View Full Version : Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 18:39
А в колко ще ставате? :D
7.30 макар че мисля че ще се събудя много по - рано
Sarafina
06-18-2009, 18:47
Аз ще стана към 6:30...
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 18:50
лелеее... край... започнах да се притеснявам.... ама че съм идиот :-x
Sarafina
06-18-2009, 18:51
Питаш ли мен... :( :-D станахме двама
blondeVIP
. .Аз грам не съм притеснена за изпитите. . :D . .Само ми е интересно с какво ще ида до училището , че ми го няма шофьора [по паспорт - баща] . . иначе. . к'во. . ще ида, ще си направя преразказа, после и теста, ще си искарам 4, която ми стига xD и ще го забравя. . а днес разбрах от баба ми, че на времето, който е бил с отличен успех се е освобождавал от изпитите. . ахх тия подлеци ;xx Хайде успех на всикчи и не се спичайте, че ще ви стана още по гадно . . :P
FuCkInBuBbLeGuM
Питаш ли мен... :( :-D станахме двама
и ти ли? :( ужас...
Sarafina
06-18-2009, 18:56
Дишай, издишай... :D :D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 18:58
Дишай, издишай... :D :D
ии пак... дишай.. издишай... :D
Sarafina
06-18-2009, 19:02
... издишай, издишай :D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 19:04
да не забравиш да дишаш бе :D
Sarafina
06-18-2009, 19:05
Това са подробности :D
Хайде утре на всички седмокласници успех. Няма да казвам без паника, защото помня аз миналата година как бях по това време :D
Winterfresh
06-18-2009, 19:07
Пийте по 1 ракиика... Госпожата ми по бел се обади у нас и каза на наще да ми дадът 50 мл... Успокои ме дох :D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 19:08
Пийте по 1 ракиика... Госпожата ми по бел се обади у нас и каза на наще да ми дадът 50 мл... Успокои ме дох :D
може и аз да пробвам... само да не ме цепи главата сутринта :-o
Аз само на хапчета разчитах :D
The_Demon_Girl
06-18-2009, 19:22
Повечето .. като гледам, вече са по леглата .. Добре тогава и аз ще отивам (след малко) ...
Аз се притеснявам повече за преразказа, теска се ще го направя .. ама каквото направим това е ...
и айде .. УСПЕХ НА ВСИЧКИ и късмет ... Утре по-спокойно ... все пак не е края на света :) И добре да се наспите (:
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 19:28
дам и аз се притеснявам за преразказа повече. айде успех и на теб!
Winterfresh
06-18-2009, 19:30
ти па... Не да се напиеш... П.С. ако някой пита, спя :D:D:D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 19:33
ти па... Не да се напиеш... П.С. ако някой пита, спя :D:D:D
абе мен алкохола лесно ме хваща :D :D
FuCkInBuBbLeGuM
06-18-2009, 19:38
Мисля да си лягам, че стана късно. Айде лека нощ на всички ии успех утре! :-)
EarthShaker
06-18-2009, 20:02
аве кво се притеснявате, я се стягайте... отивате и мислите за упражненията... не за резултати или др. странични глупсоти :)
успех
аве кво се притеснявате, я се стягайте... отивате и мислите за упражненията... не за резултати или др. странични глупсоти :)
успех
Добре казано.. :)
Аз днес си купих един шоколад, че да ям нещо преди да тръгна..
В анкетата гласувах, че си владея емоциите.. и е вярно де. Дано и утре е така.. Напрежението май вече го няма :smt102
golfabitch
06-18-2009, 21:18
Успех на всички утре.Аз доста се притеснявам
mArMaLaDkA
06-19-2009, 03:26
Успех на всички днес, 8-) въпреки че, най-вероятно ще видите поста ми, след като вече е минал изпита. Аз се паднах да съм в училище, за което само съм чувала. Нито знам къде се намира, нито нищо. Баща ми ми проведе един инструктаж и след малко ще ходя да си хващам тролея, понеже той е на работа. Дано спра на правилната спирка и завия към правилното място. 8-) Едното, което ме тревожи е, че няма да запомня текста и преразказа няма да ми бъде пълноценен, така да се каже. Другото, което ме мъчи е частта0., където(ако) се пише част от стихотворение. Пълна излагация съм. Не съм се затормозявала да уча 100 стихотворения, припомнях само "Опълченците на Шипка" и "На прощаване", като естествено всичко е на крем супа в главата ми, а преди даже и шестици имах за тях, понеже ги знаех перфектно. Кофти тръпка е да се тревожа за бел-а, понеже там уж съм силна. То щом по силния ми предмет съм така несигурна, какво остава за математиката, в която всичко ми е мъгляво. :? Ще си взема няколко химикала, не намерих обаче еднакви, но са с доста близък, почти еднакъв цвят мастило; Орбит розови, че са ми любими и минерална водица. Това с Орбита си е лигавищина, ама поне да се поглезя, щом затапя. :D Почти съм убедена, че ще се проваля, ще изпусна автобуса/спирката си, изобщо все едни такива песимистични нещица си мисля. Никак не съм уверена в знанията си, ама никак. Направо главата ми пуши. Да помня стихотворения мо-тамо, да помня определения и не знам си какво още, че и автобусни линии, спирки.. Уф!
