View Full Version : Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
vesito13
05-21-2009, 16:28
Хора , не се оплаквайте от учителите си . Аз миналата година през какъв ад минах ... Тест , 50 въпроса , 49 верни и само един , който беше да сложим запетайките , аз слагам 6 , те са 7 ... И имах 5 :o А другия клас имаше над 6-7 6-ци . Момичета , които с нищо не са по-добри от мен , и всяка олимпиада и изпитите го доказаха , но те имаха по-високи оценки . Миналата година по този български , толкова съм се мъчила . Учех и учех , и пак учех , за да и покажа , че знам , но все имах някъде и 5 . Накрая на годината обаче , тя нямаше избор трябваше да ми пише 6 за годината, оценките ми бяха такива, ако не друго . Първа от цялото училище си взех бележника , защото бях с най-висок успех , но няма да забравя как тя ме мъчи цяла година :?
vesito13
05-21-2009, 16:31
И сега се сетих нещо , като решавах матурите за 12 клас по математика пак имаше подобна задача и не се сетих как се решава , това така и не го разбрах .
Та тая задача от изпита по математика от миналата година : На конкурс по математика е даден тест от 30 задачи, като за правилен отговор на всяка задача се присъждат 4 точки, за грешен отговор се отнема 1 точка, а за задача без посочен отговор се присъждат 0 точки. При какъв най-малък брой участници в конкурса поне двама от тях ще бъдат оценени с равен брой точки?
Е някой , ако ми обясни как се решава точно , ще го разцелувам :)
Да, ако някой може да обясни как се решава, че я гледах в миналия тест, ане можах да я реша.
john95, може ли да обясниш тази задача, която беше писал нещо за нея, ама не онова дългото, че от него нищо не схващам, ами това, което беше написал втория пост- че се събират най-малкото и най-голямото, защото нещо не разбрах каква е връзката с решението на задачата... :?
faststep
05-21-2009, 16:52
И сега се сетих нещо , като решавах матурите за 12 клас по математика пак имаше подобна задача и не се сетих как се решава , това така и не го разбрах .
Та тая задача от изпита по математика от миналата година : На конкурс по математика е даден тест от 30 задачи, като за правилен отговор на всяка задача се присъждат 4 точки, за грешен отговор се отнема 1 точка, а за задача без посочен отговор се присъждат 0 точки. При какъв най-малък брой участници в конкурса поне двама от тях ще бъдат оценени с равен брой точки?
Е някой , ако ми обясни как се решава точно , ще го разцелувам :)
Това госпожата ни го обясняваше един път, но аз така и не го схванах. :-o Но все пак, ето ти решението, предложено от авторите на теста(бтв на него изкарах 85 точки :D ).
http://i286.photobucket.com/albums/ll91/wizard_59/2743e5a9.jpg
30 задачи
Правилен отговор - 4 т
Грешен - 1т
Без отг-0т
Макс-120
Минимум - -30
Гледаме колко резлични резултати имаме
I сл
29 верни -116 точки
1 въпрос - -1т или 0т /115,116- може/
=> 117,118,119 не могат да се получат
II сл
28 верни - 112 точки
2 въпроса- -2т или -1т , или 0т /110,111,112 може/
=> 113,114 не могат да се получат
III сл
27 верни - 108
3 въпроса- -3т или -2т или -1т или 0т /105,106,107,108 може/
=> 109т не може
IIII сл
26 верни - 104т
4 въпроса - -4 или -3т или -2т или -1т или 0т /100,101,102,103,104 може/
V сл
25 верни - 100т
5 въпроса - -5 или -4 или -3т или -2т или -1т или 0т
=> всички от 0 до 100 може
=>от 0 до 120 6 резултата не може да се получат
=> от 0 до 120 имаме 115 резултата без повтаряне
от -1 до -30 имаме 30 резултата
=> 115+30=145
=> 146 - повтаря се реузлтат
не е само john95 тука 8-) :D
И ВСЕ ПАК НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ ДАЛИ ОЦЕНКИТЕ ПО ДРУГИ ПРЕДМЕТИ КАТО ГЕОГРАФИЯ И ХИМИЯ НАПРИМЕР ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ?
за другите задачи от рода има "12 бонбона в купа бля бля бля"
решението е следното
Например имаме 13 бонбона в купа и две деца.Всяко дете може да взима 1,2 или 3 бонбона.Колко бонбона трябва да вземе първото дете за да вземе последния бонбон.
Решение:
1+3=4
13/4=3 и остатък 1
=> първото дете взима един бонбон и после само допълва до 4 :)
тцттц никви благодарности :razz:
AnIcHkAtA
05-21-2009, 17:12
И ВСЕ ПАК НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ ДАЛИ ОЦЕНКИТЕ ПО ДРУГИ ПРЕДМЕТИ КАТО ГЕОГРАФИЯ И ХИМИЯ НАПРИМЕР ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ?
Зависи от училището, което искаш. :D
webprng, БЛАГОДАРЯ :D
Зависи от училището, което искаш. :D
webprng, БЛАГОДАРЯ :D
Ще спа спокойно :-D
Спококойно, аз ти благодаря много. Този тип задачи ми се струваха невъзможни да ги разбера, а то имало супер лесен начин.
Ще използвам пак тук да питам за още някои задачи, надявам се, че нямате нещо против.
1:В един сандък са размесени ябълки от 3 сорта. Най-малко колко ябълки трябва да се извадят, че със сигурност между тях да има поне четири ябълки от един сорт?
Отговорът е 10, обаче не разбирам как се намира, при положение, че дори не знаем колко ябълки има в сандъка.
2.От 160 ml соле нразтвор с концентрация 15,5 % изпарили 60 ml вода. Намере процентната концентрация на получения р-р.
Отг:24,8%
3. Две деца играят на следната огра: От тесте с 32 карти един след друг за един ход те теглят 1,2 или 3 карти. Печели този, който изтегли последната карта. Колко карти трябва да изтегли първия играч при първия си ход, за да си исигури възможност за победата?
Отг: при правилна игра 2 игра печели винага.
Тук я реших, както вие казахте:
1+2+3
1+3=4
32:4=8
И не се получава остатък.... В такъв случай, когато няма остатък ли се смята, че вторият печели винаги?
Ако има някой навит да ги обясни, ще съм много благодарна. На урок съм чак другата седмица, а искам да им знам решенията, че тези дни да реша някои тестове...
Спококойно, аз ти благодаря много. Този тип задачи ми се струваха невъзможни да ги разбера, а то имало супер лесен начин.
Ще използвам пак тук да питам за още някои задачи, надявам се, че нямате нещо против.
1:В един сандък са размесени ябълки от 3 сорта. Най-малко колко ябълки трябва да се извадят, че със сигурност между тях да има поне четири ябълки от един сорт?
Отговорът е 10, обаче не разбирам как се намира, при положение, че дори не знаем колко ябълки има в сандъка.
2.От 160 ml соле нразтвор с концентрация 15,5 % изпарили 60 ml вода. Намере процентната концентрация на получения р-р.
3. Две деца играят на следната огра: От тесте с 32 карти един след друг за един ход те теглят 1,2 или 3 карти. Печели този, който изтегли последната карта. Колко карти трябва да изтегли първия играч при първия си ход, за да си исигури възможност за победата?
1+2+3
1+3=4
И не се получава остатък.... В такъв случай, когато няма остатък ли се смята, че вторият печели винаги?
Ако има някой навит да ги обясни, ще съм много благодарна. На урок съм чак другата седмица, а искам да им знам решенията, че тези дни да реша някои тестове...
1. задача
вадиш по 3 ябълки от всеки сорт и като извадиш десетата си сигурен че тя е четвърта от някой сорт
3 задача си е така
2 задача е с таблици по късно ако седне ще я напиша :)
faststep
05-21-2009, 18:34
1+2+3
1+3=4
3.За да се изтегли Х(първият или вторият)последната карта, трябва за него да останат най-много 3 карти, ако са 4, колкото и да изтегли, другият ще бие.Така, който остави на противника си 4 карти,при правилна игра не може да загуби. За да остави Х на опонента си 4 карти, трябва да има 8 и колкото и да вземе противника, да допълни до заветната четворка. И така числата, до които трябва да се допълва, се повтарят през 4.=>Х трябва да допълни до 28. Това винаги е възможно, ако Х е втори.
Да, Полски тръмбеж е в България :D
Външният ъгъл при върха A на ▲АВС е 105°.Симетралата на страната ВС пресича страната АС в точка М и ъгъл АВМ=ъгъл АСВ.Намерете големината на ъгълАВС
В успоредника АВСD АВ=15см, а ВС=5см.Ъглополовящата на ъгъл А пресича СD в точка N, a ъглополовящата на ъгъл D пресича АВ в точка М.Намерете периметъра на четириъгълника MBCN
Задачите от класното ми.Две от тях по-точно
Външният ъгъл при върха A на ▲АВС е 105°.Симетралата на страната ВС пресича страната АС в точка М и ъгъл АВМ=ъгъл АСВ.Намерете големината на ъгълАВС
В успоредника АВСD АВ=15см, а ВС=5см.Ъглополовящата на ъгъл А пресича СD в точка N, a ъглополовящата на ъгъл D пресича АВ в точка М.Намерете периметъра на четириъгълника MBCN
на първата ъгъл В се получава 70 градуса.
на втората отговорът е Р=30 см.
(=
на ум ги пресметнах, де, не съм 100% сигурна.
а иначе задачите с картите и бонбоните...уф, измъчила съм се на такива, колкото искаш :Р
1=Първо си правиш чертеж... Ъгъл АВМ=ъгъл АСВ=х. Ъгъл А=180-105=75 градуса. Симетралата на Вс я дели на две равни отсечки-ВО и Ос и образува два прави ъгъла- ъгъл ВОМ и ъгъл СОМ. Разглеждаш триъгълник МОВ и триъгълник СОМ-Мо-обща, ВО=СО, ъгъл ВОМ=ъгъл СОМ. От това следав, че са еднакви, а от еднаквостта- че ъгъл ОВМ=ъгъл ОСМ=х(в началото означих ъгъл С с х)= ОВМ=ъгъл ОСМ, то ъгъл АСВ=ъгъл АВМ откъдето следва, че и ъгъл МВО=ъгъл МВА=х, откъдето следва, че ВМ-ъглополовяща. Става, че за триъгълник АВС ъгъл В=2х, ъгъл С=х, ъгъл А=75 градуса. А+В+С=180. 2х+х+75=180 3х.105, х=105:3=35 гръдуса. Ъгъл АВС=х=35 градуса.
