PDA

View Full Version : Родителски бисери

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

nansi__00
08-28-2013, 12:21
чакай аз щи пиша в скайпа <3

Cloud9
08-29-2013, 08:23
И това беше началото на край на приятелската ви история хаха.Браво,иначе, постоянни сте в шизофренията

MaybachMusicGroup
08-30-2013, 21:00
- Е така като качиш няква снимка в фейсбука и напишеш целия текст на някоя песен напрао ми идва да се метна от някаде

Meonesssss
08-30-2013, 21:11
Ами да речем, че баща ми сравнява цикъла с това как едно лято имал рядко щастие и го болял корема :D :D

plameniliev23
08-30-2013, 23:12
Хахахахах веднъж си правех някакъв ескперимент с косата, правих си някаква измислена от мен прическа .. И майка влиза при мен и ми казва " Приличаш на абортирала гугутка" :D :D :D :D :D Немаше такъв смях просто :D:D

BVBnoname
08-31-2013, 19:42
Дядо ми звъни да поръчва космодиск за баба и вика:
- Искам една бройка женски космохикс.
Жената го пита женски ли?Той:
-Еми таквоз за булката, за момата космохикс.

Също питах майка ми какво да купя на една приятелка и баща ми минава и вика:
-Цвете в саксия.
А мама му вика:
- Как ще подарява на момичето коза от русия?

Cloud9
09-03-2013, 08:31
Баба ми ,като иде на кафе, си поръчва винаги 31 / 3 в 1/

Мейси
09-03-2013, 08:46
Живеем само двечките с майка ми. Веднъж ми звънна на домашния телефон и като вдигнах, попита: "Кой е?"

Мейси
09-03-2013, 08:53
Редовните реплики, когато се караме:
да чуя тишина
когато говориш с мен ще мълчиш...

chupachups
09-03-2013, 09:04
Дядо ги ръси много :D
Един ден той ми разказва за това как циганите взимали пластмасовите бутилки от кофите за боклук отвън пред входа.
-Взимат всички бутилките в едни огромни чували. (дядо ми)
-И къде ги носят тея бутилки? (аз [питам го в кой цех го носят или нещо такава] )
-Еее как къде...НА ГРЪБ ! (дядо ми). При което умрях от смях и цял ден се хилихме на това :D :D :D

moni10
09-04-2013, 09:52
Мама гледа сапунка на лаптопа, а всички ядем вечеря. Обаче лаптопа има скрийнсейвър и по някое време изгасва екрана.
Мама:
-ЦЪПНИ го да почне :ддд

bambi69
09-05-2013, 23:03
Ми точно преди юни месец беше ( нали тогава завършваме ) И вечеряхме с наще и аз им викам :
- Ооо, дойде ли юни месец изобщо няма да ходя на даскало
и баща ми:
- Как няма да ходиш бе? Нямало да ходи, да не си 15ти клас. :D :D

young_money16
09-06-2013, 19:56
Ох, леле.. аз пък ако започна с наште... :D
- На масата сме и вечеряме, а аз не се сещам защо ми стана смешно и майка ми ми вика: " Не се хили, докато се смееш! " (имаше предвид докато ядеш)
-Сестра ми беше на 3, когато се изцепи на масата: " Како, дай ми боцкана лъжица" (сиреч вилица) :D
-Ще си правя пуканки и питам майка ми на колко минути да сложа микровълновата. Тя:
- На 2 мин и 60 сек.
Аз:
-Имаш предвид на 3 мин, нали?
Тя:
-Абе не ми се прави на многознайка ! Казах ти на 2мин и 60 сек! Не ме карай да повтарям. :shock:

Мейси
09-07-2013, 13:24
Майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и ми вика: Ти си виновна детенцеее! Ти си ма заразила! Виж ми косата вече е къдрава кат тфойтаа! кучка гадна
:D

SpringBreakBitch
09-07-2013, 21:04
Аз пък си спомням че майка ми беше ядосана и ми вика:

-Пикла смотана......
Аз:
-Ше ти кажа аз на тебе кой е пикла смотана!

