View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Дано Патето да са го назначили, та да сме заедно на Слънчев бряг. Нямам търпение да разбера. А т'ва лошо мишле как може да ми напомня за едно време... така ми липсва онова време, а сега просто няма как.
Как се чувствате ? ...
хмм с 6 сини по краката 3 по ръцете за 4 дни съм спал 12 часа макс... утре трябва да се моткам по очни лекари ... НЕ СЪМ БИЛ ПО ДОБРЕ. ПЕСИМИЗЪМ РУЛЗ !!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Зле ми е, бе. Хах!
Хипер празно, еднообразно и безмисленно ми е.
Как да придадеш смисъл на деня си, ей така от нищото?
Как да се справиш/да мислиш за всичко като нямаш нито един човек, който да е физически до теб и "да ти бутне едно рамо?"
Нищо не ми се прави...
Развалина съм.
Зле ми е, бе. Хах!
Хипер празно, еднообразно и безмисленно ми е.
Как да придадеш смисъл на деня си, ей така от нищото?
Как да се справиш/да мислиш за всичко като нямаш нито един човек, които да е физически до теб и "да ти бутне едно рамо?"
Нищо не ми се прави...
Развалина съм.
Нали зн развалината за някои е шедьовър... а ако искаш да придадеш смисл на деня бих казал лягай да спиш следобед ш му мислиш
FromAutumToAshes
05-12-2010, 23:50
Добре де излъгах... Изобщо не ми се спи и немисля, че скоро ще си легна... Не спирам да мисля за.. Пхах.. Жалък съм (tmi)
Добрее съм ... Снощи с милото ни валя градушка в Борисовата, ние си седяхме под едно дърво и се целувахме няма такава романтика никъдеее :grin: :grin:
Assshley
05-13-2010, 06:33
Все още спя ама като цяло сутринта ми започна добре,въпреки че вечерта не завърши така заради тоя цупльо.Обаче днеска не смятам да си развалям настронието. :smt011 Въпреки,че има някакви наченки да го направя хаха .. Не ми се учи днеска нещо.;// Ще вляза да се изкъпя и да се оправя по-късно и после незнам.Много ми е мързеливо.
kuklichka_bg
05-13-2010, 06:37
От 30 мин не мога да се събудя,много ми е заспало и уморено.Пове днес чаксовете са намалени и съм само 3ч,пък и ден на самоуправлението суперДразня се,че майка ми ми се прави на сърдита при положение,че няма право и се чудя дали ще ме пуснат вечертаааааа на купона..
valdesbg
05-13-2010, 06:54
е, ти не се появяваш на точното място и в точното време, когато те викам, сега по форумите ще се правим на изненадани. :-o
Е катеря се по планини, с разни тролове... какво да ти кажа. Нямам wifi на телефона.
Иначе го казах така - защото имаш навика да изскачаш в най-невероятни моменти (:
Иначе бивам. Днес ще имам гости от Пловдив, да вкараме нЕкви бири :) Ми супер ми е :Р
Priceless
05-13-2010, 07:02
Ох, дано бебчито да си е взел изпита. :-) Толкова щастлива ме прави, а и осъзнавам какво лайно е бил тоа. Не, че не ми липсва де. Ама .. преодолимо е.
Сега .. остава да:
- кача презентацията на някаква флашка.
- изпринтирам текста
- решавам малко тестове по български ( БЛАХ ! )
Оф ... дано да ми стигне времето. 8-)
Jumbie483
05-13-2010, 07:02
Супер.
Явно ще успея да се измъкна :grin:
Lestat357
05-13-2010, 07:24
Мисля си колко балове предстоят идните дни и що за глупак го раздавах преди година по това време. И преди много по-малко. Хубаво е, че още не съм закусил в тази връзка, хаха. Зависимости, зависимости.. трябва да ги преразгледам отново. Като не броим това – добре, благодаря.)
Snickers
05-13-2010, 08:24
:smt056 защото така.
//добре съм.
В добро настроение съм ,но ми се въртят разни мисли в главата и се чувствам супер несигурна.
mArMaLaDkA
05-13-2010, 10:12
ми супер ми е. класният ми е извинил отсъствията, за което ще трябва да го черпя една бира, няма как. 8-)
не ми се излиза нещо, така че ще си прекарам остатъка от деня в нас(предполагам), и без това съм сама. имам си храна, хубави филми и меко легло, какво повече ми трябва? :oops:
valdesbg
05-13-2010, 11:59
имам си храна, хубави филми и меко легло, какво повече ми трябва? :oops:
Любящ мъж да ти прави тайландски масажи. 8-)
mArMaLaDkA
05-13-2010, 12:04
ако прави хубави масажи, даже не е нужно да е любящ. 8-)
Задава се светлинка в края на тунела... надявам се всичко да се оправи...
DevilWish
05-13-2010, 12:57
Върнах се от Париж вчера вечерта беше невероятно.Милото така ми липсваше, вчера прекарах половината вечер с него, сега се наспах хубаво.Всичко е окей общо взето ;) Само искам да получа всички тези снимки от Парижж :-)
TheGirlNextDoor
05-13-2010, 13:05
единственото нещо,което искам в момента е да го видя..дори и за малко..просто искам да го видя :( :(
единственото нещо,което искам в момента е да го видя..дори и за малко..просто искам да го видя :( :(
+ :(
soul1199
05-13-2010, 14:25
Добре съм,утре не съм на дск и такам. :)
FireFlyY
05-13-2010, 15:34
Тъжна...горкия той се е контузил :-# та днес дойде само високия Джордан :-# направо ми стана жал за него...малко съм сърдита на света и той вместо да ми оправи настроението го няма...не знам къде е и кфо прави...заради тъпата му травма няма да има баскет в Събота...абе тъпо...
pz:Stromae-Alors On Dance :-({|=
Sisito941
05-13-2010, 15:54
+ :(
Kukumqvka
05-13-2010, 15:58
Невероятно увличащ спор.Добре съм. 8-)
ScionOfStorm
05-13-2010, 16:04
ииискам да си я нагушкам.
