View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Ашли - Щом ти е писнало - значи не го обичаш а се навиваш по разни причини. А ако го обичаш - няма начин да ти е писнало.
Виж кое от двете е :)
Не е точно така ,не знам какви са им взаимотношенията ,но понякога наистина ти писва от всичко и се чудиш какъв е смисъла да продължаваш . И точно ,защото го обича винаги се връща пак и пак . :)
По темата : Гледам и се убеждавам как всичко в живота се върти . Щастлива съм днес :grin:
DaemonBoy
04-16-2010, 10:33
Пак ми е уморено, все пак не успях да се наспя днес. Нищо интересно ми е тази вечер какво ще става. :-D
mynichka
04-16-2010, 11:18
Много доволна + много смях, и да Маринчето е супер зверския физиономист .. някои хора помнят дати, числя и т.н. а тя 8-) 8-) 8-) къде е виждала всеки човек :)
Kukumqvka
04-16-2010, 11:43
Днес ми е много весело и забавно,смешно .. и не ми се спи,значи най-вероятно ще прескоча до Сини Камъни. 8-)
lipsvashh_mi
04-16-2010, 14:19
изгубих си час иполовина от живота безвъзвратно,,което е много много зле...още се чудя как се навихме да излезем изобщо :lol: не че нещо -поне си направихме изводите и ще си вземем поука...
Господ опазил от малки момченца,които не знаят как да се държат ,не могат една дума да обелят или ако се случи е простотия....а най-забавното беше,че всичко правихме ние-те стояха като примадони :D :?
mim4ety_sara
04-16-2010, 16:02
Липсва ми,как ще издържа още един месец не знам ! :(
Иска ми се да изляза,но няма с кой,пък и времето е ужасно.Мразя когато вали ! :x
ReachlessGirl
04-16-2010, 16:17
Екстра се чувствам .. жалко само, че съм пропуснала поредната темичка за мен, в която уви ме направиха на 13 годишна.. :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: пхаха много зле .. :razz:
Иначе си слушам малко музичка за душата и се радвам на Лиленцето .. :oops: :-) :-) :-)
loveinmyheart
04-16-2010, 16:18
как ли? мн зле още от онзи час по биоллогия в онази сряда на март месец.... когато ТОЙ влезе...общо взето... влюбена загубена :(
kuklichka_bg
04-16-2010, 16:24
скапана..избягах последния час,за да имам време за фитнес и сега съм разбита,но трябва да се къпя и да излизам,че и на диско виккат да ходим....пък и нещо мн ме болят краката... :(
Петък е а аз седя забила в една точка ... Толкова ми е скучно, самотно и неприятно ... Цял ден не е спряло да вали ... Утре дори и да става за излизане аз няма да имам с кого ... Милото си замина и пак няма да се видим цяла седмица .. Абе нещо много забило се чувствам ... Ако не бях такъв мързел можеше да седна да поуча малко, че сесията идва след 1 месец :shock:
DaemonBoy
04-16-2010, 17:21
Офф, поне си вдигни телефона.... :(
Magichkaa_
04-16-2010, 17:26
Ужасно..Чувстам се ужасно..
Яд ме е на себе си.Срамувам се от себе си..
onelove93
04-16-2010, 17:41
Абе..неска не съм в час,не че някога съм била особено.. 8-) В един миг се смея като напушена,в следващия ми се реве..Първо ми е супер весело,после супер скучно..Абее мразя да вали! 8-) :booooomb: Одеве ми се ревеше..Бебенцето ми ми оправи настроението,и в момента съм супер :D 8)
vikitolove
04-16-2010, 17:43
защо ме хвана яд и защо сега ми се плаче,заради една тъпа снимка след като между нас няма нущо :? :( яд ме е на себе си :? яд ме е на него :?
като го изключим съм добре :grin: падна егати лигавнята :D :grin: а тая лудата как ме събори точно в центъра :shock: :lol: :D :-D :grin:
Машина съм! 34 часа без сън с ааадски многото километраж навъртян. Спах 4 часа и сега съм сууупер бодра и се чувствам стра'отно.
Priceless
04-16-2010, 18:51
Айдее .. старата песен на нов глас, само че тоя път героя е друг. Къде ги намирам и аз все такива .. чак си се чудя на акъла и на късмета, и на всичкото ... ама тоя път съм решила изобщо да не ми пука. Ако стане де.
soul1199
04-16-2010, 19:09
всичко ми е толкова объркано,че вече нз за кво става въпрос :?
Assshley
04-16-2010, 19:12
Леле баси разбиващата вечер .. баси еуфориите .. :lol: :grin:
dqvolcheto9
04-16-2010, 19:17
Абе нещо не съм в настроение.. Пу как ме е яд ,че неможах да излезна със шматките ми ... ;( ;д Ся си пишем с Шоко поне той ме развеселява.. :-) Ох дано утре да е хубаво времето да ги видя :-)
Как ше зема да им тегля една майна на всички, аман от "интересни" хора :x
DaemonBoy
04-16-2010, 19:30
Е вече съм къде-къде по-добре :)
Как ше зема да им тегля една майна на всички, аман от "интересни" хора :x
+1 :? :x
Гадно ми е. Самотно. Тъжно. Уморено. Чувствам се безсилна...
Ей в такива ни не ми се живее...
guinessgirl
04-16-2010, 20:08
ot 4 stola na zemqta :]]]]
Priceless
04-16-2010, 20:11
Ебахти сушата тея дни ...
TheGirlNextDoor
04-16-2010, 20:16
LOOOOOOOOOOOOOVE IS IN THE AIR :smt050 :smt050 :smt050
shmurkam
04-16-2010, 20:31
Замряла. Някаква такава не знам и аз какво ми е. Едно празно. Не ми харесва така, но все още не съм напълно възстановена и не мога да забравя него, нито всичко, което ми се случи. Искам да избягам някъде далеч от целия свят и да си живея там сама. Без мъже, без проблеми...
LovEsIckk
04-16-2010, 21:02
Супер зле.. Нуждая се от някои работи.
in4et0yy
04-16-2010, 21:14
Тъпо ми е..Искам вече да е утре ;дд
aresmurt
04-16-2010, 21:46
ot 4 stola na zemqta :]]]]
Да не искаш да каже от 4 варианта за гадже - на земята 8-)
DaemonBoy
04-16-2010, 21:50
Party Like A Rockstar!!!!! :grin:
Апатично ми е. Пуснала съм се по течението и... накъде ме завлече.
Поредния тъп ден ще е днес ... Това време се побърка, от 3 дни вали ... Нямам какво да правя, нито с кого да изляза ... Как мразя да съм сама в София искам си милотооо тук до мен :o :o :o
FromAutumToAshes
04-17-2010, 05:54
Поредния тъп ден ще е днес ...
