View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
PlezLaaa
04-12-2010, 15:55
Оф, така ме мързии..
НЕ знам,защо,но от няколко дена ми се супер нервно,за няколко часа се оправям и след това пак...и все ми е крив света,бахти :-x
Snickers
04-12-2010, 16:04
имам малък рожден ден :oops:
иначе, добре съм... смисъл да
има някои минуси, но :/
DevilWish
04-12-2010, 17:13
Повръща ми се ужасно :( :О
Поне си купих обувките ..
Обаче в момента тря да "вечерям" ,а мен ми се повръща ужасно :'( :(
DaemonBoy
04-12-2010, 17:17
Пфф защо още я няма? :( Нищо дано поне да й хареса моята идея. :)
XTREMEFREERIDE
04-12-2010, 17:18
цял ден си мисля за Него .. :smt049
уж щеше да пише, ама така и не писа. :smt102
Сега го чакам само да се прибере и да го нападна. :smt077
Никакво ми е.... отново. 'Баси, направо ще си легна и ще гледам да стана утре за даскало...
DaemonBoy
04-12-2010, 17:43
Ами радостен, но все пак уморен. Милото се прибра и си говорим, обсъждахме днешни простотий от даскало. :lol:
Още по нервен :smt013 :smt013
Т'ва жените са супер кучки,трошиш пари,нерви по тях...офф какъв съм кретен и аз :smt021 :smt021 :smt021
vikitolove
04-12-2010, 17:48
първи час отсъствие :shock: :shock: какво?! тоз добре ли е да вземе да си купи очила :D дано искарам поне 4 на тая геометрия :o пфф как можа да го пусне пак тва контролно :o :lol:
мислите ми и те постоянно се менят ту към него,ту към нещо друго,ооо защо класната реши тая седмица да ходим на пикник и да нямаме чк :? :( без малко да го видя :( :( :( както и да е
като го изключим него всичко ми е наред и съм нещо радостна както обикновенно :-D :D :grin:
LoveRetroMusic
04-12-2010, 17:50
Нищо не е наред. Утре вземам слушалките и това е..
DID YOU FORGEEEEEEEEEET :smt022
meriLinka
04-12-2010, 17:51
Честит рожден ден ,, !!
Аз съм изморена.Много,много изморена. А и тоя идиот ма нервива ;@@ . Не мога да го търпя !
vikitolove
04-12-2010, 17:53
Т'ва жените са супер кучки,трошиш пари,нерви по тях...офф какъв съм кретен и аз :smt021 :smt021 :smt021
а бе не би следвало да питам защо си токова ядосан след като влизам в числото на "супер кучки",ама нали съм аз и нали съм любопитна :-D ще те попитам : Защо си ни толкова ядосан?Коя е кучката дето те разгневи?И как те разгневи така гадно?
DevilWish
04-12-2010, 17:56
Пфф липсва ми . . и суепр много ме сърби окото :С
vikitolove
04-12-2010, 17:56
Честит рожден ден ,, !!
Честит рожден ден :-)
valdesbg
04-12-2010, 17:57
офф какъв съм кретен и аз :smt021 :smt021 :smt021
Всъщнст ето това е проблема. Жените не са кучки, освен ако не им позволиш да бъдат такива :) Те също нямат за цел да са такива, ама безплатен обяд никой не отказва.
а бе не би следвало да питам защо си токова ядосан след като влизам в числото на "супер кучки",ама нали съм аз и нали съм любопитна :-D ще те попитам : Защо си ни толкова ядосан?Коя е кучката дето те разгневи?И как те разгневи така гадно?
не,говорех за една определена "кучка" не се изразих правилно в горният пост,ми и valdes e прав аз и позволих....ми как няма да ме нервира...пали колата,отиваме у мола,купуваи дрешки,пръскаи пари,угаждаи,и не знам си к'во,все гледам на нея да и е добре,една година си троших нервите,е вече не издържам,просто да се спасява както може
:-x :-x сори за ОТ !
Таа,как ме изнерви ли...ми просто ме лъже че ме "обичала много" а всъщност излиза с още един....и ме лъже,по добре да ми го каже!
vikitolove
04-12-2010, 18:07
не,говорех за една определена "кучка" не се изразих правилно в горният пост,ми и valdes e прав аз и позволих....ми как няма да ме нервира...пали колата,отиваме у мола,купуваи дрешки,пръскаи пари,угаждаи,и не знам си к'во,все гледам на нея да и е добре,една година си троших нервите,е вече не издържам,просто да се спасява както може
:-x :-x сори за ОТ !
Таа,как ме изнерви ли...ми просто ме лъже че ме "обичала много" а всъщност излиза с още един....и ме лъже,по добре да ми го каже!
ебаси кучката и споко за горния пост разбрах те :wink:
raliichkaa
04-12-2010, 18:14
Луда пооо името отдолу :D
ForzaFelipe
04-12-2010, 18:18
Офф някаква лига пак се е лепнала за мен ииии :D :D :D абе пълен идиот съм ся :grin: :razz:
Snickers
04-12-2010, 18:39
Честит рожден ден ,, !!
Честит рожден ден :-)Мерси, смисъл той не е официален, ама е малък... :oops:
Пък иначе... спи ми се. :/
DevilWish
04-12-2010, 18:48
Пф ,изчистих си "фейвъри"-тите /:Д/ и ужас само някви рецепти останаха, а майка ми нищо не е сготвила никога от тея неща :))) Иначе съм ок.
DaemonBoy
04-12-2010, 18:55
Слушам баси перверзната песен! :grin: :lol: И ми е некво супер!!!
Assshley
04-12-2010, 18:56
Изкъпах се и ми се приспа ужасно.Косата ми също е ужасна .. утре трябва да стана в 6 часа да се оправям,а така ме мързи да ходя на даскало.Днеска половината часове ги пропуснахме ама както и да е и утре може .. защото нашата схема просто е супер вървежна. :lol: 8) Малкия лигльо не съм го чувала цял ден ама ще му се обадя след малко.;pp
DaemonBoy
04-12-2010, 19:58
Уморено, но все още не ми се спи.
babybyme
04-12-2010, 20:34
Ми утре ако не тряаше да бъда изпитвана по химия, щеше да е повече от перфектно.
След даскало имах супер як ден, ама по време на часовете направо ми идеше да се трясна някъде... супер бавно, както винаги след почивка няква. Йеп. :D
Спи ми се ужасно много и след малко мисля да лягам
DaemonBoy
04-12-2010, 21:33
Некво превъзбудено :D
Нищо не ми се прави. Стоя и зяпам монитора като аутсайдер, слушам някаква бавна песен, която ми пратиха и почти не премигвам. Не ми се спи. Искаше ми се поне да се обади. Няма да спя.
FromAutumToAshes
04-12-2010, 21:49
Пак ми е забило :(
Пфф много ми е тъпо чесно казано :smt021 ..няма какво да правя..днес не бях на даскало и хич не ми се ходи...утре трябва да ставам в 5:30 да си допиша една домашна :x и да се оправям..мисля да лягам,защото ми се приспа много ! :smt015 :smt010..Пожелавам ви лека нощ от мен :) !
Snickers
04-13-2010, 04:53
:smt012
таковано ми е :/
Странно, неприятно ... Тези дни хич не съм в настроение и си го изкарвам на всеки ... Милото и той хич не ми помага да се възстановя само ме нерви с неговите планове без мен ... Абеее не бива работата :o
Не мога да се разсъня и мисля,че това няма да стане в близките 30 мин.
ооф. Искам си ваканцията. Неможа ли да е топло, когато му беше времето(ваканцията), а сега да не ми пече така примамливо. Съвсем ми се отхожда на дскл..
Не ми се учи беее.
И за капак, повечето ми приятели учат до 15, а аз до 30.06 ..
Шибана, шибана гимназия ..
А имам да уча толкова много, пък си седя съвсем спокойна на компа и нямам намерение да ставам.
