View Full Version : Родителски бисери
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
А, то не е родителски бисер, а такъв на един колега, ама сега се сетих. :lol: :lol:
Данчо (механикът) : Ще ходя да се подстригвам днес.
Аз: Защо бе? Не ти е голяма косата...
Данчо: Абе не е, ама всеки косъм е почнал да се бори за независимост...
:lol: :lol: :lol: :lol:
pressiana
11-19-2011, 13:55
Веднъж се бях скарала с майка и седи и ми вика : Абе ти толкова си проста коя мръсница те е раждала да и предам съболезнования .. Направо и се изсмях в лицето и се затворих в моята стая :D :D
Ужас ..
kalito126
11-19-2011, 17:28
В колата сме,аз карам, баща ми до мене и на един светофар чувам от някакви хора навънка: "Леко, че жена кара" (за мен ставаше въпрос) и баща ми крещи пред прозореца: "Абе ще видиш ти една жена" :lol: И аз:"Спокойно де, ти все едно не си същия" и той: "Ми не съм" ии след 5-10 мин съм в няква тясна улица и срещу мен една кола (жена) така по - бързичко кара и не се знае ще можем ли да се разминем. И баща ми само: "Яяя по - полека, че и тая отсреща е жена" :D И аз само:"Тии нали нямаше нищо против жените шофьори" :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kalito126
11-19-2011, 17:40
Майка ми разчистваше рафтовете в стаята ми и докато разлистваше една тетрадка намери някаква бележка.. ама много несвързана: 8-)
А: Първо ще си изправя косата, показвам ти Пуканка (хамстера ми :D ) и бързо отиваме до мола.
Б: Ама трябва да си оставя раницата някъде.
До тук спира първата тема.. поне до колкото разбрах аз. :lol:
Следва:
А: Ми ти можеш да си купиш от там, където аз си купувам онова с картофите и кюфтетата.
Б: Сере ми се! :lol: :lol:
При което и двете с майка ми избухваме в смях.. 8-) :D
Тва просто ме уби! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Вчера отидохме пред мола с бандата и:
Аз - Хораа искам дъвка
фр - Нямам
Аз - Искам да вляза да се къпя! :D (исках да кажа - Искам да вляза да си купя :D)
*в час по физика*
аз - Олее вкарах си дъвка в косъма!! :D (исках да кажа - Вкарах си косъм в дъвката ;dd)
*в час по английски*
Съученик *reading* - ... sandy БИчЕС .... (a то е sandy beaches, но той не произнесе вярно)
Г-жата - Абеее остей ги тея пясъчни кучки!
И целия клас - :razz: :razz:
:D :D За тея се сещам в момента, но те са нищо в сравнение с вашите :razz: :razz:
susedka7a
11-21-2011, 09:13
Ако не прибереш свинщината,ще побеснея като дива свиня :-D
slunchoy
11-22-2011, 16:57
Веднъж аз си спя най-спокойно и по едно време 1 силна музика от хола ме буди.АЗ отивам да видя кво става.Той надул тонколоните,които са доооста силни.И аз викам кво праиш беее 7 часа е.Ааами аз ся ще ходя на работа малко музичка пък и да вдигна адреналина малко на съседа.И песента беше Минах ли те на Слави а тя започва така :Ще полудея баси майката какъв живот живея и това се повтаря още 5 пъти.
Веднъж наще нещо се бяха скарали и винаги това става докато вечеряме и аз с брат ми падаме да се хилим като се карат и веднъж той каза:Краййй повече няма да вечерям с тая жена,излезе от хола и мама му каза нещо и той и показа 1 среден пръст.Паднахме да се хилим.
Аз май все за баща ми ще говоря защото той има страшно много изцепки.Веднъж трябваше да ме закара до някъде и там някква кола му се изпречва и казва :Ееее майка ти ше иба да ти го начукам педал нещастен да ти еба в гъза.И после сажелявам така не се прави.Има още много ама не се сещам :D :D :D :D :D
koshtramba
12-04-2011, 20:26
Обаждам се на майка ми да и кажа, че няма да се прибирам и тя дига сънена :
аз : Спиш ли ?
Мама : Е-неееее, балирам снег за Кувейт !
:D:D:D
И още един се сетих, ама той е на 12-годишния брат на приятеля ми.
Седиме си една неделя и малкия се бори с баща си, и баща му го притиснал под мишницата и малкия вече почервенял, не може да мръдне. И малкия вика : Предаваш ли сеее!? Баща му: Е как аз ше се предавам, като гледам аз имам надмощие! И малкия се смути и вика : "Ееее, в някой страни аз съм отгоре !"
Счупихме се от смях и сега ни е лаф за всичко :D
DisappointedDreamer
12-08-2011, 07:38
Майка ми: Тоалетната хартия я ядем като топъл хляб. 8-)
Купихме си ГПС, и ще пътуваме и баща ми: Ох този ГПС е страхотен! Добре че го купихме
*10 минути по-късно*
Баща ми пак: Ебaхти идиота, опитва се да ме удави!
След като 15 минути завивахме надясно, а то надясно имаше само вода.
Пак пътувахме и майка ми ни пише смс:
"В БГ е хладно, и са възможни кратkотрайни превалявания"
При което много се смяхме, щото можеше само да напише "може да вали дъжд", вместо такова изказване от телевизията :D
DisappointedDreamer
12-08-2011, 07:41
Още се сетих:
Майка ми и баща ми се карат и по едно време спират.
Аз: спряхте ли да се карате вече?
Баща ми: не, майка ти просто си поема въздух 8-)
*тя е малко пълничка*
Или пък се карат, и са в леглото лежат, и майка ми ще става да глади:
Баща ми: Чакай, Нина, да ти дам начален старт! :D
*демек да я ритне, да се засили*
Много се смях тогава
mynichkaTanq
12-11-2011, 18:51
^това направо ме уби бе ;дд
то моето не е родителски бисер... ;дд
една ФР: тази в ковчега много силно почнаха да и текът Зълите, че даже почна да се разтреперва ;дд
DisappointedDreamer
12-13-2011, 11:59
Аз имам дълга коса, заедно с майка ми. И косми винаги има навсякъде - все наши. Баща ми по едно време се беше ядосал и вика:
"Сядам да ям, в яденето ми косми. Отивам до тоалетната, в краката ми косми. Лягам си, на възглавницата ми косми. Какво става тука?!"
И ние така се бяхме смяли. 8-)
SunnyWinter
12-13-2011, 20:00
излизам от стаята и майка е зад мене, но не съм я забелязала, в следващия момент тя ме удря по задника.. обръщам се:
- кво праиш бе майка ми?!
- ми имаш хубав задник...
в този момент баща ми излиза от хола, виждайки цялата сцена (ако мога да я нарека така :D) и казва много сериозно:
- почвам да се притеснявам за сексуалното равновесие в този дом. :D
Една вечер, вечеряме, но майка беше озверяла и се тъпчеше... изведнъж татко и взима картофката (менюто беше пържени картофи) точно преди тя да я хапне и се чу едно "щрак" от зъбите на майка :D и тя само поглежда на кръв баща ми, а той:
- ми нали пазиш диета, ето аз ти помагам. :D
nepowtorima
12-14-2011, 16:35
Майка ми - я включи хладилника .. / а имаше предвид климатика/
Прибери яденето в пералнята (rofl)
kircho940
12-14-2011, 20:33
Майка ми много често се обърква и казва много смешни неща и след това се смея по 2-3 часа и като се сетя след като е минало доста време отново се смея.
Сега се сещам за една случка, която беше наскоро. С нея гледахме едно предаване и на един стол си бяхме сложили вафли и пакетче със слънчоглед... и аз не знам какво направих, мисля, че исках да си взема вода и бутнах пакетчето и всички остнали семки се разпиляха по земята. След това аз започнах да се смея е казах, че нарочно ще ги настъпя за да може да ги изхвърля. И тя ми казва "Слагай ги в ПлЕкчето, вместо пликчето и ги хвърляай" тогава започнахме да се смеем и аз се смях цяла вечер и сега още като и кажа започваме да се смеем.
Един път пък и трябваше да отреже някаква гума за нещо и и трябваше ножица и взе ножицата и вместо да ми каже да и дам малко гума тя ми казва "Дай ми малко ножица" . Тогава с брат ми умряхме от смях. Не можахме да се осъзнаем, а и тя се смееше с нас.
Това е засега. Като се сетя още нещо или се появи още някакво изказване от нейна страна ще споделя с вас.
DisappointedDreamer
12-16-2011, 17:09
Вчера се прибрах вкъщи и сега бисерите се сеят един след друг 8-)
Ето най-смешния:
Ядем картофено пюре, и майка ми си беше наклепала на блузата. Поглежда се, вижда лекето и вика:
"Ех вижте майка ви какъв орден си си е закачила"
Умряхме да се смеем 8-)
mynichkaTanq
12-17-2011, 17:40
^продължавай да ни разказваш ти направо ме убиваш ;дд
DisappointedDreamer
12-17-2011, 18:21
Ям бисквити с шоколад и оставям лъжицата необлизана. Баща ми я взима и вика:
"Я я оближи"
Аз: "Ех, не искам, не мога вече. Дай я на майка ти ( демек на майка ми)
Той, поглеждайки майка ми, казва: " и да изкаш няма да ти дам да я оближеш"
И това защото майка ми е леко пълничка и той смята че тя трябва да започне диета. 8-)
Или пък, нали на 15-ти се прибрах и видях че наще изпозват ароматизирана тоалетна хартия, макар майка ми преди години да беше казала, че никога няма да ползва, било газария, да си бършеш гъза с хубаво мерищеща хартия. И аз ги бъзикам и викам:
"Ех, ние (с брат близнака ми) си тръгнахме, и вие вече започнахте да купувате ароматизиране тоалетна хартия.
Майка ми: "Не е така! Беше на промоция!" :D
mynichkaTanq
12-18-2011, 07:37
;дд било на промоция
DisappointedDreamer
12-18-2011, 07:52
От закуската е останал една филия:
Майка ми: Ех, една филия остана, вие не я изядохте
Баща ми: Айде, изяй я, виждам как си вперила поглед в нея 8-)
DisappointedDreamer
12-18-2011, 07:53
Майка ми я болят ставите и не може да се навежда.
Баща ми: Ех, тя майка ви обича храната да е високо като гроздове :D
Баща ми към майка ми: Не пускай пералнята, че като я отворя докато работи, ще ти скърца на умряло 8-)
mynichkaTanq
12-18-2011, 13:30
ще скърца на умряло (рофлл) божее сигурно по цял ден се хилиш ;дд
DisappointedDreamer
12-18-2011, 16:09
ще скърца на умряло (рофлл) божее сигурно по цял ден се хилиш ;дд
През повечето време 8-)
mynichkaTanq
12-18-2011, 18:50
личи си ;дд
thegreenzombie
12-18-2011, 19:16
апЪкк тея преди мен се забиват 8-)
но спам, нещо от сестрата:
I wanna drink вода от пералнята :D
DisappointedDreamer
12-19-2011, 12:21
Майка ми слага масата и вика:
Ще се ядеееее! 8-)
До нас в апартамента има някаква двойка и те постоянно се карат и много се чува. И оня ден се караха, защо тя не била изпрала пантолоните му, били намачкани, нямало да изсъхнат, и майка ми ми вика:
Ох, ще им звънна, и ще им кажа: Дайте ги тея панталони да ги изпера аз, та да изсъхнат! :D
DisappointedDreamer
12-19-2011, 16:34
Гледаме отместопрестъплението и някакъв лежи на земята мъртъв, и криминоложката казва на тези които ще прибират тялото:
"пазете главата му за балистичната експертиза"
и баща ми:
"не, ще стъпят върху него"
"Ще дойдеш да живееш в България" 8-)
Мама: бебешката коса на гъза... :lol:
DisappointedDreamer
12-29-2011, 14:01
На вратата сме и изпращаме майка ми, и тя вика "дайте ми един ключ, как ще си отворя после" и баща ми: "ние може пък да не искаме да те пуснем"
:lol:
Ashenvale
12-29-2011, 22:39
На нова година си с нас ..
Излезли сме с баща ми и негов колега и двамата вадят цигарите и баща ми вика: Искаш ли цигара? Аз казвам - дай! :D
И той - Не е хубаво да се пуши, да знаеш! :D
Майка ми 1 път поръчва от 1 сайт и нещо се ядоса и вика: Ееей сега ще ги сторнирам!! :D :D
nepowtorima
01-02-2012, 16:14
Търсех си книжката за неправилни глаголи по английски преди няколко дена..
и днес майка ми я намира и ми вика:
- а.. ето ти книжката с неприятните глаголи :D
Като бях малък, обядвахме с нашите и на пода останаха много трохи хляб. И понеже баба ми и дядо ми живеят в съседната къща и гледаха кокошки по онова време, баща ми на бъзик ми подхвърли "Иди донеси една кокошка да се погрижи за трохите!" . Аз обаче го взех напълно насериозно. Отидох, хванах една кокошка и я пуснах вътре в стаята. Горкото животно бе изплашено до смърт и взе да скача панически и да се бие в прозорците :D . Голям смях падна тогава ! Бил съм на 5-6, а още го помня съвсем ясно :D .
Пресни-пресни от баща ми. Днес докато караше колата:
- Абе, Николай що така налита на алкохол? - Мама
- Ми, щото се ПРАВИ на мъвж... - татко, ама толкова възгордял се че няма нужда да се прави, че и двете с мама лешшш...