За жалост и аз така мисля ;/ И май ще си стоя вкъщи днес оО
vikitolove
04-17-2010, 06:03
да се обличам,да ходя да взема шматката и да хим да гледаме състезанието :grin: пак ще ме боли гърлото от викане да е** :D :-D :grin: едва вчера ми мина малко от четвъртъка :-D :D :grin:
времето пак се мръщи,ама кво ми пука :D оня идиот не ми се мисли,ква я правим сложна :? както и да е днес няма да си развалям настроението зарад него :D :grin:
айде приятен ден на всички :-) :) :grin:
FromAutumToAshes
04-17-2010, 06:20
Да страхотно.. мислех да се къпя, но няма вода просто чудесно... и сега чак довечера щото майка мрънка като пускам бойлера през деня :-x
FireFlyY
04-17-2010, 08:09
Супер объркана...просто не знам какво да правя...искам го и от 2 дни не спирам да мисля за него ](*,) той пък праща смесени сигнали...а като знам,че ако въобще стане нещо тряя да е тайно...простооо...и като знам че и миналия път така се получи...охх...не знам...днеска мама ш ме кара да и помагам пък аз имам ужасна мускулна треска :-# искам вече понеделник да го видяяя! :cry:
pz:Eminem-Must Be The Ganja :-({|=
Priceless
04-17-2010, 08:12
Ми .. добре съм. Наспах се - това е хубаво. Май няма да излизам скоро - това е лошо. Отново суша ще е - това е гадно. 8-)
kuklichka_bg
04-17-2010, 08:13
Снощи беше много якоо...сега съм супер ще излизам и така.. :)
DaemonBoy
04-17-2010, 08:25
Леко гладен, но карай ще ходя в братовчедката, после с нея на кино, бе очертава се готин ден. :)
darkPaladin
04-17-2010, 08:45
сънен слушам рок хитове от беш ли мааму коя година сълзят ми очите гладен съм ама съм на диета да еба свалих сумати кила и още ще свалям то се е почнало
другото го забравих ама имам осебенно чувство за хумор днес леко черно и много садистично и погледа ми е като на полс колс след жълт картон за обида към сидията
LoveRetroMusic
04-17-2010, 08:46
Какво толкова обещавах, като нищо няма да стане? Е така ме е яд най-много...
И все пак, обожавам го, прекрасен е! :smt050 :smt058
Карл Кокс е днес.
Ухухухухух
Супер разнежено ми е. Искам цял ден да се гушкам, вероятно + филм. Така ми се ще, но де факто цял ден имам работа. :?
Assshley
04-17-2010, 10:18
Наспах се,въпреки че можех и още да поспа .. поне до 3. 8-) Сега си пия кафето и си мечтая за една цигара ама пак нямам.Незнам какво ще се прави тая вечер .. сигурно ще изляза за едно кафе и толкова.
пфф,току що ставам,супер ми е уморено,вчера имаше много мазало :-D
прибрах се в 6 сутринта,беше супер диво,малко ми се свива сърцето като си спомня че оставих 120 лв. плюс 30 бакшиш ама...нищо,важното е че беше прекрасно
Snickers
04-17-2010, 10:59
Омръзна ми от всичко. Омръзна ми да ме е страх.
Голямо съм зле.
Бивам...
Това, което видях ме шокира и отврати, но все пак има надежда :)
То в моя си свят надежда винаги има, но въпросът е дали и той (човекът от реалността) смята така...
Карай!
Той нека си се кефи, че натиска няква осмокласничка, аз си се натискам с батковци .... :oops:
Повече от щастлива се чувствам . Боже толкова е далеч ,а се сеща за мен и ей така просто да ми каже обичам те . Невероятен е ,обожавам го . :smt007 :smt008
kuklichka_bg
04-17-2010, 11:45
Супер..майка ми има нов телефони малко го окупирах хах сега ще ми го даде за фитнеса,че се чува по силно 8-) 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
04-17-2010, 11:46
Бивам...
Това, което видях ме шокира и отврати, но все пак има надежда :)
То в моя си свят надежда винаги има, но въпросът е дали и той (човекът от реалността) смята така...
Карай!
Той нека си се кефи, че натиска няква осмокласничка, аз си се натискам с батковци .... :oops:
Що-годе същата ситуация,и все пак не се отказвам лесно,имам нова тактика :evil:
mArMaLaDkA
04-17-2010, 11:58
Станах супер рано, изгледах няколко серийки на "Малкълм", изкъпах се, излизах, сега си ям микса от сурови ядки и боровинки и си релаксирам. 8-) Получих едни 10 лв. вчера, а сега пак съм малко на червено. 8-) :razz: Нищо де, за довечера пак ще намеря откъде да се спонсорирам. 8-)
SacredBoy
04-17-2010, 13:12
Супер яко ми е.. Времето е облачно, превалява от време на време.. Любимото ми е.. Напрао .. И все пак има неща, за които трябва да се погрижа, а не съм сигурен дали ще успея. Ще пробвам
justonegirlwithonehope
04-17-2010, 13:13
Зле, времето е отвратително - депресира ме. :?
DevilWish
04-17-2010, 13:30
От 3 дни не съм се наспала, секи ден на дискотека и най-лошото е ,че мисля и неска да ходя :# :Д по-добре ся да си легна да спя ся.
TheGirlNextDoor
04-17-2010, 14:09
От 3 дни не съм се наспала, секи ден на дискотека и най-лошото е ,че мисля и неска да ходя :# :Д по-добре ся да си легна да спя ся.
недей от сън спомени няма 8-)
..иначе ми е скучно на мен
очертава се тъпичка вечер :o
Luscious_Heart
04-17-2010, 14:24
Тъпо ми е, объркано ми е... :D
вчера прекарах добре,но сега ми е супер зле,спи ми се,боли ме главата,подут ми е корема... :x
Assshley
04-17-2010, 15:42
Някакво никакво ми е.;// След малко излизам,защото ще полудея иначе.
Не знам как съм, нито какво ми е... ;/
Сестра ми тази седмица няма да се прибере - лошо. Напоследък сме в много дори отношения и... ми липсва. :/
С нашите отново е зле.
Той няма да се обади... няма да ме потърси. Уморих се аз да поддържам тази връзка. Минаха 10 дни, едва ли ще е същото. Едва ли може да бъде ако не се проведе разговор, а той едва ли ще се проведе...
Излизах със Светла, винаги ми е било хубаво с нея. Разходихме се до Параклиса, пихме бира, ядохме фъстъци и си говорехме както никога до сега <3 След това заваля дъжд, а ние бяхме на 3км. от града. Прибрахме се мокри и някак... щастливи. Обичам разходките под дъжда.
Хубаво е, че я има... май това единственото хубаво нещо, което ми се случва в последните дни.
sladur4etyYy
04-17-2010, 15:59
кво става бе?! напоследък всичко ми е наопаки простооо... остави, че си развалих оценките, амии с тия момчета просто положението ееее....... не каша, ами не знам и аз кво. то се е видяло, че няма да Го получа, ще си седи с онаяяя...................................... . а с другия дори не знам дали ходим.. не че много ми пука, де. офффффффф а и с ''приятелите'' ми положението не е мн. розово. абе нямам думи. за няколко дена всичко се обърна на 360 градуса. :booooomb: :( :o
sladur4etyYy
04-17-2010, 17:21
оф, толкова ми е скапано. абсолютно никъде не ми се излиза, ще си тъпея в нас. майната им на всичкиии, писна ми от простотии...
darkPaladin
04-17-2010, 17:30
на кеф съм сега е момента да ме дразните
Чудя си се на акъла как може да отдавам значение на такива неща, особено при положение, че съм с ясното съзнание, че някой си прави тъшак с мен... Днес осъзнах, че искам или не краят на това идва и аз няма как да го избегна. Не, че той ще ми липсва, и сега го нямам, но е тооолкова страшно изведнъж да съм напълно напълно сама. И той вече няма да е на едно телефонно обаждане от мен.... Толкова искам да не мисля за това. Искам сам да ме потърси.
Майната му на всичко. Вече спирам да мисля за това. Утре ще си стана, ще си отида на тренировка и сама ще си се върна. Няма повече да се нервя за глупости.. :?
Priceless
04-17-2010, 17:47
Айде и аз да тегля една майна на всичко и да се свършва 8-)
valdesbg
04-17-2010, 17:59
Ооо и аз съм от клуба на "майната ви" :)
vikitolove
04-17-2010, 18:41
комап ми пак е решил да се ебава :D
въобще не ми се занимава с оня идиот :D :?