казах!
vagarious
05-13-2010, 16:18
Безлично се чувствам.Крив ми е света.Баси писна ми всеки ден да се чувствам така, писна ми.Аз ли нещо не съм наред или кво !?Не разбирам само, ЗАЩО АЗ !? :o :(
Priceless
05-13-2010, 16:27
Бебчито мии .. не мога да повярвам колко щастлива, малка, защитена и обичана се чувствам в ръцете му. Бях го забравила това чувство и супер, супер СУПЕР много се радвам, че го намерих.
Скапано.. Казаха ми да мисля позитивно... да беше толкова лесно..
Спекооох! Дано утре всичко да мине добреее. Вече не мога да уча, то се е видяло, че т'ва беше за тая вечер, ами дано поне утре да мога да си събера акъла. Дано Мишлето да е право и матурите да са лесни. И патето никакъв не се обажда. Дано не му се е прецакала работата и да не е сдухал, че ми е леееко невъзможно да утешавам който и да е сега. По - скоро имам нужда от едно здраво... нали... разтърсване да се стегна и утре да изкарам максимума от себе си.
Аз: Не искам обвързване.
Т: Защо ?! :shock:
Аз: Сама... Така ми е добре. Забавлявам се. Имам време за приятелите си. Заглеждам се по момчета. Споменах ли, че се забавлявам ?! :-D
Т: Знам, че още го обичаш - не се прави на силна.
Аз: Не. Не го обичам вече. Пък и откакто разбрах, че той ще ходи на концерта на AC DC, а аз не...
Т: Пффф...
Е, как да не се чувствам неразбрана ?! :shock: Аз ли съм единствената, чиято единствена цел в живота не е да си намери гадже ?! :x
vikitolove
05-13-2010, 17:30
Аз: Не искам обвързване.
Т: Защо ?! :shock:
Аз: Сама... Така ми е добре. Забавлявам се. Имам време за приятелите си. Заглеждам се по момчета. Споменах ли, че се забавлявам ?! :-D
Т: Знам, че още го обичаш - не се прави на силна.
Аз: Не. Не го обичам вече. Пък и откакто разбрах, че той ще ходи на концерта на AC DC, а аз не...
Т: Пффф...
Е, как да не се чувствам неразбрана ?! :shock: Аз ли съм единствената, чиято единствена цел в живота не е да си намери гадже ?! :x
присъединявам се отчасти в клуба ти :-D
как може да съм след 10 часа стоене на крак в най-големия пек на деня :lol: как мислите се чувствам в момента :lol:
бях щастлива докато бях там,но като отидох на репетиция просто се държах да не изпухна :x но тва просто надмина границата :? 15 мин преди края на репетицията решава,че имаме да учим танц :shock: нии още тоз не сме оправили тпй нов танц :? да върви на майка си в "женски полов орган" :x така ме ядосан,че целия ден ми се стори като най-ужасното нещо в света :x поне ся ми мина малко и съм по-добре :D
dqvolcheto9
05-13-2010, 17:45
Много изморена съм--на танците ми разказаха играта....Чакам мишето да влезе в скайп ,ама нещо го няма... :( :-)
Перфектно!
На училище съм чак във вторник. Събота и неделя ще погълна огромно количество бира. Особено в събота.. На "бирен фест" съм от 9 сутринта до 6 вечерта.
Най-добрият ми приятел се върна и ще го водя с мен :grin:
Sisito941
05-13-2010, 18:12
Засега страхотно!!! :grin: :grin: :-) :-) :P
:grin: :grin: Е, добре де: можеше и да е по - добре, ноо все пак е сърдит. Ноо доволна съм! :-) 8)
Как ще стана толкова рано утре?! :?
Поне с милото ще сме в една стая :-)
ХаХ не ми се мисли как ще си "включа" мозъка ... Просто не ми се мисли :?
Абеее да става к'вото ще ... Така и така ще си карам 13 клас и не ме бъркат матурите ... все още 8-)
Плача и не мога да спра сълзите ... Съквартирантката ми се изсмя, че плача на клипче на което приятелят ми се забавлява .. А аз просто тъжа че не бях там и че до него е уж най-добрата му приятелка ... Ох приличам на 12 годишно лапе, не искам да съм такава ...
mArMaLaDkA
05-13-2010, 18:21
наспах се, ако не друго. 8-)
п.с. - 'баси яката буря се вихри навън. 8)
DevilWish
05-13-2010, 18:30
Супер.Много го обичам и той мен.
Иначе малко гадно, защото разбрах, че още един познат се е самоубил :(
:-# Ох, защо всеки ден .. Защо ?! :-# На изчерпване на силите си съм ... :-#
Sisito941
05-13-2010, 18:52
Много съжалявам.. :(
Чувствам се добре. 8) Всичко днес мина по план - нямаше неприятни истории, чупих се от математиката и не правих класна, а госпожата, както и половината клас изобщо не се усети. 8-) Наспах се и сега гледам някакъв филм, бива - бият се там, демони, крясъци - абе, филм да става :lol: Освен това взех от на мама цигарите, лелее няма такива 8-) Нищо чудно да ми докарат диабет. :D Готин ден, можеше и по-добре, ама поне не беше скучно и изморително. :grin:
Умирам... и не искам никой да ме измъква от... дъното.
Предавам се. Точка.
DevilWish
05-13-2010, 19:29
Много съжалявам.. :(
Благодаря.Вече е втори човек и го понасям по-нормално.Първият път бях изгубила много близък човек и до ден днешен си плача за него .. сега не ми е близък, нито приятел просто познат и пак не си сдържах сълзите и се разплаках.В България само чета за самоубийства породени от любов :( много гадно.
brutaLxxbunny
05-13-2010, 20:07
Леко меланхолично и гадничко ми е днес,но съм твърде голям оптимист да се отсавям дълго на лошото настроение. :)
Assshley
05-13-2010, 20:32
След глупостите на тоя идиот и дивия ден,който преживях с всички глупости и луди емоции в него ме успокоява единствено мисълта,че след малко ще си легна и утре никой няма да може да ме събуди поне до 2 часа,защото ЩЕ СЕ НАСПА! :o Толкова ме мързи да стана да си оправя леглото,че имам чувството,че ако се помръдна ще се разпадна. 8-) Ох .. само глупости покрай мен.;//
DollDaggaBuzzBuzz
05-13-2010, 20:36
I don't care anymore :grin:
FromAutumToAshes
05-13-2010, 20:36
ШИТ-ня... и тая матура утре, майата си е е-бало ;/
Who said, who said ... I can't be superman?!