2. е пиша на латиница, че да не сменям постоянно езика за ъглите ,съжалявам. Ugyl BAN=ugyl BAD=x. Ugyl MDA=MDN=y= Ab usporedna na Dc prese4ana s DM i ottova sledva 4e AMD=MDN=y(kato krystni ugli). Izliza 4e ugul AMD=ugul MDA=y otkude sledva 4e triugulnik DAM ravnobedred otkudeto sledva 4e AM=DA=5 sm. MB=Ab-Am=15-5=10 sm. AB usporedna na DC presi4a se s An i sledva 4e ugul MAN=ugul AND(krustni)=x. Ottova sledva 4e triugulnik AND ravnobedren otkudeto sledva 4e DA=Dn=5 sm.NC=DC-DN=15-5=10 sm. DC usporedno na AB prese4ana s DM otkudeto sledva 4e udul MDA=ugul AMN=y (krustni) ottova sledva 4e triugulnik MDN ravnobedren otkdueto sledva 4e DN=Nm=5 sm. Obikolkata(P) na mBCN=MB+BC+CN+NM=10+5+10+5=20 sm.
на първата ъгъл В се получава 70 градуса.
на втората отговорът е Р=30 см.
(=
на ум ги пресметнах, де, не съм 100% сигурна.
а иначе задачите с картите и бонбоните...уф, измъчила съм се на такива, колкото искаш :Р
А з получих друго...
AnIcHkAtA
05-21-2009, 20:20
Първата не е така.ъгъл АВМ=35 градуса, а АВС=2.35=70
На втората е 30, грешката e елементарна :D .
да (=
бтв, ходили ли сте на пробни изпити по математика някъде и колко пъти? защото аз досега съм била два пъти на математика и се чудя дали е достатъчно, тъй като вторият пробен беше доста отдавна, януари май че.
AnIcHkAtA
05-21-2009, 20:29
да (=
бтв, ходили ли сте на пробни изпити по математика някъде и колко пъти? защото аз досега съм била два пъти на математика и се чудя дали е достатъчно, тъй като вторият пробен беше доста отдавна, януари май че.
4-5 пъти.Оценките-от 3.84 до 5.35 :D
Tutmanik
05-21-2009, 20:29
Аз съм ходила само на 1 за сега.В края на месеца ще отида пак.Сетих се кога :-D
п.с пикс.. с една приятелка.. аз съм тази от дясно. http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/65/e8/651b5316_0040012347830_00_600.jpg
http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/65/e8/651b68d0_0040012159526_00_600.jpg
ето и скайп ,хора,плс изтеглете ме да напрайм 1 общ чат 7мокласници 8-)
еха, Аничке, имаш голям напредък, щом от 3 и нещо си на 5 и нещо, евалата (:
на първия имах 5,04, а на втория - 5,36.
мисля в края на месеца да отида на още един и се моля за оценка над 5,50. а най-големият ми резил беше на първия кръг на националното състезание по математика пред февруари - 69 точки :/
AnIcHkAtA
05-21-2009, 20:44
^ Аз имах 50 точки на това :D
задачите бяха отвратителни -.-
и имам ужасното чувство, че подобни ще се паднат и другия месец :/
TheNewReligion
05-21-2009, 20:50
Здравейте. Имам въпрос към тези, които ходят на уроци: учителите ви там казват ли ви дали тези, които ще проверяват изпитите, ще проверяват и листата, на които сме решавали задачите? , :-o Учителката от школата ми казва, че не проверяват, а тази от училище- обратното. :-o
Tutmanik
05-21-2009, 20:51
Не.Само отговорите гледат.Даже решенията май нямало да ги взимат.. така съм чувала :-o
Аничке,благодаря,за дето ме светна за ония тест,но ще го реша утре,че вече е късно.
доколкото знам, не се проверяват, но задължително се предават въпреки това.
е, лека нощ ви желая (:
AnIcHkAtA
05-21-2009, 20:55
И аз мисля, че се предават за рециклиране.
Тутманиче, викай ми Аня :D .Останалите също :) .Благодаря.
Хайде лека и от мен :-)
TheNewReligion
05-21-2009, 22:09
Така си и знаех. :)
Аз на първия на който се явих по математика имах 82 точки - което ще да е към 5.30...
Имал съм и 97 точки - имал съм и 63...
На националното - 1 ви кръг имах 80 и смятах че мога повече...
По Бел имах 77 на първия после резултатите ми варираха между 70 - 80 (Над 80 рядко... само ако някой ми е помагал за тези които ме затрудняват (тоест 7,8 въпроса x 2т. = 16 точки.....)
А иначе аз на тоя по БЕЛ националния бях за резил - 69 точки... :D
vesito13
05-22-2009, 05:26
webprng , попринцип благодаря , че се мъчи да обясняваш , ама аз продължавам нищо да не схващам и да си знам моето . Като препишат всичко един от друг и двама стигат за да имат еднакъв резултат . Хич не е невъзможно :o
kamikadze33
05-22-2009, 07:30
Аз съм ходила само на 1 за сега.В края на месеца ще отида пак.Сетих се кога :-D
п.с пикс.. с една приятелка.. аз съм тази от дясно. http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/65/e8/651b5316_0040012347830_00_600.jpg
http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/65/e8/651b68d0_0040012159526_00_600.jpg
ето и скайп ,хора,плс изтеглете ме да напрайм 1 общ чат 7мокласници 8-)
И един осмокласник, че ми е интересно! :) 8-) [/b]
Millen4ety
05-22-2009, 07:44
Аз съм доволна от оценките си по математика - 5.25, 5.46, 5.39, обаче българският ме плаши :-# Леле, спекох се... Преди се чудех какви са тези нерви около изпитите, ама сега разбрах :D Вчера, на рождения си ден, съм писала 8 стр голям формат съчинение разсъждение до 3 сутринта, за да ми оставят 6 за срока. :o Мамка му, мамка му, мамка му...
AnIcHkAtA
05-22-2009, 09:58
Здравейте!Днес е ползотворен ден за мен :D .По биология на контролно имам 6.5 на класно по математика, заради последната задача, но тя ми каза, че ще ми пише 6 за срока и годината.По география най-накрая се сети да ни оформя.Казах, че искам 6, а тя само поклати одобрително глава и каза, че ще ме изшпита в сряда.Имам и осма шестица по английски :D .Класната отива на екскурзия и 2 седмици нямаме класен, та не знам как ще се оправям с отсъствията.Дефакто трябва да съм редовна до 5 юни :D .Днес бяхме 10 човека в клас.Доста рано започна ваканцията за повечето :---) .Аз имам още едно изпитване по биология, едно по география и приключвам учебната година.. :grin:
Едит:Средният успех на класа ми се очертава да бъде над 5,60 :smt001
golfabitch
05-22-2009, 10:56
Днес откачената ми даскалка по бг ни даде тест с 50 въпроса като на изпита да го направим за 45 мин.Малко бях учил,но не ми се стори трудно.
dugallesuck
05-22-2009, 11:34
Днеска контроланат по БЕЛ - 16 от 20 точки - 5 и нещо. Най-добър от класа :)
мене пък днес ме оформиха по физика.
всъщност съм оформена по всички предмети, с изключение на математика и БЕЛ.
по БЕЛ трябва да ни върнат класните работи и да направим още 1-2 теста, а по математика остана едно контролно.
но в общи линии смятам, че ще съм сред седмокласниците, завършващи с пълно шест. (:
еха, не мога да повярвам, че остава само месец... кога беше септември, кога стана юни почти, оО
AnIcHkAtA
05-22-2009, 12:01
И на мен ми мина изключително бързо тази година.Сега едновременно нямам чувството, че е учебна година и имам чувството, че до изпитите има цяла вечност.Двете взаимно се изключват оксиморон в литературата, но не мога да въприема, че има още тоооолкова малко време.
faststep
05-22-2009, 13:20
Само аз ли не ходя на частни уроци? :-o
afterforever
05-22-2009, 13:23
Имаше много хора от моя випуск, които не бяха на часни уроци, но въпреки това успяха, а влизането при нас беше трудно... вече секи влиза. Така, че ако си се притеснила, недей.
Здравейте!Днес е ползотворен ден за мен :D .По биология на контролно имам 6.5 на класно по математика, заради последната задача, но тя ми каза, че ще ми пише 6 за срока и годината.По география най-накрая се сети да ни оформя.Казах, че искам 6, а тя само поклати одобрително глава и каза, че ще ме изшпита в сряда.Имам и осма шестица по английски :D .Класната отива на екскурзия и 2 седмици нямаме класен, та не знам как ще се оправям с отсъствията.Дефакто трябва да съм редовна до 5 юни :D .Днес бяхме 10 човека в клас.Доста рано започна ваканцията за повечето :---) .Аз имам още едно изпитване по биология, едно по география и приключвам учебната година.. :grin:
Едит:Средният успех на класа ми се очертава да бъде над 5,60 :smt001
:D А аз още по нищо не съм оформен... А успехът на класа ми сигурно ще е около 3.50/4.00 8-)
може ли да ми пуснете приемния тест по математика от 2008 :-D писах в google, но така и не намерих с отговорите и точките :? МНОГО ВИ МОЛЯ ,,
може ли да ми пуснете приемния тест по математика от 2008 :-D писах в google, но така и не намерих с отговорите и точките :? МНОГО ВИ МОЛЯ ,,
http://mon.bg/opencms/opencms/left_menu/7klas/ :)
Леле....До края на учебната година има толкова малко....Изпитите наближават...Имам чувството, че са утреее :X:X Ужас! Напълно тотално откачих! Втълпявам си какви ли не глупостиииии :o
Иначе и аз горе-долу вече съм оформена.И все пак колкото и да се старах тази година също да съм пълен отличник....Май няма да се получи.По биология съм оформена за 6, по география за 6, по БЕЛ за 6, по математика на класното имам 5 \заради последната задача, и аз\, но иначе имам голям шанс за 6 за годината...По физика 5 или 6...все още не знам, по химия 6, по история 6....Абе общо взето не съм мноооого зле, и все пак се психясвам от рано! :D
Хора не знам защо така полудявате.Ако сте за там,закъдето искате,ще влезнете.Ако не сте за там,няма.Аз така си го обеснявам 8-) Поздрав за Ани :-D http://www.vbox7.com/play:98d3424b
:razz: Разби ме! ....Но си напълно прав!! :razz: Master! :)
НТБГ
Автор:Слави "Дългия" "Спейса" :D
Търговската гимназия
нея Тръмп пази
Затвори тетрадките,
изключи калкулаторите!
Що ми трябва БНБ -
тук са финансистите…
Всичко е с гаранция -
чакат ни с лихвите!
:razz: :razz: :razz:
Неска ми е лигав ден
:-P
Оригинален текст : http://textove.com/text.php?song=9e392fdb
Ммм, aз съм оформена по всичко, в смисъл... имам достатъчно оценки, за да ме оформят.
Иначе се раздразних - отмениха ни екскурзията и сме ебати незадружния клас. Голям кеф.
YouCantStopMe
05-22-2009, 16:30
Някой беше споменал,че не ходи на частни уроци.