След малко, пак в колата:
- Даа, то в нашата тоалетна полтъргайсти серат... - тати ;дд;д;д;д;д
След оооооще малко:
- Калиа, ако те хвана, че отиваш на парти или РД с алкохол, ще отдеш на Рожден ден, когато станеш на.... 19 години!!
Като бях малък, обядвахме с нашите и на пода останаха много трохи хляб. И понеже баба ми и дядо ми живеят в съседната къща и гледаха кокошки по онова време, баща ми на бъзик ми подхвърли "Иди донеси една кокошка да се погрижи за трохите!" . Аз обаче го взех напълно насериозно. Отидох, хванах една кокошка и я пуснах вътре в стаята. Горкото животно бе изплашено до смърт и взе да скача панически и да се бие в прозорците :D . Голям смях падна тогава ! Бил съм на 5-6, а още го помня съвсем ясно :D .
ххах това ми напомня (защото и аз ядях като прасе и винаги имаше трохи под масичката ми) на един път, обядвам аз (на 4-5 години) и баба ми вика "теб само една кокошка ти трябва да ти изяжда трохите от пода" и аз "ама ние нямаме кокошки" .. ;d
ch0c0late44
01-09-2012, 16:07
Вчера гледам отместопрестъплението и дават как вадят белите дробове от един човек и почват да ги разрязват. В този момент баба ми влиза в стаята и казва: "Ко праят тука? Ша готвят ли?" :razz: :razz:
разби ме :razz:
^^ нали? С мама падна голем смех..
Да не е спам:
- Ако не ме оставиш да си гледам 'Бригада', щр пусна листопад! - татко
- Какво означава да си мъж? - мама
- Обичаш ли печен сладолед? - мама, искаше да каже отпуснат, ама печеше нещо и се обърка
- Калиа, някой ден ще помоля ЦРУ да ме пуснат на разузнавателна мисия в училище и така ще ти почерня нищожния социален животец, че... ще... ще ми пръднеш тука! - татко
Дом. тел звъни:
- Ало, маме, къде си, върна ли се вече?
Мн мразя баща ми като го питам нещо, протича ей така:
- Татее бе, ти кво прай на работа днеска
яде, яде, яде... след 5 минути:
- Мии, обработвам документи. ФЕЙСПАЛМ!!
А се кефя, когато мама ми каже 'ще те скумърцамм!!' Ама като се лигавим с нея...
Майка ми и баща ми си викат на 'Писе', нали знаете, като 'мило', съкровище и т.н., ама татко го изговаря малко като 'писье'.. и след семеен скандал татко се опитва да се извини:
- Писье, извинявай...
- Я не ме ПИСИЙОСВАЙ, че щи письосна един!
- Мамо, много си тъпа!! :D
- Майка ти е тъпа!
RetardedGenius
01-24-2012, 19:16
Един път баща ми ме чу да се псуваме по скайп с един и вечерта ми направи забележка, че не трябвало да се псува и т.н. .. и изведнъж един негов приятел му звъни и той вика: " Пуу да ти еба майката, де се губиш бе " :D спуках се от смях просто
nepowtorima
01-24-2012, 19:43
Слагай си TOSHIBA в устата и лягай :D вместо Тантум-Верде :D :D /прясно прясно/
Веднъж майка ми ми звънна по телефона и ми каза нещо(не си спомням какво), а аз и отговорих:
-Ти е*аваш (пред мами обикновено използвам 'базикаш',ама тоя път се изтървах) ли се с мен?
-Аз кучка ли съм, майка ли съм ти,че да ми говориш така!!! :D
koshtramba
01-25-2012, 20:04
С майка ми гледаме ски спускане по телевизията ( аз силно казано гледам, щото едновременно се занимавах с нещо на компютъра ) и майка ми си води некви монолози :
- Виж, виж тоя ЯПОНЕЦ кво прави.... Леле, виж го, бе, машина! ...(мълчи малко и после вика)... А, ама те може са пуснали някой робот.
:D:D:D
^ Хахах доооста добро :D
Мама ми казва да прибера покупките и ми казва:
И да не забравиш да прибереш кашкавала в пералнята :D
CrazyBabyDoll
01-27-2012, 16:58
Татко като се ядоса на някой го нарича "кавал" :D и един път ме води на училище с колата ,обаче май ние имахме предимство ии някъв точно пред нас зави щеше да се блъсне в на ( оххх не знам дали го обясних кат хората :D ) Ии тати кат са яодса и кат почна да нарежда " Къв си ти бе кавал или кавалка ли си .. :D ии почна да посува ( нормално за него) :D :D
О вкъщи винаги има по някоя изцепка...ето прясна, прасна от вечеря - казвам на кака, че има сладоледена торта с горски плодове и я питам дали иска, при което тя ми отговаря: Ама тя сигурно има студен сладолед в нея! Или пък мама ме накара да прибера нещо в хладилника при което баща ми беше: Какви хлебарки в хладилника?! (човекът леко глухичък си пада) :D
DrunkLad
01-29-2012, 08:20
Незнам дали е бисер но се смях много
Приключвахме с закуската и майка ми пита :
М:Какво ще обядваме ?
Аз:Бой с варията
Тате:Аааа с тва ще преядем :ДДДД
miss_selena_
01-29-2012, 12:59
Не точно бисери,но за това се сещам,тъй като в нашето семейство често ръсат бисери.
Често баща ми:"К'во викаш пък ти кат откачена" - в същия момент крещи.
Когато седнем на масата да вечеряме и кучето първа писта и тате се изръсва "Еле,ела КИ те МЪЗА " :Д:Д:Д
Говоря си по скайп с една приятелка и постоянно говоря на "бате" все пак сме софиянци :Д и тате влиза в стаята и в същия момент аз се изцепвам с т'ва БАТЕ и баща ми се обажда "е все едно слушам пернишки каруцар " :Д
Спомням си един ден на вечеря казах на нашите,че имам 6 обожателя и се почва:
Майка ми:"И от тия шестимата един ли не става?"
Аз:"Ми като говорим,че единия от тях е М..:Д"
Баща ми:"Е че той М ни е съсед..ще си подаваме ракията през балкона."
Говоря отново по скайп този път с две момчета едно от тях гадже и баща ми в стаята стои и гледа телевизия и се обажда:
Тате:"Аз ако бях на твое място и имах шест ентусиастки поне 3 щях да доведа вкъщи."
Гаджето ми (провиква се):"Аз и шестте"
Тате:"Ех мечти..." ;дд
и понеже майка ми е навътре с нещата какво слушам и тн и викам
- мамо я виж ако one direction дойдат в България смятам да отвлека хари
майка ми
- Чудесно! е го на - зетя Харо :cool:
BrainlessROCKBABY
02-01-2012, 07:51
караме се с майка ми и тъкмо излизам, ама без да кажа нито дума и тя: Млъкни! :D
На нова година си с нас ..
this shit sucks..
gersinkaa
02-01-2012, 16:02
Моята майка има един единствен гаф който и до днес помня.
Бях 1-ви клас, на нея май и дойдоха в повечко буквите, писането и т.н. Бяхме си легнали и по едно време я чувам да ме вика.
-Герганааа... Герганаа...
Аз ставам и казвам:
-Да??
-Написа ли А, Б, В, Д, Г...???
-Майкоо, добре ли си??
-Не ми викай ''майко'', казвай написа ли буквите, ма??
Честно тогава бях много изплашена, станах на пожар, цъкнах лампата.. Абе ужас.. Ама сега с глас се смея като се сетя :D
Sickness94
02-01-2012, 19:08
Един ден се връщам изгладняла като вълк и майка ми много добре го знае това и прибирам си се аз,поглеждам я с най-изстрадалия си и миловиден поглед и я питам жално:
-Мами...какво има за ядене? Почти не съм яла днес (а аз супер рядко говоря толкова мило с нея)
тя си цъка нещо на компа и без да ме поглежда изръсва : - ми да си яла бе! аз бях с покер фейс и нещастна тряаше си купувам нещо от супера.. а пък един път тръгнах да излизам,мама:
-къде отиваш?
-навън
-къде навън?
-извън апартамента
-в колко ше се прибереш?
-късничко
-в 12 да си в нас
-ее сори,без такиа
-казах вече!
- няма да стане!
-ок.
:D
тръгвам за училище и на вратата си слагам някви дълги,шарени обици и баба ми се задава и вика...малиии,вас пускат ли ви с такава дълга коса на училище,аз ако ти бях учителка,хващам те за косата и те изритвам навън и аз..споко,няма такава опасност...след тва поглежда обиците и вика: и с тея обици..малко така...мм...като леките жени! а когато съм рошава ми казва,че приличам на клошарка сирак....със зли хора живея!! един път в 8 вечерта влизам в на баба стаята и викам бабо ше ядеш ли спагети,а тя си е легнала на пуснат телевизор и задрямала за 10 мин и се стресна и недочула: а,бабе,кво стана съмна ли се? И аз не,бе 8 часа е ..ох да,верно че зимата късно се светва ...хаха,а иначе като съм с баща ми,той като се напие започва да прай коремни преси по средата на хола хаха...един път,вечеряме ...той ме поглежда,хваща ме за ръката и ме повежда към хладилника...от където изважда една люта чушка и със сериозен тон и поглед ми казва:вземи за вяра,надежда и любов (??) днес сутринта аз влизам в хола,където е мама и взимам една дебела жилетка,която тя тъкмо щеше да си слага (любимата ни) обличам я,поглеждам я победоносно и тя :урод мръсен. След 5 мин влиза в стаята ми,взима ми я от гърба с думите: Аз съм стар човек,ти зъзни,задето не си си събрала космите във ваната :D тъкмо щях да го направя впрочем...хаха
xfakexsmilex
02-06-2012, 15:17
Вечерям с мама и татко преди няколко дена.. Татко изведнъж киха 2 пъти и мама както си гледаше телевизия се обръща и казва:
- Да ти дам ли кърпа или направо в дивана? :D
от тогава това стана голям лаф :D
има и още, но сега не се сещам..
CherryBell13
02-06-2012, 17:35
Хаха супер тема :D И аз се сещам за няколко:
Един път майка ми вместо фактурите вика фактюрити :razz: Друго бях се ядосала на компютъра, защото ми глътна един диск и не искаше да се извади и нали живеем в едностаен апартамент и аз викам: Еее майка ти да... млъкнах и от кухнята чувам баща ми: Да е*а :D :D :D Майка ми говореше с брат ми по телефона и бързаше да затвори и му вика: Аиди ще ти взънна като ти се обадя :razz: Това малко не е по темата ама логиката на баща ми ме разби: искаше да сметна там нещо пък по математика съм пълен провал и баща ми вика: Абе Маргарито за к'во учиш в иконома кат не знаеш математика и аз му викам: Кой го каза точно ти си отишъл да учиш в Ямбол, защото я нямало математика :D ядоса се ама си заслужаваше :D
darinnkaa
02-07-2012, 19:44
Бащата: а после викаш сакараш ми ,ааа я марш бързо до Кауфлана ! :D :D
CherryBell13
02-08-2012, 09:18
Олее сега се сетих за една случка с най-добрата ми приятелка :D Бяхме двете в кучешкия парк и нали и двете имаме кучета и стана въпрос, че те навсякъде из парка серат и пикаят (с извинение :D) И тя вместо това каза: пекат и сераят :razz: и сега само да се сетя умирам от смях :razz:
BrainDamage'
02-09-2012, 16:47
-Мамо,какво правиш?-аз
-Не виждаш ли-обезкостявам портокал-майка :D:D:D (сега може и да не е смешно но тогава се смях много,защото така и не се усети какво е казала) :D
-Как се обезкостява портокал?-аз
-С нож.-тя
Има още много,но сега не се сещам.
Между мама и тате:
Т: Кво четеш?!
М: Една книга, ще я давам на мама , ама първо да я прочета аз,че има секс сцени, да не се смути нещо жената...
Т: Е да то ти си била непорочно зачената...
При ,което аз паднах от смяяях :D
малеее тва стана тази сутрин чекайте да ви кажа :cool:
баща ми направил мноу як кекс за закуска - ама вкусен да си оближеш пръстите направо....и аз влизам и(ама хич не се усещам)
- Ауу къв е голяммм.....и какъв е мек :D :D :D :D :D
накрая се усетих :cool:
an0niimka
02-12-2012, 13:59
Това се случи днес:
Майка ми стои до мен на дивана и мама гледа някакъв филм и аз я питам:
Аз: Мамо, къде е Пинки?? (котката ми)
Мама: Къде съм аз?
Аз: Ми не знам къде си ти.. :D:D:D
А тя изобщо не се усети какво е казала... :D:D
Nikolow1993
02-21-2012, 19:47
Прибирам се от часните уроци днеска, влизам, сядам и бащата ме гледа и ми вика "де е дистанционото" а през тва време си го държи в ръката :D :D
ins0mniax
02-27-2012, 18:17
Баща ми ми звъни, вдигам, а той:
- Да, кажи ..
