PDA

View Full Version : Родителски бисери

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

frozendeath
05-13-2010, 04:01
:D :D :D Готини изцепки

Отивам преди малко в кухнята:

Значи, в училище ни дават безплатни учебници и после трябва да ги върнем. И баща ми само:
- Те в училище няма ли да ви дадат някви безплатни учебници?
Аз изпадам в истеричен смях и се облягам на хладилника.
- Дръпни се от хладилника, че ще го събориш!
И аз още повече почвам да се хиля. След 10 секунди едвам- едвам казвам:
- Кога съм ти искала пари за учебниците, бе?
- Ами не знам, може ти да си ги платила.
- С к'ви пари?
- Ми с твойте!
- Аааз имам ли такива?

След 10 секунди, аз се хиля над кухненските шкафове и баща ми отваря хладилника:
- Мръдни си дебелия задник да отворя хладилника!
- Задника ми не е дебел!
- Знам, нали за това го казвам!

И аз си отивам в стаята, превивайки се от смях. :D :D :D :D

rockchiqmorbidheart
05-13-2010, 15:12
-Отговори ми като те питам!
-Ок де, не беше нарочно, аз само....
-Недей да ми отговаряш!
:D :razz: :lol:

vasiity98
05-16-2010, 13:20
Редовният номер на майка е когато се прибера и тя да ми звънне по домашният и да пита : Къде си??...Прибра ли се??....Отключи ли си?? :razz: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

xoxi
05-16-2010, 13:37
Днес с баща ми бяхме със служебната му кола на футболен мач. (баща ми кара линейка и го бяха взели като бърза помощ на стадиона) Гледаме ние мача и аз му соча, един който падна:
- Тате, виж онзи май си изкълчи крака.
Баща ми: О, тоя ако мисли, че на най-интересното ще го карам до болницата, не е познал. Лигльо, нищо му няма!
Направо паднах да се смея 8-)

Rounder
05-16-2010, 14:57
:D :D :D Готини изцепки

Отивам преди малко в кухнята:

Значи, в училище ни дават безплатни учебници и после трябва да ги върнем. И баща ми само:
- Те в училище няма ли да ви дадат някви безплатни учебници?
Аз изпадам в истеричен смях и се облягам на хладилника.
- Дръпни се от хладилника, че ще го събориш!
И аз още повече почвам да се хиля. След 10 секунди едвам- едвам казвам:
- Кога съм ти искала пари за учебниците, бе?
- Ами не знам, може ти да си ги платила.
- С к'ви пари?
- Ми с твойте!
- Аааз имам ли такива?

След 10 секунди, аз се хиля над кухненските шкафове и баща ми отваря хладилника:
- Мръдни си дебелия задник да отворя хладилника!
- Задника ми не е дебел!
- Знам, нали за това го казвам!

И аз си отивам в стаята, превивайки се от смях. :D :D :D :D

това не е смешно а плачевно....бащати така да ти говори....бахти кавала ще да е :shock:

pamii
05-17-2010, 13:12
Днес с баща ми бяхме със служебната му кола на футболен мач. (баща ми кара линейка и го бяха взели като бърза помощ на стадиона) Гледаме ние мача и аз му соча, един който падна:
- Тате, виж онзи май си изкълчи крака.
Баща ми: О, тоя ако мисли, че на най-интересното ще го карам до болницата, не е познал. Лигльо, нищо му няма!
Направо паднах да се смея 8-)

:razz: :razz: xaxaxa

DqVoLsKoJeLaNiE
05-17-2010, 13:47
Ако продължаваш така, ще обърна резбата! :-D :-D

an0nimkaa7
05-19-2010, 06:53
Веднъж мама ми дава една блуза и ми вика:

–Занеси тая блуза в стаята на Сашо (брат ми Александър)
–Ей сега де чакай!
–Мина известно време и тя се ядоса и вика..
–Занеси блузата в сашата на стаю (стаята на сашо) или изрежи си пръстите на ръцете. :lol:

Biskfitka
05-19-2010, 12:00
Тая сутрин в 7 часа (на даскало съм от 7 и 30 ;д )
Спя,но не толкова сериозно,защото слушах нашите,че от спалнята си говорят нещо..и по 1 време ми звъни телефона о.О
Гледам майка ми :Д и :
Аз-Алоо?
Майка ми-Айде ставааааай (тя също трябваше да е станала вече де ;д)
Аз: ДУбрее дее..и затварям..
И я слушам как в спалнята казва на баща ми:
Тя пък кво ми казаа?!?!?!

Цяла сутрин и се смях 8-)

sisitooo3sisitooo
05-26-2010, 05:59
По принцип вкъщи бисери колкото искаш но този е най-пресен
Аз дадох на кученцето ми една топка която е на брат ми и той нарочно защото бяхме скарани:
-Мамо искам си топката кажи на Бъди(кучето ми) да ми я даде
Майка ми:Ще му я взема но ще ти я завра в устата и ще со точиш зъбите с нея

rebeccaa
05-26-2010, 15:44
хахахах сещам се как оня ден леля ми се изцепи на братовчед ми

Стига си ронил, че трохите ти стигнаха до мозъка :D :D

sisitooo3sisitooo
05-26-2010, 16:19
Майка ми:Не се обиждайте.Все пак сте брат и сестра
Аз:Не си знае
Майка ми:Оф
Аз:Искам ДНК тест :D
Майка ми:А един ДНК шамар?
Аз:Еми щом няма ДНК тест не можеш да ми докажеш
И така я дразних един час

Аз:Чао излизам
Майка ми:Лека нощ

Във Варна
Аз:Какво е това езеро
Баща ми:Черно море
Почуствах се доста глупаво

Аз:Влез в 911.бг има секции
Леля ми:Секс ли има?

kami4ka4
05-31-2010, 17:46
имах 2 по математика ии мам ми каза е кое ти е трудно и аз и показах и тя ми каза лелее тия слойнотий са наи -лесното нещо просто си смяташ сметката :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

BlackEyedPeas
05-31-2010, 19:38
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:
Хах..Майка ми звъни веднъж на домашния и вика "Къде си" :shock: :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :razz: :razz: , оххх потекоха ми сълзии . . това ако на мене се случи направо ще избухна от смяххх ! :D

Ох,пукнах се да се хиля на това!От всички бисери на това се смях най-много!

lumzz
06-14-2010, 13:16
не точно родителски бисер ама все пак

брат ми (7 годишен) към леля (бременна) : лельо няма да ядеш сладко
леля: защо ?
брата(със сериозна физиономия): щото ще олееш цялото бебе в шоколад
всички: :shock: :shock:

Sunny95
06-14-2010, 16:37
не точно родителски бисер ама все пак

брат ми (7 годишен) към леля (бременна) : лельо няма да ядеш сладко
леля: защо ?
брата(със сериозна физиономия): щото ще олееш цялото бебе в шоколад
всички: :shock: :shock:

^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Баща ми: Имаш ли си гадже ?! :o
Аз: Не! Стига си ме питал !
Баща ми: Е как така :shock: защо нямаш :shock: :lol:
Аз: Ми така!
Баща ми:ааа к`во прави брат ти?Той не ти ли беше гадже? - това като го каза и почнах да се смея като някаква луда и след това като се усети какво е казал щеше да падне от смях
:lol: :lol: :lol:

angel4eto100
06-14-2010, 19:04
Веднъж мама ми дава една блуза и ми вика:

–Занеси тая блуза в стаята на Сашо (брат ми Александър)
–Ей сега де чакай!
–Мина известно време и тя се ядоса и вика..
–Занеси блузата в сашата на стаю (стаята на сашо) или изрежи си пръстите на ръцете. :lol:

Не човек ти ме разби :-D

rebeccaa
06-16-2010, 12:39
еми бащата един път много яко ме беше разсмял :lol: :на село сме си ние и идва една френдка до нас да ме вика .. аз излизам и гледам как бащата се задава с бойна стъпка и ни вика: "Вий к*чки малки ходите на центъра при мъжките да пиете марихуана!" .. и аз му викам "Да бе баща ми .. и мастика пушим 8-) " .. и той ме гледа някакъв такъв шокиран и ми вика: "Ама тя не се ли пие??" :lol: :razz: :razz:
или пък майка един път:
баща ми: Милкеее кво има за вечеря??
майка ми: П*тка със сирене..
баща ми: Вземи малко я измий че не ми се яде вмирисана! :razz: :razz:

лелеееееееееее напиках се :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blessed666
06-16-2010, 15:05
Баща ми (гледайки се в огледалото): Отслабнал съм сякаш, какво малко дупе имам, като ананас ...
Аз (възмутена и развеселена) : Ега ти сравнението!
Бащата: Оу, извинявай! Бащите нямат дупета!
При което аз започвам да се превивам от смях, а майка ми допълва: Имат само задници!

:lol:

Sync
06-16-2010, 16:02
баща ми : дай ми един зъб за клечка :lol:

tman
06-18-2010, 07:41
майка:
изчисти си ноктите и си изрежи ушите :D

BiGBaDWolF
06-19-2010, 22:20
Цела нощ не се прибираш и цел ден се свираш, нищо не помагаш .. Life is Life a ? :D :D :D :D :D

xoxi
06-23-2010, 16:18
Днес се карахме нещо с нашите относно религията и науката.
Аз: Да, ама поне на динозаврите са им намерили костите, а на вашият Бог и костите му няма.
Майка ми: Ще видя аз, какво ще приказваш, като ги намерят :x

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

XTREMEFREERIDE
06-23-2010, 17:23
Днес се карахме нещо с нашите относно религията и науката.
Аз: Да, ама поне на динозаврите са им намерили костите, а на вашият Бог и костите му няма.
Майка ми: Ще видя аз, какво ще приказваш, като ги намерят :x

:lol: :lol: Забавно. Нашите биха казали същото. ;D

xXxsyndromexXx
06-23-2010, 21:18
Баща ми вчера го чух да пее няква песен на лейди гага. :shock: :razz:

От всички тъпи и безмислени ''бисери'' само е тва ме накара да се пръсна от смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

yYniiKaLnAa
06-24-2010, 18:57
Един път баща ми ми звъни :
Аз: Ало
Тате: Затвори да не се набутваш
Аз: Ама тате, ти си ме набрал
Тате: Бе затвори бе, гълта ти парите
Аз: Ама ти си ме набрал
Тате: Ех значи, каква си шматка :D

А мама един път сутринта рано .. към 5-6 .. излиза (отиваше на работа) без панталон :razz: и аз седя и я глеам и и викам "абе мамо какъв цват ти е панталона" и тя поглежда надолу и започна да се смее :D

Sisito941
06-24-2010, 19:19
А мама един път сутринта рано .. към 5-6 .. излиза (отиваше на работа) без панталон :razz: и аз седя и я глеам и и викам "абе мамо какъв цват ти е панталона" и тя поглежда надолу и започна да се смее :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

stelSs21
06-24-2010, 21:32
еми щях да ходя някъде и майка ми като ми вика ,,Път за пари ще ти трябва ли?"

purple00
06-25-2010, 08:57
баща ми: а ле не ми говори на ле ле :D:D :D :-D

LadyDy
07-03-2010, 19:03
баща ми преди малко пее: 'Еврибари, бари (body), бари, ооо, еврибари, йее.' :razz:

Отива да взима аквариума на костенурката, за да го мие и й вика: Къде си, бе, подводнице смръдлива......