Мда.. и аз съм така.Не е задължително да ходиш на частни,ако си разбираш всичко.Но колкото и да си умен,в повечето случай се ходи за затвърдяване още повече на знанията.Цяла година сам/а си преценил/а,че нямаш нужда-ОК.Мислиш ли,че ще справиш?
Песента е върхът. 8) :lol:
По БЕЛ съм си оформена,по математика,дори и да имам 5 на класната.. пак ще ми остави 6.По география съм за 6,но ще правим едно контролно и не знам колко ще изкарам.Надявам се да си остана с оценката и мисля,че ще се и случи.По биология съм твърдо 6,физика,предполагам-6,история също.Проблем имам само с Английския език.Бях се разгневила в един мой дъъъълъг пост и сигурно знаете за какво става въпрос.Може и да не ми пише шестица,макар че си заслужавам-6 :-x .Но казвам,че няма да се ядосвам и ще си гледам по-важните неща.
Другият проблем е Химията - най-най-най ужастният за мен предмет. :o
Ако не ме изпитва повече ми се оформя 5.50,но ако ме вдигне ще се огелпя много ии сигурно ще замажа за 5.Пфу.. дано ми остави 6,дано.
Хора..Аз може и да не се включа в идеята за тестовете от Стандарт.Нямам нито с какво да ги сканирам,нито да ги снимам с хубав фотоапарат,телефон или каквото и да е.Моя има една шибана тъпа камера и това е.Няма да е честно вие да се мъчите да ги сканирате,пишете.. а аз наготово-решавам всяка седмица.
:?
dugallesuck
05-22-2009, 17:53
Радвам се, че момичета са ОФОРМЕНИ (.(.) :D :lol:
Утре съм на пробен по математика. Да стискате палци, а да се похваля днес правихме една обобщителна контролна по БЕЛ "По Жътва" "По Жицата" имам 16 верни от 20 - 5 и нещо и 25 май - най-много от целия клас. Това добре но както @GbSy моя клас са като нейния явно, но и госпожата не е по-доло ето за какво става въпрос: Гопсожата казва: От последната контролна работа колкото и изненадани да сме всички Тодор има най-висок резултат, но може би това е поради причината, че контролната беше тест или, че стой до Калоян(апък Клаоян има по-малко от мене). И след това разбира се всички: "Аааа идиот от къде преписа бееее?" "Ааа тис и бил с царски" "Ъъъъ тис и бил с слънчев"... И след това всички нацупени и от яд един съученик ми зе контролното от разцете и ми го скъса, но за щастие аз го снимах :D http://store.picbg.net/pubpic/FA/E3/3ac09c5fa8cefae3.jpg Мног се подразних защото не само класа, но и гопожата ме подценява...
Та имам въпрос... наближава подаването на документи, а аз така и не разбрах какво трябва да правим, къде... Някакви пари?
Последните две задачи от класното ми по математика са верни :grin: Надявам се на 6 или 5, но ще имам 6 за годината.Обеща да дава тестове на кандидатстващите, когато започнем годишния преговор.Мисля, че ще успея да повиша оценката за втория срок.По български имам 6.Физиката 5 или 6 не се знае, зависи от изходното, както и по география.По биология, химия и история имам 6.По английски и немски 6 и май е това.Аз няма да ходя последните две седмици на училище, но даскалото ми е наблизо и предпочитам да си направя изходните, защото оценките от тях са важни.Следващата седмица доста голяма част от класа ще ходим на пробен.По български имах 87т. на пробния, но на 7 пак ще ходя.
Tutmanik
05-22-2009, 18:06
Ний днеска не учихме,имахме прощална.Беше много хубаво и всъщност осъзнах ,че от класът ми не са говеда и ще ми липсват.
Вие как сте със ваще класове?Ще имате ли прощална и ще ви липсват ли?
AnIcHkAtA
05-22-2009, 18:15
webprng, благодаря, точно на място е :D !
dugallesuck, виж на първата страница-има банкова сметка.Отиваш в която и да е банка и казваш, че искаш да преведеш пари по тази сметка.Плащаш по 4 лева за изпит и 1-2 лева за превод.Ще ти дадат бележка и с тази бележка отиваш в училището гнездо, там казваш за какво си отишъл и те ще ти дадат да попълниш заявление.Аз ще отида с майка ми.Не, че няма да се справя и самичка, просто защото пиша прекалено нечетливо :D
Прощална? И аз искам прощална :( Ще ми е мъчно за училището и за част от хората, не за всички.. Даже с някои с кеф ще се разделя :D Ноо все пак искам прощална :-D Tutmanik, вие какво правихте на прощалната? ( леле, колко пъти я повторих тая дума :D )
YouCantStopMe
05-22-2009, 18:34
И ние ще имаме прощална..
Но чак към 14-15 юни.
Ще ходим в ресторанта на един хотел.Ще има музика.Абее.. една прощална вечер.
Но това далеч не е най-важният ми проблем сега.
kamikadze33
05-22-2009, 18:47
Ani ti ne6to za dneska nqma li da kaje6.. (rofl) sry za latinicata) - ama ...
Tutmanik
05-22-2009, 18:48
Прощална? И аз искам прощална :( Ще ми е мъчно за училището и за част от хората, не за всички.. Даже с някои с кеф ще се разделя :D Ноо все пак искам прощална :-D Tutmanik, вие какво правихте на прощалната? ( леле, колко пъти я повторих тая дума :D )
Ми танцувахме кючеци и се скъсахме да ревем-най-общо казано :D
TheNewReligion
05-22-2009, 18:58
Вие как сте със ваще класове?Ще имате ли прощална и ще ви липсват ли?
Липсва една страница от дневника ни, защото някой я е скъсал, следователно класната ни е сърдита от месец насам. Цитирам я: "На 15 само ще ви хвърля бележниците и ще ви кажа "Чао"." Та, май няма да имаме и ден, в който да се сбогуваме. :? Честно казано и не искам. Не обичам класа си и няма да ми липсва никак. :)
faststep
05-22-2009, 19:12
Хора, които си мислите, че съм от нежния пол, не съм! :-D Просто ме кефят котенцата. :-o
Изпитите мисля, че ще мога да ги изкарам без частни. Не вярвам да са много трудни(е, пак ще си науча де :D ).
А за прощалното...Не е ли малко рано да "запразнявате"? :shock:
П.П.Върнаха ни класните по БЕЛ, които бяха от в. Стандарт. Мнението ми: най-тъпият тест за втория срок. 15 въпроса(от общо 50) със вободен отговор, тц, тц. :?
П.П.2.Пак имам 6 де. :)
Tutmanik
05-22-2009, 19:14
И аз така си мислех ..до днес.Днес разбра всъщност ,че няма да мога без тях ;( Много е кофти.
ахахаа, чак сега видях това:
Божеее, колко искам ФЕГ, боже!!!!!!!
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже... :РРР
а иначе моят клас няма да ми липсва хич. може би само 2-3 души най-много. ще ми бъде мъчно за класната обаче - страшно печена е.
YouCantStopMe
05-22-2009, 19:23
Мене пък ми е странно как тия от моя клас не спират да говорят за прощалната, а аз се чудя как да си изкарам изпитите. :? Не,че въобще не ми пука,ноо... за мен това не е чак толкова важно.
бтв.. ще купувате ли нещо на класната/класния?
Да, ние ще й купим телефон :P
Sony Ericsson S500i лилав :) Прекалено много ни търпя..Заслужава го :-D
Tutmanik
05-22-2009, 19:40
Aми ние й купихме колие с перла и обици с перли.
YouCantStopMe
05-22-2009, 19:41
Ние не сме и започнали да събираме пари О.о.Както и да е.
Както вика една приятелка:
Ш' я опраИм. 8)
dugallesuck
05-22-2009, 20:45
OMG добре, че казахте... :-D
Ние мислим да ходим към Карандила да спим там и на другия ден се връщаме ама... ще видим :( Класа... бих казал, че отивам на училище само засе смея с тях. Няма ден който да не сме се мяли 5мин. безсмислено :)
една съученичка вика да сме и подарявали голяяяма плюшена играчка 8-) ,аз не съм съгласна и отказах
предложих да подарим : сръбърни обеци със сребърно герданче с някво медальонче . тя нааща класна си пада по такива глупости . Тва добра идея ли е ? :-o
golfabitch
05-22-2009, 20:59
По български днес теста който правихме беше като изпита.Абе да ви кажа не ми беше много трудно,а не бях учил нищо,висчко по спомени.Пожелавам успех на всички който ще кандидатстват.На мен математиката ми е много трудна и няма да направя нищо,но това няма значение...
AnIcHkAtA
05-22-2009, 21:19
ахахаа, чак сега видях това:
Божеее, колко искам ФЕГ, боже!!!!!!!
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже... :РРР
а иначе моят клас няма да ми липсва хич. може би само 2-3 души най-много. ще ми бъде мъчно за класната обаче - страшно печена е.
То вече ми е промит мозъка с това учене :D .
П.П.:Ние като купихме на класната синджирче за рождения ден сега какво да вземаме..Тя определено заслужава подарък, даже на море ще ни води лятото :grin: .Все ще измислим нещо :-o
TheNewReligion
05-22-2009, 21:24
Здравейте. И днес имам въпрос към тези, които ходят на уроци. Докога ще ходите? Аз свършвам на 30 май. На 31 имам пробен и след това уикендите до изпитите ще посещавам допълнителни занятия. Е, как ще е при вас? :)
AnIcHkAtA
05-22-2009, 21:37
Ние сме до 14
dugallesuck
05-23-2009, 08:45
Отново провал... :( 31 точки на пробния от 100 - 3.536... Май нито уроците нито ученето помага... незнам какво да правя вече :( :?
AnIcHkAtA
05-23-2009, 08:51
Отново провал... :( 31 точки на пробния от 100 - 3.536... Май нито уроците нито ученето помага... незнам какво да правя вече :( :?
Ейй, не се отчайвай!Аз получих 3.84 през март, а изкарах 5.35 през април.Учи си сериозно и да не ти пука!Пробните тестове не винаги са показатели.Важно е да имаш късмет на истинския.Има хора, които много учат, ама им се падат точно нещата, които не знаят и получават слаби оценки.Не е показател, казвам го и заставам зад думите си отговорно.
П.П.:БЕЛ или математика?
dugallesuck
05-23-2009, 09:10
Математика... сикате ли теста?
AnIcHkAtA
05-23-2009, 09:29
Ако се споразумеете някак с Мелинор, идеята не е лоша.Така ще видиш дали и ние сме се справили зле, или наистина имаш проблем.
YouCantStopMe
05-23-2009, 15:45
Пф... Днес не ми е ден.
Пак съм отчаяна.Решавах тест по математика и беше ужасен.Заплетени задачи,които изобщо не разбирах.Е,не беше чак толкова зле,ноо.. определено можеше повече.След малко може да се захвана с още един и надявам се на него да покажа по-добри резултати.
