаа:"Абе да знаеш нещо съм се бъгнала." При което аз хил и я питам дали знае какво е това ии тя ми отговаря:"ми като се замисляя.. май не".. откачена работаа .. :lol: А преди няколко дни идва при мене и ме пита:фейса ти отворен ли е?(нш напоследък мн.обича на феисбук да му вика фейса.. :D ) и аз и викам да що? тя:яя си влез в снимките да те питам нещо. Влизам аз и питам:В кой албум да вляза? ии тя:абе не там по надолу. . (демекк на снимките,на които са ме отбелязвали ;дд ) и вика:отвори я тая снимка (и ми посочва една ;дд) отварямм я,беше една снимка,на която с моя фр си показвахме средни пръсти. майка:какви са тея неща бе? аз:ми то беше на шега и и се хиля .. :Д тя:ш'та изшегувам азз тебее.Яя бързо да я изтриваш!! при,което за 10 път и обеснявам,че тия снимки не ги качвам аз амаа кой да запомни? Тя милата е мн.зле с технологиитеe .. :-D :lol:

kotka90
05-07-2011, 14:15
ХАХАХАХ! :lol: :lol: :lol:

:razz: :D :D

lilincituuuu
05-09-2011, 20:11
Абе трябваше няк'во там да пиша по немски и питам майка "Абее, оф, как е грозен на немски?!" и брат ми светкавично "Лилия" :lol:

Вчера накарах баща ми да ме заведе до едно място, че имах среща и там ме чакаха момичетата, с които щях да излизам и слязох, нали, от колата, отидох си при тях и тръгвам да звъня на едното от момчетата, с което щяхме да излизаме, обръщам се, гледам баща ми бяга след мене :razz: и аз само го изгледах злобно и викам "КАКВО ПРАВИШ БЕЕ" :x А, той ми се изхили, задмина ме и отиде да се запознае с аверките ми.. аз седа като блъсната и не знам к'во да кажа :shock: :lol:

Майка ми "исках да трябва едно пералня с домати" :razz:

umri
05-09-2011, 20:51
Вървим с бащата и вика: "Глей кво става. Тука е пълно с ку'рваляк."
При нас тва е всеки път, така че не ми прави впечатление.

Веднъж си говорим и му разказвам там с какви съм се запознал, с коя съм такоа и се въодушеви. Явно съм му напомнил за младините. Почна да заговаря една продавачка, после да се бъзика със сервитьорка и ми вика "а.. глей как се прави, а" :D разцепвам се с тоа човек.

Един път пък ми вика "Иди при 'оная' ти почине ръката малко." :lol:

Grommash
05-09-2011, 22:51
Правя нещо грешно и бащата вика както винаги:
-Ами помислих, че..
-Няма да мислиш, ще действаш!!

Следващия път:
-Какво бързаш сега, мисли малко!! :-|

ScorpionGirl
05-09-2011, 23:44
Онзи ден бях на кино. Прибрах се и разказвам на майка ми. По едно време тя ме прекъсна и каза: "Филмът на D3 ли беше?" :lol: ( искаше да каже 3D ) Много се смях. :D

daq96
05-10-2011, 06:09
Веднъж си спомням е нас за вечеря сме имали карначета а брат ми като ги видя
-Ооооо има канарчета.

twoqtotalno1936
05-10-2011, 12:53
От баба.. в събота бяхме се събрали в един приятел и като се прибирах,отивам при нея да я видя и тя ми вика : Абе.. СЛУШАМ,че СВЕТИ :D :D

Daisy11
05-10-2011, 17:04
абе леля ми чува мн странни неща понякога напр нещо говорехме
Аз – а Габи ? ( детегледачката на сетра ми )
Леля - е, защо ме псуваш сега
Аз - Кво
Леля - фък ю :razz:
После стана ясно че тя това а габи го е чула катъо фък ю :razz: :razz: :razz:

reperw
05-10-2011, 18:48
Веднъж имаше земетресение ии майка ми много се шашка от такива неща и тръгна да излиза през балкона и баща ми както си цъка програмките на ТВ то извика: КЪДЕ МА :Д

Gigandet
05-12-2011, 08:24
Веднъж имаше земетресение ии майка ми много се шашка от такива неща и тръгна да излиза през балкона и баща ми както си цъка програмките на ТВ то извика: КЪДЕ МА :Д

:lol: ОМГ! :D :D

-------------------------

Една сутрин тате още спеше и го събудих нали(той беше сънен) и му викам:
Аз-Тате,да знаеш,че довечера ще се прибера по-късно!
Тате- Добре,уредбата е включена!

ХАхаха много се смях нищо ,че няма ВРЪЗКА! :D :D :D Много му се спеше... :D :-D

mrazqkindergarten
05-12-2011, 15:04

Djenka
05-12-2011, 19:27
Наште пък не псуват вкъщи или пък само пред мен щото сестрата малка и те пред нея.. една мръсна думичка не са казали :D

Аз един път обаче се изпуснах и викам на една песен май-
Бахти х**чето!!
и сестрата -- :shock:
аз -- кво бе лапе ти тая дума не си ли я чувала :D

Или тати един път държи си цигарката и пуши и вика -
Габи, да знайш тате, колко е вредно да се пуши.. ти ако пропушиш.. нз на кво шта напрая..

Или баба един път ме пита--
Габче, ти в интернет влизаш ли бабо?
Да бе бабо то всеки влиза.
Ама ти с чичковци запознаваш ли се :D

Ноо вие направо ме разбивате с ваште истории :D 8-)

LabilnaPsihika
05-12-2011, 21:48
с майка ми нещо си говорехме за гейовете като цяло и баща ми някъв влиза и нали чува за кво става въпрос - "кой бе, кой е гей" и реших да се пошегувам с него - "аз тате, надявах се да ме разбереш такъв какъвто съм" и той пребледня човека по едно време като се усети, че разбира се се шегувам каза "като те заритам още от сега ще те пратя в казармата" :D

somebodyteff
05-14-2011, 12:48
Веднъж с майка ми бяхме в един магазин и касиерката започна да се хили нещо и майка ми вика:
Тая па кво се хили като п***а в нови гащи ;ддд

ch0c0late44
05-14-2011, 16:46

:lol:

Иначе аз сега не мога да се сетя,ама наистина понякога много яки изцепки стават..

elc
06-07-2011, 18:12
пффф .. изцепки и бисерии БООЛ ... добре ,че си записвам някои ,че е абсурт да ги запомня всичките !! в нас сме като някакъв цирк . Пример :

* седнали сме една вечер да ядем / пържено картофи .. и пиле / ии аз само взех един картоф , обаче беше малко по голям и не можах да го лапна целия .. :-D .. и тръгна да виси от устата ми ... и баща ми стои стои .. и вика : " Много и е дълъг , не може да го поеме :razz: :razz: :razz: ... при което цялото семейство се съдра от смях ...

* Майка ми : Таратор без чесън , не е чесън !!! / много сигурна в себе си /
аз ; кво кво ?!
тя пак го повтори и след това се осъзна кво е казала !

* една вечер гледахме едно предаване и там имаше една двоика много хубава и аз викам ооо тези са много хубава двоика ..и баща ми само минава през стаята .. ии погледна ги и вика " подхождат си кат х*й и спе*ма ... :lol: :lol: :razz: :razz:

* нещо стана на въпрос ,че някои Българи много убиждат турците .. и викам на баща ми : " както ние говорим за турците , как ли те говорят за Българите ? той " хаха добре ,че сме цигани ! :lol: :lol: / прозвуча много смешно,защото ние сме си чисти Българи ... :lol: :lol: /

* тати към мен като се бъзикахме една вечер ; кон да ти го натресе докато гъзъ ти снесе ! :lol: :lol:

* драчехме се с брат ми и тои ме удари съвсем леко
-аз ; не си ли чувал ,че момиче с цвете не се бие ..
-той само със саксия нали ?! :lol: :lol:

* майка ми ; скъсаха ти линийката ли ?!

* майка ; гладна съм , ама нямам апетит ! :lol:

Има още ужасно много , но няма да ми стигне цял ден да ги напиша , а просто е абсурт да се сетя за всички !! :lol: :lol: :lol:

infreakincredible
06-08-2011, 15:41
Веднъж излизам нанякъде и викам на майка ми "Айде чао, аз тръгвам" И тя ми вика "Чао чао и да не закъснееш" След малко излизам от блока и я чувам (прозореца беше отворен и се чува всичко) " Полииии, ставай от тоя компютър и ми донеси телефона, че звъниии....не ми се прави на глухаа...Полииииииии!!!! " :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а точно преди 2 мин ми беше казала чаоо :razz: :razz: :razz: :-D :-D :D

еее неееее :lol: :lol: :lol: ахаха :razz:

BlackEyedPeas
06-09-2011, 18:51
Това стана точно преди 5 минути :D
Мама играе на фермите във Фейсбук, но не й зарежда Фермата
Мама: Иии майка му стара! Защо не зарежда?
Поглеждъм към другия компютър и виждам на реклама Лейди ГаГа
Аз: ГаГа прави магии!
Тя: Аз ще я олейди гаргя ей ся! Гарги ще хвърчат! Знаеш к'ва гарга ще й дам ей ся на нея!

ccdesigns
06-09-2011, 20:30
Попринцип учим на 3-тия етаж, но сега първия и втория са свободни и 5 и 6 клас сме на тях (защото до 4 са завършили, а 7 и нагоре са другата смяна). И днеска скачам през прозореца и отивам пак в класната стая (по коридора), (това по време на час) скачам пак и подавам раницата и дрехата на един приятел и така. Тръгнах си, че беше последен час и ни пуснаха по-рано. Та като се прибирам по едно време викам на майка ми, че съм си тръгвал през прозореца и тя ми вика "Е що така, бе? Знаеш ли колко е високо?" и аз "Е колко му е 1-2 метра" и тя "има 2 метра, че и 3" и и обясних къде точно се намира стаята, защото е малко по-ниско откъдето тя си мисли и ние вече се съгласяваме, че е около 2м :D Ta тя след това ми казва, че докато е била бременна с мен е скачала от съседната стая (медицинския кабинет) на същата височина, защото са се заговорили с колежката и (тогава работеше там) и са ги заключили :D

От 90% от написаното нямаше нужда да се чете, ама да изясним :D

SlowDownBaby
06-10-2011, 16:54
Сигурно има много,но сега се сещам само за едно.
Веднъж майка ми искаше да купя пуканки и ми вика: " Пуки купинки !" :lol:

tanchu
06-11-2011, 09:22
Татко:Абе тоя таратор не е гъз ( искаше да каже гъст ама така го казаа,че.. :D

Mirage3
06-11-2011, 12:50
Това стана точно преди 5 минути :D
Мама играе на фермите във Фейсбук, но не й зарежда Фермата
Мама: Иии майка му стара! Защо не зарежда?
Поглеждъм към другия компютър и виждам на реклама Лейди ГаГа
Аз: ГаГа прави магии!
Тя: Аз ще я олейди гаргя ей ся! Гарги ще хвърчат! Знаеш к'ва гарга ще й дам ей ся на нея!