I say, I say .. that I know I can ! :grin: :grin: :grin: :grin: 8)
Assshley
05-13-2010, 21:47
Късам си нервитееееееее. :x :-#
mrazqkindergarten
05-13-2010, 23:04
Бебчито мии .. не мога да повярвам колко щастлива, малка, защитена и обичана се чувствам в ръцете му. Бях го забравила това чувство и супер, супер СУПЕР много се радвам, че го намерих.
Да нямаш ново гадже? :shock:
lipsvashh_mi
05-14-2010, 05:56
мале не помня от кога не съм ставала така усмихната и лъчезарна...направо уникално настроение от сутринта :) :) ама повече да спя не мога-стискам му палци и пращам положителни вълни,да си изкара изпита.....мале,добре ,че не съм още 12 клас :D хем им завиждам в някои отношения,в други-никак...
ммм сега и чаша кафе исъвсем ще съм на линия май 8-)
smiirnoff
05-14-2010, 06:00
Заради тая матура се събудих в 7.30 (ама дори не знам как така се събудих точно като по часовник :Д), ама поне се чухме ии го успокоих и му казах, че го обичам, въпреки че прозвуча малко като на динозавърски език .. ама като е рано сутрин :Д .. <33
Той е умен, ще се справи :Д
Днес ще бъде хубав ден, а вечерта ще бъде просто супер, ама супер дивото :Д 8-)
Сега да измисля някаква работа, за да мине по - бързо времето, че не ми се чака :Д
Priceless
05-14-2010, 06:07
Да нямаш ново гадже? :shock:
Нещо такова, да. Ама естествено .. стария трябваше да се появи и да ме обърка съвсем точно в най-неподходящия момент.
По темата: Уф .. искам и аз такава тема на матурата бееееееееееееееееееее. :?
DaemonBoy
05-14-2010, 06:17
Малко недоспал
moisture
05-14-2010, 07:22
тъжна съм...много тъжна :((
TheGirlNextDoor
05-14-2010, 07:48
сънувах уникалния сън..жалко обаче,че май няма да се сбъдне :(
Днес ще ми бъде малко напрегнато - все пак довечера съм на сцена с почти никакви репетиции и трябва да пътувам до там...
Дано всичко мине добре.
Умирам от яд, че не мога да ида на концерта на AC DC.. Толкова ги обичам...
Assshley
05-14-2010, 09:06
Изпаднах в някаква нервна криза още сутринта ама .. случват се такива неща.;) А колко още ми предстои хаха ..
fUcKsMiLe
05-14-2010, 09:29
пхаха .. днес ми е супер настроението .. като за начало. :grin: В буквалният смисъл съм изCRAZYла :lol: А толкова не съм спала от лятната ваканция .. цели 13 часа съм спала :razz: .. Просто Днес денят е ВЪРХОВЕН.. :D 'Ся тр'яя да ходя да купя подарък на една приятелка че утре съм на Birthday :-P :grin: Ама к'во да и купя :shock: уФф .. ся трябва да мисля .. Точно в почивният ден :? :o ее нищо .. дано да има с кой да изляза иначе с кучето на разходка :P :lol: :razz: :razz: :razz:
поЗдраВче: Justin Bieber fT Sean Kingston - Eenie Meenie :-({|= :grin: :smt020:
XTREMEFREERIDE
05-14-2010, 09:57
Толкова ли е лошо да си искам детството, мамка му?
mArMaLaDkA
05-14-2010, 10:03
имам нужда от един хубав сън(4 часа минимум) и нищо повече. :-)
:grin: Уж съм се наспинкала ...
Днес ще мога да изляза с новите панталонки PUMA .. :grin:
Милото ще вземе колата от сервиза :grin: :grin: :grin: ЙЕЙ ! :D :grin:
Абе кеф, яко КЕФ !! :grin:
tanch3t093
05-14-2010, 10:58
Изморена ... Днес ще имаме гости трябва да чистя .. А след ЦЯЛА сутрин - секс нещо ми е леко изморено :-D еее не се оплаквамм :) По-късно ще изляза с приятелки, а после - с милото :grin: Очертава се як ден :P
Не ми хареса последния въпрос на матурата :? Хич не обичам да разсъждавам над стихотворения :? Оня лигария и той не спря да се лигави през цялото време :? Абеее ще видим к'во съм успяла да направя :-D
Сега мисля да си легна да поспя,а довечера с милото и шматките в гората :P
nerazbranoZLO
05-14-2010, 11:05
Спи ми се, ама отивам на плуване на закрития басейн Дианабад в 3ч
ще плувам спейки... :lol:
ThePowerOfLove
05-14-2010, 11:18
Тъпо ми е. :? Мисля над нещата, които разбрах..
DevilWish
05-14-2010, 11:32
Ок съм, ама ми е тъпо ,че утре няма да отида на Сагопа :(
LoveRetroMusic
05-14-2010, 11:52
наранявам го несъзнателно..
какво толкова го интересувам, хиляди
път му намекнах, че знам какво прави.. кх!
FromAutumToAshes
05-14-2010, 12:34
Е-БАЛ СЪМ ТИ И МАТУРАТА... ДАНО ДА ХВАНА 3 :lol: Иначе за втората по Английски не се притеснявам оО Сега ще пореласкя в нас, че наистина имаше доста стрес покрай тая тъпа матура. И после отивам да се кефя на Мисия Лондон 8)
DollDaggaBuzzBuzz
05-14-2010, 12:37
Бивам,снощи просто ме целуна.. :x Как да се опитам да го забравя,като всеки път в който съм на път да го сторя,той идва и пак ми съсипва живота.И това не е единственният проблем има и още един нахалитет,който толкова е хлътнал по мен,че чак ме задушава,по милион пъти му показвах,че не го искам,но той пак си знае неговата,и само се карам с него :-x .