Вторник:
-почти сигурно,че ще ме изпитат по ХИМИЯ
-ще правим контролна по география на целия учебник
-имаме история.. трябва да правя проект :x
](*,)
бтв..
НИЩИЧКО не разбирам от сплави и смеси.Може да има една задача на изпита,но тя е 3 точки.Губя ги.
75 точки на тест по математика = 5.107. Доволна. 8) :D
Криси, аз съм зле на тия от работа... ма въобще тия текстовите не са ми силни, въпреки че някои ги уцелвам.
Я кажи някоя задачка, да се опитаме да го разясним. :)
YouCantStopMe
05-23-2009, 16:59
Габи,случайно да знаеш точките на задачите от СМГ.Нали беше на пробния.Аз не мога да ги намеря,а имам теста и искам да се пробвам. :-o [/i]
Да ви се похваля днес върнаха изпитите по БЕЛ от Веди и имам 5.570, което е най-добрия му резултат. :grin: YouCantStopMe не се отчайвай ! Всички сме така :o
Амии, преди всяко условие има в скоби (1),(2) или (3) - това е броят на точките май. :-o
YouCantStopMe
05-23-2009, 17:14
Оф,да.
Аз не съм обърнала внимание,понеже са ми го снимали.
Мерси все пак.Може би щях да се сетя,но като го почна. :D
Можете ли да качите някой тест от СМГ че много искам да се пробвам...Моля ви :)
Лелее...Не мога да изкарам повече от 25 точки на тест по Математика :cry:
YouCantStopMe
05-23-2009, 18:37
^Ее,недей не отчавйва тотално,но сам знаеш,че това не е добър резултат.Постарай се.Математиката е гадна,не на всеки му се отдава.А как се движиш в училище?
Пф... Днес не ми е ден.
Пак съм отчаяна.Решавах тест по математика и беше ужасен.Заплетени задачи,които изобщо не разбирах.Е,не беше чак толкова зле,ноо.. определено можеше повече.След малко може да се захвана с още един и надявам се на него да покажа по-добри резултати.
Вторник:
-почти сигурно,че ще ме изпитат по ХИМИЯ
-ще правим контролна по география на целия учебник
-имаме история.. трябва да правя проект :x
](*,)
бтв..
НИЩИЧКО не разбирам от сплави и смеси.Може да има една задача на изпита,но тя е 3 точки.Губя ги.
апф и аз тая математикааа :-x ,вторник
по литература ще ме изпитват за 6
математика-класна
биология-контролно
и май по ае контролна на думи
ужас :-x
И аз за вторник имам много....Най ме притеснява изходното ниво по история...Ужас!Нищо не знам.... Но съм убедена, че ще ми остави 6 за годината, обещал е на всички... :D Та...хора, споко, ще се справим със всичко, което ни предстои... Където и да ни приемат - стъпка нагоре е...
^Ее,недей не отчавйва тотално,но сам знаеш,че това не е добър резултат.Постарай се.Математиката е гадна,не на всеки му се отдава.А как се движиш в училище?
В училище съм добре,сигурно ще имам 6,обаче знанията ми са за много по-малко :o
Винаги вярвай в себе си.Това е 90% от успеха, повярвай.Не се отчайвай от сега, има много по-зле от тебе.
TheNewReligion
05-23-2009, 20:40
Ох, с тези контролни....не трябва да се отпускам. :) В четвъртък имам контролно по история, а в петък е последното ни такова по математика. То ще е върху целия материал. Малко се притеснявам, защото ще има две текстови задачи, а те са ми слабото място. :)
Винаги вярвай в себе си.Това е 90% от успеха, повярвай.Не се отчайвай от сега, има много по-зле от тебе.
Ох,знам...По Български обаче съм супер добре...В училище се очертава към 6,а на изпита се надявам да изкарам към 5.50 ... Точно затова наблягам на Български,за да припокрие Математика...
И аз действам по същия начин... :)
kamikadze33
05-24-2009, 07:17
99% от успеха е труд, а 1% е късмет! И това мисля, че трябва да си го знаете от преди...
Аз вече минах по този път :) :) изкарах 5 и 40 по български и 3 и 80 по математика :D :D :D :D
xaxa az nqma da praq izpiti..6a ostavam 8mi klas v su6toto daskalo 8) :-P ..
YouCantStopMe
05-24-2009, 08:18
шА оставаш?
ОК!
БрАвУУу! 8)
Tutmanik
05-24-2009, 09:44
Аз съм малко бавна и искам да попитам този тест дето Анито ми го даде..смисъл да дам тука отговорите и вие ще ми кажете колко имам или ... :-o
pinkisexapilla
05-24-2009, 11:06
Нека попитам и тук:
Ако може да ми препоръчате гимназии в София,където се изучава:
- философия или психология
- сладкарски изделия
- латински език (освен НГДЕК)
- по-нетрадиционални езици (специално за шведски се интересувам)
- гримьорство (най-вече това ни интересува)
Благодаря предварително.
Tакам.. онзи ден ми върнаха пробния по БГ и имам 5.464 :P
Това, заедно с оценката ми по математика на пробния (4.679) и двете евентуални шестици в даскало, прави общ бал 32.286 :) Но мисля, че не стига за ФЕГ :(
Tакам.. онзи ден ми върнаха пробния по БГ и имам 5.464 :P
Това, заедно с оценката ми по математика на пробния (4.679) и двете евентуални шестици в даскало, прави общ бал 32.286 :) Но мисля, че не стига за ФЕГ :(
От Веди ли е това :?: Защото изпитите не бяха много трудни ... Аз като си гледам грешките направо онемявам.Такива глупави :x
^ Да от Веди.. Не съм съгласна за математиката. Според мен, всъщност не само според мен, а според всички които питам, си беше доста труден изпита.Мен ме е яд на преразказа,че съм сбъркала времето и са ми взели 2 точки :-x
^ Да от Веди.. Не съм съгласна за математиката. Според мен, всъщност не само според мен, а според всички които питам, си беше доста труден изпита.Мен ме е яд на преразказа,че съм сбъркала времето и са ми взели 2 точки :-x
Е,имаше си и резачки,ама от последните 15 имаше доста леки някои.Сега чакам и тестовете на 6 и 7 (май ще са тогава следващите пробни) и ако отново изкарам оценки над 5.00,както тоя път, май ще си помисля за ФЕГ или 91НЕГ :D john95 ти какво реши ? Ще си даваш ли парите за АК или ще се бориш за 91НЕГ :-o
Аз се разболях точно преди първите задължителни пробни във ВЕДИ и сега направо с нетърпение чакам тея на 7 и 8 юни... май бяха.
Иначе на изпита от миналата година имаше супер лесни задачи \въпреки че си се изложих де...Изкарах 5.00\ ...После като си го направих пак вкъщи за 3 часа изкарах приблизително 80т... което си е доста повече.Дано и тази година да е подобен изпита.
П.П. И по-лесен да е, не отказвам. :D
Е,имаше си и резачки,ама от последните 15 имаше доста леки някои.Сега чакам и тестовете на 6 и 7 (май ще са тогава следващите пробни) и ако отново изкарам оценки над 5.00,както тоя път, май ще си помисля за ФЕГ или 91НЕГ :D john95 ти какво реши ? Ще си даваш ли парите за АК или ще се бориш за 91НЕГ :-o
АК - Отпадна :D - Ще се боря за 91 НЕГ - сега тия дни ми се *** *****
Имам изпит по Иврит срядата, а пък си нямам понятие от това как се спрягат глаголите и тн....
По БЕЛ - 5 на класното - ама ще имам 6 зад годината
По Мат. - 6 на Алгебрата и очаквам 6 и на Геометрията - 100 % - 6 за годината
По другите - може би по Музика; Трудово очаквам по - слаба оценка - Ама това е защото представете си учителите искат да им учим за предмета някакви уроци :shock: - Ренесанс, Революции абе **** - А тоя по Трудово ми е писал една 4ворка - понеже не чертая добре... :x
И вече съм на прага да ми писне и да зарежа всичко....
По БЕЛ последно време се справям значително по добре :) :) :) - За което много се радвам.... Изкарам на теста около 60 + и около 20 на преразказ :) = 80 - към 5,25 :)
По математика поддържам 80 + Като понякога праскам и деведесеттак и нагоре :D - Понякога на гаден тест имам около 70 тина...
Общо взето това при мен - Иначе сега Иванови казаха че почваме усилена самоподготовка - Ходим само четвъртък - ама за 3 часа - дават ни повече тестове и ги проверяваме редовно и тн....
Което означава - Понеделник,Вторник и Сряда - Фрииии - А пък и свърших английския откъдето следва - Петък - Фрииии
И почвам по 1 тест по БЕЛ от 30 - 40 въпроса имам разни книжки (1 зелена по конкретно) всеки ден..
По математика госпожата ни е пич и каза че последните 10 дни ще правим само тестове като на тези които се справят особено добре ще им дава лично и ще им ги проверява :)
Като за начало - Винаги бъдете с мисълта че ще изкарате добри оценки и ще влезете !!!!!!
Знайте, че не всичко опира до оценката - а до това колко по-тъпи са останалите и колко ви е бала :D
Иначе за ВЕДИ знам, тестовете им не са особено трудни - но пък може и да има някой гадни....
Защото не може аз на тест по математика да изкарам 97 точки и след 2 седмици да ни пуснат някакъв друг и да имам 70 .....
Тестовете са различни - затова пък има и различни критерии
Така аз пак да питам :D
Ще кандидатствам в езикова.От значение ли е общият успех?
Аз ма класното по мат имам 6.По Бел не са го върнали,но очаквам 5 или 6 :) По нищо друго не са ни оформили.Притеснява ме обаче най-много музиката :D Не честно,защото половината клас нямаме оценки, а имаме музика само в понеделник,което означава,че ще имаме само още един път музика,защото до 7 трябва да сме оформени(леле какво изречение 8-) ) Иначе аз мисля последната седмица да не ходя,защото така и нищо не правим.А и правих си нова лична (ученическа) карта, обаче нямам печат на снимката...Това дали ще е проблем ?А може ли някой друг да ни запише в гнездото без наше присъствие ? john95 имаш ли някакъв тест от СМГ да се пробвам :-o
Така аз пак да питам :D
Ще кандидатствам в езикова.От значение ли е общият успех?
Чл. 18. (1) Балът за класиране се образува за:
1. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Хуманитарен" - като сбор от: утроената
оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика;
оценката по български език и литература от удостоверението за завършен седми
клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
2. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Природоматематически" и
"Технологичен" - като сбор от: оценката от теста по български език и литература;
утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от
удостоверението за завършен седми клас и оценката по още един балообразуващ
учебен предмет;
3. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Чуждоезиков" - като сбор от: удвоената
оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по
математика; оценките по български език и литература и по математика от
удостоверението за завършен седми клас;
4. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Изкуства" и "Спорт" и за определени
специалности от професии, изискващи способности в областта на изобразителното
изкуство, музиката или хореографията - като сбор от: оценката от теста по
български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от
теста за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни
предмета;
........."