Сега, след като споделих, мога спокойно да се глася за тръгване. 8-)
girlstar96
06-19-2009, 03:39
Успех на всички днес, 8-) въпреки че, най-вероятно ще видите поста ми, след като вече е минал изпита. Аз се паднах да съм в училище, за което само съм чувала. Нито знам къде се намира, нито нищо. Баща ми ми проведе един инструктаж и след малко ще ходя да си хващам тролея, понеже той е на работа. Дано спра на правилната спирка и завия към правилното място. 8-) Едното, което ме тревожи е, че няма да запомня текста и преразказа няма да ми бъде пълноценен, така да се каже. Другото, което ме мъчи е частта0., където(ако) се пише част от стихотворение. Пълна излагация съм. Не съм се затормозявала да уча 100 стихотворения, припомнях само "Опълченците на Шипка" и "На прощаване", като естествено всичко е на крем супа в главата ми, а преди даже и шестици имах за тях, понеже ги знаех перфектно. Кофти тръпка е да се тревожа за бел-а, понеже там уж съм силна. То щом по силния ми предмет съм така несигурна, какво остава за математиката, в която всичко ми е мъгляво. :? Ще си взема няколко химикала, не намерих обаче еднакви, но са с доста близък, почти еднакъв цвят мастило; Орбит розови, че са ми любими и минерална водица. Това с Орбита си е лигавищина, ама поне да се поглезя, щом затапя. :D Почти съм убедена, че ще се проваля, ще изпусна автобуса/спирката си, изобщо все едни такива песимистични нещица си мисля. Никак не съм уверена в знанията си, ама никак. Направо главата ми пуши. Да помня стихотворения мо-тамо, да помня определения и не знам си какво още, че и автобусни линии, спирки.. Уф!
Сега, след като споделих, мога спокойно да се глася за тръгване. 8-)
успех
успех на всички нас :) :)
Winterfresh
06-19-2009, 04:22
УСПЕХ!!!
vesito13
06-19-2009, 04:48
Успех :) Айде да се справите , че заради вашите изпите съм след обед на даскало :o
Абе на пробния изпит не взимаха телефони 8-) Бтв аз ще си взема само вода :-o
Нас ни караха изключени на края на чина..
vesito13
06-19-2009, 06:57
^^ Ти на изпит ли беше до сега ???
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5417 <------- текста за преразказ е 1-ва глава от "Под игото". Успех отново и дано да се справят отлично. :)
vesito13
06-19-2009, 07:31
Чете ли се главата или направо трябва да пишат ? И нали беше преразказ на непознат текст , "Под игото" за мен не се вписва към непознат текст :-o
golfabitch
06-19-2009, 09:21
Мйа аз съм 1-вият който се връща от изпит.Не беше толкова трудно,но се притеснявам да не съм объркал времето на преразказа...
The_Demon_Girl
06-19-2009, 09:34
И аз се върнах ... не беше толкова страшно 8-)
От 20 мин ме притеснява едно въпросче .. най мн от всички ... май 6-то беше и се питаше кое е грешно имаше нещо от сорта на племенник, съвременник .. и така .. та какво писахте там :D
П.П. Аз преразказа го писах в минало св. вр 1л ед. ч. ... :)
Winterfresh
06-19-2009, 09:46
И аз се върнах ... не беше толкова страшно 8-)
От 20 мин ме притеснява едно въпросче .. най мн от всички ... май 6-то беше и се питаше кое е грешно имаше нещо от сорта на племенник, съвременник .. и така .. та какво писахте там :D
П.П. Аз преразказа го писах в минало св. вр 1л ед. ч. ... :)
Абе В) писах аз... Не помня какво е но В)написах :)
Теста бтв беше лесе, както и преразказа.... Лошото е, че на няколко въпроса пиша вярното и после пиша грешното... изпита ни беше до 12.20 аз излязох в 12.18, че дори почерпих квесторите с шоколадче :D
P.S. първо си обърках ЕГН... поправих го де... Ама после си залях преразказа с вода и квестора вика : Сложи го на слънце да изсъхне ... ЩЯХ ДА ЕКСПЛОДИРАМ!!!
dugallesuck
06-19-2009, 09:51
На 6 писах Б аз.
Winterfresh
06-19-2009, 09:53
Е б0 беше племенник... а тя е вярна :))))
The_Demon_Girl
06-19-2009, 09:56
Да ви кажа честно .. на това най-много се зачудих .. и реших, че всички са вярни ама в крайна сметка написах А :D
А какви бяха всички отговори на 6 въпрос??
dugallesuck
06-19-2009, 09:59
Значи съм писал онова с полковник или нещо такова.
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:00
^ Съвременник, племенник и другите не ги помня.Писах В
Едит:Отговорите има ли ги някъде?
Аз си записах какви отговори съм дала на бележника ми с молив. На 6-то съм писала Г) 8-)
Такамм... ето ме и мен :D
Посланик не е ли с едно Н? Аз отбелязах посланник, мисля че беше В...
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:02
Такамм... ето ме и мен :D
Посланик не е ли с едно Н? Аз отбелязах посланник, мисля че беше В...
И аз така писах.
^ да В беше посланник и тва отговорих :grin:
dugallesuck
06-19-2009, 10:03
:)
XTREMEFREERIDE
06-19-2009, 10:03
Къде да ви видим теста? Любопитно ми е. В сайта на МОН, нищо няма. :-o
SlaveMachine
06-19-2009, 10:04
Аз си написах отговорите и чакам да си ги сравня когато ги пуснат в МОН
elito6754
06-19-2009, 10:04
Минааа! Толкова съм радостна, че се падна "Под игото", че просто ..... танцувам на масата. :grin: Другите варианти са били Малкият принц или Граф Монте Кристо. :? Теста беше лесен, на 6 и аз писах в. Имаше други две с пунктуация, които ме затрудниха малко, но се справих мисля. Бях в 133. :)
Winterfresh
06-19-2009, 10:05
Абе... Колко бяха местоимения и отговора на 50 беше г, нали ( П.С. първо писах г и после поправих на б :/)
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:06
Абе... Колко бяха местоимения и отговора на 50 беше г, нали ( П.С. първо писах г и после поправих на б :/)
Местоименията-7, 50г
elito6754
06-19-2009, 10:08
Уф, тези са ми верни! :grin:
Winterfresh
Местоименията-7, 50г
Абе местоименията 100 пъти ги броих, се 5???