Аааааааааа.
като не съм ял от 10 часа и гледам некъф монитор в средата на ноща...
Priceless
04-13-2010, 07:49
^ Обичам аватара ти.
По темата: Малко по-добре от вчера, ама не ми се ходи на даскало. Косата ми е ужасна .. сега само трябва да я изправям, а така ме мързи ... пф.. ;//
playhard1
04-13-2010, 07:53
бива
Дразня се :? Много мразя ,когато мъжете са виновни за нещо и после на колко невинни и милички се правят :x Надявам се днес да е хубав ден ,поне времето е такова .
enjoyth3lif3
04-13-2010, 07:57
ооф. Искам си ваканцията. Неможа ли да е топло, когато му беше времето(ваканцията), а сега да не ми пече така примамливо. Съвсем ми се отхожда на дскл..
Не ми се учи беее.
И за капак, повечето ми приятели учат до 15, а аз до 30.06 ..
Шибана, шибана гимназия ..
А имам да уча толкова много, пък си седя съвсем спокойна на компа и нямам намерение да ставам.
Аааааааааа.
това сякаш аз съм го писала ... :)
playhard1
04-13-2010, 07:58
за медицински бележки не сте ли чували :-D Ама май още сте зайци и не разбирате от тези неща :D
за медицински бележки не сте ли чували :-D Ама май още сте зайци и не разбирате от тези неща :D Кажи го на мен :lol: . Имам фирма за бележки :P
Пфф,ядосах се пак много жестоко,и не изтраях и си заминах от последните три часа,таман се прибирам,мисля да хапна,да си науча и ще ходя да бягам на стадиона...
Не знам,просто ми писна да си тровя нервите и някак си сега ми е малко по-спойно....и ми е някакво много странно и объркано.
с две думи,не съм добре :x
с две думи,не съм добре :x това са 3 думи :lol:
smiirnoff
04-13-2010, 08:37
да, и големите какички знаят много :razz:
Някво яко ми е като знам днес какво ще има <33
Нямам търпение да тръгна ^^
Ох, хубав ден ще бъде <3
DarknessAngel
04-13-2010, 09:03
Като по чудо още ми е добре. Ще се абстрахирам от караници и побоища по физическо и всичко ще мине наред ...
вярвам ли си изобщо ?! :lol:
Спи ми се,но се чуствам добре. :)
Вече не съм добре,защото дойде време за училище .. 8-)
DevilWish
04-13-2010, 09:44
Перфектно :) Радвам се на последната ми седмица ваканция :) гледам си снимките и се харесвам /може ли :Д / и след малко ще се оправям, за да ходя при АнииииИИИиииИ :)
valdesbg
04-13-2010, 10:19
Новия Епизод на Доктор Къща е излязъл :grin:
Сега само буквите да направят :)
Щото Хаус без букви си е мъчение.. освен ако английския не ти е роден език.
Как да се чувствам - страхотно!
vikitolove
04-13-2010, 10:46
исядах последния крем карамел :D чувствам се страхотно :grin:
mArMaLaDkA
04-13-2010, 10:48
От поста на Влад се сетих, че и моя сериал са го пуснали след месец затишие. Три пъти "ура". :grin: 8-)
Днес беше един от онези скучни дни, в които се чудех защо изобщо съм се замъкнала на училище. нЕкви промени, работи, хич не ми харесва така. пък тва безпаричие ме убива. никога не са ми свършвали толкова бързо парите, изумена съм, дебим. и нещастна.
и гадното слънце ми пречи, очите ми непрестанно сълзят.
и не знам какво искам. всъщност знам, че го искам, ама не знам защо. сигурно, 'щото в момента ми е недостижим. :-o
Дали това е ПМС или просто съм мрънкало? 8-)
хубавото обаче е, че имам ебати яките крака. <333 от 11-годишна не съм била толкова кльощава. ако можех, бих си налетяла. 8-)
И аз се чувствам страхотно. :grin:
В училище бях много заспала, направо едва издържах, но вече свърши. 8-)
Времето навън е прекрасно :---)
След 10 мин. излизам на разходка със Светла и Свилена. :smt007
И по-късно ми се иска да се видя с Вики :)
А ако и ония лигльо се обади направо ще Фръкна от кеф. :oops:
valdesbg
04-13-2010, 10:51
Рони - кой сериал бе душице?
На втория въпрос - едното предвещава другото, вървят в комплект.
На третото - че можеш - можеш. Не си ли пробвала досега? :-o
mArMaLaDkA
04-13-2010, 10:55
един испански, по AXN, май съм ти казвала. 8-) откакто дойде септември, вкъщи се говори на испански, пише се на испански, мисли се на испански и се гледат филми и предавания на испански. 8-)
иначе аз преди около седмица споменах, че аз цяла година имам остри прояви на ПМС. 8-)
Не съм пробвала. :-o
Ухх,оправих се,супер се чувствам със нови 200 лв в сметката :grin: :grin:
това е единственото нещо след приятелите,което ми оправя настроението !
valdesbg
04-13-2010, 11:07
Рони.. може, било е на млади години. сега остарявам. Корида с бикове из май фейвърид уан :D
Що не пробваш да си посегнеш? Казват че помагало при справянето с ПМС и неговите последствия. Или поне с главните такива.
Иначе днес би трябвало да ми звъннат за оная работа и да кажат да или не. Щото обещаха независимо от всичко да ми кажат.
mArMaLaDkA
04-13-2010, 11:13
на млади години = преди месец. :-o
чакам друг да ми посегне. 8-)
дано те одобрят за работата. :)
сега уош ще влезе и ще трие пак постовете... дейм. :(
LoveRetroMusic
04-13-2010, 11:15
Такъв съм мързел, не е истина. Имам да уча по 3 предмета, а
си седя на компютъра, забавно.. :smt095
valdesbg
04-13-2010, 11:17
А Рони времето с мен минава толкова бързо, и само ти се струва че е било преди месец.
Ей го куро бе :) Прелива от обич към теб момчето... що му се дърпаш? :)
уош ще влезе и ще трие.. по късно. Сега може да си приказваме на воля. Малко красив, елегантен спам не е навредил никому.
За работата и аз се надявам, чее доста конкуренти ги задминах с 200. Ама забавното е че крайното решение имат HR мениджърите. И по точно забавното е че не винаги ти казват по какви критерии ще оценяват.
mArMaLaDkA
04-13-2010, 11:25
kypo се изгуби той. пък и ми е далече. и ми е повече чичко, отколкото батко. еех... 8-)
впечатленията ми са, че в тази така нашумяла криза, изискванията и самите работодатели не знаят какви са. :-o някакво... много умряло е. Трудно си намираш работа, пък като си я намериш не винаги плащат навреме.
добре, че сме ние, че уош да си има работа. 8-) модератор е станал, защо да му е приятно, като може и да му е трудоемко? 8-)
valdesbg
04-13-2010, 11:32
Еее сега, нали за любовта граници нямаше? :D Скайп-майп, чат, смс, гсм-и.. виж колко начини има за да се поддържа една лИбовна връзка :D :D
Живо, умряло... важното е да се намери работа. Ако работодателя е свестен, сериозен и си знае правата - аз ще отговоря със същото. А ако ми прави магарии - аз ще смуча каквото мога без да давам кой знае какво(разбирай почти нищо) в замяна. Все пак мойта фирма тряя да излезе на + в края на месеца.
Абе ние с тебе сме нищо. Квото и да си говорим - спамим културно и в рамките на закона. Така че.. сме радост за окото на всеки модератор. Друго си е scccccc или както там му беше единия от милионите никове :)
DevilWish
04-13-2010, 11:32
Пфф дразня се, все излизам късно.Все, заради майка ми :# Пак чак в 3 ще хвана влака :С ееехх :С мразя така.Отивам да се оправям сега.
ladykeisy
04-13-2010, 11:38
Сега и аз да си излея душата.Чувствам се кофти ,определено.Самотна съм ,чувствам се сама въпреки десетките хора ,които ме заобикалят.Провалих неща от живота си,градени с години,опитвам се да ги изградя наново,макар и по малко по-различен начин,но все има някакви пречки.