При два ученици с равен бал,те се подреждат последователно според
- сбора от оценките от приемните изпити
- сбора от оценките от балообразуващите предмети
- средноаритметичната оценка с точност 0.01 от всички предмети в удостоверението за завършен 7 клас :)
Аз някога, ако изкарам 97 точки на изпит... :lol:
Най-много съм изкарвала 80...ужас.
Само не тряя се паникьосвам...въпреки, че вече съм... :D :(
Не нямам никакъв пробен от СМГ - ама там са гадни 1 правих един и изкарах малко над 80.... - едва - едва...
Иначе - с концентрация се постигат много неща - По БЕЛ не ви ли е по-лесно - Както се изразяват някои - Само аз съм тоя хамалин дето гледа да реши всичко по математика 8-) :razz: (Никой от форума не е това ^^)
Millen4ety
05-24-2009, 14:42
На мен по математика ми е много много по-лесно. Там се въртя около 5.40 - 5.50.. Иначе по БЕЛ ще се боря за 5 на изпита 8-)
На мен по математика ми е много много по-лесно. Там се въртя около 5.40 - 5.50.. Иначе по БЕЛ ще се боря за 5 на изпита 8-)
Подобно ама ако прочетеш темите назад ще видиш и какво самочувствие съм развил - направо за страх съм се надул 8-) :D - Но не знам какво ще стане ако дадат тест като миналогодишния :(
Millen4ety
05-24-2009, 15:12
Подобно ама ако прочетеш темите назад ще видиш и какво самочувствие съм развил - направо за страх съм се надул 8-) :D - Но не знам какво ще стане ако дадат тест като миналогодишния :(
Самочувствието е за голямо предпочитане спрямо отчайването 8-)
Самочувствието е за голямо предпочитане спрямо отчайването 8-)
Мхм... Мойто самочувствие никъде го няма... :( :( :(
john95 дай го тоя трудния тест.Моля те.Нещо напоследък изкарвам доста добри резултати (над 75) и искам да видя дали не съм просто късметлия ... :)
Аз влязох във ФЕГ Екзюпери (Пловдив) с оценка по БЕЛ 4.70 и Математика 3.85 в Английска паралелка кудето уж е по-висок бала.
Don't worry be happy :)
Колко ти е бил бала?
YouCantStopMe
05-24-2009, 17:41
Четирима приятели-Емил,Филип,Йордан и Христо,отишли с приятелките си на дискотека.Отначало всеки танцувал със своята приятелка,но скоро двойките се разменили.Боряна танцувала с Емил,Ася-с приятеля на Катя,Дени-с приятеля на Ася,Филип-с приятелката на Йордан,а Йордан-с приятелката на Емил.Приятелката на Христо е:
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
Я ми обяснете това,ако можете,разбира се.Аз попринцип много ги обичам тези,но тая ми се струва прекалено гадна. 8-)
teddy_kav
05-24-2009, 18:32
Четирима приятели-Емил,Филип,Йордан и Христо,отишли с приятелките си на дискотека.Отначало всеки танцувал със своята приятелка,но скоро двойките се разменили.Боряна танцувала с Емил,Ася-с приятеля на Катя,Дени-с приятеля на Ася,Филип-с приятелката на Йордан,а Йордан-с приятелката на Емил.Приятелката на Христо е:
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
Я ми обяснете това,ако можете,разбира се.Аз попринцип много ги обичам тези,но тая ми се струва прекалено гадна. 8-)
Мисля, че тази задача се решава с таблица. :-o
AnIcHkAtA
05-24-2009, 18:35
Другарчета, някой освен мен реши ли двата теста?
100% е от задачите с таблица, ама ....Освен инфото, че Боряна е с Емил, демек те НЕ са гаджета, и че и Боряна и Йордан също не са... /за което не съм сиг/ ...друго не мога да измъкна! :(
решила съм теста по БЕЛ и може би след малко ще препиша отговорите, въпреки че ужасно ме мързи :Р
а по математика се захванах, но се отказах. да се решава тест на компютър е много неудобно, а не искам вече да хабя листа за тестове - трябва да пазим природата все пак, нали? (:
така де, само теста по БЕЛ реших, въпреки че оценката от изпита няма да ми е особено важна - просто за кеф прегледах въпросите.
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
Не е в мен листчето с отговорите, за да ти кажа коя, но аз писах Боряна. :)
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
oo, бтв, аз само този по БЕЛ
YouCantStopMe
05-24-2009, 19:27
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
oo, бтв, аз само този по БЕЛ
Утре ще му мисля.Сутринта.Започнах теста,но не го довърших.Утрото е по-мъдро от вечерта. 8-) А да знаеш къде има отговорите?И изобщо има ли ги някъде?Иначе ще последва още няколко часово решаване на същия тест с моята 'учителка' по математика 8-),а след това ще си сравня отговорите с тези,които съм посочила днес.Ако ме разбрахте,де. :lol: Таа за по-лесно..Има ли ги? 8-)
Не съм си взела листа с отговорите, съответно ги нямаме. :D
Точно я реших - Боряна е - решението е малко алтернативно - дано го схванете :
Пишем Така:
Емил - Боряна
Почваме да пробваме и накрая стигаме до следната комбинация:
Филип - Ася
Йордан - Дени
Христо - Катя
Ася-с приятеля на Катя следователно Филип=Катя
Дени-с приятеля на Ася следователно Йордан = Ася
Емил не може да е с Боряна - защото след смяната той е с нея Следователно Емил = Дени
Следователно Христо = Боряна
( - танцува) (= гаджета са) :D
YouCantStopMe
05-24-2009, 20:35
Ахха..
значи щях да налучкам и да успея :lol:
Ванка,мерси. :)
И аз мерси за решението, как ли не опитах...
Tutmanik
05-25-2009, 05:12
Ми аз попитах нещо,ама никой не ми отговори.Тука ли да предавам отговорите..смисал и вие да ми кажете колко точки имам??
faststep
05-25-2009, 06:37
ТЕСТ БЕЛ
Успешна работа !...
Нямаше ли да давате отговорите на този тест в неделя? :-o
dugallesuck
05-25-2009, 08:04
Теста по Математика:
http://store.picbg.net/pubpic/F9/5C/5fd4db3c4566f95c.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/D0/69/43f25cf89d1bd069.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/62/09/8865c34098ea6209.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/1B/ED/5a011eabbaeb1bed.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/C9/5D/eb79a4b86555c95d.JPG
Скрил съм отговорите да не се смеете на простотията ми.
Аз влязох във ФЕГ Екзюпери (Пловдив) с оценка по БЕЛ 4.70 и Математика 3.85 в Английска паралелка кудето уж е по-висок бала.
Don't worry be happy :)
Колко ти е бил бала?
:grin: :grin: от кога търся някого от пловдив :grin: искам да те питам много неща за тва ФЕГ,, защото ако не мога да влезна в ЕГ или ЕГИВ идвам там .. Ако искаш си дай скайпа или да ти пиша на лично ??
Новите тестове излизат днес нали?
http://knigoteka.com/image/?id=125892&t=1
Ако някой ги има тези тестове да пише ..
Преди няколко дни си го купих, но нещо отценките които ги изкарвам тук ми се струват нереални, защото на пробния имах 4,00 а тук гледам някакви петици почнаха да се въртят (5,10-5.20).. Не мога да повярвам :D Който ги има да каже дали са по-лесни от реалните тестове или аз съм научил нещо :-o :-o
п.п. - Ако някой иска, може да ви снимам 1 тест, за да ми кажете наистина ли е доста по лесен от останалите :-o
The_Demon_Girl
05-25-2009, 08:48
http://knigoteka.com/image/?id=125892&t=1
Ако някой ги има тези тестове да пише ..
Преди няколко дни си го купих, но нещо отценките които ги изкарвам тук ми се струват нереални, защото на пробния имах 4,00 а тук гледам някакви петици почнаха да се въртят (5,10-5.20).. Не мога да повярвам :D Който ги има да каже дали са по-лесни от реалните тестове или аз съм научил нещо :-o :-o
п.п. - Ако някой иска, може да ви снимам 1 тест, за да ми кажете наистина ли е доста по лесен от останалите :-o
Мисля, че те общо са 4 книжки ... Да, аз имам две от тях 1 и 4 .. а тази ако не се лъжа е 2-рата ... Ами чесно да ти кажа ... да задачите са по-леки от тези на изпитите особено в 1-вата книжка, но разликата не е толкова голяма .. примерно със 30/40 стотни по-висока оценка имам тук .. поне по моя преценка е така :)
Аз имам 1,2 и 3 книжка. Първата е най-елементарна, но там тестовте не са на нивото на изпита, тя е по-скоор подготвителна, защото преди самите тестове се пише какви са задачите. Втората и третата са вече малко по-трудни... Задачите май наистина са по-леки, но има тестове, на които може би и от невнимание, изкарах по-малко, отколкото на тези от 2007 и 2008. А в третата има обяснени и някави логически задачи, четох, че и в четвъртата е така.
sweet_bunny
05-25-2009, 09:46
Аз имам и първата,и втората част на този сборник и сякаш наистина са по-лесни от пробните.Аз искарах някаква оценка,която е така....далечко от тази,която имам на пробния.
dugallesuck
05-25-2009, 09:58
Някой може ли да ми помогне за задача 12 от тестовете койо съм качил в предния си пост :D
Току-що си купих Стандарт и единственото за 7кл. беше на последната страница, където пише, че на 27 май/или с други думи сряда/ ще излезе цял сборник :shock:
Някой може ли да ми помогне за задача 12 от тестовете койо съм качил в предния си пост :D
Не съм сигурна за решението но мисля, че е така.
Момичетата са 25-10=15.
Х/100.25=15|.100
25x=1500
x=60
60%
В тази етстове на стандарт дадени ли са колко точки дава всяка от задачите?
И доближават ли се по трудност до истинските изпити?
AnIcHkAtA
05-25-2009, 10:13
Ей сега ще напиша отговорите.Вие сравнявате, изчислявате и казвате оценка.Трябваше да ги пишем преди това, за да се знае, ама карай :D .damdam, точките не са дадени, но аз направих точкова система.За трудността не знам, но на мен ми се виждат труднички.Мелинор, поне един тест няма ли?