а тоз пък ко ще ми влиза вкомпа ще му са идиота :o :x
утре да си ходя на крепоста с шматката за един крос и малко да подърдорим :D :grin:
мале как ми изкара днеска ангелите :?
soul1199
04-17-2010, 18:49
абе добре съм си,никой не ме занимава :)
DevilWish
04-17-2010, 19:21
Пф спах няколко часа и съм малко по-добре.Милото ся ще дойде за 10 минути, 2ри път днеска идва :Д и след това вероятно ще спя ;))) Отказах се от дискотеката тая вечер.Иначе и утре няма да знам къде се намирам.
soul1199
04-17-2010, 19:32
скука..
Вчера беше много готино :grin:
Бях почти 2 часа във фризьорския салон и смело мога да твърдя,че косата ми е перфектна :-) Цвета ми стои изключително добре,прическата също ... :-)
Като за капак вечерта бяхме в едни приятели с моя и ни беше яко :grin: Мислех,че бившия (така де един по-по-по-бивш 8-) ) пак ще тръгне да ми натяква за преди ама нямаше такива неща :) Даже си приказвахме 8-)
А на сутринта моя ме събуди с целувки и още нещо :oops: :grin: :-)
Еххх ... :oops: Нямам търпение да повторим :-)
зле..напрао ше се побъркамм :-s
raliichkaa
04-17-2010, 20:05
неузнаваемо ...... повече от перфектно :)
Assshley
04-17-2010, 20:12
Малееееееее не трябваше да го правя това нещо тая вечер ....
Мислех, че не е възможно да бъде по-зле... е, грешала съм.
Не знам как допуснах да се превърна в тази развалина... страшно е.
охх,леко съм болен,и тая вечер не съм излизал,и ми е адски зле..
MaLkaTa_LaDy
04-17-2010, 21:09
Супер изморена съм! Днеска целия ден не съм се прибрала... Не не, прибрах се, за да се изкъпя, защото бях много мръсна от волейбола под дъжда. Ама си беше приятно да се върна в детските години и да не ми пука колко точно кал мога да изчедя от дрехите си! :)
XTREMEFREERIDE
04-17-2010, 21:24
ОБИЧАМ ГО! :smt049
Защо съм толкова очудена? И той е човек, нормално е да не ползва само мен. Вярно, че в очите му съм надуваема, но с разликата, че не може да ме ползва постоянно. Сигурно е имало и други. Невъзможно е да е нямало, това са две години, а аз и сама не вярвам, че дори човек, който ме обича би издържал да е само с мен толкова време, та какво остава за човек, на когото не му пука за чувствата ми...
Е, винаги има и положителна страна. Поне не ми разказва за похожденията си, знаейки, че имам чувства, както правеше предишния.
Ооо, ти по никакъв начин няма да разбереш какво се случва с мен в момента.
И наистина много се дразня, че съм толкова наивна. Очаквам толкова много хората и то съзнавайки, че не го заслужават. Толкова ме разочароваха определени хора. Но... хубавото е, че никой от тях няма да ме види толкова слаба, колкото се чувствам в момента.
преял, нервен
и искам да убия некой индиец/идиот 8-)
givemereasontolive
04-18-2010, 06:24
Събудих се , рано-рано,изкъпах се,сега ми остава само да се оправя и да изляза ... очертава се хубав ден , а и времето е супер :grin:
Нормално... Днес ще е поредния скучен и самотен ден, дано само съквартирантката ми си дойде по-рано, че да има с кой да си говоря ... :D
Стоичков ще ви оправи настроението(Ако говорите английски!)
http://www.youtube.com/watch?v=Qf6qMXi5n4I
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Eclipsercho
04-18-2010, 06:42
От две седмици не мога да спя... лягам късно, ставам рано.. писна ми.
Спирам да мисля за Нея. Ако иска нещо, знае къде съм. Няма да се мъча повече с глупостите й.. никога не съм бил под момиче, та тя първата ли ще е? Не мисля :-x
DevilWish
04-18-2010, 07:02
Добре съм. като изключим, че мама падна . . и че станах рано ,а от утре даскалото почва . . :С
Към 11 Кемал ще дойде.
Офф така ми се пазаруваааааааа :С
XTREMEFREERIDE
04-18-2010, 07:08
Ммм, мама готви нещо мноого вкусно, защото не издържам на аромата .. чак от леглото ще стана след малко .. 8-)
Болезненоо xD
Не ми се чака до 2-3..
justonegirlwithonehope
04-18-2010, 07:13
Максималко изнервена. :x
onelove93
04-18-2010, 07:20
Съненаа :roll: Ще уча >>> настроение-0 :booooomb: Ама после ще си чакам бебо,и ще се оправя :) :grin: :grin:
Priceless
04-18-2010, 07:21
Шибана сутрин. Както всички останали, де. Главата ме боли. Тоя ми е звънял пак снощи, а другия .. другия не го искам 8-) Сегаа трябва да видя моите момченца кога ще станат и какво ще се прави днеска .. те са ми утехата. Честно .. вчера се замислих какво бих правила без тях. Обичам си ги. <3333
объркана ...
не знам какво да правя....
всички са изперкали !!!
darkPaladin
04-18-2010, 07:51
тъпо
raliichkaa
04-18-2010, 09:35
на 7мото небе .. :grin:
Priceless
04-18-2010, 09:45
Ми .. добре съм. Само се надявам да не направят някаква простотия, че много мразя такива работи без уговорки. Уж така, ама всъщност не точно .. ама ще видим, ама не знам си кво .. тъпа работа. Да се надяваме, че ще станат нещата, пък ..
vesito13
04-18-2010, 09:55
Разболявам се, трябва да уча, мързи ме, иначе съм добре :)
Добреее ... Слушам радио Сити и хапвам Активия и ми е добре ... Радвам се, че милото ми се обади макар и само за 5 мин ... Дано си хойде утре и в сряда да излезем да си го нацелувам ... Някой ще ме помисли за голяма лигла, абе по принцип не сам но съм влюбена :grin: :oops:
ThePowerOfLove
04-18-2010, 10:09
Яко. Трябва да взема важно решение
DevilWish
04-18-2010, 10:11
До сега милото беше в нас, в какви състояния ме вижда и пак ми вика хубава си :oops:
След малко трябва да влезна да се къпя.Нямам никаква сила обаче. :С
Priceless
04-18-2010, 10:14
Правя проучване ако стана обратна колко момичета биха били с мен, щото са е видяло, че така няма да стане.
Правя проучване ако стана обратна колко момичета биха били с мен, щото са е видяло, че така няма да стане.
Тъжен ден за мъжката половина от човечеството.
Priceless
04-18-2010, 10:32
^ То им се е стъжнило още в деня, в който съм се появила на бял свят. 8-)
DaemonBoy
04-18-2010, 10:33
Ех добре, прибрах се, ще изляза да ритам с момчетата, а като се прибера душ и сядам да уча :-o
lipsvashh_mi
04-18-2010, 10:36
как ли? мн зле още от онзи час по биоллогия в онази сряда на март месец.... когато ТОЙ влезе...общо взето... влюбена загубена :(
тамън да питам дали говорим за 1 и същи човек,когато се сетих,че не ходи на уроци по биология....иначе почти същото положение само,че съм засега само загубена и адски усмихната 8-)
^ То им се е стъжнило още в деня, в който съм се появила на бял свят. 8-)
Е чак тъй ли?
Аз с други впечатления останах.
Пък вчера как се матирах не е истина.
То колко късичко, пък не можахме д аго изпушим.
Още не мога.