Иначе тая вечер ще се пие :grin: ( и естествено и двамата ще са там )
Толкова ми е... безмислено, всичко...
DevilWish
05-14-2010, 13:28
Оф наядох се най-сетне за пръв път в деня.Още ми е криво за Саго.Ииии искам при мояяя
Kukumqvka
05-14-2010, 13:41
Боли ме главата за пореден път..
kuklichka_bg
05-14-2010, 14:35
Кофти ми е какво направих снощи,ама....
Като изключим това съм добре,тоя май ми харесва да видим..Сега ще си напиша тъпите задачи по гео и излизам..
mArMaLaDkA
05-14-2010, 14:46
имунната ми система не може да се пребори дори с една обикновена настинка. как може да се чувствам? всеки път хапове и поне 2 дни само и единствено в леглото. голям купон, няма що.
Ох, горещо ми е. И ме боли коремът. Ноо главно ми е жега. 8-)
vagarious
05-14-2010, 15:14
Толкова ми е... безмислено, всичко...
+ ;-)
влюбено, щастливо...
чакам с нетърпение лятото, да се видим 8)
tanch3t093
05-14-2010, 15:54
Емиии до преди малко бях с милото ... Сега чакам да ни дайдат гостии, ама нещо мн се бавят .. А можех през това време да съм с него .. Въпреки, че ме издразни .. Ама се тая
beautifullslayer
05-14-2010, 16:33
ужасно!Обичам толкова много едно момче!Но то се държи така сякаш харесва 2 момичета!Не знам!И толкова съжелявам за това което направих преди няколко месеци! :booooomb:
Супер притеснено ми е. Това, че видях отговорите не ме успокоява. А сега предстои и по - трудното... Дано всичко да е наред.
Интересно ми е какво ще се случи утре. Дано тая кифла си дава сметка, че наистина грам не ме е*е тя с кой се е*е. Добре де, не ми се иска да се стига до конфронтации, но този път съм се подготвила. Надявам се да е разумна и просто да подвие опашка както винаги.
Патето ми е тъжничко. Естествено, няма да ми каже нищо, такъв си е той... Дано скоро му мине и да се видим.
Искам Мърррррр. Гушаво ми е.
Snickers
05-14-2010, 17:20
:smt050 :smt051
lipsvashh_mi
05-14-2010, 17:54
абе не им писна на хората да са черногледи и това е...с такова мислене за никъде не сме...няма проблеми има само възможности пред нас,ама кой да го гледа от тая страна като може да се тръшка и самосъжалява...
някакво хубаво ми е-класа ни утре реши да дезертира...и сме почивка :D от друга страна това,че го чух беше приятно-дори за малко..их,абе хубави дни породени от полоителни мисли :)
Priceless
05-14-2010, 17:59
Един прекрасен следобед с момичетата .. :smt007
DevilWish
05-14-2010, 18:53
Супер съм слушам любимата си музика ,която ме успокоява.Сега ще ям торта.И след 4 часа милото е при мен :-)
kalpazanka
05-14-2010, 18:54
Лелеее, тая седмица толкова ми горяха ушите, а то какво било.....
Имам 130 декара краставици... :-D
При равни други условия не бих се дала толко еФтино, ма след тая градушка...
Ама онлайн не става да се сваляме. Кво ще кажеш да подминем тая фаза? 8-)
Стой си мирно и кротко на д-то. И не тълкувай нетриенето на спама погрешно. ;)
бе гледам няк'ви схеми тука, и то не с кой да е, ми с модераторка! :shock:
пок и шотрес!
Ма що бе, какво и е на калпазанката? :-o
Смее ли да каже детето? :booooomb:
По темата:
С всеки изминал ден съм все по-уверена, че съм направила най-добрия избор.
mArMaLaDkA
05-14-2010, 19:06
детето нямаше нищо против модераторката, просто беше изумено, че дори и тя не бе подмината от мераците на Влади. 8-)
он: изкъпах се, хапнах, оправих си ноктите, и пак ми се доспа. 8-)
трябва да чета по математика, обаче толкова ме мързии... :-o затова си чеша пръстите по форумите, само и само, за да си имам оправдание, когато утре ми завъртят двойката. 8-)
FireFlyY
05-14-2010, 19:07
Прекрасно.Въпреки проблема с ръката сладурковците ми Джордановци ще дойдат утре.Лошото е,че МОЯ Джордан няма да може да играе :( нищо...важното е,че ще дойде и ще го нагушкам и не ми пука за тъпата му ръка :D миличкия ми той :-D
pz:Eminem ft Hailie Jade-My Dad`s Gone Crazy :-({|=
alex4et0y
05-14-2010, 19:14
Малко кофти, но общо взето - добре. :)
Искам да убия някого!
Е*ах ги в боклуците нещастни...
он: изкъпах се, хапнах, оправих си ноктите, и пак ми се доспа. 8-)
Какъв цвят са този път, че аз пак не мога да реша. 8-)
Чудя се дали да си изправя косата или да я накъдря, че в момента е нетърпима. Не мога и не мога да реша. Излиза ми се много, ама няма къде/как. Мъррр е на концерта на "Ей сиди си"... Освен да си изгледам сериала като се прибера и да си лягам. То... скука, грам нямам какво да правя освен да се лакирам и прическосвам.
mArMaLaDkA
05-14-2010, 19:33
червен. 8-) аз редовно съм или с червен, или със син. 8-) онзи ден трябваше да ме питаш, бях с един светлолилав, кажи-речи розов, с едни сини листенца. 8-)
и благородно ти завиждам, че косата ти се поддава на манипулации. :( моята нито иска да се къдри, нито да се изправя. огОрчена съм.
Assshley
05-14-2010, 19:52
Сравнително хубава вечер беше.Тоя пак получи някакъв сигнал. 8-) Искам да говоря с него ама май го няма и да му кажа кой съм видяла,че работата ееееее зле.Знам само,че го обичам .. и обичам да виждам усмивката му дори,когато съм му адски ядосана.;//
XTREMEFREERIDE
05-14-2010, 20:00
Искам да го видя, да ме гушне и да ми каже, че ме обича.