AnIcHkAtA
05-25-2009, 10:53
БЕЛ
въпрос-отговор-точки
1 В 2
2 В 1
3 Б 2
4 А 2
5 Б 1
6 ЕПИТЕТ 2
7 В 2
8 Б 1
9 В 1
10 Б 1
11 Б 1
12 В 1
13 Г 2
14 Б 2
15 В 2
16 Б 1
17 А 2
18 А 1
19 А 1
20 Б 2
21 В 1
22 В 2
23 Б 2
24 Б 2
25 Г 2
26 Г 2
27 Г 2
28 Б 1
29 Б 2
30 Г 2
31 Б 2
32 А 1
33 Б 2
34 ДВЕ 1
35 В 1
36 В 1
37 Б 1
38 А 2
39 В 2
40 Б 1
41 А 1
42 А 2
43 Б 1
44 В 1
45 Г 1
46 Б 2
47 Б 2
28 В 1
49 Г 2
50 А 1
математика
1 Б 1
2 Г 1
3 А 1
4 А 2
5 Г 1
6 Г 1
7 Б 2
8 В 1
9 А 2
10 В 1
11 Г 1
12 В 2
13 А 1
14 Г 1
15 А 1
16 Б 1
17 В 2
18 А 2
19 Г 2
20 В 2
21 Г 2
22 А 1
23 Б 1
24 В 2
25 Г 1
Съжалявам, че се забавих, но имаше технически повреди :D
AnIcHkAtA
05-25-2009, 11:03
По математика имам 4.508, а по БЕЛ-5.571.Нищо неочаквано :)
Шестици от училище.
Бал за езикова:32.158
dugallesuck
05-25-2009, 11:13
Не съм сигурна за решението но мисля, че е така.
Момичетата са 25-10=15.
Х/100.25=15|.100
25x=1500
x=60
60%
Благодаря. Сега като решавам задачите на спокойствие откривам грешките си, но...
faststep
05-25-2009, 11:14
БЕЛ
въпрос-отговор-точки
...
31 Б 2
...
На 31 съм 100% сигурен, че е В. Иначе на този тест имам 2 грешки, четвърти и пети въпрос(мразя ги тея с текста :x ).Общ брой точки-73.
П.П.Споко, добре е, че си ти да помагаш. :)
за ЕГ и ЕГИВ в Пловдив да знаете с какъв бал се влиза ??
AnIcHkAtA
05-25-2009, 11:25
БЕЛ
въпрос-отговор-точки
...
31 Б 2
...
На 31 съм 100% сигурен, че е В. Иначе на този тест имам 2 грешки, четвърти и пети въпрос(мразя ги тея с текста :x ).Общ брой точки-73.
П.П.Споко, добре е, че си ти да помагаш. :)
Ауу, много се извинявам, прав си.31 В 2 точки.Тези с текста и аз ги мразя :D .
Това за сборника на Стандарт в сряда вярно ли е ? Къде да го търся по бутките 8-) ? john95 а дай го тоя тест де :D
AnIcHkAtA
05-25-2009, 11:36
Това за сборника на Стандарт в сряда вярно ли е ? Къде да го търся по бутките 8-) ? john95 а дай го тоя тест де :D
буДка!!! :D
На всяка го има.Само трябва да кажеш какво искаш :D
буДка!!! :D
На всяка го има.Само трябва да кажеш какво искаш :D
Време е за решаване :D
Офф как искам да дойдат тия изпити :-D
dugallesuck
05-25-2009, 11:55
Олеее сега като го решавам пак и се смея сам на себе си... :-D
П.С. Как по-дяволите да си сложа аватар? :)
AnIcHkAtA
05-25-2009, 12:08
dugallesuck, моля те, кажи ми, отговора на задача 50 в ли е?
dugallesuck
05-25-2009, 12:16
Не. И аз съм писал В, но е Б.
fall_out_girl
05-25-2009, 12:39
Това примерен тест ли е или истинските изпити са минали...? (think)
Б е защото AC е хипотенуза и е равна на 2*10=20 :)
AnIcHkAtA
05-25-2009, 13:24
Ама те питат за бедрото, а не за основата :-o .
Еми то АС=ВС и CH mediana i височина и ъглите при основата са по 30 градуса и от тр ACH =>АЦ=БЦ=2*5=10 :)
AnIcHkAtA
05-25-2009, 13:37
0уууууу, да беее, каква тъпа грешка..
може ли пета задача че не и виждам хубаво условието :-o
The_Demon_Girl
05-25-2009, 14:12
а... От тук ли пета , защото май се вижда доста добре, но все пак
3х + y - 2( x - 3y ) = ?
5x - y
x + 7y
x - 5y
x + 4y
П.П .. да и аз сега забелязах, че на отговор бе не се вижда много добре но предполагам, че е така
И да питам .. след като го решим теста .. тук ли да пуснем отговорите или ... :)
а... От тук ли пета , защото май се вижда доста добре, но все пак
3х + y - 2( x - 3y ) = ?
5x - y
x + 7y
x - 5y
x + 4y
П.П .. да и аз сега забелязах, че на отговор бе не се вижда много добре но предполагам, че е така
И да питам .. след като го решим теста .. тук ли да пуснем отговорите или ... :)
Да тука.Мерси :)
BrainlessROCKBABY
05-25-2009, 16:13
ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖ НО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!
МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО – ГР. БУРГАС
Гр.Бургас-8000 тел.81-32-49,81-32-51
Ул.”Гладстон” № 150 факс 81-32-59
rio_bs@mbox.contact.bg
У П Ъ Т В А Н Е
ЗА КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VII КЛАС СЪГЛАСНО НАРЕДБА №11 / 28.03.2005 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ДЪРЖАВНИ И В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА изм. и доп./ ДВ, БР.79/09.09.2008 Г.
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧЕНИЦИТЕ, КАНДИДАТСТВАЩИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VII КЛАС:
1. Да завършват VІІ клас в годината на кандидатстване;
2. Да са получили оценка най-малко 3.00 на всеки от приемните изпити, определени като балообразуващи по профили и специалности от професии;
3. Профилите “Изкуства” или специалности от професии, за които кандидатстват, да не са противопоказни на здравословното им състояние.
РЕД ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ:
1. Внасяне на такса по банкова сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК - БУРГАС
IBAN: BG38UNCR76303100114609
BIC КОД НА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК: UNCRBGSF
ЗАБЕЛЕЖКА:
Размерът на таксите и условията за освобождаване от тях ще бъдат определени в заповед на министъра.
2. Подаване на заявление за полагане на приемни изпити с документ за внесена такса в срок от 26.05. до 02.06.2009 г. от 8.00 до 18.00 ч. в едно от следните училища / в събота и неделя само в ОУ “П. Р. Славейков”, гр. Бургас от 9.00 до 15.00 часа /:
СОУ “Константин Петканов”, гр.Бургас, к-с “М. Рудник”
ОУ “Антон Страшимиров”, гр. Бургас, к-с “П. Р. Славейков”
ОУ ”Климент Охридски”, гр.Бургас, к-с “Зорница”
ГРЕ ”Г. С. Раковски”, гр.Бургас
ОУ “Любен Каравелов”, гр. Бургас
ОУ “П. Р. Славейков”, гр. Бургас
3. Срещу заявлението и документа за внесена такса кандидатът получава удостоверение с входящ номер, необходимо за цялата изпитна кампания.
4. От 10.06 до 12.06.09 год. учениците получават от училището, където са подали заявлението си, служебна бележка, удостоверяваща мястото за полагане на приемните изпити. При открити пропуски и грешки в данните на кандидата същият се обръща към г-н Иван Гиргицов – председател на комисията за информационно осигуряване и класиране /Малката зала на I етаж в Регионалния инспекторат по образованието – Бургас в срок до 17. 30 ч. на 12.06.2008 г./.
ПОЛАГАНЕ НА ПРИЕМНИ ИЗПИТИ:
Кандидатите полагат приемни изпити, както следва:
За профили “Хуманитарен”, “Природоматематически”, “Чуждоезиков” и ”Технологичен”, както и за специалностите от професии –ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА и ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА;
За профил “Изкуства” /Изобразително изкуство/ - ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА и ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА и ИЗПИТ ЗА ПРОВЕРКА НА СПОСОБНОСТИТЕ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО;
Изпитите се провеждат, както следва:
19.06.2009 г.– БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА
25.06.2009 г.– МАТЕМАТИКА
23.06.2009 г.-ПРОВЕРКА НА СПОСОБНОСТИТЕ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО
За всеки приемен изпит кандидатите са длъжни:
1. Да се явят в посоченото в служебната бележка училище до 8.30 часа;
2. Да представят документ за самоличност и служебната бележка, удостоверяваща мястото за полагане на приемните изпити.
За приемния изпит по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА учениците носят синя химикалка.
За приемния изпит по МАТЕМАТИКА учениците носят и ползват: син химикал, линия, пергел, транспортир, триъгълник, молив и гума.
За проверка на способностите по ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО учениците носят собствени материали и инструменти; рисувателният лист /глината/ се осигурява от комисията по подготовка и провеждане на приемните изпити .
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛОЖЕНИТЕ ПРИЕМНИ ИЗПИТИ ще бъдат изнесени до 02.07.2009 г. в училищата, в които учениците са подали заявленията си.
ОТ 03.07. до 07.08 2009 г. учениците получават служебна бележка с резултатите от приемните изпити от училищата където са подали заявленията си.
БАЛЪТ ЗА КЛАСИРАНЕ се образува:
1. ЗА ПРОФИЛ “ХУМАНИТАРЕН” – като сбор от: утроената оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; оценката по български език и литература от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
2. ЗА ПРОФИЛИ “ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКИ” и “ТЕХНОЛОГИЧЕН” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
3. ЗА ПРОФИЛ “ЧУЖДОЕЗИКОВ” – като сбор от: удвоената оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по математика; оценките по български език и литература и по математика от удостоверението за завършен VІІ клас;
4. ЗА ПРОФИЛ “ИЗКУСТВА” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от изпита за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни предмета;
5. СПЕЦИАЛНОСТИТЕ от ПРОФЕСИИ – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика и оценките по два балообразуващи учебни предмета.
ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ
От 03 до 08 юли 2009 г. кандидатите, които са издържали приемните изпити, подават в училището, в което са подали заявление за участие в приемни изпити:
- Заявление за участие в първи етап на класиране по образец с подредени желания;
- Копие от Удостоверението за завършен VІІ клас, като представят за сверяване и оригинала;
- Копие на Служебната бележка за оценките от положените приемни изпити, когато кандидатстват в друга област, като се представя и оригиналът;
- Кандидатите за профил “Изкуства” и за професиите представят копие от медицинско свидетелство, от което да се вижда, че те не са противопоказни за здравословното им състояние.
ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ -- В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА И В РЕГИОНАЛНИЯ ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО – БУРГАС – до 10.07.2009 г.
ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ ИЛИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ – от 13.07. до 15.07.2008 г.