Друг случай - нещо й се кефя на костенурката и викам МАЦИ :D ' Къде си, маци?" Не знам защо го казах , а баща ми ме чува и вика - Да, тука съм, гледам ТВ. :razz: :razz: :?

stromae
07-04-2010, 13:26
Спя си аз и слушам баба ме вика..
Аз: Що бе? (казвам аз едно такова ядосано )
Баба : Иди ми включи котлона!
Аз: Добре, след малко.
Гледам телефона, часът е 09:30. Баба затваря вратата и аз пак захърквам. След малко тя пак идва.
Баба: Десиии айде де.
Аз: Ма бабо аз не мога да го включа не знам как, я кажи на Мончо (брат ми).
Баба: Ама той спи ..
Е направо ви казвам идваше ми да я удуша. Ама той спи вика.. цтцт ми аз кво права бе ?! :-o

Gorgeous7
07-09-2010, 15:37
От няколко дена от както съм я видяла тази тема ходя с лист и химикал да записвам изцепките на наще,защото помня колкото една патка, ама те пък мн сериозни бяха. И преди малко съм си пуснала няква песен и майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и аз гледам кат гърмян заек и тя си танцува жената и ми рахомаха праща ми някакви въздушни целувки маха ми за Чао и аз:Кво ти става бе жена и тя продължава да си рахомаха викам и я си вкючи субтитрите и тя ми вика: ми бащати заминава във вторник (той пътува попринцип с кораб ) ама тя толкова радостна че се радва като малко дете на дъвка защото той трябваше да замине след месец ама ся като заминава след 5 дена и тя решила да прави банкет ама тати ква намусена физиономия имаше направо незнам как не я заколи :-D :-D Може да не ви се стори смешно ама ако бахтя видели майка ми направо паднах от стола от смях :grin:
След тва майка ми ми звъни на домашния щото той е в мойта стая ама той имам дисплеи и се вижда кой звъни и аз и викам кажи бе и тя ама ти ми дигна викам не просто чуваш гласове и тя абе момиченце и аз и викам кажи и тя яви се на хоризанта че да не видиш кой чува гласове :o :lol: :lol: :lol: :lol:

Hiph0pgirl
07-09-2010, 17:38
Веднъж баща ми гледа в кухнята мач, а ние сме с майка в хола и си правиме нещо.... По едно време чувам как бащата се изцепва:
-ФАКА МАДААА (вместо мада фака) направо се попилях да се смея :D

bloodyF
07-09-2010, 21:35
баща ми преди малко пее: 'Еврибари, бари (body), бари, ооо, еврибари, йее.' :razz:

Друг случай - нещо й се кефя на костенурката и викам МАЦИ :D ' Къде си, маци?" Не знам защо го казах , а баща ми ме чува и вика - Да, тука съм, гледам ТВ. :razz: :razz: :?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аа не не ,направо се скъсах да се хиля :razz:

definition
07-13-2010, 21:24
Беше едно лято и аз викам на майка ми "Мамо супер топло ми е ве", тя ми вика "Е кфо искаш да ти духам ли?" :lol: :lol:

Raffine
07-14-2010, 16:56
Нещо с мама се бъзикаме,че един съсед майка му ще го прави учен и му взима книги от библиотеката,защото има връзки и аз викам на мама "Мамо,използвай връзките си в библиотеката и ми вземи "Цицерон"" ,а тя вика "Аз връзки имам само по кръчмите." :razz:

Ape
07-14-2010, 17:04
Беше едно лято и аз викам на майка ми "Мамо супер топло ми е ве", тя ми вика "Е кфо искаш да ти духам ли?" :lol: :lol:

pahahahahahahah добро!

При мене пък , с майка ми сме живяли 4 години в Австралия ,
3 години по късно ме пита

Абе как се пише (who) ? :razz:

brutaLxxbunny
07-15-2010, 10:14
Мама към баща ми:-Цуре,искам да ни направиш една е такава беседка и ще купиш няколко евнуха...(
Аз:-...да ни духат!
Мама:-Абе аз викам да ни веят,не да ни духат ...

Сестра ми(на 4 е):-Ще ви чукаааааааааааааааам! :lol:

Сестра ми:-То Цветница не е празник,това е човек ...

ecstazy
07-15-2010, 10:23

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аа не не ,направо се скъсах да се хиля :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Powii92
07-15-2010, 15:35
баси яките бисерчета :D :D :D

Един ден баща ми решил да си обръсне краката :D и седи и се гледа пред огледалото,майка ми влиза,гледа го учудено няколко секунди и изръсва: Баси педераса.. о.О
Направо паднах от стола :D :D :D

tedety
07-15-2010, 22:17
Веднъж баща ми гледа в кухнята мач, а ние сме с майка в хола и си правиме нещо.... По едно време чувам как бащата се изцепва:

:razz: :razz: :razz:

puhi14
07-16-2010, 07:50
Мама
: ооо ти се прибра .. и ено здрасти ли няаа
Аз: ооо животниии ..
Приятеля на мама [ наще са разведени ] : ооо прасенце !! (тъй ми вика нз що . .не съм дебела .. просто ям мн бързо :-D )
Мама : колко цигари изпуши
Аз (честна и откровена ) : ми 2
Мама : хм ти са базикаш ама само да те разбера че пушиш ..
Аз : :shock:

Мама : айде да ходим на басейн :grin:
Приятеля на мама : не може
Мама : що weeeee :D
Приятеля на мама : прасенцео шурти :razz: (имаше предвид че съм в цикъл :razz: )

Colouring
07-16-2010, 15:46
Татко:Малееее,бързо,бързо идвай,бързоооооо!
И аз се стреснах и веднага ставам от компютъра и отивам в кухнята да видя к'во му става на тоя човек..
и аз:Тате,к'во стана,бе?Добре ли си?
и той някъв усмихнат такъв.. :Тая риза добре ли ми седи? :lol:

иначе негов редовен номер е като се прибера вкъщи,той ме поглежда и ме пита:Прибра ли се?
ем..очевидно съм се прибрала..

отиваме да купуваме на майка цветя(някакъв празник беше)..
татко обаче беше нещо много зачуден,или по-скоро правилната дума е заблеян..
аз го питам:тате бе,кои бяха любимите цветя на мама?
той ме поглежда и ми отговаря съвсем сериозно:Вишни.
:shock: :shock: :lol: :lol:

gLypChenCee
07-16-2010, 17:26
Татко:Малееее,бързо,бързо идвай,бързоооооо!
И аз се стреснах и веднага ставам от компютъра и отивам в кухнята да видя к'во му става на тоя човек..
и аз:Тате,к'во стана,бе?Добре ли си?
и той някъв усмихнат такъв.. :Тая риза добре ли ми седи? :lol:

иначе негов редовен номер е като се прибера вкъщи,той ме поглежда и ме пита:Прибра ли се?
ем..очевидно съм се прибрала..

отиваме да купуваме на майка цветя(някакъв празник беше)..
татко обаче беше нещо много зачуден,или по-скоро правилната дума е заблеян..
аз го питам:тате бе,кои бяха любимите цветя на мама?
той ме поглежда и ми отговаря съвсем сериозно:Вишни.
:shock: :shock: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

tedety
07-16-2010, 22:19
И при мене е така, само че ме пита "Прибра ли се вече". Или като тръгва за работа и ме пита "Изключено ли е всичко" или "Заключили вратата", като преди това е огледала 3 пъти дали е изключено и дали е заключена вратата :shock: :-D[/quote]

Коронният и номер.Всеки път,всеки пъттт 8-)

ginny
07-17-2010, 12:47
Татито прави нещо и му трябва молив - взима го , прави каквото прави и го мушка в джоба.След десет минути:
Тати: Каде е молива?
Аз и доведената ми майка ( :-) ) стойм и се хилим .
Тя: Айде ще му кажем.
Аз: В джобати бе тате ! :D ?!
Тати: Коя и защо го е сложла там :shock: :lol:
Сега може да звучи тъпо ,но тогава се пръснахме.

rKo18
07-17-2010, 19:16
Днес един минава в едното платно,в другото и така 2-3 и бащата докато е спокоен изведнъж:
Ах,да*ба и нещастника ти.Ако спре ще го изкарам на капака и ще го обеся с червата му :shock: :D

ImTheBest
07-18-2010, 15:04
Вчера бях на село и баба ми беше нещо много весела.Питам я:

Аз: Бабо, какво ти има...
Баба: На турбо съм.

Останах като гръмната, а тя пила някаква бира Турбо :D

DarkGirll
07-18-2010, 15:48

vanity23
07-19-2010, 05:51
e pak tazi temi4ka mn meradva i az re6ih da se vklu4a

ami vednyj sled poredniq spor s maika mi tq mi kaza ot 15 god ne si iz,mila edna 4iniq :shock: :shock: a az sam na 13...... kak moje da ne znae6 na kolko e sobstvenoto ti dete :x :-D :-D :-D

ili pak vednuj bqh na selo za cqloto lqto i tati be6e na komandirovka mn dalgo vreme ... kogatoo se varna zvanq na mama (govorim bezplatno) i tam si govorim i sled tova i kazvam dai mi tati i tq - ami sega imam rabota :shock: kazah i azde de i tq ... ami tazi igra nqma payza :shock: :shock: :D :D :D :D :D

ili pak s edna moq priqtelka stoim pred dskl i tq pu6i i poneje maika i ba6ta i imat agenciq koqto e do dskl ba6ta i minava vijda q daje q pgledna i ne q pozna :smt041 :smt041 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046

vanity23
07-19-2010, 05:58
redovniq nomer na maika mi e da mi se obadi zada otida da i dam n6 koeto e nna po malko ott 1 metyr :-x :-x :-x :P

ami zna4i tq e policaika i kara kolata vry6tame se ot pazar i az razglejdam novite pokupki i tq se izcepva ei madyrko i sa razkra6tq 8-) 8-) :-D :-D :-D

s0b1esk1ty
07-19-2010, 07:09
най-лубимиЯт номер на наще: звънят по домашния и питат КЪДЕ СИ? :D Или пък ми четяха конско като малък,за пушенето с цигара в Ръка :Д

mumiikataa
07-19-2010, 08:06
Преди малко.... Майка ми боядисва вратите, а аз си оправях багажа и само слушам "Андреооооо, донеси ми стола (зад нея е) и го вкарай в стаята ти да оправя рамката. Тичам аз, местя стола внимателно да не докосна вратата и го оставям на земята с цел да мръдна леко вратата и да го наглас я ида и е удобно. Тъкмо го хващам и го повдигам и тя скача отгоре и почва. "Ти, толко ли си зле, погледни къде сложи стола"
"Тъкмо го премествах и ти скочи отгоре, какво да направя. Не ми пречи да те нося със стола, обаче вратата е прясно боядисана, не искам пак да направя някоя дупка." Мрънка, кряка, пък й мина. След малко...
"Вкарай прасето от балкона, изчисти капката от боята, извади плик от шкафа, смени този от тоалетната". Иая аз почвам по ред на изброените й заповеди, за да не забравя нещо. Тръгвам към балкона и почва да кряка "Къде отиваш казах ти да смениш кошчето"... Връщам се, бъркам в шкафа и вадя някакво пликче и тя пак почва "Абе ти в ред ли си к'во правиш нали трябваше да извадиш жълтия парцал да изчистиш капките". На мен ми кипна и почнах "Абе аз да не съм някъф турбо човек да върша 1000 неща наведнъж. Последно кое да направя - да прибера прасето, да сменя кошчето или да изчистя капките от боята??? Замисли се за колко време и колко неща ми заповяда да направя." Клякам да търся парцала и тя пак "Аре бе окапах сичко с тая боя, хващай се на работа!!!" "Къде е парцала по дяволите???" "Офффффф, вземи гъбата като си кьорава" ....
Много обичам така 1000 неща за 1 минута и после що ги върша...
Или седя си в стаята и почват с баща ми "Андрео, слез"
"Офф..." слизам "Слушам???" "Слез до магазина" "За какво?" "Хляб и мляко" "Добре" и се качвам до спалнята за пари "Къде отиваш бе?"
"На Марс" "Добре иди да вземеш пари" "Какво правя в момента?" "Аа, хубаво".... "Нещо друго освен хляб и мляко?" "НЕ!"
Слизам, връщам се и от вратата... "Слез до магазна" "От там се връщам..." "Ами купи яйца" Отивам за яйца... Връщам се ... "Ами нямаме краставици и домати, иди да купиш!" "Мамка му стара, колко пъти пак ще сляза?!?!?!??!" Връщам се пак и слушам "Ами цигарите ми свършиха, иди да ми купиш" Полудях..
Аз съм в Мол София на поне 30 мин от нас, баща ми който в момента се прибира от работа ми звъни "Купи ми вестник!" "Не мога сега на кино съм. Ти къде си?" "Тук пред нас паркирам до бутката" "Добре,купи си от там вестник" "Не ти ще ми купиш..." Звъни след малко "Къде ми е вестника???"