Отдавна не бях го искала така..
vagarious
05-14-2010, 20:04
Скучно ми е.Искам зарибявка, ама него го нямаа.. 8-) 8-) 8-) :(
DollDaggaBuzzBuzz
05-14-2010, 20:11
Леко пияна,ама ми е готино,супер яка вечер беше :grin:
Мразя го с неговите концерти и глупави измишльотини. Кой нормален мъж би предпочел да е на някакъв си концерт вместо да е с жена? 8-) Сега ако си пропусне шансовете да ме види преди бала и после ще ме изпусне. Я си дойде юли, я не. Я се видим през август, я не. Сладур! Искам да го видя.
Priceless
05-14-2010, 20:58
Оф .. простак.
kuklichka_bg
05-14-2010, 21:22
Изморена..петък вечер,а аз уча по история супер глупости...Остава ми 1 урок и половина още 8-) сутринта обаче незнам дали ще намеря време за него ама трябва,че..Инъче съм добре,не ми се сърди и утре се очаква хубав ден.Сега самто трубва да се наспя имам чувството,че още ме държи от снощи.. 8-)
DevilWish
05-14-2010, 21:41
Много ми се спи ,ама няма.Още 1 час и 20 минути и милото е тукк :-) :-) Ще си прекараме великолепно меко казано =) И ще ми донесе айрянчее :D Утре сме заедно пак от рано сутринта на солариумчеее <3 ейй ,че си го лофф
Видях отговорите на матурата по БЕЛ и ако правилно си спомням,какви отговори съм дала значи все пак съм се справила долу-горе добре :)
Сега чакам милото да ми се обади и да ми каже,че се е прибрал :( Много ми е притеснено,защото се инати заради колата :o
Оффф и на първи никъде няма да ходим ... май :? И що?!Щот се изнерви заради колата и сега е решил да си купува лично негова :? Смахната работа :?
valdesbg
05-14-2010, 22:33
АААаааааа луда работа :D
Бях до стадиона да слушам AC DC с един френд. Бруталноооооооо!!!!!!!!!
И се запознах с едни супер симпатични младежи. Отделно... пихме като ненромални с една компания.
Оф.. добре беше :)
Баси лудата девойка (: Whatever :P
Каке да кажеш с матурите какво е станало (:
kuklichka_bg
05-15-2010, 05:09
Недоспанаа...Май не беше добра идея да си пиша до толкова късно с него..Спала съм има няма 4 часа,незнам как ще издържа довечера.Сега се опитвам да се съудя с силно кафе,ама...пф и трябва да уча,че след малко излизам.Как може поне да не ни намалят часовете пф....Как искам да иде Неделя да се наспя едно хубаво...
Едвам се разсъних, но се чувствам добре. Запасила съм се с много сандвичи за днес.. Дано ми стигнат 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
05-15-2010, 05:50
Пак ми е едно никакво..
kremen4eto
05-15-2010, 06:07
Цяла нощ бяхме заедно. Ах гушкаше ме :grin: Не исках да свършва моментът. Беше обаче адски горещо и не можахме да се наспим (не само от горещината де :D ), та сега опитвам да се събудя с кафета. Може да ми се спи, ама се чувствам страхотно :grin: И нямам търпение да го видя довечера!
Недоспана ... И някак убита. Вчера беше доста добър ден за мен, успях да освободя още 1 изпит. Но днес се очертава само учене и чистене ... И милото се държи някакси дръпнато, днес ще е на кръчна тук в Ст.град а аз ще си седя в нас .. Доста тъпички, но дано поне излезем в неделя, че не сме се виждали от сряда... Искам кафееееееее
valdesbg
05-15-2010, 08:07
Добро утро от мен :)
Наспах се, горе долу добре се чувствам. Сега мисля как да си уплътня деня и на кого да досаждам (:
Priceless
05-15-2010, 08:13
Спи ми се. И времето е едно такова .. заспало. Изобщо .. усещам, че това ще бъде мноооого празен ден.
XTREMEFREERIDE
05-15-2010, 09:01
Искам, не искам, искам, не искам, искам, не искам .. ОТ КЪДЕ ДА ЗНАААМ?!
valdesbg
05-15-2010, 09:07
Фрийрайдърке - искаш бе, как иначе. И той иска :)
И аз искам... искам миналото си...
Нормално се чувставам,но някак си ми е много празно :-x
valdesbg
05-15-2010, 10:05
Ех... тва любовта е... опасна сила. Не всеки може да я овладее. И понякога стават грешки... и обещаващи отношения се разпадат.
То това не е толкова за мен, колкото за.. други хора.
Все тая.
Споделям :)
mArMaLaDkA
05-15-2010, 10:10
Баща ми е напълнил къщата с всевъзможни вкусотии, после ще се чудя защо имам коремче. 8-)
Ии една приятелка нещо напоследък си усложнява живота излишно, и ме тревожи, пък не знам как да й помогна. всъщност знам, въпросът е, че надали ще ме послуша.
по едно време супер съжалявах, че днес си занесох дупето на училище, после ми стана весело, особено когато класния ме погледна изумен и ме попита с един ужасен глас дали съм пушела. 8-) и оценка ми писаха на изпитване, и то хубава. 8-)
ии супер съм се забавлявала с постъпките на някои хора. хваща си гаЖе момъкът, афишира навсякъде коя е тя и колко я обича, обаче не спира да ме зяпа с влажен поглед и да търси къде съм. може ли да е тооолкова недорасъл? :-o
и за край: много хора се върнаха в живота ми, въпреки всички недоразумения и въпреки всички упреци, та наистина най-сетне се чувствам щастлива и пълноценна. :smt051
valdesbg
05-15-2010, 10:18
Влади...
Да?
*гуш*
kalpazanka
05-15-2010, 10:23
Влади, как вървят плантациите с краставици?
Кучето ми е зле, вчера нашите ме сюрпризираха. Мъчно ми е. Снощи го бях ударила на рев, но днес се държа. Очертава се скучен облачен ветровит ден над книгите.
valdesbg
05-15-2010, 10:27
Калпазанке - дай едно заглавие, все пак :)
Иначе краставиците... сушава е годината. Нещо не вървят нещата. А като вземе да завали и едни такива градушки... знам ли ще се преориентирам във въдене на щрауси, те поне могат и сами да се гледат. Че и куп полезна продукция има от тях :)
Иначе какво му е на кучето ти, драга ми шефке?