Ако кандидатът е приет по първо желание и не се запише, губи мястото си и може да участва в трето класиране с ново заявление, в което пренарежда желанията си. Ако кандидатът е приет по второ или следващо желание, но не се запише, а желае да участва във втори етап на класирането, подава заявление за участие във втори етап на класирането, без да има право да пренарежда желанията си като запазва мястото си от първо класиране.
Неприетите на първо класиране ученици АВТОМАТИЧНО участват на второ класиране.
ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА ВТОРО КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВА В УЧИЛИЩЕТО, КЪДЕТО УЧЕНИКЪТ Е ПРИЕТ.
ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ НА ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ – В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА И В РИО – БУРГАС – до 17.07. 2009 г.
Приетите на втори етап на класиране ученици трябва да се запишат в училищата от 20.07 до 21.07.2009 г.
Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след втори етап на класиране до 23.07.2009 г.
ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТРЕТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВАТ ОТНОВО В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА – ОТ 24.07 до 27.07.2009 г. Кандидатът има право да пренареди желанията си, но не запазва мястото си от по-преден етап на класиране.
На 28.07.2009 г. се обявяват списъците с приетите на трети етап на класиране. Приетите ученици трябва да се запишат от 29.07 до 30.07.2009 г.
ЗАПИСАЛИТЕ СЕ УЧЕНИЦИ И НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА СЛЕД III ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ СЕ ОБЯВЯВАТ НА 31.07.2009 г.
Попълването на незаетите места след ІІІ етап на класиране и записването на учениците се определя от директора на приемащото училище като за тях да кандидатстват ученици отговарящи на изискванията на чл.15 ал1 от Наредба №11. /да са получили оценка най-малко 3.00 на всеки от приемните изпити, определени като балообразуващи по профили и специалности от професии/.
За допълнителна информация кандидатите могат да се обръщат към педагогическите съветници в училищата.
В Регионалния инспекторат по образованието – Бургас информация по приема ще бъде давана на тел. 87- 49-74: 87-49-66: GSM 0878657470 и 0878657455
Информация по приема ще бъде изнасяна периодично и на сайта на РИО – Бургас – http://rio.bourgas.org
За останалите градове - регионалните инспекторати.
Хора, осъзнавате ли, че точно след един месец по това време вече всичко ще е свършило ? :grin: Направили сме квото сме направили на изпитите и вече сме фриий :) Вярно, че трябва да видим как сме се представили и дали бала ще ни стигне за мечтаните училища, но това пак е поносимо.
Един месец, хора.Един месец до края.До най-хубавото лято (поне за мен). Чувствам се прекрасно :grin:
Хахах,спомням си след като се прибрах от изпита по математика..Осъзнах,че КРАЙ,без повече учене и развиване на теми,решаване на задачи и т.н...Чувството беше странно..но все пак хубаво :D
Хора, осъзнавате ли, че точно след един месец по това време вече всичко ще е свършило ? :grin: Направили сме квото сме направили на изпитите и вече сме фриий :) Вярно, че трябва да видим как сме се представили и дали бала ще ни стигне за мечтаните училища, но това пак е поносимо.
Един месец, хора.Един месец до края.До най-хубавото лято (поне за мен). Чувствам се прекрасно :grin:
След 1 месец съм и на море :grin: След това се връщам и ще гледам кво съм сторил на изпитите :D
Какъв е отговор А на теста че не го виждам и vol. 3 ? :D
dugallesuck
05-25-2009, 18:50
На коя задача? Извинете, че така става... питаите все пак.
dugallesuck
05-25-2009, 18:56
CP перпендикулярна на AB
1 г
2 0
3 б
4 г
5 б
6г
7в
8 1
9 в
10 б
11 -3
12 60
13 а
14 3
15 г
16 в
17 г
18 б
19 а
20 8
21 1/3
22 40
23 60
24 4
25 16
26 в
27 16
28 г
29 б
30 в
31 2
32 20
33 135
34 63
35 130
36 г
37 а
38 -1
39 12
40 0
41 г
42 1/9
43 9
44 б
45 55
46 в
47 110
48 32
49 60
50 б
Ето го теста по мат.Реших го за 2 часа без малко :) .Не беше много труден.Схемата е като на изпита нали ? Ще има ли тест по БЕЛ ?
dugallesuck
05-25-2009, 19:38
Ами никой не ни каза за пробния.. то имаше ама...
Ами никой не ни каза за пробния.. то имаше ама...
Кой пробен :?: :-o
Определено трябва vol.4 но трябва да копираш теста :)
AnIcHkAtA
05-25-2009, 20:31
Не, не правете четвърта тема.Няма смисъл само да зариваме форума с еднакви теми.Тази си ни е чудесна.
dugallesuck
05-25-2009, 20:35
Може само да я поистите... ако на някой му се занимава де... аз бих ако вие не искате ама нямам права :D
Оооо да, изпитите след 7 клас. Аз ги полагах миналата година, а сега ми се струва че е било преди цяла вечност. :) Един съвет - не се спичайте и не се притеснявайте да питате квесторите ако има нещо неясно или направите някаква грешка. Те са там затова :) Аз имах 5,25 по БЕЛ и 3,70 по математика и влязох в ЕГ "Пловдив" с профил немски език от I класиране.
Успех на всички и дано ви приемат където искате :)
охх, да... ! 1 месец :X :-) А пък точно след 1 месец ще се събудя и няма да мисля за учене :grin: Ще бъде събуждане от едногодишен сън, наречен 7 КЛАС :-o Въпреки че ще мисля за резултатите... :lol: Искам да свършва вечеее :( ;(
охх, да... ! 1 месец :X :-) А пък точно след 1 месец ще се събудя и няма да мисля за учене :grin: Ще бъде събуждане от едногодишен сън, наречен 7 КЛАС :-o Въпреки че ще мисля за резултатите... :lol: Искам да свършва вечеее :( ;(
Не искам да те притеснявам ама тогава ще си най-притеснена,защото ще се чудиш дали ти е вярно 40 задача от теста или ето такива глупости :D Кошмарът свършва,когато се запишеш в някое училище :D
YouCantStopMe
05-26-2009, 08:08
Пак мечтаете на глас.Сега си учете,пък то времето ще дойде. 8-)
Пак мечтаете на глас.Сега си учете,пък то времето ще дойде. 8-)
Оф от 9 часа реших 3-4 теста от по 20 задачи по мат и вече съм доста изморен,а сега почвам да преговарям за у/о в началото на думата по БЕЛ 8-)
YouCantStopMe
05-26-2009, 08:15
Аз българския съм го оставила тия дни на заден план.Каквото съм научила-научила. 8-) Математиката ми е проблема.
Преди малко решавах някакъв тест,а сега ще седна да порешавам за смеси и сплави,движение и работа.Най-омразните ми. :? Някои,от които изобщо не схващам.
Не съм преговаряла и координатната система,но тя е лесна.
Другото е да си припомня лицата и обема на ония фигури.. паралелепипеди,кубове,пира миди,призми.. абее сещате се. 8-)
И съм готова. 8) :D
Ама като се замисля.. това о/у в началото на думата е доста гадно.Ти може да знаеш как се пише,но в този момент,като започнеш да мислиш и става една каша-ама така ли беше,не беше ли така. 8-)
nesquiky
05-26-2009, 08:40
xaxaxaxax
kamikadze33
05-26-2009, 08:43
Не искам да те притеснявам ама тогава ще си най-притеснена,защото ще се чудиш дали ти е вярно 40 задача от теста или ето такива глупости :D Кошмарът свършва,когато се запишеш в някое училище :D
По-скоро ще заспиш от бодуването в 7ми клас... :) Ам бтв много хора сте за ФЕГ :) Що така ?
AnIcHkAtA
05-26-2009, 09:25
Щото така :D !
Аз си хванах връъъзкаааа, дебеееелааа връзкаааа :grin: :grin: :grin: .Казаха ми да изкарам бал 30 и имам 90% шанс да вляза.Ще ме пишат момче :D :D :D
Днес се записах, а вчера платих таксата :) Сега чакам 13ти, за да разбера къде ще са ми изпитите 8)
YouCantStopMe
05-26-2009, 09:40
Аз още нищо не платила..нито подавала. :lol:
Щото така :D !
Аз си хванах връъъзкаааа, дебеееелааа връзкаааа :grin: :grin: :grin: .Казаха ми да изкарам бал 30 и имам 90% шанс да вляза.Ще ме пишат момче :D :D :D
Това вярно ли е Ангеле ? :D
Ама ти наистина ли искаш да се пишеш момче :D
YouCantStopMe
05-26-2009, 09:49
:lol:
AnIcHkAtA
05-26-2009, 10:47
Аз няма да се пиша момче :D .В списъците "случаайно" ще ме напишат при момчетата.Техническа грешка, никой не е виновен за нищо :D .
П.П.:Това Ангеле ми хареса :D .
П.П.2:Дали обикновена лична карта ще ми свърши работа за записването?За изпита знам, че мога с нея да отида, но за записването дали става :-o
dugallesuck
05-26-2009, 10:54
Аз ще ходя утре да се записвам, но не ми е ясно... ПАК. В училището майка какво се прави? Там парите ли ще даваме?
kamikadze33
05-26-2009, 11:06
Аз ще ходя утре да се записвам, но не ми е ясно... ПАК. В училището майка какво се прави? Там парите ли ще даваме?
Училище майка (рофл) Аз му викам гнездо :lol: Та я сички, които ще влизат във ФЕГ да кажат "АЗ" :)
AnIcHkAtA
05-26-2009, 11:39
Калинче, стига си ни майтапило!
Ти, който ще ходиш в училището майка, първо да си платиш таксата в ОББ :D .Ще ти дадат бележка, с която отиваш в училището гнездо, попълваш формуляри и си готов :D .
dugallesuck
05-26-2009, 11:43
10x Baby :-D
kamikadze33
05-26-2009, 11:45
Калинче, стига си ни майтапило!
Ти, който ще ходиш в училището майка, първо да си платиш таксата в ОББ :D .Ще ти дадат бележка, с която отиваш в училището гнездо, попълваш формуляри и си готов :D .
Ахх не ми викай Калинче :D :D Ани*** :)
dugallesuck
05-26-2009, 11:51
5 б
Ето го теста по мат.Реших го за 2 часа без малко :) .Не беше много труден.Схемата е като на изпита нали ? Ще има ли тест по БЕЛ ?
Незнайно как, но и аз съм отметнал Б, но според проверяващите е Г :-o
The_Demon_Girl
05-26-2009, 11:57
5 б
Незнайно как, но и аз съм отметнал Б, но според проверяващите е Г :-o
В момента и аз решавам теста .. и просто ми се вижда невъзможно да е отговор г ... има някаква грешка явно :?
Ако издадат сборник ще е сууууупер!! Дано!