Miki7ooo
07-19-2010, 12:56
Седим семейството и гледаме Отместопрестъплението: Маями. В тази серия моторист преследва един мъж с меч и го настига и го разсича на две през кръста. Оня пада иии.. там остава в един кръг от кръв :D ии ако е местен трупа ше има някви следи там.. от влачене :D обаче няма щот е умрял на място. И Хорейшо кляка и казва: "Хмм.. има пръски кръв по стената.. следователно е убит именно тук." И баща ми: "Ааа не бе, убили го на три метра от там ама оня добягал" :razz: :razz:

Miki7ooo
07-19-2010, 13:00
Седим семейството и гледаме Отместопрестъплението: Маями. В тази серия моторист преследва един мъж с меч и го настига и го разсича на две през кръста. Оня пада иии.. там остава в един кръг от кръв :D ии ако е местен трупа ше има някви следи там.. от влачене :D обаче няма щот е умрял на място. И Хорейшо кляка и казва: "Хмм.. има пръски кръв по стената.. следователно е убит именно тук." И баща ми: "Ааа не бе, убили го на три метра от там ама оня добягал" :razz: :razz:

Miki7ooo
07-19-2010, 13:28
Аз, баща ми и неговата приятелка (наще са разведени) тръгваме да излизаме с колата, обаче ние имаме форд маверик (мн голям джип :D ) ии сме в една малка уличка и на сичкото отгоре пълно с паркирали коли иии няма почти никво място. И бащата ше излиза от уличката и в тоя момент зад нас се появява някъф искофял дядка с червена тойота йарис ( :razz: :razz: ) и се мъчи де мине отстрани покрай нас. Обаче то нали няма НИКВО място иии никой не може да мръдне. И баща ми с неговите шофьорски трикове някак си успя да ни измъкне :D обаче оня пак се тика някъде около нас иии баща ми успя да му види лицето щот мина от неговата страна и както си караше спокойно и тихо (което междодругото е рядкост :D ) изведнъж избухна, щтото оня му се усмихна ама изглеждаше сякаш му се хили :D ии почна: "Ауеееее мама ти дърта педерастка да ебааа!!" :shock: :razz: :razz: :razz: спуках се от смях :razz:

johnterry4
07-19-2010, 19:25
В тая стая не се диша незнам дали знааете :D :D :D

sasheto0o
07-19-2010, 23:51
В тая стая не се диша незнам дали знааете :D :D :D

уфф това тати доста го повтаря .. ;д;дд като влезе в стаята ми и вика:вие ще спрете ли да се поливате с тия парфюми..ии сестра ми оттам се изцепва : а ти кво правиш като тръгваш за работаа :lol:

CristiaNoAL
07-20-2010, 07:57
Хаха в наща къща бисери колкото искаш,ония ден майка ми говори по телефона и аз се сещам за адското палто в Теранова,което си бях харесала миналия ден,което струваше 240 лв и...казах й аз и тя както говореше по телефона само се обърна към мен,погледна ме на кръв,показа ми среден пръст и си продължи разговора :lol: :lol:

Мухахах,на наще любимото им е да ми звуннат на домашния,с въпроса КЪДЕ СИ? Обяснявали са ми как не трябва да пуша като порасна,с цигара в ръка 8-)

BaffaLsc
07-20-2010, 10:16
Майка ми:Не се обиждайте.Все пак сте брат и сестра
Аз:Не си знае
Майка ми:Оф
Аз:Искам ДНК тест :D
Майка ми:А един ДНК шамар?
Аз:Еми щом няма ДНК тест не можеш да ми докажеш
И така я дразних един час

Аз:Чао излизам
Майка ми:Лека нощ

Във Варна
Аз:Какво е това езеро
Баща ми:Черно море
Почуствах се доста глупаво

Аз:Влез в 911.бг има секции
Леля ми:Секс ли има?

gLypChenCee
07-22-2010, 06:30
Тъкмо ставам преди малко и се сетих, нещо и викам на майка:

- Мааааааамооо, мамооо кажи ми бързоо 21ви или 22ри смее.. БЪРЗО, СПЕШНО Е !

- Еми ... четвъртък сме ..

- не, бе за даатата питам

- еми четръвртък е като ти казвам ..

- ОМГ все едно да те питам колко е часа и ти да ми кажеш Август

- Още сме Юли бе момиче!

след тва бех туш половин час

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DollDaggaBuzzBuzz
07-22-2010, 09:58
Преди малко:
Седя си на компа и гледам торента на Сексът и градът 2 ,съответно мълча.Баба ми идва при мен и почва:
-С кой говориш ма ?
-С никой #-o
-Аз мисля ,че говориш със Светлито,щот има същата коса.Чорлава като на Светлето.

brunette6
07-23-2010, 13:15
Днес се навършват 40дни от смъртта на прадядо ми(бащата на моя дядо),и майка сега се прибира и ми рзправя как е минало:
Мама: Дядо ти отиде да покани баща си на обяд
Аз: Какво?Как така?
Мама: Така се прави,такъв им е адета там
Аз: И какво?Той дойде ли на обяд?
Мама: :lol: не бе
Аз: :shock: :lol:

LadyFreak
07-25-2010, 18:36
аз си спомням че един път чувах от стаята ми как майка ми се караше за нещо на брат ми .. отидох да вида кво става и започна да крещи на мен.. махнах са от нея и тя дойде да ми вика в стаята и после ме наказа :)

danibebi
07-26-2010, 12:11

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аа не не ,направо се скъсах да се хиля :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :razz: :razz: 8-) :razz: :lol: :lol:

Phobiaa
07-26-2010, 15:35

brokeninside13
07-26-2010, 16:22

моя лаф :razz: :razz:

LaDolceFragola
07-26-2010, 22:03
От скука си разглеждам абонатите в skype и съм отворила на един , където е сложил еминем на аватара си ;дд и майка ми идва и казва :
" Този не е лош "
Аз: Мамо , това е Еминем :D
Тя: Милен ?!? :-o
Аз: ЕМИНЕМ ! :razz: :razz:
Тя: аа , да вярно :D
Аз: :razz: :razz: :razz:

krizko
07-27-2010, 11:47
Баща ми: Там, където двама си мерят оная работа, ти не си подавай гъза. :D :D
Това ми го каза, когато бях направил поредната беля в училище заради двама съученици. 8-)

insane7
07-27-2010, 11:50
От скука си разглеждам абонатите в skype и съм отворила на един , където е сложил еминем на аватара си ;дд и майка ми идва и казва :
" Този не е лош "

neeDaBosS
07-27-2010, 13:00
Мама ми прави салата обаче изтърва ножа и.... се изряза Чувай хуйо,путки щракат баща ми.. пее bad romance на лейди гага :lol: :lol: :lol:

shokoladd
07-27-2010, 16:26
Хораа.. ще ме убиете направо :-D :grin: :razz: :smt041

brunette6
07-27-2010, 16:43
Не е от родител,а от една жена,която ми се пада баба,а аз скоро разбрах :D и то как! :D
Звъни се на домашния..
Аз: Да
Баба: Мигленче ти ли си ма?((майка ми се казва така) повечето хора ме наричат така,и съм свикнала вече,иначе се казвам Милена)
Аз:...да
Баба: Какво правитее,какво правят майка ти и баща ти?(Тоест баба ми и дядо ми :lol: )
Аз: Ами те са в Германия,ще си дойдат идния месец
Баба: Аааа как така ма баба,нали баща ти е парализиран,какво правят в Германия?
Аз: :shock: нее няма такова нещо :shock: :-o :-o
Баба: хм.....ми ти какво правиш ма баба,роди ли вече?
Аз: :shock: :shock: :lol: бабо,аз съм на 15 :shock: :lol:
Баба: ами аз нали бях на сватбата ти бе,помниш ли ме
Аз: :shock: аз съм на 15,каква сватба бълнуваш
помислих си,че някой ме бъзика,но след това баба дойде и говори с тая бабичка по телефона ,и се оказа,че ми се пада наистина Баба,просто е помислила,че разговаря с майка ми :D А аз грешно постъпих като не си поправих името :D

Molybdenum
08-02-2010, 20:53
Не е от родител,а от една жена,която ми се пада баба,а аз скоро разбрах :D и то как! :D
Звъни се на домашния..
Аз: Да
Баба: Мигленче ти ли си ма?((майка ми се казва така) повечето хора ме наричат така,и съм свикнала вече,иначе се казвам Милена)
Аз:...да
Баба: Какво правитее,какво правят майка ти и баща ти?(Тоест баба ми и дядо ми :lol: )
Аз: Ами те са в Германия,ще си дойдат идния месец
Баба: Аааа как така ма баба,нали баща ти е парализиран,какво правят в Германия?
Аз: :shock: нее няма такова нещо :shock: :-o :-o
Баба: хм.....ми ти какво правиш ма баба,роди ли вече?
Аз: :shock: :shock: :lol: бабо,аз съм на 15 :shock: :lol:
Баба: ами аз нали бях на сватбата ти бе,помниш ли ме
Аз: :shock: аз съм на 15,каква сватба бълнуваш
помислих си,че някой ме бъзика,но след това баба дойде и говори с тая бабичка по телефона ,и се оказа,че ми се пада наистина Баба,просто е помислила,че разговаря с майка ми :D А аз грешно постъпих като не си поправих името :D

tweety3
08-03-2010, 02:04
Вчера в магазина
мама - искаш ли пилешки крилца мамее
аз - не
мама - а свински :D :D
ии почнах да се смея тя ме гледа тъпо и вика на брат ми - маме кака ти полудя и в същия момент се сети какво е казала и и тя почна да се залива от смях..

Одеве мъжът и и звъни по телла и и каза че е сгазила котката на съседите тя му вика а да аз се чудех през какво съм минала :shock: :shock:

DarkGirll
08-03-2010, 06:21
" Този не е лош "

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

RY
08-03-2010, 19:27
Баща ми май е решил да става последовател на Гага,неска пееше Алехандро. :shock: :lol: :lol:

brunette6
08-08-2010, 15:03
В кухнята,вечеряме
Аз: чужденците,студени хора ли са?
Тати: да,за това идват да се стоплят.. на морето :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Reall
08-08-2010, 15:19
Моето семейство е много глухо. :D Ще ви дам няколко примера от гостуването ми у баба и дядо с братовчедите ми.
`
Баба към братовчеда: "Внимавай, ще паднеш!"
Братовчедът: "Ако падна ще сляза. (вместо стана)"
`
Баба към дядо: "Изпи ли си студеното 3 в 1?"
Дядо: "Аааа! На мен не ми е студено!"
`
Баба: "Такава супа от много време не съм яла!"
Братовчедът: "Каква баклава?"
`
Дядо: "Гардеробът ме болии!"
`
Баба към дядо: "Обу ли си чорапите?"
Дядо: "Не съм гладен."

momZi7y
08-10-2010, 21:02
Ем веднъж съм в KENVELO с баща ми, показвам му една тениска
Аз : Харесва ли ти ?
Бащата : Колкко струва?
Аз : 15 лева
Бащата : Мали много ми харесва :D :D

или пък веднъж нещо се бях изнервил и баща ми ми звъни
Аз : Ко искаш е?
Бащата : Ти теи ли ще говориш на баща си е пикльо дребен !
при което аз се попикавам :grin: :D

momZi7y
08-11-2010, 09:06
Или пък веднъж съм в дядо, ма той си махнал цайсата и не вижда много без тях и аз му давам дъфка пък той мисли, че му давам презерватив :razz: и ми вика "ти с дядо си ли ша се ебаваш бе келеш с келеш" попиках са от смях :grin: :grin: :razz: Пък редовния номер на майка ми е да си отключи вратата и да оставя ключа отвън :D И веднъж баща ми реши да се избъзика като се прибира и нали гледал ключа на врата, заключил и звъни на майка
тати : я върви до магазина за кола (обаче не затваря)
мама : добре - овува си чехлите и едно разсеяно казва "Немога заключено е отвън" :D :razz: :razz:

darsit0
08-11-2010, 10:25
Моето семейство е много глухо. :D Ще ви дам няколко примера от гостуването ми у баба и дядо с братовчедите ми.
`
Баба към братовчеда: "Внимавай, ще паднеш!"
Братовчедът: "Ако падна ще сляза. (вместо стана)"
`
Баба към дядо: "Изпи ли си студеното 3 в 1?"
Дядо: "Аааа! На мен не ми е студено!"
`
Баба: "Такава супа от много време не съм яла!"
Братовчедът: "Каква баклава?"
`
Дядо: "Гардеробът ме болии!"

Баба към дядо: "Обу ли си чорапите?"
Дядо: "Не съм гладен."

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

darsit0
08-11-2010, 10:41
Тъкмо ставам преди малко и се сетих, нещо и викам на майка:

- Мааааааамооо, мамооо кажи ми бързоо 21ви или 22ри смее.. БЪРЗО, СПЕШНО Е !

- Еми ... четвъртък сме ..

- не, бе за даатата питам

- еми четръвртък е като ти казвам ..

- ОМГ все едно да те питам колко е часа и ти да ми кажеш Август

- Още сме Юли бе момиче!

след тва бех туш половин час

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

elc
08-12-2010, 20:24
Днесс ! вечертаа !

Гледам по PROBG филм ( нещо , като сериял ) - Heroes !
и там казаха ,че едно момиченце е осиновено , ама баща му го каза така:
-Аз не съм твоят биологичен баща !