Местоименията-7, 50г
И на мен такаа :grin:
Sarafina
По дяволите :-x Писах 7 местоимения, после го поправих на 8... "това" не е ли показателно местоимение?
The_Demon_Girl
06-19-2009, 10:09
А запетайките :D
golfabitch
Преразказа в какво време трябваше да е аз го писах в сегашно и си мисля,че така трябва да е
The_Demon_Girl
Местоименията-7, 50г
И аз така :oops: :D
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:10
Местоименията-7, 50г
И аз така :oops: :D
Само кажете изречението и ще ви ги покажа :D
elito6754
06-19-2009, 10:10
Кога ще излязат отговорите?
Местоименията-7, 50г
оф и аз :x
Winterfresh
06-19-2009, 10:14
Преразказа в какво време трябваше да е аз го писах в сегашно и си мисля,че така трябва да е
В мин св време :/
Еми на мен са ми 7, а имаше един въпрос с колко запетайки трябва да има с отворен отговор там кво писахте :?
А иначе си имаме вече към 4 теми за изпита :D
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:16
Еми на мен са ми 7, а имаше един въпрос с колко запетайки трябва да има с отворен отговор там кво писахте :?
Една, ако е въпроса, който си мисля, че е :D .Ама може и 2 да са.
И аз писах, че е една, ама масово са писали 2 или 3 :D
и за още един да питам - Мисля, че беше 18. Пишеше " И българите измиха лице то си" , където подчертаното е фразеологизъм и тряя да кажеш какво значи. Кво писахте?
Sarafina
06-19-2009, 10:19
Запетайките са две :D
Winterfresh
06-19-2009, 10:21
Запетайките са две :D
И аз туй писах :D
А изречението, където беше някво стихотворение... Нали беше А)?
Sarafina
06-19-2009, 10:21
и за още един да питам - Мисля, че беше 18. Пишеше " И българите измиха лице то си" , където подчертаното е фразеологизъм и тряя да кажеш какво значи. Кво писахте?
"Защитиха достойнството си и честта си" или какво беше... Най-логично ми звучи :D
faststep
06-19-2009, 10:22
Запетайките са 2, на 6 е послаНик, 50 е г), преразказа може и за съм объркал нещо, но очаквам помощ от тоя на небето! 8)
Къде отиде тоя смешко, дет вика, че на книжките не се пишело, да видим кой е прав? 8-)
Winterfresh
06-19-2009, 10:22
"Защитиха достойнството си и честта си" или какво беше... Най-логично ми звучи :D
И аз така... Ей сестриче ела да те прегърна :D
Winterfresh
06-19-2009, 10:24
Запетайките са 2, на 6 е послаНик, 50 е г), преразказа може и за съм объркал нещо, но очаквам помощ от тоя на небето! 8)
Къде отиде тоя смешко, дет вика, че на книжките не се пишело, да видим кой е прав? 8-)
ми азму казах... ся ще се изкефя ако са го анулирали xD
Sarafina
06-19-2009, 10:25
O:) :smt041 :D
AnIcHkAtA
06-19-2009, 10:26
Аз спирам да чета, че ме депресирахте :D
Winterfresh
06-19-2009, 10:27
O:) :smt041 :D
:oops: :oops: =P~ :smt008 :---)
^ да В беше посланник и тва отговорих :grin: DAA :grin: 8-)
8-)
Аз писах Г) :(
Аз спирам да чета, че ме депресирахте :D
и аз :D
joannalof
06-19-2009, 10:30
Ох, къде беше именното сказуемо? Аз писах "В"?
Не беше трудно..
btw другите са били Граф Монте Кристо и Малкият Принца :)
една е запетайката, иначе посланик и аз с едно мисля че е и отбелязах него :D
а за откъса от 'Немили-недраги' откъде писахте че е, аз от епилога, макар и да не си спомням въобще има ли такъв :D
Ох, къде беше именното сказуемо? Аз писах "В"?
Аз там дето беше тва За сърцата що се любят и....... , ако е за тоя въпрос
elito6754
06-19-2009, 10:33
От епилога е, да. Правилно си писала. И аз писах една запетайка. :D
faststep
06-19-2009, 10:33
ми азму казах... ся ще се изкефя ако са го анулирали xD
Ако за мен говориш, няма да стане в този живот именно защото беше позволено да пишем и да драскаме из книжките! 8) :-P
elito6754
06-19-2009, 10:34
Сетих се нещо. На изречението какво подложно писахте и кое е вярното? :-o
joannalof
Абе, 2 са запетайките!!!