8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi6inka
06-11-2011, 17:05

:D

Буркачки за капан ( капачки за буркан )

SlowDownBaby
06-12-2011, 08:32

Буркачки за капан ( капачки за буркан )

:razz: :razz: :razz:

hayely
06-12-2011, 11:08
Едни момчета питат вуйчо къде съм:
- Неса къде е?
- Абе, ше ви дам на вас една Неса.. Я марш от тука, че ша ви люпа ушаците :D

Като ми го казаха се хилих като ненормална :lol:

Junieee8
06-12-2011, 11:20
когато започнах да свиря на китара \преди мнооооого време\ отидох да си купя китарка... после я оставих у нас до леглото-всички я виждаха. на другия ден отивам на първи урок;татко ме взима с колата ;занася ми китарата до стаята и отива на работа. и накрая вечерка като я извадих от калъфа тойй пита "КАКВО СТАНА С ЦИГУЛКАТА?!" :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

nassy
06-13-2011, 12:41
1.Пристигаме на морето и татко: "Дойде сезонът на дините" ! :D
2.Обаждам се на татко да ме забере от баба и му викам: "Кога ще дойдеш?" и той: "След 10 години.." Аз останах като гръмната. :D (искаше да каже "След 10 минути")
3.С мама гледахме на балкона фойерверки и изведнъж вика "Скива ли я тая?" :-D Помислих си: "А после ние говорим с жаргонизми.."

TheCrimson
06-13-2011, 16:47
Пък един път с мама и татко си лафим и телефона на мама звъни и тя вика "Ало?!" и татко светкавично се окукорва и изкрещява "ИСКАТЕ ЛИ БУТАЛО?!". И мама го поглежда злобно и казва "Здрасти майко..." Тогава с татко се заляхме от смях :lol: :lol: :lol:

Fifly
06-14-2011, 18:45
Ти ме слушай, апък дали ще чуеш нещо, това е друг въпрос.
Виждаш ли онзи магазин там, дето не се вижда ?
Абе, кво е тва BTV ешкин ?
:lol: :-D :D :razz:

gabri3lla
06-15-2011, 16:03
:lol: :lol: :lol: :lol:

Melanie
06-16-2011, 17:16
Баща ми в Кауфланд - имаше промоция на супи Маги и ако купиш (примерно) 3, се участва в томбола за (примерно) 33 барбекюта. И казах на баща ми да купим, защото може да спечелим и той ми отговори - Че какво ще ги правя толкова много барбекюта :D

yeeee
06-17-2011, 07:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

LoveChocolate
06-17-2011, 07:29

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LoveChocolate
06-17-2011, 07:33
няма нищо общо с родителите ама и аз да кажа :D

на Царевец пускаха фенери в небето и беше много красиво .. в тъмното да светят едни кошнички с червена светлина :D и един съсед беше се напил .. излиза и почва да крещи " Браааааат небето горииииииии" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) :D

mrazqkindergarten
06-17-2011, 08:49
Братовчед ми веднъж трябваше да ме кара с колата, но му казвам да изчака 5 минути да се оправя :D и той ме попита "Ама обикновени 5 минути или женските 5 минути?" :lol:

cvetka16
06-17-2011, 10:03
А баща ми ми разказва за филми и вика: МОЯТ ЛЮБИМ ФИЛМ Е ШИШЕ В БУТИЛКА![/b]
А веднъж ми се кара и вика: ТИ ДНЕС НЯМА ДА ГЛЕДАШ СТЪКЛЕН СВЯТ (искаше да каже Стъклен дом)

willq
06-26-2011, 17:36

на Царевец пускаха фенери в небето и беше много красиво .. в тъмното да светят едни кошнички с червена светлина :D и един съсед беше се напил .. излиза и почва да крещи " Браааааат небето горииииииии" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) :D

Miki7ooo
07-01-2011, 21:11
:lol: :lol: :lol:

SpIdeR628
07-03-2011, 14:45
" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: [/b]

neeDaBosS
07-03-2011, 15:02
Вуйчо: Дръжте се м*ди туй ще ви бъди ! 8-) В колона по един беберона е един 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Мама: Росии как да мина сега бе.. (правя и място като си преместих стола отзад)
Тя: Абе нее,нее аз отпред ще те мина бе :razz: :razz:

punksss
07-13-2011, 18:53
Вчера влизам в кухнята и майка ми и баща ми обядват. Виждам, че вратата на терасата е отворена, а навън е сигурно 34градуса и само отивам и затварям вратата.Баща ми:
-Отвори вратата!
Аз:-абе ти добре ли си?! Навън е 50 градуса, в къщи е 49, а ти искаш да отворя, че да стане поне 100!
Отивам и отварям хладилника да си взема нещо за ядене и баща ми със същия сериозен тон:
-Отвори хладилника, да влезе хладно! :lol: :lol:

Днес пък, ще вечеряме. Пускаме ТВ-то и там дават няква реклама за прах за пране Персил и аз към баща ми:
-А, ама как няма да се изперат тея чорапи. Тя може на салфетки да ги сгъне и пак да излязат ултра бели.
Бащата: -Е, много ясно. Няма да извади чорапа от перялнята и да каже: А! Чорапа не се е изпрал! Очаквайте следващата реклама! :lol:

hayely
07-13-2011, 19:48
То това не е свързано с мен де, но .. :) Една фр и майка й си говорят:
- Мамо, Pussycat Dolls ще идват в България! :grin:
- Габи, стига с тия анимационни филмчета!
:shock: :lol:

infreakincredible
07-13-2011, 19:53
То това не е свързано с мен де, но .. :) Една фр и майка й си говорят:
- Мамо, Pussycat Dolls ще идват в България! :grin:
- Габи, стига с тия анимационни филмчета!
:shock: :lol:

kitty02
07-14-2011, 21:21
Майка ми и брат ми бързат за детската градина.. ии вместо мама да каже на брат ми обуй си панталоните му викаа.. "убуйй си зъбитее.." :lol: :lol: и азз се кисскамм.. :-D .. след малко пъкк му викаа.. яж си панталоонитее.. :lol: :lol: :lol: т'ва трябваше да ми го каже на менн.. понеже още не си бях изяла закускатаа.. :D :D

xch0colattegiirlxx
07-22-2011, 21:56
Ми мама беше в спалнята, тати в пола и аз се прибирам и след 30 мин мама звъни "Няма ли да се прибираш?" :shock:
Татко ти е бил в пола?!? :shock: 8-)

xch0colattegiirlxx
07-22-2011, 22:11
Не знам дали е смешно, но веднъж баща ми кара колата нали..И аз съм на задната седалка, зад него.По едно време ме ядосва и го оскубвам :-D
И той само:
А :shock: Кой я направи тая раота?!? :o (каза го по много забавен начин :-D )

Djuff
07-23-2011, 08:48
прибираме се с тате с колата и виждаме позната по пътя и тате спира да я поздрави
- оо здравей много добре изглеждаш, измила си си зъбите и с тези червени бузии :lol:

тате; името на чичо ти Курт идва от КУР :lol:

Djenka
07-23-2011, 10:09
Хах :D Баба ми много често бърка имената на кучето /Джена /и сестра ми /Симона/..
Казва неща от тоя сорт:

- Джено, Симона пак е срала на терасата! Въри обърши!

или

- Айде бе, Джено, Симона иска да излиза :D

Има и други простотийки, ама сега не се сещам :D

Runsss
07-23-2011, 12:38
Майка ми такива ги сътворява...Сега се сещам само за едно.Искаше да каже на сестра ми светни и затвори, а каза "Светни и загаси" :D И сестра ми разбира се я послуша и така и направи

psychogirl13
07-24-2011, 10:23
1 път казах на мама да ми донесе едно нещо, ама тя беше легнала в хола и ми вика - ох ше се гръмна накрая, а тате вика - Да заредя ли пушката :D :D :D :D :D :D :lol:

Djuff
07-25-2011, 20:08
тате в магазина;добър ден имате ли бисквити 'чики-мики'[казах му да каже ЧокоМинис] :D

тате в районното;добър ден аз съм г-н 'Недоверчивия' :D

Supernaturalfan
07-25-2011, 20:24
тате в магазина;добър ден имате ли бисквити 'чики-мики'[казах му да каже ЧокоМинис] :D

тате в районното;добър ден аз съм г-н 'Недоверчивия' :D
Първото направо почнах да се хиля на глас :D

SuNsEt
07-25-2011, 21:39
Тези,които ми харесаха до тук(които можах да прочета):

Хмм...сега се сещам само за 1 .. Значи майка ми и баща ми са малко чалнати в главата.Вечерта кам 4 са вращат от някфо заведение и нямат ключове и званят на вратата.Аз по пижама отивам и отварят вратата те двамата са закачат и докато разберат че сам им отворила и майка ми ми вика "А здрасти.Заповядай влизай вътре.Що стоиш отвън"

Ъъ..сетих за за още един.Ем аз на село у баба и дедко и им говоря за скайпа
Дядо:Жено за ко говори таз ма?
Баба:Ти още ли не разбра бе?Говори за скупето у купмутарето
Дядо:Малиии...баси ква е днешната младеж
:D :D :D :D :D :D

Тва е прясно... От преди няколко часа...
Значи аз съм сутринта на тренировка и се връщам към 9:30 и само майка ми влиза в саята и си провежда следния монолог:
-А! Ти що си тука?! Ааа била си на тренировка... Ам аз излизам... Искаш ли нещо... Еее щом не отговаряш, значи нищо не искаш... Чао.
:lol: :lol: Просто беше уникално...