Priceless
04-18-2010, 10:41
^ На мен оня ден какво ми се случи .. още не мога да осъзная. Ама не е за пред много хора.
FireFlyY
04-18-2010, 11:13
Офф...объркана съм...все си мисля,че ме харесва...дееба и аз го харесваам :-k ...ама с оня другия тъпанар...само пускам смесени сигнали на момчето...горкото ако ме харесва само да слуша за онова пиянде ](*,) еххх...дейбаа...иначе чакам оная лудата да си дойде от Рила ии да видим дали ш се излиза...НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ УТРЕ И ДА ГО ВИДЯЯ :grin: :grin: :smt007 :oops:
pz:Eminem-Crazy In Love :-({|=
Colouring
04-18-2010, 11:33
Тъпо.
и май се разболявам
DarknessAngel
04-18-2010, 11:36
Смотано. Сама си бях добре.
kuklichka_bg
04-18-2010, 11:57
Малко ме е хванал мързела,ама трябва да намеря сили за фитенс де.Инъче перфекто,видях братовчедка си днес,не се бяхме вижадли много отдавна. :) Пък онова малкото така ми наду главата много инатесто бебе 8-)
'Баси празния ден. Освен да уча друго грам нямам за правене. Тъпата кучка и тя е разгонена и сега трябва постоянно да ги деля с малкия да не се изпонае*ът. Той и тоя мизерник как ме дразни... Да ходи да се шиба с тая, разпоретина - бившата му, и да ми изчезне от погледа просто.
Assshley
04-18-2010, 12:39
Охх чудя се какво да правя днеска.;//
SmileyFace
04-18-2010, 12:42
хм..аз имах перфектно начало на деня :grin: :smt007 видях се с бившия си на по кафе /бяхме заедно година и полувина/ и всякаш всичко м/у нас пламна отново,ако така мога да се изразя =P~ говорихме си,смяхме се,нз..беше просто прекрасно :---) откакто се разделих с него хем всякаш сама ми беше по-добре,хем пък от време на време усещах самотата в себе си...сега просто искам да видя как ще се развият нещата м/у нас,няма да бързам и туко-виж пак сме се събрали ;-) с него съм преживяла най-невероятните си моменти в живота и понякога като се замисля нз защо дори се разделихме :neutral: охх направо не мога да опиша настроението си,чувствам се като малко наистина щастливо детенце,а всъщност не е като все още да сме заедно или нещо подобно :-| :---)
Priceless
04-18-2010, 12:46
Аз какво си причиних .. малееее ... край на сушата. Официално обявявам край. 8-)
Тоя тъп вулкан всичко разваля х.х Заради него не правя нищо друго, освен да се притеснявам дали всичко ще мине благополучно.
Бившият и той не спря. Дали изобщо някога ще проумее, че между нас всичко отдавна е приключило и не искам нито да го виждам, нито да говорим. И ако си мисли, че ревнувам като ми казват какви ги правел с настоящата си... хъх, много ми пука сякаш. Той веднъж да ме остави на мира и повече дори няма да си помисля за него. Ама не, решил е да ми вгорчава живота. Ако оная знае как продължава да ме следи "сладкия й принц", едва ли ще го изтърпи дълго.
Тъ да, тъпо, тъпо, пак тъпо.
А е неделя, че и нямам да уча. Пф...
vikitolove
04-18-2010, 13:16
баси хората се сдухват от тъпня,а навън е толкоовааа хубаво времето :grin: баси яката разхдка дето си напрайхме с шматката :grin: :-) мн си обичам :-) :-) казахме си всичко,изкоментирахме си всичко :D и ооо по дяволите да вървят всички,които си мислят,че връзката им не като хората :grin: те не разбират :grin: това момче,ако си остане същия и за напред ми има уважението за години напред :D :grin: 8-)
деня се плъзна в сън и пиене на кафе... няма с кого да изляза... ако през тия 10 дни, които ше съм в Германия, имам възможност да съм при мойте хора.. без да се замисля отивам...
супер смешно ми е :lol: смея се на бившия ми с който уж сме заедно отново каква е мишка хаха :Д крил се снощии и днес в скайпа но той подчерта, че не било от мен аахахах и аз просто му се изсмях и му казах че ми е се тая и че излизам хаха :lol: п*тка освен женски полов огран е и мъжки харектер !!! :D
mArMaLaDkA
04-18-2010, 13:56
Хубава вечер с хубави хора, нЕма обаче да се повтори, не и днес.
не искам утре пак да съм флегматична, заспала и да искам, пък да не мога да си вдигам краката като вървя. 8-)
затова, тая вечер ще си бъда в нас. ще гледам филм, ще си легна в някъв по-нормален час, за да мога да се наспя и да приличам на човек на другия ден, а не като днес да съм недоспала, кисела и враждебна. 8-)
Скучен ден - типично за неделите. Пропилях го в спане, киснене пред PC-то и гледане на TV.
Очертава се тежка седмица. Трябва да уча... трябва, ама не искам. Тц. :?
оф на мен ми е мноГооооооо тъпо :( все пак е неделя и като знам че от утре пак се почва тъпото училищее и цяла седмица мъки и направо :booooomb: Сега трябва да сядам да уча, а пък ме мързи ....
Priceless
04-18-2010, 15:16
Отивам с майка ми до Пикадили за тарталетки. :smt007
Snickers
04-18-2010, 15:48
Бум. Събудиха ме, това го мразя най-много. Беше ми нервно, сега съм добре.
:smt051 :smt049
Мноогоо добре наядох се като нормален човек, беше ми писнало все едно и също ... Пиинах биричка, даже сега продължавам да пия ... Не се оплаквам с 2 думи :-D :-D :-D
mArMaLaDkA
04-18-2010, 17:21
цяла чантичка с ябълки, цяла кутийка с бисквитки, цяла кесийка тиквени семки и още цял час с глупавите брадъри. колко малко й трябва на малката мармаладка, за да бъде истински щастлива! 8-)
Бивам :)
Само този предикатен шут в задника, който ще ми вкарат утре по логика малко ме тревожи.
Останаха ми само две глави и съм готова :grin:
Ау.. :shock: Шокирана! :shock:
valdesbg
04-18-2010, 18:53
onestar какво станало? :)
Иначе днес ми е забил ден...супер тъпо.
DaemonBoy
04-18-2010, 19:11
Ох този ден няма край. Уморено ми е, но ще вляза да се къпя.
ебаси якият ден...за риба з две какички,двете по на 20 год. едната руса,другата черна,ходихме в дома (на село) изпихме няколко литра с бира,шегувахме се беше супер здрав ден.... :grin:
Няма на къде по-добре :grin: 8)
Е,верно че ми бяха приятелки и нестваха за секс,но пък беше супер :grin:
lipsvashh_mi
04-18-2010, 19:40
ооо прекрасен завършек на деня-така съм се смяла,че имам мускулна треска на лицевите мускули-уникална постановка,гениален замисъл и брутално забавна...
иначе новия цвят на косата ми е хубав,харесва ми макар,че малко тъмен стана-айде ще го преживея :-D
искам утре да идва по-скоро :)
smiirnoff
04-18-2010, 19:46
Ох, тоя квилинг колко е зарибяващ :Д
Утре ще взема повече цветни листи ии т'ва спешъл за квилинг и почваме с мама отново ^^.
Ама толкова хубави неща направихме днес <33.
И глина имам, иии бои, и цветни картони - утре само с глупости ще се занимавам ^^.
Охх .. само че съм на училище :/.
И трябва още да пишааа .. ама трябва и да се изкъпя о.О
Отивам да се къпя, утре ще пиша, сега много ме мързи :Д 8-)
Kukumqvka
04-18-2010, 20:04
Цял ден с Ванина.. полудях.