Имам толкова много неща да кажа,но не знам от къде да започна.Трудно ми е да преосмисля и подредя в правилен ред,всяко едно нещо,което ми се случва.Живота ми е каша.
Чудех се ... дали наистина съществува понятието "Любов" или съм права да мисля ,че тя е заблуда на разума...съвкупност от много и различни по вид чувства,които те карат да се чувстваш най-щастливия човек на света и в същия момент най-нещастния.Едно дребно нещо би те зарадвало дотолкова ,колкото не може да те зарадва факта ,че примерно една цяла държава е твоя,както и обратното...
Говоря с недомлъвки ,но все пак добре е ,че още говоря,а не съм изпаднала в дълбока,непоклатима депресия,черна яма,от която изход няма...на път съм ,мисля ,но това не значи ,че по пътя няма разклонения.
Трудно ми е да допусна някого до себе си,бях наранена не веднъж.Падах и ставах и пак падах и ставах...Дано скоро се изправя ......
Е ,излях си душата ,ако имате нерви,време и търпение ,четете,ако ли не ...на мен пал ми олекна. УСпех !
Jumbie483
04-13-2010, 11:39
Абе чувствам се готова за един 5-6 часов, дълбок сън!!!!!!!! 8-)
Тази нощ не ме оставиха да спя и цял ден ходя с главобол. Задрямах няколко пъти на места, на които не трябва да се спи.. определено. Ах, легло... :smt007
mArMaLaDkA
04-13-2010, 11:40
"Кака ти" мармаладка мисли друго. За нея любовта(силно казано) си има граници. Не си представям да чакам някакъв льольо 2 седмици(в най-добрия случай) да дойде от Долни Тръстеник, че да му се хвърля на врата. 8-)
Плюс това, зарязах скайп, телефона го ползвам, за да се свързвам точно с 5 човека и толкова то. Де факто, с тези подробности се оказва, че това ще е една невъзможна любов. 8-)
Впрочем, днес със едни съученички точно скайп лИбовта обсъждахме. 8-)
Аз нещо напоследък супер много волности си позволявам из форума, не ми е за първи път и почвам да се плаша да не ми баннат профилчето. 2 години си го опазих и накрая, заради едната лигавщина... ;s
Мисля да отида да подремна, че вечерта не можах да спя добре. :)
valdesbg
04-13-2010, 11:56
Абе това беше ирония кака ми мармаладке :) Ясно е че и двамата сме на едно мнение за скайп лиготиите.
Споко и моя профил е чист и неопетнен от модераторска намеса. Мисля да си го запазя така завбъдеще.
Айде чиба да спиш, и довечера пак на линия. Аз ще ходя да хапна нещичко.
danibebi
04-13-2010, 12:01
Апф гадно ми е,една фр.ми се развика мн.лошо и то за най-дребното нещо.По този начин ме обиди :x гадно ми е,както секи ден :-x направо ми писна вече..басии.. :x
DevilWish
04-13-2010, 12:18
Сега и аз да си излея душата.Чувствам се кофти ,определено.Самотна съм ,чувствам се сама въпреки десетките хора ,които ме заобикалят.Провалих неща от живота си,градени с години,опитвам се да ги изградя наново,макар и по малко по-различен начин,но все има някакви пречки.
Имам толкова много неща да кажа,но не знам от къде да започна.Трудно ми е да преосмисля и подредя в правилен ред,всяко едно нещо,което ми се случва.Живота ми е каша.
Чудех се ... дали наистина съществува понятието "Любов" или съм права да мисля ,че тя е заблуда на разума...съвкупност от много и различни по вид чувства,които те карат да се чувстваш най-щастливия човек на света и в същия момент най-нещастния.Едно дребно нещо би те зарадвало дотолкова ,колкото не може да те зарадва факта ,че примерно една цяла държава е твоя,както и обратното...
Говоря с недомлъвки ,но все пак добре е ,че още говоря,а не съм изпаднала в дълбока,непоклатима депресия,черна яма,от която изход няма...на път съм ,мисля ,но това не значи ,че по пътя няма разклонения.
Трудно ми е да допусна някого до себе си,бях наранена не веднъж.Падах и ставах и пак падах и ставах...Дано скоро се изправя ......
Е ,излях си душата ,ако имате нерви,време и търпение ,четете,ако ли не ...на мен пал ми олекна. УСпех !
Ооо много добре те разбирам и аз така се чувствах преди около месец.Точно същите върпоси си задавах.Обаче не се притеснявай, всичко се оправя след време и се чудиш как може да съм си го и помисляла дори ;) Ама трябва време ,воля и добри приятели ,които да те разсейват ;)
Иначе по темата - страх ме е да не си изтърва влака :С
Скучновато ми е.
Чета си достоевски и си списвам у форума.
Жалко, няма кой да ме позабавлява.
Take_That
04-13-2010, 12:57
един испански, по AXN, май съм ти казвала. 8-) откакто дойде септември, вкъщи се говори на испански, пише се на испански, мисли се на испански и се гледат филми и предавания на испански. 8-)
иначе аз преди около седмица споменах, че аз цяла година имам остри прояви на ПМС. 8-)
Не съм пробвала. :-o
Моля те кажи ми, че сериала е "Интернатът" :D :D
Колкото до това как се чувствам - добре съм, но като се сетя, че трябва да уча едни тригонометрични уравнения и .... :o
valdesbg
04-13-2010, 13:13
Чавдаре - vicove.com могат. Impulse.bg също :D
ScionOfStorm
04-13-2010, 13:47
скучно и нещо съм натрупал някакъв гняв и отрицателна енергия тея дни. :/
и мисля за неща, за които не трябва да мисля, хах.
kindergarden
04-13-2010, 14:08
Скучновато ми е.
Чета си достоевски и си списвам у форума.
Жалко, няма кой да ме позабавлява.ахаха в момента как си мечтая да ми е скучно...завиждам ти 8-)
dqvolcheto9
04-13-2010, 14:10
ох нещо ми е нервно..а трябва ии да уча.. :(
Мисля си дали някога ще успея да забравя окончателно или поне спомена да избледнее.
DaemonBoy
04-13-2010, 15:06
Изморен от мача, чист(все пак излязох от банята) и влюбен. :smt007
В петък ще съм с нова прическа,нов цвят коса и като за капак тогава ще ходим с моя на вила и до неделя ще си е само мой (е и на хората,с които ще сме,но мисля да прекара поне 3/4 от времето с мен :-D :-) )
Абеее общо взето ще ни е яко :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
Бааа. Дремнах си и огладнях.
Glamour92
04-13-2010, 15:40
Спинка ми се :smt010
Priceless
04-13-2010, 16:10
Оу майко .. тоя го няма, а ми обеща да си е в тях :shock: Ей ся вече са ядосах, ама наистина ... 8-) Пък може и в тях да си е, ама да играе ПАК и да не си вижда скайпа, което е по-приемливият вариант, шото рано или късно ще спре да играе 8-) Както и да е .. важното е, че искам да изляза по дяволите !!!
А това момченце .. хммм .. ще го държа под око ..
Assshley
04-13-2010, 16:18
Един път в месеца преживявам такива адски болки,че просто не е истина.Набухах се с хапчета,хапнах,поспах и сега съм добре и една аверка ме кара да излизам ама ако пак ме заболи така ще трябва да ме носят по улиците .. :lol: Ще го реша.
Ми ходихме,бягах,таман излизам от банята,обръснат,чувствам се свежо...