Когато гостувах на баба и дядо..
Аз си ям сандвичи,дядо ми говори:
Дядо: Трябва да погостуваш и на баща си малко..
Аз: Ами ти искаш ли да погостуваш на твоя? :razz: (всъщност не се усетих,баща му е починал между др) 8-)

Веднъж с майка ми бяхме в един магазин и касиерката започна да се хили нещо и майка ми вика:
Тая па кво се хили като п***а в нови гащи ;ддд

Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
Tatko poracha li durvata?
А дядо ми човека разбрал - Татко порасна ли дуката
И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де :D

SuNsEt
07-25-2011, 21:41
Майка ми и приятелят и Данчо:

Той:Кой да те опущи,Данчо да те налющи! (към майка ми)
---
Понеже приятелят ми често ми подарява цветя и аз си ги изсушавам,веднъж имаше няква роза в нас и
аз: ооо роза!
майка ми и Данчо се споглеждат,след малко се връщам
той: и кво я направи тая роза?
аз:еми изсуших си я.
мама:Ха!! Казах ли ти! Дай сега 10-те лева! 8-)
---
той:ако бях на мястото на гаджето ти,до сега да съм те скъсал!

LoveChocolate
07-25-2011, 22:20
казах на майка ми че няма да е лошо да ми вземе лаптоп и тя ми отговори

"сега не ни трябва ВТОРУ компютър :D :D :D :D :D :D "

fenkaaa
07-26-2011, 11:08
Хаха на морето помня мама като вика " Абе то не ме хвана от ракията,то от рибата" :lol: :lol: :lol: :lol:

Supernaturalfan
07-26-2011, 12:13
А, сега се сетих нешо :D Значи веднъж баща ми трябваше да поръча храна по телефона и го питат:
- Адрес?
Той:
- Там ъъ...в таковата. В таковата де! :D :D

xch0colattegiirlxx
07-26-2011, 13:15
Това не е бисер.. ама веднъж като бях по-малка понеже майка ми ползваше нещо като Roll-On само че сапунено едно такова.Не мога да го обясня. И аз там нещо исках да го пробвам...
И нали взех го, отворих го обаче тва бялото вътре било натрошено едно такова..и паднаха много парченца.Събрах колкото можах и ги изхвърлих, но било останало едно малко парченце.
И аз си седя..гледам телевизор и майка ми минава покрай мене и вика:
- Я!! :shock: Сиренце.. /наведе се и го лапна от земята (у нас е чисто ^.^) :D / и след малко:
- Блаааа сапуун!!

Me4encety
07-26-2011, 18:32

---
Понеже приятелят ми често ми подарява цветя и аз си ги изсушавам,веднъж имаше няква роза в нас и
---

Сории за офф-топика,но как си исушаваш цветята? :)

SuNsEt
07-28-2011, 10:37
ъп.

DoublePleasure
07-28-2011, 11:50
Търсим с майка ми хотел във Варна миналата година и тя ми вика ей сега отиваме към спортната зала и аз викам е що пък чак там и тя ее не я ли помниш спортната зала дето нощем свети синьо :shock: Или пък аз излизам и викам на татенцето дай някой лев и той колко? Ми пет ше ми стигнат. Той си поглежда портомонето и вика е**х мамаму за 5 лева ше ми д***т :shock: :D :D :D :D :D

ccdesigns
07-28-2011, 20:00
Вчера казах на майка ми, че имам гадже и днеска идва отвънка с пакет презервативи и ми ги дава :razz: И аз :shock:

П.С. На 13 съм.

VampireGirl95
07-28-2011, 22:52

Ох..не мога. :shock: :razz: :razz: :razz:

VampireGirl95
07-28-2011, 22:54

---
---

Сории за офф-топика,но как си исушаваш цветята? :)

Изсушаваш ги, тоест да не е мокро цветето и го слагаш в книга, а върху нея тежки предмети или още книги.

AstroGirl
07-28-2011, 23:31
Аз съм си вкъщи, майка ми отваря и ми вика - вкъщи ли си ? аууу... или пък ме вижда,че ям и пита ядеш ли! :D

smilelady
07-29-2011, 07:43
При мен е същото,но ме пита:
Стана ли? :D а ме вижда , че си ходя и си търся закуска 8-)

Rebirthing
07-29-2011, 11:10
Много добре виждам, че си в порно канала !

:shock: :shock: :shock:

Me4encety
07-29-2011, 18:21
Много добре виждам, че си в порно канала !

:shock: :shock: :shock:
Хах и на мен ми се е случвало.Само,че беше по-различно.
Пуснала съм си някакъв анимационен канал и давах "Том и Джери" и влиза приятеля на майка ми.
-Ааааа пак порното си пуснала.Изключи го де да не си сама.
Чува се вик от кухнята "Какво порно гледаш ?!" идва майка ми.
-Ицо престани да се бъзикаш с детето! А ти,мамо,си гледай порно спокойно то няма нищо лошо.
И аз гледам еи така :shock: Абе наще не са в ред,кво да ви кажа :lol:

KakaoNaPrax
07-29-2011, 19:09
Майка искаше да пържи яйца, обаче бяха свършили и някаква супер разочарована "Уфф, няма яйца.."
И баща ми отстрани "Да счупя мойте?" :razz:
Паднах.

sumergirl1
07-30-2011, 08:21
Първия път като си боядисах косата синя дядо ми изръси "приличаш на задник"
леля ми не ме позна,а баща ми се опита да ми махне "перуката"

Aхахахах :lol: :D

Uncontrollable
07-31-2011, 11:07
Майка искаше да пържи яйца, обаче бяха свършили и някаква супер разочарована "Уфф, няма яйца.."
И баща ми отстрани "Да счупя мойте?" :razz:
Паднах.
:D :D :D :D :D
Аз: айде дее моля ви искам да ида в Пловдив на почивка.
Майка ми: Офф.. нз, за колко време и колко пари на нощтувка ?
Аз: за един месец сигурно и 8 лв. на нощувка, бахти евтиното..
Баща ми: един месец ли ? ти наистина си психично болен, ако искаш може утре да те закарам в психиятрията там ще ти излезе по-евтино 6 лв. на нощтувка. :D :D

Или пък оня ден баща ми влиза в тоалетната, и явно е нямало тоалетна хартия и вика, но аз съм увелечил музиката и не го чувам, и ми звъни по телефона да му нося тоалетна хартия :D

А, един път ми обясняваше, че нищо неможе да се реши с бой, и, че е за краен случай, а след 2 мин. брат ми счупи една чаша и той на място го премаза :D :D

Uncontrollable
07-31-2011, 11:24
Спомням си и като с един приятел седяхме и почна да се чеше, и аз го глеам и му викам кфо се чешеш е и той вика "ташат ме сърбаците" - (сърбят ме ташаците) имал предвид. :D :D

vakanciqta
08-01-2011, 12:24
Мама и тати са разделени и един път аз съм при тате и мама звъни .
(тати) - Кво искаш ?
(мама) - Дай ми детето веднага тъп уличен полицай (той е катаджия)
(тати) - Ти си тъп канцеларски плъх , ти си дупката на кавала бяло петно си ти .. :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ама съм се съдрала да се хиля :D :D

IchLiebeTill
08-01-2011, 22:27
Един път 1 приятел на майка ми беше в къщи и нещо се лигавеше и майка ми се ядоса и му вика: Млъкни са!! (искаше да му каже да млъкне и да се махне) и друг път е казвала нещо подобно ама сега не се сещам

Не е с родителите, но баща ми ми разказва как един негов приятел имал нова работа нали и не знае английски и шефа му му казва "nice to meet you" и той "yes, yes" :D

GossipGir1
08-02-2011, 05:05
Ми аз пък се сетих като бях по-малка на 15-16 години някъде.. седим и гледаме новините с майка ми и даваха за някъв дето го пуснали защото бил психично болен и аз казах:
-Тц, тц.. всички луди са на свобода..
И майка ми:
-Даа, и всичките са твои приятели !

кво да кажа повече.. :-D

Bonbonchencetyy
08-02-2011, 09:46
Аз:Съседките ни отиват някъде.Едната-отляво на поляната,другата-отдясно.
Мама:А,Туранагата и Кукуто ли?Те приличат на хлебче и наденица...

IchLiebeTill
08-03-2011, 11:39
Сетих се за още един път:
Нали семейството сме на почивка в друг град и баща ми търси място за паркиране. И намира 1 свободно място близо до един бял бус и казва: "Ей тука ще спра, до белия маргарин" (щото наблизо имаше магазин за хранителни стоки и не знам как му хрумна) :lol: :lol: :lol: сега може да не звучи много смешно ама тогава голям смях падна :D :D

Neftochimic
08-03-2011, 18:12
[
А, един път ми обясняваше, че нищо неможе да се реши с бой, и, че е за краен случай, а след 2 мин. брат ми счупи една чаша и той на място го премаза :D :D

баща ти е някакъв изруд, заради една чаша да го бие.. рофл!

tanchu
08-04-2011, 20:39
Мама: 'Що не 'дигаш тела .
Тати: Тодорке,кво ми се правиш на Новоизгряваща тийнейджърка :lol:

Sc0RcH
08-04-2011, 20:41
Имахме една дебела съседка с един дебел син и постоянно му се караше...ама това беше ВСЕКИ ДЕН! Докато 1 ден не чух да му казва...

-МАЙКА ТИ ДА Е*А!!!

Е пръснал съм се!!!

NerZhul
08-04-2011, 20:59
Мама: Я виж тва чудо как се отваря, за да мо смена батериите, че са изтощени.
Аз: еми земи си едни батерии Durex. ( исках да кажа дюрасел, но се усетих набързо и се поправих :-D )

SmilezZz
08-04-2011, 22:16
Нещо се обясняваха мама и тате за някакви плодове:
Мама: "Вид слива".
Тате: "Много ли е вита" и едновременно с това прави някакви кръгообразни движения. Сега не е чак толкова смешно,но аз умрях да се хиля.