Искам два амитриптилина, ама да ме държат седмица и... да се събудя когато всичко вече е по старому.
valdesbg
04-18-2010, 20:07
Чудесен съм в облъскването на хора и прекратяване ма отношения в даден момент. Когато реша или видя че няма смисъл от каквото имаме в момента.
Нещото което ме дразни обаче е това че определени хора решават да си тръгнат от живота ми, преди да са научили това, което искам да им покажа. Защото тогава всичко остава незавършено и няма кой да го завърши. И бавно но сигурно нещата тръгват надолу, с разликата че вече има обвинения, вече има несигурност и съмнения и всичко се слага в един измислен калъп. Естествено целта е да се спаси егото и самооценката, без значение на каква цена и колко изкривена ще бъде действителността.
А хората са наистина способни. Жалко е че се похабяват за нищото.
От друга страна - защо се получава така че хората вианги си тръгват преди да са готови? Да вярно, ученика е добре да надмине учителя си. тогава.. наистина работата е свършена добре. Но пък.. измамната увереност.. е пагубна. Някой може ли да ми каже - защо се появява?
Горе долу така се чувствам в момента :) Ако някой разпознава себе си в тая история - съвпадението не е случайно.
Priceless
04-18-2010, 20:21
Добре. Скучно ми е, ама ще се оправя .. 8-)
valdesbg, ако си сигурен, че си направил всичко (като наистина вичко, което е зависело от теб) и 10000% няма неразбрали и пропуснали каквото и да е, т.е. ако си сигурен, че тези хора сами са си поели по кривата пътека просто няма за какво да се хабиш, не заслужават дори раздразнението ти.
FromAutumToAshes
04-18-2010, 20:33
Ако трябва да съм честен.. Тъжно :(
ThePowerOfLove
04-18-2010, 20:38
Едно никво ми е :-D
BlueKnife
04-18-2010, 21:35
нещо ме мъчии ;D
Леко ми е кофти .Не е приятно чувството да видиш друга мацка да целува гаджето ти .Радвам се безкрайно много ,че имам такъв готин баща ,който е винаги до мен .
Ммм май още ми се спи, но няма как имам лекции след 1 час ... Влизам за един бърз душ и ще съм свежа като краставичка :D :-D :grin:
Сънена, но с нетърпение очакваща днешния ден. . .
Надявам се да е един много успешен ден, защото имам големи очаквания. . . Дано, дано, дано. . . !! :)
DaemonBoy
04-19-2010, 06:47
Офф трябва да се бръсна. Поне се наспах горе-долу.Оле и контролно имам, баси тъпия ден.
Тъпо ,гадно ми е . Писна ми от кучки . :-x Опитвам се да не мисля , ама да гледаш как няква не спира да се натиска на гаджето ти вече ми идва в много . :x
DarknessAngel
04-19-2010, 07:19
Странно. Поне днес ще разтоваря малко.
enjoyth3lif3
04-19-2010, 07:21
Плувам в спомени ... те ме карат да се усмихвам :(
Чувствам се сякаш съм пропуснала нещо да кажа или да направя и постоянно се тормозя :?
soul1199
04-19-2010, 07:37
оф боже,имам 8 часа,най-добрата ми фр е болна и в дск ся ще е ужасно,просто не ми се мисли,още от ся ми е гадно и малко ми се спи :?
Priceless
04-19-2010, 07:39
Ако не друго - поне се наспах. Нямам никакво желание за каквото и да било днеска .. не ми се ходи на училище, нямам желание да се изправям, да си оправям косата, да се гримирам .. бляяяях !
XTREMEFREERIDE
04-19-2010, 08:46
Изобщо не ми се ходи на училище, а след малко трябва да отивам да ям и после се запътвам натам. Плюс това разбрах, че госпожата по история няма да пътува днес и ще си имаме час, пък не съм учила и ако изпитва направо ще отида да се гръмна. Пък и по математика също ще изпитва. Е, мен ме изпита на А група ама т'ва не означава, че не може да ме изпита и на Б. А и имам по - малко оценки от някои хора и направо откачам при мисълта, че може да ми пише още една двойка. Ама тая предишната изобщо не беше честна. Госпожата си помисли, че преписвам и айде пуф двойка. Тъпи парчета са тия учители.
:smt097
Priceless
04-19-2010, 09:16
Продължава да не ми се ходи на даскало. 8-) Поне настроението ми се върна от части.
Свърших най-важните неща за днес, а именно лекциите и прането ... Сега трябва да седна да почета по Управление, което никак не е малко, а имам и контролно другата седмица .... И сесията идвааа :-x
Сутрин моШно минимал за отскок.
Днес се очаква да е спокойно и забавно.
Assshley
04-19-2010, 10:59
Суша,за която съжелявам. 8-) И още едно отсъстивие,за което съжелявам.;/ Незнам..днеска се чувствам отвратително особено като разбрах,че снощи като са му предложили не е опитал въпреки,че ме съмнява малко.Гузно ми е едно такова .. ;// Спирам вече с глупостите.На всичкото отгоре сега трябва да уча апък ми се спи адски много ..
mArMaLaDkA
04-19-2010, 11:39
айдее! стегнала е отново чантата и е изчезнала за някъв период от време, който никой не го знае какъв е. ми много се радвам. изключила си е и телефона, не е казала къде отива - ебати и предвидливата, мноЛ добра. явно ше се окаже по-умна, отколкото мислех, че е.
все тая, животът продължава и без нея, тва отдавна съм го разбрала.
иначе имам много хубави хора до себе си. радвам се, че съм успяла да ги запазя толкова време, въпреки всичките проблеми, въпреки кофтия ми характер, въпреки избухливостта ми и прочие. обичам ги, много, ама много и съм супер щастлива, че са до мен! и баща ми обичам, много при това, добре, че през последните 2 години беше плътно до мен.
приключихме с лиричната част, олекна ми.
досега с едно от най-, ама най-любимите ми същества ядохме пасти. 8-) и имам ултра, юбер якия винено червен лак. :oops:
Някакво... различно ми е. :smt069
Днес станах под налягане, закъснях, някак не мислих... беше хубаво 8-)
Сега имам да уча до припадък, а аз стоя тук слушайки музика и радвайки се, че... го познавам 8-) :-|
Вики ме радва. :) Обичам да я виждам усмихната, а това се случва рядко. :-)
Светла не показва нещастието си. Боли я. Болката се вижда отвън и я разяжда отвътре, но не иска да покаже слабост.
Искам пак да покаже сълзите си. Искам да свикне с мисълта, че когато го прави пред мен не извършва нищо нередно.
Ще се справи, само да дойде петък и да успея да я изведа. :---) =P~
А ако с Него се видим довечера, деня ще приключи повече от добре. Няма големи надежди, но защо ли ми харесва да се надявам? :smt017
Май казах всичко положително. Абе добре ми е, мързелува ми се, въпреки че това е последното нещо, което трябва да направя, аз ще се захвана с него още сега. 8-)
http://www.vbox7.com/play:15e2a256 :-({|= :smt007
Този пич има страшни парчета. Не схаващам нищо от английски, виждам че има превод, но дори не се нитересувам от него, кефи ме как звучи... радва. :)
И от някакъв каприз исках да използвам всички тези излишни емотикони. 8-)
Казах си аз мъката на който трябваше и някак ми олекна. Права е, че е по - добре да правя неща, за които после да съжалявам, отколкото цял живот да се чудя дали е щяло да се случи еди-какво-си. Довечера Той е с бившата си на концерт. Поръчала съм да го наблюдават, ама не мисля, че ако го видят после нещо ще стигне до мен, а не бих паднала до толкова ниско, че да обикалям по разни неприятни събитийца само и само да го мерна. Да ме потърси сам като реши. Иначе... имам адски много за учене и ме мързиииии. Ужс!
vikitolove
04-19-2010, 13:23
тъй :) ще започна от вчера :-D мале баси лудата в 10 вечерта да тръгна з да прая палчинки :D бяха превъзходни :D като за първи път :D (в 10:30 вечерта вече бях пълна с достатъчно тесто и захар достатъчни на един депресиран човекда се избави от депресията) и съжалявах,че точно тогава реших да се прая на готвачка :D :D :D както и да е :D
днеска забавно и лигаво :D докато оня идиот не реши,че трябва да идва в даскало :? естествено още докато излязах от училище го видях с оная :? само да има късмета да ме пита нещо за днес,ще му го кажа по най-гадния начин :?