;d
абе баба ми редовно ме бърка със сестрите и братовчедите докато стигне до мен ни казал всички 12 ужас мама веднаж ми бе казала вари си обърши сопола и ела ми се оправдавай а бях на 17 и токова се смях а дядо ми вика хай да те уча на комар че да забогатеем лудо ми семейството
alexself
03-03-2012, 23:14
Пребираме се от даскало с една моя приятелка и й звани телефона (майка и) и се чува "Къде обикаляш бе?" (а ние тъкмо минавахме до един казан , а и бяхме закъснели мн късно се прибирахме) и тя вика "Ами около казана" майка и "Добре пребирай се да не се изгубиш" 8-)
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ! умрях от смях :D:D:D:D:D:D
alexself
03-04-2012, 11:20
леле.. не определено се скъсах от смях с вас......!! :D
я и аз да ви споделя така нещичко .. :P
на нова година бях извън града при едни приятели които са от др град.. ии аз нали съм там при чичо си.. и излизам аз и той
чичката: Ела да те видя.. как си се облякла..!
Аз: Ето чичка.. рокличка (ВЪЛНЕНА)..клинче, ботушки жик - так..
чичката: МОЛЯЯ? ама ти ненормална ли си ДА УМРЕШ ОТ СТУД ЛИ ИСКАШ?.. я слагай едни дънки..
аз: ама моля? тва е рокля как дънки..
чичката.. ще се обадим на майка ти да я питаме!
ЗВЪНИМ....
мама: коя рокличка бе синята ли? ЯЯЯ не се излагай .. ти добре ли си с клин.. тя се носи се с ЧОРАПОГАЩНИК...!
или пък.. пак съм при тия същите приятели и спорим. .. и те не ми вярват за нещо и аз викам.. ем окей ей ся ще звънна на мама да я питаме.. да видим кой си измисля..
ЗВЪНИМ.. (но те казаха да пусна на високоговорител, че да не би да ги смотам нещо...)
АЗ: Ало, мамо?
Мама: Събота е...Лежа в хола прегърнала вентилатора, слушам Азис.. пия джин с тоник и си бера фермата в ФЕЙСБУК (със спр спокоен глас.. ) изведнъж изкрещава.. КОЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО, ЗА ДА МИ ПРЕКЪСНЕШ РЕЛАКСА?
Аз..мамо да високоговорител си...
Мама: аа...МЪЛЧАНИЕ, МЪЛЧАНИЕ.. Ало..тук съм вече..кажи мила? :D:D
Или пък.. рожденния ми ден в 4ти клас. . . влиза мама в стаята с гръм и трясък...
" КОЙТО НЕ СИ ИЗЯДЕ ВСИЧКО ЩЕ ПЕЕ ПЕСНИ НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ИЛИ ЩЕ МИЕ ЧИНИИТЕ!"
- излиза.. Половината започват да плачат.. "ама ние не знаем песни на В.Маринов.. " :D
приятелки от друг град ми идват на гости за 1 седмица... влиза мама 1вия ден в стаята и вика ДРЕХИ ЗА ПРАНЕ? - Не.. и тя как НЕ ? o.O и те ами не.. ние днес дойдохме какво да си изцапаме..? и тя - Ъм ама боже... тя петя и с фъстъци се капи.. ;) :D
или пък с една приятелка сме в нас.. и тъкмо брат ми и един негов ФР.. излизат, но се бяха мили преди тва нещо в банята.. и баба "Ей..аз им казвам СПИРАЙТЕ чешмата ... не им чуват главите.. Измият се и след тях кво? ЧУРКА.. (тя имаше предвид, че капе.. ама ние сме се НААКАЛИ от смях,.... :D
или пък за коледа си дойдоха лелини от София и в нас спахме много народ .. а все пак е апартамент..ии сме аз, мама, тате, баба, леля, свако, брат ми и един негов фр.. и няма нет.. и идва някъв там да го оправя и нали чука се на вратата.. и никой не отваря - половината спят. другите - всеки си прави нещо и по едно време нали след 5минутно чукане мама се провиква АРИ ВЛИЗАЙ БЕ ИДИОТ..не разбра ли че е отворено (тя си мисли че е баща ми, щото тате и баба отидоха до магазина) в тоя момент аз отварям и нали човека вика добър ден ала бала и влезе ..точно срещу входната врата е бяната - свако ми излиза по халат поне 6пъти по малък размер от този който в дейсттвителност носи... и вика на леля - ЙЕЕЕЕ приличам на елитна компаньонка .. в тоя момент мама излиза от кухнята където готви и вика.. кого търсиш и човека пак аз съм за интернета ала бала и тя а добре и пак се прибра и той си седи в коридора човека.. и нали чака някой да го покани... прибират се баба и тате от магазина отвярат вратата и викат ПЕТЯЯ.... някой те търси и тоя пак анене аз съм за интернета .. и в крайна сметка най-накрая излезе мама и вика влезте нали .. (АМА ТО ГОЛЯМО ГЪЧКАНЕ) и компютъра настолния и лаптопа са в хола където на разпънат диван спят брат ми и най-добрия му авер който празнува с нас.. и те нали спят завити до кръста но нагоре са голи и тоя за нета влиза поглежда ги..2 голи момчета в 1 легло и на единия му се подава голия крак.. и кой знае кво си помисли и като вика г-жо тук има спящи хора и мама аа да не ти прави впечетление.. и само тоя човърка нещо..там оправи нета и тръгва да си ходи .. и мама нали благодаря нали тва онова.. и му вика до скоро :) и тоя - о дай боже да не е до скоро.. и замина . .. :D:D цял ден сме се смяли посли ..
ако се сетя за още нещо ще ви драсна :P
DisappointedDreamer
03-04-2012, 11:35
^ :lol: :lol:
Sarafina
03-04-2012, 21:32
Мама: Вие с майка само с печката ли се отоплявате?
Дядо: Да бе съвокопляваме се с майка ти :lol: *иронична усмивка*
ch0c0late44
03-06-2012, 17:41
alexself да ти имам фемилито аа ненене просто... :lol:
----
гледаме по тв-то едно тв шоу за модели,и баща ми си го коментира сам..
- Аа,ма таз голяма тапичка,те взимат ли такива модели вече?!!
след малко: Ее..аа..то тряя малко по слаби да са,кво е туй нещо..Аа ей като таз тряя са СЛАБИ
:lol: ама аз си мълча и гледам и той си коментира там... 8-)
-----
..тате си сипва уиски и пита:Искаш ли?
аз:мхмм
майка:аа глупости,кво ще и даваш,тя днеска спря антибиотика
тате:аа...кога го спря?то тряя мине известно време..поне 12 часа...аи хубо утре 8-)
-----
с майка ми тъкмо излизаме от един магазин и тя беше нещо настинала и имаше хрема и вика
Пфф,вътре докато бяхме всичко ми се запуши направо..
----
слушам си аз музика на нотбука,ама слушалките са се прецакали нещо и сами се изключват и се включва на високоговорител и изведнъж нали тихо в стаята и изведнъж се чува и баща ми:ква е тая изкуствена музика дето слушаш бе?!
SHPAIdURmeN
03-10-2012, 11:06
Не знам дали е бисер, обаче един ден баща ми си търсеше ключовете за колата, а пък те му бяха в ръката :D и само гледам как си ги прехвърля от ръка на ръка и върти ги на пръстите си и аз се седя отстрани и се смея и вика:
-КВО се смееш БЕ ,виждал ли си ми ключовете
Аз- Виж на долу
- и започна да ми се извинява и да се смее :Д голям майтап
Мама (обръща се към мен): Откакто не си се прибирала, баща ти започна да изкукуригва!
Аз: Мамо, не говори така!! (прегръщам тати, който тъкмо влиза)
Мама: Вярно си е. Мога да го потвърдя като безпристрастен наблюдател.
Аз и тати в един глас: Не е вярно!
Мама: Защо?
Аз: Не е възможно да си безпристрастна.
Тати: Да, тя е пристрастна. И аз съм пристрaстен - дори съм пристрастЕн. А ти си моето наркотиче (към мама)!!
spochkyy666
03-28-2012, 18:25
Един път майка ми ме попита дали като се гримирам си махам очилата ..... чак баща ми почна да й се смее
Такаам, ето и от мене няколко изцепки
Това като ми го разказваха адски много съм му се смяла, дни наред просто. Случило се няколко дни след като съм се родила. Седи си цялото семйство на масата, потънало в мълчание, всеки си мисли нещо. И по едно време баща ми такъв умислен вика: "Абе то това бебето... Много грозно бе", а баба ми, която въобще не го чула какво точно й казал му вика: "Ма то на тебе прилича!" Голям смях паднал тогава
Друго, бяхме се събрали три приятелки на гости при бабата на едната. И бабата се обръща към приятелката ми (не внучката си, ами другата) и започва следния разговор:
-Наденце, ти католичка ли си?
-Не, имам си чанта.
*мълчание*
-Добре, хубаво, а католичка ли си?
-Не, не, имам си чанта, ама е малко мъничка.
*още мълчание*
-Добре, хубаво, че си имаш чанта, ама католичка ли си?
-Ааааа, не, православна.
И ние с другата ми приятелка седим и се чудим какво се случва, а всъщност се оказа, че Нади през цялото време чувала "торбичка" вместо католичка. Спукали сме се да се хилим после.
Още имаше пак с майката на приятелката ми тоя път. Стоя си аз в нас и чакам Нади. Чакам, чакам, тя вече закъснява с 10-15-20 минути и й звъня. Вика ми: "В асансьора съм" Хубаво нали, чакам, чакам, минават още 10 минути и телефона ми звъни. Вече ядосана вдигам и веднага започвам да я нареждам: "Ти тъпа ли си бе, какво правиш толкова, от колко реме се качваш, да не заспа в тоя асансциор?!" При което в отговор чувам: "ъммм.. Нади там ли е, че искам да говоря с нея" Беше майка й... :д
Още какво имаше.. Значи майка ми идва в мойта стая и ме пита: "Искаш ли да ми помогнеш да прострем?" и аз естствено й отговарям "Ами не", при което тя: "А ок, мерси, легена е в банята" :д Много пъти съм й казвала, избирателен слух има тая жена. Друг път пък нещо си говорим и тя казва някаква глупости, при което си казва "Ей, че съм паткаа" и вместо себе си, мене удря по главата :д
И още имам, ама сега не мога да се сетя :д
Ейй, още едничко се стих, не е точно родителска изцепка, ама ще ме извините, случи се оня ден и много се смяхме.
Имахме физическо и понеже беше топлото госпожата ни пусна на двора. Та решаваме ние да играем на някаква игра, дето всички се разкрачваме, правим кръг и, търкаляйки волейболната топка по земята, целта е да излезе извън кръга, а който я е изпуснал (т.е. не я е опазил да не излезе извън импровизираното кръгче) се обръща с гръб към останалите и продължава играта по този начин. Вече всички бяхме с гръб, само една приятелка беше останала, беше успяла да опази топката, съответно всички решихме да към нея да се целим. След малко тя отчаяна вика: "Абе какво всички се опитвате да ми го вкарате между краката?!" Много я базикахме после :д
Брат ми учи в Германия , а аз сега уча немски и за да си го упражнявам , с него говорим на немски , пък мама и тате думичка не разбират. Брат ми казва нещо, ама аз нищо не разбирам и почвам да се хиля като луда, а той да крещи и псува на немски (ама на бъзик де, смее се) Пък мама много се притесни от брат ми (той много вече се е филмирал ;д ) и вика: Георги, (така се казва баща ми) АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ ДА НЕ ГИ ЗАНИМАВАМЕ С НЕМСКИ ДЕЦАТА, полудяха милите, болни са вече (ама много сериозна и загрижена)
така не е смешно, ама тогава умряхме с брат ми :D:D:D:D:D
koshtramba
06-12-2012, 21:50
В една книжарница сме с приятеля ми и по-малкия му брат (12-годишен) и аз взех една книга и се зачетох 1-2 страници и малкия стои, чуди ми се, и накрая вика :
-Абе, що не си отбележиш с едно листче докъде си стигнала и другия път като дойдеме не си я дочетеш?
:D:D:D:D
3-ти март е и нещо стана дума за връх "Шипка" и малкия вика :
- А аз като малък знаеш ли как си представях връх "Шипка" - едни стълбички така нагоре, и на върха едно тронче и около него шипки...
Colouring
06-13-2012, 10:09
3-ти март е и нещо стана дума за връх "Шипка" и малкия вика :
- А аз като малък знаеш ли как си представях връх "Шипка" - едни стълбички така нагоре, и на върха едно тронче и около него шипки...
:D:D Сладур.
pandiflysche
06-16-2012, 12:24
Бащата: Марияяяяяяя!!
Аз: Оууу
Бащата: Мама ти да е.а лапешка!
Аз: Ми въри бе тя е в кухнята! Искам братче!! :ДДДДДДД
--------------------------------------------------------
Лекция на тема цигари и алкохол
Той: Ти пушиш ли?
Аз: Не!
Той: Пиеш ли?
Аз: Не!
Той: А така! Не трябва да се пуши и пие ...в същия момент пали цигара... Ай донеси ми сега чашата за ракията!
dreamer_love
06-16-2012, 20:07
На ДРУГАТА СТРАНА на ДИСКА май имаше по-хубави песни :D
Your.Passion
06-16-2012, 20:22
На ДРУГАТА СТРАНА на ДИСКА май имаше по-хубави песни :D
Хахахахх :D
kircho940
06-17-2012, 06:35
Вчера майка ми казва на брат ми:
Ти тези дрехи като ги съблечеш и ги събличаш чак другата седмица... :Д а трябваше да каже Облечеш, обаче изобщо не се усети...
Dreamer...