Sigrina
08-04-2011, 23:23
Не живея с родителите си и съм позабравила вече, но ето нещо пресно пресно :D
Мама ми звъни по телефона в 2 часа през нощта:
- Вики, спиш ли маме?
- Щом говоря с тебе, явно, че вече не спя!
- Абе аз само да те питам... тука си говоря с едно приятелче по скайпа, обаче като искам да си пусна камерата, излиза само едно черно правоъгълниче и нищо не се вижда, защо така?
- Светни лампата...
- Аааа, стана! :D

Biskfitka
08-04-2011, 23:47
- Вики, спиш ли маме?
- Абе аз само да те питам... тука си говоря с едно приятелче по скайпа, обаче като искам да си пусна камерата, излиза само едно черно правоъгълниче и нищо не се вижда, защо така?
- Светни лампата...
- Аааа, стана! :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

bloodyF
08-05-2011, 07:18
Sigrina.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DesireToFire
08-05-2011, 09:49
Баща ми сега идва у нас на бързо за да ми даде пари и да ми обяснява кой кога щял да идва и какво да правя. Не знам колко пъти ми повтори инструкциите и тъкмо си тръгна и тръгвам да заключвам и се звъни и той само ми вика "Много съм досаден, а? :Д"

polssa
08-08-2011, 11:10
- Вики, спиш ли маме?
- Светни лампата...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MilanowPz
08-08-2011, 13:12
Мама(ядосано разказва за някаква дето я издразнила):-.. и си викам на акъла "Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??" :razz:

Хахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: Това трябва да го запомня :razz:

xuhahuxahuxauhxuhaxuhaxuhaxuh :razz: :razz: :razz:

начи прибираме се с майка ми ,,, и тя влиза в стаята и вика ,, " яяя отвори малко прозореца че мирише на боровинки " и аз се заливам от смях ,,,щото не миришеше на нищо , нито дори на боворинки ii след 10 минути смях ,, я питам " мамо защо каза боровинки" и тя :: ми тфа ми дойде на устата : и айде още 10 минути смях :Д

майка : как заговаряш едно момиче на плажа бе ?
аз : ми аз си знам как !
майка : ми ако баща и пред тфа време дойде ,,, кфо шх направиш
аз : ми шх идем на бара д ago почерпа ,,,
майка не ,,, по добре му кажи ,, е майка е там иди си приказвай с нея ,,,

и тфа докато кара колата,,, спря колата за да се насмеем :Д

nepowtorima
08-08-2011, 15:57
Наскоро се хваля на баба си, че вече съм се сдобила с лаптоп.
Тя: - кво туй лафтоп?

Или пък вчера бях си оставила чашата до лаптопа и майка ми: да не намокриш компиту!!

SmilezZz
08-08-2011, 16:34
Нещо беше й хрумнало на мама и пита татко:
Мама: "Ти обичаш ли ме ?".
Татко: "Да,много те обичам".
Мама: "Колко много".
Татко: "Колкото и както кучето обича котката"
И просто се улях да се хиля. :razz:

shanel15
08-08-2011, 17:31
Преди години..сестра ми беше още бебе и майка ми я преспиваше и и пееше нещо от сорта ''Изгубила Веселинка,саламЧе,саламЧе.. .." и аз я слушам средотучено и така ме напушва един смях ама седя и я слушам и тя продължава..."Тук саламче,там саламче,няма го ,няма го..х2" :D :D :smt046 неможах да спра, после цяла вечер да се смея и я питам що така я пее а тя вика:Ам мислех си кво ше готвя.. :D а май в песента се пее ,вместо саламче, Коланче.... :-P

NarutoShippuuden
08-09-2011, 10:02
Някъде покрай Великден с мама се заговорихме нещо и стана следния разговор :
Мама: Сега като в Северното Полукълбо е пролет в Южното е есен нали ?
Аз: Да така е защо ?
Мама: Ми когато при нас е Коледа при тях е Великден така ли ? :D:D:D

TVDQueen
08-09-2011, 12:19
Мама: Колко бал е изкарал гаджето бе?
Аз: :oops:
Мама:Кажи,Кажи
Аз:34 и нещо..
Мама: :shock: :shock: :shock: Ее.. къв умен зет ще имам 8)

Inn0cenCe
08-09-2011, 20:59
Еми почти всяка сутрин издирвам баща ми в работата и докато ме свържат с него си говоря с секретарката. Не знам защо винаги водим следния диалог:

Аз: Сисе, дай ми баща ми.
Тя: Ама ти будна ли си ?
Аз: Охх.. А как ти говоря иначе ?

.. и докато тя отреагира да отговори баща ми е на линията, готов със същия тъп въпрос :lol: ..

------

Един път сядаме с наще и приятелско семейство в един ресторант. Баща ми вика "Тук има ли пепелник" и сервитьорката каза "Да, господине ето го" и той отвърна "Ох колко съм тъп" и си поръча Срайт с лед и лимон. След няма и 2 минути тя се връща с Нес Тий лимон. Баща ми се обърна към нея и каза "Абе аз казах, че аз съм тъп, ама явно вие сте и глуха" :lol:

Anny05
08-10-2011, 09:42
Обядвахме с нашите и баща ми вика:
Той: сега отивам да спя и да не съм чул шум.
Аз: go to bed?
Той: Ми сигурно до пет :-D

boboo
08-10-2011, 10:16
Преди около 3 години като бях на почивка бях ядосал майка ми |А АЗ НАШИТЕ ВИНАГИ ГИ ПОДДЪРЖАМ ЯДОСАНИ 8-)| и така де ядосах майка ми:
Майка ми вика: Ще ти пУтна 1 шамар :razz: :D 8-) :lol:
И всеоще я бъзикаме :D

ri41
08-10-2011, 20:45
веднъж ядосах мама и тя ми отвърна: Шъ стана и щъ очукам :D

elii94
08-10-2011, 21:43
Мама: Ели побързай, че ще изгори водата! :D

valyo0valentinow
08-10-2011, 21:52
Еми бях ядосал майка ми и тя ми се кара и ми вика "Мамка ти" :D :D
Дядо ми има жигула и на жигулата светят всички аварийни лампи че няма масло, вода и други, аз го питам "Дедо що светят тия лампи" той ми отвръща "Па нали са лампи требва да светат" спуках се от смях :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :-P

vakanciqta
08-14-2011, 11:43
Седим си аз , баба и дядо . Дядо гледа съответно няква брошура :-o от магазин , аз си чатя а баба си чете вестник .. И дядо казва промоциите : хляб е ,че не е много по-евтин .. ,, епилептор намалили са го с 3 лв и аз : какво какво ? :lol:
Дядо : епилептор ?! Когато поглеждам то епилатор .. Ама съм се спукала от смях :razz: :razz:
епилептор :razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :razz:

MegiBoOm
08-14-2011, 15:05
:D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D

cookie_master
08-14-2011, 16:21
На вечеря:
Аз:Не ми слагай повече не съм много гладна
Баща ми:Ако не ядеш ще станеш булимичка
Аз:Ти въобще знаеш ли какво е булимия?
Той:Е добре де,обърках се има предвид онова другото кльощавото

schhhhhhh
08-15-2011, 14:01
Преди 2-3 години на 31 декември. Тъкмо тръгвам към братовчедка ми да готвим, при което баща ми ме изпраща с редовната лекция.. "Да не са напиеш, да не се надрусаш, напукаш и т.н" и аз "да, дааа добре, знам, чао, лека вечер и да си запазите всичките 10 пръста". След тва той ми забива въпроса
- " И буци, нали знаеш за тройното правило?"
АЗ - Кво тройно правило бе тате?
- Ама не го ли знаеш??
АЗ - Ми не, ама предполагам, че ще ми го кажеш дори и да не искам
- Много си права :D
АЗ - Цялата съм в слух.
- Начи буци, тройното правило е като си с гаджето на калъп преди края да броиш до 3 и да му го извадиш на 2 :D , щото сега са мн скъпи памперсите, а и майка ти не ще да става баба още.. :razz: :razz:

Спуках се да се хиля, тоя човек яко го пере съчмата :lol: :lol: :lol:

sunlight1516
08-21-2011, 13:08
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:

:D :D :D :D Тва ме разби :razz: :razz: :razz:

vakanciqta
08-21-2011, 21:19
Значи вечеряме аз , баба и дядо ..
И баба вече станала от масата и казва на дядо ми : Изяде ли си чинията? :shock: ... При което дядо ми казва : Искам допълнително .. 8) 8)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: oxx :razz:

yeeee
08-22-2011, 13:50
Татко боядисваше и на пода имаше найлон ...и той се подхлъзна и мама му вика:Олеееее тоя ненормалния ще се пребие..Беше преди много времеее

xoxi
08-24-2011, 14:18
По телефона преди няколко часа:
Аз: Мамо, къде е прясното мляко?
Майка ми: Отиди до хладилника. Отвори го. Клекни. Млякото е срещу най-лявата ти ръка.
Аз: Най-лявата ми ръка?
Майка ми: На теб и двете са ти леви, за това млякото е срещу тая, която се намира повече в ляво.

Не съм се смяла много. 8-)

extreme16
08-25-2011, 08:55
Попринцип майка ми е точната моя противоположност, занимавам се с хип-хоп танци и както се подразбира, това е г/д моя начин на живот :дд Таа за нея едно момиче трябва да е женствено и да се облича добре ии там.. др. неща :д

Един ден се прибирам от даскало, отварям вратата ии някви 2 пръста (peace \\// ) се забиват в лицето ми, с думите "Квуу стааъъ уееееее меееенннннн!?!?" И с е*аси грубия глас :д Беше майка ми, която определено ми изкара акълитее
Беше си разкрачила краката и се беше подгърбила.. лол.
Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано. :lol: Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш. :lol: :razz:

cookie_master
08-25-2011, 09:00
Попринцип майка ми е точната моя противоположност, занимавам се с хип-хоп танци и както се подразбира, това е г/д моя начин на живот :дд Таа за нея едно момиче трябва да е женствено и да се облича добре ии там.. др. неща :д

Един ден се прибирам от даскало, отварям вратата ии някви 2 пръста (peace \\// ) се забиват в лицето ми, с думите "Квуу стааъъ уееееее меееенннннн!?!?" И с е*аси грубия глас :д Беше майка ми, която определено ми изкара акълитее
Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано. :lol: Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш. :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

yeeee
08-25-2011, 12:39

Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано. :lol: Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш. :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WhereIsMyMind
08-27-2011, 16:14
бях сама вкъщи и си пеех,мама се прибра през това време..влиза с гръм и трясък в стаята,при което ми казва "аа ти си пееш,аз помислих че ревеш.."

аз: мамо, ти нямаш никакъв вкус за мъже.
мама: е как,че нямам?
аз: ми ако имаше дали щеше да се омъжиш за тате?

бяхме на море и се разхождаме с нашите вечерта..и баща ми гледа няква монета на земята,при което се навежда да я вземе, и дърпа ли дърпа човека толкова не се усеща,че хората на него му се смеят, просто защото я бяха залепили за такива по заблудени..