Едната е след това, а друга пред когато :D
Sarafina
а за откъса от 'Немили-недраги' откъде писахте че е, аз от епилога, макар и да не си спомням въобще има ли такъв :D
Запетайките са две 8-) На бас? :D
joannalof
06-19-2009, 10:36
Писах отговора в този вид,защото не ми стигна място
подчинено определително
Sarafina
06-19-2009, 10:38
Кога ще пуснат отговоритее
Всеки се моли за това :D
една е :D само пред когато
joannalof
06-19-2009, 10:39
В сайта мон са дали няква парола ... къде да я пиша :D
faststep
06-19-2009, 10:40
Тъй като пак го обърнахте на чат, предлагам едно РЕШЕНИЕ (http://xat.com/chat/room/62556914/). :D
ЕДИТ: Запетаите са две.
joannalof
Когато си научиш правилата, давай съвети :D
mArMaLaDkA
При мен беше голямо шоу. Както писах и във вол.3, за първи път ходих във въпросната гимназия, пристигнах даже по-рано от 8 ч. Чаааааак в 10 започнахме да пишем преразказа. 2 часа съм си седяла на гъза, залепена за един стол и това е още преди да започне съществената част, направо ужас беше. Запомних текста сууупер лесно. По едно време, още на 5-та дума в първото изречение, видях, че съм объркала времето на единия глагол, та виках квесторката, тя пък ходи до някакви от инспектората, но се оказа, че те не били в училището точно в тоя момент, пък тя, докато отиде, докато се върнее.. загубих си 15 мин. да я чакам. И цялата работа беше, защото исках да си поправя времето, но не знаех как трябва да се задраска:скобички ли, чертички, една, две, ала-бала.. После си правих теста, на някои неща не отговорих. Свърших с теста и си правя аз проверка, естествено си зачерквам и отговорите на онези задачи, които преди не съм попълнила. Та проверявам си аз и на повечето задачи си смених първоначалните отговори. Листа ми беше като калинка. На едната задача голяма черна точка, на другата няма и т.н. Иначе общо-взето мисля, че съм се справила, може и да греша, не знам. А кога ще излязат резултатите?
Бтв виждам тук за запетайките спорите, как беше изречението? :D
joannalof
06-19-2009, 10:42
^ Аз задрасквах на беловата така - първо с черта и после в скоби 8-)
elito6754
06-19-2009, 10:43
Паролите в сайта на мон са за училищата.
и айде обясни защо пред да трябвало да се напише запетая :)
Margoto0
06-19-2009, 10:44
Леле спукахте се да пишете :lol: :lol:
Писах отговора в този вид,защото не ми стигна място
подчинено определително
Аз писах само определително ама ше ми го зачетат :D
joannalof
06-19-2009, 10:45
Защото пред него има показателно местоимение - това 8-)
Sarafina
06-19-2009, 10:46
Искам аз, искам аз!!! :grin:
Защото изречението, започващо с "да" е подч. опред. изречение. Когато подч. изречение уточнява име, тоест подч. опред., се пише запетаи пред въпросителни думи (кой, къде,) и някои частици (да и др. не мога да се сетя).
Sarafina
06-19-2009, 10:47
Защото пред него има показателно местоимение - това 8-)
Ама не беше ли пред "да" 8-)
Правилото за запетайка пред да е :
Поглеждаш в ляво и трябва да се намира съществително име И показателно местоимение!
Преди половин час се върнах.
Добре мина, доволна съм.
Преразаказа го направих, хареса ми откъсът.
Тестът не беше труден, ама не съм сигурна за някои въпроси.
Какво писахте на 9-то и на 25-то? (въпросът със Златюбояджиевите .. омг, не знам как се пише) и с предлога)
ако беше че тогава щеше да има, а и подчиненото допълнително не се отделя със запетая, ако не е в началото на изречението :) всъщност, като излязат отговорите е под-боре да спорим
Добре мина, доволна съм.
Какво писахте на 9-то и на 25-то? (въпросът със Златюбояджиевите .. омг, не знам как се пише) и с предлога)
според мен всички бяха грешни :D
Златьо-Бояджиевите трябва да е
joannalof
06-19-2009, 10:51
Добре мина, доволна съм.
На 9 до последно се чудих и писах В - десет томна /нещо таквоз/
На 25 писах А
Добре мина, доволна съм.
според мен всички бяха грешни :D
Златьо-Бояджиевите трябва да е
и на мен ми се сториха всичките грешни, ама май писах г) :-o
Sarafina
06-19-2009, 10:52
Doubt, щом искаш... ама искам да си тук :D
elito6754
06-19-2009, 10:52
25 и аз писах А. 9 не си спомням. 8)
Златьо съм го писала като вярно.
25-то се колебаех м/у а и г.
И писах г.
Изречението е подложно, мисля.
десеттомна
Златьо-Бояджиеви
аз писах донемайкъде, защото всички ми се сториха правилни...
Изречението е определително.
mar7inaaa
06-19-2009, 10:54
аз на изречението писах,че е с подчинено допълнително,защото имаше "че" ,а че е съюз за свързване на допълнителните изречения ;p
Sarafina
06-19-2009, 10:55
Има и изключения... в този случай уточняваше име...
Ама все едно - отговорите ще ти качат тази вечер :grin:
elito6754
06-19-2009, 10:55
аз на изречението писах,че е с подчинено допълнително,защото имаше "че" ,а че е съюз за свързване на допълнителните изречения ;p
И аз така. Писах допълнително, писах една запетайка. Имаше си 5-6 задачи, които си бяха гаднички. :oops:
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,
Тук откривам 3 грешки... вие какво писахте?
Doubt, щом искаш... ама искам да си тук :D
хах добре :D
а на 10 въпрос там със стихотворението кое писахте, ако някой си спомня? :-o
Аз си държа на подложно.
'Щото подчиненото играеше роля на подлог.
А и имаше 'известно е'.
И писах г.
И аз писах Златю, а на 25 писах Г) Иначе за 9 съм почти сигурна, че трябва да е десеттомна
На 10 съм писала А)
master_of_disaster
06-19-2009, 10:59
След 1 седмица всичко ще е свърщило :grin:
Sarafina
Но след "известно е" имаше "това". И така има подлог - "това".