06-18-2012, 08:20
По телефона с майка ми:
аз: Офффф, къде ми е телефонааа!?!?! - докато трескаво претърсвам хола
мама: ама... ти от домашния ли ми звънишш ;дд
--
леля: едно морати (цигари) със сирене ... :хх
koshtramba
06-19-2012, 11:06
Бащата: Марияяяяяяя!!
Аз: Оууу
Бащата: Мама ти да е.а лапешка!
Аз: Ми въри бе тя е в кухнята! Искам братче!! :ДДДДДДД
Божеее, така ли си говорите вкъщи?!
Последния път майка ми се караше за нещо (непомня вече не ми прави впечатление :D) и нещо много яко солеше и в бързината каза :
"Броя до ТРИ имаш три минути да ми отговориш"
nelito2903
06-21-2012, 16:45
И аз да разкажа ..
1.Онзи ден имахме гости у нас и мама тръгва да вади чиний от шкафа..навежда се,взима чиниите и тръгва да става обаче пада назад държейки здраво чиниите..
тати:ейй..добре че чиниите са здрави!
мама:да обаче задника ми не е :D
охх..спуках се от смях :D
2.Седя си аз на компа в мойта стая и мама влиза да вземе едни къпри , който са на леглото,обаче върху тях съм сложила чиния със салата .. и нали мама посяга да ги вземе обаче не вижда чинията и дърпа кърпите и чинията пада на пода и само ми вика:пуу..твойта стая на ресторан мяза..навсякъде чаши и чинии има..гледай сега салатата ти ми нацапа килима ! при койте си излезе от стаята и забрави за килима :D
3.заминавахме на море и предишния ден сестра ми ми вика:како,ще ми наудеш ли обръча? :D.. искаше да каже дюшека но няма значение :D
Ако се сетя за още ще пиша :)
ruthless.
06-21-2012, 18:06
Нашите редовно правят някакви изцепки, направо се пукам от смях.
На една вечеря в нас баща ми беше приготвил филе от сьомга на скара, а братовчед ми отказа да я опита, при което му казах "Знаеш, че от рибата се поумнява, а при теб няма да е никак излишно, така че..." Оттам баща ми се разсмя и се изцепи "Че то на света няма достатъчно риба за да му се получи поумняването на него" :D
Друга случка, точно след началото на зимните Олимпийски игри. Аз, баща ми и останалата част от ски клуба пием чай в хижата преди тренировка, а баща ми решава да се изгаври с мен и още едно момче от клуба.
Бащата: Марто, знаеш ли че и ти и Цветина спокойно можехте да отидете на зимните Олимпийски?
Марто: Как така бе, тренер?
Бащата: Е нали гледа откриването, там при индианците и двамата щяхте да се впишете идеално.
Също така много съм се смяла като исках да му покажа каква кола искам и отворих гугъл изображения, а той както си е свикнал на iPhone-a половин минута се чуди защо не може да увеличи снимката... с пръсти по монитора.
Мама също не си поплюва с бисерите... Има навика уж на шега да ме подпитва дали все още съм девствена като се прибера късно вечерта (90% от приятелите ми са момчета), и онзи ден ми каза "Реших да спра да те питам толкова често, защото осъзнах че не съм подготвена за момента в който ще ми отговориш с не"
Ако се сетя за още, ще ги пусна и тях :D
~Collapse
06-24-2012, 07:22
Нашите редовно правят някакви изцепки, направо се пукам от смях.
На една вечеря в нас баща ми беше приготвил филе от сьомга на скара, а братовчед ми отказа да я опита, при което му казах "Знаеш, че от рибата се поумнява, а при теб няма да е никак излишно, така че..." Оттам баща ми се разсмя и се изцепи "Че то на света няма достатъчно риба за да му се получи поумняването на него" :D
Друга случка, точно след началото на зимните Олимпийски игри. Аз, баща ми и останалата част от ски клуба пием чай в хижата преди тренировка, а баща ми решава да се изгаври с мен и още едно момче от клуба.
Бащата: Марто, знаеш ли че и ти и Цветина спокойно можехте да отидете на зимните Олимпийски?
Марто: Как така бе, тренер?
Бащата: Е нали гледа откриването, там при индианците и двамата щяхте да се впишете идеално.
Също така много съм се смяла като исках да му покажа каква кола искам и отворих гугъл изображения, а той както си е свикнал на iPhone-a половин минута се чуди защо не може да увеличи снимката... с пръсти по монитора.
Мама също не си поплюва с бисерите... Има навика уж на шега да ме подпитва дали все още съм девствена като се прибера късно вечерта (90% от приятелите ми са момчета), и онзи ден ми каза "Реших да спра да те питам толкова често, защото осъзнах че не съм подготвена за момента в който ще ми отговориш с не"
Ако се сетя за още, ще ги пусна и тях :D
:D :D :D
kalito126
06-24-2012, 08:35
Седя на компютъра и баща ми влиза в стаята.
Той: От половин час те гледам как два часа нищо не правиш. :D
Един път бях на почивка с едни приятелки(които са доста по-големи от мен).Бяха си купили десет бири и на вечеря ги изпиха,натрупаха ги точно пред мен и ме снимаха с тях.После ги качихме във Фейсбук,за да се избазикам с нашите.Прибирам се аз у нас и баща ми ме посреща: "Какво направи?! Пратих те трезва,а се върна пияница!" :D Доста време му отне да схване,че се шегувам. :lol:
anonymous708973
06-24-2012, 08:38
Мама: Събота е...Лежа в хола прегърнала вентилатора, слушам Азис.. пия джин с тоник и си бера фермата в ФЕЙСБУК (със спр спокоен глас.. ) изведнъж изкрещава.. КОЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО, ЗА ДА МИ ПРЕКЪСНЕШ РЕЛАКСА?
Пхахахахаха :д :д
kalito126
06-24-2012, 09:13
- Мамо, много си тъпа!! :D
- Майка ти е тъпа!
Седим на една ски писта.Брат ми(на пет години е) много горд идва при мен и ме казва:"Како,како,с татко ще направим исморнация." Трябваше ми доста време да схвана,че това означава трансформация т.е. ще се спуснат заедно. :D
Един ден брат ми идва при мен и ми вика:
-Како,како,искам лопот.
Оказа се,че иска морков. :lol:
Пак изцепка на брат ми.Пътуваме в колата и на него му е скучно.Мама го пита:
-Аз коя съм?
-Мама.
-А как се казва майка ти?
-Аз нямам майка.
-Как така?
-Ами тя и баща ми са умрели като съм бил бебе.И сега са в гроба.
-Тогава ние кои сме?-сочи себе си и татко.
-Майка ми и баща ми!
Малко по късно го питам:
-Калояне,аз как се казвам?
-Кака.
-Не бе,питам те как ми е името!
-Како.
Аз вече видимо изнервена:
-а на майка ти как й е името?
-Мама.
Понякога му се чудя как ги измисля тези...
sweetycherry33
06-24-2012, 10:22
:D:D:D(rofl)(giggle)
~Collapse
06-24-2012, 10:30
Този ми е пресен :D :D
Седя си зад майка в хола и си рисувам за един проект. Тя си цъка нещо на таблета, а аз само се разхождам - за гума,някои моливи. По едно време тя се изнерви и ми вика "Кво само щъкаш? Хич не си ползваш мозъка, в гъза си го завряла!" :D И аз и викам "Ааа,как да не го ползвам. Ползвам си гъза, как иначе" :D И тя "Не гъза, мозъка ма" :D :D :D
kalito126
06-24-2012, 15:11
Една случка от много отдавна(бях на шест).Бях направила нещо много глупаво и мама ми крещи:
-...И сега какво да те правя-да те набия или да те накажа.
Аз невинно я гледам и изтърсвам:
-Набий ме и да приключваме.
Тя ми се ококори и каза:
-Добре,права си,ще те накажа. :lol:
ruthless.
06-24-2012, 19:25
Пишейки си с баща ми по скайп:
Тате: Какво слушаш?
Аз: http://www.youtube.com/watch?v=_YEscK-H1t8 няма да ти хареса май
Тате: *2 минути по-късно* Страшна работа
Аз: е страшни са си Memphis May Fire
Тате: Извънземно си тъп Сашееe
DisappointedDreamer
06-25-2012, 18:23
Седим си на масата, и майка ще слага да ядем и аз викам: айде бе, кога ще ручаме 8-)
Пак така си седим, и питам брат ми как е лакът на шведски, после на английски и накрая той се изцепва: А на китайски знаете ли как е: чинг чонг ли :lol:
capone6688
07-02-2012, 18:47
Майка ми вика: "Потник без ръкави."
mimsssssss
07-02-2012, 19:32
Мама идва от градината забързана с кални ръце и вика: Ох, елате да го видите сладура, как е набъбнал.
Ние всички се спукахме от смях, някой и със сълзи. Тя говори за райграса...
hrisito0o
07-04-2012, 21:10
Сега не мога да се сетя много.Но помня вчера.Отивах в една приятелка и баща ми мина с колата покрай мен и ми метна.Аз реших да му звънна,да му кажа да дойде вечерта да ме вземе от фр ми и той вика добре.Мълча малко и след това ми вика.А ти къде си.Направо се спуках от смях.Преди 5 мин мина покрай мен,а сега пита къде съм.
hrisito0o
07-06-2012, 19:41
Един път вечерта ставам и отивам до тоалетна.Баща ми ме чул и станал и той да види,къде отивам.Защото го е страх,че ще офейкам от нас през нощта.
Става той и ме гледа как се влача и по едно време аз се спънах нещо и паднах.
И той ми вика:Бре кога успя да се напиеш.
hrisito0o
07-06-2012, 19:59
Още една.От преди малко.Майка ми,баща ми и съседите са се събрали отвън,рожден ден празнуват.Майка ми се прибира и аз почнах да я имитирам.Развиках се и и викам 11.05 да си в къщи.Тя вика добре.Затвори вратата,след малко я отвори и каза 12 без 5 ще съм си в къщи.Не е точно бисер ама не се сещам сега за други.
th3 rawwR!
07-07-2012, 05:21
Ами звънеше звънеца веднъж и майка вместо да ми каже "отвори вратата че звънеца звъни" ми вика отвори звънеца че вратата звъни...:D:D
vikenceto1212
07-07-2012, 05:52
Баща ми един път ми казва:
- Аз заради тебе ходя бол и гос ! (искаше да каже гол и бос) Бол и гос ходя ! :D
Аз не спирам да се смея, въпреки, че той ми се кара и той вика:
-Какво се смееш такваз? (не се беше усетил) :D :D :D
th3 rawwR!
07-07-2012, 05:56
Ха.. Бол и гос :D:D
Баща ми излиза - отива да оправя някакви документи.Мама:
-Взе ли си го това...онази работа?(искаше да каже документите)
Баща ми;
- Онази работа си е винаги с мене!
glam_girl
07-10-2012, 13:36
Баща ми;
:D :D :D lmao Това ме разби...
При мен често бъркат думите... Един път щяхме да ходим някъде и мама ми вика: Да не забравиш ческата и патката!
ch0c0late44
07-10-2012, 20:42
Това не е от наще,ами от един наш приятел...Той работи в Англия и там има няколко негъра в неговата работа ии ни разправя как им занесъл веднъж две тарелки от българските ''Негърчета'' (http://4.bp.blogspot.com/_yV2w-_bQ0Y8/SDXTgyixanI/AAAAAAAABGk/g1MVyyKwM44/s400/DSC00363.JPG) :lol: И така де,не можал да им обясни точно за какво става въпрос,ама много им харесали (на негрите ;д) и ни вика: ''Забравих да им кажа че са канибали ама...'' :lol: И баща ми: ''Ее,ама ти трябваше от белите негърчета да им занесеш'' ;Д (то май няма такива ама няма значение ;д)
от преди 30 секунди:
седя си аз на лаптопа и чета виц , а майка ми до мене е на ПС-то и гледа нещо хотелчета, ама вече й се спии. Та аз чета някъв мега смешния виц, ама се старая да не се смея силно, да не събудя бащата и се получи нещо като грухтене, та жената така се шашна и някво кресна "СТИГА ЦВЪРЧА МА ! " , ама една таква луднала, изплашена :D:D:D:D
много се смях , ей :D
DisappointedDreamer
07-19-2012, 11:35
Баща ми ще си купува бира и може да избере между Туборг и Шуменско. Избира Шуменско.
брат ми: каква е разликата между двете?
баща ми: ми едната е вносна, а ние сме патриоти, пък ако ще и пикоч да е, ще си го пием 8-)
Брат ми: кога ще ходим да видим ТРОЯНСКИЯ конник (вместо мадарския)
Майка прави палачинки.
тя: боже, направих 40 палачинки, представяш ли си? къде е брат ти да му ги нахлупа на главата 8-)
А тя заради него ги направи.
Седим и си говорим, и майка отсича че била отслабнала преди 2-3 години.
баща ми: да, отслабнала си ти била... умствено 8-)
koshtramba
07-19-2012, 18:34
^ Много я храни майка ти на килограми ми се струва. :D
DisappointedDreamer
07-19-2012, 18:37
Тя е пълничка, защото има проблеми с щитовидната жлеза. :)
преди малко сме си само двамата с тати и той пуши на терасата и си е сипал вино
и аз се промъквам през хола и отварям вратата с ''бау''
като подскочи и като изплю виното умрях да се хиля :Д
майка ми мрънка, че иска таблет.