добро... кафето ми е повече утайка отколкото кафе, имам 6ца от "намерено" контролно, предварително "изгубено" от госпожата, което същевременно не съм правил и не съм присъствал в часа, докато госпожата твърди обратното... един шестак отгоре... добре е... по математика 4, взех си бележка за петъка...по история я заместваха и правихме психологични тестове и, интересно познаха резултатите... другото интересно беше, че 3те възможни резултата бяха почти идентични... как да е, пускам фифцата и не ме бърка, и без тва времето съкс!
С това мое недоверие кога ли ще си изпатя не знам :? Добре че моето слънце си е истинско съкровище и ми обясни всичко без дори да съм я питал :-) :-) :-) Като разбрах нещата как са съжалявам за някой неща от последните 2 седмици :? Но за моя радост съм изритал субектите от обкръжението ми пък и всичко остана на писаници в скайп :D Съвеста ми си е чиста иии обичам си момичето :-) :-) :-) :-)
lipsvashh_mi
04-19-2010, 14:26
еее,може ли така-цяла седмица без да ги виждам-гадняри такива :D белот 4ката се разпада заради тях....не ги есрам..
иначе идеално-разбрах,че ще идва с нас известно време и много се радвам-идва събота все пак 8-)
сега малко да почета и ще се обадя,че ме гложди цял ден какво е ставало :D
Snickers
04-19-2010, 15:20
прекрасен е <3 а аз съм все толкова тъпа и не оценявам нищо
Много съм доволна от себе си ... Направих си и блога и сайта в един ден, малко зор падна,но няма как вече мога да махна информатиката от главата си .. Сега трябва вече и по Управление да прочета нещо и сме 6 точки :grin: :grin: :grin:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-19-2010, 15:49
уфф...ужас, "страхотен" ден...братовчед ми има рожден ден и гостите се влачат като...хм..народна песен.. :D
Assshley
04-19-2010, 15:53
Наспах се хубаво сега смятам да изляза да си направя една разходка навънка да свежна малко.. може да се обадя и на миличкото да го видя. 8-)
Излиза ми се, ама няма. Сигурно ще решавам няк'ви тестове. И без т'ва няма какво по - интересно да правя.
DaemonBoy
04-19-2010, 16:35
Ох вече почнах да свиквам с умората. В момента ми се затварят очите, но кой да учи за утре?А ако сега легна през ноща ще съм така :shock:
smiirnoff
04-19-2010, 16:44
Денят беше страхотен ^^.
Толкова много се радвам, че го чух <33.
Бясна съм! :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
За мен няа се сети,ама за нея да!
Е да,аз не съм звезда,как ще се принизи да ми каже,че ме обича.Аз не съм нейно величество Тара..да,как пък не..
АМАН! И после съм го карала да пуши,щот съм го изнервила...АЛОУ,момченцеее ее :-x :-x :-x :-x
Въобще не трябваше де се събуждам.
Нямам никакво, ама никакво, настроение.
И да, разбира се, че предчувствието ми се сбъдна.
И да, разбира се, че няма да продължаваме дълго така...
Мамка му, бе. Яд ме е... сега тези нерви ще ме държат най-малко до 23:00 часа, а това означава до тогава да стоя тук взирайки се в PC-то, да слушам някаква брутална музика или отново да заспя, за да спра мислите.
Няма да уча. Пфу... идиот.
Priceless
04-19-2010, 17:04
Ех, забавни хора имало. Мдааа ... :lol: Иначе аз съм добре .. тея мойте май пак са забегнали нанякъде .. и ще ги шамаря вече. 8-) Тоя глупак е на линия, ама няма да му пиша аз ... притрябвал ми е. 8-)
Само искам да изляза, да си видя момченцата и да не мисля за нищо друго. Ама май май няма да стане. 8-)
raliichkaa
04-19-2010, 17:04
никак
О да,честит ти юбилей...да! ; @@@@@@@@@
хаха, супер добре се чувствам.
хич не ми пука вече за нея, да прави квото ще :)
DollDaggaBuzzBuzz
04-19-2010, 17:15
Нито тъжна,нито щастлива,изпълнена с повече надежда и с повече желание да видя страданието на определен човек,но едвали ще може да се сравни с моето.. :)
Priceless
04-19-2010, 17:32
Изнервих сееее. Ама се опитвам да съм спокойна, де. АМА НЕ МОГА ! :-x
А не,господинчо,няма да ти доставя това удоволстви,ЗАБРАВИ!!
Супер нервен.Ще смачкам на някой физиономията,ако продължават.... :-x
Колко гадно ме мъчи... Но колко много я обичам и я желая... ](*,)
Колко гадно ме мъчи... Но колко много я обичам и я желая... ](*,)ПАФ? :-o
пт: чувствам се като глупачка : )
XTREMEFREERIDE
04-19-2010, 17:53
Как си изгубихме ценното време. Целия weekend беше загубен. Ама няма повече. НЯМА. Не исках да става така (знам, че той също), ама явно е трябвало да се случи. Сега пък само той ми се върти в главата. Не му ли писна? ^^
Нито тъжна,нито щастлива,изпълнена с повече надежда и с повече желание да видя страданието на определен човек,но едвали ще може да се сравни с моето.. :)
И аз съм така :)
Колко гадно ме мъчи... Но колко много я обичам и я желая... ](*,)
Закопай се някъде,ве :x
LoveRetroMusic
04-19-2010, 18:17
Петъка е толкова далеч, а аз нямам търпение да го видя. :smt050
Радвам се, че го открих. Сред толкова фалшиви, ето го истинския! :smt051
dqvolcheto9
04-19-2010, 18:23
Някво никакво ми е .. Отивам да уча бляя... :(
Сега се ровя в Импулс и се заяждам с кифлите наред :lol: 'Баси, толкова са много, че чак ми е кеф. :lol:
Ония идиот си е изключил телефона. Типично за него. Хах... :lol:
Приятеля на сестра ми й прави същите номера. Нещо ги е прехванало тия говеда. :lol:
Как ми се иска да тегля една майна на всички. :) :lol:
Assshley
04-19-2010, 18:59
Добра разходка си направих .. сега ми е малко скучно ама .. свиква се,като всяка вечер. 8-)
Priceless
04-19-2010, 19:07
Обичам ги тея момченцаааа :smt007 Хххх ... как само ми оправиха настроението изродчетата малки 8-) Това 20 минути да спорят за някакъв шибан ориз о.О 8-)
Ама ако стане скоро както я мислим ... ще се разбием ! Ах, колко обичам да съм единственото момиче в компанията 8-)
DaemonBoy
04-19-2010, 19:10
Ех не можах да чуя братчеда, нищо някой друг път. Милото дано да седне по-късно, не ми е добре когато тя не е добре :?