ии после аз няква хиперр жално питамм татии !!
-Татее :( азз осиновена ли съм :( Не наалии ?!
Той:
-Не не се осиновена ! :? Но нз дали аз съм ти биологичния баща ! За това трябва да питаш майка си ! :D
При което аз - :lol: !!
И мама в кухнята чула недочула и вика
-Кво а ?! Ко ?! я повтори ?! :lol: !!

А веднъж какво се бъзикаме с един фр и той вика ,че той ми бил баща !
и аз се обаждам на тати и викам :
-Абе татее , ти си моя тати нали ?! :shock: :lol:
Той:
-Да аз съм 100 % сиг , че аз съм ти баща ! Ама дали майка ти ти е майка за там нз ! :lol: :lol:

Представете си 2те истории хипер яко се вижда ,че са противоположнии !!

chuky
08-13-2010, 12:42
Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ :shock:

:lol: :razz: тва беше ебаси доброто! :D . . .апък мойта майка веднъж аз нещо се хилих, щото много ми беше забавно итя ми вика "к`во се смееш като МАЙМУТ?! " (сместо маймуна, маймут) :D :D

ameli
08-13-2010, 14:22
Снощи с баба ми седим на балкона, нали уж имало метеорен дъжд :-D

Баба: -А къде са ти звездите, нищо няма.
Аз: - Да бе, виж колко много има.
Баба:- Ами има, нищо няма.
Аз: - Има бееееее, не ги ли виждаш.
Баба: - Ко да видя, те сичките паднаха и нищо не остана :-D

Хм, не е толква смешно, ама снощи поне 5 минути ни държа 8-)

Slamdancer
08-13-2010, 14:31
" Този не е лош "
AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA H

TeenageDream
08-13-2010, 20:09
Баща ми май е решил да става последовател на Гага,неска пееше Алехандро. :shock: :lol: :lol:
Вкъщи майка ми, баща ми и брат ми пеят "Don't call my name, don't call my name, Alejandro, Fernando, Roberto". :D

Paramour
08-13-2010, 20:18
Преди година бях говорила с наще за втора обица на едното ухо иии с много убеждения се навиха и преди седмица седим и вечеряме и сестра ми казва:
-Абе аз имам една обица, другата я изгубих, искаш ли да ти я дам за втората дупка?
аз: Еми добре
иии баща ми: За каква втора дупка?
аз (я соча): Тази/
баща ми: Че ти от кога имаш втора дупка на ухото??
аз: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
малееее щях да падна....

ByBinKaa
08-14-2010, 10:55
Баща ми към майка ми: Ти по-скапани краставици неможа ли да дадеш? Тя: Емии, скъпи са, кви да са :D

Майка ми: Донеси ми бял конец
нося и, и тя: Тва е бежaв
Аз: Емии, иди си вземи бял
отива тя и носи жълт
Cестра ми: Мамо, тва е жълт
Майка ми: Ти луда ли си, бял е :D

:D :D :D

Paramour
08-18-2010, 12:44
Снощи майка ми седи и зяпа през прозореца, баща ми седи на масата, сестра ми-заспала на дивана, а аз седя в коридора... май нещо с обувките се занимавах.
Майка ми дори преди да се обърне почва да говори: Момичета, вий утре ще ходите ли на плаж.
баща ми: Я ми кажи кои са тия момичета, щото едното спи, а другото го няма. Освен аз да почна да въртя китката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GVG
08-18-2010, 22:28
Ситуацията е следната:
Прибираме се в апартамента ни, и майка ми търси дистанционното за ТВ-то, но не го намира, и пита баща ми:
-Валентине бе, къде е дистанционното?!?!
-Търси!! - баща ми
-Е как да го намера като незнам къде е?! - майка ми :lol:

Друга ситуация:
Майка ми си е легнала и баща ми тръгва да си ляга и загасва лампата при което майка ми се разсънва и казва на баща ми:
-Не я гаси, че ще стане студено... (при което 2-та с баща ми :razz:)
И баща ми и казва: - Добре щом вече от лампата се грееме :lol:
(На сутринта като и го разказахме, тя се оправдава, че си мислила, че печката (с която се отоплява ме) ще гаси ме. 8-)

brutaLxxbunny
08-19-2010, 09:03
Баща ми към мен и една моя фр : - На вас очите ви не мога да видя!
Майка : - Че техните очи да не са ти да ги гледаш ?!

Майка: - Има чушки пълнени с кайма и ориз за вечеря.
Татко: - Искам бели дробчета от пеперуда ..

Ineedyou
08-19-2010, 09:43
Брат ми:
-Путките ми пишат.
Майка:
-Интересно с какво държат химикала.

:D

SuperBadSuperFresh
08-19-2010, 10:06
Гледаме с мама "The Voice" и нали има едно "Тhe Voice Of Summer".И мама някво супер тъжно:
-Абе тва зумер (супер прочитане на summer) знам че е лято,ама някво много зимно ми звучи,що така? :D

Anonimen05
08-21-2010, 13:43
Ами незнам моите родители не се държат така, както и аз. Нито псуваме нито пушим нито пием. Мама не е пила от 20 години. Тате пием на високосна година половин чашка и аз не пия и не пуша. Освен да сбъркаме някоя дума и се смеем.

DqVoLsKoJeLaNiE
08-21-2010, 19:31
Тази вечер-някво събиране, та имаше бисери...Баба ми(ветеринар) разказва няква история и най-готината част от нея беше "...и гледам аз, една коза ми се пули..Аз питам кво й е,оказа се, че е с пневмония..." :razz:
Дядо ми разказва ..." и така съм строил ротата да тегли на жената кравите";; "сложил съм един цицник осми размер и съм сложил едни килоти.." :lol:
Отново баба ми "...Слизам аз да бутам колата, ама се оказва, че бутам от предната страна и тая ми ти кола като тръгна..На другия ден питаха Илия (дядо) защо гони жена си с колата.. " :lol: :lol:

spopi
08-25-2010, 08:16
Вчера аз мама братовчедка ми и малкия ми братовчед (той е на 2) отиваме в кафето и до нас има едно момиченце и то малко обаче има чуко.И мама по-едно време вика на малкия иди и хвани малкото момиче за чукото
:lol: :lol: :lol: и той по-едно време стана хубаво че не отиде че таткото беше големичък. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reall
08-29-2010, 18:06
Баба гледа момчета, които минават със скейтборди в ръка. Тя: "Леле, тези момчета къде са тръгнали на уроци по цигулка в тази жега? Ама то е много топло! Може да им стане нещо!" При тези нейни думи братовчед ми и аз избухваме в неудържим смях. Като разбра какво е казала и тя много се смя. :razz:

NiGhTmaReee
08-29-2010, 19:20
Баба гледа момчета, които минават със скейтборди в ръка. Тя: "Леле, тези момчета къде са тръгнали на уроци по цигулка в тази жега? Ама то е много топло! Може да им стане нещо!" При тези нейни думи братовчед ми и аз избухваме в неудържим смях. Като разбра какво е казала и тя много се смя. :razz:

smilelady
08-30-2010, 10:14
със сестра ми ядем сливи и майка ми казва:
знаете ли какво се получава от тези сливи ?
-сладко?
-компот?
-и тогава тя изтърси РАЗТРОИСТВО :D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: 8-)

друг случай:звъни ми и ми вика
-къде си бе цял ден те няма само да се върнеш ще ти обезглавя главата :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

чета поезия и майка ми ми вика:
-чети на глас де
аз мразя да чета пред някои друг на глас и викам хубаво ама излез от стаята
а тя :
-добре добре
(излиза и аз почвам да чета)
чета си аз ама се сещам ква е майка ми и отварям вратата и... тя си беше долепила ухото до вратата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
след малко пак затварям и пак почвам да чета пак отварям и казвам
-мамо знам че си тук...
(никакъв отговор)
-мамо...виждам ти сянката :razz: :razz: :razz: :razz:
(тя естествено излезе и тоя път оправданието беше че е забравила нещо :oops: :oops: :oops: :razz: :razz: :? :?

просто е уникат :lol: :lol: :lol: :lol:

betina147
08-30-2010, 13:25
Говорим си един ден с баща ми и той ме пита:
- Я кажи сега, на колко години е гаджето?
И аз му отговарям:
- По - малък е от мен с една година ..
И той:
- А, добре че не е по - малък от мен с една година.. :-o :-D :-D :-D

IQA
08-30-2010, 13:29
Веднъж влизаме в Сладоледената къща ( в Пловдив ) и мама пита извинете предлагате ли сладолед тук :lol: :razz:

kittyKat
09-08-2010, 09:49
Баба ми и майка ми имат навика да провеждат такъв диалог с мене:
Звънят ми на тела.
-Къде си,бабе(маме)
-Вкъщи...
-И...прибра ли се???
-А не бе!!!! К`ВО ТИ КАЗАХ СЯ????

cvetomir90
09-08-2010, 11:51
:razz: Най-великата тема... много смях има тук....

Martio
09-14-2010, 20:30
Баща ми онази вечер гледа телевизия и дават реклами, една от които беше тази на Нес Кафе Куул и той вика - Шеки, шеки (shake it, shake it) Сигурно цяла вечер се смях после... :razz: :razz: :razz:
Майка ми на рекламата на Nestea "А, а, ооооуооо лапчу, лаптююю (I I knooow what you don't know)" ама тя просто си пее както го чуе и аз така понякога, даже и добавям текст ако съм забравил думите в някои части 8-)

dolly
09-15-2010, 12:06
Може сега да не изглежда толкова смешно,но тогава се смях до напикаване :grin:

Бяхме на село в събота и се разхождахме и аз видях катеричка и казвам:

Аз:мамо виж катерица :D

Тя:м да бе добре!

После баща ми като дойде и майка ми искаше да му обясни че съм видяла катерица и каза:
Тя:оо да знаеш Викито видя КРАСТАВИЦА :razz: (вместо катерица,краставица)

Тате:и какво каза:тая катерица коч ли е???

Аз: не бе татеее кон е :lol:

danibebi
09-16-2010, 18:26
Тази вечер-някво събиране, та имаше бисери...Баба ми(ветеринар) разказва няква история и най-готината част от нея беше "...и гледам аз, една коза ми се пули..Аз питам кво й е,оказа се, че е с пневмония..." :razz:
Дядо ми разказва ..." и така съм строил ротата да тегли на жената кравите";; "сложил съм един цицник осми размер и съм сложил едни килоти.." :lol:
Отново баба ми "...Слизам аз да бутам колата, ама се оказва, че бутам от предната страна и тая ми ти кола като тръгна..На другия ден питаха Илия (дядо) защо гони жена си с колата.. " :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:

mimencetyy55
10-02-2010, 17:23
майка веднъж в магазина,я питат:Торбичка за картофите(сурови)ще искате ли?и тя:Ами не ще си ги ритам до вкъщи! :razz:

Pulvis
10-10-2010, 23:25
Днеска майка ми трябваше да иде до някакъв магазин, а баща ми да чисти у нас, а аз исках да ида до библиотеката
майка ми:искаш ли аз да те закарам до библиотеката и след това да дойдеш с мен до магазина, или предпочиташ баща ти да те закара?
аз: ами аз не обичам да ходя до този магазин
баща ми: how do you feel about cleaning?
аз: а, аз обичам да ходя на този магазин

SmilezZz
10-11-2010, 06:52
майка веднъж в магазина,я питат:Торбичка за картофите(сурови)ще искате ли?и тя:Ами не ще си ги ритам до вкъщи! :razz: 8-) :razz: :razz: :razz:

TeenageDream
10-11-2010, 12:49
Майка ми: В кой от двата магазина отиде? В малкия ли?
Аз: Не.
Тя: Ами, в кой тогава?

Майка ми към продавачка в магазин: Картата за какви стоки важи?
Продавачката: За ненамалени от новата колекция.
М: За ненамалени... За какви?
П: За ненамалени от новата колекция.
М: А за намалени важи ли?
П: Не, само за ненамалени.
М: Само за ненамалени, значи?
П: Да.
М: Последно - за ненамалени?
Продавачката и аз избухваме в смях.

Майка ми: Какво пише на този надпис? (Надписът е R.I.P., ****)
Аз: Пише "Почивай в мир!"
Майка ми: Къде го пише?

Gamebg
10-11-2010, 15:21
Един път се пребирам в нас и питам майка ми кво шравиш ,а тя вика всичко но не със всеки :lol:

LaDolceFragola
10-11-2010, 16:34
Минаваме с майка ми покрай един магазин и тя казва : "А тази първата блуза не е лоша" .. а аз вместо първата чух друго и я питам : " к*****а ? :-o ... " .. то дори имаше и жена на блузата :D .. то това не е точно родителски бисер но нищо ;дд ..