баща ми - леле, иве, тая тука е толкова хитра, че направо голи ще ни съблече :lol:
lilinnka1
07-21-2012, 15:16
3въни се на домашния телефон ( майка ми ) и ми задава толкова труден въпрос :shock: : КЪДЕ СИ? :lol: :lol:
Много смешно !!! На мен ми се е случвало доста пати вече !! :lol:
New_Teen_Mashine
07-21-2012, 19:40
Майка ми изговаря от 100-200 псувни докато стигнем с нея до нашата дестинация, но това е само градско
ladyB.999
07-22-2012, 16:16
Баща ми седи и си пуши и ми вика ''ако някой ден те видя да пушиш ще ти счупя главата'' и аз ОК :ДД
Rebirthing
07-23-2012, 17:58
''Вселената е в галактиката'' - цитат на майка ми ;д.
DisappointedDreamer
08-28-2012, 20:19
Майка: Вова, каква хубава къщичка за птички видях!
Баща ми: ми снимай я, ще се опитам да я направя. Ще вземе някоя гугутка най-много да се разчекне, ако кацне върху нея 8-)
апЪкк тея преди мен се забиват 8-)
но спам, нещо от сестрата:
I wanna drink вода от пералнята :D
explosion_
08-29-2012, 20:26
Майка ми ме вика:
Тя: Алекс!
Аз мълча, правя се, че не чувам.
Тя: Алекс глух ли си?
Пак мълча.
Тя: Александре?!
Аз се показвам от вратата и и казвам:
Мамо, ама аз се казвам само Алекс. :lol: :D Умрях от смях
Едно момче си беше написало на стената във фейса RIP и майка ми пита какво означава.Казвам и че означава 'Почивай в мир' и тя 'Ееее ама тоя много умен бе!' :D
Викам 'Маммоооо всеки знае какво е RIP ' ;д
druzilla
08-29-2012, 23:53
Лепя си надпис на вратата на стаята "забранено за лица над 18 години"
Баща ми : Жалко,че съм на 19
Майка ми : В мечтите си..
Ръчкам си по лаптопа супер заето,а майка ми ме вика на пожар . Аз не чувам и продължавам ,тя пак вече се дере да вика.Отивам в стаята:
Аз:Квооооо??
Мама:Аз си лягам,чао!
Аз:И само за това ли ме повика,да кажеш ми каже,че си лягаш??
Мама: Да!
разказвам на майка за някакво бебе
Аз:днес едно сладурче в автобуса..
Мама:кво сапунче в автобуса? :D
Майка ми се прибира вкъщи. Провиква се "Теди?", отговарям й "Да?", после ме пита "Вкъщи ли си?" :D
Идеше ми да й кажа "не, говоря ти от площада на 2 км от тук" :D
BlackMask
09-02-2012, 15:46
Баща ми;
:D:D:D:D:D:D:D
DisappointedDreamer
10-03-2012, 19:54
Баща ми: представям си как ще бъдеш, когато станеш на 60
майка: аз няма да доживея до тогава, не се тревожи
баща ми към майка: речника ти се състои от 10 думи, ограничен ти е като на първолаче.
ccdesigns
10-03-2012, 22:45
Баща ми: представям си как ще бъдеш, когато станеш на 60
майка: аз няма да доживея до тогава, не се тревожи
баща ми към майка: речника ти се състои от 10 думи, ограничен ти е като на първолаче.
На тва само ти можеш да му намериш смисъла...
DisappointedDreamer
10-04-2012, 11:04
:lol: :lol:
надали, младенчОоо
The_Sweety_
10-07-2012, 16:38
веднъж вечеряме с наште и баба и дядо и спорихме за нещо с баща ми и аз накрая се предадох и викам "Ох боже" а той ми подшушва заговорнически "тука можеш да ме наричаш и "тате" :D :D :D
Поболях се от смях! Благодаря ви! :mrgreen:
Ето и малко от мен:
Майка ми говори с неин приятел, англичанин, следователно на английски и то съвсем спокойно. В същото време се опитва да си отвори шише с вода, а баща ми отстрани стои и я гледа как се мъчи, но не и помага. По едно време майка ми с доста сериозен тон му казва: ''Would you screw me?'' /''screw'' на английски е винт, завъртвам, но изразът означава ''Би ли ме из*укал?''/ и то без да си маха телефона от ухото. С татко живи си умряхме от смях, а майка ми изчервена като домат. Какво ли му е било на човека отсреща... :razz:
Да не се обиди татето ще го спомена и него:
Късно вечерта звъни един негов братовчед, много досаден. Баща ми сънен вдига телефона на високоговорител, защото не може да намери слушалката.
-Моля?
-Александре, ти ли си бе, какво правиш?-ония го пита. Татко като му чу гласеца, бързо се разсъни, но действията му не показваха това. Не знам защо реши да се скрие зад вратата и за капак на всичко повтаряше като робот ''Не съм аз, не съм аз, няма ме.'' :D
Миналия петък, пък, се връща в малките часове на денонощието в подпийнало състояние. Решил, обаче, че трябва да си допие и отваря хладилника да види какво има. Да, ама майка ми го сгащва и провеждат следния диалог:
-Александре?
-Да.
-Кво правиш, бре?
-Е как?! Търся те.
-В хладилника?
-...ми да. /с много сериозно изражение/ :razz:
Малко по-късно разярен си търси цигарите и се вайка на глас: ''Ох, кога ще се науча да не помня незначителните неща...'' Майка ми с доста презрителна усмивка и сарказъм му казва: ''Кое по-точно, че ти и без това нищо не помниш?!'' След което той и отвръща: ''Примерно че съм женен.''
Държа да отбележа, че до понеделник бащата беше в неизвестност. :D
Вчера с дядо:
Отивам му на гости да се видим. Междувременно вметвам, че от по-малко от седмица има нова придобивка, мобилен телефон. Та, озадачен още от вратата ми казва:
-Н., какво му стана на това джадже-нито свети, нито говори.
Погледнах го аз и му отвръщам:
-А, дядо не се тревожи, паднала му е батерията. Спокойно.
...след което чувам дядо да се провиква от терасата:
-А бе, Пешо /съседа/, я виж батерията ми за чейсема да не е паднала у вас!
:razz:
П.С. Всичко е от последния един месец.
koshtramba
10-12-2012, 10:27
^ Хахахахахахахаха. Тва последното с дядо ти ме разби! :D:D:D
TheBobqk
10-12-2012, 20:35
Майка ми се прибира вкъщи. Провиква се "Теди?", отговарям й "Да?", после ме пита "Вкъщи ли си?" :D
Идеше ми да й кажа "не, говоря ти от площада на 2 км от тук" :D
Случвало ми се е доста пъти ;д
майка ми:ако умреш ще си мъртва за цял живот :DDDDDDD
primadonna
10-16-2012, 19:35
Малко предистория:С мама сме на гости на баба ми(в друг град), а тате си е вкъщи.
Майка ми(звъни по телефона на колега, който е в същия град като нас):Ало, Иване, къде си?
Иван: У нас съм си, защо?
Мама: Ми колата ти я няма как си у вас..
Иван: Ти от къде знаеш, че колата ми я няма???
Мама: Ми пред вас съм сега.
Иван: А ти с кой Иван си мислиш, че говориш
Беше се Обадила на тате, и той се казва Иван :д :д
DisappointedDreamer
10-29-2012, 19:18
Майка: с какво се завивате?
Аз: с пликове
Майка: а, да, да, и с вестници 8-)
koshtramba
10-29-2012, 19:41
^ Мани, че вестниците верно много топлят.
kircho940
11-02-2012, 06:26
Преди няколко дни баща ми изтърси глупостта на века! Вместо да каже, че на неговата работа имало машина за кафе, той каза, че имало БАНКОМАТ ЗА КАФЕ :ДДДДДДД Все още като се сетя за това се смея...
DisappointedDreamer
11-06-2012, 18:01
Аз: Кой месец сме?
брат ми: НОВЕМБРИ 8-)
koshtramba
11-06-2012, 19:31
^ Тоя немски.. :D
DisappointedDreamer
11-06-2012, 19:36
^ Тоя немски.. :D
Абе, от липсата на български и прекалено много английски и шведски е 8-)
оня ден играе някаква игра и крещи на някакъв
ПРЕДАДИ се вместо предай се 8-)
passion.
11-06-2012, 19:46
Майка ми хвърля празната бутилка от вода и ми вика виж :ДДД т.е. да сипя вода -.-
Gunner4Life_96
11-07-2012, 09:11
3въни се на домашния телефон ( майка ми ) и ми задава толкова труден въпрос :shock: : КЪДЕ СИ? :lol: :lol:
По улиците с домашния телефон в ръка оО :D
passion.
11-07-2012, 13:43
Седя си аз в другата стая и майка ми ми звъни по телефона /мързи я да ми викне/
- бързоо много е спешноо ела.
отивам аз и я питам какво има ..
- подай ми водата /която е на масата 2 метра до нея/
-добре че бях по-близо до нея -.-
koshtramba
11-10-2012, 16:04
Брат ми разказва на масата за някакъв бар, а майка ми иска да си празнува рождения ден там и пита дали има някакво ядене там :
Брат ми : "Ми, не знам, то се води "bar & dinner..."
Баща ми : Диня ли?!
Майка ми (супер убедена) : "Не, бе, дюнер!"
DisappointedDreamer
11-13-2012, 14:03
Ходим си с майка по тротоара и тя се е залепила за стената и аз и подмятам:
Майка, какво се опитваш да направиш? Да се слееш с нея ли? 8-)
HollyGolightly
11-18-2012, 01:43
Преди няколко дни отивам при брат ми
Аз: Дай да ти проверя домашната
той: Ама ние днес нямаме
Аз: И защо?
той: Ами щото ние днес имахме събситутка.... ааа такова де заместничка
DisappointedDreamer
11-18-2012, 19:13
Брат ми нарече майка ми и мен гномчета свои 8-) защото сме ниски.
aishalady2007
11-24-2012, 21:48
Минвайки през Македония на път за някъде полициата тактично затвори голяма част от магистарала та да минел някой-си ВИП чичко.След като чакахме 1 час ни пуснаха и минавайки покарай един от множесвото полицаи майка ми изкрещя
"Дано ти умрат кокошките"
aishalady2007
11-24-2012, 21:55
Разговор с мама:
-Къде си тръгнала?
-Незнам.
-Как тъй?
-Ем...
-Върви на майната си :-x ....И се прибери на време!
:? :lol:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
roselalonde
11-28-2012, 09:35
Майка ми е най-голямата шматка на всички времена и не знам защо, ама постоянно ръси глупости ХД Събира две думи в една, обръща изречения наобратно, а на отгоре на всичкото се стряска на всяка секунда. Вървя си аз по коридора у нас и нито съм тиха, нито нищо...завивам и тя подскача и почва да ми вика "ТИ ЗАЩО МЕ ПЛАШИШ"....
веднъж ми беше казала "Изяж си пижамата и си облечи вечерята"
после "училището прибра ли се"
"Шизкара ли истица по български?"
"Ох бе как се казваше това бе *иска да каже думата тролей*...Скрилан ли беше как беше? Скрилан?..ААА ТРОЛЕЙ"
DisappointedDreamer
12-25-2012, 18:06
Отгоре чукат и майка вика:
Оф, тея орехи ли чукат? Хаха
DisappointedDreamer
12-27-2012, 17:00
Направила майка някакви питки. 4 по една за всеки. Раздаде една на брат ми и една на мен, и си взе половинка от своята. Ядем, ядем, накрая аз и брат ми оставиха по една половинка от своите, а тя стана и си взе своята половинка. След 5 минутки гордо заявява:
Ех, аз си изядох моята. :lol:
Бъзикам я, и и викам да изяде и наще, и тя:
Аааа, да. За да може утре да се търкалям по стълбите. Асансьора няма да ми е нужен. 8-)
deathman94
12-28-2012, 08:38
Баща ми: Изчезни като последната пръдня на баба ми :D :D :D :D
DisappointedDreamer
12-28-2012, 18:02
Майка към брат ми: имам чувството че шапката ти се е сраснала с главата ти. 8-) защото той не я сваля.
Днес отиваме с братовчед ми до Глобул да си избира телефон и там нали започват да му обесняват "Това е нов модел, има GPS, камерата е 5мп...",и той по едно време прекъсва човека и вика "Да, да хубаво на мен игри ми трябват, Angry Birds мога ли да исталирам?" :D После през целия път го ебавах
Преди няколко минути.