Усещам че деня и при мен ще е скучен, но.. ще си намеря с какво да го уплътня :)
DevilWish
05-15-2010, 11:20
Нищо не съм яла още, бяхме с милото в полицията, мисля, че ни се размина. :) След това сигурно ще ходим на солариум, но може и понеделник нека се наспи, защото достатъчно стрес преживяхме вчера вечерта и днес. .
Днес няма да се видим. Нито мисля да му звъня. И той силно ме съмнява да ми звънне... Да не говорим, че и утре не знам какво ще става.... Пфффф!! Скапана работа! :-& :-& ](*,) :cry: :cry: :cry: :cry:
lipsvashh_mi
05-15-2010, 14:01
еех,значи едно такова хубаво ми е-спокойничко и усмихнато от суттринта..утре с идиотите ми на южния парк после сме на гости...а срядата да идва веднагически....на това му викам живот аз-без излишни нерви само усмивки :)
'Баси толкова съм несериозна. Вместо да уча пак блея тук и си пиша с Мъррр. Довечера ще уча, а утре, напук на всичко, няма да си вдигна д-то от учебниците без да съм почнала да решавам матурите без грешка. Днеска обаче ми е лигаво... дано да е свободен довечера. Тооолкова съм непослушна. Време е вече някой да ме накаже! 8-)
:lol: Ммм засега ми е добре, спокойно и релаксирано, курсът мина приемливо, не направих кой знае какви грешки и чувствам, че ще си взема изпита с хубава оценка. 8-) Тъпо ми е малко, че не знам от къде да намеря пари, най-вероятно накрая пак ще опра до мама, а тя няма да остане очарована. :? Но пък утре съм във Варна и ще се ходи и на пазар 8-) Кеф. :grin:
Priceless
05-15-2010, 14:58
Тоя пък от къде се появи о.О Не исках да ми напомня за съществуването си .. още повече, че го бях изтрила от скайп. Хахаха. БХ !
TheGirlNextDoor
05-15-2010, 15:13
знаех си,че така ще стане..и пак се надявах..шматка ся ш рева кат ми е толкова акъла :x
Чувствам се толкова... празно.
За пръв път от година станах в 7:00ч. в събота сутрин. Отидох на скалата и... просто си стоях. Беше хубаво... чувството, гледката <3
След това заваля. Обичам дъжда ^^ Имаше километър до града, дъжда се сипеше, а аз въобще не бързах за вкъщи (:
Разбира се, баща ми веднага трябваше да се появи и да се "развихри" из къщата, съсипвайки всичко хубаво от мен.
И за капак на всичко повече от 3 часа нямаше ток...
М'да, "перфе" съм.
И... толкова много искам да каже нещо... без значение какво... ^_-
SunnyTime
05-15-2010, 15:35
Тътръъът xD
Не знам как се чувствам,но знам,че искам нещо сладко... :-x :o :shock: :o
Glamour92
05-15-2010, 15:47
оххх,няма ли да престана да се държа като откачалка??? :o
soul1199
05-15-2010, 16:03
Супер съм,олеле,кво момче видях неска и как ме гледаше леле..жалко,че бързах. :oops: Не мисля да търся Пламен,въпреки,че ми се иска,но щом е само заради някой работи с мен,няма смисъл. :)
vagarious
05-15-2010, 16:35
Оф всички ми скачат по нервите бее. :-x Кви са тея хора, изобщо хора ли са !?!?! Толкова много ли искам от шибания живот, че саамо на мен ще ми е вечно такова .. криво на душата !? Пфф ... с какво съм по-различна, с какво едни к*рви са повече от мен .. мога да питам до утре, ама отговор надали ще получа...................................... .......................................Все тая.Олекна ми(май). :x
Излизам пък! Въпреки, че всеки момент ще завали, въпреки че няма да се почувствам по-добре и въпреки, че макар и поканен няма да дойде...
Хей, като се върна ще отговаря на ЛС-то.
DarknessAngel
05-15-2010, 17:32
Тц да го спира тоя нет и тва е. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
оффффффффффффф нз и аз :lol: нормално може би
BloodyAmy
05-15-2010, 17:37
Хипер тъпо ми е... Няма с кой да си кажеш две приказки. |(
vikitolove
05-15-2010, 17:42
Хипер тъпо ми е... Няма с кой да си кажеш две приказки. |(
такава скука не ми е била от непомня кога :?
kindergarden
05-15-2010, 18:09
най-добрата ми приятелка се държа много грозно и адски ме нарани...още не ми се е извинила,но аз няма да направя нищо по въпроса...когато тя осъзнае какво направи тогава... :? мн ми е гадно баси...от нея не го бях очаквала така да постъпи :? :(
soul1199
05-15-2010, 18:10
боли ме главата...... :(
kindergarden
05-15-2010, 18:40
да не повярва човек...след 1 година отново съм благодарна на един човек...останах много приятно изненадана за подкрепата и съчувствието ама факт е че сме от различни планети :-D както и да е благодаря :smt003 :-)
valdesbg
05-15-2010, 19:01
Еееее нали за това са приятелите Иве (:
:-)
kuklichka_bg
05-15-2010, 19:07
Супер.Чакам мойте да идват в нас и да се оправяме. :-({|= :smt006 :smt001 Свършиха ми цигарите и съм пред дилема дали да си купувам за вечерта амаа.. :?
Мда... явно и тази вечер просто е изникнало нещо, съвсем в последния момент, което го е възпрепятствало. Грам не ме е*е. След малко си лягам. Той губи от цялата работа.
vesito13
05-15-2010, 19:19
Все повече се обеждавам, че от никой нищо не трябва да очаквам. :?