ся чакаме да стане 22:30/23:00 и да излизам с приятели да пием по нещо пък след т'ва ще реша ко ше прая :grin:
Ей сега станах от сън. :) Спах малко, но достатъчно че да мога да гледам. :-o
Иначе разходката беше просто перфектна. :grin: Толкова много се смяхме, че не е истината. Тези двечките наред с още едно девойче, направо ми правят живота цветен. :smt007
Сега мисля да хапна и да започна да уча... или да го оставя за по-късно, не знам.
И Той пак не се обади. :x Не знам до кога е я караме така...
Paramour
04-13-2010, 16:28
Тъжна... мн ми е гадно
smiirnoff
04-13-2010, 16:29
Кухо ми е.
Чакам да стане събота, за да отида и да видя как е :/.
shakira96
04-13-2010, 17:06
Не е петък 13, но датата си е фатална. Това е може би най-лошият ден от моят скапан живот. В даскало беше ужасно. Не ми се и говори даже. Хората, които ги мислех за приятели ме предаодха. Момчето, което харесвам все ме отбягва. На никого не му пука за мен. Много готин ден,а? :cry: :cry: :cry:
valdesbg
04-13-2010, 17:13
Шакира - ако заради това се сдухваш и казваш такива думи... то направо си тегли куршума още от сега. Става ежедневие в един момент. И ако не свикнеш да се справяш с подобен род случки... ще свършиш в някоя психиатрична клиника.
Аз.. не ми се приказва. Дейвид Шор определено знае как да въздейства на хората. *поклон до земята*
XTREMEFREERIDE
04-13-2010, 17:14
Денят е тъп. Дам. В училище всичко е надолу с главата. Т'ва ти оценки, т'ва ти хора, т'ва ти даскали .. всичкоо. :? Направо усещам колко жестоко почва да ми писва. Добре, че беше разговора с мама по телефона, да ме светне как да си разпределям времето. Толкова ми липсват. Не вярвах, че някой ден и те ще започнат да ми липсват. Друго си е да се мотаят хора около теб, винаги да има кои да ти каже нещо на въпреки, винаги да има кой да помолиш за помощ или просто да си поговорите. Ама това е положението. Гледам да закърпвам тия празнотии дето са в мен.
DaemonBoy
04-13-2010, 17:16
Ааа не тоя човек знае как да ме разсмее! :lol:
shakira96
04-13-2010, 17:17
Шакира - ако заради това се сдухваш и казваш такива думи... то направо си тегли куршума още от сега. Става ежедневие в един момент. И ако не свикнеш да се справяш с подобен род случки... ще свършиш в някоя психиатрична клиника.
Аз.. не ми се приказва. Дейвид Шор определено знае как да въздейства на хората. *поклон до земята*
Това ми остана само!
valdesbg
04-13-2010, 17:23
Омг та ти си на 14 бе девойче. Къде си тръгнала да се буташ из такива неща с, интриги, чувства, любови, предателства и подобни с тая крехка и нестабилна психика? Ми естествено че ще се сринеш, защото просто не си готова и нямаш възможност да поемеш толкова много наведнъж. Нито можеш да го осъзнаеш и да го разбереш. Всичко е толкова повърхностно, че след 2-3 години ще се смееш на сегашната ситуация и ще се чудиш как изобщо си си мислила дивотии.
Подбирай си заниманията според възрастта. Просто е. Спокойно - ще преживееш всичко на тоя свят, няма нужда да избързваш, щото виждаш какви магарии се получават. Изчакай да му дойде времето просто.
Щастлив съм,защото се сдобрих с приятелката си и така..Скарахме се заради глупости,но след един хубав разговор всичко се изясни :grin:
Snickers
04-13-2010, 17:41
Докога? ;/
офф, не се чувствам добре
писна ми да мисля и да се тормозя; не мога да продължавам така ;/
shakira96
04-13-2010, 17:48
valdesbg, мерси за съветите. Вероятно си прав-след години ще се смея на сегашната ситуация. Благодаря ти искренно. :)
Аййй стигава ве,пак ми развалиха настороението :smt013 :smt013
к'во, как ..
Как може винаги всичко да се обърка от едно нищо.
Как може родителите да са такива песимисти, толкова .. старомодни.
Де*а за една нищо и никаква си 3-ка (дори не е Слаб) и преобърна представите ми за караници.
Мисли, че не знам, че не ми се кара за отценката ами за нейния шибан живот, опитвайки се да си го изкара на мен.
Защо замесва слънчицето ми. Защо ми забранява да се виждам точно с него. Защо точно с него. Този път няма да блъфирам. Не и този път. Ще отида при баща ми. Няма право да ми разваля живота. Неееееее. И сега рева, дера се, тръшкам се, самоубивам се наум .. Но няма да покажа слабост, не. Само това иска. Трябва да разбере, че не може да ме контролира.
Не си мислех, че нещо толкова малко може да стане основа на нещо толкоова голямо ;х.
На всичкото отгоре сега намалих и връзките с приятелите си.
Трябва ми рамо да поплача. Но няма на кое. Остана ми само пухкавото телце, на най- ценното плюшено мече..
Обичам ги. В такива моменти рабирам колко са ми нужни, колко ми липсват, рабирам, че са най-прекрасните същества в живота ми. Обичам си пприятелите и повече няма да правя грешката да ги пренебрегвам.
Няма, само да разбера кога приключва домашния затвор и през крив макарон няма да ме види в нас. Глупачка ..
valdesbg
04-13-2010, 18:31
^Лигла
Не знаеш колко неща пропускаш. Не ми се обяснява, щото е детинско.
kindergarden
04-13-2010, 18:34
трябва да се науча да си сядам на гъза и да се концентрирам...сега цяла нощ ще будувам за да свърша всичко и то защо защото цял ден се с нещо друго се занимавам....мързела му с мързел :x
sw3etyrrr
04-13-2010, 18:44
чувствам се добре :) :-P
lipsvashh_mi
04-13-2010, 19:29
трябва да се науча да си сядам на гъза и да се концентрирам...сега цяла нощ ще будувам за да свърша всичко и то защо защото цял ден се с нещо друго се занимавам....мързела му с мързел :x
хах,много познато-и аз сега сядам да чета по история,а цял ден спах хихи...ама много ми спори като уча късно...
иначе супер се прецакаха нещата днес-тоя по математика ни пусна по-рано и не можах да ги дочакам та да се запознаем най-накрая пфу....ама и тоя моя късмет..а той човека се разкарвал напразно-мразя като се получава така,че изглеждам несериозна -ама мн мразя..
иначе съм раздвоена много жестоко-и в същото време знам,че не искам нито 1 нито другото-или пък искам..абе не знам ама може би скоро ще ми просветне :D
soul1199
04-13-2010, 19:29
слушам си музиката,чатя с приятели и се чудя,кога ще срешна момчто за мен :? днеска на толкова глупости се нагледах,че вече .....
smiirnoff
04-13-2010, 19:30
Не се чувствам добре :/.
Дано утре да направи нещо.
Priceless
04-13-2010, 19:32
Определено съм много по-добре от вчера и от оня ден. Справям се. Бавно, но славно .. 8-)
valdesbg
04-13-2010, 19:34
Янче - дали не искаш комбинацията между двете, защото всяко едно само по себе си е недостатъчно за теб по някакви причини? :)
mArMaLaDkA
04-13-2010, 19:37
Take_That, не е "Интернатът", съжалявам. 8-) Въпреки, че и той ми се вижда интересен, ама докато се наканя да го гледам и те минали 3 сезона. 8-)
нагласила съм си аларми, чакам да ми звъннат по телефона, а той самия е на вибрация. Оникално. легнах уж за 2 часа и като станах, пак е 22:30. :lol: в близкия час няма да ми се доспи, така че трябва да си измисля занимание. :-o
valdesbg
04-13-2010, 19:40
Янче - дали не искаш комбинацията между двете, защото всяко едно само по себе си е недостатъчно за теб по някакви причини? :)
Lestat357
04-13-2010, 19:40
много гадно. (този път аналогиите с времето ще ги спестя, за да не последват какви да е недоумения или.. коментари)
kuklichka_bg
04-13-2010, 19:42
много добре. :)
говорим си тук за лятото и ох да идва вечееееееееееееее :P
Мамка му,искам петък ...!!!