Влизам аз в хола за нещо и майка ми заспала на дивана пред телевизора. Явно съм я събудила без да искам и я виждам, тя ме гледа сънена няколко секунди и с полу заспал глас ми казва: Гуци спиш ли? :D
Викам й 'Да, да легнала съм си, айде'. Тя ми измънка/измляска нещо в отговор. :D
~The Smile~
12-29-2012, 18:56
Веднъж преди да обядваме майка ми каза така: Айде,обядът е готов ,отиди да си измиеш зъбите. :D (тоест ръцете)
DisappointedDreamer
12-29-2012, 19:00
Гледаме майка купила някакъв сок с мента и лимон. Показва ми го гордо, и баща ми вика: какви са тия извращения дето купуваш? 8-)
purplegrass
12-29-2012, 19:49
Значи аз не съм присъствала, ама братовчедка ми при баба ми и аз бях там 30 мин преди братовчедка ми да отиде и нали тя си седи на леглото в стаята, която ние позлваме и влиза баба ми да ползва компютъра и тръгва да ми затваря скайпа ( що съм го оставила отворен -.-) и братовчедка ми вика : "А не не не остави го" ( с мисълта да ми чете хроното ;д;д ) и баба ми : А да бе да си правиш ТАШАЦИ
:Д:Д:Д:Д:Д Като го чух и умрях.. Баба ми никога не псува
И едно друго майка ми се кара с баба ми по тела и вече много разгорещени и баба ми се чува как казва : "Да ти еба майката" ;дддд и затваря и аз само о.О :Д:Д:Д
anonymous708973
12-29-2012, 21:42
Отгоре чукат и майка вика:
Оф, тея орехи ли чукат? Хаха
Ти се шегуваш, ама преди 2-3 години съседът над нас си трошеше орехи и обясняваше на нашите как шумът не бил от него, защото той си ги държал между краката (това лично аз не успях да си го визуализирам) и явно сме имали полтъргайст в блока. Ама това съвсем сериозно ти го обяснява 60+ годишен чичко.
Старата ми баба говори с мен и казва :
-Преди нямахме такива, когато ни идваше ( гледа пакета с превръзките ми ) Света се е извратил, то ти това като го слагаш, няма ли да се изсули по крачола ти и да падне на земята? :(
DisappointedDreamer
12-30-2012, 08:25
Пантерке, ужасно е, а? 8-)
Седим и гледаме дъ воийс. Дават кенди шоп на 50 сент. И баща ми изтърсва:
Тоя нали беше женен за Рияна? 8-)
Малко по-нататък, същия клип: еее, ебати клипа. Какви са тия кървища? (а, те разливат шоколад по себе си :Д)
С дядо и баба си стойм в тяхната стая и гледаме телевизия , те на леглото си седнали ,а аз отстрани. Изведнъж дядо ми ( то си личеше че е той) супер яко се изрязва. И някакъв такъв изненадан бута баба ми
-Джованке , не те ли е срам бе? - а баба ми се фейспалмва и почва да се хили и вика -
-Бооооже...доживях мен да ме обвиняваш ,че пърдя!
Поминалата Коледа пак при баба и дядо . Бяхме цялото семейство и нали майка и баба отиват да купуват подаръци. На другия ден всички си ги отварят и баба изважда от торбичката едно боди изненадана и почва да си го оглежда и вика
-Ей , много хубаво , браво!
И аз си мисля че мама го е купила, но ...Майка в тоя момент ме побутва и вика
-Тва баба ти сама си го купи и си го опакова после...
Е помлях се тогава.
Пак баба ...
Гледам си яз в хола Адвенчър тайм и баба влиза да вземе нещо , поглежда ме и вика
-Още ли го гледаш тоя КАРТУН НИКТУАР?
У нас...
-Йоана.
-Да?
-ЙОАНА?!
-дААА?
Майка влиза в стаята...
-Абе ти на глуха ли се правиш?От пет минути т моля да дойдеш!...
Та , баща ми си говори на сън (аз също де , ама чак като неговите бисери не мога да изкарам)...Стоим си ние с мама и кака и гледаме филм в хола , а баща ми спи. Изведнъж става , взима на майка чантата и почва да рови вътре..
-Къде е?!Къде сте ми го загубили?
-Кое бе Джони? (мама)
-Кво търсиш бе тате? (аз)
-Тате , кво има? (кака)
Вече силно паникьосан..
-Не ме лъжете , къде ми е патенцето?!..
-Какво патенце бе?
-Грозното патенце , къде е?!..Искам си патенцето!
-Добре тате , утре ще го потърсим (кака)!
-Добре ... и си ляга обратно , а ние се разцепваме от смях...
DisappointedDreamer
12-31-2012, 16:05
Гледаме накакъв филм и на плаж стоят мъж и жена. И майка се изцепва:
Тоя с пуловер, тая по голи ръкави. Нямам думи просто! 8-)
mimoko666
01-01-2013, 18:57
Майка ми ми звъни и ми вика къде си? Аз и казвам на протест в София и тя ми казва да знаеш, че баща ти е пил и ако пак те арестуват ще си спиш в районното :D
Дедо: Изчезни като последния мензис на баба ти !
DisappointedDreamer
01-02-2013, 17:39
Баща ми: майка ви ще я кръстя дебелата берта - огромно оръжие от Първата Световна война :lol:
Онзи ден майка ми беше заспала в хола и аз на пръсти отивам да сложа малко дърва в камината, че взе да застудява. Явно обаче не съм била толкова тиха, защото тя ме усети и без дори да си отваря очите ми каза:
- Айде слагай тая камина в дървата и се махай.
С майка ми се бяхме излегнали в хола на дивана и си гледахме някакво филмче. (камината беше на около метър от нас, точно до вратата)
По едно време майка ми извика баща ми от кухнята (която е чак в другия край на апартамента. Той идва сърдит, показва си само главата през вратата и пита:
- Какво?
- Сложи дърва в камината.
- Вие не можете ли?
- Ти си по-близо.
Разговор с баща ми:
- Тате, утре на работа ли си?
- Да.
- До късно ли?
- Да.
- Няма ли да можеш да ме закараш дo студиото към обяд?
- Да.
- Ще можеш? Или няма да можеш?
- Да.
- Ще можеш?
- Да.
- Супер. Мислех, че няма да можеш.
- Да.
- Какво? Няма ли да можеш?
- Да.
- Тате, слушаш ли ме?
- Да.
- Как се казвам?
- Да, бе. Айде остави ме, че гледам телевизия.
Станах и си излязох от стаята. Той след малко идва при мен и ме пита:
- Кога избяга? Ела върни се, нали говорехме за коледния подарък на майка ти.
anonymous708973
01-02-2013, 18:32
Хахаха, тва с баща ти :ддд
С майка ми се бяхме излегнали в хола на дивана и си гледахме някакво филмче. (камината беше на около метър от нас, точно до вратата)
По едно време майка ми извика баща ми от кухнята (която е чак в другия край на апартамента. Той идва сърдит, показва си само главата през вратата и пита:
- Какво?
- Сложи дърва в камината.
- Вие не можете ли?
- Ти си по-близо.
Преди 15 минути прочетох това с мама до мен и супер много се смяхме :D
Преди 2 тати влезе и като ни пита той: Що не слагаме дърва, без да се поглеждаме в един глас: Ти си по-близо :lol: после се спукахме от смях.
DisappointedDreamer
01-03-2013, 07:55
^Това с по-близото и ние го използваме :lol:
Баща ми се връща вкъщи и носи банани. А аз обожавам. Грабнах един и го изядох. 30 минути по-късно ми носи друг.
Аз: ама аз вече изядох един.
Баща ми: Е, моля те, изяж го и този. От мен e.
Аз: Е, че то и другия беше от тебе.
Баща ми: Аааа, не. Другия беше от майка ти, ама аз не исках да ти казвам.
В колата сме, отиваме да вземем майка. Виждаме я да чака на една спирка, а ние сме на светофара.
Баща ми: Ех, вижте я, деца, какво меченце е. А като се оженихме беше жирафче.
Баща ми: Ох, това мое яке май е женско.
Аз: Дай го на леля ми (на бъзик, а те са близнаци)
Баща ми: Е, нали тя ми го даде. Да си го менкаме викаш, а?
Това с по-близото при нас е основен проблем. :D Направо ме е срам да споделям в какви комични ситуации сме изпадали, заради моментните си мързеливи настроения.
Тази сутрин, майка ми звъни:
- Отиди да свалиш прането, че забравих сутринта преди работа. Има силен вятър, по-добре да е вътре.
- Мхм, отивам.
Бях още в леглото и разбира се, след като затворих телефона, веднага потънах обратно в завивките.
След няма и половин минута, телефона пак звъни... пак майка ми.
- Айде ставай, знам, че още лежиш. Прането е по-важно.
Тази сутрин, майка ми звъни:
- Отиди да свалиш прането, че забравих сутринта преди работа. Има силен вятър, по-добре да е вътре.
- Мхм, отивам.
Бях още в леглото и разбира се, след като затворих телефона, веднага потънах обратно в завивките.
След няма и половин минута, телефона пак звъни... пак майка ми.
- Айде ставай, знам, че още лежиш. Прането е по-важно. :D
Тва и на мене ми се е случвало :D
Или ми звъни по телефона(аз съм в мойта стая,тя е в хола) и ме извиква да отида при нея.Питам 'какво ,що ме извика?' - еми дай ми дистанционното от рафта,че си по близо ;д
Или онзи ден нещо не питаше какво да направи във фейса (постоянно ми задава някакви въпроси за интернет,че е голям индианец) и аз няква супер супер тихо 'Оф...колко си тъпа' и тя 'Много съм тъпа нали' :D :D
explosion_
01-04-2013, 15:13
Не е точно родителски..
Скоро купихме на дядо ми компютър, сложихме интернет и така..
Днес се прибирам и той стои замислен и вика:
Абе дедо, къде мога да намеря онея голите мадами, дето ги гледаше Христо (съседа), в ГЛОБУЛА ли трябва да търся..
Не е точно родителски..
Абе дедо, къде мога да намеря онея голите мадами, дето ги гледаше Христо (съседа), в ГЛОБУЛА ли трябва да търся..
:D:D:D:D
HollyGolightly
01-30-2013, 05:01
майка : Снощи на път към вкъщи видях един с една хрътка, ама толкова много си приличаха, че направо ми идеше да спра с колата и да си ги погледам 8-)
nelito2903
02-03-2013, 14:12
Мама : Сядай да учиш,защото утре си на ..
Аз : Къде съм утре ?
Мама : Абе,я не ме занимавай!
..
Седя в кухнята и гледам телевизия и татко влиза в стаята.Мама започва нещо да се опитва да пуске климатика,но не и се получава ;д
Татко : Какво става ?
Мама : Ами климатика нещо проблеми прави.
*2 минути мълчание*
Мама : Абе,я му кажи да се пуска,че започвам да се ядосвам.
Татко : Да му кажа да се пусне ли ? :O
Мама : Глух ли си,бе ?! Кажи му да се пусне.
При което с татко вече бяхме под масата да се смеем,а тя горката жена още не осъзнава каква глупост е казала. :D
nelito2903
02-03-2013, 17:26
Преди малко ..
Мама : Искате ли да сложа зелена краставица в салатата ?
Татко : Не,аз ги предпочитам червени!
:grin::lol:
Не е точно родителски..
Дядо ти е пич :D :D :D
Един път двамата с дедо седиме и гледаме телевизия .. почнахме да прехвърляме каналите и дядо се спря на Планета тв .. :D седя, погледа малко и изведнъж "Глей я тая мома кък са пристисква, се едно й са пика" .. момичето правеше опити за танци, ама .. :D
Madlenita
02-11-2013, 17:46
ОХ Как съм се хилила на ваще бисери!Майка ми е много щура жена.Не е точно родителски,но нямаше как да не го споделя.
Аз съм с дядо ми в парка ,а бабето остана вкъщи да готви.И дядо ми разбра ,че някъв човек е починал и звъни на баба :
-Абе ти разбрали ,че (не му помня името) е починал! и баба ми нещо му вика и той:
-Как бе той бил от Гомотарци.Бил болен от......... де бе намали тая музика бе! А тя баба ми като остане сама вкъщи си пуска едни дискове с христянски песни на румънски и ги усилва до дупка!Има още един:Дядо отива до магазина и баба забравила да му каже да вземе и краставици и му звъни
-Васко забравих да ти кажа да купиш три краставици!
-Какви са тия храставици бре?
-Абе какви храставици казах ти краставици!
-Къде са тия храставици ?
-Васко К-Р-А-С-Т-А-В-И-Ц-И !
-Дообре айде чао!
И дядо се връща и вика на баба:
-Ти забрави да ми кажеш да взема краставици и аз реших да купя малко!
А ние с брат ми вече се търкаляхме по пода от смях.
DisappointedDreamer
02-15-2013, 19:20
Баща ми за майка ми: тя заспива на любовни филми, замезвайки си с кренвиршчета :lol: :lol:
anonymous708973
02-15-2013, 19:24
Оле, баща ти много сипва на майка ти, че е пълничка. Бая грубо ми се вижда.
DisappointedDreamer
02-15-2013, 19:26
Оле, баща ти много сипва на майка ти, че е пълничка. Бая грубо ми се вижда.
Точно в този случай не беше баш за това, че е пълничка. Но иначе, да. В смисъл, на баща ми никой не му се връзва от семейството ми (нито ние, нито това на сестра му). Обикновено всички му се смеем :Д общо взето, задружни и весели сме.
CountessCherry
02-16-2013, 18:20
Аз и брат ми сме у баба, а мама искаше брат ми да й занесе нещо, не помня какво.
Звъни ми по телефона и казва: Кажи на Димитър да дойде и да ми донесе еди какво си.
И затваря..
След 20 минути пак се обажда и казва : Къде е това детенце бе?!
И аз: Тука е, гледа телевизия.
Мама: Абе казвай му да идва веднага!
Аз: Е казах му, той не иска.
Мама: Кажи му, че ако не дойде до пет минути ще дойда аз и ще го набия по телефона! :D :D :D
Сега, докато четях, се сетих за едно, ама може и да съм го писала вече тук... няма значение де :D
Преди няколко години седим си аз, сестра ми, братовчедка ми и майка й с приятеля и в един ресторант, сестра ми е най-малката. И тъкмо ще ядем, а на сестра ми храната много пари и тя всякак се опитва да яде, без да се опари и след малко вика: "Най-добре да го духам."