Ама да не кажете, че съм зла, спирам :D
mar7inaaa
чудих се,чудих се м/у 1 и 2 ..писах 2 запетайки.. :(
joannalof
06-19-2009, 11:00
Аз на десето писах В
Някой друг? :D
Sarafina
06-19-2009, 11:01
Аз на десето писах В
Кажи какво беше десето (аз пак продължавам :grin: )
Аз на десето писах В
Aз
Писах 1 запетая :-) на 25то -г :)
mArMaLaDkA
06-19-2009, 11:02
Абе, онова изречение, за което си говорите, където имаше "Златю", точно в тая задача, не трябваше ли да се огради ВЯРНОТО?
Аз си държа на подложно.
А и имаше 'известно е'.
Е да ама беше така: Известна е истината, че.......
Демек си има подлог в главното изр. Аз го писах определит.
А за тва с ръжта открих една грешка: Ако някой срещне някой - тряя да е някого май
Абе, онова изречение, за което си говорите, където имаше "Златю", точно в тая задача, не трябваше ли да се огради ВЯРНОТО?
ДА
2 запетайки :D
6 ли са местоименията бе хора ?
ии - триглава - значи е десеттомна и значи там отговора е онова с крепостта
Преразказа мисля че съм го нарпавил ОК..
И писах г.
И аз писах Златю, а на 25 писах Г) Иначе за 9 съм почти сигурна, че трябва да е десеттомна
На 10 съм писала А)
Как хем си писала Златю, хем си сигурна, че е десеттомна.
'Щото т'ва е един и същи въпрос. :D
Иначе и аз писах г) на 25-то, но съм го сбъркала май.
mArMaLaDkA
06-19-2009, 11:04
Някого трябва да е.. и аз така мисля. А иначе в онова изречение се задава въпроса "Коя истина е известна" - и си отговаряте с подчиненото. Вие ако се водите от разни "известно е", "че", "ала".. хах. Задавайте си въпросите и така ще откриете правилния отговор.
Margoto0
06-19-2009, 11:05
7 са :D
И писах г.
На 10 съм писала А)
Как хем си писала Златю, хем си сигурна, че е десеттомна.
'Щото т'ва е един и същи въпрос. :D
Иначе и аз писах г) на 25-то, но съм го сбъркала май.
еми да де то в условието беше отделно и затва според мен е грешно и писах Златю 8-)
Аз си държа на подложно.
А и имаше 'известно е'.
Е да ама беше така: Известна е истината, че.......
Демек си има подлог в главното изр. Аз го писах определит.
А за тва с ръжта открих една грешка: Ако някой срещне някой - тряя да е някого май
и аз писах определит. и на 10-то по-същия начин :D иначе там със Златюбояджиевите нз си кво беше да се огради вярното :-o
elito6754
06-19-2009, 11:06
Аз на 9 писах онова с крепостта.
mar7inaaa
06-19-2009, 11:06
местоименията все ми излизаха че са 5 и все пак написах 4,защото си помислих ,че тфа дето беше "..знахарят и му каза"
мy попринцип е притежателно,но в случая май не е.. нз нз ..
А на тази задача със свободния отговор, в която трябваше да се напишат какво са едро,болно (или нещо такова) какво писахте?
Lunatique
06-19-2009, 11:07
А пък аз, залухавата, вместо местоимения прочетох определения :D :D :D и оттам...
За онова изречение - подложно е.
А някой спомня ли си какъв е 25 въпрос, щот съм си написала, че съм отбелязала г) ама не мога да се сетя кой е
joannalof
06-19-2009, 11:08
Онава с крепоста имаше думата - отича - тя не е ли с две Т
mar7inaaa
06-19-2009, 11:09
А на тази задача със свободния отговор, в която трябваше да се напишат какво са едро,болно (или нещо такова) какво писахте?
аз написах , че са еднородни обстоятелствени пояснения за начин,,[шот нали си зададох въпроса КАК вървеше и така..]
LigLaTaa
06-19-2009, 11:09
определение :)
А на тази задача със свободния отговор, в която трябваше да се напишат какво са едро,болно (или нещо такова) какво писахте?..не се сещам за така.. :-o
Имаше една със успял, спортен и някви такива, със свободен отговор бяха.
Вие какво написахте?
Ако е за тея дет бяха няколко със свободен отговор подред писах:
успели
спортисти
дълбокият, авторът
joannalof
06-19-2009, 11:10
Аз писах обстоятелствени пояснениея ... не може да е сказуемно определние
защото не е съгласувано :D
elito6754
06-19-2009, 11:12
Аз писах еднородни обстоятелствени пояснения :oops: Вярно ли е? Засега имам 3 грешки.
joannalof
06-19-2009, 11:13
А на тази задача със свободния отговор, в която трябваше да се напишат какво са едро,болно (или нещо такова) какво писахте?..не се сещам за така.. :-o
Вие какво написахте?
успели
спортисти
дълбокият, авторът
Йеей, и аз така :grin:
Оф, писна ми, май съм сбъркала изречението, даже почти сигурно е... :-x :-x
И на 25-то беше въпросът с предлозите.
mar7inaaa
06-19-2009, 11:13
обстоятелствени пояснениея \:D/
успяли и спортисти
А на оново с местоименията-7
Да ви попитам едно местоимение ли е? Една съученичка казва, че е и е писала 8...
Да, аз също.
mar7inaaa
06-19-2009, 11:14
успяли и спортисти
Да ви попитам едно местоимение ли е? Една съученичка казва, че е и е писала 8...