Уф, тъп ден, определено. Ник'во настроение нямам цял ден, единствено белотът ме разведри малко, ама после заваля и ми се провали междучасието и на всичкото отгоре най-добрата ми приятелка беше в кофти настроение и си изкара цялото недоволство на мен. Както и да е, нищо не й казах, а и аз съм имала трудни моменти и знам какво е, няма да я дразня допълнително, като й вдигам скандали или мърморя за нещо. Няколко дни ще я изтърпя мълчаливо, после сигурно ще си поговорим, ако лошото й настроение запази тенденцията си.
Не съм учила грам за утре, няма и да уча. Изобщо не ми се занимава, достатъчно ми е тъпо и сдухано, за да се занимавам с неясни работи. Всъщност не съм особено наясно дори каква ми е програмата, знам само, че имам физика и история, но цивилизациите ще ме прощават - поне докато си намеря нов учебник. Ама ние пък сигурно ще гледаме презентации, значи няма да изпитва.
Тъкмо като взех да си мисля колко е хубаво да си свободен и да не се занимавам с връзки, усещам, че нещо сериозно хлътвам по един от класа ми. 8-) Лошо, много лошо. :? Засега си държа на мнението "Връзка с човек от класа = no way". Пък и той дава прекалено противоречиви сигнали. Нищо, не ми пречи и аз да го правя. :D Ама пък не искам някаква любов с него. Ако разбера, че не е безразличен към мен, сигурно ще си харесам някой друг. Като се знам ... 8-)
Обичам го !!! Обича ме !!! :cry: :-) А стихчето е ПРЕКРАСНО !!! :-) :cry: :smt007 :smt007 :smt007
Priceless
04-19-2010, 21:27
Спи ми се. Лягам си. Дано поне да се наспя.
FromAutumToAshes
04-19-2010, 21:40
Бал съм го не виждам смисъл утре да ходя на училие... И като гледам не знам кога ще си лягам, безсънието пак ме налегна. И ми е леко криво не знам защо се взирам да не кажа втренчвам в тази снимка, като всичко това е минало оО Може би от скука, кой знае.
P.S. мързи ме да си поправя грешките в момента :lol:
Замаяно и замечтано :-({|=
празна съм :( Уникално тъпо ми, искам да крещя, да хвърлям предмети от стаята, но нямам сили и за това...всички ме прецакаха, за пореден път се убеждавам, че ще си бъда вълк-единак и ще разчитам само и единствено на себе си, поне да не ме боли после, но и така е гадно, съсипвам се вътрешно от ужасната самота...
FromAutumToAshes
04-19-2010, 23:16
празна съм :( Уникално тъпо ми, искам да крещя, да хвърлям предмети от стаята, но нямам сили и за това...всички ме прецакаха, за пореден път се убеждавам, че ще си бъда вълк-единак и ще разчитам само и единствено на себе си, поне да не ме боли после, но и така е гадно, съсипвам се вътрешно от ужасната самота...
Все едно слушам себе си оО Уви кофти е ... *гуш*
по темата - безсънието продължава да взима надмощие ...
Как може да ми се спи толкова , е . .
Пък снощи още ми се върти в главата . .
чувствам се странно :smt048
Snickers
04-20-2010, 07:12
Не умрях. Смисъл събудих се, а не исках и не заслужавам. :smt022
И вчера... смисъл поне му се извиних, но още ми е гадно. И ми каза, че говоря глупости, ама си знам, че съм лайно. И трябва да говоря с него... колкото се може по-скоро, ама аз, разбира се, няма, защото съм лайно.
Офф. Бива ли да съм такова голямосмотанолайнянозленц е.
FromAutumToAshes
04-20-2010, 07:19
Добро утро на всички =] Нек'во такова странно ми е ... Иии сега ще закуся и ще видим к'во ще става после :D
XTREMEFREERIDE
04-20-2010, 07:36
Събутих се в 9:00 от някакви незнайно какви трясъци по улицата. :smt069 Изобщо не ми се ставаше, но трябваше вече да отида да ям. Ядох до 9:30 (бая дълго ядене си беше) и от тогава до сега да си бях научила по математика примерно, ама не стана номера, вися си във facebook-а и си намирам най - различни странични занимания. Мразя тая мързелива жилка у мен. :smt086
maybeline
04-20-2010, 07:37
чувствам се много болна.. искам да отида на училищее амааа майката не дава :(
XTREMEFREERIDE
04-20-2010, 09:19
nghh .. отивам на училище след малко .. :smt093
Priceless
04-20-2010, 09:28
Тая как ме изнервяяяя ... уфффффффф !
ми първият час (психология) реших че просто не ми се кара и се наспах до 8:15 отидох,ядосаха ме,направих контролното по математика....и от последният час пак си тръгнах,като казах на даскалката да не ми пише отсъствие че имам раута...тя вика ОК.
Ама ми е много скапано...нямам насторение за нищо и никой !
SacredBoy
04-20-2010, 10:25
Number 1 :>
Чувствам се... странно. :smt048
Днес в даскало беше някакво... разхайтено. :smt040 От сутринта до сега не съм правела нещо различно от това да дъвча дъвки и да слушам музика. :smt020
Скучно, но по един различен начин и приятно.
А точно преди 15 мин. ми разпънаха нервите на кръст. Някакви лапетии, които едвам се виждат от земята, скачат на бой.
Вървиш си, а те след теб ще се провикват "ку*во, чу*ко, лижи ми го, дръж ми го" (???)
Тези дечица яко са кривнали от правия път. А мен ме беше страх да им ковна един, защото не знам дали после ще могат да станат.
И така случайно срещнах майката на едното идиотче и й качих квърното неволно като й казах, че е отгледала един боклук. :-|
Лоши работи стават като казвам истината... мхм...
sladur4etyYy
04-20-2010, 10:46
мноо гадно се чувствам. не може ли времето да спре поне за малко :x
Щастлива съм . Времето е хубаво ,имам си най-миличкото момченце :mrgreen: и само два часа английски :D
LoveRetroMusic
04-20-2010, 11:14
Биология, История, Математика :smt119
Отивам да поспя, после ще му мисля.
//Зарадвах се страшно много, е така от нищото. :smt048
Яко съм се замислила за една рок /метъл/ визия ... :-o :-o :-o Яко набивам на такава музика днес ... всичко ще си проличи .. чак сепрември ... :( :? За жалост ...
DaemonBoy
04-20-2010, 11:46
Както винаги уморен, добре че няма за какво да уча за утре :grin: Тази вечер ще се гледа и мача в кръчмата :grin: 8)
vikitolove
04-20-2010, 12:02
чувствам се като глупачка :( защо ли му повярвах ? :( но този път ще казажа всичко :?
Kukumqvka
04-20-2010, 12:03
От един час чакам.Баси толкоз ли бавно се облича? 8-)
kamelllot
04-20-2010, 13:15
Приятно разсеяна.. :::
Наспах се... и сега ми е някакво... скучно.
Слуша ми се нещо, ама не знам какво. :smt069
Искам да го гушна... : ( :smt051
mArMaLaDkA
04-20-2010, 14:54
'Баси хубавия ден. Не ме изпитваха по нищо, едно момиче ми върна парите, които й бях дала вчера, на оня тъпак му изтичат очите като ме види, пък на мен не ми пука(шаляляля). 8-) Докато загрее какво е билоо ии "охлювът се шмугнал в храста... " 8-)
Досега бях с едни съученички, супер забавно беше с тях. ^^
Пуших и хубави цигари ей така, между другото. 8)
Единственото тъпо нещо е, че още не съм превъзмогнала(явно) детската си любов. мухахаха. :lol: или е това, или просто едно 50 момчета в града приличат изключително много на него. 8-)
след малко пак ще излизам, тоя път по работа и дано нещата се подредят така, както искам(а аз искам действия), 'щото иначе ще развъртя метлата. 8-)
Priceless
04-20-2010, 15:03
Хахаха тоя тъпак пък какво искаше не можах да разбера ?! :lol: Ако си мисли, че така ще му мине номера ... просто не е познал. 8-)
Иначе .. ебаси веселите часове неска. Едни такива .. усмихнати и изчаткали отвсякъде. 8-)
филми
бааааааа.