При което всички почваме да се хилим като ненормални, а тя нали е малка и не схваща и седи и се чуди на какво толкова се смеем :D :D
HollyGolightly
02-16-2013, 19:00
Майка ми към баща ми
тя: Ще платиш ли телефоните
той: ами да, ще ги платя...някой път
тя:АБЕ ТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ЛИ ДА СЕ ДЪРЖИШ НОРМАЛНО, ЩОТО ЩЕ ВЗЕМА ТЕЗИ ЦВЕТЯ И ЩЕ ТЕ ОПЕРДАША С ТЯХ
той: ааа, не с цветята, те струват пари
тя: Знам, че струват пари, разбрах го това нещо, не очаквам да си ги брал по ливадите 8-)
s_E_x_Y_y_Y
02-19-2013, 12:46
майка ми е голям дебил и понякога мисли точно като 15 годишна и спори с мен все едно мие най-добра приятелка, а не майка та преди един купон вечеряме всички вкъщи и аз си умувам на глас какво да си облека и по едно време тя се изцепва:
- защо не се обуеш анцуг за купона, че като припаднеш храстите да не си назелениш дънките.... О.о wtf ;D
girlwithblueeyes
02-19-2013, 12:50
Вчера си седим с баща ми и гледаме Новини и той само се изцепва
-Абе тоя твоя белината кога ще се виждате ? :d :D
седим аз и брат и майка ми в стаята
майка вика на мене голяма си патка
брат ми (повтаря всичко) и вика како голяма си патка
след 2 минути ........
майка ми се обажда и вика къде ги научи тия глупости
HollyGolightly
02-25-2013, 16:04
Гледаме Оскарите снощи и се показва Halle Berry
аз: тая ходи като
брат ми: тя и изглежда като
майка: е като какво изглежда??
баща ми: ами като такова дето ходи,не виждаш ли?
брат ми: Кой е Гаврош?
аз: моля те, млъкни и не се излагай
майка:Абе, мама, ти си като един Американец станал прост, Европейска класика не знаеш
Не точно бисер, но доста подходящо предвид случващото се :D
минавам покрай спалнята и от телевизора се чува: свещените крави
подавам си главата и питам какви свещени крави?
мамa: тия дето ги избраха днес
Purple.Smile
05-12-2013, 21:47
Прабаба ми вижда,че седя на лаптопа и ме пита :
-Какво правиш
-Гледам филм
-Ааа значи и филми може да се гледа на лам топа....Хубаво нещо е сигурно.
mira va4eba
05-29-2013, 11:58
моята майка постоянно ми казва някой и друг бисер и после си умира от смях поне до края на деня
marin4itu
05-30-2013, 10:51
С дядо и баба си стойм в тяхната стая и гледаме телевизия , те на леглото си седнали ,а аз отстрани. Изведнъж дядо ми ( то си личеше че е той) супер яко се изрязва. И някакъв такъв изненадан бута баба ми
-Джованке , не те ли е срам бе? - а баба ми се фейспалмва и почва да се хили и вика -
-Бооооже...доживях мен да ме обвиняваш ,че пърдя!
Поминалата Коледа пак при баба и дядо . Бяхме цялото семейство и нали майка и баба отиват да купуват подаръци. На другия ден всички си ги отварят и баба изважда от торбичката едно боди изненадана и почва да си го оглежда и вика
-Ей , много хубаво , браво!
И аз си мисля че мама го е купила, но ...Майка в тоя момент ме побутва и вика
-Тва баба ти сама си го купи и си го опакова после...
Е помлях се тогава.
Пак баба ...
Гледам си яз в хола Адвенчър тайм и баба влиза да вземе нещо , поглежда ме и вика
-Още ли го гледаш тоя КАРТУН НИКТУАР?
У нас...
-Йоана.
-Да?
-ЙОАНА?!
-дААА?
Майка влиза в стаята...
-Абе ти на глуха ли се правиш?От пет минути т моля да дойдеш!...
Та , баща ми си говори на сън (аз също де , ама чак като неговите бисери не мога да изкарам)...Стоим си ние с мама и кака и гледаме филм в хола , а баща ми спи. Изведнъж става , взима на майка чантата и почва да рови вътре..
-Къде е?!Къде сте ми го загубили?
-Кое бе Джони? (мама)
-Кво търсиш бе тате? (аз)
-Тате , кво има? (кака)
Вече силно паникьосан..
-Не ме лъжете , къде ми е патенцето?!..
-Какво патенце бе?
-Грозното патенце , къде е?!..Искам си патенцето!
-Добре тате , утре ще го потърсим (кака)!
-Добре ... и си ляга обратно , а ние се разцепваме от смях...
Е разби ме! Особено с патенцето :D
Преди време майка ми дошла в нашата стая и легнала да гледа телевизия. Брат ми на неговото си легло, мама на моето, аз на компютъра. Става късно на мен ми се доспива и я ръчкам да ходи да си ляга в спалнята.
Мама: Остави ме да спя.
Аз: Е къде ще спя аз?
Мама: Взимай два стола и си лягай...
Много съм й се смяла :D На следващия ден не помнеше какво е говорила..
Една вечер пък, някъде 10 или 11 клас съм била, бяхме на купон с най-добрата ми приятелка и уговорката беше да се приберем двете вкъщи. Влизаме в стаята, където спи брат ми, но сме леко пийнали и колкото и да се мъчим, не можем да пазим тишина. По едно време брат ми се надига и казва "В кой час сте?" и пак ляга. :D
innuendo
06-06-2013, 15:22
Те и моите.... Бях на гости при едни авери в Шумен.
Ставам конспиративно в пет, вземам каквито пари имам, измъквам се като Техеранския крадец от нас по терлички и после в седем на Катедралата (аз съм от Варна Таун) се събираме и отпрашваме с мръсна газ по магистралата по посока най-шумния град в България (те иначе защо ще го кръстят Шумен, я??).
Цял ден до 100 часа през нощта яху-иху в Дивдядово, а после, в три и половина се прибирам у нас и майка ми ми отваря с думите:
"Тиии, къде беши? Що ни съ убади?"
"В Шумен бях на купон." - отговарям аз на дъртата вещица.
"Ъ, нчи кой тъ викъ там па теби?" - ми изръси тя.
Аз съответно се изнесох в стаята си и съм се хилил до зори като ненормален.... :D
Един път си бях купил един старичък телефон - нокийка, с бутони и сензорен навигатор за музикалния плейър. И го давам на едно аверче да види каква музика съм качил и той почва да гали и чука екрана (който не е сензорен). И така пет минути. Аз вече ще се насера от смях. Аверчето ми ме пита: "Кво ми се хилиш?" и след малко: "Сензора ти не бачка, хич не е за смях работата!". Аз още повече се хиля, вече въздух не мога да си поема от смях. И той вижда телефона, че е слайдер и казва: "Бахмааму, ко измислили хората, ский!".
Там вече не издържах и легнах да се хиля насред улицата.
innuendo
06-08-2013, 14:23
Пролог:
Нощес пък едни комшии, цигани... Надули от пет следобед яко Азис и онази аномалия яко квичи....
Действие 1:
Майка ми иска да си ляга - часът е към 11 вечерта. Звъни на полицията, че онези вдигат шум. Реакция - ниенте....
Действие 2:
С братлето правим някакви жалки опити да заспим (часът е 1 и половина)... Азис не спира да вие изпод нас.... Братлето тегли една сочна попръжня на албански, вдига скандал на дежурния в участъка къде се губят и какво правят, че онези отдолу си развяват байряка, а не се забавляват по по-тих начин.... На Шипке все спокойно....
Действие 3:
Явно вече поне 100-ина сигнала са ги залели от близки адреси до нашия. Часът е 2 и 10.
Идва патрулка, ние слизаме да видим как се въздава справедливост (благовидния предлог да отидем да зяпаме сеир).
Едната фуражка ще издъни блиндираната врата на циганята. Отваря някакъв турбо-пиян циганин и като вижда униформен насреща: "Добрутру, другарю покойник!"... Братлето ще се сцепи от смях....
Действие 4:
Изведнъж от апартамента излиза една страховита циганка - рошава, бясна, мръсна - цяла горила.... И крещи: "Ко са смейш ва, мангал! Ти ли ва, дето пускаш разни Лейдита, Гаргита и Хайрянита!!!" и псува на копанарски..... Братлето още повече се хили, вече ще се прекатури по стъпалата.... И онази идва пак от апартамента, носейки една точилка за баници. Погва го.... Псува го...
Аз зад гърба й се сцепвам от смях.....
Онази маймуна след това мене погна....
Накрая братлето отнякъде викна кола на Изтрезвителя и въпроса беше решен генерално поне за през нощта. Сега сутринта дойдоха от енергото и им изключиха тока за неплатени сметки....
Луда вечер!!
Ще помпя баща ти с кур колан, докато той прави римминг на брат ти.
innuendo
06-09-2013, 12:15
Ще помпя баща ти с кур колан, докато той прави римминг на брат ти.
Добре бе, брат... Как да я нарека - може би «Представител на женската част на привнесеното през 16-ти век коренно индийско население на кастата Пара от долината Циган»? Или как? Дай ми смислено предложение, ще се радвам да го използвам.
DisappointedDreamer
06-21-2013, 16:00
Майка прави яйца на очи и е сложила котлона на 6 и олиото пръска и квичи, и майка му говори:
"Е, не, де! Спри се, недей!"
DisappointedDreamer
06-23-2013, 09:44
Лакира ме cе c майка и cме извадили вcички лакове, които имаме. Баща ми минава покрай наc, вижда камарата лакове, и изцепва:
"Ехее, c тез лакова цял щанд на женcкия пазар можем да отворим"
:Д
DisappointedDreamer
06-23-2013, 14:24
Показвам на майка абитуриенти от тази година и баща ми идва при нас и:
Майка - мале като циганки са се облякли всичките!
Баща ми - за тебе циганки, за родителите си - Анджелина Джоли
Прибира се брат ми от Живей Активно и разказва:
- И гледаш едни бабички на по 60 и кусур години и нахлузили тениските и се бутат за шапки; и все едно гледаш Бързи и яростни
BlackWings
06-24-2013, 16:06
Снимам се с баба с камерата на телефона.
Тя: - Направи две снимки , за да може после едната да ми я пратиш!
Милата ми тя :)
JusttMee_16
06-26-2013, 12:10
Веднъжс мама отиваме в Кауфланд. Взимаме празна количка и влизаме. Мама си преговаря списъка с покупките.
- А пиле? Нали щяхме да взимаме? - попитах аз
- Еми нали вече взех!?
- Маме, количката е празна! :D
JusttMee_16
06-27-2013, 07:22
Mama mi kazva da otida do magazina i sl. 2 min. me pita kude sum, shtot trqbva da ycha
malkasladka
06-27-2013, 15:58
Мама се §уди пред един паркинг: да слезна нагоре или да се ка§а надолу?
Мама обяснява на тати къде да паркира: Завий натам, после натака и ей там ще спреш!
Madlenita
06-28-2013, 19:43
Наще си пускат филм на компа и брат ми "Чакай да чуя дали има субтитри!"
strawberry88
06-28-2013, 20:30
Снимам се с баба с камерата на телефона.
Тя: - Направи две снимки , за да може после едната да ми я пратиш!
Милата ми тя :)
Oo, колко сладко. <3 :)
с майка и татко бяхме във Варна и на един светофар баща ми се чуди накъде да тръгне понеже не знае пътя и майка му вика "ЗАВИЙ НАПРАВО" :lol:
evilgirl95
07-01-2013, 11:24
Отивам аз на гости при баба.. и вуйна и вуйчо също бяха там.. вуйна отиде до магазина и си забрави телефона.. и баба реши да и звънне да и каже да купи мляко от магазина, че забравила.. и звъни тя на вуйна ми, обаче телефона и нали остана вкъщи и се чува как звъни.. баба ми го вижда и вика "А някой звъни на вуйна ти".. вдига телефона на вуйна, като държи нейния си телефон на другото ухо.. И почва адското "Алоо, алоо, алооо Миме чуваш ли ме.. чакай, че някой те търси по телефона".. И аз и викам "Абе бабо говориш си сама".. а тя ми се скара "Тихо бе не виждаш ли, че говоря по телефона"
NikafNqkaf
07-01-2013, 11:38
Ожесточен спор вкъщи с майка ми. Викове, истерии и всичко както си му е реда. И по едно време покрай ухото ми прозвънтява едно " МАЙКА ТИ СТАРА, ТЪПАК СМОТАН ", изказано от майка ми ест. Само дето се повтаря твърде често и то в различни версии. Например: Аз: "ДА ВЕ, БИВА ТЕ С МИСЛЕНЕТО, БРАВО, ШЕ БЪРКАМ В КОФАТА." Тя: "Ше бръкнеш в на майка ти п****та, ако трябва!". Всеки път изпадам в неудържим смях и почти се удавям. Забавно е.
И не, не съм осиновен. :D
П.П: Баща ми към майка ми: "Къде си ги оставила тия обувки?", майка ми: "Уф. Кво ми задаваш тъпи въпроси. Ей ги, там са. (Без даже да посочи с пръст, баща ми я гледа тъпо.). Е? Кво ме гледаш се едно за първи път ме виждаш? В хола, зад онова съм ги сложила в оная кутия."