спя си сладко една сутрин мама отваря вратата и крещи като ненормална " КАКВО ПРАВИШ БЕЕЕЕ?!" и след това добави "аа извинявай,това са съседите.аз мислех че ти блъскаш по стената"

Arthemis
08-28-2011, 06:24
Дядо ми, преди няколко седмици, изненадано: Ама ти защо пишеш с лявата ръка?! о.О
Аз саркастично: Още една рядка грешка в системата ми... т.е. пиша си така, откакто се помня?
Той доби някакво суперизненадано изражение... за 15 години не можа ли да зацепи, че внучка му пише с лявата ръка?! :razz:

Аз към майка ми: Мамо, имам една идея.
Мама: НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ!

Аз съм надула няк'ъв див метъл в стаята си. Майка ми от кухнята се провиква:
- Еееее, кой е почнал с тея бормашини още от сутринта....
Аз само излизам и я гледам възмутено.
Тя: О, ти музика ли слушаш? Извинявай...

Сходна ситуация, майка ми влиза в хола, намалява звука на уредбата и ми вика:
- Мария, намали го тоя кошмар!
Аз: Жената пее, не е кошмар!
Тя си мърмори под нос: "Какъв ти тук ужас? Той пеел човекът..."

punksss
08-28-2011, 19:07
Тъй като наще не ме пуснаха на един лагер, който вече мина де... Ама вчера пак нещо ми беше щракнало и мърморех на баща си, че не ме е пуснал и нали му обяснявам:
-Днес видях един, който беше на лагера. Върнал се е и е жив и здрав!
И той с някво сериозно изражение:
-Ха! Единственият оцелял!
:lol: :lol:

Co0kieGirl
08-28-2011, 21:41
ох не,тук има големи попадения :lol:
Ето едно от днес:
-Мамо искаш ли круша?
-Може
-А чиния искаш ли
-Да // (отивам при нея с 1 чиния и 2 круши в ръка и гледам към плодовете)
-Една или две искаш?
-*мълчи* От една чиния ще ям :shock:

Mirage3
08-28-2011, 22:29
Сходна ситуация, майка ми влиза в хола, намалява звука на уредбата и ми вика:
- Мария, намали го тоя кошмар!
Аз: Жената пее, не е кошмар!
Тя си мърмори под нос: "Какъв ти тук ужас? Той пеел човекът..."
Жената да не е била Таря Турунен. < 3 8-)

Runaway11
08-29-2011, 16:45
- Вики, спиш ли маме?
- Светни лампата...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MilanowPz
08-29-2011, 18:15
nowo ot predi cekundi ... mama :
Iskam da govora po televizora .. iskashe da kaje po telefona :d

tomboy
08-29-2011, 19:28
не са точно бисери ама в момента не се сещам за друго...(поскоро случки са!..)
Баща ми ми изяде слънцето.А ето и как стана всичко ..Ами миналата година като бях в 7 клас трябваше да направя проект по физика .Та направих аз едни сплескани дискове от пластелин дето трябваше да са планетите от слънч. система обаче ми се спеше и ме домързя да ги залепя за картона (космоса...).Оставих си аз проекта на скрина в хола и си легнах .На другата сутрин се будя и отивам да си взема проекта и що да видя..Слънцето покрито със следи от зъби и половината липсва.По време влиза в хола баща ми и вика :''Ей , да знаете каква гадна бисквита изядох снощи...''... :razz: :razz: :razz: един друг път пък липсваха 3 килограма банани !..а под прозореца на кухнята и в саксията до леглото на наще имаше 1 тон обелки...! :razz: :razz: :razz: :razz:

TVDQueen
08-29-2011, 23:44
Ами сега се сещам за една случка.Беше някакъв празник, не помня какъв и сме у баба на гости и там много роднини имаше.Само че баща ми беше на работа и дойде доста по-късно, пък мама вече беше пийнала доста с братовчедите, обаче изобщо нали не я беше хванало.И вечерта се прибираме и мама:
-Аз обаче съм от издръжливите, баща ти кога дойде след мен обаче мога и него да напия. :-P
При което моя старец направи една физиономия :x

yxoozo
08-29-2011, 23:55
Не съм чел цялата тема(естествено), та не знам дали на някой друг се е случвало. Та с един приятел сме навън и баща му му звъни и с много нервен глас му вика: къде ти е телефона? .

bloodyF
08-30-2011, 08:54
Не съм чел цялата тема(естествено), та не знам дали на някой друг се е случвало. Та с един приятел сме навън и баща му му звъни и с много нервен глас му вика: къде ти е телефона? .

оф да :lol:
и после оправданието е ''ама аз ти звъня два часа ти не го вдигаш тоя телефон"

братовчедка ми на 6,5 ме пита дали си имам гадже .. и аз и казвам че имам ''две залепени''..и сядаме да вечеряме по семейно иии всички ядат и мълчат и изведнъж това малкото като се изцепи ''пък кака каза че си има две гаджета'' ии всички някакви с отворени усти останаха..та иди после обяснявай че ''нямаш сестра'' :lol:

LoveChocolate
08-30-2011, 08:58
Преди няколко дена врънках майка ми за лаптоп и тя ми отговори :
-Сега нямаме нужда от ВТОРУ компютър . :shock: :shock: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

an0nimn0
08-30-2011, 09:12
Вчера гледам отместопрестъплението и дават как вадят белите дробове от един човек и почват да ги разрязват. В този момент баба ми влиза в стаята и казва: "Ко праят тука? Ша готвят ли?" :razz: :razz:

an0niimka
08-30-2011, 10:59
Това стана вчера... Аз стоя на дивана до тате и гледахме някакъв филм и след малко майка ми идва и сяда до нас. Тате я пита "Какво ще готвиш утре?" и тя вика "Плодове с ориз." Имаше предвид зеленчуци с ориз :lol: И после като се усети какво е казала почна и тя да се смее с нас :lol: :lol: :lol: Сега не звучи толкова смешно ама като го каза тогава корема ме заболя от смях. :lol: :lol: :lol: :razz:[/i][/i]

LoveChocolate
08-30-2011, 11:22
Не е точно родителски ама карай ;D Вчера с едни приятелите гледаме филм а други двама на лаптопите играят цс :D и както си върви филма и единия приятел казва " Зад тебе Пресьооо зад тебе " и в този момент главния герой се обръща назад и убива врагът си :D после във филма хвърлиха един нож и както ножа се забива в едно дърво .. другия който играепе цс вика " Ебахти ножа " :D пък всъщност говори за играта :razz: :razz: :razz: :razz:

xoxi
08-30-2011, 21:56
Тази вечер на масата..
Майка ми: Абе ние от кога сме женени?
Баща ми: От 100 години..
Майка: :smt108 (трудно ще пресъздам физиономията й)
Баща ми: От както се помня все за теб съм си женен..

LoveChocolate
08-31-2011, 07:49
Тази вечер на масата..
Майка ми: Абе ние от кога сме женени?
Баща ми: От 100 години..
Майка: :smt108 (трудно ще пресъздам физиономията й)
Баща ми: От както се помня все за теб съм си женен.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

deathman944
09-01-2011, 10:26
Баща ми ми вика аз кат ти говорим не прикаам,1 път седиме навън пия кафенце с цигарка и тои вика"Има Муи,Има Муи" аз му викам аве тате ко се фалиш и аз имам У* ам се не фала е той се сцепи от смях.Разказва като малък ко съм правил и вика седи лежи и се смее :D :D .Вика ми изчезни като последната прудня на баба ми рофл :D

vinit4eto
09-01-2011, 14:59
Току що - пускам си едно клипче да го покажа на един френд - със жестоки оригни :Д и съм усилил и само по едно време чувам баща ми:

Ае млъкни ве лайняр !!!

Anja
09-01-2011, 19:41
Току що - пускам си едно клипче да го покажа на един френд - със жестоки оригни :Д и съм усилил и само по едно време чувам баща ми:

Ае млъкни ве лайняр !!!

Ахахаха :razz: :lol: :lol:

Sarafina
09-01-2011, 21:14
Вчера гледам отместопрестъплението и дават как вадят белите дробове от един човек и почват да ги разрязват. В този момент баба ми влиза в стаята и казва: "Ко праят тука? Ша готвят ли?" :razz: :razz:

SmilezZz
09-01-2011, 22:08
Малеее. Улях се да се хиля. Страхотни сте :razz:
В момента не се сещам за нещо. Сори за спама.

FuCKkK13
09-02-2011, 15:35
отивам при дядо ми...
аз: няма ли да влизаш да се къпеш вече
той: чакам баба ти да измие
аз: това не е баба ми, а майка ми
той: същото е,,чакам я да измие бутилките
аз: това не са бутилки,а буркани
той:същото е :shock:

gersinkaa
09-03-2011, 20:09
Не е голяма изцепка, но пак ще кажа:
Бях 1-ви клас, писахме през деня букви с майка ми. Лягаме си, заспали сме и по едно време, късно късно майка ме събужда и ме пита: ''Гергана, написа ли А, Б, Г, Д, В?'' (в разбъркан ред). Аз я питам: ''Мамо, какво ти става?'' А нейния отговор беше: ''Дрисло, не ми викай МАМО, ами ми кажи написа ли буквите, ма?'' :razz: Смятайте колко и е ''тежало'' да пише домашни с мен. Аз много се стреснах тогава, цъкнах лампите и я попитах какво и става, а тя ''Какво да става?'' (даже и не помнеше) Сега ми е много смешно, но тогава хич... :-D

Azoria
09-03-2011, 20:45
Вчера майка ми седи на компютъра и играе карти (тя като го прави това често говори на компютъра :D ) и върви някаква реклама по телевизията "Има ли живот след развода?" и майка ми в този момент (към някой от играчите :D ) "Епа да...за мене нема!" :razz:

Azoria
09-04-2011, 01:32
Татко боядисваше и на пода имаше найлон ...и той се подхлъзна и мама му вика:Олеееее тоя ненормалния ще се пребие..Беше преди много времеее
:D:D:D Ох,сетих се сега,разхождаме се с тате зимата и минаваме през няква супер заледена улица и аз се подхлъзнах и направо за размазах на леда,а тате вика "Леко па ти,ще се пребиеш!" :shock: :neutral: :razz: :lol:

Arthemis
09-04-2011, 07:25

;д Същата. Майка ми лудва, като я слуша и направо си "умира от нетърпение" като знае, че ще я влача и на концерт...