НЕ Е :?
всичко ми е така, освен успели - писах успяли
Еми и аз дълго се чудих между двете, ама най- накрая писах успели и после се сетих, че то е успяха и може би има връзка ама кой знае :D
Вие какво написахте?
успели
спортисти
дълбокият, авторът
Йеей, и аз така :grin:
Ще ми го считат ли за грешно, ако съм написала автора?
успяли и спортисти
едно е числително :-o
трябва да е успели, но пак ще ти го приемат :)
mArMaLaDkA
06-19-2009, 11:16
Сексита, 8-) мисля, че говорите за оня въпрос, дето Странджата вървял гордо, бодро и нещо такова. В задачата искаха да напишем каква синтактична служба изпълняват. Синтаксис-в изречението. ;)
А иначе на онзи въпрос за двойките, какво отбелязахте там, където беше изречение-текст?
И на 25-то беше въпросът с предлозите.
Оф тоя въпрос колко дълго го мислих най- накрая писах квото ми падне
----
Ще ми го считат ли за грешно, ако съм написала автора?
Еми ако вярното е авторът - да, все пак тва е уловката
mar7inaaa
06-19-2009, 11:17
Сексита, 8-) мисля, че говорите за оня въпрос, дето Странджата вървял гордо, бодро и нещо такова. В задачата искаха да напишем каква синтактична служба изпълняват. Синтаксис-в изречението. ;)
А иначе на онзи въпрос за двойките, какво отбелязахте там, където беше изречение-текст?
стая-апартамент :)
Където трябва да ги подредим в хронологичен ред?
2-ката беше отпред друго не помня :D
mArMaLaDkA
06-19-2009, 11:19
Ах, мамка му, първо него заградих, после го зачеркнах!
Добре бе, а защо отбелязвате обст. пояснение на онази задача, нали за Странджата? Нали уж синтактичната служба трябваше да напишем. :?
******* Вълчев!!!!!!!1 НЕма ли да пуснат отговорите ???????
Добре бе, а защо отбелязвате обст. пояснение на онази задача, нали за Странджата? Нали уж синтактичната служба трябваше да напишем. :?
беше за Македонски, ако не се лъжа, но подробности 8-) иначе точно обст. пояснения са в Синтаксиса и аз писах обст. пояснения :)
Как вървеше? -бодро,гордо...
Ако беше- вървеше горд и борд щеше да е сказуемно определение.
Значиии... хора какво писахте на шесто?? Там за двойното "н" ? Аз писах, че посланник трябва да е с едно Н, демек посланик... ама хич не съм сигурна...
Какво писахте на въпроса за именното сказуемо? Аз писах В дето беше за "и смъртта не е раздяла".... :-o Нз...
Това за цъфналата ръж... (на изуст го знам това стихотворение :D ) иии писах А ...
За вида на изречението писах подложно
На 25-то за предлозите писах А
Местоименията са 7...
Запетайките са 2...
На онова с думите за попълване написах "успели, спортисти, дълбокия и автора" ...
И на другия свободен отговор писах за онея подчертани думи, че са обособени обстоятелствени пояснения за начин... :-o :D
Еми да, частите на изречението.
Обстоятелственото пояснение е част на изречението.
Значиии... хора какво писахте на шесто?? Там за двойното "н" ? Аз писах, че посланник трябва да е с едно Н, демек посланик... ама хич не съм сигурна...
Какво писахте на въпроса за именното сказуемо? Аз писах В дето беше за "и смъртта не е раздяла".... :-o Нз...
Това за цъфналата ръж... (на изуст го знам това стихотворение :D ) иии писах А ...
За вида на изречението писах подложно
На 25-то за предлозите писах А
Местоименията са 7...
Запетайките са 2...
На онова с думите за попълване написах "успели, спортисти, дълбокия и автора" ...
И на другия свободен отговор писах за онея подчертани думи, че са обособени обстоятелствени пояснения за начин... :-o :D
А помниш ли последното ни домашно във Веди какво беше ? :D
Lunatique
06-19-2009, 11:23
ааа.
май се осрах на тоя тест. :booooomb:
joannalof
06-19-2009, 11:25
Литературните що-годе бяха добре 8)
А на онава за опозициите в По жътва -
Аз писах Г) омраза и обич :D
ДААА... днеска ми идваше да викам от кеф с тоя текст за преразказ!! Чела съм Под игото над 3 пъти, първа глава още повече.... И онова домашно за Веди оня ден направо.... почнах да крещя на изпита "обичам веди, обичам веди" :D :grin:
Мисля, че се справих добре на преразказа.
..........
Значи на 6 писах г) не знам кое точно е, но писах г) :D
За сказуемното и цъфналата ръж съм писала като теб
Вида на изр ми е определително
Предлозите ми е Г)
Местоименията и на мен са ми 7, но запетайката ми е 1
И на свободния писах обстоятелствено пояснение
joannalof
06-19-2009, 11:26
Офф, забравих запетайките :x Пълен ужас ... на 33 и 34 какво писахте?
33 - къде няма грешка
34 - къде има грешка
Margoto0
06-19-2009, 11:26
ааа.
май се осрах на тоя тест. :booooomb:
и аз :?
Lunatique
06-19-2009, 11:27
Какво писахте за несъгласуваното определение?
mArMaLaDkA
06-19-2009, 11:27
Офф, вярно, бе. Мале, съвсем съм блокирала. Аз писах, че са определения. Ще видим какво ще стане. А аз продължавам да си питам - кога да си чакам резултатите?
