View Full Version : Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
AnIcHkAtA
06-10-2009, 14:59
бясна съм.
Що?
Оф са правих един пробен по бел и тотално се отчаях.. 8 грешни само на бг-то :shock: А би трябвало то да ми компенсира математиката.. Оф верно, че го правих за половин час, де..все пак :?
Амм някой тука чувал ли се за 35?Казаха ми, че ако влезеш с немски там, ти дава същия сертификат, какъвто ти дават и от немската.. Има и френска паралелка, където предполагам също дават някакъв сертификат, така че аз много сериозно се замислям за там..
ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ! :-x aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..
elito6754
06-10-2009, 15:15
Ами аз за 35 соу знам, ме поплинцип всичките паралелки се учи руски език като втори. Като първи за френски и немски. За сертификата не знам, но се намира на ул. Добри Войников. Попринцип е голямо, правят му пристройка като концертна зала. :-o
pifiella
06-10-2009, 16:17
Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу :-P леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... :-) аиде ше стискам палци
Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава? :-D
И в крайна сметка какви оценки имаше и колко бал :D
По БЕЛ имах 5,896,по математика 5,564...Като си видях резултати ревах от кеф..много се бях отчаяла,защото нямах време да си препиша целия преразказ на беловата.....леле умрях от яд,но все пак оценките ми бяха супер.......... :)
Успех!
Учете,учете,че след2 седмици и краи.....И аз миналата година много учих,ама като казвам много,не просто да прелиста учебниците,а истинско учене!От 5 клас с учебниците започнах,6клас,7 клас и на сестра ми от 8 клас учебниците(има правописни,граматични норми много ми помогнаха)На ден по 150 задачи съм решавала горе долу :-P леле колко ми е кеф,че не съм на изпити тая година......... :-) аиде ше стискам палци
Не съм много сигурна,ама на нас изпита по езиците ние е на 23,а вашия по кво е тогава? :-D
По БЕЛ имах 5,896,по математика 5,564...Като си видях резултати ревах от кеф..много се бях отчаяла,защото нямах време да си препиша целия преразказ на беловата.....леле умрях от яд,но все пак оценките ми бяха супер.......... :)
Успех!
:shock: :shock:
Браво!Дано поне още един от тая тема се доближи до резултатите ти. :) Та в коя езикова гимназия влезе :-o
Правих последния пробен по БЕЛ от Регалия и имама 63 точки,което е що годе добре :)
AnIcHkAtA
06-10-2009, 16:49
66-БЕЛ
104-математика
Супер!
pifiella
06-10-2009, 16:52
Успех!
Браво!Дано поне още един от тая тема се доближи до резултатите ти. :) Та в коя езикова гимназия влезе :-o
Не!В икономическа гимназия с разширено изучаване на англ.език....Имах много възможности,но предпочетох да понауча и език и икономика :lol: ,по 19 часа имам анг.на седмица,а от другата година почвам с икономиката..........А и съм по-силна по математика :)
Успех!
Не!В икономическа гимназия с разширено изучаване на англ.език....Имах много възможности,но предпочетох да понауча и език и икономика :lol: ,по 19 часа имам анг.на седмица,а от другата година почвам с икономиката..........А и съм по-силна по математика :)
НТБГ?НФСГ?Ако е първото може да ти стана съученик :D
66-БЕЛ
104-математика
Супер!
Абе хора разпределението не е ли за утре ? - Смисъл аз утре ще ходя да видя къде съм... ?
Или и днес съм могъл ?
AnIcHkAtA
06-10-2009, 17:51
66-БЕЛ
104-математика
Супер!
Абе хора разпределението не е ли за утре ? - Смисъл аз утре ще ходя да видя къде съм... ?
Или и днес съм могъл ?
Както виждаш... 8-)
66-БЕЛ
104-математика
Супер!
Или и днес съм могъл ?
Както виждаш... 8-)
И следва уникалния отговор - Ясно... :D
Аз честно казано искам да се падна някъде където да не познавам никого... Иначе ако съм с приятел - като видя, че нещо иска да му помогна .... Кофти ми става да не помогна :D или като той излезе да почвам и аз да си казвам : Абе готов съм и аз излизам" и тн....
^И аз утре ще ходя. Днес преговорих цялата литература и се изтощих. Буквално. Утре ще преговарям българския. Дано са ме сложили в някое познато училище. :-D
^И аз утре ще ходя. Днес преговорих цялата литература и се изтощих. Буквално. Утре ще преговарям българския. Дано са ме сложили в някое позанто училище. :-D
СПРЕТЕ :D - Ами тези които не сме преговорили цялата литература/БЕЛ/Теореми/Аксиоми/Признаци - :D - Я дайте малко шанс и на останалите...
То вече това е зубрене... Квото сме научили това е - сега последните 2 седмици най-много да се преуморите и да се прецакате...
Е какво да кажа - Браво на вас - тези които наистина ще успеете :-o ?
Е много ясно, че няма да го кажа :D
Я малко се успокойте - видяхте ли че за 6000 човека = има 7900 места :) - Всеки който има 3+ ще влезе някъде..
(Е, друг е въпроса къде ще влезе...
AnIcHkAtA
06-10-2009, 18:14
Аз си мисля, че борбата за елитните училища няма да бъде по-безмилостна.Какво като сме по-малко...И не са 2 седмици, а седмица и един ден вече.
Аз си мисля, че борбата за елитните училища няма да бъде по-безмилостна.Какво като сме по-малко...И не са 2 седмици, а седмица и един ден вече.
Да ви се невиди в песимизма.... :(
Поне бъдете реалисти - всички тук ще имаме бал над 30 8)
AnIcHkAtA
06-10-2009, 18:17
За НТБГ сме перфектни, нали :D .
Не е ли ЕГ, не е отлично ниво.
За НТБГ сме перфектни, нали :D .
Не е ли ЕГ, не е отлично ниво.
Днес на какви лафове се наслушах :razz: - "Мен бал 28 ми стига" - "закъде" - "За НТБГ " - "Е закво ти е там бе" - "Абе не ги носят униформите и имат егати мацките" :razz: :razz: :razz:
"Айде да се пробваме във френската" (Тоя път си говорят момичета) - "Е че закво ни е тоя пуст френски" - "Еми ще се научим да говорим на френски 8-) " - " ? " - " Абе не бе просто имат много готини момчета " :lol: :lol:
И отзад един казва : " Момичета вие френския и без да сте във ФЕГ ще го научите 8-) :D 8-) :D :D :D 8-) "
faststep
06-10-2009, 18:38
От вторник съм "болен" и не ходя на училище. Очаквам в петък по чудо да оздравея, за да си взема бележника. 8-) Вас не ви ли е тръшнала предизпитната треска? :D
AnIcHkAtA
06-10-2009, 18:48
От седмица и кусур вече :D
Аз си ходя на даскало.. Нищо не ме е тръшкало, ама хормона ме тресе 8-) - Много ми писна - въобще не ми се учи - искам на Мореееее :D
kamikadze33
06-10-2009, 18:59
Оф са правих един пробен по бел и тотално се отчаях.. 8 грешни само на бг-то :shock: А би трябвало то да ми компенсира математиката.. Оф верно, че го правих за половин час, де..все пак :?
Амм някой тука чувал ли се за 35?Казаха ми, че ако влезеш с немски там, ти дава същия сертификат, какъвто ти дават и от немската.. Има и френска паралелка, където предполагам също дават някакъв сертификат, така че аз много сериозно се замислям за там..
ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ! :-x aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..
Wow !!!! НИКОЙ да не греши и да отиде в най-пробитото даскало - 35 (аз преди учех там ) Сертификат ала бала аре стига глупости... Там ходат на училище с една тетрадка и тфа е... сопри за грешките ма мн ме мързи и си пиша ей така..
YouCantStopMe
06-10-2009, 19:02
Аз си ходя на даскало.. Нищо не ме е тръшкало, ама хормона ме тресе 8-) - Много ми писна - въобще не ми се учи - искам на Мореееее :D
и аз искам..
морееее :smt007
иначе-да.треската ме е тръшнала :D
и аз искам..
морееее :smt007
иначе-да.треската ме е тръшнала :D
Новия AH7KLAS върлува в тийнпроблем - всички 7мокласници със симптоми - Скука;Мързел;Отчаяние и пак мързел - да не учат ! :D
Ся разбрах къде ще са ми изпитите- и двата в 123
Ако има някой от Красна Поляна, да пише :)
-----------
Абе в 91 НЕГ имали някакви профили, щот в справочника има само един профил - немски, втори ЧЕ и два предмета по избор
--------
А също да питам нали можеш да пишеш няколко пъти едно даскало, ама различни профили, щот не съм запозната много :(
kamikadze33
06-10-2009, 19:10
Я някой да ми напише в некъф коментар, всички които се борят за ФЕГ :) Смис инт ми е колко са :)
kamikadze33
06-10-2009, 19:30
Ся разбрах къде ще са ми изпитите- и двата в 123
Ако има някой от Красна Поляна, да пише :)
-----------
Абе в 91 НЕГ имали някакви профили, щот в справочника има само един профил - немски, втори ЧЕ и два предмета по избор
--------
А също да питам нали можеш да пишеш няколко пъти едно даскало, ама различни профили, щот не съм запозната много :(
можеш :)
и аз питам - гледам днес в справочника на Веди и се кокоря - в първа немска се изучавали само английски и руски като втори чужди езици, оО... изненадах се, защото очаквах да има паралелки с френски и испански, пък то... абе наистина ли е така, че се шашнах?