Той ми се сърди за глупости. Прави се на интересен... Пфф... Много ме ядосва :o
Денят ми още от сутринта почна... странно, не трябваше това да изниква в съзнанието ми, не трябваше да си спомням за този човек... защо трябваше да е точно сега и с онова съвпадение :-k
Искам да говоря с някой за нещо, без значение с кой и за какво. Искам нещо да ме разсее... :|
Snickers
05-15-2010, 19:21
ох, сега ми се яде пъпеш с майонеза
:/
irr3plac3able
05-15-2010, 19:22
най-добрата ми приятелка се държа много грозно и адски ме нарани...още не ми се е извинила,но аз няма да направя нищо по въпроса...когато тя осъзнае какво направи тогава... :? мн ми е гадно баси...от нея не го бях очаквала така да постъпи :? :(
хмм защи ли и с мен се случи същото :o
Assshley
05-15-2010, 19:24
Чувствам как започвам малко по-малко да се сдухвам и искам някой да ме разсее с нещо или да гледам някой хубав филм по тв-то ама дават единствено лигавщините от рода на "A Walk to Remember",които съм ги гледала 50 милиона пъти,когато съм била в поредната любовна депресия.Обаче тоя път няма да ги гледам! :o Изядох 100 неща и сега ми се пуши 1 цигара,а си мисля само за едно .. и се натъжавам.
Чувствам се адски зле! Не съм влюбена в никой и това ме убива!.. Даже и не се зарибявам с никой...не съм си набелязала никой.. Всъщност ме е яд за едно момче,но по-скоро то е виновно..
Всички ме дразнят,а хората които не ме дразнят няма как да са до мен! :( Искам само да ми минат скапаните изпити,да влезна в някоя гимназия,без значение коя.. вярвам,че след тея изпити сичко ш се оправи,но пък тряа мн да уча а аз не съм свикнала :( охх.. тежко е!
Някакси съм сдуханаа!
е..изповядах се :D
DevilWish
05-15-2010, 19:31
Оф малко ме е страх, но си мисля, че нищо няма да стане повече с милото и това с полицията.Но все пак ми е притеснено, коремчето ми е свито, най-вече ,защото знам, че и той седи на тръни :С
nymphadora
05-15-2010, 19:32
Чувствам се много странно.Изпаднала съм в една от моите фази,които мразя!Добре,защо перфектните мъже трябва да ги има само във филмите?
tainstvenomomi4e
05-15-2010, 19:37
Зле скарах се с една приятелка. ОТНОВО. :-D
vagarious
05-15-2010, 19:45
Оф .. тъпите колебания ме побъркват !! :-o :x
mArMaLaDkA
05-15-2010, 19:53
т'ва сякаш е малко по-нормална комбинация, за разлика от вафлите с лютеница. 8-)
уж щях филм да гледам, пък така мъжката си подремнаах... 8-) не мога да повярвам, че утре е неделя, супер бързо ми се изнизват дните. :-o
уж щях филм да гледам, пък така мъжката си подремнаах... 8-) не мога да повярвам, че утре е неделя, супер бързо ми се изнизват дните. :-o
Остаряваш! :razz:
mArMaLaDkA
05-15-2010, 19:58
ама красиво поне. 8-)
XTREMEFREERIDE
05-15-2010, 19:59
Как се изтърсих от леглото, не е истина.. 8-)
Snickers
05-15-2010, 19:59
т'ва сякаш е малко по-нормална комбинация, за разлика от вафлите с лютеница. 8-) то и другото си е нормално, поне за мен:Д
иначе... ми добре съм
още не мога да повярвам че събота вечер съм у дома :-x
бахти тъпото,като някой пенсионер съм....но пък не ми се и излиза...
soul1199
05-15-2010, 20:05
:grin: :-D много ми е весело :-D :-D
Priceless
05-15-2010, 20:23
Ебаси яката чанта .. хахаха :D В момента, в който видях Priceless на нея ... и разбрах, че е мойта чанта просто 8-)
Ммм така е по-добре. Комбинацията тераса, задоволително топла вечер, птичи песни (по това време Оо), да слушам вълните и една цигара ми се отразява значително успокояващо. Изобщо не ми пука за нищо вече. 8-)
Добре бе,за к'во му е да си купува кола?!Толкова ли не може да си кара Ауди-то?! :-o Инат бе!Сякаш не може от време,на време да я оставя на баща си и да ходи пеша :?
Пууу,значи :?
Е в крайна сметка ще го подкрепя в решението му,но все си мисля,че не му трябва :?
Оффф да идва понеделник,да минава матурата и да си почина малко,а после и държавните да минат и сме ОК :)
Както и да е - няма да мисля за учене :?
След малко мисля да си лягам,че нещо започнаха да ми се затварят очите :o
Добре бе,за к'во му е да си купува кола?!Толкова ли не може да си кара Ауди-то?! :-o Инат бе!Сякаш не може от време,на време да я оставя на баща си и да ходи пеша :?
Пууу,значи :?
Е в крайна сметка ще го подкрепя в решението му,но все си мисля,че не му трябва :?
Оффф да идва понеделник,да минава матурата и да си почина малко,а после и държавните да минат и сме ОК :)
Както и да е - няма да мисля за учене :?
След малко мисля да си лягам,че нещо започнаха да ми се затварят очите :o
хах,защото аЛудито не е кола,кола е БМВ хаха,навивай го за Баварец
сори сектант съм на БМВ :grin:
^Те не са удобни за някои други неща,а и Аудито си го обичам почти,колкото него самия :D :oops: 8-)
mArMaLaDkA
05-15-2010, 21:05
предвид това, че станах наскоро, явно нЕма да се спи повече тая вечер. ;\ скайпът ми се опразни, форумът и той след малко ще опустее... после кой бил пенсионера! 8-)
Получих си наказанието! :grin:
п.п. Той няма да дойде на бала ми. :(
DollDaggaBuzzBuzz
05-15-2010, 21:25
Ем добре съм,беше яка вечер :grin: ,макар и да не успяхме да се видим много,много,но поне почти целият ден бяхме заедно.Вечерта ходих на кафе,съответно и нахалитета беше там,а после какви работи ми беше писал в скайп :shock: още повече ми падна в очите...
Хах! А аз си мисех, че няма накъде повече... смешна работа.
Като цяло вечерта беше... жалка.
В един момент всичко приключи, а със сестра ми се държахме заедно и бавно се "изкачвахме". Срещнахме се с няколко човека, които ни стоплиха душичките и тъкмо да се приберем изморени и до колкото е възможно доволни и... кой се появява на хоризонта?! :lol:
Каква глупачка съм само... не е истина. Никога повече.