Xriiskaa
10-11-2010, 19:03
От неска 8-) : майка ми кара колата и няква и засече пътя .. и майка ми изръси "Да ти го фукна и в тъпата пу*ка...със снайпериски поглед" :shock: т'ва да го каза и :lol: [ има още,но сега не се сещам :D ]

BlackEyedPeas
10-12-2010, 19:57
Майка ми: В кой от двата магазина отиде? В малкия ли?
Аз: Не.
Тя: Ами, в кой тогава?

Майка ми към продавачка в магазин: Картата за какви стоки важи?
Продавачката: За ненамалени от новата колекция.
М: За ненамалени... За какви?
П: За ненамалени от новата колекция.
М: А за намалени важи ли?
П: Не, само за ненамалени.
М: Само за ненамалени, значи?
П: Да.
М: Последно - за ненамалени?
Продавачката и аз избухваме в смях.

Майка ми: Какво пише на този надпис? (Надписът е R.I.P., ****)
Аз: Пише "Почивай в мир!"
Майка ми: Къде го пише?

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Майката ти е голям образ!

fuckme
10-13-2010, 11:15
майка ми има много, но сега не се сещам. един на сестра ми:
Аз: Ние докато те чакахме тука наблюдавахме хората, дето идват да си взимат колите от паркинга. И идват моля ти се две, майка и дъщеря, с по 10 торби всяка и двете на едни мааалки къдрички....
Сестра ми: Ти пък кога успя да им ги видиш?
Аз: Еми то се забелязва от километриии....Дъъъ.
Сестра ми: Е нали уж бяха малки :shock:

Тя си мислела, че съм казала "с едни мааааалки ГЪРДИЧКИ" :razz: :razz: :razz: после УМРЯХМЕЕ от смях :razz: :razz:

Merveille
10-13-2010, 11:41
С майка ми говорихме дали да кастрираме котарака. И в същото време той милия се качи на масата,което му е строго забранено. Майка ми някво безразлично вика 'Или го свали от масата или ми дай една ножица да видиш как ще ти спестя 50 лв. ' :shock:

neeDaBosS
10-14-2010, 12:14
дядо: ПРОСТАТА МИ АЛАРМИРАААААА :razz: :razz: :razz:

АЗ: мамo кфо прайш?
МАМА: свирки. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

punksss
10-17-2010, 18:14
Ами в къщи сме аз, мама и тати... аз ям, мама нещо готви и тати влиза в стаята, отива при нея и я пита:
- Абе Силве, искам да знам нещо, би ли казала каква е логиката на светването в къщата? Когато не си в някоя стая тя е светната, а като си в някоя е изгасната така ли?
- Да...
- Е просто се мъчех да разбера каква е логиката...
- Желязна!
И го гледа с някакъв поглед, все едно това е най-очевидното нещо на света :D

По-късно същият ден:
Майка ми сглобила единия кухненски робот ама те останали още 10 части и само тати:
- Абе ти хубаво си го сглобила тоз робот... Ама то са останали части за още един бе! :lol: :lol:

quiz6933
10-18-2010, 19:52
Ми тя майка ми се разпява някви смешки ама само се сещам като печеше патладжани (ужасни неща) единият се спука и майка ми вика: "Патладжана умря". Още си я базикам от време на време.

polssa
10-19-2010, 07:44
Веднъж си седях на компа и цъках няква игра и бях супер зомбирана и майка ми :
- Поли айде ставай, че трябва да учиш...
Аз (мега филмирана, викам и крещя щото нещо ставаше в играта й викам): Ти ли паа ще ми кажеешшш маааа...ела тука да видиш колкооо ми е труднооооо....ехх на тояя мамка му мръснаа...ще те убия бе....ще те убияя... ела тукааа....елааа бее!!!!
И така тя почна да се хили, защото знае, че й говоря така заради играта :D :D :razz: :razz: Сега като го чета не звучи смешно, но тогава не спрях да се смея около 2 часа.. :razz: :razz:

Веднъж излизам нанякъде и викам на майка ми "Айде чао, аз тръгвам" И тя ми вика "Чао чао и да не закъснееш" След малко излизам от блока и я чувам (прозореца беше отворен и се чува всичко) " Полииии, ставай от тоя компютър и ми донеси телефона, че звъниии....не ми се прави на глухаа...Полииииииии!!!! " :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а точно преди 2 мин ми беше казала чаоо :razz: :razz: :razz: :-D :-D :D

HotHeaded
10-19-2010, 14:25
Преди 1 седмица наще ми говореха за някви уроци по англ. :D ии майка ми изведнъж ме пита "Аля,много ли сте взели по английски?" Аз се бях ядосала,понеже цяла вечер ми говореше за това и й казах "Оофф 2 страници сме взели.." Баща ми ме поглежда малко...странно и казва "Не бързайте.." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Илии преди няколко месеца нещо си говорехме с наще за една колежка на майка ми и тя вика "Абе,да я питам утре или сега да й се обадя НАРОЧНО?" така сме се смяли с баща ми :lol: :lol: още я бъзикаме :D

Vikito0o
10-20-2010, 16:46
В рибарският магазин сме,точно на Никулден,но той е разделен на 2 части.Едната е за рибата а другата за някакви други неща.Мама се реди за риба,а брат ми си зима от другия край шоколад и той дава 10 лева,но явно нямаше да му върне и продавачката пита кой е с това дете ако може по-дребни пари и в тоя момент мама се процепваа от другия край на магазина:
-Аааааааа не,аз съм с мене сиииии!!!!! :D :D :D :D
И от там всички в магазина като почнаха да се хилат .... :-D

LaDolceFragola
10-24-2010, 17:04
Майка ми стои до мен пред лаптопа ... Разглеждаме профили.. ии има едно момиче с ник Cuffka108 .. а майка ми го чете "Цифка" :razz: :razz: и ме пита .. " Коя е тази Цифка108 ? " :razz: :razz: :razz: :D :D

nevermind1313
10-25-2010, 17:03
баща ми много обича да ме дразни с някви гениални майтапи, примерно:
Студено ли ти е?
не
Сигурна ли си?
да
Някакъв дискомфорт в температурата...
Не...
Да не ти е хладно случайно?
не бе!
Ама много си ядосана. Да не е защото нещо не ти е добре, може би ти е студено...
НЕ!
след 10 секунди...
стопли си добре лещата, че е студено....

и така, докато не си сложа горница

1234565
10-28-2010, 20:47
:D :D отне ми бая време да про4ета цялата тема ама я прочетох и до са бях под масата :D евалата!!

В нас има мн глупости ама са се сещам само за едно две. Седнали сме с майка и тати да ядеме и майка ми направила кюфтета и пържени картофи. През тва време гледаме някакъв филм и в него имаше некво малко лъвче, което пуснаха на свобода. И баща ми некав вглъбен във филма и само се провиква:"ама защо го пускат та то е още малко кюфте!!.." Ама такъв разтревожен и сочи с едно кюфте в ръка :D :D
скъсала съм се да се хиля

другото е моя глупост
седиме с приятели и си говориме за една ваза и аз се изцепих :"Е ти нормален ли си вазата е невъодушевен предмет" ама и си вярвам и се чудя що ми се смеят :D :D

FernandoTorresIkerCasilla
11-07-2010, 10:01
Само говоря за 21 дек. 2012г. и викам "Ми ако дойдат изванземни с малки лазерчета?" а татко отговори "Аа, ние ще им пръднем веднъж и те ще си тръгнат .. " 8-)

neeDaBosS
11-07-2010, 10:18
мама си пее : малка черна рокля на голо и горещо тяло отдолу,заблуждава че обещава с теб да правим секс :D :D :D :D :D (попринцип ненавижда чалгата)

shanell1
11-08-2010, 11:34
Понеже на брат ми му взеха книжката за 1 месец, заради превишена скорост и баща ни му каза : '' Сега, след като 1 месец ще си без кола, можеш да си извадиш от картите за градския транспорт да си пътуваш.. '' :lol: това е от най-скоро :-D

Mi6inka
11-16-2010, 07:54
Мама: Оправяй се да лягаш, защото утре ще ставаш рано!
Аз: Как така?! Защо?
Мама: Де да знам...

loriee
11-16-2010, 18:29
йееейй ! най - накрая прочетох тая тема :grin: мм иначе в момента за бисери не се сещам .. а да ето един ама то не е точно бисер :D

Аз се карам с майка ми
мама : обуй си чехлите
аз : не знам къде са
мама : еми потърси ги !
аз : оф абе в мойта стая са ..
мама : еми обуй ги тогава !
аз : мм .. не искам .. мързи ме :D :D
майка ми нещо почва да ми вика и понеже бях ядосана че баща ми праеше некфи опити да се огледа в огледалото ми аз се развиках също
аз : офф баща ми кажи на таа лудата да си пие хапчетата редовно !!
тати : абе вие и двете тряя да си ги пиете ..

ии .. имаше още нещо ама ей ся го забравих ; дд

gandalfepi4
11-16-2010, 20:20
ха, ха. майната ви на телефоните, при мен беше култово - майка ми звъни на домашния:

"Къде си?"

"Ми навънка."

"Къде" (аз, вътрешно - ахахахаааааа!)

"Ми в един трамвай с Митко сме сега."

"Е кога 6те се прибиташ са?!"

Аз вече умирам ама се държа геройски - "Ми не знам, към 5-6 сигурно (сутринта се подразбира)"

"МА КАК ТАКА?!!"

Аз повече не мога, насирам се от смях и измучавам едва-едва - "Добре бе, сети се на кой телефон звъниш!"

мълчание...

...

още малко мълчание

и изведнъж едно болезнено "ОООХ!" когато се осъзнава най-накрая и после не знам какво е говорила щото се въргалях по пода към 2-3 минути като си изсмявах сърцето направо (джа дена имах мускулна треска след това) и тя ми е затворила по някое време явно

loriee
11-17-2010, 13:45
прясно, прясно !! ; дд майка ми звъни на тела обаче аз и затворих без да искам и отивам до тати ( той е в кухнята ) и му взех телефона и се обадих на мама

аз : кажи ?
тя : къде си ? Не си ли на у-ще ? За кво ми затваряш телефона като ти звъня ? :o :o
аз : ако съм на у-ще не мога да ти дигна, защото щях да съм в час, а имам химия .. при това ти се обаждам от на баща ми телефона :booooomb:
тя : тоест къде каза че си ? о.о
аз : вкъщи !!
тя : е не си ли на у-ще ?! :shock:
аз : нее !! прибрах се ..
тя : аа добре .. и кво правиш сега ? :P
аз : ъмм .. уча и седя на компютъра 8-) ти за кво си ме обади ?
тя : аха окейй .. ми да те видя кво правиш :D
аз : ама няма ли да ми се караш, че съм си тръгнала от у-ще ? :shock: :shock:
тя : не ! айде чао, не ми се обаждай за глупости ! :-x 8-)
аз : :shock: :shock: :shock:

punksss
11-17-2010, 19:41
Само един ден баща ми ще си прави яйца със сирене и аз бях около него и той само почва:
-Искаш ли яйца?
-Не
-А яйца със сирене?
-Не
-А сирене без яйца?
-Не
-А яйца овити със сирене?
-Не бе тате! Нищо включващо яйца и сирене не искам! :D :D

Апък друг път му звъняли от Глобул да му предлагат да сключва някъф догово за безплатни минути. И само 2 мин след като е затворил го чувам как ходи в къщи и си говори сам:
-... Ах ши им съй договорчетата! Договорче ще сключвам. Да не съм луд?! Договорче... Да да.. Иска им се... Ама няма... :lol: :lol: :lol:

Ами една сутрин само се бъзикаме с него... Той правил питки със сирене и само аз нали влизам в кухнята и той:
-Правих питки.Искаш ли питки със сирене? Току-що ги направих. Със сирене са...
-Ааа кфо си праел?
-Питки бе... Със сирене...
-Питки значи? И има ли нещо в тях?
-Ами... Има сирене... Току-що ги направих... Със сирене са..
-Хмм абе на мене ми се ядяха със сирене... Ама щом има само със сирене... Айде ще ям...
и само той:
-Кфо ще ядеш бе?
-Ми питки със сирене...
-Ааа ем хубу...
И само поглеждам към майка, която беше от началото на разговора в стаята, и тя само гледа втрещено все едно не знае на коя планета е... :lol: :lol: :lol:

kik7
11-17-2010, 20:21
мама ми звъни по телефона

тq: какво правиш
аз:уча
тq:аха ми научи си :D :D :D

или

мама отново ми звъни

тq: кви оценки имаш днес ?
аз: никви
тq: лъжеш
аз: абе ти нqмаш ли си работа че ме занимаваш с твойте глупости айде чао :D :D :D :D