Тия два дена и нещо ще минах хипер бавно - усещам го :?
Е добре,че ще имам заниманя ... евентуално :-D
Трябва да ходя за боя,а още не знам точния цвят,който искам ... Трябва да обиколя магазините за бельо ... Трябва да ходя да си платя сметката ... Трябва да си намеря хубав цикламен лак с плоска четка ... Трябва да отида за нова козметика за коса ...
....
Оффф искам петък беее ... :grin: :-) :grin: :-) :grin: :-)
soul1199
04-13-2010, 19:46
приспа ми се не6о :-D
Take_That
04-13-2010, 19:59
Take_That, не е "Интернатът", съжалявам. 8-) Въпреки, че и той ми се вижда интересен, ама докато се наканя да го гледам и те минали 3 сезона. 8-)
нагласила съм си аларми, чакам да ми звъннат по телефона, а той самия е на вибрация. Оникално. легнах уж за 2 часа и като станах, пак е 22:30. :lol: в близкия час няма да ми се доспи, така че трябва да си измисля занимание. :-o
Еххх, жалко 8-) Така ми се гледа този филм, много е интересен. И както винаги спряха да го излъчват на най-интерсното, българска му работа.....
П.П - радвам се, че се видах с моята компания. Отдана не ги бях виждала, заради тези изпити.
Отново няк'ви вътрешни борби и дилеми. Дали се самонавивам? Или е гордост? Или съм наранена? Искам само да си поплача малко и да забравя. Аз изобщо не съм такава и не бива да съм такава.
раздвоена,разтроена,разчет ворена =\
valdesbg
04-13-2010, 20:09
babity и трите заедно. Доколкото те познавам това е най-вероятния вариант. Поплачи си, удави си мъката щом искаш.
Не бива - ако не искаш. Във всеки друг случай е едното/трите от трите изброени по горе.
Не ми се получава дори с депресираща музика.
Priceless
04-13-2010, 20:17
В отвратително добро настроение съм. Чак се плаша. Не е на хубаво. 8-)
Ииииии отново гадно. (: Живота е много гаден.
Assshley
04-13-2010, 20:23
Е не е възможно приятели ми да е толкова як .. :lol: Пък като си помисля,че е мой не само на снимки ами и на живо леле .. :lol: :shock: Абе нещо ми става тая вечер .. полудявам. 8-)
Адски тъпо се чувствам. ;/
Не знам какво още да направя. :smt087 Остава да чакам, а аз мразя да чакам. :smt085
Дори не знам дали ще ме потърси, дори не знам дали вече не ме е отписал, дори не знам дали има логично обяснение за държанието му, дори не знам какво става... по дяволите. :smt090
Сигурно всичко ще свърши... защо иначе е всичко това? :smt095 Ако ще слага край - да го слага и толкова. Тъпото е, че дори не знае колко го ценя, не знае какво ми причинява вмомента... не знае нищо. :smt090
Наистина не знам какво става.
Искам да се обади. :smt085
miminka__94
04-13-2010, 20:44
Много съм добре :grin: играх не се сърди човече с трима съученици в нета и с всеки един по отделно се бях разбрала да сме отбор двамата и да не се ядем и в крайна сметка мен не ме гонеха само между тях си се бутаха и аз бих :grin: и после и на тримата казах,че съм за тях да спечелят 2 място :-D и после съм била тъпа ... дааа бее 8-)
DevilWish
04-13-2010, 20:50
Амиии добре :) прекарах си хубаво, направихме си снимки, които един Бог знае кога ще ми пратят. . плановете малко се развалиха.Но няма нищо.В четвъртък ще отидем в Антверпен.А утре ще съм просто с моят :)
Assshley
04-13-2010, 21:00
Знаехххххххх сииииииии .. божеееееееееее какви глупости ми се случват. :lol: :o
ScionOfStorm
04-13-2010, 21:02
баси...няма да я видя още две седмици г/д, а вече мина почти една. :/ супер глупаво ми е.
поне се забавлява, а това е хубаво :)
DaemonBoy
04-13-2010, 21:03
Уморен и ми се спи, вече ще ставам.
Спи ми се и мисля след 10 минути да ставам.
Priceless
04-14-2010, 05:37
Ми .. добре. Чакаммм .. абе чакам си тука. Да видя дали ще се получат нещата. 8-) Айде за добро утро :
http://www.vbox7.com/play:bfbed864
Не съм на себе си .. Само 2 минути съм искам :# 8-)
FromAutumToAshes
04-14-2010, 06:04
Днес ще бъде смотан ден, от сега го усещам. И имам класна по Английски оО не че е трудно ама не ми се занимава с такива работи рано сутрин xD
Ииииии отново гадно... Живота понякога може да е много гаден...
DaemonBoy
04-14-2010, 06:40
Най-накрая да се събудя и да не ме боли нищо. Времето обаче е едно гадно :? Иначе си се чувствам добре.
Take_That
04-14-2010, 06:49
Адски тъпо се чувствам. ;/
Не знам какво още да направя. :smt087 Остава да чакам, а аз мразя да чакам. :smt085
Дори не знам дали ще ме потърси, дори не знам дали вече не ме е отписал, дори не знам дали има логично обяснение за държанието му, дори не знам какво става... по дяволите. :smt090
Сигурно всичко ще свърши... защо иначе е всичко това? :smt095 Ако ще слага край - да го слага и толкова. Тъпото е, че дори не знае колко го ценя, не знае какво ми причинява вмомента... не знае нищо. :smt090
Наистина не знам какво става.
Искам да се обади. :smt085
onestar, виждам, че от известно време те мъчи този въпрос. А защо ти не се обадиш? Щом той не знае колко много го обичаш и държиш на него, незаинтересоваността ти няма да помогне в случая (не те обвинявам или нещо подобно)
Въобще не ми се ходи на у-ще. На Филип ще му отрежа главата. Ми, ела, кажи, че си ни регистрирал в all4class, бе човек. Никой не знае и сега, ей така от нищото щели да идват да ни снимат. Ама пък като се замисли човек ще забавно, само да не ни накарат с една моя приятелка да говорим пред камерата - ще кажа твърдо НЕ!
Въобще не ми се ходи на у-ще. На Филип ще му отрежа главата. Ми, ела, кажи, че си ни регистрирал в all4class, бе човек. Никой не знае и сега, ей така от нищото щели да идват да ни снимат. Ама пък като се замисли човек ще забавно, само да не ни накарат с една моя приятелка да говорим пред камерата - ще кажа твърдо НЕ! Защо ще кажеш не? Ще имаме възможноста да те видим то телевизора 8-) .
ПП - И нас ни снимаха, но избягах защото тея се запътиха да ме снимат :lol: ....
valdesbg
04-14-2010, 06:58
http://vbox7.com/play:1d048bf7
Ей това е добро начало на деня :)
Аз съм йекстра днес :)
Take_That
04-14-2010, 07:11
Въобще не ми се ходи на у-ще. На Филип ще му отрежа главата. Ми, ела, кажи, че си ни регистрирал в all4class, бе човек. Никой не знае и сега, ей така от нищото щели да идват да ни снимат. Ама пък като се замисли човек ще забавно, само да не ни накарат с една моя приятелка да говорим пред камерата - ще кажа твърдо НЕ! Защо ще кажеш не? Ще имаме възможноста да те видим то телевизора 8-) .
ПП - И нас ни снимаха, но избягах защото тея се запътиха да ме снимат :lol: ....