Какво е било последното ви домашно във ВЕДИ?
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09_test_bel-7kl.pdf
Абе квото и да говорите ВЕДИ RULZZZZZZ :-D
Ако не можете да ги видите/изтеглите ги качих в един сайт.
http://dox.abv.bg/files/dw?a=e4b8b56c4b
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09_test_bel-7kl.pdf
Супер ся ще си ги проверя 8-)
3 грешки. :-x
:shock:
Аз имам 6 :D
писал съм успяли ще го приемат ли ? И също така съм писал обособени обстоятелствени пояснения ...Ще ги приемат ли ? Иначе 4 грешки :)
Lunatique
06-19-2009, 11:38
Моите грешки май са 4-5. :-x
joannalof
06-19-2009, 11:40
ИМАМ 3 ГРЕШКИ? БОЖЕ ГОСПОДИ :grin: :grin: :grin:
ИМАМ ЕДНА ТЪПА ГРЕШКА, КОЯТО НАПРАВО Е СМЕШНА - ВМЕСТО ОМОНИМИ ПИСАХ ПАРОНИМИ, НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
ИМАМ ОТ ТЕСТА 70Т :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
писал съм успяли ще го приемат ли ? И също така съм писал обособени обстоятелствени пояснения ...Ще ги приемат ли ? Иначе 4 грешки :)няма да ги приемат.
Аз имам 6грешки общо.
:-x :-x :-x :-x
писал съм успяли ще го приемат ли ?
Мисля, че не
Какво?
МНОГО Е.
НАПРАВОООО. :-x :-x
Sarafina
06-19-2009, 11:42
Браво! :) Аз имам 66 т. :(
Писала съм "една" местоимение :shock: :-x
Doubt, къде си? :D
писал съм успяли ще го приемат ли ?
Мисля, че не
А тва за обстоятелствените ???
Какво?
МНОГО Е.
НАПРАВОООО. :-x :-x
Ти какво си писала за обстоятелствените?
Девет грешкии :grin: 58точки - 4.500 ооо да ии на преразказа 20 точкии ще имам 5 и нещооо :grin: :grin: :grin: :grin:
Аз имам 8 грешки....12 точки... :( :? :-x
joannalof
06-19-2009, 11:50
GbSy ти дане беше на националното по БЕЛ през април?
Айде вече казвайте как долу-горе се справихе на изпита.
Magichkaa_
06-19-2009, 11:51
На мен като го изтегля това с отговорите и не ми се отваря :( Смисъл излизат ми някакви чертички,но не и отговори. :(
Margoto0
06-19-2009, 11:53
67 точки,стига да не съм забрайла нещо :D :D .Ама на преразказа напрайх фактологична грешка (damn it) :D
Абе изглежда всички сме се справили много добре на изпита. Аз имам най- много грешни от момичетата явно ама пак се радвам :grin: Имам 66 точки, дано на преразказа да имам над 20 точки
не не не не :shock: :shock: :shock: :shock: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :shock:
имам 59т на теста, а на преразказа очаквам 15 т най-много, а по математика ще имам 3,00
=> оставам да уча тук осми клас :shock: :shock:
mar7inaaa
06-19-2009, 11:54
Ужасссс.......
написах преразказа в сег. ист. ... ;[[[[[[[[[[[[[[[
Обстоятелствени пояснения писах.
Не съм била на националното през април, защо?
your_secret
06-19-2009, 11:57
9 грешки-15 точки
60 точки+около 20-22 точки = 80-81-82 точкиии = почти 5.5000 :grin: :grin: :grin: :grin:
Lunatique
06-19-2009, 11:58
Колко точки трябват за 5,50?
86
Точно за 5.50 ти трябват 86 точки
Точно за 5.50 ти трябват 86 точки
Ако всичко което смятам че ми е грешно ми е грешно :D ще имам 66 точки от теста + 20 от преразказа => 86 точки 5.5000 :grin: :grin: :grin: :grin:
5.20 ми излиза за теста.
:razz: :razz: как бе на теста само 5.20 ти трябва да си превъртял :razz: :razz: максималните точки на теста за 75 т.е на теста можеш най-много да имаш 5,10 ти нещо май се прехвали :razz: :razz:
Lunatique
06-19-2009, 12:02
Благодаря.
elito6754
06-19-2009, 12:04
6 грешки - 65 точки. Мисля, че на преразказа добре съм се справила, някъде 22-23 точки и 5.50 мисля, че ще хвана.
Оф....Имам 63 точкиза сега... :(
elito6754
06-19-2009, 12:08
Някой може ли да ми каже за 65 точки от теста на теста оценката колоко е горе-долу? :-o
аа супер само 2 грешни :grin: , ама преразказа доста съм го объркала :?
marti1295
06-19-2009, 12:12
Така...Имам три грешки на теста - за обстоятелственото, накой/някого, Златююююю-Бояджиевата.Това са 69 точки, ама не съм много доволен.Щот на преразказа писах "погледнах през прозореца и нищо не видях - беше много тъмно...влязох на пръсти и като че ли се мерна човешка фигура".А то било, че през прозореца видял човека...