Леле, само да можех да върна времето с 5-7 часа назад. 8-) А колко съжалявам в тоя момент, просто не е истина.
valdesbg
05-15-2010, 22:10
Душичке, я драскай какво станало днеска :)
Иначе аз преди малко изгледах Апокалипто..нещо не ме грабна филма...
Иначе си размишлявам както винаги. И веселото в картинката е че.. не измислям нищо.
Как да убедим гладния че царевицата (примерно) става за ядене, при положение че той отбягва с всички сили всичко освен хляба?
философски погледнато ми отговорете (:
Priceless
05-15-2010, 22:14
Как да убедим гладния че царевицата (примерно) става за ядене, при положение че той отбягва с всички сили всичко освен хляба?
философски погледнато ми отговорете (:
Остави го без хляб няколко дни и ще нападне царевицата, шото ще е умрял от глад 8-)
някво ми е сънливо, сешисе? Иии.. тя тка и не ми писа днеска.. хубаво поне, че не сме се запознали по скап бухахаха :D :D деа, не ми е добре, спи ми се.. лекар ви с нож!
valdesbg
05-16-2010, 06:43
Лиленце - хляб НЯМА от много време насам. Обаче нашия рови за някакви трохички и това е..
Както се казва на шведска маса е, обаче рови по ъглите за хляб.
Странна ситуация.. знам ли..
Иначе се разбуждам още (:
vesito13
05-16-2010, 06:54
Навикът е преди всичко. Той възприема хляба за храна и за нещо, с което би заситил глада си. Докато царевицата за него е просто предмет. Не го вижда, като вариант да се наяде с него. Хората ядат жаби, но аз и да умирам от глад не бих хапнала такова нещо, за мен тя е просто животно, не - храна. При гладния е същото само, че с царевица. :-o
Поредният скучен ден . Пфф. Как може всички да са толквоа сдухани, изнервени. :? Е до довечера най-вероятно ще има подобренеие :)
DevilWish
05-16-2010, 08:01
Добре съм, получих пари :) и баба е тука.Днеска е 'купона'.Ся след като се наям ще се оправя :)
smiirnoff
05-16-2010, 08:08
Noah е направен само за мен просто :Д:Д
Няма такъв друг <33
Днес ще е супер дивото .. а утре .. :lol:
Вдига ми се адреналинът само при мисълта к'во ще става тия 2 дни ^^
Баси якото .. място не мога да си намеря от кеф :Д
Ама тоя шитав вятър е супер тъпият .. к'во духа толко' о.О
Пфу
:razz: Няма по - щастлив човек от мен xD
Чувствам се като идиот на моменти, но просто не си намирам място и ми е супер дивото .. трябва по - бързо да тръгна, че да ми мине малко, иначе ще колабирам някъде от .. идиотизъм :Д:Д
Ааааа, отивам да се къпя, трябва да правя нещо xD
XTREMEFREERIDE
05-16-2010, 08:29
Олигофренства ми се яко напоследък :Д незнам защо така ама ми е гот :Д:Д Нещо искам да ми е диво ииии идиотско .. правАт ми се тъпи и безполезни работи. Е така. ^^
Разсеяна съм. Очакваше се, но ми се щеше и да го видя. Сега главата ми е пълна с розови слончета. Ако знаех, че може да прави такива неща... ехее кога още щях да съм се дала. Тъпо ми е само, че усещам нуждата му да се докаже в очите ми. Нормално, мъж е, ама все пак. Надявам се всичко да е чисто и простозаради собственото му его. Не искам пак любовни драми. Искам всичко да ми се подреди както исках и да замина спокойна, че сме дали всичко един на друг и никой не съжалява за нищо.
ReachlessGirl
05-16-2010, 08:54
Още ми държи от вчера .. въпреки дъжда беше супер доброто .. ^^
Днес може би ще седна малко да поуча ии нямам търпение за утре .. :D
Assshley
05-16-2010, 09:02
Тъпа сутрин и тъп ден ще е.Но възнамерявам да си оправя настроението.
DevilWish
05-16-2010, 09:22
Бива.Ама ми омръзна от тва да слушам притчите на баба ми.
XTREMEFREERIDE
05-16-2010, 09:27
Пак ме обзе тая носталгия към детството.
И ми стана тъжно. (не, че е минало, ами просто не искам да минава, а по тоя начин се чувствам някак си по - голяма и не ми харесва, в самите моменти ми харесва ама после като го премисля .. понякога ми се ще да не беше се случвало толкова скоро)
kindergarden
05-16-2010, 09:37
http://socialitelife.celebuzz.com/bfm_gallery/2009/10/ian_somerhalder_for_august_man_magazine/gallery_enlarged/gallery_enlarged-ian-somerhalder-augustman-photos-10232009-01.jpg
ма не е ли хубав :oops: :D
нов ден нов късмет...мързи ме както винаги :D
valdesbg
05-16-2010, 09:40
^Къф е тоз педи бе?
Иначе съм мокър. Излизам от банята преди малко, сега ще хапна нещо и марш навън (:
kindergarden
05-16-2010, 09:41
къв да е?? абе яя...играе в изгубени и в дневниците на вампира могу е готин беее :-) :-) :-) :-) :D
Snickers
05-16-2010, 10:32
http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
YEAH, YOUUUU
vagarious
05-16-2010, 10:49
Брейй, много смели постъпкиот моя страна ми се насъбраха тези дни.Дано поне да е на хубаво, че ще се гръмна.Отново. 8-) 8-) Ох.. :smt007
KeshaWoodx33
05-16-2010, 11:00
Прецакано.
Искам си перфектното сладко момче дявол да го взел....
Къде да го търся вече не знам...
И както винаги ми се ебе. :lol:
притеснена съм за утрешната матураа ](*,) :smt120
Много влюбена и без никакво търпение,ама трябва да издържа още малко ,няма как. След малко излизам по магазините ,имам доста неща да си купувам за другата седмица ,както и за миличкото ми. Уфф изгараям от желание да си го видя,не знам как ще издържа до събота. :-D