Не съм фотогенична 8-) 8-) Твърде много ме е срам да застана пред камера, какво остава да коментирам нещо. Няма да знам какво да кажа, ще зацепя и дотам 8-) Хората ще ми се смеят, след като са ме гледали 8-) Да говори този, който ни е регистрирал :D Сигурно и аз като теб ще избягам :lol:
Не съм фотогенична 8-) 8-) Твърде много ме е срам да застана пред камера, какво остава да коментирам нещо. Няма да знам какво да кажа, ще зацепя и дотам 8-) Хората ще ми се смеят, след като са ме гледали 8-) Да говори този, който ни е регистрирал :D Сигурно и аз като теб ще избягам :lol:
Ако ме пуснат как си изнасям ще има много смях :lol: . Тамън се насочват към мени и аз се оглеждам и виждам че няма никой около мен и само кръгом и със бърза крачка се изнасям :lol: . По добре недей като мен. Повече ще ти се смеят 8-)
Take_That
04-14-2010, 07:17
Ако ме пуснат как си изнасям ще има много смях :lol: . Тамън се насочват към мени и аз се оглеждам и виждам че няма никой около мен и само кръгом и със бърза крачка се изнасям :lol: . По добре недей като мен. Повече ще ти се смеят 8-)
8-) 8-) 8-) Дали ще ми се смеят, защото ще избягам или защото ще пелтеча насреща им - все аз съм прецаканата 8-)
Priceless
04-14-2010, 07:21
^ Хахахах на мен ми се е случвало. Идват в даскало да снимат нещо там за новините по време на студеното време и аз излизам с още 4-5 момичета да пуша цигарка. И гледам една камера срещу мене и директно кръгом. И на следващата сутрин ми се обажда баба ми и ми вика "Лилее гледахме та по новините, ама защо така избяга не можах да разбера" :lol:
8-) 8-) 8-) Дали ще ми се смеят, защото ще избягам или защото ще пелтеча насреща им - все аз съм прецаканата 8-)
Какво да се прави. 8-)
Priceless шанс 8-)
Take_That
04-14-2010, 07:26
^ Хахахах на мен ми се е случвало. Идват в даскало да снимат нещо там за новините по време на студеното време и аз излизам с още 4-5 момичета да пуша цигарка. И гледам една камера срещу мене и директно кръгом. И на следващата сутрин ми се обажда баба ми и ми вика "Лилее гледахме та по новините, ама защо така избяга не можах да разбера" :lol:
Какво няма да избягаш - направо спринт. 8-) Ще вземат да дойдат, да те разпитват там. Не, че не мога да вържа няколко изречения на кръст, ама ще взема да се изчервя като домат 8-)
Какво няма да избягаш - направо спринт. 8-) Ще вземат да дойдат, да те разпитват там. Не, че не мога да вържа няколко изречения на кръст, ама ще взема да се изчервя като домат 8-) Точно като мен си :lol:
valdesbg
04-14-2010, 07:27
Алоо за вас скайп няма ли? :D
Take_That
04-14-2010, 07:28
Какво да се прави. 8-)
Priceless шанс 8-)
Абе ще го избутаме някак си, както казва един мой приятел 8-) 8-)
П.П - Абе да не вземат да ни баннат, двамата с тебе, че покрай нашите истории да го отнесе и Priceless. 8-) 8-)
Take_That
04-14-2010, 07:29
Алоо за вас скайп няма ли? :D
Ето аз какво ви казах 8-)
Айде спираме, ако някой се интересува повече да ми пише ЛС :)
като чели на някой му дреме как се чувствам
:razz:
Priceless
04-14-2010, 07:54
Ебаси якото .. изпълнена съм с любооов. Ама много любов : ))) 8-) Само да имах към кого да я насоча 8-)
Ебаси якото .. изпълнена съм с любооов. Ама много любов : ))) 8-) Само да имах към кого да я насоча 8-)
:lol: :lol: :lol:
Priceless
04-14-2010, 08:15
:lol: :lol: :lol:
Да бе .. забавно.
8-)
enjoyth3lif3
04-14-2010, 08:19
Чувствам се ужасно наще сигурно ще се разделят а аз сега плача и на сичкото отгори тря да хода и на даскало и имам контролно за което не съм учила! Искам да умраааааааа. Не ми се живее
Притеснена .. времето лети, а аз имам да пиша курсова за утре а съм до никъде и милото сигурно ще отложи срещата защото вали, и така пак няма да го видя 1 седмица :o
Как да се съм ? Не съм си доспал от 1 седмица,а и на всичкото от горе трябва да ходя на училище :D:D
Не съм добре ,притеснявам се за майка ми . Искам да съм си в България :-k
DevilWish
04-14-2010, 10:57
^И аз искам да съм си в България.
Иначе бива горе-долу.Добре се чувствах преди майка ми да се върне.Сега след малко отивам да "закусвам".
Търпи се.
Като изключим това че проспах двата часа по БЕЛ, всичко останало в даскалото беше добре. 8-)
Купих си едно сладко якенце... :oops:
Наядох се. :-D
Сега мисля да легна да поспя, за да няма пак издънки, а като се събудя... леле, не ми се мисли. :?
Имам да уча по три разказвателни и съм повече от убедена, че по двата ще ме изпитат. Уфф.. :-o
DiabolicAngel
04-14-2010, 11:17
Доста по-добре от вчера.Днес ме кара да се усмихвам,дано всичко е наред и вече да няма такива неща.Обичам го!!! :grin: :grin: :grin:
Поносимо зле...
беше ми криво за това реших да си купя нещо за да ми мине....
прежалих 89 лв за една запалка ZIPPO,купих си и една кутия Davidoff,почерпихме се с приятели и познати.....ама ме болят очите :? :-o
мисля дали да не си купя един часовник....ама толко пари за часовник нещо не ми се дават...трябва да си уча за утре,а така ми се спи...
DevilWish
04-14-2010, 11:58
Амиии скарах се с моя, не че се скарахме ,а ми аз направих баси драмите за глупости.За всяка негова дума се хващах . .
Устата ми е спукана бе майка му стара, как може точно сега, утре трябва да изглеждам ПОВЕЧЕ от перфектно :(
Ииии чакам моя да си свърши всичките задачки, че да дойде при мен, защото не ми се седи в нас.Макар че нямам идея какво ще правим . .
mArMaLaDkA
04-14-2010, 12:07
Много съм зле на боулинг, много. 8-) Така е било, така и ще бъде. 8-)
Кофти ми е. От няколко месеца се чудя дали е заминал да учи в друг град, дали ще се върне, дали пък не е в града и все някакви такива въпроси, накрая се прибирам, зазяпах се нанякъде, както винаги и го виждам на отсрещния тротоар. :shock: Добре, че той не ме видя, че най-вероятно съм била със супер изумената физиономия. 8-) Гадно ми е бе, да му се невиди. Защо винаги, ама винаги си харесвам някой, с който нямам абсолютно нищо общо. И то най-вече, заради годините. Ебахти тежкия пуберитет, дето го изживявам. 8-) Всички момиченца са така, надявам се. 8-)
Сега, за да се разсея, ще си нарисувам малоумната рисунка по изобразително. После ще си лакирам ноктите, ще поспя, е такива, момичешки неща. 8-)
по-прост пост никога не съм писала. 8-)
Ако утре нямах контролно по френски и родителска среща, щях да съм много, ама МНОГО по-добре... Иначе стааа...
Бившето ми има проблеми с настоящето си... Хмм, ама това метълче дето го мернах сега ме влече повече, ама и тоя бившия... :(
shakira96
04-14-2010, 13:09
Определено съм много по-добре от вчера и от оня ден. Справям се. Бавно, но славно .. 8-)
vikitolove
04-14-2010, 13:11
правихме си стачка :D
ся трябвад да уча,след това да гледам филма,за да мога да си донапиша домашното :D и офф как мразя така :? нищо да се надяваме за петък да стане :) :lol:
Elenichkaa
04-14-2010, 13:18
Обикновенн МНОГО обикновен ден....Чак натоварващо обикновен ................ :( :( :(
justonegirlwithonehope
04-14-2010, 13:45
Щастлива, обичана . . . :-P
mynichka
04-14-2010, 14:20
много доволна, искам винаги да е както последните 3 дена :smt034
Още не съм го преодоляла, явно. Поне не се разтекох пред него. Само ако знам какво точно иска от мен за да тръгнат нещата... Точно в момента бих променила всичко. Но... уви, той не иска да е така. И фактът, че виждам края дори на това, ме натъжава.