аз по БЕЛ не съм отваряла нищо от април, честно :Р
а на тестовете по математика поне не падам под 80 точки, което е добре, смятам...
ах, колко е хубаво да знам, че колкото и да се изложа на изпитите, винаги ще мога да обера банка и парите да използвам за АК :Д
е, и в НПМГ ще ме подслонят 100%, ама не съм много-много навита за там.
иначе в училище днес беше купон - само по математика решавахме целия час задачи, през останалото време се снимахме за спомен, а после 4 часа обикаляхме из София, за да купим подарък за класната, ебати.
Някой би ли ми припомнил правилото за множествено число :D :D
- Още от сега се притеснявам, толкова много, че на тестовете имам около 10т по-малко от нормалното :D :D
Аз днеска си се наспах сутринта, отидох от трети час натам само за "спорта", както казваш Ванка... И после учене до е сега... Замая ми се главата направо, ама добър преговор си беше.Тия дни така се бях отпуснала, че... ми дойде в повече.
Бал 23 на 31-во???? НЕеее.... Как бе!? В справочника бала минималния е 28 за технологичен профил, за профил езици е над 30... :shock:
Иначе и аз много искам в 31-во.Познавам доста хора от там и всички казват, че са супер доволни и че даскалото е много яко.Учи си се на ниво, но от друга страна и не ги изтезават... Така да се каже... И въбще много печени хора са.И аз като Аничката искам такова даскало и отивам в него с цената на всичко, ама.... май няма такова.
Искам и аз на море... Аре да идем заедно. :lol: :grin: Нещо почна много да се лигавя... и да говоря глупости.Ъм чудя се утре дали да ходя на даскало.... :(
Аз днеска си се наспах сутринта, отидох от трети час натам само за "спорта", както казваш Ванка... И после учене до е сега... Замая ми се главата направо, ама добър преговор си беше.Тия дни така се бях отпуснала, че... ми дойде в повече.
Бал 23 на 31-во???? НЕеее.... Как бе!? В справочника бала минималния е 28 за технологичен профил, за профил езици е над 30... :shock:
Иначе и аз много искам в 31-во.Познавам доста хора от там и всички казват, че са супер доволни и че даскалото е много яко.Учи си се на ниво, но от друга страна и не ги изтезават... Така да се каже... И въбще много печени хора са.И аз като Аничката искам такова даскало и отивам в него с цената на всичко, ама.... май няма такова.
Искам и аз на море... Аре да идем заедно. :lol: :grin: Нещо почна много да се лигавя... и да говоря глупости.Ъм чудя се утре дали да ходя на даскало.... :(
Аз утре ще ходя пак за спорта и за да си дам учебниците :D
Иначе то аз ако съм у нас само ще си промивам мозъка на компютъра... Ще направя най-много 2 теста и после ще вися пак 4,5 часа ей така правейки нищо пред компютъра.... 8-)
Искам изпита да е вдругиден :D
Аз утре ще ходя пак за спорта и за да си дам учебниците :D
Иначе то аз ако съм у нас само ще си промивам мозъка на компютъра... Ще направя най-много 2 теста и после ще вися пак 4,5 часа ей така правейки нищо пред компютъра.... 8-)
Искам изпита да е вдругиден :D
+100000 :D
И да знаете..Изпитите след 7 клас са лесни..
изпитите ми са в 164 ГПИЕ.
надявам се испанската да ми донесе късмет (х
а някой по-горе каза, че единият му изпит ще е в 38 ОУ - аз уча там (а скоро - учеХ -.-).
късмет на всички (=
Аз днес трябва да ида да видя къде са ми изпитите...
Иначе и аз така за спорта, ама днес беше много забавно...Цял ден снимки и пръскане с вода... :grin: :grin:
Margoto0
06-11-2009, 11:12
Мойте са в някакво забутано училище :D
Намерих малко инфо за бройните форми:
Употребява се след числителните бройни и след някои наречия за количество, като колко, няколко, толкова и др.: два коня, десет автомобила, няколко броя.
Бройната форма не се употребява след съществителни, означаващи количество: стотици левове, а не стотици лева; една дузина чинове, а не една дузина чина; милиони долари, а не милиони долара.
Грешки се допускат и в някои случаи като следните: три от най-големите градове, а не града; два от верните отговори, а не отговора.
При съществителни имена за лица се употребява обикновената, а не бройната форма. Правилно е двама ученици, а не двама ученика; петима футболисти, а не петима футболиста; двайсет шампиони, а не двайсет шампиона.
ВНИМАНИЕ: Непостоянното ъ не изпада при образуване на бройната форма за разлика от обикновената форма за множествено число, сравни два чехъла и много чехли; шест компютъра и много компютри.
06-11-2009, 12:29
Някой от Сливен да е в 12то по Бел и 10 Мат? А иначе има 5 за годината по мат :P
Решавах матурата.Как може да е толкова лесна :-x Въпросите им за литературата се простират в това да си чел произведенията.Нищо друго
+ да знаеш 3 тропи :-x Иначе от всички други въпроси,без свързаните с произведенията,имам 2 грешки :grin: Едната е в текста (33задача) а другата беше 20 и някоя.Леле ако ни пуснат такъв тест,всички ще имаме най-малко по 85+ точки.Като ви чета постовете доста тестове решавате тази седмица,аз по скоро съм го отдал на почивка и 2-3 теста най-много 8-) Леле как искам да е 26 и да съм на море :grin: :grin:
Millen4ety
06-11-2009, 13:13
днес разбрах къде ще ми са изпитите - в 119 СОУ - моето даскало.. леле как се кефа.. Даскалото ми е 3-4 минути от вкъщи и поне по въпроса с отиването и настаняването за изпитите съм спокойна :) Иначе изпитите започват от 9, нали? Колко по-рано трябва да сме в училището? Съжалявам за тъпите въпроси, но аз нямах възможност да ида сутринта да си проверя всичко, а на баща ми не му вярвам 100% като го знам колко е незапознат и нехаещ :(
08:30 трябва да си там :]
Millen4ety
06-11-2009, 13:23
мерси :)
леле, започвам и да полудявам на ента степен, а в същото време имам някакъв непукизъм - успокоителен
Боже, след две седмици всички възможни изпити ще са минали :grin:
но до тогава :(
БГ - 10 СОУ
МАТ - 11 СОУ
абее нещо мисля, че не уча достатъчно сега като за последно..Не се преуморявам.През годината като че ли повече..Сега не.. Нещо спря да ми пука и взех да се притеснявам от това..
Искам да минава БЕЛ-а вече. Утре да е изпита. А математиката може да почака.. :D или да изчезне по-добре.. :-D.. да не съществува изпит по този предмет 8-)
Pooky
ПП: МРАЗЯ ТЪПИТЕ ЗАПЕТАИ! :-x aко има 3 въпроса със запетаи на някой изпит, ще имам три грешни повече..[/quote]
Не съм само аааааааааааааааааз има и други... вече уж правя по-малко грешки ама...те пак си остават най-трудният материал за мен :( :(
Успех!
:shock: :shock: :shock: WOW!!! БРАВООО! Ти си гении! Аз и на 5.00 ще съм доволна, макар че трябва да е повече според пробните... :(
ChOcOlaTEsTar
06-11-2009, 14:22
Верно ли ни трябва личната карта от даскало?? :shock: F*CK На мен ми откраднаха портмонето и тя беше вътре и ..само с бележник дали ще ме пуснат?? :-o
Леле хораааааа <333333 имам 6 за срока и за годината по Математика,при положение че 1 срок имам 4 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ще полудея от щастие :grin: Новата ми госпожа е невероятна :grin: :grin: :grin: Завършвам с 5.53 :)
YouCantStopMe
06-11-2009, 14:54
Днес уредихме нещата.
Първия срок завърших с една петица,но го превъзмогнах. 8-) И ми остави не защото не знаех,а бяха станали едни проблеми,които с течение на времето се оправиха,ама срока свърши.Винаги като се сетя и се ядосвам,но каквото станало-станало.
Този срок завършвам с 5 по англиийски език.
Но за годината ще имам по всичко 6.
:)
Толкова се притеснявах,а всичко мина.
Аз днес дадох учебниците..много им здраве. :D
Купихме и подарък на класната.Всичко върви добре.
Макар че се изнервих ОТНОВО на оная директорка. :-x
Преди малко пък се сетих,че училището има да ми дава една грамота,обявена още преди няколко месеца. :lol: Е,май това няма да се случи. 8-)
Притеснението за изпитите расте.Депресирах се,защото днеска говореха за миналогодишните оценки.Имаше един от нашето даскало,които беше изкарал повече от 5,800 по БЕЛ и г/д толкова по математика.Ама свестен беше(доколкото го познавам).. не няк'ъв зубър.
sad. 8-)
:booooomb: :booooomb:
ChOcOlaTEsTar
06-11-2009, 14:56
ПЛС кажете че мн се притеснявам!!! :( :( :( :(
Моите изпити са в 157 ГИЧЕ и двата .Някой друг от тук да е там??
YouCantStopMe
06-11-2009, 14:59
Само с бележник не може.
Получих информация,че миналата година не са ги пускали само с това.
Ако имаш лична карта(ЛИЧНА,не УЧЕНИЧЕСКА) и бележник по-става.
ChOcOlaTEsTar
06-11-2009, 15:04
Мс мн за инфото.Почва да ме тресе нервата заради тия изпити ....как искам вс да е свършило вече :o
Millen4ety
06-11-2009, 15:10
днес разбрах, че по всичко съм завършила с 6!
леле, как се изкефих (най-много ме притесняваше изобрзителното 8-) )
иначе ние утре ще даваме учебниците :)
аз покрай всякакви олимпиади съм си купила на различни издателства учебниците, така че не е проблем да ги върна. :)
а за докумнетите, с които трябва да се явя на изпита - нося си бележник, ученическа лична карта и паспорт, за да съм спокойна. питах в училище и ми казаха, че трябва документ за самоличност със снимка :)
който знае.. моля да каже, дали в 29то СОУ София.. какви са стаите.. дали има камери.. какви са условията ?
Успех![/quote]
[/quote]
Оф, моля ти се, тия ги разправяй на някой друг...цяла година учебник не съм пипал, впреки това оценките бяха 5.50> !
150 задачи на ден, може и 300, пичове, работата е там просто да не се панирате излишно или да си набивате в главата че нищо не знаете...отиваш, сядаш, четеш внимателно, почваш на черновата и решаваш ! Това е ключа към успеха ! Ако щеш по 250 задачи решавай на ден, ако се панираш и не си спокоен - нищо няма да направиш...хватката е в спокойствието. ЕДин съвет от мен: Отидете с нагласата че
Колкото изкарам - толкова, колкото знам - толкова, ако хвана хубава оценка - влизам, ако ли не - не влизам, живота продължава, мога и след 8 клас !
В никакъв случай не отивайте с нагласата че всичко знаете, че сте отличниците, точно перфектните ученици и че всичко ще направите...просто отидете спокойно и не се поддавайте, следвайте горният съвет и ще успеете ! Успех на всички !
AnIcHkAtA
06-11-2009, 15:20
Аззз не се шашкам :D .Пука ми, притеснявам се, но по странен начин.Майка ми казва "притесняваш се спокойно".Какво трябва да значи буквално не знам, но много точно описва :D .
Запетайките не са най-големия ми проблем.Последните произведения от литератураата могат да ме изядат.
Ученическа лична карта нямам.Не знам за какво ще ми се заядат, затова ще отида с акт за раждане, удостоверение за завършен 7. клас, обикновена лична карта и бележник.Да видим какво няма да им хареса :D .
Така и не разбрах изпитите в колко часа са.Ако не разбера, ще отида в 8 8-) .Радвам се за училищата, все спокойни и недепресиращи :D .Извадих късмет, че не ме пратиха в 149.Дано е с мен до края.
Говорят, че щало да има камери, ама майка ми каза, че това са глупости.В много малко училища слагали.
Миленчету, честито и аз съм така :grin: .
Ареееее ще се справим, стига сте се побърквали.После ако не отидете на купонче, ще ви режа главите :D
имам 5ци и по бел и по мат много ли е зле ;(
AnIcHkAtA
06-11-2009, 15:24
имам 5ци и по бел и по мат много ли е зле ;(
Къде искаш?
При мене купонче няма да има :D Предпочитам да се наспя... Тая година ми излезе през ушите с това спане.... :-o
а за докумнетите, с които трябва да се явя на изпита - нося си бележник, ученическа лична карта и паспорт, за да съм спокойна. питах в училище и ми казаха, че трябва документ за самоличност със снимка :)
Паспорта не би трябвало да е задължителен.. Аз ще кандидатствам, но сам родена на края на год и още нямам лична карта и паспорти и такива :-o :-o предполагам не съм само аз? :(
Millen4ety
06-11-2009, 16:17
не е задължителен - дори никой не е го е споменавал към нужните документи, просто аз ще го нося, защото още не съм си изкарала лична карта, а и съм направо полудяла да не се обърка нещо от този сорт 8-) а трябва ли да се носи удостоверението за завършен седми клас? ох, сори, лудвам
dugallesuck
06-11-2009, 16:23
ОМГ по сичко 6?! Аз ли съм зле?
Lunatique
06-11-2009, 16:31
ОМГ по сичко 6?! Аз ли съм зле?
ух, спокойно, и аз съм зле.
миналата година не учех, а по всичко имах 6, а сега... : D
завършвам с 5 по Физика, май по История се очертава, а и по Технологии (сиреч - дом.бит) оная свиня ме мрази. пууу. :booooomb:
аз утре ще си взимам бележката.
Какво сте се спекли всички бе ? Тука паспорти глупости хаха,успокойте се малко..Само ученическа карта е нужна ако искате и бележника си носете..Трябва ви и служебната бележка(мисля,че така се казваше)...Не са толкова трудни.Даже няма смисъл и от уроци,ако внимавате в час и си учите уроците,се изкарват много добри резултати...Няма нищо страшно в изпитите и не се подлъгвайте,че ще изкарате същите оценки,каквито и на предварителните изпити...
Нее, ние не сме се спекли. Всичко е ОК. Наред сме си, защото знаем, че ще се справим. :D We are the champions,my friends.And we`ll be fighting till the end.. :grin:
Какво сте се спекли всички бе ? Тука паспорти глупости хаха,успокойте се малко..Само ученическа карта е нужна ако искате и бележника си носете..Трябва ви и служебната бележка(мисля,че така се казваше)...Не са толкова трудни.Даже няма смисъл и от уроци,ако внимавате в час и си учите уроците,се изкарват много добри резултати...Няма нищо страшно в изпитите и не се подлъгвайте,че ще изкарате същите оценки,каквито и на предварителните изпити...
Mноооооооооооого жалко аз на пробните под 5.20 не съм падала най-малко съм имала 76 точки и то на пробен тест в МГ Варна (предполага се, че накрая техните тестова са най-сложни)... Хадявах се и на реалния изпит да изкарам толкова :( ... Ааа аз незнам защо осте не съм усетила това прословуто напрежение и тая треска предизпитна 8-) :neutral:
elito6754
06-11-2009, 17:37
Днес си взех бебежката от гнездото, заедно с първата от училището е в един джоб с ученическата ми карта. Всичко е готово. Не се притеснявам засега, което е добре. :-D На 15 ще връщам учебниците и ще отидам в Борисовата градина като за последно. :oops: И....това е. Днес ми беше последния учебен ден, беше ми някак странно, но ще го преживея. :-o
Утре съм на басейн :grin:
Имам 6 по всичко
И 2та изпита са ми в НСФГ - Стопанско-финансовата (ако така се казва) - 1 и 3та стая :D
Имам 6 по всичко
И 2та изпита са ми в НСФГ - Стопанско-финансовата (ако така се казва) - 1 и 3та стая :D
НФГС :D
Имам 6 по всичко
НФСГ :D
Имам 6 по всичко
Е, сега - подробности :D
Там яко ли е даскалото някой знае ли ?
AnIcHkAtA
06-11-2009, 19:14
Имам 6 по всичко
Е, сега - подробности :D
Там яко ли е даскалото някой знае ли ?
Майка ми много го харесва.Като база е средно ниво.
Моите и двата изпита са си ми в мойто даскало....Супер много се кефя!!! :grin: Живея точно до него!!... Егати якото...
Иначе хем се притеснявам, хем не...Почва да ми става все 1... Почвам да вярвам, че ще вляза на хубаво място, че всичко ще мине по вода, всичко ще е окей, ще си изкарам и едно лудо лято... И непрекъснато се моля и се надявам да е така!!
Днеска класната ми, демек учителката ми по математика ужасно ме издразни!! Последния час по математика ни беше днеска, а тя още не ме е оформила!! Между 5 и 6 съм ииии много ми е притеснено за това... Дано да ми остави 6!!! :(
Иначе се очертава по всичко друго да имам 6...И за физика имам съмнения, че може и 5 да имам, ама дано тая да се смили и да ми даде половин единица... :?
П.П. АААА и да ви питам... Аз съм на 14 още от януари и се предпомага, че трябва да имам лична карта вече, ама ме мързеше и не съм си извадила.... Та може ли на изпита да ида само с ученическа карта и бележник примерно??
YouCantStopMe
06-11-2009, 19:19
^Естествено,че може.
Аз като имам рожден ден на 16 юни да няма да тръгна да си изкарвам веднага лична карта,заради изпитите.
Ще си ида най-спокойно с бележник и с ученическа карта,пък да видим дали ще ми направят проблем.
Нали за изпита трябва да си само с ученическа карта и служебна бележка? На мен така ми казаха, когато си подадох заявлението.
Да, ясно...Мерси за инфото, вече съм споко...
Айде аз ставам... :) Лека
Лека - и аз ставам
Иначе правя 14 чак в 8ми клас :-P (10 ноември)
YouCantStopMe
06-11-2009, 19:53
Нали за изпита трябва да си само с ученическа карта и служебна бележка? На мен така ми казаха, когато си подадох заявлението.
е да де.. пропуснах служебната бележка
и С нея!
:D
Lunatique
06-11-2009, 20:09
лялял, на вас мъчно ли ви е, че ще се разделите с класа си? :D
XiPiXoPiGiRL
06-12-2009, 05:50
^^ Нем, напротив - кеф ми е, че ще срещна нови хора, а със старите приятели - кафета, молове траляля няма да се забравим естествено..
8) 8)
Lunatique
06-12-2009, 06:08
Аз от целия клас мога да си говоря само с 2-3 човека, така че няма да е голяма загуба за останалите. :-D
Хора, след 1 седмица е изпитът. :booooomb: Аз се надявам да изкарам по-висока оценка на БЕЛ, за да ми се вдигне балът, защото тази Математика...
Ще си правя изпитите в 56 СОУ. Не е много далеч от нас, тъй че съм доволна горе-долу.
Освен това целият клас + всички, записали се в 97, са разпратени или в 56-то, или в 137-мо => съм с познати.
Има хора от моя клас, които ще са в една стая на изпита.
Аз не съм с нито един познат, но това не ме притеснява. По-скоро е малко гадно, защото няма да имам познати (е, не се знае), но тъкмо няма да се разсейвам. Абе, карай, стая до стая сме.
Просто реших да споделя.
О, още нещо. Вчера направих един тест по БЕЛ без грешка. ;р
kamikadze33
06-12-2009, 07:41
Имам 6 по всичко
НФСГ - национална финансово-стопанска гимназия :) кажи къде живееш ве брат - съседи сме със сигурност :Д
Я кажете някъв сборник по математика,ама да е с много гадни задачи,че искам да решавам от 20 до 24 такива главоблъсканици :)
Я кажете някъв сборник по математика,ама да е с много гадни задачи,че искам да решавам от 20 до 24 такива главоблъсканици :)
Аз имам един ама е от миналата година и незнам дали ще го намериш
издателство ВЕГА 74
Бояна Милкоева, Христина Беева, Дачо Беев
КУРС ПО МАТЕМАТИКА ЗА 7 КЛАС
Важен за успеха на всикчи ученици
Има задачи от МГ даавани на състезания има и други такива по трудни, имат и решения. :)
А иначе може да попиташ някой учител или в книжарницата :-o
http://www.math10.com/forumbg/download.php?id=2538 Ако изкарате тука поне 70 точки,5 по Мат ви е в кърпа вързана :)
Мерси на titity
AnIcHkAtA
06-12-2009, 09:29
webprng, можеш ли да го качиш в някакъв друг формат, защото не ми го оптваря така...
Acrobat Reader имаш ли :-o
AnIcHkAtA
06-12-2009, 09:54
Мисля, че не 8-) .Имам Microsoft Office Word 2003 .
http://www.adobe.com/products/reader/ Приятно решаване :)
Е, момчета и момичета, завършихте ли ? Радвате ли се ? Тъгувате ли ? Сълзи текова ли ? Удържахте ли фронта ? С какъв успех завършвате ?
Успех от мен на изпитите, пожелавам ви високи оценки, всеки да влезе където желае...и не на последно място - ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ ! :) А ние на 30 ще се хвалим (я ще се хвалим, я ще ревем 8-) )...
AnIcHkAtA
06-12-2009, 10:19
Лъчо, мерси.Няма да ревете, я!Пука ви :D .Ние ревахме бая и ще ревем още бая :D .Не тъгувам, а се плаша.Завършвам с пълно 6.Оооочаква ме животецц :grin: .
Вебдрън-дрън-дрън, благодаря.Изтеглих го това нещо 8-) и сега успях да отворя теста.Довършвам си преразказа и започвам математиката.Ама дали първо по БЕЛ, или първо по математика не знам :D .Отговорите ще ги търся от теб, когато го реша.Надявам се най-късно довечера.
Със здраве :-)
Едит:Могат ли да ни дадат преразказ с дидактическа задача..ъъ цитирам "Направете подробен преразказ на текста, като подредите събитията в хронологичен ред."??
Не ми харесва идеята, а го имам в домашното :shock: .
ChOcOlaTEsTar
06-12-2009, 10:23
^^ Нем, напротив - кеф ми е, че ще срещна нови хора, а със старите приятели - кафета, молове траляля няма да се забравим естествено..
8) 8)
Ми ние днес целия клас ревахме.Мн ще ми е мъчно!Бяхме мн задружен клас... :cry: :cry: :cry: :cry:
Lunatique
06-12-2009, 10:26
леле, хора, не мога да повярвам, по Физика ми е писала 6! И по Технологии също. Ще видим как е по История и май ми се очертава пълно 6 за годината :grin: :grin: :grin:
Имам шестица по математикаааааааааааааааа а :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Егати кефаааааааааа...Леле на върха на щастието съм!! 8) :grin: :) :D ...
AnIcHkAtA
06-12-2009, 10:34
Честито на двечките!
Лира (забравих ти името :D ), евала за търпението.Аз досега не знам колко пъти да съм и показала пътя.
Скарайте ми се, трябва да го напиша тоя преразказ.Мързи мее ;[
Мерси...То и на мен ми омръзна егати и дори и днес нямаше да знам, ако не ми беше попаднал дневника и не видях, че по всичко имам 6... :grin: :grin: Ох леле супер много се кефя, не мога да седя на едно място... :D
П.П. Казвам се Сончето /Соня/...
П.П.2. И мен ме чака преразказ на "Гост" /първа глава от "Под Игото"/ и е тооолкова дълъг, а мен тоооолкова ме мързи... :? :D
Мерси...То и на мен ми омръзна егати и дори и днес нямаше да знам, ако не ми беше попаднал дневника и не видях, че по всичко имам 6... :grin: :grin: Ох леле супер много се кефя, не мога да седя на едно място... :D
П.П. Казвам се Сончето /Соня/...
П.П.2. И мен ме чака преразказ на "Гост" /първа глава от "Под Игото"/ и е тооолкова дълъг, а мен тоооолкова ме мързи... :? :D
А реши ли задачите от книжката?Щото мене и за тях ме мързи :D :D
ъъъ Лира ще кажеш ли кои задачи бяха от книжките,че не съм си записал :-D :-D
По математика или по бел? Че ние имаме задачи от книжките и по двете... Ама съм си ги решила.Отделен въпрос е, че от математиката някви лесни задачи вися над тях 2-ри ден и не мога да ги реша...Ако и до довечера не успея, ще ви напиша някои от тях с призив за помощ. :D
Та математика или бел искаш задачите?
математика ...
То по бел нали само преразказа :shock:
Ми на нас ни казаха и да решаваме тестовете от книжката по литература за ..."По жътва"...Ако не се лъжа.
Ето задачите:
От книжката Преговор по Геометрия:
990,993
от 1106 до 1111
1117
От книжката с Преговорните допълнителни задачи:
1031
1032
1034
1036
1140
1142
1143
1145
1146
от 1148 до 1153
Аз не можах да реша доста, ама вчера и ме мързеше като за световно.Нерешени са ми 990,993,1034,1146,1145 ...Ох сега сядам да пиша преразказа и после пак ще ги решавам.
Чао за сега. :)
Ми на нас ни казаха и да решаваме тестовете от книжката по литература за ..."По жътва"...Ако не се лъжа.
Ето задачите:
От книжката Преговор по Геометрия:
990,993
от 1106 до 1111
1117
От книжката с Преговорните допълнителни задачи:
1031
1032
1034
1036
1140
1142
1143
1145
1146
от 1148 до 1153
Аз не могаф да реша доста, ама вчера и ме мързеше като за световно.Нерешени са ми 990,993,1034,1146,1145 ...Ох сега сядам да пиша преразказа и после пак ще ги решавам.
Чао за сега. :)
Мерси ако нещо реша ще пиша :D
SlaveMachine
06-12-2009, 11:35
Хора за Първа Английска В София 5 по БГ и по Мат ще стигнели ?
elito6754
06-12-2009, 11:43
Зависи какъв втори език искаш да учиш. :-o
Хора за Първа Английска В София 5 по БГ и по Мат ще стигнели ?
Ако са от удостоверението НЕ :?
Едит:Могат ли да ни дадат преразказ с дидактическа задача..ъъ цитирам "Направете подробен преразказ на текста, като подредите събитията в хронологичен ред."??
Не ми харесва идеята, а го имам в домашното :shock: .
Не. Формата на изпита е трансформиращ преразказ за момента (Интерпретационен текст ако трябва да съм точен) така че няма да се падне нещо по-различно от от следното:
Взимаме за пример "По жицата":
Възможности:
Трансформиращ преразказ от името на:
-Моканина,
-Нонка,
-Гунчо,
-Пряк свидетел на действието,
-Непряк свидетел на действието,
Един от тези варианти може да е.
kamikadze...
Живея До зоопарка :D... Без майтап..
Или по точно - ако знаеш на Симеоновско Шосе посолствата на чуждите страни.. - Срещу тях - от другата страна на Шосето...
Днес на басейна беше супер яко - Ама изгорях здраво :grin:
[quote="webprng"]http://www.math10.com/forumbg/download.php?id=2538 Ако изкарате тука поне 70 точки,5 по Мат ви е в кърпа вързана :)
Мерси на titity[/quote
Объркал си се :D - Тук и 60 точки да изкараш пак е много добре ... Това е национален кръг - доста над нивото на нормалния изпит - или поне теоритично е над нивото му...
[quote=webprng]http://www.math10.com/forumbg/download.php?id=2538 Ако изкарате тука поне 70 точки,5 по Мат ви е в кърпа вързана :)
Мерси на titity[/quote
Объркал си се :D - Тук и 60 точки да изкараш пак е много добре ... Това е национален кръг - доста над нивото на нормалния изпит - или поне теоритично е над нивото му...
Дам.70 точки от този изпит вече отиват към 5.50 та и нагоре :)
YouCantStopMe
06-12-2009, 15:04
Днес в училище не стана нищо интересно.
Цяяяял следобед висях в едно друго даскало за няк'ви глупости. :-x Пропилях си деня направо.Ей сегичка ще започна да решавам.
Таа..
Днеска разбрах,че тоя по математика е завишил на всички оценките.Този,който е за 4.. му е писал 5,този който е за 5-6.Баси тъпото....А на тия дето имат 6 к'во правим? 7? омг.. абсолютно нечестно спорред мен.Все едно им вдига бала с една единица,а това е супер мноооооого.По другите предмети същата работа.Е какво става с тия дето са се трепали цяла година,е?ааа?А ония дето и учебник не са отваряли,пак 6.
Оф.. ще гледам себе си.
Иначе,Габи.. и от моя клас се паднаха няколко човека в една стая.Всеки си мисли за подсказване,пф.. наивно е да вярваш на другия,че ще ти помага през цялото време.Аз не съм с никой познат.. или просто засега не знам.Все ми е тая.По-добре да не се разсейвам.
На мен ще ми е малко мъчно,но ще се радвам,че от догодина ще се запозная с нови хора и ще завържа контакти.Пък късмет..може да се падна с някой от нашия клас в паралелка(като знам към къде са се насочили).
Соня..браво!Заслужаваш си я.
SlaveMachine
06-12-2009, 15:35
Добре ще го кажа така по Бел и по Мат за годината имам 6 ако и на двата изпита изкарам около пет ще могали да вляза в Първа Английска с втори език Немски. Питам, защото сега не живея в София и не знам как стоят нештата там. :)
dugallesuck
06-12-2009, 16:08
O M G ! ? 6 по всичко... ще спра да влизам тука... напълно ще се сдухам...
AnIcHkAtA
06-12-2009, 16:13
Някой ако ми реши задача 10 от тоя тест, го признавам :shock: .Какво е това разлагане о.0
YouCantStopMe
06-12-2009, 16:18
Ани.. стигнах до 13 задача и спрях.. омръзна ми.
Иначе задачката не е чак толкова трудна..ако искаш да ти я обесня. :)
Аз утре ще го решавам тоя тест,че неска домашното от Веди ме измори :-o
YouCantStopMe
06-12-2009, 16:33
значи..
задачата е следната:
20092009.20082009 - 20082008.20092008 (точка(.)=умножение)
решение:
записвам първото произведение така:
(20 092 008 + 1).(20 082 008 + 1)
=> задачата става такава: (20 092 008 + 1).(20 082 088 + 1) - 20 082 008.20 092 008
иии решаваме.. оттук нататък е лесно
разкриваме скобите и другото го преписваме
20 092 008.20 082 008 + 20 092 008 + 20 082 008 + 1 - 20 082 008.20 092 008
съкращаваме
и остава:
20 092 008 + 20 082 009 + 1 , което е равно на:
40 174 017
YouCantStopMe
06-12-2009, 16:34
ОМГ
какво е станало тука,бе?
някой да знае как да го оправя?
явно се е получил някакъв номер,когато съм писала цифрите :lol: :razz:
YouCantStopMe
06-12-2009, 16:43
е к'во.. не ти ли се изписва някакъв номер,слушалчица и знамето на българия :D
Нем.Сигурно си с джитката на Чичо Бил.Аз съм с една лисица :)
Мерси, Криси!
Ъм..Егати задачата...Нещо не я схванах много много, ама и са нямам време да я запиша... После пак ще я погледна.Иначе аз сигурно от утре ще почна тоя тест, защото днеска тва домашно от ВЕДИ... :X ...
webprng, успя ли да решиш всички задачи? :(
Опаля.. ето ме и мен :D . В училищата,където ще карам изпитите, имам супер много познати. Особено по МАТ.. Това ме успокоява. Не мисля, че ще се разсейвам от тях, защото ще сме в различни стаи, но все пак 1 училище.. Хубаво е :D
Криси, и аз много се ядосах на тея, които завършиха с 6 по МАТ и БЕЛ, а положиха 3 пъти по-малко усилия от мен и някои други хора. Накрая се получи така,че можеш и да не учиш през годината, а после да си излзеш с 12 единици от дипломата :? Както и да е.
На финалната права сме... ще изтраем още малко и после ще купонясваме. :D
Искам да ви питам за теста по БЕЛ знаете ли всички стихотворения - Опълченците, Българският език , Неразделни и Заточеници наизуст?
Ми да, аз по принцип ги знам.Ако трябва да дам цитат се справям.И все пак трябва да си ги преговоря...
И аз ги знам. "На прощаване" ми е най-трудно обаче :D .
Ми...на мен наравно."На прощаване" и "Опълченците на Шипка" уж са най-обемни, пък са ми най-любими и най-лесните."Българския език" също става, ама "Заточеници" или "Неразделни"...Мали..
Те попринцип са лесни части от стихотворенията и най-много единвъпрос да има така че споко :)
Аз знам що годе "На прощаване" - Другите...
И малко от Опълченците... Заточеници и Неразделни не са ми силна част...
ElenorRugby
06-12-2009, 19:06
дъъъ не знам нито едно от тея стихотворения, от февруари всеки месец ходя на пробни изпитити и имам все около 5.500 :D
^Бравос. Къде искаш да влезеш и момиче или момче си?
Да наистина - момче или момиче си - защото Еленор - момиче... Rugby.... :D
Иначе аз по БЕЛ така и не мога да си определя резултата защото примерно се сещам, че едикой си ми е казал 2,3 въпроса и аз си викам - това не е истински резултат...
Иначе на преразказа ако е лесен 22 - 23
Ако е гаден - към 20
на теста + – 60....
Което ме устройва при условие, че ще наваксвам с математиката..
химикалки, такива неща... какво точно трябва да носим на изпита, освен документ за самоличност и бележките?
имам чувството, че ще си забравя главата :Р
или съдържанието в нея -.-
бтв, в испанската ще ми бъдат и двата изпита - наблизо ми е, така че ме устройва.
Ох и аз се опитвам да си определя резултата... По БЕЛ на труден преразказ към 21-22 т, на лесен...24-25... На теста 60т. най-малко...
А по математика мазало... към 60 т. би трябвало да изкарам, ако е труден, ако е като тоя от миналата година, демек лесен, към +-80т..
Lunatique
06-12-2009, 20:58
Оу, Математиката ми е слабата страна. Ще се радвам да хвана около 60-60 и нещо точки, за повече не мога и да се надявам.
mArMaLaDkA
06-12-2009, 21:03
Изтеглих си теста, тръгнах даже да си го решавам, става въпрос за този по математика с 50-те въпроса. Може ли само да помоля някой да ми прати ЛС или пък да даде линк към отговорите, за да си сверя?
SlaveMachine
06-13-2009, 09:21
Хора ще питам за 100 път имам 6 по Бел за годината и 6 по Мат за годината ако изкарам около 5 и на двата изпита ще мога ли да вляза в Първа Английска моля кажете
faststep
06-13-2009, 10:19
Хора ще питам за 100 път имам 6 по Бел за годината и 6 по Мат за годината ако изкарам около 5 и на двата изпита ще мога ли да вляза в Първа Английска моля кажете
В езиковите се вземат 2 х оценката по БЕЛ на изпита + 2 х оценката по математика на изпита + оценките по БЕЛ и математика от дипломата =(в твоя случай) 2 х 5 +2 х 5 + 12 =32 бал. Сега само остава да видиш какъв бал искат за всяка паралелка и си готов.
П.П. Някой от вас искаше книжка с нестандартни задачи по математика, за да решава от 20 до 24 юни. Кой беше този юнак?
SlaveMachine
06-13-2009, 14:00
Ако някои може да даде скала за оценяване за теста по Бел ще съм му благодарен. Мерси предварително :)
elito6754
06-13-2009, 14:10
Попринцип се оценява по скала, но също може и от формулата:
1:28(K + 68 ) , където k е броят точки.
Днес ни връщаха едни тестове по БЕЛ - Имам средно по 63,64 точки като на един имам 45 :D - беше мн гаден и аз го правих през пръсти щото бързах... Там един с текст за Маратонките :D
Иначе може ли да ми каже някой - Какви документи ми трябват при записването - смисъл 1во класиране и после като отида в училището в което са ме приели и искам да се запиша ??
Всичко :D - Защото аз на 5ти Юли заминавам и ще мога само на 3 ти да си видя резултатите и да кажа на нашите какво да пишат...
Не пишем ли ние, не родителите ни??? :(
П.П. Може ли някой да ми даде скалите за оценяване по БЕЛ и мат... Търсих в сайта на МОН, но нещо явно съм кьорава... Иначе по формулата не ми се занимава.Плиййййс!!
elito6754
06-13-2009, 15:26
Ето скалата по Бел: http://www.regalia6.com/p-kurs/skala_bel-2007.pdf
Ето и по математика: http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/documents/skala_mat-2007.pdf
Според мене и родитебите може да ни записват, но не съм сигурна. Като се записваш в дадено училище ти трябва удостоверението за завършен 7 клас(копие и оригинал)и заявление до директора(това не го разбирам, но това пише в справочника на ВЕДИ). При кандидатстване за профил Спорт или Изукуства се предоставя и медицинско за това дали си здрав и пр. Мисля, че е това в общи линии. :oops:
Много мерсиии!!
Хора, имам задачка за вас.
Един баротник може да свърши дадена работа за 15 часа, а друг за 12 часа.За колко часа може да бъде извършена работата, ако отначало вторият е започнал сам и е свършил половината от нея, а след това продължили заедно... ?
FuCkInBuBbLeGuM
06-13-2009, 16:26
химикалки, такива неща... какво точно трябва да носим на изпита, освен документ за самоличност и бележките?
имам чувството, че ще си забравя главата :Р
или съдържанието в нея -.-
бтв, в испанската ще ми бъдат и двата изпита - наблизо ми е, така че ме устройва.
ейй аз съм там по математика. кажи в коя стая си :D
Как сте хора?Върнаха ни пробните от Веди.По мат-5.00,а по бел-5.571
Интересното е че първия пробен по мат (задължителен) имах 5.00 или 1*15+2.18+7*3= 72 точки а и този път имам същото разпределение на точкитв.По бел имам 65 от теста и 23 от преразказа.Същите точки имах и на първия задължителен изпит.Така и на двата задължителни пробни и по двата предмета имам 5.00 и 5.571 и двата пъти.Супер съвпадение :D Дано се повтори и на истинските изпити :D
Браво!! :)
Мерси.С тебе какво стана?Ходи ли на Веди :-o
Ходих, ходих.И утре също съм.Уж трябваше да съм само на български,но както винаги ме прецакаха и ще съм цял ден... :-x
kamikadze33
06-13-2009, 18:00
Ходих, ходих.И утре също съм.Уж трябваше да съм само на български,но както винаги ме прецакаха и ще съм цял ден... :-x
Я кажете имената на учителите си.. :)
Всички ли ? - Че то аз не ги знам :D
Математика - Видка Цолова
БЕЛ - "Надиежда Питрова"
Биология - Илова
Химия - Горанова
Физика - Бошева
Изобразително - ..............
Физкултура - Манова
ИКТ - Едно ниско минионче - злобарка..
Музика - Богданова
Иврит - Ирена Цестник - (Най - печената от всички ^^ )
Трудово - Спас Васев - По прякор - "Спасчикеца" :lol:
kamikadze33, май имаше предвид тия от ВЕДИ...
БЕЛ - г-жа Миронова
МАТ - г-жа Маркова
kamikadze33, май имаше предвид тия от ВЕДИ...
БЕЛ - г-жа Миронова
МАТ - г-жа Маркова
И това може да е имал впредвид - ама откога се обръща само към теб на "Вие" ? :D
Все едно - аз колкото да напиша нещо - да не съм по назад 8-)
Ето на тези от даскалото :
БЕЛ-Темелка Трифонова (класната)
Математика-Таня Иванова (най-яката ^^ )
История-Кирянка Славкова
География-Соня Митова
Биология-Станимира Петкова
Физика-Диана Лазарова
Химия-Соня Атанасова
Музика-Цветанка Йотова
ИИ-Стоянка Анчева
Труд и техника-Радка Янкова (Радка-Пиратка мухлясала бабичка с увиснала гуша :D )
ФВС-Светлана Бонева (делят си 1-во място с математичката ^^ )
Английски език-Александра Ранкова
Испански език-Пламен Христов (най-якия ^^ )
ИТ-Диана Лазарова
Хореография-Анелия Карчева
Тва са ^^
AnIcHkAtA
06-13-2009, 19:22
Сонче, утре ще ти реша задачката, че вече много ме мързи.Ама днес цял ден мързелувам, нищо не свърших :x .
Някой може ли да ми каже кои са сложните глаголни времена, защото на мен 2 ми убягват.Знам минало неопределено, минало предварително, бъдеще в миналото, бъдеще време и трябва да има още две.
Към сложните глаголни времена спадат бъдеще, бъдеще предварително, бъдеще време в миналото, бъдеще предварително време в миналото, минало неопределено време, минало предварително време.
Това намерих. Само че май не сме учили бъдеще предварително и бъдеще предварително в миналото...
Иване, ти кандидатства ли за финансова помощ в Американския колеж?
Иване, ти кандидатства ли за финансова помощ в Американския колеж?
Не - отказах се въобще от АК...
На един приятел са му дали 50 % ама пак няма да се записва - понеже това било само за тая година - другата трябва пълна такса да се плаща..... тапня...
И сега ще гледам да изкарам бал 33 някъде :D
а на мене ми отказаха категорично финансова помощ. явно смятат, че имам 5500 евра в излишък. е, такъв ми бил късметът - щеше да е хубаво да уча там, защото училището е страхотно, ама... и на мене ми се налага да продължавам битката с няколко хиляди софиянки :Р
нещо съм се притеснила за математиката... проблемни са ми текстовите задачи и геометрични задачи с допълнителни построения и по-хитри решения. и някои видове логически задачи, например с теглилки, преливания и т.н.
и на всичкото отгоре съм ужасно зле в налучкването на отговори - или знам как се решава, или не знам. -.-
FancyGirl
06-13-2009, 21:30
Сега ако може ще задам 1 въпрос може да е тъп обаче незнам ... значи не съм ходила на никакви предварителни и тн както и всички от мойте съученици и си нямам понятие до колкото знам по български е трансформиращ и тест обаче въпроса ми е такъв трансформиращия е на непознат текст от името на герой но те ще ни го прочетат този текст няколко пъти или ще ни дадат лист да си го четем и после ще ни вземат листите или просто ни дават листи да пишем... нямам си понятие наистина и днеска се замислих когато си правих едни преразкази и се зачудих. Благодаря ви предварително.
mArMaLaDkA
06-13-2009, 21:34
^ Трансформиращ преразказ върху непознат текст ще е от името на герой, било то от текста или пък неутрален. Прочитат текста 2 пъти, после 10-15 минути си го четеш, като нямаш право да пишеш абсолютно нищо. След изтичането на въпросните минути, ти се взема листа с текста и започваш да си пишеш преразказа.
dugallesuck
06-14-2009, 06:50
Може ли някой да ми намери всички основни понятия по български и литература... че аз немога, а си върнах учебника... :)
faststep
06-14-2009, 07:27
Хора..мен по математика ме е страх единствено от задачите с притегляния, преливания и подобни глупости.
А също и от модулните уравнения малко.. 8-)
Аз искам да питам нещо за изпита по математика.
Ще се включват ли задачи от тела?Четох в сайта на МОН какви неща ще се включват и не видях да има и за геометрични тела.
На пробния изпит имах въпрос за паралелелелелелелепипед .. :/
По математика ТУК (http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/examinational_programs/uip_math_7kl.pdf) пише какво ще има на изпита. Доколкото видях са включени телата.
Изразни средства: ТУК (http://www.belschool.net/files/nauchiteziliteraturnitermini/1.html)
На задачата на Соня получих 9ч. 20 мин.
П.П. Защо никой все още не ми е похвалил подписа? :D
faststep
06-14-2009, 10:09
Точно това го гледах.И все още не намирам тела.. :-o 8-)
:-o
• Знае и умее да прилага свойствата на куб, паралелепипед, права призма и
правилна пирамида;
• Знае и умее да прилага свойствата на прав кръгов цилиндър и прав кръгов
конус
YouCantStopMe
06-14-2009, 10:15
^Мен тия лекинко ме притесняват. :D
п.п - тази вечер ни е прощалната :)
Сега ако може ще задам 1 въпрос може да е тъп обаче незнам ... значи не съм ходила на никакви предварителни и тн както и всички от мойте съученици и си нямам понятие до колкото знам по български е трансформиращ и тест обаче въпроса ми е такъв трансформиращия е на непознат текст от името на герой но те ще ни го прочетат този текст няколко пъти или ще ни дадат лист да си го четем и после ще ни вземат листите или просто ни дават листи да пишем... нямам си понятие наистина и днеска се замислих когато си правих едни преразкази и се зачудих. Благодаря ви предварително.
ЛИСТИ???
Вчера си свърших тестовете по математика и днеска няма от къде да решавам :D :D някой би ли ми дал линк за онлайн тест по математика, но да не е от ония дето верните отговори са отбелязани с + :oops:
faststep
06-14-2009, 10:58
Вчера си свърших тестовете по математика и днеска няма от къде да решавам :D :D някой би ли ми дал линк за онлайн тест по математика, но да не е от ония дето верните отговори са отбелязани с + :oops:
ТУК (http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=8975)
Ако някой не може да отвори сайта с изразните(защото аз сега не мога), има ги и ТУК (http://cheteneto.com/literatura/notions/).
Оле как го получавате това 9ч и 20 минути бе хора!?! :o :? Ужассс...
Утре и край... Повече няма даскало, документално утре завършвам седми клас.... Малее..Мале. Трябва да ни дадат златен медал, заради всички неща, на които се подложихме тая година!! 8)
BrainlessROCKBABY
06-14-2009, 11:45
хD, ние пък вече свършихме. Утре - само бележниците. btw, и рд of mine :oops:
решавах теста-61 точки.Що годе съм доволен.Някой друг да си загуби 2 часа и нещо ?
Ау, утре е 15ти. Не мога да повярвам. Тъжно ми е , но не много :D . Днес бях на последния ми пробен... :) И такамм.. :grin:
AnIcHkAtA
06-14-2009, 12:06
На нас пък днес ни върнаха последните пробни-5.536 и 4.6.Супер ми влизат :grin:
Тия дни много пробни ми връщаха - по БЕЛ 60 - 65..С един 45 точки изключение :D
По мат - само 1 - 88 точки :grin: - Смятам, че съм се справил много добре :)
Утре ще си взимам бележника и удостоверението :grin:
При нас прощално няма да има - всеки ще вземе по нещо за ядене и в класната стая... :D - Абе и танци щяло да има - ама както върви ще стане като миналата година - 3ма носят някакви колонки;Уредба или нещо от тоя род... Забутват се в 3 от ъглите на стаята - или където има контакти и мерят силата на звука в 3 разновидности - Хаус;Метал;Чалга ..... :x
Имам една задача която не можах и не можах да измисля.. - логическа..
В едно кралство един цар дал на златарите си по 1 парче злато искайки от тях монети от по 10 г...
Обаче се оказало, че има един който крадял по 1г. от монетите....
Мъдреца на царя казал, че е намерил начин с 1 претегляне на везната да открие кой лъже... Златарите са означени с "x"...
Какво е измислил мъдреца..?
Моето решение - ама мисля, че не се брои... - Разделят се на 2 групи златарите... Всеки слага по 1 монета от съответната страна на везната и когато едната везна се издигне то последния който е сложил монета - Той е ....
Тия дни много пробни ми връщаха - по БЕЛ 60 - 65..С един 45 точки изключение :D
По мат - само 1 - 88 точки :grin: - Смятам, че съм се справил много добре :)
Утре ще си взимам бележника и удостоверението :grin:
При нас прощално няма да има - всеки ще вземе по нещо за ядене и в класната стая... :D - Абе и танци щяло да има - ама както върви ще стане като миналата година - 3ма носят някакви колонки;Уредба или нещо от тоя род... Забутват се в 3 от ъглите на стаята - или където има контакти и мерят силата на звука в 3 разновидности - Хаус;Метал;Чалга ..... :x
Имам една задача която не можах и не можах да измисля.. - логическа..
В едно кралство един цар дал на златарите си по 1 парче злато искайки от тях монети от по 10 г...
Обаче се оказало, че има един който крадял по 1г. от монетите....
Мъдреца на царя казал, че е намерил начин с 1 претегляне на везната да открие кой лъже... Златарите са означени с "x"...
Какво е измислил мъдреца..?
Моето решение - ама мисля, че не се брои... - Разделят се на 2 групи златарите... Всеки слага по 1 монета от съответната страна на везната и когато едната везна се издигне то последния който е сложил монета - Той е ....
Подобна задача ни даваха във ВЕДИ.И ти мислиш правилно :D
elito6754
06-14-2009, 17:41
Уф, още четири дена до българския, хора! :-o
Да минават по-бързо... :-o
dugallesuck
06-14-2009, 19:24
Благодаря faststep. Искам да попитам от каде ще се подготвяте за изпита - БЕЛ? Върнах учебника и незнам какво ще правя :( Имам 2 помагала на Кръгозор - Българскичт език в правила и тестове и Българският език и литература правила, понятия, тестове, но... споделете моля :)
Спешно ми трябва инфо за 133! За английската паралелка с втори език руски, ме интересува дали от 9ти клас предметите са на английски и тн, абе дали е като езиковите, само че с втори език руски..
Уф, още четири дена до българския, хора! :-o
оф да идва вече тоя изпит ..
апф утре за последно 7 клас
разделя ме се
кофти ми е .. :cry:
YouCantStopMe
06-14-2009, 21:04
Айдее.. да минават изпитите вече.. нямам търпение.
Била съм само на един пробен по математика и на един по БЕЛ,обаче не ми пука много,много.Всмисъл,че си правя пробни вкъщи :razz: .Кааакто и да е..
Утре-бележника и се разделям с класа.
Колкото и лоши неща да говорих.. еее,днеска си изкарахме страхотно.Просто.. супер беше.Рев засега нямаше,ама и утре е ден. :D Ще ми липсват някои индивиди. :smt022
Айдее.. да минават изпитите вече.. нямам търпение.
Била съм само на един пробен по математика и на един по БЕЛ,обаче не ми пука много,много.Всмисъл,че си правя пробни вкъщи :razz: .Кааакто и да е..
Утре-бележника и се разделям с класа.
Колкото и лоши неща да говорих.. еее,днеска си изкарахме страхотно.Просто.. супер беше.Рев засега нямаше,ама и утре е ден. :D Ще ми липсват някои индивиди. :smt022
леле човек ,нямам търпение вече да съм 8 клас ,да са ме приели и кеф майка . напрао изпити ,глупости .. :?
Оххх аз пък не искам да идват изпитите, защото ме е страаааааааааааааахх... Сигурна съм, че като ми дадат листата ще се панирам отвсякъде!!.. :? Ужас!
Иначе ако можем да прескочим направо на 26-ти юни вечерта ще е най-добре.... :D От друга страна нека минава и да се свършва най-накрая.Дори и 2 да изкарам пак няма да ме е яд!! Честно!! Спря да ми пука.... тотално.Всеки ден сиг по 6 часа да уча, да ставам рано за уроци, да се карам с учители в училище, да зубря и решавам задс по цял ден, да нямам време за форуми и скайп, дори за МУЗИКА... :grin: Крааааааай!!... И каквато и оценка да имам, никой няма да може да върне времето назад и да ме накара да правя и уча още повече.... Предпочитам 2-ки и здрава психика, отколкото съвсем увреден мозък и 6-ци... Признавам си.Не мога повече.Омръзна ми.Писна ми.Според мен всяко едно даскало е и шибано и свястно наравно и няма толкова голямо значение къде ще попаднеш.Да, ще научиш езика по-хубаво ако е за езикова примерно, но отностно другите знания по другите предмети, учители, съученици и сграда.... Няма особена разлика. :?
Оххх аз пък не искам да идват изпитите, защото ме е страаааааааааааааахх... Сигурна съм, че като ми дадат листата ще се панирам отвсякъде!!.. :? Ужас!
Иначе ако можем да прескочим направо на 26-ти юни вечерта ще е най-добре.... :D От друга страна нека минава и да се свършва най-накрая.Дори и 2 да изкарам пак няма да ме е яд!! Честно!! Спря да ми пука.... тотално.Всеки ден сиг по 6 часа да уча, да ставам рано за уроци, да се карам с учители в училище, да зубря и решавам задс по цял ден, да нямам време за форуми и скайп, дори за МУЗИКА... :grin: Крааааааай!!... И каквато и оценка да имам, никой няма да може да върне времето назад и да ме накара да правя и уча още повече.... Предпочитам 2-ки и здрава психика, отколкото съвсем увреден мозък и 6-ци... Признавам си.Не мога повече.Омръзна ми.Писна ми.Според мен всяко едно даскало е и шибано и свястно наравно и няма толкова голямо значение къде ще попаднеш.Да, ще научиш езика по-хубаво ако е за езикова примерно, но отностно другите знания по другите предмети, учители, съученици и сграда.... Няма особена разлика. :?
А какво става, ако се изкара двойка? (чукам на дърво)
dugallesuck
06-15-2009, 08:21
Благодаря faststep. Искам да попитам от каде ще се подготвяте за изпита - БЕЛ? Върнах учебника и незнам какво ще правя :( Имам 2 помагала на Кръгозор - Българскичт език в правила и тестове и Българският език и литература правила, понятия, тестове, но... споделете моля :)
Aз ходя на уроци и от там ни дадоха специални учебници, издадени от самата школа и от там си уча , и ми вършат чудесна работа. :grin: :grin: :)
dugallesuck
06-15-2009, 13:01
Вече е късно датръгвам на уроци май... :(
Вече е късно датръгвам на уроци май... :(
Аз тръгнах в началото на годината xD
Обзе ме паниката.... Няма да изкарам хубава оценка на изпита по БЕЛ.... :( Ами ако стане така че пуснат много гаден тест... аз ще изкарам към 55 - 60 точки сигурно... и ако дадат гаден преразказ 15 точки и ку*ец.... :(
Margoto0
06-15-2009, 15:30
Обзе ме паниката.... Няма да изкарам хубава оценка на изпита по БЕЛ.... :( Ами ако стане така че пуснат много гаден тест... аз ще изкарам към 55 - 60 точки сигурно... и ако дадат гаден преразказ 15 точки и ку*ец.... :(
Недей се филмира,бе.Имаш време да понаучиш това,което не знаеш,прави повечко тестове.Не мисли,че и ние не се притесняваме,не си губи времето във оплаване :)
хаха john95 не го очаквах от тебе 8-) Само аз ли не съм се панирал още ? :D Ще се перафразирам : Ако си за там където искаш,значи ще влезнеш.Ако не си,няма :)
Това е към всички да се осъзнаете малко :-D
The_Demon_Girl
06-15-2009, 16:33
Ще може ли някой да ме обясни ... При трансформиращия преразказ от какво зависи времето в което трябва да се напише :lol:
faststep
06-15-2009, 16:37
Ще може ли някой да ме обясни ... При трансформиращия преразказ от какво зависи времето в което трябва да се напише :lol:
От дидактическата задача. Ако е от неутрален, трябва в сегашно историческо. Ако е от името на герой, трябва в минало време.
П.П. Дайте някоя интересна задачка, хорица! :D
The_Demon_Girl
06-15-2009, 16:41
Благодарим ... :D
да се похваля ... в събота бях на пробен по математика и имам 5.68 8-) (знам, че това не е много за вас, но ... аз си се радвам :D )
Малии... днеска РЕВ! :( :( :( . До последно си казвах, че няма да плача, но после в киното срещнах и някои хора, които преди бяха в класа, и бившата ми най-добра приятелка.... :( Пприбрах се и като разгледах албума... и продължавам да плача... всичко мина толкова бързо.. а някои хора сигурно никога няма да ги видя повече...
Както и да е. Стегнах се. Имам изпити... ВСИЧКО ЩЕ Е ОК :-) !!
Не е много ли!?!?!?!? Това е perfe, уе човек!! Бравооо!!
elito6754
06-15-2009, 16:56
Днес всичко свърши. (освен изпитите). Днес, на този велик ден, си предадох учебниците, подарихме цветя на класната, разделихме се с нея и с началната учителка, 45 минути карахме лодка в езерото Ариана, получих си удостоверението с една петица по химия, съответно и бележника, връчиха ми и седмет дравни картона от началото на обучението ми и .....се разделих с училището си и класа си. Цели седем години. минаха толкова бързо с едни и същи хора и още не мога да приема, че другата година няма да виждам всичките тези хора на едно място. Не ревах, защото не ми се ревеше. Знам, че с тримча човека ще продължавам да се виждам и за нататък, за другите не ми пука особено. Разделям се щастлива от първите ми седем учибни години и съм готова за следващите пет и проклетите изпити след 4 дена и след 10 дена. :grin: :)
Малии... днеска РЕВ! :( :( :( . До последно си казвах, че няма да плача, но после в киното срещнах и някои хора, които преди бяха в класа, и бившата ми най-добра приятелка.... :( Пприбрах се и като разгледах албума... и продължавам да плача... всичко мина толкова бързо.. а някои хора сигурно никога няма да ги видя повече...
Какво толкова се интересувате от стария клас... Аз с тези които са ми приятели ще се събираме така или иначе :)
И бтв - 5,68 - това е супер висок резултат бе... към 90 точки...
И аз изкарвам горе долу толкова..
Какво толкова се интересувате от стария клас... Аз с тези които са ми приятели ще се събираме така или иначе :)
Момент за самореклама 8-)
Видехте ли децата от СМГ какво ни съветват : Да не се отказваме :D [/quote]
FuCkInBuBbLeGuM
06-15-2009, 17:15
Някой може ли да ми препоръча хубав сборник с тестове по математика, че моите ги изреших.
dugallesuck
06-15-2009, 17:31
dugallesuck къде искаш ?
ПМГ-Сливен информатика/английски http://pmg-sliven.com/bg/ :S
Видехте ли децата от СМГ какво ни съветват : Да не се отказваме :D [/quote]
Знам че съм скромен знам :D - Вродено качество си ми е... 8-)
да се похваля ... в събота бях на пробен по математика и имам 5.68 8-) (знам, че това не е много за вас, но ... аз си се радвам :D )
Честито!! Аз бях по БЕЛ на 6 в МГ Варна и имам 84 точки (.. е тука мога вече да кажа, че за вас това не е много.. АМА за мене е просто перфектно 8-)
А за интересната задачка...
Ето една тя не е много трудна ама сега това ми е под ръката...
В равнобедрен трапец всеки от диагоналите му е равен на сбора от основите. Да се намери ъгълът между диагоналите му.
Някой може ли да ми препоръча хубав сборник с тестове по математика, че моите ги изреших.
Мммм.. ако не се лъжа тези на РЕГАЛИЯ бяха добри... :)
Честито!! Аз бях по БЕЛ на 6 в МГ Варна и имам 84 точки (.. е тука мога вече да кажа, че за вас това не е много.. АМА за мене е просто перфектно 8-)
Не разбирам...За нас всичко над 75 точки е много :D
YouCantStopMe
06-15-2009, 19:20
titity - я ми кажи тихичко колко е отговора..да си свиря. :D
Отчаях се.Пак.Много сте ми умни, аз за нищо не ставам. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
В равнобедрен трапец всеки от диагоналите му е равен на сбора от основите. Да се намери ъгълът между диагоналите му.
60 градуса ? 8)
Утре ще дам решението - с допълнително построение е...
Ако е вярно де...
YouCantStopMe
06-15-2009, 20:29
как ще сме тооолкова умни,бе..
аз пък не получих 60 градуса..
ех..
сбъркала съм.
Ами решава се така : Значи равнобедрен трапец - значи диагоналите са равни... и са равни на "а+в"; Продължаваме АВ надясно до точка P така че ВP = CD
Разгл. BPCD - BP=CD BP||CD => BPCD - usp. тогава CP = BD = a+b
Но това е и равно на AP = CP = BD = a+b
Равностранен - 60 градусов ъгъл горе... но CP||BD => Ъгълът м/у диагоналите е равен на 60 градуса :)
60 градуса ? 8)
Утре ще дам решението - с допълнително построение е...
Ако е вярно де...
Вярно е... :)
Ами решава се така : Значи равнобедрен трапец - значи диагоналите са равни... и са равни на "а+в"; Продължаваме АВ надясно до точка P така че ВP = CD
Разгл. BPCD - BP=CD BP||CD => BPCD - usp. тогава CP = BD = a+b
Но това е и равно на AP = CP = BD = a+b
Равностранен - 60 градусов ъгъл горе... но CP||BD => Ъгълът м/у диагоналите е равен на 60 градуса :)
Гений! Аз не можах да я реша :( Мерси за обяснението.
dugallesuck
06-16-2009, 06:06
Имам малко тъп въпрос... Някой може ли да ми обясни кога думите се пишат слято и полуслято?
Имам и още :D
Диагоналът на равнобедрен трапец разполовява един от ъглите му, а разликата на основите му е 3 см. Каква дължина може да има голямата основа на трапеца, за да бъде Р му не по-голям от 35 см.
Таз я реших до някъде... и после не мога да докажа едно нещо 8-) за да ми излезе задачата..
Имам малко тъп въпрос... Някой може ли да ми обясни кога думите се пишат слято и полуслято?
О0о тези докато ги научаааааа...
ми ако е словосъчетание и първата дума се членува т.е.
Къща музей--> Къщата музей значи се пиотделно
ако се членува второто
Вагон-ресторант---> Вагон-ресторантът се пише полуслято
А слято се пишат думи с неравноправно смислово отношение между изграждащите ги основи от типа подчинена основа-главна основа.(това е правило..Дори и аз не го схващам)
dugallesuck
06-16-2009, 06:31
Благдоаря. А това с това -ме някой може ли да ми обясни моля :(
В кой ред думите НЕ са написани правилно?
работиме, ходиме, четеме;
празнуваме, чуваме, вярваме;
плуваме, гледаме, виждаме;
разказваме, сбогуваме, рисуваме.
Вече май ставам нахален няма да питам повече :)
Това с ме-то, доколкото си спомням, ако думата може да съществува без е-то накрая, се пише без нея. Например в първия ред може да съществуват, но в другите не, защото ако се махне е-то, думата става в единствено число.
В кой ред думите НЕ са написани правилнo
работиме, ходиме, четеме
Вече май ставам нахален няма да питам повече :)
работиме, ходиме, четеме;..Ние четем,ходим,работим..А не ние четеме,ходиме,работиме
titity случайно отговора да е 19 :-o
Видехте ли децата от СМГ какво ни съветват : Да не се отказваме :D
Знам че съм скромен знам :D - Вродено качество си ми е... 8-)[/quote]
john95, що ми се струва, че иронираш :D
Стига бе ! Момчето просто е умно и държи всички да го знаят :D :D
знам че вече ставам нахален, но може ли някой да пусне линкче за тест по бел .. :) :)
СКУЧАЯЯЯЯяя..
оо че е умно няма спор, но че е скромен.. :oops: А ти май нямаш чувство за хумор :-x :-x (та още ако не ти е ясно се бъзикам)
оо че е умно няма спор, но че е скромен.. :oops: А ти май нямаш чувство за хумор :-x :-x (та още ако не ти е ясно се бъзикам)
Е ти какво мислиш че правя аз ? 8-)
titity случайно отговора да е 19 :-o
ММмне... то е отговор като интервал
отговор:Ако голямата му основа има дължина а, то а Z (3;11]
faststep
06-16-2009, 09:04
В кой ред думите НЕ са написани правилно?
работиме, ходиме, четеме;
От София ли си? :-o
afterforever
06-16-2009, 09:06
Явно не.
Честито завършване! Вчера направо щяхме да паднем с една приятелка Бяхме в мола и по центъра, леле само 7-класници навсякъде. Беше много мило някво се сетих аз когато завършвах 7-ми клас... и викаха 1-2-3-4-5-6-7 йеее :D:D:D супер яко... ;(
SlaveMachine
06-16-2009, 09:06
Дадоха вече бележниците- пълно 6 :grin: само чакам изпита и свършват мъките. Да минава бързо, за да може вече да си почивам.
Бтв някои от тук мисле ли да влиза в Първа Английска
Такамммм ...
AC-ъглополовяща
=> <BAC=<CAD=<ACD
=> AD=DC=BC=x
AB=x+3
x+x+x+x+3≤35
4x≤32
x≤8
=>AB≤11
ДС:AB >3
=> AB ℮ (3;11)
dani_kaulitz
06-16-2009, 09:38
В кой сайт и кога ще обявят резултатите?
dani_kaulitz
06-16-2009, 09:59
имаш предвид юли. мерси много :grin:
dani_kaulitz
06-16-2009, 09:59
ее, ама тва е с входящ номер и т.н. има ли сайт за всички??? :-x
dugallesuck
06-16-2009, 10:21
Не съм от София. От Сливен съм :)
A тоя сайт 7klas.mon.bg нещо май не бачка :X
Не съм от София. От Сливен съм :)
A тоя сайт 7klas.mon.bg нещо май не бачка :X
не се ъпгрейднали базата данни от миналата година още :)
ее, ама тва е с входящ номер и т.н. има ли сайт за всички??? :-x
Еми обикновено излиза и статистика за оценките на мон.бг :-o
И аз имам въпросче...
В изречението...
Гласът му трепна и той замълча.
...къде има несъгласувано определение??? :?
Му е несъгласувано определение, мисля.
Дадоха вече бележниците- пълно 6 :grin: само чакам изпита и свършват мъките. Да минава бързо, за да може вече да си почивам.
Бтв някои от тук мисле ли да влиза в Първа Английска
Аз! 8-)
Мерси.
И аз, ама то тя ще ми е на 2-3 място...
faststep
06-16-2009, 10:48
И аз имам въпросче...
В изречението...
Гласът му трепна и той замълча.
...къде има несъгласувано определение??? :?
Му=неговият. Тъй като е кратка форма, определението е несъгласувано. :)
П.П. Някой дал ли е разрешение да се отваря vol.4, защото гледам, че вече е факт? :-o
Никой не е давал, просто идват тука нови потребители и си правят каквото искат...