11-20-2010, 16:51
Днеска имаше една олимпиада по математика, и аз и сестра ми сме там.. И само като се връщаме, та ме пита "Кво направи там?" аз "Ала-бала-ница"
а тя"Ааа, споко и аз така .. " xD 8-)

TheSunShineGirl11
11-20-2010, 18:53
когато майка ми ме вози винаги казва някоя псувня ( аз от там съм научила повечето) баба беше дошла на гости и гледаме филм по едно време става нещо (не помня какво) а аз без да искам казвам да му е е*а майката а баба ме пита ядосано „Калина откъде си научила да говориш такива простотии!?“ а майка ми (спокойно и гордо) от мен :shock: аз я гледам шокирано 2 секунди после падам и почвам да се хиля като говедо на пода и всички ме гледат а баба вика какво правите с това дете? това беше вече върха на сладоледа :razz: :razz: :razz: :razz: :grin:

TheSunShineGirl11
11-20-2010, 19:13
сещам се за още едно нещо (то по скоро е една моя глупост)дистанционното на TV-то е на шкафа до вратата събота е към 14:30 а аз още спа и майка ми ме буди с думите ставай ама аз съм сънена и гледам дистанционното и си мисля абе той говори и го питам ти говориш а майка ми мисли че говоря на нея и вика разбира се че говоря сега ставай аз: оооооо така ли изчадие майка ми ядосана влиза стаята и гледа как аз викам на дистанционното ще ти изтръгна батериите бе говорещ изрод такъв майка ми като ме видя седна на леглото и така се смя че замалко да умре :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

bloodandhonour88
11-20-2010, 20:39
Татко : Веднага си лягай! Заповядвам! :-x
Аз : Не ми се ляга.
Татко : Добре.

girlche
11-20-2010, 23:44
Татко : Добре. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

teenems
11-21-2010, 19:45
Мама : Специален поздраваш за гошо БАЙПАСА с песента ТИ НЯМАШ СЪРЦЕ 8-)

еее умрях чесно бива ли такава гавра :razz: :razz: :razz:

StolenBliss
11-21-2010, 20:15
^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

teenems
11-22-2010, 17:13
мама нещо влиза в стаята и ми вика:
-ей,МИХЛЛЮЗИИН ! :razz:

мама:
-такъъв студ е ,че направо и белите мечки ще се облекат :lol:

мама:-тихо или ще те дам на канарчето да те изяде :lol:

мама:Еми..
аз:АЗ
мама:кво аз бе?да не си в армията?!

pink94
11-23-2010, 16:20
мама: Изабела защо чиниите пак не са измити?
аз: Ами мамо миялната пак е развалена трябва някой да я оправи?
мама: А на теб какво ти има да не би и ти да си развалена че не можеш да ги измиеш без миялна, ако си развалена да викнем съседа да те оправи.

може да не е много смешно сега но в момента в който го каза тва ми омекнаха коленете от смях :D

vagarious
11-23-2010, 16:34
хаа хахахахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

neeDaBosS
11-23-2010, 17:50
Мама: дай ми лъжицата да нарежа безалкохолното...
(имаше предивд ''дай ми ножа да нарежа хляба'') 8-) 8-) 8-)

баща ми си пее: съчки събирам,пръчки намирам... :? :razz: :razz:

и пак баща ми:
Той: няма ли да спиш вече,2 часа е
Аз: да,тате ... лягам.
Той: добре идвам да спя при теб (следователно държеше 1 възглавница)
:shock:

Rallie
11-24-2010, 14:35
Емиии ... помня веднъж майка ми е на компютъра нещо във фейсбук :D иии тя нали има 20 приятеля ;д ии само..гледа на линия 6...и ми вика: ууууу щоо нароод е на линия :Х :D

Бисери у нас колко искаш ама ся не се сещам ;дд

Xriiskaa
11-29-2010, 20:20
аз: мамо искаш ли шоколад ??
майка ми :не маме газето ти е станало 5 декара мога да сявам и да жъна на него, престани да ядеш сладко :-)

Wwwooow
11-29-2010, 20:29
Емиии ... помня веднъж майка ми е на компютъра нещо във фейсбук :D иии тя нали има 20 приятеля ;д ии само..гледа на линия 6...и ми вика: ууууу щоо нароод е на линия :Х :D

dancho717
11-29-2010, 20:51
Един ден викам баща ми в моята стая,за да му покажа 1 доста смешен клип, на който 1 момче пада много брутално.След като свършва клипа баща ми ме гледа тъпо,гледа ме,гледа ме и по едно време се усмихва и вика Ма той умрял,ма!! :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin:

xoxi
11-30-2010, 09:14
Не е точно бисер и не е на родител, но много се смях.
Баба ми по телефона: Ти трябваше да дойдеш, да видиш любимата ти котка.. бременна е. Ще си имаме бебенца :grin:

Смешното е, че котката всъщност е котарак, но за баба това май не е много важно 8-)

fuckme
11-30-2010, 17:46
аз: те близнаци ли са?
баща ми: не, украинци :lol:

letmetellyou
11-30-2010, 17:51
Говорим си с мама..

Тя: направо съм като Марко Тотев..
Аз: Кой е Марко Тотев?
Тя: ааа.. един кренвирш тука..

/мама разбрала, че я питам какво реже :D /

kinggnik
12-01-2010, 04:06
да е веднъж майка ми вика "Аз като приказвам,не говоря" :D :D 8-) :lol: :lol:

mrazqkindergarten
12-01-2010, 08:32

SHEsaREBELxxx
12-01-2010, 15:25
Тате минава и вижда, че пия вода и ми вика:
- Що пиеш вода кат не ти се пие
8-)
аз понякога на шега му викам, че е тъп и е такива
- Тъп си бе, тате
- Добре датенце

а понеже живеем на първия етаж и само се тряска отвънка и пр. и некви деца шумят и тате много се дразни и вика:
- ЕЕЕЕЕ да ви скачам на веждите еее

ама той леле кви ги е ръсил...сега обаче не се сещам...пфуу

а на село като бяхме дедо гледа един сериал, ама надул звука...а баба се занимава с некви чушки...и само от ТВ-то "Шехерезада онова, Шехерезада това, ама Шехерезада..." и мама минава и вика на баба:
- Ти си Шехерезада :P
тя: - Аааа чушките лии??

А като се лигавя и много обичам да казвам с некъв детски глас пред наще "ту-туу" и един ден изскачам пред мама и съм направила с пръстите знака peace и й викам Ту-тууууууу :smt081 и тя: Ти си тутурутка :smt081

:razz:

Wwwooow
12-04-2010, 14:28
тати: телефона ти звъни
аз не му обърнах внимание
тати: ...телефона ти звъни и свети
аз: добре
тати: НЯКОИ ЧУКА
аз:хаха
тати:Баба меца :shock:

то така не е смешно, ама на живо :lol:

FuckedUp
12-05-2010, 16:02

:lol: :lol:

indigo0lady
12-05-2010, 18:56
Баща ми: Стига си се гласила, няма да те продавам! 8-)

Баща ми (към майка ми): Спри да слухтиш като свиня над лайно! (за пореден път ми подслушваше разговорите по телефона)

Живея в ебати колоритното семейство, майна! :-|

asimerr
12-16-2010, 18:16
Веднъж аз си лежах на земята и си праих тренировката беше към 11 зимата и ми звъни и ме пита къде съм :D и се чи телефона от доло :D напрау умрях от смях.

Xriiskaa
12-16-2010, 20:10
Веднъж аз си лежах на земята и си праих тренировката беше към 11 зимата и ми звъни и ме пита къде съм :D и се чи телефона от доло :D напрау умрях от смях.

Tи ли не се изрази правилно или аз нещо трудно загравам :shock:

iffey
12-16-2010, 20:40
Бащата : Къде ходиш там с тия момчета да ми пиете марихуани по цял ден..? :razz: 8-)

DaNGeRousLy
12-17-2010, 12:49
Бащата : Къде ходиш там с тия момчета да ми пиете марихуани по цял ден..? :razz: 8-)

twoqtotalno1936
12-17-2010, 19:30
Ами веднъж гледахме тв и даваха рекламата на бисквитки ОРЕО. И тати ми вика " Тя майка ти мн хубаво облизва " :D :D Или пък одеве дъвчих една бъркалка от кафе и мама ми вика:
Тя: Ама закво дъвчиш таа бъркалка,не тряа ли нещо др?
Аз: Кво ?
Тя: Ами ... такова бе .. оф бе дете .. дъвка хихи :D :D
Има още мн ама сега не се сещам. :D

presinka7
12-23-2010, 11:28
бяхме удома и с баща ми ще приготвяме супа и го питам каква ще е а той ми казва:
-днес супата ще е от чурба :D
направо паднах на земята от смях :-D :-D :-D :P :smt114

presinka7
12-23-2010, 11:32
Говорим си с мама..

Тя: направо съм като Марко Тотев..
Аз: Кой е Марко Тотев?
Тя: ааа.. един кренвирш тука..

/мама разбрала, че я питам какво реже :D /

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: мн смешно

n3zabrawiimaa
12-23-2010, 11:51
Баща ми: до 11:30 да си вкъщи, нито минута по-късно!
АЗ: няма да се прибирам.
Баща ми: Добре.

[B]a[N]D[i]T[k]a
12-23-2010, 14:09
майка търси нещо в чантата ми и намира кутия с цигари... тя знаеше за тях де защоото те не са моите аз само ги пазя в мойта чанта... :D при което тя казва:
"ама те тука в кутията са по малко отколкото бяха преди 1 седмица.."
аз "не бе .. не бяха" (съвсем сериозно не бяха)
тя "значи не си пушила?!"
аз "НЕ БЕ ..!"
тя " ЗАЩО ???????" лелелелеле........
:D
нз смях се като попикана като каза това защо. . . . . :D

elito96
12-23-2010, 15:30
Избирам си ботуши и звъня на баща ми, при което той ми казва "хайде стига си се мотала, какво толкова ги избираш,то момчетата няма да те харесват по тях, а гола" :shock: :lol:

Paramour
12-24-2010, 08:55
"и се очаква от мен да те пусна на купон в някаква вила на която не й знам името с хора, които не познаваш, така ли? " :lol: :lol:
в крайна сметка ме пусна.

Vikito0o
12-24-2010, 10:09
Избирам си ботуши и звъня на баща ми, при което той ми казва "хайде стига си се мотала, какво толкова ги избираш,то момчетата няма да те харесват по тях, а гола" :shock: :lol:
:lol: :razz: :lol:

asimerr
12-24-2010, 19:32
edin pat si iztarvax telefona i se razgolbi i mama vika :sloji telefona na bateriqta i ne se useti kakvo kaza :D vika ko se hilish :D a az se puknax ot smqx

VampireLover3
12-28-2010, 14:25
Не,не тея родители къртят мивки :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

TheSunShineGirl11
12-29-2010, 09:29
Трябваше да нахраня заека и да изхвърля някакъв боклук а мама вика: нахрани боклука и изхвърли заека :shock: :razz:
а друг път (пак мама) легни на масата :razz:
тази жена направо ме разбива

neeDaBosS
12-29-2010, 11:06
нахрани боклука :razz: :razz: :razz: :razz: изхвърли заека :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: о не умирам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: легни на масатааааааааааааааааа :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:

MegiBoOm
12-29-2010, 11:40
Ние пък имахме гости и вече бяхме разчистили и си седим всички на диваните и гледаме ТВ! И аз нещо още отсервирвах(нося чиниите) и майка ми се провиква : Мегииии, хайде зимай чиниите и зареди пералнята! :D :D :D

xoxi
12-29-2010, 19:16
Котката като стане пред вратата и като измяуче и нашите веднага й отварят.
И тази вечер аз трябваше да занеса някои работи в кухнята, ама ръцете ми бяха заети и нямаше как да си отворя вратата. За това и аз измяуках като котката. Обаче котката била вътре и нашите много ясно се усетили каква е работата. И чувам баща ми:
- Пъъъъъъсссссссс!

Умрях от смях просто.

teenems
12-30-2010, 09:30
Мама: Едва ли не те взима за мезе,ааа

Мама: Колкото повече ровиш в едно лайно,повече замирисва

Мама:Направо като си отворят устите и ще замирише на кенеф

Мама: Те пък тея само гъзовете си още не са почнали да миришат

Не звучат много смешно,но майка ми говори адското и направо БУУм

vagarious
12-30-2010, 10:25
Котката като стане пред вратата и като измяуче и нашите веднага й отварят.
И тази вечер аз трябваше да занеса някои работи в кухнята, ама ръцете ми бяха заети и нямаше как да си отворя вратата. За това и аз измяуках като котката. Обаче котката била вътре и нашите много ясно се усетили каква е работата. И чувам баща ми:
- Пъъъъъъсссссссс!