За да не е спам...
Оня ден тегля някаква програма, понеже не можех да отвроя субтитрите на нито един филм и обяснявам на майка си:
- Значи, тегля WinRAR..
Тя: - Да..
- Инсталирам го тука - нали преинсталираха дънната платка и се е затрило, после... виждаш ли ей т'ва ".srt" на края на субтитрите?
- Да...
- 'Ми променям го на ".sub" и - пускам филма и те вече текат - та-даааа! работят. Сега вече разбра ли как да си ги инталираш сама?
Тя след кратко мълчание:
- ...Не. :lol:

hayely
09-04-2011, 13:09
Бях легнала при мама и понеже не мога да заспя я питам:
- Мамо, спиш ли?
- Да!
:-D

millmii
09-04-2011, 19:43

Ае млъкни ве лайняр !!!

;д Същата. Майка ми лудва, като я слуша и направо си "умира от нетърпение" като знае, че ще я влача и на концерт...

За да не е спам...
Оня ден тегля някаква програма, понеже не можех да отвроя субтитрите на нито един филм и обяснявам на майка си:
- Значи, тегля WinRAR..
Тя: - Да..
- Инсталирам го тука - нали преинсталираха дънната платка и се е затрило, после... виждаш ли ей т'ва ".srt" на края на субтитрите?
- Да...
- 'Ми променям го на ".sub" и - пускам филма и те вече текат - та-даааа! работят. Сега вече разбра ли как да си ги инталираш сама?
Тя след кратко мълчание:
- ...Не. :lol:

Бях легнала при мама и понеже не мога да заспя я питам:
- Мамо, спиш ли?
- Да!
:-D

Ахахахахахах ... уникални саа :D :razz: :razz:

WhereIsMyMind
09-04-2011, 21:11
баща ми продаде някъв имот и седиме вечерта в хола всичките и по едно време майка ми се изцепи: "ти се радвай,че в българия не може да те продаде на някой,иначе представяш ли си за какъв циганин можеше да се ожениш само и само баща ти да вземе пари" 8-)

millmii
09-04-2011, 21:18
Сега се сетих, че най - много обичам докато някой спи да му задавам странни въпроси. Хората отговарят неща, който нямат нищо общо с това което съм ги питала, а аз се сцепвам от смях :razz: :D

whitebunny
09-04-2011, 22:08
Приготвям се да излизам през това време баща ми влиза в банята, отивам и крещя през вратата..

Аз: ТАТКОО.. АЗ ИЗЛИЗАМ...
Той: Ам ми не знам провери на терасата да не е. :shock:

Преди няколко дни... Прибирам се и баща ми ми вика "Къде отиваш" :shock: :shock: :shock:

WhereIsMyMind
09-05-2011, 07:38
мама: колко приятели имаш във фейсбук?
аз: ми не знам,около 200.ти?
мама: 520 :D
аз: :shock:

баба: ми то по мое време нямаше презетриви

дядо: искаш ли сандвич с шуМка и кетчуК :D

joanittka
09-05-2011, 18:32
Значи мама и тате бяха в кухнята и правеха таратор и двамата бяха седнали на столове с колелца и мама само бутна тате с нейна стол и тате изкрещя : Ей , внимавай къде караш !! ; :razz: :razz: А всъщност той го каза съвсем сериозно тъй като е дългогодишен шофьор и му е писнало от някви тъпаци :-x

4o4ina
09-05-2011, 19:49
мама: колко приятели имаш във фейсбук?
аз: ми не знам,около 200.ти?
мама: 520 :D
аз: :shock:

баба: ми то по мое време нямаше презетриви

дядо: искаш ли сандвич с шуМка и кетчуК :D

:razz: :razz: :razz: :razz:

sLaDkagRe6ka
09-05-2011, 20:42
бях сама вкъщи и си пеех,мама се прибра през това време..влиза с гръм и трясък в стаята,при което ми казва "аа ти си пееш,аз помислих че ревеш.."

аз: мамо, ти нямаш никакъв вкус за мъже.
мама: е как,че нямам?
аз: ми ако имаше дали щеше да се омъжиш за тате?

бяхме на море и се разхождаме с нашите вечерта..и баща ми гледа няква монета на земята,при което се навежда да я вземе, и дърпа ли дърпа човека толкова не се усеща,че хората на него му се смеят, просто защото я бяха залепили за такива по заблудени..

спя си сладко една сутрин мама отваря вратата и крещи като ненормална " КАКВО ПРАВИШ БЕЕЕЕ?!" и след това добави "аа извинявай,това са съседите.аз мислех че ти блъскаш по стената"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

millmii
09-05-2011, 22:29
Значи мама и тате бяха в кухнята и правеха таратор и двамата бяха седнали на столове с колелца и мама само бутна тате с нейна стол и тате изкрещя : Ей , внимавай къде караш !! ; :razz: :razz: А всъщност той го каза съвсем сериозно тъй като е дългогодишен шофьор и му е писнало от някви тъпаци :-x

:-D :D

yeeee
09-07-2011, 06:56
майка ми,преди около година говорела по телефона с баща ми,той попитал какво правя,мама му казала,че ще поканя приятелка и той и е казал:да не е лесбийка :lol: :lol: :lol:

Аз:Мамо,излизам
Тя:Гледай да се прибереш до 00:00
Аз:аа,след 00:00 ли,дообре
Тя:Нее!!До 00:00
Аз:добре,добре след 00:00 ясно,и затварям вратата.После се провиква през терасата:ДО 00:00!не ме карай да викам лигло

Много обичам да я дразня :lol: :lol:

punksss
09-07-2011, 18:39
Днес стоя с тати на терасата и точно отсреща, някъв мъж замазва стената на къщата си. Загледах се аз и видях, че отдоло пак е било замазано и само питам баща ми:
-Тате, абе тоя що ПАК замазва тая тераса?
-Щот е ненормален!
- :lol: Е как така е ненормален?
-Еми вече за 6-ти път я замазва!
При което, аз няква почвам да се хиля, чак и на него му стана смешно. 8-) 8-)

SmilezZz
09-07-2011, 22:49
От днес.
Бях ходила до фирмата на мама да й занеса едни документи. Нали седим си там и си говорим и една нейна колежка ме поздравява. Нали така ,ала бала и след като се махна жената ,питам мама:
- "Мамо ,коя беше таз"
- "Тц".
- "Питах те как се казва ,какво ми цъкаш".
И после изведнъж избухва в смях и аз покрай нея. Та ,после ми каза как се казва жената ,де ,ама..

vakanciqta
09-08-2011, 17:03
Аз бабка и дединка пътуваме към морето ама сме в Гърция , и влиза едно муха .. И дядо ми
-- Ще те е*на ъ тъпата досадна гръцка мОха ...
...
Вчера влиза в гръцки магазин и казва :
СладкО от смОкви имате лии ??
с ударения на о-то .. не не нене ... :razz: :razz: :razz:

oriflame123
09-08-2011, 19:38
слушайте мойта кво прави:
звънкам и аз на телефона и викам мамо излизам,и тя след 1 минута пак звъни и вика,къде си ... :D
или пъ много мразяя когато аз и звъня и тя дига и говори с някой друг а не с мен ... или мъл4и ... :?

ruriiina
09-09-2011, 20:41
От нашите доста ама сега точно се сещам за една случка със съседите. Семейство с 2 деца и майката се кара на малкото момиченце,а аз тъкмо отключвам да си влизам в нас и се чува през вратата :
- Аз те писах на дядо ти, ти мязаш на баба си. :D

Много съм се смяла тогава :lol:

WhereIsMyMind
09-14-2011, 19:15
не е точно родителски ама все пак..

аз и по-малката ми сестра сме легнали следобяд.

аз: заспа ли?
тя: още не.
аз:като заспиш ми кажи.
след 10мин.
тя: како,заспах 8-)

xoxi
09-14-2011, 19:31
Сутринта дочух, че майка ми и баща ми си говорят за това как да се постригва човек сам. Спореха дали е правилно или не.
Майка ми: Абе моля ти се.. Една колежка се постригва сама и отзад косата й е като на куче около мъдата.

vakanciqta
09-14-2011, 21:53
Сутринта дочух, че майка ми и баща ми си говорят за това как да се постригва човек сам. Спореха дали е правилно или не.
Майка ми: Абе моля ти се.. Една колежка се постигва сама и отзад косата й е като на куче около мъдата.
:D :D :D :D :D :D

vakanciqta
09-22-2011, 22:32
Еййй , тая тема ще умре скоро .. Беше на майната си .. up !

Vivitu483
09-23-2011, 20:47
Сега ще ви напиша въпроси ,които задавах на мама и съответно отговорите които получавах.

"Мамо къде ми е .. ?" - "Кой ми сра в гащите?"
"Защо?" - "Защото завършва на "О" !"

Има и някои яки изцепки,дето ги помня.Бях мъничка и много обичах да говоря и да питам.Минавах по улиците и се "запознавах" с разни хора.И така един докато бяхме на море в Китен,тъкмо се бяхме прибрали в хотела и аз влезнах в банята.Бавих се около половин час и майка ми дойде.Каза ми да побързам ,че и се ходи до тоалетната.Аз и казах да чака.И тя ми се развика "ИЗЛИЗАЙ!СЕРЕ МИ СЕ,ЩЕ СЕ НАПИКАЯ!"

Djuff
09-24-2011, 08:33
"Мамо къде ми е .. ?" - "Кой ми сра в гащите?"

и на мен ми го казва тва :D

uleto37
09-24-2011, 12:09
Веднъж се прибирам от даскало и влизам в хола,а там цялото семейство.И майка ми пита:
-Прибра ли се?
-Е не мамо,няма ме вкъщи :-o

Сетих се още нещо.
Майка ми като иска да каже да разтребим масата казва "вдигнете масата".И веднъж ни казва на мен и брат ми това и ние двамата на е*авка хванахме масата отдолу и я вдигнахме и мама вика:
-Не така бе идиоти!

Има още много,но не помня за съжаление...

4o4ina
09-24-2011, 16:31
не е точно родителски ама все пак..

аз и по-малката ми сестра сме легнали следобяд.