DisappointedDreamer
07-02-2013, 18:33
Майка разправя как някакъв в автобуса и намигвал и като слизал и рекъл:
"Утре в същия автобус ли ще си разменим телефоните?"
:lol: :lol: При което майка му показала среден пръст.
Не е родителски, но цял ден се смея на това...
Пътуваме днес в колата с двете ми малки племенички (и двете под 13год.)
Едната: - Не ме хапи!
Другата: - Не те хапя, само те облизах!
:D:D
А пък по-късно, когато майка им от предната седалка вече се е изнервила:
Тя: - Ако не млъкнете и двете, ще има бой.
Една от тях: - Не можеш да ни стигнеш от предната седалка.
Тя: - Ще ви замерям с кренвирши. (връщахме се от пазар)
Веднъж с баба гледаме телевизия и тя пусна без да иска "Планета" и вика: "Тия курвенца какво са си изкарали изкуствените цомби на вънка. :D
А един път дядо беше попаднал на някой от порно каналите и май се беше загледал и баба влиза в стаята и се изцепи: Ах ти дърт перверзник какво гледаш? А той: Нищо просто сменям програмите и дистанционното ми заяде. :D :D
Една вечер пък с баба стояхме до много късно и си говорехме някъде към 2.00 беше сигурно и само се чува от леглото едно "циу", и жената като почна да се хили и ми казва: "Виж аз пърдя като контрабас и нищо не се усеща, а дядо ти пърди като пуска едно "циу" на тънката струна на цигулката и омирисва цялата къща". И след това и двете почнахме да се смеем като психопатки и дядо само се събуди и ни каза: "Ненормалници". :razz: :razz: :razz:
Mickey G.
07-09-2013, 16:09
Майка ми доста бисерчета е ръсила ама сега само за един се сещам..
Както си седим на масата, изведнъж мама реши да почне уж 'случаен' разговор .. ::
Мамавището:
- Ам, ти оправи ли си стаята?
Ле ме :
- Уф не..
Маман :
- БЪРЗО ЗАМИНАВАЙ В БАНЯТА ДА СИ ОПРАВИШ ЛЕГЛОТО!!
xD xD xD xD
Мамето е много щура :D
XTREMEFREERIDE
07-11-2013, 17:28
И до днес се хиля като идиот на т'ва нещо:
Мама: Да видиш ти ся, нали имахме едни наематели гърци и ми тропат една вечер на вратата да ни поканят с баща ти да пием по една ракия долу, в заведението, ама него го нямаше и аз им казах, че съм си самичка, та...не пихме ракия.
Аз: Добре бе, маме, на какъв език си говорихте?
Мама: Е, че на какъв, на английски. Той нещо ми обясни, аз го разбрах за ракията веднага. Ама нали баща ти го нямаше, та му викам на човека "I'm single".
:cool:
Мама: Да видиш ти ся, нали имахме едни наематели гърци и ми тропат една вечер на вратата да ни поканят с баща ти да пием по една ракия долу, в заведението, ама него го нямаше и аз им казах, че съм си самичка, та...не пихме ракия.
Мама: Е, че на какъв, на английски. Той нещо ми обясни, аз го разбрах за ракията веднага. Ама нали баща ти го нямаше, та му викам на човека "I'm single".
хахахахах тва беше добро ;д
Майка ми направо ме уби един път ;д Кара ми се нещо и вика "Гледай ме като ти говоря, момиче!" и аз естествено я поглеждам, и след 2 сек. "Какво само ме гледаш, бе?" бях направо като DAFUQ? ......... ;ддд
xXxAngerfisTxXx
07-15-2013, 18:07
не е смешно ама е много дразнещо
като ходя някъде с колата и майка ми секи път
-взе ли книжката - да
-документите на колата - да
-ключовете - не тамън щях ги забрая... ЕСТЕ че ги зех
strawberry88
07-17-2013, 12:31
Майка ми направо ме уби един път ;д Кара ми се нещо и вика "Гледай ме като ти говоря, момиче!" и аз естествено я поглеждам, и след 2 сек. "Какво само ме гледаш, бе?" бях направо като DAFUQ? ......... ;ддд
И при нас е така. :D Баща ми също като ми се кара за нещо и аз казвам ''добре'' , а той: ''не ми казвай добре!''
anonymous708973
07-17-2013, 19:44
E, не!
rositzza
07-17-2013, 21:39
Седим тримата гледаме някакъв филм ест реклами на всеки 10 мин
(дават реклама за превръзки)
Баща ми: Ама тея нормални ли са ? Коя уважаваща себе си жена ще сложи бял панталон докато е в цикъл
Майка: Ааа, те тея са ежедневни бе..
Бащата (избухва): Рекламите са.. ъъ... ъ... ежедневни
Майка-Забранявам ти да излизаш цял ден, задето счупи....
2 minutes later
Ще отидеш ли до магазина за хляб?
rositzza
07-20-2013, 16:44
Бащата: Еййй баси тънкия лап-топ :O (в същия момент по телевизията дават огромна палитра сенки )
Няколко секунди по-късно се усеща
ааа... то т'ва са женски боички
...Rammstein...
07-25-2013, 12:39
Аз: Звъни ти телефона
мама: Моя ли?
аз: звъниш
мама: аз ли?
аз: ДА ТИ
Може да не изглежда смешно, но аз цяла вечер се смях, особено като се има в предвид, че бяхме в една стая на около 2м една от друга :D
nikoleta.dobrewa
07-30-2013, 08:33
ами супер много са обаче някой са ужасно готини ''кога смяташ да почистиш'',''харесва ли ти така стаята'',''аз мога да ти купувам пък аз един път като те помоля за нещо ти не можеш'' :Д:Д:Д:Д:ДД::::
Schliwobeatz
07-30-2013, 13:11
"Момченце, плъзгаш се по наклонената плоскост!"
"Момченце, играеш си със съдбата си"
Аз: Излизам с класа ми. Ще ходим на Витоша.
Майка ми: Имаш ли презервативи?
Аз: Отиваме да гледаме филм у А. с хората от класа.
Майка ми: Имаш ли презервативи?
"Бе вие какво толкова често се събирате толкова хора от тоя клас? Групов секс ли правите?"
"При вас тези родителски срещи един път на 2 години ли ги правят?"
"Само аз ли не съм пушила трева от всички?"
И т.н. и т.н.
Баща ми, гледайки реклама за превръзки: Ебаси веселите жени в тия реклами..да те хване яд, че нямаш цикъл!
anonymous708973
07-31-2013, 14:38
Баща ми, гледайки реклама за превръзки: Ебаси веселите жени в тия реклами..да те хване яд, че нямаш цикъл!
ПХАХАХАХА :Д
Майка ме разпитва за работа:
–И кво прави днес, Чочи?
-Абе, мани се, направих един бъг.
-Е, един-един, утре ще направиш още.
Преди няколко дни:
–Тебе сега кой ти е най-добър приятел?
-Мамо, слушай сега една история. Един приятел си е написал първата научна статия, а пък нали е още втори курс. И е супер голямо постижение, звъни на майка си да се похвали и вика "мамо, мамо, така и така, написах първият си труд, много напредвам, професорите ме похвалиха, направо не мога да повярвам" и тя му отговаря "добре, браво Вики. А за вечеря картофи ще ядеш ли?"
-...Аз не виждам нищо смешно.
-Е... ох зарежи.
-На тебе ориз за вечеря?
-........
evilgirl95
07-31-2013, 22:56
–И кво прави днес, Чочи?
:Д:Д:Д:Д:Д Още се смея ..
anna.vladi.98
08-02-2013, 14:36
Ние (аз и майка ми) сме в село Макоцево и тя вижда един кон и от опашката му пада един косъм и тя казва:
-Яяяя, кон от косъм
спуках се от смях :D :D :D
А ето още един.
Един ден аз й говоря нещо и по едно време тя казва:
-Може ли да млъкнеш?
Млъкнах и след малко тя ми казва
-Що не говориш? :D :D
У нас тея ги има много. :)
BVBnoname
08-02-2013, 17:21
Един път бях счупила прозореца и майка ми вика:
- Наказана си!
- Говориш си на стените.
- Ако продължаваш да ми се звериш и рушиш ще си наказана до живот в стая без стени.
Баща ми:
-От тия цигари мога да родя без да съм заченал.
martin97
08-03-2013, 11:19
Баща ми:
-Мартине,ти ако тръгнеш да правиш групов секс ще те забравят някъде е...
Баща ми:
-Мартине,ти ако тръгнеш да правиш групов секс ще те забравят някъде е...
–И кво прави днес, Чочи?
УБИВАТЕ МЕ,БЕ!
-Мамо, слушай сега една история. Един приятел си е написал първата научна статия, а пък нали е още втори курс. И е супер голямо постижение, звъни на майка си да се похвали и вика "мамо, мамо, така и така, написах първият си труд, много напредвам, професорите ме похвалиха, направо не мога да повярвам" и тя му отговаря "добре, браво Вики. А за вечеря картофи ще ядеш ли?"
-...Аз не виждам нищо смешно.
-Е... ох зарежи.
-На тебе ориз за вечеря?
-........
Същата си я имам вкъщи!
Мама: Дай ми химикала да се обадя!
Охх вкъщи има много бисери, но не мога сега да се сетя.Баща ми все пее на развален англииски, който звучи така "Вез а нов юююю уаааа чу миии" и като и запее после ме пита сещам ли се коя е тая песен ,че я чул по радиото и не знае кой я пее. Баба ми посреднощ проверява дядо ми дали е жив като спре да хърка като го пипа нежно по челото.В тишината и мрака се чува "Жив съм,да ти се нема...."
PeaceOfMe
08-14-2013, 07:33
Мама гледа реклама на Wash&Go и ми казва:
-Следващия път трябва да вземеш от тоя новия шампоан Лош и гол, бил хубав. :D
Мама гледа реклама на Wash&Go и ми казва:
-Следващия път трябва да вземеш от тоя новия шампоан Лош и гол, бил хубав. :D
Седя си в моята стая и по едно време майка ми звъни на телефона ( а пък е в другата стая ) и ми казва да си донеса чашата ;д
-xaxafuckyou
08-16-2013, 11:35
С мама един път си говорим и тя каза:
-Какво хубаво дете беше преди...
Аз:
-Всичко с времето се разваля!
Мама:
-Ти да не си картоф ма? :D
...Rammstein...
08-26-2013, 09:27
Пътуваме в колата:
мама: оф, скучно ми е! Няма ли някаква музика? Чалга нещо?
аз: O_O (как изобщо можа да го кажеш?)
тати: А ти искаш ли да слезеш и с чалга походка да продължиш към морето?
тати: Дай да те снимам
мама: не ме снимай
тати: Щрак!
мама: не ме снимай!
тати: Щрак! Щрак!
мама: НЕ МЕ СНИМАЙ!!
тати: Щрак!
мама: Ъ..ъ..РАЗВОД!! :@
тати: Е хайде де!
мама: ТИ САМО ТОВА И ЧАКАШ, НАЛИ :@
тати: Готова ли си?
мама: е чакай де, не съм се гримирала
тати: Е ние ще ходим до селото :O
мама:няма нищо
тати: аз не знаех, че Maybelline имат серия Village
Преди две години, отново пътуваме към морето..:
тати: навигатор(мама), дай картата
тати: Навигатор, казвай на къде да карам
след около час:
тати: навигатор..
братовчедка ми: Вуйчо,защо само викаш на вуйна алигатор? Мислех,че и казваш така само когато сме на морето?
DisappointedDreamer
08-26-2013, 16:42
братя днеs - "аз хареsвам КЪСИ момичета"
8-) 8-) 8-)
Майка ми непрекъснато пее песента от рекламата за Лидъла (http://vbox7.com/play:31cd53adda) ама няма представа какво пеят там и пее нещо като: Айц манайц...
И разговора ни после:
-Мамо, не се пее Айц Манайц...
-Точно така си се пее.
-Добре, според теб какво означава?
-Ми нещо хубаво значи.
-*facepalm*
Леля ми е студентка и ми е дала да и правя план конспект по административно право.
Баща ми:
-Ти ще завършиш университет преди да си почнала гимназия.
-Значи и ще се оженя по-рано.
-Вай сакън, не! Няма да се жениш преди 30!
Бяхме с баба на море. Аз режа домати. Баба:
-Нарежи ги и после ще сгънеш дрехите.
-Няма да ги сгъвам.
-Ще ги сгъваш, само ще сгъваш дрехи като се ожениш.
-Ам аз няма да се женя още, не съм завършила.
-Я сам ти харесала един момък от Маврудово, малко е черен, ама карай ся.
-WTF?
OpaSnata_LaDyyy
08-28-2013, 11:57
Оня ден с най-добрата ми приятелка си играехме с котлоните и се правехме че готвим и мама като влезна вика
-Не мамка ви деба махайте се от там.
nansi__00
08-28-2013, 12:04
Оня ден с най-добрата ми приятелка си играехме с котлоните и се правехме че готвим и мама като влезна вика
-Не мамка ви деба махайте се от там.
хахаха тва стана и с мойта най добра приятелка
случайно да не се казваш Милица :D :D
OpaSnata_LaDyyy
08-28-2013, 12:19
хахаха тва стана и с мойта най добра приятелка
случайно да не се казваш Милица :D :D
хахахахаха да ти коя си
nansi__00
08-28-2013, 12:21
хахахахаха да ти коя си
мили <3