Умрях от смях просто.

Хахахаххахахахахаахахаха. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И у нас има изцепки постоянно, но не мога да се сетяяяяя.Те повечето са свързани и трябва да разказвам истории,а пък .. :razz:

taratorcho
12-30-2010, 12:03
беше ми се ядосала, че нещо само я прекъсвах и само ме изгледа и каза :) --- извинявай, че говоря докато ме прекъсваш :-D :)

bunnyx3
12-30-2010, 18:58
Лятото ходихме на екскурзия в планината ии имаше ужасно много буболечки а аз направо ги ненавиждам... и само виждам аз на полата си накакъв паяк и почвам да крещя :razz: и баща ми: какво пак стана :razz: аз: ПАЯЯЯКК! :razz: баща ми: еми настъпи го де! аз: еми как като ми е на полата :razz: :razz: :razz: и в следващия момент като прихнахме всички да се смеем :razz: .. друг случай:
с един мои съученик сме в стаята ми и гледахме филми, закачахме се и се бихме с възглавници и се чува адския шум :D и само чувам баща ми как минава покраи вратата: Ехх и аз бях така буен на млади години :razz: :razz: :razz: :razz: ии наистина последно един бисер от една приятелка и майка й:
пътуват те с колата и фр-то ми си говори с майка си:
ае мамо искаш ли да ти стана мастурбатор? :razz: :razz: :razz: а тя е имала предвид мъсчердаизер :D и нали казала да си пусна една игра на тела... играта се казва touch tennis а тя казала touch pennis :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и майка й само я гледала като гръмната и естествено после много се смяли :razz: :razz: :razz: :razz:

teenems
12-30-2010, 19:34
нещо баща ми казваше на майка ми ,че доста му се ходело до тоалетна и тя му вика:еми няма ли някои градинки там и баща ми:

-Да мога ли ся да си извадя пишока и да припикая хорските градинки

8-) 8-) :razz:

bunnyx3
12-30-2010, 19:55
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Me4encety
12-30-2010, 22:46
не знам дали е точно бисер,но няма да забравя майка ми искаше да види колко знам по математика(а тя горката е жив зян) и вика
-така реши ми тази тази тази и тази задача
решавам и ги подавам тедрадката и тя кат се изцепи
-ахх майка им мръсна колко са хитри на пук на мен не са сложили отговори,че то учителите или родителите откъде се предполага да проверяват дали задачите са вярно решени аа??
и няква се кара на учебника.улях се тогава :razz: :razz: :razz:

NikitoxD
12-31-2010, 00:55

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :lol:

Paramour
12-31-2010, 12:41

:lol: :lol: :razz: :razz:

taratorcho
12-31-2010, 12:44

хаха, много добро :grin: :grin: :-D :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

Biskfitka
12-31-2010, 15:09
мама-с какво ще си на нг..? :)
аз-ми с пола и потник и обяснявам там ;д
тя-е няма ли да е ти е студено?
аз-нова година е...ще търпя,трябва да посрещем красиви новата година ;д
тя-ааа..еми айде излез гола и аз ще напиша на задника ти ''нова година e'' ;d....хем на теб ще ти е яко,пък на другите още повече...
от снощи...аз не мога да го разкажа по смешния начин,нооо... :D

sladkatafenka78
01-01-2011, 09:16
Аз веднъж правих коремни преси легнала върху килима.И мама минаваше през стаята,за да отиде да проска дрехи на терасата и ме видя,че ги правя на килима и ми вика:Мила,моля те гледай само да не се сраснеш със земята! :razz: :-D

SmilezZz
01-01-2011, 09:27
нещо баща ми казваше на майка ми ,че доста му се ходело до тоалетна и тя му вика:еми няма ли някои градинки там и баща ми:
8-) 8-) :razz: :razz: :razz: Това беше брутално :razz:

Me4encety
01-02-2011, 22:05
Ам сещам се веднъж говоря с баща мии за вечерния час
Аз:ама искам по късно да ми е вечерния час
Татето:не няма да стане така си си добре
Аз:ама тоо сички се прибират по късно от мен
Той:емм ето ти си оригинална и изпъкваш.Като пораснеш още малко например с още една година ще говорим пак
Аз:ее гатии тъпото искам вече да съм станала на 25 поне да си имам мъж ии да не ми диктуваш правилата
Той:ооо да и да имаш едно диване с кърпа на главата (аз бях тогава с хавлия щот ми съхнеше косата)
8-) 8-)

А неска както си вечеряме аз се изцепих
Аз:не ми се ходи на даскало.Мже ли да не ходя?
Татето:ее що не ти ли е интересно?
Аз:ии какво по точно да ми е интересно?
Татето:амиии има и други олигофренчета кат теб които не искат да ходят поне не се чустваш самотна:razz: :razz: :razz:
Еее олях се от смях майка ми и тя горката само се хили и не спира

neeDaBosS
01-03-2011, 07:52
Мама : Мойта прическа е тип ''ай да си лягаме'' :razz: :razz: :lol:

sladkatafenka78
01-08-2011, 14:46
Мама:Ох!
Аз:Какво?
Мама:Нищо,за сериала е!
Аз:Какво стана със сериала?
Мама:Ми..свърши серията! :D :D

Мама:Дай ми локума за пицата!
:D :D :D :D

Татко:Дъще,дай ми малко бикия!(смесено между бира и ракия) :-D

KoRnFan
01-08-2011, 15:32
един ден бащата се обяснява на майка ми, че му е свършил тютюна (свива си цигари), а аз гледам страшен филм 1 и същия момент на филма Шорти вика:
ами сега?! КАК ЩЕ СИ СВИЕМ ЦИГАРКИ?! :D :D :D :razz: :razz: :razz:

wuluwellkowa
01-08-2011, 15:59
Спомням си,че като бях малка (някъде към 9-10 годишна :D ) мама ми поиска да и дам една купичка с вода.Аз и я занесох..Попитах я:
-Мамо,може ли да пипна водата?
А майка ми ми отговаря:
-Не,мокра е 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

unknown0inlowe
01-08-2011, 22:39
Майка ми веднъж изръси оляма глупост =D Говори си тя по телефона с една нейна приятелка обръща се и вика "Абе къде ми е телефона?" Спуках се да се хиля =D :-D :lol:

deadfish
01-09-2011, 13:41
Баща ми превключва програмите ,пуска AXN, дават Старгейт той чете СтарГей, после се усети и почна да се хили. :D

Me4encety
01-15-2011, 18:11
сещам се преди около година питам наще
аз:какво е нарцисизъм
майка:емм болест да си самовлюбен
баща ми:мн си злее как може да не знаеш
майка:тиии най-отворения яя мамо му кажи нещо на вашия език да видим дали ще те разбере
при което аз бях на пода от смях

Paramour
01-15-2011, 18:30
сестра ми е седнала пред лаптопа и нещо се гърчи :lol: т.е. й се ходи до тоалетната, ама не може да се откъсне от компютъра, че да отиде.. и баща ми "Виж какви деца-идиотчета си имаме" :lol:

седнала съм аз с лаптопа ми до масата за хранене и майка ми и баща ми са в кухнята(сравнително близко за до мене) и си говорят нещо. при което аз взимам отношение и баща ми казва "ти, както си с добре развито дясно ухо..." защото ми бяха от дясната страна :lol:

maniak666
01-15-2011, 20:59
В наща къща татко е по лафовете. Даже в даскало като им разправям и като започна с думите ,, тати разправя... '' и наострят уши или се заливат от смях. Та историята беше, че пътувахме с колата към село 2мата с татко и минаваме покрай една асвалтова база която попринцип не съм въждал да работи, но точно него ден пушеше комина и викам ,, Аа асвалт правят " и татко : ,, Ем к'во да правят, пЪчЪ ли '' Незнам не е толкова смешно, но точно как го каза и направо леш :D

glamourreye
01-16-2011, 17:36
ненене убивате ме просто.. :grin: колко се кефя че имало и други готини хора по света 8-) ии такаа айде един и от мен, макарче е по-скоро дядовски бисер.. хехе

дядо ми е в кухнята налии и му викам:
- дедее ще ми дадеш ли един кроасан..
- дамм! (човека винаги се съгласява :) )
при което го виждам само един такъв забързан, че слиза до гаража.. ама аз съм заблеяна и не му обръщам внимание и си чакам кроасанчето търпеливо.. и само чувам "еее къде е товаа нещо беее"
и след незнайно какво търсене идваа доволен и запъхтян и ми подава нещо, но аз съм на компитуу и го вземам и още малко щях да падна ... и нали гледам и той ми дал 5 килограмов пакет с ХОРОСАН :shock: .. и направо изтрещях...(пък дядо си е много готин човек попринцип и само като разбра... :D ) смятайте след като цялото семейство разбра какво стана .. с дни сме се базикали... :) :razz:

Wwwooow
01-16-2011, 20:21
гледам на мивката някаква тава с нещо желиранооо :shock:
и питам ,,това пача ли е ???? "
и брат ми ,,дааа адаши сте "

Paramour
01-16-2011, 21:32
току-що..
баща ми: "момичета, слезте от компютъра"..
т.е. да станем :lol:

DarkGirll
01-17-2011, 07:35
гледам на мивката някаква тава с нещо желиранооо :shock:
и питам ,,това пача ли е ???? "
и брат ми ,,дааа адаши сте "

Camaro
01-18-2011, 23:29
Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
Tatko poracha li durvata?
А дядо ми човека разбрал - Татко порасна ли дуката
И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де :D

dem0to
01-19-2011, 07:56
Преди малко баща ми 'Шшш ееее отивам да седна на компа' 8-)

Wwwooow
01-21-2011, 12:42
Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де :D
хахаха луда работа :D :D :D :D

arizona
01-21-2011, 17:09
няква жестока караница м-ду мен и майка ми, и изведнъж тя:Пичку ти материну :lol: :lol:

sashinka95
01-21-2011, 17:34
няква жестока караница м-ду мен и майка ми, и изведнъж тя:Пичку ти материну :lol: :lol:
Кажи й че се псува сама :D :D

loca10
01-23-2011, 18:30
амм понеже аз най- редовно си псувам и един път гледаме някакъв сериал на баба ми и ест става нещо абсурдно и аз " да му...........(еба майката)............ се невиди!" напр баща ми се уля да се хили :D или майка ми като имитира от пълна лудница тая бе, дето вика "Жорее..." напр падамм... а баща ми е просто невероятен майтап... като излезе онова парче с еминем и риана, като видя еминем и вика "тоя не умря ли ве?" :razz: или: "чети книги, за да станеш като майка си! абе като се замисля, недей" :lol: татето кърти

Sisito941
01-23-2011, 18:58
Баща ми вика:Да угася ли лампата? /лягах си тогава/
Аз/чула,недочула/:Малко..

fanpire
01-23-2011, 20:51
Тази сутрин си правя принцеси и понеже предния път не успях да шчупя яйцето и мама ме пита:"Да чукам ли яйцето". Имаше предвид да го чукне ли острани на купата за да се счупи ;ДД И пак на Коледа мама ми вика:"Ще идваш ли да ги чукаш" [имаше предвид пържолите] :razz:

Един път викам на тати: "Тате тоя Адам Ламбърт е пълен гей.Много ме дразни и харесва Бил" и тати само кат ми вика:"Ти да не би да ревнуваш?" :lol:

Когато нещо ме ядоса тати и аз му викам:"Мноу си тъп Саше" и той "Добре Ванка" ;ДД И много пъти когато сме в различни стаи,аз в детската а те в кухнята да кажем,и им звъня по телефона ако искам нещо.Или някой път те на мен,вместо да се разкарваме. ;ДД

И баща ми постоянно ръци бисери.Но сега не мога да се сетя.Вече ще си записвам и после ще ги пиша тука. 8-)

BlackEyedPeas
01-23-2011, 21:39

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: Скъсах се да се хиля!

BlackEyedPeas
01-23-2011, 21:45
Трябваше да нахраня заека и да изхвърля някакъв боклук а мама вика: нахрани боклука и изхвърли заека :shock: :razz:
а друг път (пак мама) легни на масата :razz:
тази жена направо ме разбива

BlackEyedPeas
01-23-2011, 21:52
Мама : Специален поздраваш за гошо БАЙПАСА с песента ТИ НЯМАШ СЪРЦЕ 8-)

еее умрях чесно бива ли такава гавра :razz: :razz: :razz:

Абе, хора, ще ме скъсате от смях тази вечер!