аз: заспа ли?
тя: още не.
аз:като заспиш ми кажи.
след 10мин.
тя: како,заспах 8-) :razz: :razz: :razz:

RainbowGirl
09-24-2011, 17:00
Майка ми разчистваше рафтовете в стаята ми и докато разлистваше една тетрадка намери някаква бележка.. ама много несвързана: 8-)
А: Първо ще си изправя косата, показвам ти Пуканка (хамстера ми :D ) и бързо отиваме до мола.
Б: Ама трябва да си оставя раницата някъде.
До тук спира първата тема.. поне до колкото разбрах аз. :lol:
Следва:
А: Ми ти можеш да си купиш от там, където аз си купувам онова с картофите и кюфтетата.
Б: Сере ми се! :lol: :lol:
При което и двете с майка ми избухваме в смях.. 8-) :D

vakanciqta
09-24-2011, 23:50
up .. again

koshtramba
09-25-2011, 15:05
Майката звъни по телефона.

- Кво стаа, бате? Ше си идваш ли? Аре, че съм направила БАСИ-БАТЕ-БАНИЦАТА!

Djenka
09-25-2011, 16:25
Леле, хора, разбихте ме :razz: :razz: :razz:

И ние сме имали мнооооооооого изцепки вкъщи, ама точно сега не се сещам .. И Сори за спама 8-)

SunT
09-25-2011, 19:32
Днес мама ни кара с колата мен и приятелка на курс и по пътя има спирка.И оня спрял ама без аварийки, без нищо - на престой.И чакахме, чакахме и накрая мама връща малко назад, подминава го и двамата се гледат.И тя изведнъж почва да му крещи:
- Па да беше ли пуснАл аварийките, бе!Така ли се спира?Кво ме гледаш като цветна снимка!
И това го цепи моята свръх спокойна майка.Попикахме се от смях чак докато слезем се хилихме :D

SmilezZz
09-25-2011, 20:29
Днес.
Мама:
"Направила съм сирене с баница."
Не звучи толкова смешно , но в момента , в който го каза ми стана супер смешно. Пък и горката даже не се усети какво каза и се чудеше за какво се хиля толкова.

n3ri7ka
09-25-2011, 20:46
една вечер мама влиза в банята и аз й загасям тока. Тя почва да крещи да го пусна. Аз почвам да се хиля и отивам до моята стая, взимам една голяма плюшена овца и затварям вратата все едно съм си в стаята. Заставам съвсем тихо пред банята и държа овцата пред вратата. По едно време мама отваря да си светне тока и само се чу едно супер изплашено "ААААУУУУ" като видя овцата и затвори вратата. Аз стоя пред вратата и се напикавам от смях, при което вратата се отваря отново и само усетих как ми се изля 1 леген вода върху мен :lol: :lol: :lol:

Друг път мама се прибира и аз тъкмо съм се изкъпала и косата ми е мокра. Отварям й вратата и тя ме гледа :shock: и вика що си мокра??? ама така все едно ме пита "що си цялата в кръв?"
Аз: щото тъкмо се прибирам и ме наваля дъжда
Тя: ужас, бързо бягай да се преоблечеш
Аз: напикавам се от смях
Тя: (след около 5 мин) АМА ШМАТКО ТЪПА виж кво слънце грее как ще те навали дъжда
Аз: :lol: ти чак ся ли се сети, че не е валяло изобщо, нали и ти тъкмо се прибираш и си суха :lol: :lol:
Тя: изобщо не ми се смей, казвай кво си правила ВЕДНАГА
Аз: :shock: къпах се, бе будала :-D
Тя: да бе да, аз пък съм Дядо Коледа... и отиде да провери дали банята е мокра :D :D

Уча я да играе судоку, понеже аз по цял ден го правя. И почвам да й обяснявам, 10 минути тя само да-каше. След малко я питам, добре в тва квадратче кое число ще е, а тя... само мига и вика "как, как беше?" :D
Аз: ама много си тъпа
Тя: абе нали трябва да приличаш на някой, бе тъпак :D :D

xoxi
09-25-2011, 22:35
Наложи се една вечер майка ми да спи в моята стая. Лошото беше, че тя ляга доста по-рано от мен. Аз пък точно тогава си дописвах разни работи и ми светеше една от лампите, която пък на нея й блестеше в гръб. Демек сянката й беше на стената.
Тя: Абе това на стената моята глава ли е?
след малко пак тя: Изгаси, за да ми се махне главата, че ме дразни.
и след още няколко минути: Ако не махнеш моята глава от стената, ще стана и ще махна твоята.
:smt012

mimiinka
09-26-2011, 18:25
ооо бащата е пълен с бисери :D тва кат си проверява примерно фиша от мача и кат не е спечелил като почне: пу да*ба майка му да*ба и като се почне едно плюене по монитора....голям смях пък имам една приятелка дето просто като го види и я напушва на смях не знам що :D :D

thegreenzombie
09-26-2011, 18:47
днес :D
Аз: офф имаме входно по география и ще ни връщат входните по биология... :(
Сестра ми: а не.. няма нужда да готвиш, то има какво да се яде засега

martin97
09-26-2011, 18:56
Веднъж бяхме при едни приятели на наще,аз го казах лафа,ама аде и си говорят Росица е майка ми,а Диян - баща ми:
Митко:Росе,Мартин(Аз)кога ще го женим?
-Чакай,той е на 14
Диян;Дано да не си хване некфа пияна,че много ще го юрка
Мама:Пияна булка-тъжна къща
Аз:Напротив,пияна булка-щастлива къща,защото мога де се възползвам от нея в късните часове на нощта

SunT
09-26-2011, 20:15
Веднъж бяхме при едни приятели на наще,аз го казах лафа,ама аде и си говорят Росица е майка ми,а Диян - баща ми:
-Чакай,той е на 14
Аз:Напротив,пияна булка-щастлива къща,защото мога де се възползвам от нея в късните часове на нощта
А реакцията след това? :D

WhereIsMyMind
09-26-2011, 20:20
бяхме се разбрали с майка ми да се чакаме в 18:00,но аз закъснях с 3 минути и тя започна да ми крещи "защоооо закъсняваааш толкова си несериозна къде беше досегаа как може такова нещо ще ми обясниш ли!?" аз тъкмо казах "бях" и тя ме прекъсна "какво ме интересува да съм те питала,не ти искам обясненията" :shock:

martin97
09-27-2011, 09:10
-Чакай,той е на 14
А реакцията след това? :D
мисля,че е ясна :)

Fiction7577
09-27-2011, 09:13
бяхме се разбрали с майка ми да се чакаме в 18:00,но аз закъснях с 3 минути и тя започна да ми крещи "защоооо закъсняваааш толкова си несериозна къде беше досегаа как може такова нещо ще ми обясниш ли!?" аз тъкмо казах "бях" и тя ме прекъсна "какво ме интересува да съм те питала,не ти искам обясненията" :shock:

На високи обороти ще е била! :razz: :razz:

BrainlessROCKBABY
09-27-2011, 10:53

На високи обороти ще е била! :razz: :razz:

o, oo .. толкова познатоо :D

callia
09-27-2011, 21:17
Гледаме мач с татко (България - Полша) и по едно време са той:
- Айде бе, тъпанари, искам да гледма ПОЛСКИ СОПОЛИ!!!
:D :grin:
А, да, имаше и още един... опитваше се да ми инсталира симс 3ката, обаче нещо не му се получаваше и ми вика:
- Айде, Калиа, като не мога да ти исталирам играта, отивай да си решаваш задачите...
И пак нещо прайхме на комповете, той се занимаваше с антивирусната, а аз си гл един филм и той ми вика:
- Кали, дай си лаптопа за минутка...
Минават минутка, две, три... ча... два часа..
- Тате...
- Няма тате, отивай да си решаваш задачите че ма нервиш така като гледаш в една точка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

dsweet
09-28-2011, 11:35
Са се сетих за един
Значи тъкмо се прибираме от море.Беше семейна почивка аз брат ми и мама и тате. Решихме да играем белот четиримате щот немаше кво да се прави вкъщи. Сядаме на масата. Аз съм отбор с маика ми а брат ми с тате
И ние с маика ми загубихме първите пет игри, ама тя неква се напушила секи момент ше избухне. Ние си седиме на масата и тя изведнъж става от стола, тръгна нещо да каже ама ни6то не каза и стоя права около 30 секунди и пак седна. След малко ми вика, ама неква ядосана 6тот губиме играта
– Маме я извади от камерата Уискито и Джина, чипса и салама! :D :D
А ние тримата как почнахме да се хилим

Wwwooow
09-28-2011, 16:40
- Вики, спиш ли маме?
- Светни лампата...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D

polssa
10-02-2011, 13:48

Ае млъкни ве лайняр !!!
еееееееее не :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 17:36
3-годишният ми братовчед
//без да има представа какво говори
към майка ми: П***а!
Майка му: Дидо, как можа! Ще ти дам люта чушка!
Майка ми: Е какво сега, право си е детето.

8-) 8-) 8-)

WhereIsMyMind
10-05-2011, 13:20
сутринта си оправях косата,мама гледаше телевизия и понеже не можах да видя дали съм си оправила косата отзад и я питам 'мамо,оправих ли се отзад?' тя ме погледна съмнително и каза "не знам,ти ми кажи" :D :D

DevilsAdvocate
10-05-2011, 21:50
Майка ми преди няколко дни: Ей сега идвам, само да си изпуша кафето.

hayely
10-07-2011, 20:09
Снощи брат ми бълнува: Сега ще ви разкажа един много страшен виц: Да ви еба майката! ненененеее :razz: :razz:

petrunka
10-07-2011, 21:23
Родителникът ми изглежда е забравил на колко години съм...

mmm_sweet
10-08-2011, 12:45
Разбираме се с майка ми да ме изчака на едно място,докато дойда,когато доидох се оказа,че се е "телепортирала" на 5 км от това място (в нас) и е "забравила" да ми каже :-o

cAnDyYy
10-13-2011, 17:53
С майка ми гледаме X-Factor и една пее песента на B.O.B. и Hailie Williams -Airplanes и майка ми изтърсва "Това РаПщайн ли е?" (рамщайн) После с баща ми колко се смяхме :D 8-) 8-)

babylofzz
10-17-2011, 19:14
Сестра ми е легнала на моето легло и я питам..
-Миличко,спиш ли?
-Да.
:D Тя е малка и не се усеща,ама на мен ми стана много смешно.

granger
10-18-2011, 19:15
Ох пълно е у нас :D
Аз: Утре имаме концерт и трябва да танцуваме (преди 3 години народни танци)
Мама: Ама внимавай да не истинеш,че ще сте покри и мотни (потни и мокри :D )