Иначе аз си купих един жълт сборник на Архимед, "Тестове по математика и задачи със забавен и логически характер с решения.Самоподготовка за изпит след завършен 7 клас"... - четвърта част... Мисля, че точно тази поредица коментирахте в предните постове... Книжката наистина си я бива, още не съм се пробвала на тестовете, но задачите "със забавен характер" са жестоки...А и решенията толкова хубаво са описани!!... :)
dugallesuck
05-26-2009, 12:14
Може ли някоя? :D
П.С. Ако е грешка значи имам 32 точки !!! :shock: :-)
Някоя задачка? ... Пиши на ЛС и ще ти пратя. :)
Barbie777
05-26-2009, 13:21
8 лева - 4 по български и 4 по математика
Може ли да ми пратиш отговорите на теста на ЛС да вида колко съм се изложил :)
И имам един въпрос...Майка ми работи близко до училището гнездо.Може ли тя да ми подаде документи без мене :-o
faststep
05-26-2009, 13:47
...
13 а
...
32 20
...
Т`ва сигурен ли си, че е така?
П.П. На 5 100% е Б.
...
13 а
...
32 20
...
П.П. На 5 100% е Б.
за 32 ДА за другата НЕ толкова :D
YouCantStopMe
05-26-2009, 13:53
Аз пък мисля,че на 13 си е А. :P
Утре отивам да подавам документите.
бтв..
някой има ли някакъв тест по БЕЛ.. :oops: 8-)
The_Demon_Girl
05-26-2009, 13:53
Ако е възможно и на мен да ми ги пратиш... :oops: :D
И имам един въпрос...Майка ми работи близко до училището гнездо.Може ли тя да ми подаде документи без мене :-o
Моля ви хора отговорете :)
Ето тестове http://www.belschool.net/index.php
The_Demon_Girl
05-26-2009, 14:03
Ами аз мисля, че може и да не ходиш, ако майка ти носи личната (ученическата) ти карта и копие на акта за раждане ... но е възможно да е върнат .. за пова по-добре отиди :)
Ами аз мисля, че може и да не ходиш, ако майка ти носи личната (ученическата) ти карта и копие на акта за раждане ... но е възможно да е върнат .. за пова по-добре отиди :)
OК мерси
Ето тестове http://www.belschool.net/index.php http://www.myschoolbel.info/
може ли да се записваме с бележник, защото не знам къде ми е ученическата карта :D :D (според мен може, защото информацията в бележника и ученическата карта е еднаква :D :D )
AnIcHkAtA
05-26-2009, 14:14
може ли да се записваме с бележник, защото не знам къде ми е ученическата карта :D :D (според мен може, защото информацията в бележника и ученическата карта е еднаква :D :D )
Не знам.Аз ще отида с обикновена лична карта и бележник.Дано стане.
Не знам.Аз ще отида с обикновена лична карта и бележник.Дано стане.
извинете за тъпия въпрос ,но за да си искараме лична карта трябва ли да сме на 14 или може и преди това ??
psychopath
05-26-2009, 14:19
^трябва 14г.
faststep
05-26-2009, 14:23
...
13 а
...
32 20
...
П.П. На 5 100% е Б.
за 32 ДА за другата НЕ толкова :D
Аз мисля, че на 32 е 30. Както и да е, само тези са ми грешните. :) Утре и аз вероятно ще подавам документите.
Да 30 е ...Сега го прегледах отново и видях тъпата си грешка :-x
The_Demon_Girl
05-26-2009, 14:37
Аз мисля, че на 32 е 30. Както и да е, само тези са ми грешните. :) Утре и аз вероятно ще подавам документите.
Ами това всъщност не са правилните отговори, а тези които е дал той :) .. или ? :-o :)
Kum40Val40
05-26-2009, 15:07
Днес баща ми подаде заявлението в 120-то. Копнахме го от нета и го попълнихме вкъщи. Не са му искали никакъв документ, въпреки че майка ми го беше накарала да вземе копие от акт за раждане и бележника ми. Носете за всеки случай нещо, за да не ви връщат. Майка ми казва, че на някои нейни познати са искали или акта за раждане или бележника, за да сверят ЕГН-то. Някои пък не са приемали заявление попълнено вкъщи, трябвало там да се попълни. Май навсякъде е различно. :o
Днес баща ми подаде заявлението в 120-то. Копнахме го от нета и го попълнихме вкъщи. Не са му искали никакъв документ, въпреки че майка ми го беше накарала да вземе копие от акт за раждане и бележника ми. Носете за всеки случай нещо, за да не ви връщат. Майка ми казва, че на някои нейни познати са искали или акта за раждане или бележника, за да сверят ЕГН-то. Някои пък не са приемали заявление попълнено вкъщи, трябвало там да се попълни. Май навсякъде е различно. :o
Ти беше ли с баща си ? :-o
Намерих си ученическата карта :grin: :grin:
Вие сами ли ще ходите или с родителите ви?
Аз утре ще ходя да се записвам, но майка ми е на работа и ще ходя сам, та ми е много интересно как ще се оправя с тези банки и другите глупости.. тъй като нямам и представа в банката къде и как трябва да се плати.. :D Съвети? (най-вероятно ще питам един от отговорниците да ме опъти)
YouCantStopMe
05-26-2009, 15:26
Аз ще отида с майка и ще нося бележник и ученическа карта.
AnIcHkAtA
05-26-2009, 16:02
Самичка ще ходя, защото майка ми е на зелено.Мисля, че ще се оправя безпроблемно, в крайна сметка не е кой знае какво процедурата.Най-страшното тепърва предстои :D .
А аз смятам да набутам майка ми да ходи - че аз не съм от най-оправните пък и пиша малко нечетливо :D
Иначе смятам да нося бележник и лична карта ако съм сам :)
П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******....
От другата седмица почвам редовно да решавам тестовете които пуснете :) ( Не че вас много ви интересува ама аз да спомена )
Късмет с иврита :) Аз се отказах от твойто даскало с оглед на резултатите ми :D Засега искам НТБГ а ако направя нещо повече на изпитите може би ще пиша СМГ или ФЕГ 8-) или НЕГ .BTW в СМГ много ли ще се учи математика? :D (това в последното изречение Оксиморон ли беше ) :-D
AnIcHkAtA
05-26-2009, 16:35
Да, много се учи.Имам приятелка, която в нашето училище изкарваше шестици, на изпита имаше 4.5, а в СМГ не може да отлепи от 3.5.Доста ги мъчат :D .
А аз смятам да набутам майка ми да ходи - че аз не съм от най-оправните пък и пиша малко нечетливо :D
П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******....
От другата седмица почвам редовно да решавам тестовете които пуснете :) ( Не че вас много ви интересува ама аз да спомена )
според мен ако пишеш толкова "нечетливо",, колкото да можеш да напишеш заявление ,, по-хубаво не си прави труда да напишеш преразказа по БЕЛ :D :D
Да, много се учи.Имам приятелка, която в нашето училище изкарваше шестици, на изпита имаше 4.5, а в СМГ не може да отлепи от 3.5.Доста ги мъчат :D .
Значи може да сме си конкуренция за ФЕГ Ангеле :D :D
AnIcHkAtA
05-26-2009, 16:55
Значи може да сме си конкуренция за ФЕГ Ангеле :D :D
МАжко ли си, женско ли си? :D
Айде и аз се записах да не остана по назад айде..
Нямаше нужда да набутвам майка ми, тя просто толкова се вживява жената, че съвсем по собствено желание си отиде, даже си беше проучила цялата процендура дъълго време преди мен :D
Айде още за ФЕГ.. :-x
Спрете се малко :o
AnIcHkAtA
05-26-2009, 16:59
Айде още за ФЕГ.. :-x
Спрете се малко :o
Давай да почваме агитации за АЕГ, иначе няма да стане :D
Хора, чувствам се задължена да ви предупредя- ВЪВ ФЕГ Е ПЪЛНО С НАКРКОМАНИ, ЗУБЪРИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПОДОБНИ..
НОРМАЛНИ НЯМА!
Моля ви считайте се за предупредени преди да кандидатствате там..
П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******.
според мен ако пишеш толкова "нечетливо",, колкото да можеш да напишеш заявление ,, по-хубаво не си прави труда да напишеш преразказа по БЕЛ :D :D
Спокойно аз на изпита ще се постарая да се различават буквите една от друга :D
AnIcHkAtA
05-26-2009, 17:09
Хора, чувствам се задължена да ви предупредя- ВЪВ ФЕГ Е ПЪЛНО С НАКРКОМАНИ, ЗУБЪРИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПОДОБНИ..
НОРМАЛНИ НЯМА!
Моля ви считайте се за предупредени преди да кандидатствате там..
Само за наркоманите съм съгласна!Всички пропадат, друсат се, боцкат се, пият, учителите не са на ниво, за подговотката да не говорим.Излизат боклуци, неспособни да се оправят в живота, дори неграмотни.Езика не го научават, защото никой не държи на него.По другите предмети подготовката е още по-трагична.Започвам да се замислям за АЕГ, там всичко е с класа и ниво, научават езика и имат реален шанс за ВУЗовете.ФЕГ ДОЛУ!за съвсем малко да си повярвам :Д ставам за лидер на АТАКА, нали :Д
YouCantStopMe
05-26-2009, 17:14
Планове кроите,планове. :D
Ама добре..
ФЕГ долу. :grin:
8-)
AnIcHkAtA
05-26-2009, 17:17
Забележете написаното след "ФЕГ ДОЛУ!" :Д.Само маркирайте до края на полето :Д
Поки, споко, той е мъжко, моя конкуренция, не твоя :D
The_Demon_Girl
05-26-2009, 17:22
AnIcHkAtA, в предишните страници четох, че ще те пишат като момче ... Ами то разликата в оценките не е ли няколко стотни ? :D
AnIcHkAtA
05-26-2009, 17:26
AnIcHkAtA, в предишните страници четох, че ще те пишат като момче ... Ами то разликата в оценките не е ли няколко стотни ? :D
За френската са 2 единици от бала..Момичетата влизат с 32.500, а момчетата с 30.500 :D .
П.П.:Ангелчо се казвам.. :D
ElenorRugby
05-26-2009, 17:31
Ох,аз сега с това записване съм ужасно стресирана.. В четвъртък ще ходя да си подавам нещата с няколко приятелки и още утре като ги видя на даскало ги обсипвам с инфо ;D Благодарско на тези,които са ходили още днес и са споделили в темата :-)
Забележете написаното след "ФЕГ ДОЛУ!" :Д.Само маркирайте до края на полето :Д
Поки, споко, той е мъжко, моя конкуренция, не твоя :D
:lol:
ДОЛУ
ФЕГ
:D
Абе колко хора приемат в Фег че се притеснявате толкова ? 8-)
AnIcHkAtA
05-26-2009, 17:49
ДОЛУ
ФЕГ
:D
Абе колко хора приемат в Фег че се притеснявате толкова ? 8-)
Чакай бе, ние тебе разубеждаваме :D