след сън :-D добре ми се отрази :grin:
gLypChenCee
04-14-2010, 15:23
Тъпо, тъпо, тъпоооооооооооооо ..
скучно ми е,пуши ми се,нервно ми е :-x
Glamour92
04-14-2010, 15:31
напрегнато,тревожно,странн о :shock:
gLypChenCee
04-14-2010, 15:35
http://www.vbox7.com/play:da603fbc :-# :-# :-# :-# :-#
Assshley
04-14-2010, 15:38
Ооо да .. адския релакс след днешното разбиване. :lol: Сега ми се пуши една цигара и искам да взема малко въздух,но ще видим какво ще се прави.
DqVoLsKoJeLaNiE
04-14-2010, 16:34
уморена, полузаспала... 8-)
Take_That
04-14-2010, 17:05
Стегни сеееее 8-)
П.П - Доволна от себе си.
Eclipsercho
04-14-2010, 17:06
Яд ме е на себе си, че съм такъв влюбен глупак :-x :-x :-x
Priceless
04-14-2010, 17:21
Не трябваше да става тая глупост. Не съм готова още. Само ще го нараня. Не само него де, а и себе си. Не се чувствам готова - това е.
DaemonBoy
04-14-2010, 17:22
Скучно ми е :?
Само искам да ме потърси. Не искам и няма да го видя. Просто да се обади... Имам нужда от това.
dqvolcheto9
04-14-2010, 17:36
МНОГОО ЩАСТЛИВА.МНОГО ХУБАВ ДЕН БЕШЕ...Шоко обичам теее :-) :-)
Возене из улиците ,кеф ми стана ,че ме видяха комшиите суперскоо :D :-) :-) :-) :-)
DaemonBoy
04-14-2010, 17:56
Аз те обичам повече, ягодке! :-)
DevilWish
04-14-2010, 18:29
Много яко си прекарах с милото :) Заедно ядохме даже.И колко снимки си направихмее :) Влюбих се в нас :D :-) Само дет ся тряя са къпя с косата ,а хич не ми се ще.Исках утре ама няма начин утре в 9:20 тряя си фана влака :С
Най-сетне съм в добро настроение :grin: Деня беше много хубав, пак проблеми,но ... За сега всичко е нормално, даже доста добре. Дано не се окаже затишие пред буря пак само..
DaemonBoy
04-14-2010, 18:55
Изключително щастлив! :)
soul1199
04-14-2010, 19:07
Имам съмнения и желания,освен тва съм леко объркана. :?
DevilWish
04-14-2010, 19:12
Мисля да ходя да се къпя и след това директно да спя.Но май баща ми е в банята :С
smiirnoff
04-14-2010, 19:13
Боли ме главата, цапнах я като се прибирах xD
Днес беше хубав ден, горе долу, колкото можеше да бъде :Д
Утре ще е яко шитав ден .. много задачи по математика, по английски имам да пиша, по български контролно на най - глупавите неща иии .. дааа, разбира се - РОДИТЕЛСКА о.О
Пу бе .. точно сега преди екскурзията :Х
Пфу .. дано тия не си отворят много устите да говорят к'во правим, защото няма да ни е много приятно после :Д
Ама те са пичове госпожите и господиновците ии няма нищо да кажат ^^.
Ама класната .. :shock:
Пфу .. дано да се размине всичко -.-
И на тоя пак са му изключени телефоните .. дано утре включи поне ден и искам в събота да отида там и да го видя :Х
nadincety
04-14-2010, 19:44
полудявааааааааааам :?
Assshley
04-14-2010, 19:57
Не мога да си обясня защо се държа по тоя отвратителен начин с него . . :-o Супер ми е кофти и се чудя дали да не му звънна след малко ама незнам,не не . . Напоследък съм ужасна. :-k ](*,)
kuklichka_bg
04-14-2010, 20:13
Добре,хубав ден като цяло,само нещо тука ще се ядосвам с някой неща искам всичко вече да се ореди..Сега смятам да спяя искам утреееееее. 8-)
леко ядосан,но като цяло се чувствам нормално
Майката на милото в петък има Р.Д. и за съжаление ще пропуснем ходенето на вила :? Е има вероятност в събота да отидем,но ще видим :)
А и по-добре,че няма да ходим,защото всички щяха да отидат към 3-4,а аз чак към 8 ... :? Все пак съм от 17:00ч. на фризьор и ще съм готова поне към 19:00ч. :o
Както и да е :) Лягам си,защото ми се спиии :-D
ScionOfStorm
04-14-2010, 22:47
смотано...ще лягам, че утре работа ме чака.
mArMaLaDkA
04-14-2010, 22:55
Станах преди 2 часа и още съм сънена.
Имам супер дупер юбер яката рисунка и не мога да се нарадвам. 8-) ТрЕбва да си прегледам и материалите за презентацията, ама сигурно утре, че сега ме мързи.
Май пак ще ходя да лягам, че умирам за сън.
сънен, с болки в стомаха, но отивам на даскало...
Priceless
04-15-2010, 05:54
Тея двамата не са станали още. Пфффф ... след снощи, ако и днеска ми се напраят изобщо няма да се занимавам повече.
като кажеме че имам инсомния....
но иначе добре... кой няма да е добре след като прибра 1 торба пари днес....
mynichka
04-15-2010, 06:32
добрее :) станах прекалено рано, но поне ще подредя..ще се оправя и ще ходя да издирвам Счетовдството 2 курс 8-)
Кофти ми е супер много и сънувах баси гадния сън :x Отново миличкото няма време ,а аз имам ужасно нужда от него . Надявам се ,че ще се оправя после . Офф толкова ми е мъчно...
smiirnoff
04-15-2010, 06:54
Научих по всичко, после ще прочета тия неща още веднъж :Д.
Спи ми се, сънувах някакви слонове о.О
Баси, чувствам се травмирана от съня си .. слонове о.О Пфу
Днес ще е толкова шитав ден .. :Х Поне сме до 16:50 и часовете ни са намалени ^^. Така ще можем да се разходим след т'ва, като за последно :Д :razz:
Само и тоя да си включи телефона и ще се чувствам много по - добре :/.
XTREMEFREERIDE
04-15-2010, 08:13
Научих си и сега кибик докато стане 12:30.
Assshley
04-15-2010, 11:47
Смазана .. и той ми липсва.:(
unwritten13
04-15-2010, 11:54
Не мога да повярвам колко съм влюбенааа :grin: :-)
Както каза една фр. - настроението ми се променя заедно с времето... :D
Kukumqvka
04-15-2010, 14:07
Тъпо,много тъпо.
Тея глупачки от моя клас пак ме изнервиха,защо си мислят,че те ръководят цирка 8-)
Ся трябва да чистя и пак цял следобяд други неща правих и по-нищо няма да науча..
Отново адски кофти се чувствам (то от 1 месец на сам не съм се чувствал другак) вчера не можах да спя изобщо,пуша цигари,пия кафета,не съм ял нищо,не ми и яде,ядосвам се само...пффф бах му майката няма ли край тоя "филм" вее :-x
DaemonBoy
04-15-2010, 14:21
Ми леко ми е уморено, но все пак ще изляза с главите, кво да ги правя. :lol:
:booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x Иде ми да убия някого вече, еййййййй, аман от идиотиииии !! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
FireFlyY
04-15-2010, 15:04
Някфо никфо ми е...днеска го видях тоя идиот само веднъж и то в гръб! :-x Онея мърши от моя клас кфо скачат срещу мен и ме гледат на кръв се едно аз съм виновна...глупачки такиа...лицемерничат и се праят на големите приятелки...гатиии...нищо...д ес се закачкахме повече от обикновенно и ми беше мноо яко :-D и аз не знам искам ли го,или не го искам :-D ше си трая...утре идват двамата Джордановци да ни видят + третата шматкаа :grin: вечерта ще има размазванеее иии супееееллл!! :D
pz:Eminem-Hello :grin: :-({|=
mim4ety_sara
04-15-2010, 15:10
Адски щастлива ! Най-послее,дано този път изкараме по-дълго 8-) !