При което и двете прихнахме да се хилим :razz:

sqdame na masata (ima supa za ve4erq :-& ) i maika mi pita tihi4ko i spokoino ba6ta mi(6toto toi vse namira za ne6ty da se hvane za supa osobeno,da se opla4e) i tq gy pita "kak e supata,dobre li e?A na sol kak e ?" i ba6ta mi savsem spokoino kazva "eemi dobre e ..." ,mama "neee,pitam 6toty e s bulion4e i nqma kak da q doziram,akto horata..." i tate otg. "ee,o6te malky i trebe,ama..." (savsem spokoiny i nevinno),a mama kresva "E napravi q ti togava !!!" :razz: :razz: s brat mi 6tqhme da q izkarame prez nosa,ot smqh :razz:

Един фр към майка му/по телефона/ "Извинете,мамо,с кого говоря" или пък "Ало мамо,майка търся"
Днес идва листовката със сметката ми,наще ядосани,а аз се карах на татко,вместо той на мен.Само го чувам "Виж я бе.Вместо аз да и се карам,тя на мене" и аз :-D А днес към 16 часа,тати ми звъни "Ало.Къде си?Кога ще се прибираш",аз "В Mall of Sofia съм.Може ли да отида на кино.Филма започва след час.Към 19-19.30 ще се прибера?" а той "Какви филми по това време?!Късните филми не са за малки деца" :shock: и ми тресна телефона :-D

Това с телефона ме подсеща.

Бащата ми звъни.

Тати:Ало,къде си бе?
Аз:У нас съм.
Тати:Добре,ами кога се прибираш?

Или веднъж се бяхме скарали.

Той:Приключвам с теб!Повече не ме търси,не ми се обаждай,не ми искай пари,не ми говори.Повече не ме моли за НИЩО.Н-И-Щ-О!Разбра ли ме,не ме моли за НИЩО,ама наистина нищо.И аз няма да те моля,няма дори да ти говоря.

15-20 минути по-късно:

Ще ми запишеш ли микса на C.C.Catch от '98?

pribiram se az ot discoteka ve4erta maika i brat mi na divana maika pla4e brat mi se hili kato oligofren :razz: sqdam pri tqh i vikam kakvo e stanalo... maika izbuhva v o6te po golqm rev a brata se hili kato lud :lol: i maika kazva slednoto:- :grin: :shock: leonardo dikaprio umrq

нимоа хора . ще ме спукате от смях :D :D

...Rammstein...
09-13-2013, 09:08
преди дни наще имаха годишнина... и тати ще пробва нов домашен телефон и звъни на мама /в една стая бяхме и тримата/
мама: ох, телефона ми ли звъни...ало
тати: алоо
мама: ало
тати: да и и затвори
мама: оф тука нянакъв мъж ми звъни
аз вече съм почти под масата от смях и мама изведнъж се усети :D
мама: офф ти ли си бе...аз си мисля,че тука ме търсят разни мъже
тати: за 17 години не ми си ли ми запомнила гласа :(

benivasileva
09-14-2013, 16:16
оле хора направо ме рабихте чесно :D

LipSy
09-17-2013, 19:12
Баща ми - Като гледаш телевизия дълго време, на другия ден те боли главата 3 дена :D :D :D :D :D

Meonesssss
09-17-2013, 19:20
Спомнях си бях на 7-8 и тати ме учеше да стоя на ръце и да си подпирам краката на вратата. И аз го правя и той вика " не така" и застана и в същия момент сестра ми отваря вратата от другата страна и той падна в коридора :D :D

Жълто
09-19-2013, 01:05
Баща ми когато бях малък: Ти ще продължаваш ли да се прибираш късно?
Аз: Не се прибирам късно.
Той: НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ!

А ся.. пита ме, а като му отговоря ми се кара :D , а ако мълча казва ... ОТГОВОРИ МИ ВЕ!.
Няма оправия :D

bambi69
09-19-2013, 18:09
^ същото е и при менннн :D

6mateto
09-20-2013, 20:50
Мама (говорейки за баба): Е аз все си мисля, че нейното поколение е поколението на Бийтълс...
Тати: Не! Нейното поколение е на Ферхунде и Фатмагюл...(от турските сериали)

UNITED2
09-22-2013, 08:09
Пристигам аз след дълго пътуване в къщи и майка ми:
Сине, гладен ли си? .... щото няма нищо за ядене.