TheTiger
01-24-2011, 06:58
Ей ся майка ми вика:
"Ти що си нервен ве, снощи колежката не ти пусна ли ?" xD
Направо ме уби ...
А то как да не си нервен, снощи на банкет прибрах се в незнам колко часа натикан кат смок и сутринта ме събуждат без да има никаква организация 0.о

brutaLxxbunny
01-24-2011, 13:50
Мама:-Ии ква е функцията на тази празна кутийка в шкафа?
Аз:-Да седи и да е празна..
Мама:-Ебаси тъпото о.О

Мама(ядосано разказва за някаква дето я издразнила):-.. и си викам на акъла "Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??" :razz:

SceneGirl
01-25-2011, 14:26

Мама(ядосано разказва за някаква дето я издразнила):-.. и си викам на акъла "Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??" :razz:

SceneGirl
01-25-2011, 14:29

BloomF
01-25-2011, 21:02
Баща ми е голям майтап. Пример:

Днес ми звъни и вместо да ми каже, че дядо ще идва на гости ми вика: "Баща ти ще дойде..... оф, чакай, аз забравих, че съм ти баща.. :D

"Какво е това скупе?" - първия път като видя скайп :D

"Тя няма рожден ден, а рожден сутрин." - защото била родена сутринта.. :D

MegiBoOm
01-26-2011, 07:34
"Какво е това скупе?" - първия път като видя скайп :D

:D :razz: :D :razz: :D :razz:

01-26-2011, 16:00
Баба ми знае че гледам футбол [момиче съм ; ] ] и вчера имаше мач на Манчестър Ю. срещу Блекпул и ми вика 'Вчера Бербатов вкарал 2 гола! Два! Колкото Маси!' :lol:

van1
01-29-2011, 23:53
Баща ми: Помниш ли когато сестра ти беше на 4 как падна в реката с дрехите? (сестра ми е с 9 години по-голяма)
Аз: :shock:
Баща ми: Офф, днешната младеж само глупости помни . . .
Майка ми: Ама той тогава беше още в любовния ти поглед :D

kokosety
01-30-2011, 10:30
И си оскубала миглите, абе неочаквано добра комбинация няма що(мама)

Искаше да каже веждите ама.... :D :D

horacio
01-30-2011, 11:14
Мама онзи ден ми вика "Измръзнала си що не си пуснеш ПЕРАЛНЯТА?" :shock: :shock: :shock:
И нещо баба гледаше некъв календар за именни дни и ми вика ""я да видя ти имаш ли имен ден... как се казваш?" и аз напрао :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: а още по-смешното е, че сме адашки :razz: и двете се казваме Румяна :lol:

justoneamazing
01-30-2011, 12:41
"навел са пиян и му гръмнали очите" :lol: :lol: ---става въпрос за тва колко опасни са пиратките.. :D ... беше отдавна ,мисля че искаше да каже,че некъв пиян са е навел и взел пиратка (току що запалена :booooomb: ) ...

mimeto999
01-30-2011, 20:51
Хмм...сега се сещам само за 1 .. Значи майка ми и баща ми са малко чалнати в главата.Вечерта кам 4 са вращат от някфо заведение и нямат ключове и званят на вратата.Аз по пижама отивам и отварят вратата те двамата са закачат и докато разберат че сам им отворила и майка ми ми вика "А здрасти.Заповядай влизай вътре.Що стоиш отвън"

Ъъ..сетих за за още един.Ем аз на село у баба и дедко и им говоря за скайпа
Дядо:Жено за ко говори таз ма?
Баба:Ти още ли не разбра бе?Говори за скупето у купмутарето
Дядо:Малиии...баси ква е днешната младеж
:D :D :D :D :D :D

letmetellyou
01-30-2011, 22:41
Аз: Тате, ще спя у една приятелка.
тати: Що? в твойто легло да няма въшки :D

neeDaBosS
01-31-2011, 10:14
Баба: Защо не ми пречукаш,а званиш продължително? 8-) имаше предвид да и чукна,понеже имала минути към мен за да говорим :D

Xriiskaa
01-31-2011, 21:00
От днес 8-)
Отивам аз на кафе и по пътя звъня на майка ми
Аз: мамо отивам на кафе
Мама: добре и да не пафкаш
Аз: не спокойно,нали знаеш,че аз ако исках да пуша до ся да съм го направила
Мама: ами добре де,аз само казвам,аз трябва да науча 1-ва когато това стане,няма проблеми нали ?
Аз : :lol: [изпадам в истеричен смях :d:D:d;d;d;d;(супер спокойно го каза)]

StolenBliss
01-31-2011, 22:00

Хахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: Това трябва да го запомня :razz:

jump897
02-01-2011, 09:24
амм понеже аз най- редовно си псувам и един път гледаме някакъв сериал на баба ми и ест става нещо абсурдно и аз " да му...........(е** майката)............ се невиди!" напр баща ми се уля да се хили :D или майка ми като имитира от пълна лудница тая бе, дето вика "Жорее..." напр падамм... а баща ми е просто невероятен майтап... като излезе онова парче с еминем и риана, като видя еминем и вика "тоя не умря ли ве?" :razz: или: "чети книги, за да станеш като майка си! абе като се замисля, недей" :lol: татето кърти
тва с книгите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

mrazqkindergarten
02-01-2011, 13:44
Мама онзи ден ми вика "Измръзнала си що не си пуснеш ПЕРАЛНЯТА?" :shock: :shock: :shock:
И нещо баба гледаше некъв календар за именни дни и ми вика ""я да видя ти имаш ли имен ден... как се казваш?" и аз напрао :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: а още по-смешното е, че сме адашки :razz: и двете се казваме Румяна :lol:

:razz: брутално, човек :lol: 8-)

wasch0
02-02-2011, 14:12

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: Скъсах се да се хиля!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jump897
02-02-2011, 15:50

:-D :-D :-D :grin: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz:

sweetsacrifice93
02-02-2011, 21:26
Много яка тема евала :-D :-D :-D .
Ето малко и от мене:
Една вечер нали събувам си чорапите и баба ми ми вика "Сложи ги в хладилника." :-D :-D Имала предвид в пералнята. :D

bunnyx3
02-02-2011, 21:40

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
лелееее :razz: :razz: :razz:

marssy
02-03-2011, 14:15
"Днес е много заледено и колите трудно спират, затова пресичай внимателно само на червено" :razz:

Paramour
02-03-2011, 14:25
баща ми казва на майка ми "...а ние сме твоите трима идиоти.." имайки предвид мен, него и сестра ми. :lol:

sladkatafenka78
02-04-2011, 19:18
Сега мога да ви разкажа за няколко случая :D
Аз:Мамо,ще излизам.Може ли малко пари?
Мама:Виж под масичката! (Искаше да каже виж в касичката) :lol:

Аз:Тате,ще ми стигнеш ли някоя пижама?
Татко:Да,заповядай!
Аз:Казах пижама,не банана! :D

Аз:Мамо,какво търсиш?
Мама:Главата си! :-D

anonimchetou
02-05-2011, 09:48
Аз: Тате , знаеш ли какво е българче ?
Тате: Да, малка българка 8-)

Ох баща ми има мн бисери понеже не е българин, ама ся не мога да се сетя. Тва е от снощи .

minimaLismmm
02-05-2011, 10:34
Тати със сериозен тон към мен:
Ти май трябва да се запишеш в AT (това,според него означавало анонимни тъпаци)
то има и още мнооого обаче само за това се сетих 8-)

anonimchetou
02-05-2011, 10:44
Сетих се да ви пусна част от речника на баща ми ( не е много по темата , но пак е забавно поне според мен)

ябълка-ябънка
таралеж-тажажеж
вътре-вънтре
икономия-ескономия
вилица-жлица
чехли-техлис
диалект-ефект
покривка - калъфка за маса
боб-боф
кукумявка-кукумяу

за сега се сещам това 8-)

loriee
02-10-2011, 12:21
тъкмо влизам да се къпя и майка ми ми се обажда .. :
аз ; кажии ?
тя ; кфо правиш ?
аз ; влизам да се къпя ..
тя ; ощее не си се изкъпалаа ?!!? :shock:
аз ; ее .. нямаше топла вода .. :-x
тя ; говориш глупости .. седяла си на компютъра ..
аз ; абее нямаше топла водаа .. :D .. ти за кво ми звъниш ?
тя ; ее ти не се обаждаш .. нали трябваше да идваш при мене ?! аз в 3 отивам в офиса гледай да се не бавиш много ..
аз ; ее окейй .. аа мамии някой поръча ли си нещо ? ( представител на AVON съм и и бпх дала каталога )
тя ; не !
аз ; :shock: щоооо ?!?! има много хубави неща
тя ; ее от тук никой не поръчва :lol:
аз ; кво се смееш ?!
тя ; а ?!
аз ; напушила ли се с некачествена :-D
тя ; аа ?! кво каза .. ? :D
аз ; напушиилааа си се с некачественаа :-D :-D
тя ; добре айде чао . .отивай да се къпеш ..
аз ; чакаййй !! не затваряйй !!
тя ; да не мислиш, че говоря за без пари с тебе ?!?! :-x
.. и ми затвори и не успях да и кажа нищо ; дд
А сетих се за още нещо .. Вчера само аз и тате си бяхме вкъщи и той е бил излязъл на терасата и ми се обажда ..
аз ; кво ?!! :o
той ; в кухнята на масата има една кутия цигари, вземи я и ми я донеси ..
аз ; ооо мързи ме ..
той ; айде айде .. не трябва да те мързи :D
аз ; окейй .. взех я .. ти къде си ?!
той ; у съседите см :x :D :D
аз ; :? на терасата ли сии ? :-D
той ; да ..
ии аз отивам и му давам цигарите ;
аз ; етт ти ги .. по голям мързел от тебе няма .. и ми звъниш аз да стана от компютъра да ти донеса цигарите че ни е много голям апартамента ..
той ; да :D :D
аз ; :booooomb:
той ; ее като съм седнал вече не ми се ставаше .. :-D :-D
аз ; :-x

и за повече не се сещам :D :D

deadman_
02-20-2011, 16:27
Веднъж като бяхме на море и майка ми вика на брат ми:

-Излизай веднага от водата, че целия си мокър! :D :D :D

punksss
02-23-2011, 09:48
Тва е прясно... От преди няколко часа...
Значи аз съм сутринта на тренировка и се връщам към 9:30 и само майка ми влиза в саята и си провежда следния монолог:
-А! Ти що си тука?! Ааа била си на тренировка... Ам аз излизам... Искаш ли нещо... Еее щом не отговаряш, значи нищо не искаш... Чао.
:lol: :lol: Просто беше уникално...

iiordanova
02-24-2011, 12:43
баба ми обеснява за някакви магазинерки ;
тя: - пушат си кафетата и си пият цигарите .. (след секунда разбра какво е казала и вика: ъм , разбра ли ме ?

1234565
02-25-2011, 16:39
:-) :-) Имам още.. :D
Веднъж, пътувахме на някде и сме в колата аз, майка ми и баща ми. Ба6та ми си купил кафе и го сложил на поставката, ама пътя беше гаден и тя майка ми: "дай да ти го хвана да не се омажеш!" :D :D
или аз веднъж бях пияна и с гаджето сме на rd той ми дава да си дръпна от неговата цигара и аз неква :"не ми го бутай в устата, щото ми влиза в очите" :D
Преди 2/3 години, аз съм на вън и баща ми ми звъни и вика: "Прибирай се!", прибирам се да го видя кво иска и ми вика : "Пак си потурчила дистанционното! Дай ми го веднага!" и аз седа и го гледам тъпо.. Пита : "кво ми се пулиш ве аре дай го! " и аз му соча рафта над главата му, кадето беше дистанционното. После 5 дена леш :D :D

Me4encety
02-26-2011, 23:17
Днес обсъждам с татето въпрос за един мой доста добър приятел.Аз научих,че той си ме харесвал.Исках съвет и споделих с татко,че смятам да се държа все едно нищо не се е променило и както обикновено ще се закачам с него за всички неща абе с две думи както преди.Итой като се изцепи:
-Виждал съм те когато идва някое момиче по което той си пада да му правиш намеци и да се шегуваш.За това вече като се видиш да идваш,започни да се сочиш,да правиш намеци и да се бъзикаш сама себе си за него и него за теб.Така всичко ще се нареди.
Икато се осъзна какво е казал-под масата от смях. :D Такива неща само от мъж могат да се чуят. :razz: