View Full Version : Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
бтв..С родителите ли ще ходите?
Да :-x Тъпата ми майка ще идва с мен :-P
Здрасти :D Аз съм Елена ии също имам изпити.Съжалявам ,че сега пиша,но просто като ви видя колко учите ме хваща срам ,че съм такъв мързел :oops: Учителката ми на уроци очаква от мен над 5.50 по математика ,а аз по български очаквам 4 и нещо.Имам чувството ,че утре ще се изложа :oops: ,ще се паникьосам ии всичко ще забравя .Обещах днес да не уча,но със сигурност по някое време ще ме обхване страх :shock: Много ми помогнахте !Чета темата от самото и начало ии мога да кажа ,че ще се справите чудесно всичките 8) Айде успех :)
От Сливен ли си?
Да :D
CherryKisS
06-18-2009, 08:25
бтв..С родителите ли ще ходите?
Не, заети са.
dugallesuck
06-18-2009, 08:25
Тука стана като някакъв тъп чат zOMG. Докато напиша нещо и има нови 20 мнения... Lio къде ти е изпита?
не пишете с нищто на книжката защото тестовете остават анонимни до момента в който вече не са оценени окончателно чак тотава се отваря малкият плик където пише имемито ти :)
а някой от вас ще се явява ли на проверка на способностите ? аз не :D
иначе ще си носа вода и 3 химикалки дано да взема с мен и знанята ми :D
Какви имена? :shock:
Нали всеки си има номер. Това е направено с цел да не се оценява по връзка с ученика.
Тука стана като някакъв тъп чат zOMG. Докато напиша нещо и има нови 20 мнения... Lio от Сливен лис и?
Да от Сливен съмм 8)
dani_kaulitz
06-18-2009, 08:27
Аз с мен ще нося баничка, кренвирш, лютеница, тоалетна хартия и нещо газирано за пиене.
Аа и химикалка може би.
:lol: :lol: :razz: :razz:
girlstar96
06-18-2009, 08:30
не пишете с нищто на книжката защото тестовете остават анонимни до момента в който вече не са оценени окончателно чак тотава се отваря малкият плик където пише имемито ти :)
а някой от вас ще се явява ли на проверка на способностите ? аз не :D
иначе ще си носа вода и 3 химикалки дано да взема с мен и знанята ми :D
Какви имена? :shock:
Нали всеки си има номер. Това е направено с цел да не се оценява по връзка с ученика.
:D :D :D офффффффффффф пак нещо съм объркала аз разбрах че имената си пишат в някъв малък плик и там се пише и номера :-D мн съм зле
dugallesuck
06-18-2009, 08:32
Преразказа се слага в гоялм плик в големия има и малак в който си пишеш името. Нали така?
girlstar96
06-18-2009, 08:38
Преразказа се слага в гоялм плик в големия има и малак в който си пишеш името. Нали така?
ми и аз така си мисля :)
Да точно. В малкия си пишеш името и го залепваш ПРЕД КВЕСТОРИТЕ. В голямия се слага малкият и преразказа и квесторите го залепват пред теб :)
dani_kaulitz
06-18-2009, 08:40
от колко часа ви са изпитите утре?
YouCantStopMe
06-18-2009, 08:41
Абе това с пликовете не ми е много ясно,но мисля,че квесторите ще обеснят всичко. :)
На всички изпитите започват едновременно !!! От 9.00 но тряа да сме там към 8.15 (аз ще ходя в 8.00 заради майка ми /тя вечно се притеснява/)
Попитайте утре, за да се уверите, че се пише номерът! :)
Те кветорите всичко ще обяснят :) ари аз ствам за малко после ще наваксам какво сте писали :):):)
Днес не смятам да уча, а вие? :-o
dugallesuck
06-18-2009, 09:00
И аз... най-ного да забравя всичко.
Леле хора, много сте изписали! :D
Аз приключих с ученето по БЕЛ. Каквото знам, знам :-D .
Ам.. за часовника не се бях сетила... Аз нямам часовник и не нося, ама като ми вземат тел-а.... Дано да има в стаята часовник.
И понеже набързо прочетох последните 10 страници, ще попитам още един път: Можем ле да пишем върху книжките?
И... нещо друго... няма засега.. :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:05
Всеки обяснява къде да се драска или не,но нищо не разбрах.Та даноо квесторите обяснят всичко.Листа където са въпросите (самия тест) после може ли да си го вземем. 8-)
Не се доверявайте НАПЪЛНО на квесторите!!!
Знам случаи, в които ученицити питат квесторите например дали могат да използват коректори. Оказва се после, че не може и те НАПЪЛНО на ново рябва да си правят преразказите...
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:12
Знам случаи, в които ученицити питат квесторите например дали могат да използват коректори. Оказва се после, че не може и те НАПЪЛНО на ново рябва да си правят преразказите...
На пробния една фр използва,но на истинския ще те дискфалифицират 8-) Още един въпрос с моя съученичка ще сме в една стая и на двата изпита,дали ще е добре да и подсказвам и как да седнем за да не ни хванат..по назад или по напред !?? :?
На пробния една фр използва,но на истинския ще те дискфалифицират 8-) Още един въпрос с моя съученичка ще сме в една стая и на двата изпита,дали ще е добре да и подсказвам и как да седнем за да не ни хванат..по назад или по напред !?? :?
Тя ти е конкуренция...Колкото и добра фр да ти е не й помагай...Ако ви хванат ще ви дисквалифицират ... Не рискувай само ще се разсейваша втори шанс-нямаш
dugallesuck
06-18-2009, 09:16
Не се доверявайте и на най-добрите си приятели и бъдете малко егоистични според мен. Като някой те пита подскажи му грешно... я си представи да ви хванат, да те изгонят и тоя да влезе в по-добро у-ще от тебе?
bubblebabe
06-18-2009, 09:19
Хей, седмокласници успех на изпитите.
Притеснявате ли се много?
Аз ще съм 7-ми клас и от сега се притеснявам...
Много от рано се притесняваш :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:20
Тя ти е конкуренция...Колкото и добра фр да ти е не й помагай...Ако ви хванат ще ви дисквалифицират ... Не рискувай само ще се разсейваша втори шанс-нямаш
аз съм по-добра от нея за това аз ще трябва да и подсказвам,но ако не и помагам ще ми е сърдита до живот. 8-)
Winterfresh
06-18-2009, 09:21
Отидете в даскалото си или в 8, или малко по-рано... Там пазачите започват да пускат към 7:30, така че се възползвайте, иначе жегата и слънцето ще Ви съсипе!!!
Сядайте от страната на вратата, по възможност по - напред, понеже като отворят прозорците ще Ви стане течение и ще Ви охлади :D
P.S От притеснение не знам какво пиша... Не съм спал и за минута снощи :D
bubblebabe
06-18-2009, 09:22
Много от рано се притесняваш :D
Да... но съм сигурна, че на изпита ще съм спокойна.
винаги е така :д
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:23
Аз каквато съм,ако ще става нещо сутринта сама се събуждам в 6 часа даже и по-рано..тази вечер няма да се спи. :lol:
^ Снощи?? А тази вечер какво ще правиш? :D
Winterfresh
06-18-2009, 09:25
^ Снощи?? А тази вечер какво ще правиш? :D
преди да си легна правя един крос към 10 часа и готово :) Хем на хладно, хем да подишам, хем да се поохладя и така... А и 1 душ ще ми дойде добре :D
Аз чета 2 мнения - нови 2 изскачат... :D
Може да взема 1 вода... 2 химикалки и това е...
И не се притеснявам особено.... И ще бъда пълен егоист... По всички критерии - Selfish... Не ме интересува ако ще и приятел от детската градина да седи на съседния чин до мен... Ще му подсказвам грешно и да си гледа работата....
То това е борба все пак... Не ви е пробен на който не ви дреме колко ще изкара другия....
Така че - Selfish....
Е...точно де....ще дисквалифицират ТЕБ...Какво предпочиташ...Да си прецакаш единствения шанс или да седнеш по-далече от нея и да си правиш теста спокойно и САМА...Ако й помогнеш хем ще се разсейваш, хем нищо няма да направиш на теста СИ.
^+1... Егоистка докрай! :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:30
Добре ще седна там където има деца,които не познавам ии няма да подсказвам на никой,то наистина през 1 секунда,маринке,маринке..аз ще се побъркам ! 8-)
joannalof
06-18-2009, 09:31
Хей, аз искам да попитам -
- когато преразказа е от всевиждащ нали се пише в сег. време И трябва ли да се предават мислите и чувствана на героите?
П.С. Кажете сайт, от който да решавам тест 8-)
Winterfresh
06-18-2009, 09:32
- когато преразказа е от всевиждащ нали се пише в сег. време И трябва ли да се предават мислите и чувствана на героите?
всевиждащия е велик :D иначе да, от сег вр :)
gerryherry
06-18-2009, 09:38
aide we kvo ste se y6a6kali :D zaradi tva strqskane moje da se izlojite kajete si nqkoq psyvnq,sednete da pregovorite malko za da ne smqtate celiq den za propiliqn i posle ako imate nqkoq igra deto se izbivat xora sednete i si izleite kvito gadni 4yvstva imate
sorry za latinicata i za pynktyacionite gre6ki :D
joannalof
06-18-2009, 09:38
А трябва ли да предаваме мислите и чувствата на героите? :oops:
YouCantStopMe
06-18-2009, 09:39
Егоист ще съм и не ме интересува.
Sarafina
06-18-2009, 09:40
Да, трябва. Нетралният разказвач знае и вижда всичко :D
joannalof, в сайта на МОН има тестове, но са от миналата година. Това да не те притеснява. Има само около 2-3 въпроса, които са от неизучени произведения.
joannalof
06-18-2009, 09:45
Аз имам винаги около 3 до 7 грешки на тест 8-)
Как е това - добре,зле
Sarafina
06-18-2009, 09:46
Зависи с колко точки са сгрешението ти задачи. Но като цяло е добре :)
Как е това - добре,зле
По колко точки са ти грешките? Сметни ги и виж таблицата. :)
Winterfresh
06-18-2009, 09:47
А трябва ли да предаваме мислите и чувствата на героите? :oops:
От неутрален разказвач мисли и чувства НЕ се предават, иначе Всевишният ще обвини всевиждащия за злоупотреба със силите си :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:48
Как е това - добре,зле
Как ще питаш дали е добре или зле,та това е отличо аз ако имах толкова ехеее :shock: :shock: :shock: :shock: Господи опази :lol: искам и аз да съм с толкова малко грешкиии
ВАЖНО
УКАЗАНИЕ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ЛИСТА С ОТГОВОРИ
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/ukazania-7kl-2007.pdf
НАСОКИ ЗА РАБОТА ВЪРХУ ПРЕРАЗКАЗ НА НЕИЗУЧАВАН ХУДОЖЕСТВЕН ТЕКСТ С ДИДАКТИЧЕСКА ЗАДАЧА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7. КЛАС
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/examinational_programs/kriterii_prerazkaz_7kl.pdf
Какво правитееее?
Как стее? :D
Я ми задайте въпрос, че искам. 8-)
Winterfresh
06-18-2009, 09:49
Как е това - добре,зле
Формулата е x/y.4+2 ( x - вярен брой точки, y - максимален брой точки )
Ако си момче, над 5.20 е добре... За момиче, трябва да се стремиш от 5.40 нагоре :/
joannalof
06-18-2009, 09:49
Охх, вече стана напечено и яка треска ме тресе :D
Какво правитееее?
Как стее? :D
Я ми задайте въпрос, че искам. 8-)
Наспа ли се? :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 09:53
Мама му стара не иска да се отвори..копирайте го тук 8-)
joannalof
06-18-2009, 09:54
ВАЖНО
УКАЗАНИЕ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ЛИСТА С ОТГОВОРИ
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/ukazania-7kl-2007.pdf
Това оказание / като чета/ няма ли да стои пред нас в започването на изпита 8-)
/ не съм наясно с тези неща,защото всеки казва различно и ще чакам утре да ми обяснят :booooomb: :shock: /
Аз ставам... При следващото ми посещение( :D ) очаквам 150 стр...
И бтв, GbSy, напиши ми на лично скайпа си... Че май го нямам... Да, нямам го :D Малко късно, ама карай :D .
Това оказание / като чета/ няма ли да стои пред нас в започването на изпита 8-)
/ не съм наясно с тези неща,защото всеки казва различно и ще чакам утре да ми обяснят :booooomb: :shock: /
ми не съм много сигурна
сори ама не могат да се копират изчакай малко и пак се опитай да го отвориш :)
Поздрав за всички които са се спекли - Спокойно - http://www.youtube.com/watch?v=OXns7TipLS0&feature=related
joannalof
06-18-2009, 10:00
По Бел такова затрисане, а по Мат се виждам на успокоителни :D
Не съм напушена, а спокойна. 8) :D
Наспах се. :-P
AnIcHkAtA
06-18-2009, 10:01
Значи все още не е ясно дали ще е от неутрален разказвач, или от името на герой.Всъщност, ми е все тая, но бих се чувствала по-добре, ако знаех.
Дойде ми :-x .Май се притесних.Боли ме корема.Не ми се излиза, а трябва да ида до 66..Към 10 часа заспах и сънувах много интересен сън.Ще ви го разкажа от мерак :D .Бях на почивка, но не си спомням много добре този момент.Това, което помня, е че гледах нагоре към небето, а слънцето блестеше толкова силно, че не можех да си отворя очите-все премигвах.Гледах в съновника и:
Да гледаш нагоре в съня си, е обещание за нови възможности и перспективи.
Светлина ярка в съня е добро предзнаменование: очакват те здраве и щастие. .
Хи-хи :-D
ОФ, МРАЗЯ ГУГЪЛ ХРОМ.
Мене май ще ме пропусне, ама и утре е ден, тва искам да кажа.
ЕЕЕЕХ. :lol:
Паника,паника... Защо ли на мен много много не ми дреме...
Хора - каквото сме научили, научили - по БЕЛ теста сигурно ще е лесен, по математика пък за мен се надявам да е лесен и така :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 10:04
Дано е от името на героя,че иначе въобще нз как да преразказвам,я обяснете :lol:
AnIcHkAtA
06-18-2009, 10:05
И на мен трябва, ама май ще пропусне.
Ама и утре е ден, нали? :lol:
Видях гооо !!
Само това мога да изтръгна от душата си- :lol:
[size=9] Успех с идването
Иванчо и на мен ми е странно, че не се панирам.Имам напрежение, ама да се притеснявам :lol:
Kallyn4eto
06-18-2009, 10:06
Здравейте хора...
Аз яко съм се панирала, но си обещах нищо да не уча днес. Каквото съм научила - това. Мерси че дадохте линкове с указания за правене на тест :D Иначе за изпита - 3 химикалки, молив, гума, острилка, картата и бележката. Уфф нз, сега ще бягам да чета указанията :-o
П.С.: Като съм много притеснена нагъвам бонбони...вече им изгубих брийката 8-)
Дано е от името на героя,че иначе въобще нз как да преразказвам,я обяснете :lol:
Говориш в стил - И момчето отива и скача на колелото. Гонят го куки, но той не се отказва... Трябва да стигне. Сърцето му ще изскочи, едва диша, но продължава да върти педалите.
:D - Свободни съчинения 8-)
И РАЗКАЗВАШ ВСИЧКО!!! От това, че гъза му е мокър - до това, че се чувства изморен!!!!
Аз си спомням, че се научих да преразказвам от името на неутрален разказвач на олимпиадата по БЕЛ в 6-ти клас (втория кръг).
Просто в моето училище нищо не учим и не знаех за какво става дума.
И изведнъж 'правите преразказ от името на неутрален разказвач' и само ни казаха в кое време и аз останалото си го направих.
И накрая 5.50.
Не е трудно. :)
faststep
06-18-2009, 10:07
ама ти нямаш право да пишеш там !!! можеш да пишеш САМО на бланката за отговори
Това са глупости, не могат да ти го анулират, поради простата причина, че не го проверявт и не си си написал името върху него. Така че драскайте върху него и бъдете спокойни.
Нали трансформиращият преразказ от името на неутрален разказвач е в сег. историческо време, а от името на герой: 1л. ед.ч., минало св. време и спомагателно време- мин. несв.?? :-oточно така. :)
Спомагателното за по-минали действия е минало неопределително.
Лелеее, вие тука го обънахте на чат. Ползвайте скайп или ако искате влезте ТУУУУУК (http://xat.com/chat/room/62556914/). Във второто има по-хубави емотиконки.
Някой каза, че на изпита ще си взима дъвка. НЕДЕЙ, пробвал съм го. Дъвката изостря апетита, след време ще огладнееш и ще започнеш да се разсейваш.
Yours sincerelly,
faststep
Говориш в стил - И момчето отива и скача на колелото. Гонят го куки, но той не се отказва... Трябва да стигне. Сърцето му ще изскочи, едва диша, но продължава да върти педалите.
И РАЗКАЗВАШ ВСИЧКО!!! От това, че гъза му е мокър - до това, че се чувства изморен!!!!
Сърцето му ИЗСКАЧА. :-P
LigLaTaa
06-18-2009, 10:09
Голямо притеснение :D За всички утре е деня :-D :-D
Сърцето му ИЗСКАЧА. :-P
Могат да се ползват спомагателни времена* (Мисля че де... Абе оправдания“““) :D
Да, ама в случая е сег.вр.
Мисля. :-D
joannalof
06-18-2009, 10:10
[size=9] Успех с идването
на някой ВЕЧЕ не им е нужен :-x :-x уфф
Да, ама в случая е сег.вр.
Мисля. :-D
Сегашно историческо*
mim4ety_sara
06-18-2009, 10:13
Значи в сег. време.
Бтв според календарчето ми днес трябва да ми дойде,тоест ако не ми дойде днес ще е на изпита мама му стара !!
AnIcHkAtA
06-18-2009, 10:13
ТУУУУУК (http://xat.com/chat/room/62556914/).
Наистина-нека спрем.Всички в чата :-P
elito6754
06-18-2009, 10:14
Нали тестовата книжка е самия тест? :-o Мисля, че ще се обръкм с многото пликчета и листчета с въвеждане на номера. :o
YouCantStopMe
06-18-2009, 10:15
Аз си спомням, че се научих да преразказвам от името на неутрален разказвач на олимпиадата по БЕЛ в 6-ти клас (втория кръг).
Просто в моето училище нищо не учим и не знаех за какво става дума.
И изведнъж 'правите преразказ от името на неутрален разказвач' и само ни казаха в кое време и аз останалото си го направих.
И накрая 5.50.
Не е трудно. :)
Това все едно АЗ съм го писала.
Егатии..
точно така!
Точно на втория кръг се научих и аз..
точно тогава изкарах 5,50.
точно! :shock: :lol:
YouCantStopMe
06-18-2009, 10:16
на мен не ми се отваря.
на мен не ми се отваря.
Като пуснеш сайта горе трябва да ти изскача едно малко меню - там даваш Цък и после Инстал нещо си там... Мисля че така.. :D
YouCantStopMe
06-18-2009, 10:22
явно съм много тъпа и не мога да си го отворя. :D
joannalof
06-18-2009, 10:23
Офф, мързи ме да направя преразказ :oops:
от миналата седмица не съм правила :booooomb:
При вас така ли е ?~
elito6754
06-18-2009, 10:24
Офф, мързи ме да направя преразказ :oops:
от миналата седмица не съм правила :booooomb:
При вас така ли е ?~
Дам, и мене много ме мързи. Тестовете по-лесно ги правя. :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 10:28
Я дайте някой тест в нета плссс
joannalof
06-18-2009, 10:28
Я дайте някой тест в нета плссс
И аз туй викам :D
Sarafina
06-18-2009, 10:29
В mon.bg няма ли нещо...
joannalof
06-18-2009, 10:31
-----
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 10:32
намерих тези ама са с малко въпроси
http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php
Я кажете пред кои думи не се пишеше запетая...Имаше един само и т.н
kamikadze33
06-18-2009, 10:33
Идиоти НЕ УЧЕТЕ преди изпита... Ще ви се съсипе мозакът пфф ще отидете сварени..
elito6754
06-18-2009, 10:34
Аааааа! Дойде ми великата идея, тоест госпожата ми бг ми каза, че тази година преразказите може да са отпаднали варианти от миналата година или по-миналата. Ако някой знае отпадналите произведения като преразкази, да ги напише в темата. :D Все пак това е само хрумване! :oops:
Winterfresh
06-18-2009, 10:42
ама ти нямаш право да пишеш там !!! можеш да пишеш САМО на бланката за отговори
Това са глупости, не могат да ти го анулират, поради простата причина, че не го проверявт и не си си написал името върху него. Така че драскайте върху него и бъдете спокойни.
Абе защо давате съвети при положение, че не знаете? Ако квестора мине, ще Ви вземе теста и ще си имате най-малкото голями разправии ( което най-малко Ви трябва... А пък и ако се запънат могат и да Ви анулират...
Sarafina
06-18-2009, 10:43
Направих теста. Единствено 16-та задача ми беше грешна, но според мен не е така и мога да го докажа...
16. Кое от изреченията е сложно съставно?
Баба Илийца действително бързаше да стигне по-скоро манастира.
На гърдите й стоеше полуживо двегодишното й внуче, сираче,
болно от две недели насам.
Не помогнаха бабешки лекове, ни баянета, ни попът селски.
Остана й най-после надеждата на света Богородица.
Отбелязох "А" (сл. съст. с под. обстоятелствено).
Според сайт е "Б". Това е невъзможно, понеже въпросното изречение има само едно сказуемо :D
Какво мислите?
joannalof
06-18-2009, 10:46
Направих теста. Единствено 16-та задача ми беше грешна, но според мен не е така и мога да го докажа...
16. Кое от изреченията е сложно съставно?
Баба Илийца действително бързаше да стигне по-скоро манастира.
На гърдите й стоеше полуживо двегодишното й внуче, сираче,
болно от две недели насам.
Не помогнаха бабешки лекове, ни баянета, ни попът селски.
Остана й най-после надеждата на света Богородица.
Отбелязох "А" (сл. съст. с под. обстоятелствено).
Според сайт е "Б". Това е невъзможно, понеже въпросното изречение има само едно сказуемо :D
Какво мислите?
И аз отбелязах А и ми показа,че е вярно 8-)
А на 13 задача, кое вярно,защото само там имам грешка?
/ много благодаря за тестовете/
Направих 1 грешка, а вие?
Обърках 13 - отговорът е А
На 16 отговорът е Б - сложно съставно с подчинено определително.
joannalof
06-18-2009, 10:54
^ Мерси :)
А някъде да има въпроси върху новите произедения по литература - По жътва и Заточеници? Не съм срещала до сега в други тестове ии просто не знам какво да очаквам, а така мога да си "осигуря" поне 2-3 грешки заради това :x
Sarafina
06-18-2009, 10:56
Ама не сл. съст. с подч. опред., понеже "сираче,
болно от две недели насам" е обособ. опред., но не е подч. опред. :D няма сказуемо
Ама не сл. съст. с подч. опред., понеже "сираче,
болно от две недели насам" е обособ. опред., но не е подч. опред. :D няма сказуемо
Права си.
Winterfresh
06-18-2009, 10:59
И аз го направих с 2 грешки , понеже в същото време говорих с госпожата си по мат ...
а 25 защо е 4? мислих че е 2?
25. В кой от подчертаните изрази е допусната грешка?
Една лятна привечер (1)
старата мечка откри диви пчели,
чийто (2)
медни пити бяха скрити (3)
в хралупата (4)
на висока липа.
Sarafina
06-18-2009, 10:59
Трябва да е 2)
Тъп сайт :D На мен ми даде верен отговор при отбелязване на отговор 2)
И аз го направих с 2 грешки , понеже в същото време говорих с госпожата си по мат ...
а 25 защо е 4? мислих че е 2?
25. В кой от подчертаните изрази е допусната грешка?
Една лятна привечер (1)
старата мечка откри диви пчели,
чийто (2)
медни пити бяха скрити (3)
в хралупата (4)
на висока липа.
2 е. Мисля, че на всички ни дава различни отговори :D
Winterfresh
06-18-2009, 11:02
Трябва да е 2)
Тъп сайт :D На мен ми даде верен отговор при отбелязване на отговор 2)
Хах... направих го пак и пак сложих 2 ама тоя път беше вярно :D
mim4ety_sara
06-18-2009, 11:03
Marina, имате 24 верни отговора от 30 възможни (80,00%). Имате някои пропуски във Вашите знания.
Mама му стара 6 грешки :-x
joannalof
21. При коя от двойките думи смисловото отношение е както при двойката зърна – прах?
вода - пара
сок - лимон
скала - пясък
царевица - брашно
---
Аз ли нещо не вдявам,че не виждам връзка между зърна и прах :D
Winterfresh
Marina, имате 24 верни отговора от 30 възможни (80,00%). Имате някои пропуски във Вашите знания.
Mама му стара 6 грешки :-x
Кажи кои са, за да можем да коментираме :)
Winterfresh
06-18-2009, 11:05
21. При коя от двойките думи смисловото отношение е както при двойката зърна – прах?
вода - пара
сок - лимон
скала - пясък
царевица - брашно
---
Аз ли нещо не вдявам,че не виждам връзка между зърна и прах :D
Прахът е съставен от зърна? и по тая логика парата е съставена от вода, май? :P
Winterfresh
06-18-2009, 11:09
оффф.. единственото което не разбирам са причастията... Някой ако желае да драсне малко :p
Winterfresh
06-18-2009, 11:12
Не се доверявайте и на най-добрите си приятели и бъдете малко егоистични според мен. Като някой те пита подскажи му грешно... я си представи да ви хванат, да те изгонят и тоя да влезе в по-добро у-ще от тебе?Е за какво ще подсказваш грешно?
Тва е адски злобно и грозно!
Не подсказвай, защото хванат ли те да подсказваш, няма да ги интересува дали си му го казал грешно или верно.А и така само ще направиш гадно на другия..което е супер тъпо.
просто не се занимавайте с никой, концентрирайте си се в работата
Съвет: Кажете на познатите, че няма да подсказвате! Ако ви питат за нещо, първия път не му обръщайте внимание... Ако се повтори, дигате ръка и казвате, че еди кой си Ви пречи... Иначе дори и да не подсказвате пак може да Ви изгонят :/
Как сте хораа?? И много ми е чудно, защо само трима са отговорили, че не се притесняват??????????????????????????? :-o :lol:
Аз въобще не се притеснявам.Толкова тестове изреших вчера и днес, че главата ми гърми вече... Изчистих си всички греши, които по принцип допусках... Може да сгреша на началните въпроси и някои на пунктоация, но иначе очаквам да ми е лесно... :) :)
Winterfresh
06-18-2009, 11:13
вода - пара
сок - лимон
скала - пясък
царевица - брашно
---
Аз ли нещо не вдявам,че не виждам връзка между зърна и прах :D Зърната се стриват на прах, така както царевицата на брашно или скалата на пясък..
Колебая се между двете.. 8-)
Аз мислeх за прах за пране xD
joannalof
06-18-2009, 11:16
Ъмм ... линк към някой `убав провописен речик,че имам нужда да си изасня някои думи като - отенък и словесност /нз как се пишат `де/
Аз пък вчера бях по-притеснена от днес :lol:
Май съм добре...
Да ви питам..
Вярно ли е, че шоколада помага ?!
Ако е вярно, отивам още сега до магазина..
Аз за утре най-много се притеснявам, че може да не запомня текста за преразказа.. :(
joannalof
06-18-2009, 11:18
Абе тоя сайт http://www.uni-bonn.de/ ми сменя отговорите :lol: много добре помн какво отбелязвам, а после друго пише ... ааа :-x
Аз не знам защо, но смятам, че на теста ще се представя по-добре.. От притеснение може да си забравя мислите за преразказа :shock:
Как сте хораа?? И много ми е чудно, защо само трима са отговорили, че не се притесняват??????????????????????????? :-o :lol:
Аз въобще не се притеснявам.Толкова тестове изреших вчера и днес, че главата ми гърми вече... Изчистих си всички греши, които по принцип допусках... Може да сгреша на началните въпроси и някои на пунктоация, но иначе очаквам да ми е лесно... :) :)
Вече сме 4-ма :D Аз,ти,Иван и кой друг ... :-o :D :D :D
joannalof
06-18-2009, 11:24
Колкото по-рано се настаниш е по-добре. Аз примерно като бързам и изведнъж седна и главата ми бучи и абсурд да чуя текста. Така,че едно валерианче за успокоение няма да е зле. 8-)
girlstar96
06-18-2009, 11:25
и аз съм така не си притеснявам :-D особенно на края въпросите по литература са ми много лесни :) вече имам чуството че всички тестове са напълно еднакви :wink: успех на всички утре :)
^ Мерси :)
А някъде да има въпроси върху новите произедения по литература - По жътва и Заточеници? Не съм срещала до сега в други тестове ии просто не знам какво да очаквам, а така мога да си "осигуря" поне 2-3 грешки заради това :x
Заточеници
http://testove.pomagalo.com/take/?tid=577
Неразделни
http://testove.pomagalo.com/573/nerazdelni+pencho+slaveiikov/?tsl=83913&tsp=2
mim4ety_sara
06-18-2009, 11:28
Какво значи омоними ?!? :lol:
на теста май че няма да имам проблеми
истинският въпрос е колко ще имам на преразказа -.-
през цялата година съм писала най-много 6-7 преразказа :shock:
иначе не съм чак толкова притеснена, като ви гледам тук по колко страници изписвате... успокойте се! всички сте толкова старателни и устремени към целта си... във ФЕГ и НЕГ търсят хора точно като вас, така че просто се успокойте (:
girlstar96
06-18-2009, 11:31
Какво значи омоними ?!? :lol:
ми това са думи които се пишат еднакво например
Той пие кола.
Тя кара кола.
но имат различно значение дано да съм го обяснила добре :)
joannalof
06-18-2009, 11:39
Винаги съм се притеснявала от променливо Я . :razz: Просто,ако има такова нещо и съм туш. Моят проблем е,че не мога да определям ударение в дума, а то това трябва. :) Знам,че звучи смешно - да едно ударение се учи в 2ри клас ама аз не вдявам :lol:
Ако някой не го мързи, може ли да ми каже правилата за променливо я?
afterforever
06-18-2009, 11:44
Правилата са прости - под ударение - не се изменя. Под НЕударение - изменя се XD
Успех на изпита утре ;Ь
vesito13
06-18-2009, 11:51
Променливото я се изговаря и се пише като я ,ако е под ударение и се намира пред твърда сричка (сричката е твърда,ако след съгласна следва а,о,у,ъ) или в края на думата.Променливо я се изговаря като е пред мека сричка (сричката е мека,когато следват е,и,я,ю,ьо – напр. видял-видели).Ако след сричката,съдържаща променливо я има ж,ч,ш, тогава я се променя в е – напр. сняг-снежен.
Общо взето е това , но ударението си е важно и те разбирам никога не съм могла да определя къде е ударението .
Успех на изпита утре и се укротете малко от ден два не съм чела темата и има 20 нови страници :-D
Спокойно , ще се справите , нали за това учихте цяла година ;)
joannalof
06-18-2009, 11:54
Мерси,че ми обърнахте внимание :P
Аз ще си почина малко,че запуших ...
joannalof
06-18-2009, 11:56
"А" е :P
vesito13
06-18-2009, 11:56
Някои учиха , но някои :D Това за тези , които са учили . А на мързелите успех ( и те могат да се справят , вече зависи колко искат ) :) А бе ще се оправите видяло се е , че сте умни ;)
31. Кое от изреченията е сложно по състав?
А) Всички отидоха да гледат световното първенство.
Б) Все още продължавам да мисля върху тази трудна задача.
В) Късните следобеди започнаха да стават доста хладни.
Г) Заедно се заловихме да търсим стари пощенски марки.
Някой ще каже ли кое и защо?
Колебаех се между А и Г
И аз се колебая между а и г, но мисля, че е а
vesito13
06-18-2009, 12:01
KumchoValcho , аз пък мисля , че е г) . Не съм сигурна , честно си казвам тая година много яко зарязах българския , но все пак . По пътя на моята логика има 2 сказуеми . И от там излиза , че е сложно .
А е
заловихме=започнахме :)
+> съставно глаголно сказуемо във Г :)
afterforever
06-18-2009, 12:04
А е, защото може изречението да свърши с "всички отидоха", а при останалите изречения няма да има никакъв смисъл, примерно "вечерите започнаха" :shock:
А е, защото може изречението да свърши с "всички отидоха", а при останалите изречения няма да има никакъв смисъл, примерно "вечерите започнаха" :shock:
/Не е така виж кво аз сум написал :)
afterforever
06-18-2009, 12:08
А е
Какво значи това?
Какво значи "глаголно сказуемо"?
joannalof
06-18-2009, 12:09
А е
Да, това е правилната логика
следователно, както казах, "А" е и си остава верен отговор! 8-)
afterforever
06-18-2009, 12:11
И все пак, чудя се какви други сказуеми може да има освен глаголните... Някои не сма стъпвали на училище от 6 месеца, а когато сме кандидатствали е нямало такива въпроси. Направо се чудя как съм успял да завърша :shock: браво, деца, продължавайте все така и все по-умни ставайте.
P.s. И все пак може ли някой да ми обясни?
afterforever
06-18-2009, 12:15
аха... а аз съм ебати тъпото парче, след като не разбирам защо а е верният отговор... :shock: :shock:
afterforever
06-18-2009, 12:16
А някой ще ми обясни ли какво е МОДАЛЕН глагол?
Трябва, мога, искам, тва са модални глаголи.
afterforever
06-18-2009, 12:23
фазов :shock:
по мое време глаголите бяха за действие и състояние... явно вече ги наричат по друг начин :lol:
Вече имам чувството, че за 5 мин правите 10 страници... :-o :lol:
по мое време глаголите бяха за действие и състояние... явно вече ги наричат по друг начин :lol:
А тогава компютри имаше ли ? :D 8-) 8-)
Вече имам чувството, че за 5 мин правите 10 страници... :-o :lol:
Дарба.Явно модераторите не могат да ни смогнат и затова нищо не трият :D
afterforever
06-18-2009, 12:30
В Пентагона да. Иначе думата още я нямаше на кирилица :lol:
:D
Windows 95 Rulzz a ? :D :D
Ето един линк, на който има много полезни неща.
http://www.probujdane.com/statii/zapetaya.htm#slojno
Абе ти неска ли почваш да учиш ? :-D
afterforever
06-18-2009, 12:34
Win95 беше в далечното бъдеще... :d
Win95 беше в далечното бъдеще... :d
А елката беше лукс ... :D
afterforever
06-18-2009, 12:37
И я имаше само в големите складове... :lol: :lol:
И я имаше само в големите складове... :lol: :lol:
И по Едно радио на един град имаше ...
afterforever
06-18-2009, 12:39
Да - радиоточката 8-) 8-)
Абе хора в 16 глава се бият хъшовете ....
Мале колко много сте писали :shock: :lol:
Чудно ми е дали другата година пак ще има такова нещо за тея дето сега са 6 клас :lol: Дано...защото виждам, че има много информация :)
А да ви попитам нещо...вие откога почнахте да учите за испитите?
Пожелавам ви успех и да ви приемат където искате :)
Winterfresh
06-18-2009, 13:10
Чудно ми е дали другата година пак ще има такова нещо за тея дето сега са 6 клас :lol: Дано...защото виждам, че има много информация :)
Те са с матури... МФ... неска минах цялата литература и части по бел... Абе досега насяка съм си твърд резултат, така че... Мисля че ще изкарам поне 4.70, което ми стига за там, за където искам :)
LigLaTaa
06-18-2009, 13:17
Аз уча от 2-3 седмици ама не виждам да съм научила нещо :-D
Аз така да седна и да уча в нас, още не съм почнала :D
Решавам си цяла година само тестове и залагам на знанията от училище. На пробните изпити се справих неочаквано добре.. ;)
CherryKisS
06-18-2009, 13:22
Амм... какво беше морфологичен разбор? :oops: :oops:
LigLaTaa
06-18-2009, 13:31
Ами морфологичен разбор май беше да определиш в едно изречение кое е подлог,кое е сказуемо,кое е допълнение,кое е определение,кое е обстоятелствено пояснение ... или с други думи може да се каже синтактичен разбор :)
CherryKisS
06-18-2009, 13:33
Ами морфологичен разбор май беше да определиш в едно изречение кое е подлог,кое е сказуемо,кое е допълнение,кое е определение,кое е обстоятелствено пояснение ... или с други думи може да се каже синтактичен разбор :)
Много благодаря. :---)
Точно така..
Помня, че в пети клас г-жата по български ни накара да напишем 100 пъти, че: "Морфологичен разбор означава да определим думата като част на речта и нейните признаци" .. Това ще го помня дълго :D
Sarafina
06-18-2009, 13:46
Как сте, хора :) На края на годината г-жата по БЕЛ на уроците реши за добре да преговорим малко и ме попита какво е морфологичен разбор. И аз я гледам така :shock: :D
И мен доста ме притеснява променливо "я". Какво ударение, мека сричка... :D Аз така си говоря - "вървяли", "засмяни" :D Виж, за "брегове" се замислям :D
CherryKisS
06-18-2009, 13:46
Точно така..
Помня, че в пети клас г-жата по български ни накара да напишем 100 пъти, че: "Морфологичен разбор означава да определим думата като част на речта и нейните признаци" .. Това ще го помня дълго :D :D
Мерси.
А сега се сетих за сложното съчинено. Видовете му бяха съединителни, разделителни и противоположни. За съединит. изр. връзката, която ги свързва, беше "и" ама при останалите?
Как сте, хора :) На края на годината г-жата по БЕЛ на уроците реши за добре да преговорим малко и ме попита какво е морфологичен разбор. И аз я гледам така :shock: :D
И мен доста ме притеснява променливо "я". Какво ударение, мека сричка... :D Аз така си говоря - "вървяли", "засмяни" :D Виж, за "брегове" се замислям :D
Аз най-много се бъркам в определенията...
Попринцип знам едно нещо какво е, но не знам как се нарича :razz:
Непрекъснато бъркам и коя наука за какво беше..
LigLaTaa
06-18-2009, 13:51
хах аз не ги помня някой неща :D
Sarafina
06-18-2009, 13:58
А иначе къде се предполага, че ще излезнат отговорите?
LigLaTaa
06-18-2009, 14:00
Аз най-много се бъркам в определенията...
Попринцип знам едно нещо какво е, но не знам как се нарича :razz:
Непрекъснато бъркам и коя наука за какво беше..
и азз :D :D :D
LigLaTaa
06-18-2009, 14:09
Ами СЯДАЙТЕ и УЧЕТЕ като не знаете, шото няма сами да си влезнат нещата в главата ви :-D
Требе си учене.. 8-)
То вече няма за кога :D Квото било до днес било :D :D
vesito13
06-18-2009, 14:11
Това , което тази година изписахте искам да ви светна , че догодина никой няма да го прочете . И миналата година се коментира , коментира и сега никой не се е зачел там . Всичко си се говори отново и отново , и отново ... :)
CherryKisS
06-18-2009, 14:13
Отново имам въпрос: :D
Какво трябваше да знаем за наклоненията, че тях съм ги забравила напълно? :?
И какви бяха видовете- условно, повелително...........??
LigLaTaa
Това , което тази година изписахте искам да ви светна , че догодина никой няма да го прочете . И миналата година се коментира , коментира и сега никой не се е зачел там . Всичко си се говори отново и отново , и отново ... :)
Да, определено :)
Kallyn4eto
:razz:
Условно, повелително и изявително. Преизказна глаголна форма :D
Sarafina
06-18-2009, 14:20
Аз все забравям изявителното :(
ElenorRugby
06-18-2009, 14:21
А сега се сетих за сложното съчинено. Видовете му бяха съединителни, разделителни и противоположни. За съединит. изр. връзката, която ги свързва, беше "и" ама при останалите?
съединителни - безсъюзно (със запетая) или с "и"
разделителни - "ту" и "ту" , "дали" и "или", "ли" и "или" и други от тоя сорт
противоположни - "но", "ала", "ама" , "обаче"(когато като го заместиш с "но" И смисъла на изречението е същия,иначе не става) , "а" ...
смесени - комбинация от горните :-D
LigLaTaa
06-18-2009, 14:26
Изявително - говорещото лице е свидетел на действието.
Пример - Иван чете (ще чете ... ) книга.
Преизказно - говорещото лице не е свидетел на действието , а е научило за него от друг източник.
Пример - Иван четял (щял да чете) книга.
Повелително - говорещото лице желае, моли, заповядва да се извърши действието.
Пример - Иване, чети книга.
Условно - говорещото лице съобщава, че действието е възможно при дадени условия.
Пример - Иван би чел, ако някой му предложеше интересна книга. :)
LigLaTaa
06-18-2009, 14:36
Кои изречения са прости кратки?
Изречение, което се състои само от главни части, се нарича просто кратко изречение.Мисля, че е така.
:)
Само Сказуемо и Подлог...
ей
хора
1 ден преди изпит не се учи...
почивайте си днес ;)
LigLaTaa
06-18-2009, 14:39
Само Сказуемо и Подлог...
Е да, то те са главните части :)
LigLaTaa
06-18-2009, 14:39
ей
хора
почивайте си днес ;)
И аз така знам, ама като гледам днес най-много уча :D
ей
хора
почивайте си днес ;)
И аз така знам, ама като гледам днес най-много уча :D :lol:
аз пък преди изпита-почти цял ден с приятели навън :grin: :grin:
8)
Millen4ety
06-18-2009, 14:43
аз пак съм против нормалното
днес учих
За утре - притеснена съм - доста, но не прекалееено.
имам чувството, че нищо не знам.
странно ми е, че всичките тези мъки покрай ученето, старанието и мотивацията са толкова пряко свързани с утрешния ден
аз мисля да си взема пепси енерджи и шоколад, но на място ще преценя дали да го ям - и без това не обичам
пожелавам УСПЕХ на всички :-) :-)
LigLaTaa
06-18-2009, 14:45
аз пак съм против нормалното
днес учих
За утре - притеснена съм - доста, но не прекалееено.
имам чувството, че нищо не знам.
странно ми е, че всичките тези мъки покрай ученето, старанието и мотивацията са толкова пряко свързани с утрешния ден
аз мисля да си взема пепси енерджи и шоколад, но на място ще преценя дали да го ям - и без това не обичам
пожелавам УСПЕХ на всички :-) :-)
И при мен е така, притеснена съм .. знам нещата, но си мисля, че нищо незнам и уча, уча .. решавам тестове :D
Millen4ety-не обичаш шоколад :shock:
аз пък-цялата година мноооого учене
деня преди изпита-разпускане :P
хахх . .
да бе една приятелка;която беше 7 клас учеше до вечерта
мнооогооо учеше последния ден
и после на изпита беше изморена :o и за това не направи изпита си добре . . .
:(
Millen4ety
06-18-2009, 14:51
дам - не обичам шоколад (казах, че съм против нормалното 8-) )
а за утре: не знам защо, но понеже ме е страх от БЕЛ-а, някак имам чувството, че там ще ми е по-лесно отколкото на математиката, където ми е силната страна 8-)
Винаги знам, че става това, което не очаквам, така че ме е страх от изпита, но съм радостна заради това 8-)
изперках :D
определено ще е по-лесно от математиката-МНОГО по-лесно ;)
CherryKisS
06-18-2009, 14:53
Изявително - говорещото лице е свидетел на действието.
Пример - Иван чете (ще чете ... ) книга.
Преизказно - говорещото лице не е свидетел на действието , а е научило за него от друг източник.
Пример - Иван четял (щял да чете) книга.
Повелително - говорещото лице желае, моли, заповядва да се извърши действието.
Пример - Иване, чети книга.
Условно - говорещото лице съобщава, че действието е възможно при дадени условия.
Пример - Иван би чел, ако някой му предложеше интересна книга. :)
Мерсии :smt003
LigLaTaa
06-18-2009, 14:53
Мда ... така става .. но аз от абсолютно всичко само термините незнам .. тея алегория , анафора ... :(
Мда ... така става .. но аз от абсолютно всичко само термините незнам .. тея алегория , анафора ... :(то пък това е най-лесно :lol:
бе по БЕл ще бъде лесно :grin:
gerryherry
06-18-2009, 14:58
awe vie 6te qdete li 6okolad na izpita ytre? :P
CherryKisS
06-18-2009, 15:00
Мошну шоколад и Валериана 8-) :grin: :grin:
girlstar96
06-18-2009, 15:02
само аз ли намирам станно това че за преразказа максималният брой на точките кайто можеш да събереш е 25 т. :? не е ли по-трудно да напишеш преразказ от колкото да поставиш 25 хиксчета на правилното място (ако всеки въпрос ти носи по една точка) ? все пак теста носи макс 75т. а той ми се струва по-лесничък като цяло :(
CherryKisS
06-18-2009, 15:02
само аз ли намирам станно това че за преразказа максималният брой на точките кайто можеш да събереш е 25 т. :? не е ли по-трудно да напишеш преразказ от колкото да поставиш 25 хиксчета на правилното място (ако всеки въпрос ти носи по една точка) ? все пак теста носи макс 75т. а той ми се струва по-лесничък като цяло :(
Права си.
много ясно на изпит винаги с шоколадчеее :P :P :P
elito6754
06-18-2009, 15:17
Да не забравите да ки вземет еднакви химикалки за преразказа, защото на едно момче миналата година са му анулирали работата, защото писало с химикалки с различен син цвят! С шоколада внимавайте да не омацате листа, защото се смята за нарушаване на анонимността. :idea: И внимавайте да не разливате кола по листа пак заради същата причина!
CherryKisS
06-18-2009, 15:20
Да не забравите да ки вземет еднакви химикалки за преразказа, защото на едно момче миналата година са му анулирали работата, защото писало с химикалки с различен син цвят! С шоколада внимавайте да не омацате листа, защото се смята за нарушаване на анонимността. :idea: И внимавайте да не разливате кола по листа пак заради същата причина!
Да, на една приятелка за малко не й анулирали работата защото капнал шоколад по листите.
CherryKisS
06-18-2009, 15:21
много ясно на изпит винаги с шоколадчеее :P :P :P
Мхм. :grin: :-P
CherryKisS
06-18-2009, 15:22
А преразказът от името на неутрален разказвач в 1л. ед.ч. ли е??
LigLaTaa
06-18-2009, 15:27
А преразказът от името на неутрален разказвач в 1л. ед.ч. ли е??
Преразказва се в трето лице, единствено число, сегашно историческо време.
Абсолютен чат... :D. Като гледам, вие всички учите днеска.. :grin: . Аз пък не. Само сутринта реших 1 тест. Успех няма да пожелавам все още, после. :-)
Абсолютен чат... :D. Като гледам, вие всички учите днеска.. :grin: . не всички 8)
преди изпит се копунясва
за да сме позитивно настроении за изпитааа :grin: :grin:
:-P
CherryKisS
06-18-2009, 15:47
А преразказът от името на неутрален разказвач в 1л. ед.ч. ли е?? :-o не разбирам какво имаш предвид..
Разквазваш случката като наблюдател в сег. историческо време.
Той отива там и праи тва и тва.
И т.н..
Ами да и аз така мислех, но в един сайт пишеше така и аз се зачудих. :-o Мерси все пак. :)
LigLaTaa
06-18-2009, 15:48
Абсолютен чат... :D. Като гледам, вие всички учите днеска.. :grin: . не всички 8)
преди изпит се копунясва
за да сме позитивно настроении за изпитааа :grin: :grin:
:-P
Оо чакай рано е за купона :D
Kallyn4eto
06-18-2009, 15:50
Може да е от името и на герой
Успех на всички утре.. Надявам се всички да успеем да изкараме желаните от нас оценки :)
Kallyn4eto
06-18-2009, 15:55
Мдаа, успех на всички 8)
elito6754
06-18-2009, 16:03
УСПЕХ! :-)
Kum40Val40
06-18-2009, 16:06
Ей, ама отдавна не съм писал във форума. Само ви чета от време на време. Утре ще ходя на изпита с един приятел, с когото се паднахме в едно училище. Майка ми се натиска и тя да идва, щото е притеснена, ама се надявам да се откаже. Решил съм да не си нося нищо за ядене или пиене, щото ме е страх да не омажа листовете. Чудя се само дали да си взема телефона.
Желая на всички успех и после да споделиме впечатления!
лол хора... току що се върнах от урок. И съм много по-спокойна... отрази ми се добре на самочуствието, реших ме с г-жата един тест и половина от 25 въпроса /половинката/ имам около 10 грешни а на втория /целия/ от 50 имам 3-4 грешни... е казвайте как съм. Тряа ли да имам самочуствие.
Margoto0
06-18-2009, 16:29
Успех на всички.Ииии дай,Боже 5.50 :D :D
The_Demon_Girl
06-18-2009, 16:36
Колко живот има в темата, колко .... :D
Аз пък утре мисля да си взема 3 химикала, бележката, личната карта, 2 листа и една студена вода ... а за телефона се колебая, защото не мисля да го давам на когото и да било 8-)
А знае ли някой, по колко човека ще сме в стая :)
Winterfresh
06-18-2009, 16:46
Колко живот има в темата, колко .... :D
Аз пък утре мисля да си взема 3 химикала, бележката, личната карта, 2 листа и една студена вода ... а за телефона се колебая, защото не мисля да го давам на когото и да било 8-)
А знае ли някой, по колко човека ще сме в стая :)
10... олеее хора ще гръмна... Само се надявам да изкарам над 5 и тва е... :D
Абе хора ви се скъсахте да учите неска... Аз си се наспах,излизах,малко стаята си наредих и си пропомних едно правило по Бел а вие ... Утре ще сте изморени на изпита :? Нищо карай.Айде успех на всички :) Дано да се падне лесен преразказ и тест :) Лека вечер и приятен изпит :)
Millen4ety
06-18-2009, 17:02
Утре преди изпита МОШНУ МЕДИТАЦИЯ 8-)
аз след малко я почвам 8-)
ще си взема един горещ душ, ще си проветря стаята, ще кажа една дълга молитва и си лягам 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 17:08
Ейй айде казвайте кой къде е разпределен... да медитираме заедно :D
Millen4ety
06-18-2009, 17:10
и двата ми изпита са в моето даскало - 119 СОУ :grin:
Tutmanik
06-18-2009, 17:13
Оф хора да ви се оплача през нощта вдигнах 39 и 3 градуса температура ,пък днеска ми беше 38 и нещо..после спадаше и се увеличаваше.Надявам се утре да нямам,защото.... :х
Winterfresh
06-18-2009, 17:15
СОУ "Паисий Хилендарски", зала 309 8-) 8-) 8-)
В София не знаех, че има такова училище :D:D
56-то СОУ.
София.
Тутманик, пий нещо и спокойно.
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 17:20
:lol: :lol: :lol: :lol:
Winterfresh
06-18-2009, 17:21
СОУ "Паисий Хилендарски", зала 309 8-) 8-) 8-)
В София не знаех, че има такова училище :D:DТва е в Дупница - градът на греха 8-)
Брей... В Дупница мн. голямо училище имало бре... св. п. х в пловдив има 37 стаии :p
Абе вие кога ще си легнете? :D
тцтцт верно сте опасни :D
И аз ще съм на молебен тая вечер :D
Ако всички се помолим - току виж Даниел Вълчев **** пусне по-лесен тест... :D - Майтапя се - аз че ще се помоля - ще се помоля 8-) - Ама той е такъв нещастник, че на по-лесен тест не се надявайте :D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 17:41
Абе вие кога ще си легнете? :D
аз не по - късно от 22:00 щото сутринта ще съм живия труп :D
Winterfresh
06-18-2009, 17:46
[quote="FuCkInBuBbLeGuM"][quote="Enitto"][i]Абе вие кога ще с
И аз тогава ще си легна... Друг е въпросът, кога ще заспя :)
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 17:52
[quote="FuCkInBuBbLeGuM"][quote=Enitto][i]Абе вие кога ще с
И аз тогава ще си легна... Друг е въпросът, кога ще заспя :)
мм да... аз сигурно към 1 ще започна да заспивам и точно тогава майка ми ще връхлети в стаята да ме успокоява (тя е по - паникьосана от мен :D ) ...
Sarafina
06-18-2009, 17:52
Леле, хора, изперквам :-s
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 17:53
Леле, хора, изперквам :-s
защо бе? изперкването е най- големия враг на изпитите
Sarafina
06-18-2009, 17:55
Аз ще си легна рано. Иначе със сигурност ще заспя късно, но после няма да се обвинявам, че не съм си легнала навреме :D
ТЪПА, СКАПАНА, НЕЩАСТНА АЛЕРГИЯ.
:-x :-x :-x
Sarafina
06-18-2009, 17:57
Каква алергия?
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 18:00
Каква алергия?Ми лятна алергия
И аз я имам.
Само се моля да не ми затекът очите или да не се разкихам на изпита, щото ше стане лошо :Х
ейй тва е гадно... седнете далеч от прозорците ( не знам дали има нещо общо въобще, но просто предлагам)
Sarafina
06-18-2009, 18:00
И аз я имам, но не постоянно... аз ставам замалко...
ТЪПА, СКАПАНА, НЕЩАСТНА АЛЕРГИЯ.
:-x :-x :-x
Какво става Габи ?
Иначе аз ще заспя 5 минути след като си легна - въобще не се притеснявам за утре... Даже ще бъде яко, защото после ще ходя да ям някъде и да похарча пари за квото си реша - ей така защото съм бил на изпит :D
girlstar96
06-18-2009, 18:04
56-то СОУ.
София.
амааааааа и аз съм там :-D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 18:05
ее не е честно ... само аз ли съм в 1аег :D :D :D :D
56-то СОУ.
София.
Коя стая?
Алергията не е лятна, Кумчо.
:lol: :lol:
Аз пък ей сега отивам да вечерям и лягам...Много бързо ще заспя, въобще не се притеснявам за утре, даже искам да се изправя срещу предизвикателството... Яко ще е. :grin:
И понеже до утре едва ли ще пиша...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!! УМНИ СТЕ, ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ ПЕРФЕКТНО, САМО СПОКО!! КЪСМЕТ!!
8) :-) :grin: :) :D Съвсем откачих.
Айде...Лека. :)
Winterfresh
06-18-2009, 18:13
Лека алл... и...ГООД ЛЪК! ДО ИТ ФОР МОДЕР РУСИА! така де... лол :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
joannalof
06-18-2009, 18:13
А в колко ще ставате? :D
охх хорица, такова притеснение ме е налегнало но не за утрешния изпит ами за тоя по математика, щото там никак не чаткам, ама днес бях на урок дано всичко да мине ОК успех на всички ви, сигурна съм,че ще се справим, спете спокойно
Успех и от мен. :) С пожелание за високи резултати на изпита. :)
П.П: като си представя, че и мен ме очаква голямо напрежение и притеснение другата година... :(
Такамм.... Аз не се притеснявам. Искам да е утре вече, за да минава!
Мхмхмхмхмх... :grin: Друго,друго- няма.. ще пиша утре!
Пожелавам успех на всички!
И не се притеснявайте, пейте си някоя песен :grin:
Лека нощ!
И УСПЕХ още един път! :-)
Millen4ety
06-18-2009, 18:24
лека нощ от мен и за последен път - УСПЕХ! :-) :-) :-)
girlstar96
06-18-2009, 18:30
56-то СОУ.
София.
Коя стая?
Алергията не е лятна, Кумчо.
:lol: :lol:
8 а ти ?
Айде аз лягам :) успех на всички утре.... :-) :---) :) :) четете внимателно, слушайте докато квестора обеснява... и ограждайде верните отговори :D успех и лека нощ.. дано поне полвоната да заспим :smt010 :smt010 :smt015 :smt006 :-) :-) :) :) :---) :---)