:D :D :D :D :D

explosion_
09-23-2013, 18:25
Пристигам аз след дълго пътуване в къщи и майка ми:
Сине, гладен ли си? .... щото няма нищо за ядене.

:D :D :D :D :D

:D :D
Прибирам се от Испания, безумно гладен та..
Аз: Мамо умрял съм от глад, какво има за ядене?
Мама: Ами скариди, картофено пюре и пилешко.
Аз: Еее, идеално, ще си сложа от всичко.
Мама: Скаридите и пилешкото са в хладилника, само пюрето е в шкафа.
Аз: Ама как така в шкафа?
Мама: Благодаря ти, слънце, че ще сготвиш, само иди до магазина за хляб преди това! :D

koshtramba
11-24-2013, 08:54
Преди малко баща ми идва при мене и понеже лампата в тоалетната светела и ми вика :

Ти ли си в тоалетната?! :lol::lol:

Dusty
11-30-2013, 12:21
Сега се сещам ..
Значи миялната тъкмо е свършила и писука и майка ми ме вика да приберем съдовете, а аз току-що си бях измила ръцете в банята.
Майка ми: Сложи вилиците и лъжиците в чекмеджето.
Аз: Ама, мокри са ми ръцете, ще ги намокря. (Нали миялните имат и сушилни и приборите са сухи).
Майка ми: Ми измий ги (ръцете).
Пукнах да се смея :D

BlackEyedPeas
04-23-2014, 16:51
Говореше за някакъв мъж когато бил дете. Разказваше нещо там, но не се усещаше какво казва.
Баба ми: Той беше мъжко момченце.
Аз: Оу.. пак добре, че не е бил женско момченце.

Cloud9
04-25-2014, 13:04
"Иди вземи това от там и го отнеси там някъде"-редовна реплика на майка ми.

lsrm
02-04-2015, 18:48
Играем карти с дядо ми и тъй като губеше ( а той полудява като губи ;д ) и започна нещо да нервничи. И същевременно докато играехме бяхме пуснали телевизора и както е ясно има реклами на всеки 2 минути. И както си играем и започва рекламата "ммм с маслооо.. ииии с пицаааа" и дядо ми само изцепва : "Майчинатааа ти гъзицааа" .. Ииииии аааааааааз се размазах просто от смях :D:D:D:D

TheDeath
02-05-2015, 13:06
Малко съм ги позабравила бисерите на нашите, понеже отдавна не живеем заедно, но се сещам за един, който и до днес ме кефи.
Пуснал си баща ми някакъв чалга канал (по принцип не ги харесва хич) и там някаква кака пее "Погледни ме във очите", при което баща ми супер сериозен, чак ядосан - "Е как да я погледна в очите, като има толко много грим!?". Много се смях...

NomNomNom
02-05-2015, 14:15
От 10 минути слушам това, съжалявам, че е на английски, ама на мъжО му го пращах

Listening to my parents - choosing a vacation:
M: So cheap, аll inclusive, in turkey - flight included !
F: No, turkey, are you insane ( later he said they will rape her there, because she is too flirty with men :D )
M: Lets go to ibiza, menorka, something in spain
F: nothing to do there
M: Ok, lets go to Malta then
F: no, there it smells like dead animals
M: Tunisia
F: are you insane, djihadi guys with kidnap me
M: Ok, you like greece, lets visit santorini
F: pff don't even mention islands, islands are what they are, only rocks there
M: Ok, somewhere else in spain ..
F: too hot
M: Ok, france, you wanted visit france
F: yes, but only if we go by car, not by plane . Also too expensive
M: Ok, italy, look - flight to milano included
F: it smells like rotten there

...

F: Finland - lets go there?
M: Ok.... lets go
F: no,no, nothing to do there, we will not understand a thing, also what to do there - chop wood ?
M: Ok, Lithuania, Estonia
F: Why do you think it is so beautiful there - actually it is not
F: Lets go to America ... no, too much niggers, they will beat me
F: Ok, take me to Cuba, or Dominicana .. but i don't want a sea vacation, i want to go in central europe by car

...

Стигнаха до Залцбург, ама сега се оплаква, че нямало алкохол включен в инклузива, и също не иска да спи с майка ми в едно легло :D