Как мислите тая грешка ще се отрази ли много...Пука ми :grin:
А при вас подсказваше ли се, при нас да и то от всички - квестори,ученици. :-x
master_of_disaster
06-19-2009, 12:14
52 точки :smt087
detelina101
06-19-2009, 12:16
Девет грешкии :grin: 58точки - 4.500 ооо да ии на преразказа 20 точкии ще имам 5 и нещооо :grin: :grin: :grin: :grin:
Tutmanik
06-19-2009, 12:17
Имам 69 точи... 4 грешки можеше и по-добре :(
Margoto0
06-19-2009, 12:19
Някой може ли да ми каже за 65 точки от теста на теста оценката колоко е горе-долу? :-o
5.470 :)
mar7inaaa
06-19-2009, 12:19
някой ще може ли на скайп sungirl_95 да ми копне теста по БЕЛ,че не ми се отваря нещо плс
joannalof
06-19-2009, 12:20
Имам 69 точи... 4 грешки можеше и по-добре :(
Винаги може ...
Аз просто не знам какво да кажа,че съм писала пароними,а не омоними ... ненормална грешка, за бога :cry: Отидоха ми 2 точки, пфф ** *** :-x
ако имаш предвид от изпита т.е 65/100 точки е 4,75 обаче това е от теста + преразкза.. а 65/75 незнам
аз имам 59 просто не съм го очаквал на пробни имам 4 грешки тука 10 :grin: друг е въпроса, че си сгреших името и се наложи да викнем директор за да го поправя :D :D
joannalof
06-19-2009, 12:23
Вие защо така получавате други оценки? Не знам по какъв начин смятате? Аз имам 70т. т.е. 4 и 92 ама без преразказа :-o Бъркам ли нещо? 8)
Вие защо така получавате други оценки? Не знам по какъв начин смятате? Аз имам 70т. т.е. 4 и 92 ама без преразказа :-o Бъркам ли нещо? 8)
не :)
Имам 70 или 71 точки. Забравих какво писах на едно... Как може да забравя какво съм писала егати??????? :? Става.... Горе-долу съм доволна...
[quote=elito6754]друг е въпроса, че си сгреших името и се наложи да викнем директор за да го поправя :D :D :razz:
И аз имам 4 грешки... :o :? :(
Абе вие как така си знаете резултатите вече ?? :shock: :shock: :shock:
Да не съм пропуснала нещо... ????
казаха ги по БТВ ти не гледаше ли ???
Sarafina
06-19-2009, 12:29
Виж на предните страници
Сама си направих скала за теста 8-) 2+(к:18,75) поне така си мисля де
аз имам 67 точки не съм ядосана, надявам се да съм се справила добре на преразказа :)
Имам 69 точки от теста и да кажем около 20 на преразказа
69+20=89 точки :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: което е 5.607 :grin: :grin: :grin: Направо съм без дъх...
Щом питам, значи не гледам :lol:
не :)
Ако това са ти точките без преразказа по скала за оценяване на тест без преразказ това е 5.70...
FuCkInBuBbLeGuM
06-19-2009, 12:38
Имам 70 или 71 точки. Забравих какво писах на едно... Как може да забравя какво съм писала егати??????? :? Става.... Горе-долу съм доволна...
а тва за колко е...
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09_test_bel-7kl.pdf това е теста пишеш каквото си писала на изпита и проверяваш :)
аз имах 5 и 52 по БГ
не знам колко точки ще да е това . .
:-o
а тва за колко е...
пак някъде около 5.70-5.80
Колко са 50 точки на теста? :(
FuCkInBuBbLeGuM
06-19-2009, 12:41
а тва за колко е...
не бе .... общо от теста и преразказа
не не не не :shock: :shock: :shock: :shock: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :shock:
имам 59т на теста, а на преразказа очаквам 15 т най-много, а по математика ще имам 3,00
=> оставам да уча тук осми клас :shock: :shock:
Нали 7ми клас за 7ма поредна година го завършваш с 6,00 :razz: :lol:
абе искаш ли да ти пратя снимка с колко съм минал ?? може би не съм зубър като теб и не уча по цял ден като теб нито пък ходя на уроци, но това не ме прави тъп, нямаш право да се надснимаваш така на хората.. ако ще 2 да имам ти нямаш право да ми се смееш !!!
а тва за колко е...
не бе .... общо от теста и преразказа
ааааааа ми тогава няма за пет.. 4.964 бтв 1 точка и штеше да имаш 5.00
50/100 е 4.214, но ако питаш 50/75 незнам
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/7klas/09_test_bel-7kl.pdf това е теста пишеш каквото си писала на изпита и проверяваш :)
Да, видях линка като превъртях на предните страници, но не ми се отваря :(
ако не се лъжа пуснаха и едно за сваляне погледни пак назад
joannalof
06-19-2009, 12:46
и аз завършвах от 1 до 7 с шест от горе до долу :D и в класа не съм само аз ... и не става с толкова зубрене, а с постоянство 8-)
Ако е само на теста 4.650... и ако имаш 20 т на преразказа стават 70 -> 4.929
Mastta Аз и него гледах, пак не става.
Явно ще трябва да си чакам до обявяването на резултатите :?
joannalof
06-19-2009, 12:48
^ Аз не бих издържала до тогава!
ако не се лъжа пуснаха и едно за сваляне погледни пак назад
Не знам поради каква причина ми се е случвало един докумен пдф формат да ми се отвваря само с експлорера опитай ако имаш..
FuCkInBuBbLeGuM
06-19-2009, 12:50
Ако е само на теста 4.650... и ако имаш 20 т на преразказа стават 70 -> 4.929
ок а 73 точки за колко са...
^ Аз не бих издържала до тогава!
Аз бих 8-) Обичам изненадите :-D
Mastta Аз и него гледах, пак не става.
Явно ще трябва да си чакам до обявяването на резултатите :?
мисля че този вид файл се отваря с "Adobe Reader" ако искаш си го свали от някъде или по добре попитай някого, който разбира повече от мен (в тази област нямам много познания)