И пристигат още филми на грамаж от Блатийско море.
Иде ми да се разцелувам. Толкова ми е яко. И него също. Знам, че си въобразявам дали и защо я е отрязал, но ми е яко.... :-) :-) :-) :-) Научих си почти по руски. Остава да си направя мейозата и мейозата и да си ги закача. :grin: Искам да го видя, но само ако той си поиска, тоя път няма аз да съм инициатора.
Eбаси до ся спах,ма няа подобпение..все още се чувствам празна..
Ся ми са и пуши...ужс..
Деба,мн съм била гадна,че после ще се получавало така.. :(
DaemonBoy
04-20-2010, 15:39
Офф тоя мой баща. Защо все намира начин да ми развали настроението и да ме ядоса?! :x
Snickers
04-20-2010, 15:52
много хубав ден, да <3
DevilWish
04-20-2010, 16:52
Супер съм =)
Сън
имам ли покой,
в сънища безброй
ще се връщаш!
Виж
дъжд или сълзи?!
Знам - не спиш и ти.
Моля дъжда
да стане жива вода
и още миг
да съм твой
докрай!
ScionOfStorm
04-20-2010, 17:07
умело ми лазят по нервите
DollDaggaBuzzBuzz
04-20-2010, 17:11
Общо взето никак..
Вали,което допринася за никаквото ми настроение,и абсолютно нежелание да изляза навън ...Baby,I hate days like this..When it rain,rain :-({|=
DaemonBoy
04-20-2010, 17:12
Супер, добре че е тя да ме развесели!Как го умее по-дяволите?!Толкова много я обичам! :smt007 :smt007 :-)
kuklichka_bg
04-20-2010, 17:16
наядена охх.. 8-)
правя си разни планове тука :)
dqvolcheto9
04-20-2010, 17:30
Супер, добре че е тя да ме развесели!Как го умее по-дяволите?!Толкова много я обичам! :smt007 :smt007 :-)
Е как го умея сега тайна и аз си те обичам.. :-)
Иначе по темата горе-долу съм.. Тоя пък къде пък ми е притрябвал :D
DevilWish
04-20-2010, 17:37
Добре съм =) Даже много.
Радвам се на себе си :Д :Д
vikitolove
04-20-2010, 17:42
наядена :D
ненаспата :?
имам да уча,а така ме боли главата,че искам първото легло,което видя :-D
нямам чувства неска освен яд и нерви :? времето допринася за лошото ми настроение :? искам ПОЧИВКА ве ма*** ви :D оххх и въпреки всичко се чувствам някак си вътрешно спокойна :D :D май започва д ане ми пука :D :grin:
mArMaLaDkA
04-20-2010, 17:45
нещата се получиха по-добре, отколкото очаквах.
ибаааси змийътЪ! 8-)
да идва петък, че оттогава почва традиционният панаир за града, ии дано се съберем повечко хора. 8-)
пък събота как съм я наредила... :oops:
само и да спре да вали, че много искам да си чопля семки на кея, просто спре ли да вали, пекне ли слънце - там съм. ще си гледам Дунав, ще си чопля семчици, ще съм си с моите хора(евентуално)... пък и с който и да съм, все тая. важното е семки и спокойствие да има. 8-)
Luscious_Heart
04-20-2010, 18:01
Защооо ме е срам толкова сега? :lol: :lol: :lol:
Защо в момента не изпитвам нищо? :grin:
ThePowerOfLove
04-20-2010, 18:11
ибаааси змийътЪ! 8-)
Ааа това е голям лаф и при нас :D Напоследък само това слушам и повтарям, Ибаси Змиътъ!! :D
ПС: Русее :grin:
Тая как ме ядоса :x
Не е истина...
А как ме мързи да го пиша това есе, ама няма как - нали искам да и се подмажа, за да ми помогне с документите.
Мамка му! А така яко ми беше, след като се наспинках... :)
DevilWish
04-20-2010, 18:35
Амииии как да съммм. Щастлива съм нещо ./ . нещо пак се влюбвам в негоо :) <3 мойто си бебе
Assshley
04-20-2010, 18:43
Ооо ще си гледам сериалите .. иначе баси странния ден неска .. :lol:
Priceless
04-20-2010, 19:01
С всеки изминал ден желанието ми да го чукам се засилва :lol: Ебаси майката ... то бива, бива, ама това неговото минава всякакви граници честно ! 8-)
М'да, добре съм. :)
Видях го, гуших го... исках това от много, много време :)
И въпреки, че нищо не е наред, всичко това замазва положението и го прави "наред"... или поне повърхностно, което въобще не е добре... добре е само от части, но това не пречи на щастието ми.
Егати... определено трябва да се предприеме нещо. :)
Иначе утре имам класна по БЕЛ, а въобще не съм отваряла учебник... което говори много лошо за мен. 8-) Пък и стана късно, ще се помотая още малко тук и ще лягам пък утре като стана ще му мисля. 8-)
Оо Баааах, утре пак контролно. х.х Всяка седмица поне по две, тея даскали тотално откачиха напоследък. :x Писна ми вече да ме занимават с глупости...
Няма да уча пък. Прекалено много ме мързи, най-много да погледна какво все пак се очаква да има ии ако случайно се преборя с нежеланието си за образование, може да понауча нещо. Ама ме мързи. 8-)
Пак тъп ден, на всичкото отгоре и валя. Ноо поне се сдобрихме с мойту другарченценце, което май е единственото позитивно нещо от деня. 8-) Както обикновено.
И дано да има билети, че вече не издържам. Как ще дочакам септември, не знам. :(
DarknessAngel
04-20-2010, 19:21
Защо да му се невиди ?! Защо всеки ден ? Скоро ще ми кипне и се изнасям. Дразня се. Постоянно. Благодаря,нямам вече желание и да работя по конкурса.
Става ми кофти и то без причина . Аххх това глупаво разстояние .
XTREMEFREERIDE
04-20-2010, 19:24
Офф, тоя по литература как може да е такъв лигльо? Как може да го подразни едно момиче и да пише 11 двойки за един час бе? Къде ги има тия? И к'ви са тия отношения към определени хора? Защо на някои все им се разминава мамицата им(му)? Пфф, 'баси тъпото.
Както и да е де. За утре пък имам супер много за учене и не ми се мисли. Усещам как пак ше ставам в 7 сутринта да зубра. 'Баси училището, 'баси чудото, 'айде вече да се свършва, к'во се мотаем още .. да ни дадат там контролните за една седмица и да приключат с т'ва влачене и тия изпитвания. Поне си припомням, че не са ми важни оценките по разказвателните предмети и до някъде се успокоявам.
Оо-оо-оо, писна ми да пиша само за училище. Такам. От една страна съм супер тъжна, от друга супер,хипер,мега щастлива. Тъжничко ми е, защото не съм Го виждала от 2 дена и ми липсва супер много. Хубавото е, че ще идват в Четвъртък с едни хорица да ходим на кино и ще ходим от 11 вечерта. Още по - якото е, че мама ме пусна без проблеми. :smt080 А най - хубавото нещо е, че съм супер влюбена в моето момче и направо изгарям от желание да го целувам във всяка секунда. :smt050