Щастлив съм,защото до сега бях с приятелката си в коридора,а сега си седя в нета по информатика и се кефя 8-)
mArMaLaDkA
04-15-2010, 15:26
Най-сетне у дома! :smt003
Не, че се оплаквам, де. 8-)
Много хубаво си прекарах, ама на мен организмът ми е в шок просто. От пенсионерския режим да превключи на предишния. 8-)
Приятно си изкарах с девойките, погълнах сума ти неща днес за кратък отрязък от време, и все шоколадови. :oops:
моШно комплименти, лИбов и вълнения днес.
единствените минуси са, че от любимите ми обувчици краката ми са ужасно подути и разранени(ето затова са ми любими обувките 8-) ) и че много, 'ма много ми се спи, две не виждам, ама пък много приятно си прекарах, не съжалявам, че си размърдах задника, вместо да си отспивам.
По нЕкое време трябва да си изчистя и грима, и да направя един таратор(с мноооооооого чесън), обаче така ме мързи... :с
Изморена съм досега писах едно дълго домашно по английски и не спирам да си мисля за миличкото ми. :-)
ThePowerOfLove
04-15-2010, 15:31
Зле се чувствам..
обречена !!
родителска среща :?
Assshley
04-15-2010, 15:50
Чудя се какво да правя тая вечер,Да мръдна ли някъде или не .. много ме мързи да се оправям пък и сякаш не искам да го виждам някъде .. незнам и аз защо. :?
vikitolove
04-15-2010, 17:17
искам да викам и викам докато остана без дъх,да се ядосвам докато не се разплача от яд,искам да не забравя до утре всичко което съм си насбрала :-x :x писна ми :cry: не е просто едно нещо,не е и кой знае какво но на мен как ми се птарзява някой знае ли? не :cry: да вървят по дяволите всички :x :lol: поне за денс да не ме занимават повече с глупости
Охх,радвам се,че поне имам един истински приятел,който не гледа в мен само материалното,а ми е приятел,заради мен...радвам се че имаше на кого да споделя,чувствам се добре,таман излязох от банята 8)
LoveRetroMusic
04-15-2010, 17:36
Липсва ми някой истински. Разочаровам се от всичко и всички.. все повече.
Жалко, че днес направих същото с майка ми, но
тя знае, че ще оправя всичко. :)
//Missing...... :smt050 :smt058
brokeninside13
04-15-2010, 18:50
Писна ми от тия хора!!!! Най-вече от малката пикла, дето мисли само за себе си :-x
Нали уж щяли да си купуват някъв апартамент?!?!?!
Нямали пари... И що нямат пари да ги питам аз?!?!?! Щото той ходи в тая тъпа "кръчма".... и пие, пие, пие, а тя си мълчи! Пффф
smiirnoff
04-15-2010, 18:54
Скучно ми е. Искам да си говоря с някого, ама всички гледат нещо тъпо о.О.
DaemonBoy
04-15-2010, 19:03
Уморено ми е както винаги, утре трябва да ставам рано пфф, мразя петъчния ден :?
Priceless
04-15-2010, 19:16
Тоя е странен малко, ама .. биха могли да се получат нещата. Въпреки че ... не съм много надъхана. Оф.. зле ми е. Не ве, добре ми е, ама .. не трябваше да прекалявам толкова. Ама на де ..
XTREMEFREERIDE
04-15-2010, 19:21
Доста ми е самотно.
Доста ми е самотно.
същото
дори не знам защо
просто така съм потънала в отчаяние и самота
Не,ми се спи,ама няма с кога да си прая лаф.... :?
Glamour92
04-15-2010, 19:39
пффф,тоя скапан сън се сбъдна :shock: :? :-o
smiirnoff
04-15-2010, 19:53
Божееее, тоя се е побъркал тотално :Д
Ама как ще го вкарам в релси за два дена просто .. :razz:
Ще види той .. ще ми се обяснява тука. Аз ще го оправя него, няма къде да отиде :Д 8-)
ScionOfStorm
04-15-2010, 19:57
Тоя е странен малко, ама .. биха могли да се получат нещата. Въпреки че ... не съм много надъхана. Оф.. зле ми е. Не ве, добре ми е, ама .. не трябваше да прекалявам толкова. Ама на де ..
*съвет, щото от някакво време забелязвам какво ти е настроението. вземи си време за себе си, защото можеш да излъжеш и теб, и отсрещната страна. надявам се не го приемаш като грубо вмешателство (:
---
добре съм. някои неща ме притесняват, но като цяло съм добре. май ще започна да пиша текстове за една група, дано се получи хубаво.
DaemonBoy
04-15-2010, 20:15
Ох много ми се доспа лягам вече. :smt010
Assshley
04-15-2010, 21:17
Садната като всяка вечер по това време. :? Ще си лягам преди да ревна.
Брутално спийд дейтинг в понделник.
Пълен смях
ThePowerOfLove
04-16-2010, 01:19
Не спах тази нощ въобще, след 3 часа съм на даскало, но няма да лягам. Не искам :) сега ще видя какво има за ядене :}
Priceless
04-16-2010, 04:37
Пффф .. какво беше това нещо не знам. Ебаси мощното. 8-)
DarknessAngel
04-16-2010, 04:49
Яде ми се нещо. Мързи ме да се затътря до кухнята. Днес май ще вали. Бъгаво време. Утре съм на село. Оф. Дано контролното поне мине добре. :lol:
Priceless
04-16-2010, 05:40
Имам някакво отвратително сърцебиене :? Уф ...
Щастлива съм :grin: Снощи така хубаво ме изненада миличкото ,а и не знам как прави така ,че с всеки ден да се влюбвам повече и повече . Ще ми лиспва тези дни ,но ще се справя. Понякога се чудя дали не сънувам :D
valdesbg
04-16-2010, 07:39
Вай Вай Вай несериозна работа :)
Нищо де, вече ще си знам.
smiirnoff
04-16-2010, 08:08
Баси шитавият сън :/. Сега се чувствам супер кухо ..
Нещо ми е лошо .. времето е мрачно и гадно. Пфу.
Едно... никакво ми е.
В час по информатика съм, искам само да свърши по-бързо, след това да идва и да свършва 6-тия и да се прибирам вкъщи.
Там имам един час да се оправя и излизам с Вики <3 дано поне с нея всичко мине добре. Ако по-късно не е свободна ще излезна със слънчицето ми, толкова ми е приятно с нея. :---)
Времето е... мрачно, не искам да вали, въпреки че обичам дъжда.
Обичам петъците, без причина, но този някак не ми харесва.
И той ми липсва... не знам още колко ще издържа така, искам да го прегърна... просто....
Assshley
04-16-2010, 10:07
Писна ми от него апък го обичам ! :x
valdesbg
04-16-2010, 10:09
Ашли - Щом ти е писнало - значи не го обичаш а се навиваш по разни причини. А ако го обичаш - няма начин да ти е писнало.
Виж кое от двете е :)
Ммм,за ся ... поносимо зле :-D
mArMaLaDkA
04-16-2010, 10:27
Защо не се успах тая сутрин? Супер безмислена ми беше първата част на деня, да видим докрая как ще е.
Нещо не ми се разхожда, ама и на кафе не ми се ходи и май ще си остана у нас да си релаксирам.
Баща ми ще ходи на бири, което значи, че за първи път от седмици няма да ми пречи вечерта у нас. 8-)
А, и по едно време май видях един съфорумник. :-o