Тати:Къде отиваш,ма?!
Аз: По Света и у нас!!!
Тати: Аре беги, Митко Цoнев :D

Тати нещо ми разправя. Излизам на терасата и влизам в хладилника :D:D

Много го обичам тва!
Мама :Ооооф, нищо не си направила пак цял ден, иди си оправи шкафа!
Аз:Добре.
Мама: АМА НЕ МИ ВИКАЙ ДОБРЕ БЕ! :grin: :grin: :grin:

Аз:Мамо ,къде е тати?!
Мама: Ба ли го!
Аз: Емии,сигурно
Мама: :x ...и туй се случва :D:D:D

an0niimka
10-21-2011, 11:19
То не е точно родителски бисер, ама ще го кажа... :D
Родителите ми бяха на работа, нощна смяна, и аз казах на гаджето ми, да дойде да спи у нас и той се съгласи... После като легнахме да спим той заспа по-рано от мен и по някое си време вечерта го слушам си бълнува: Абе ти знаеш ли, че майка ми е луда... Само ми крещи като звяр... Сигурно е била дрогирана... :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: На сутринта като му разказах му стана много смешно, защото преди няколко дена се беше скарал с майка си... :razz: :lol: :lol: :lol:

PaffXdd
10-21-2011, 12:33
Веднъж се бях скарала с майка и седи и ми вика : Абе ти толкова си проста коя мръсница те е раждала да и предам съболезнования .. Направо и се изсмях в лицето и се затворих в моята стая :D :D

millmii
10-21-2011, 22:24
сутринта си оправях косата,мама гледаше телевизия и понеже не можах да видя дали съм си оправила косата отзад и я питам 'мамо,оправих ли се отзад?' тя ме погледна съмнително и каза "не знам,ти ми кажи" :D :D

ахаха :razz: :razz: :razz:

ForzaFelipe
10-21-2011, 23:12

Хахахахахаха....не,не,не това направо ме разби :razz: :razz: :razz:

и да не е спам :D
Преди няколко години една вечер,студено ми е и отивам в спалнята на нашите да питам къде ми е пижамата:
- мамо,къде ми е пижамата?
Майка ми със сънен глас ми отговаря:
- не,къде е?
:razz: не знам но тогава се спуках да се хиля :D

ооо или
Прибрах се вечерта след като препих малко...едвам се изкъпах и си легнах...на сутринта ставам и баща ми ме посреща в хола:
- А,добро утро,абе я виж каква страшна промоция има в Карфур...бутилка уиски и 2 литра кола за 15,90...да си вземем 2
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Jessie
10-24-2011, 14:39
Не точно родителски, но пак важи:

Ицо: Ей, мааму стара, 10 минути те гледам как ТРИ ЧАСА правиш едно и също! :D

n3lka7a
10-24-2011, 21:45
Na me puk lelq mi edin put mi vika..Tvoq kantar ne veri mqrno :D .. :grin:

Jessie
10-25-2011, 11:40
Мама : Специален поздраваш за гошо БАЙПАСА с песента ТИ НЯМАШ СЪРЦЕ 8-)

еее умрях чесно бива ли такава гавра :razz: :razz: :razz:

:lol: :lol: :razz: :razz:
Абе, хора, ще ме скъсате от смях тази вечер!

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ЛЮБИМО МИ Е !!! :razz: :razz: :razz: :razz:

amzyying
10-26-2011, 06:46
всеки път като ходя у леля ми се прибирам вкъщи и тя преди тва ми вика да се обадя като стигна(късно е,ала бала),ама аз винаги забравям и тя нали ми звъни по някое време на ДОМАШНИЯ,вдигам аз и какво да чуя: "Прибра ли се?" duuuude :razz: *every single f-ing time ;x*

halfbloodangel4
10-28-2011, 11:55
Прибирам се в нас и викам на мама:
-Прибрах се,мамо!
И тя:
-Ти ли си :lol:

Веднъж нещо много й дуднех на мама и тя вика:
-А бе я млъчни :lol: (вместо млъкни и мълчи)

Има и едно подобно:
Веднъж мама вика на сестра ми:
-Я хвърли т'ва в кофчето :lol: (вместо кофа или кошче)

rIsEtOfAmE
10-30-2011, 07:48
Хах , темата много яко цепи.. Та и аз да кажа един..

Значи лятото ходим на море и полицията ни спира . Татко кара , майка е до него , а отзад сме аз и сестра ми .
Полицая : Ааа добър ден документи за проверка моля.
Татко ги дава и след малко полицая ги дава и се изцепва :
Полицая : Всичко е наред господине . Приятно пътуване на вас , майка ви и децата ви . Татко каза мерси и нещо се замисли , а ние отзаде със сестра ми се пукаме от смях , майка четеше вестник и изведнъж татко някъв супер сериозен се обръща и вика :
На мене ми се плаче вие ми се смеете тука , по логиката на тоя значи щом жена ми изглежда като майка ми (щото татко е на 34 , а мама е на 38 ) значи майка ми трябва е да човека който е създал поколението. :grin: :grin: :lol:

Или пък от петък вечерта .. Татко е археолог и пържи кюфтета.. Ама някъв такъв сериозен .. И сестра ми го пита : Тате кога ще ходиш на разкопки и татко вика : абе имаш 2 котки и на всичкото отгоре не ги гледаш за какво ти са повече... и със сестра ми се спогледахме едно тъпо и се насмяхме яко и татко вика : Луди , луди .. и като му казахме за кво се смеем и той се пукна.. (Той е чул "Тате кога ще ходиш на котки)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4o4ina
11-07-2011, 16:50
Вечеряме и нашите гледат някакво реклама:
Мама:Какви са тея млади дъртаци?
Тати:Някви праят ебаси простотиите :D :D

lubovvv
11-07-2011, 17:03

giveupbitchh
11-07-2011, 20:16
Бяхме в мола по семейно.Аз оглеждам един сутиен и майка ми шепне "Гадже имаш.Вземи някой да събира,преповдига.." :D

millmii
11-08-2011, 19:14
Веднъж нещо много й дуднех на мама и тя вика:
-А бе я млъчни :lol: (вместо млъкни и мълчи)

8-)

gabsit000
11-09-2011, 08:03
не е точно бисер,но беше супер нелепо..преди доста време часа ми беше 9:00ч. и аз бях закъсняла точно 5 мин и се прибирам и майка ми :
"-И колко е часа?"
"-9:05"
"-А в колко казах да се прибереш,знаеш ли какво е точно 9?????!"

:lol: :lol: :lol: и аз накрая почнах да се смея,хипер смешно ми беше ..и тя осъзна,че е тъпо и така мина всичко без ядове...

strawberry88
11-09-2011, 09:29

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

gabsit000
11-09-2011, 12:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: добро е :razz: :razz: :lol: :lol:

Wannie
11-09-2011, 14:35
Баща ми най-често ги прави бисерите толкова са многооо :D Ама не ги помня повечето :D Са се сещам за този.. Значи отишли сме да пазаруваме семейноо (за дрехи,обувки,хранаа ..) вече сме взели всичко и нали да се прибираме , тъкмо да се качваме в колата и аз викам
-Ооо , тате нали каза да те подсетя да вземем флашка
- Ее аз не съм те чул :D (тогава ми беше много смешно)

Един на мама - Нещо съм се разлигавила и само се смея и мама казва:
- Изглеждаш сякаш си се дрогирала с нещо много силно
-Не съм бе мамо, смешно ми е просто
-Тебе и като те питат как се казваш и тогава сигурно ще ти е смешно :D

MegiBoOm
11-10-2011, 16:48
Прибира се майка ми една вечер от работа и сестра ми, както всеки път започва да й дрънка 47839049840 неща, а тя с възможно най-заспалото изражение и тих глас й вика:
- Сдухано ми е, остави ме!

Rallie
11-10-2011, 17:34
Прибира се майка ми една вечер от работа и сестра ми, както всеки път започва да й дрънка 47839049840 неща, а тя с възможно най-заспалото изражение и тих глас й вика:
- Сдухано ми е, остави ме!

Ей, чоек т'ва е мноу смешно..Ши знаиш :)

Delala
11-12-2011, 22:30
Мама: Иване, бе, стига си се тъпчил с тоя кекс. Виж кое време е.
Тате: Какво искаш от мен, ма? Като фиданка съм.

annie2
11-13-2011, 05:43
мама:Върви в кухнята,бащати напали кухнята в печката :-D

boom29
11-13-2011, 16:23
Веднъж нещо баща ми ядоса мама, и тя в яда си му каза: "Ей, ще те ударя с едно НИЩО".
След това голям смях падна :D :D :D

j_adore2
11-13-2011, 16:54
В колата сме,аз карам, баща ми до мене и на един светофар чувам от някакви хора навънка: "Леко, че жена кара" (за мен ставаше въпрос) и баща ми крещи пред прозореца: "Абе ще видиш ти една жена" :lol: И аз:"Спокойно де, ти все едно не си същия" и той: "Ми не съм" ии след 5-10 мин съм в няква тясна улица и срещу мен една кола (жена) така по - бързичко кара и не се знае ще можем ли да се разминем. И баща ми само: "Яяя по - полека, че и тая отсреща е жена" :D И аз само:"Тии нали нямаше нищо против жените шофьори" :D :D

fibichkaa
11-14-2011, 00:28
Става 15:20 а аз още не съм станала и баща ми с гръм и трясък влиза в стаята и казва : Ставай да спиш ! :razz: :razz: :razz:
Не знам какво трябва да значи ама се попилях да се хиля
....
Преди малко нещо баща ми гледа за коли с 4 врати в нета и само изцепва : Еее деба всички са с двуврати врати . :razz:

LittleRebelRidingHood
11-14-2011, 08:58
на майка ми й беше паднала батерията на мобилния, и тя се изцепи "трябва да си накисна телефона" :D т'ва беше към 6 сутринта и аз направо умрях от смях :razz:

mrankoniiii
11-15-2011, 18:13
дин ден се оплаквах от мама на татко и той ми каза:
Ти пък к`во се оплакваш.. поне си имаш стая :grin:

biolojkata95
11-16-2011, 13:29
дин ден се оплаквах от мама на татко и той ми каза:
Ти пък к`во се оплакваш.. поне си имаш стая :grin:
+++++++++++++
И баща ми понякога реагира така

lubovvv
11-16-2011, 13:32