View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 12
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
Искам кола 8-) Бърза кола, която да карам 8-) Ама ще си остана с искането :D
Доста еднообразен ден - скучно ми беше на курса, после като се прибрах пак нищо не правих, ама понякога да си лежа на дивана и да гледам готино филмче е единственото, което може да ми върне настроението. :)
Assshley
05-01-2010, 20:30
Стана точно каквото не очаквах тая вечер ама беше хубаво.(sun) Дано нещата да се подредят да за него,защото не мога да го гледам толкова отчаян и дано всичко,което планирахме да стане.
Biskfitka
05-01-2010, 20:50
Ужасно се чувствам,найстина ужасно :( Искам да се съберем..искам,искам :( Всичко заслужава 2ри шанс,защо трябва да се инати :( :( :(
DollDaggaBuzzBuzz
05-01-2010, 20:54
Чудесно !! :grin:
dqvolcheto9
05-01-2010, 21:07
Ох супер съм приказвам си с мъжо ми умирам от него ,колко хубаво ми приказва ох разтапям се ...Ще го папкам тва сладкотоо :-) :-)
valdesbg
05-01-2010, 21:13
Има ли хора от моя вид? 8-)
Иначе продължава да ми е убито.. че и колонките на компа заминаха...оставам без звук.
Прекрасно! :(
ShtrudeL
05-01-2010, 21:15
Чувствам се...все едно съм болна...(ама не съм)...някво супер странно и тъпо ми е...
ЛЕЕЛЕЕЕ И сега вдях че дават Цветът на магиятаааа на Тери Пратчет по БТВВВВВВВВВ ^_____^ е вече съм в настроение ^^
Priceless
05-01-2010, 21:17
Ще си изкашлям белия дроб след малко.
Излизам от банята - в стаята ми е студено - супер.
Гърлото ме боли, имам температура... ама няма да пия хапчета - мразя хапове. И на лекар няма да ходя. Ще пия чай. Няма да ям сладолед. Да.
Гадно ми е. Самотно ми е. Спи ми се. Искам...
LoveRetroMusic
05-01-2010, 21:25
къде отиваш може би? хах, всички ли се променят толкова или
никога не е бил такъв, за какъвто го мисля(ех)..
батенце, батенце.. преди как ми пишеше, а сега.. хах ;')
Чувствам се страшно тъжна и самотна.. Нещастно влюбена съм в най-добрия ми приятел, който е гей.. ;(;(;(
Новият албум на Годсмак + Достоевски
чудесно състояние на душата.
ForzaFelipe
05-01-2010, 22:35
Аз отново се чустам все едно играя шах срещу Топалов...Чуствам се тотално объркан незнам какво става с мен,влюбен съм но не знам в коя...абе просто...
eclipse06
05-01-2010, 22:39
Ужасно е.. разкъсвам се между желанията и комплексите ми.. да комплекси.. - За какви комплекси говориш по дяволите - попита ме някой наскоро. Ами всеки си има, нали така. Макар и незначителни пак си ги има. А колко искам да съм с него, но това ме спира, самото чувство, че не съм такава каквато трябва да бъда.. Глупава ме нарекоха, повърхностна.. Та нали живеем в материален свят.. мамка му.....
TheGirlNextDoor
05-01-2010, 22:41
пак ми дава надежди..и аз пак се връзвам
ще видим тоя път до къде ще я докараме : ||||
valdesbg
05-01-2010, 23:16
http://vbox7.com/play:159ece7d
Брутално клипче и впечетляващи кадри!!! Изгледайте го!
Май се наспах за първи път от седмици ... А сега трябва да седна да поуча, че утре имам контролно по право ... И така ми се иска вече да е 5 часа и да съм в прегръдките на милото :-)
Добре ако махнем това че е лято... 8)
DollDaggaBuzzBuzz
05-02-2010, 06:25
Чувствам се просто прекрасно !! :-)
Priceless
05-02-2010, 06:34
Не съм спряла да кашлямммм :? Оф .. сега чакам нашите да ми се обадят, че са тръгнали и да почна да си проветрявам стаята. :lol:
Priceless
05-02-2010, 07:30
Твоя поглед е олелеле майкооооо .. секс, секс ! :lol: :lol: :lol:
Новата тупалка :-D
Пак минавам тънко, вместо да седна да уча аз правя пищови :D ... Дано успея да препиша :lol:
Хахахах ужас! Цяла сутрин си пея само т'ва : D
Иначе добре се чувствам. Даже супер. Само ако имаше някакъв начин да променя мнението на бившия ми и да се съберем, щях да съм още по-добре. Но в тоя живот не всичко е такова каквото го искаме. : )
Priceless
05-02-2010, 07:44
^ И аз, и аз. Хем колко дълго се старах да не я слушам тая песен, шото си знаех, че така ще стане. :lol:
Супер бодра съм. Днес съм решила да не отказвам да върша никаква работа. Дано довечера братовчед ми да излиза, та да мога и аз да се възползвам от превоза.
Реших вече да не обръщам никакво внимание на определени индивиди. Ясно е, че съм очаквала повече, както и че на определени хора са им доста по - големи приказките, отколкото реалните възможности. Остава ми просто да си гледам сеир. Никога не съм очаквала, че тоя човек ще е тооолкова дребна душица или пък, че така ще фамилиарничи с момичетата, та да се доказва на такова място. Повече изобщо няма да се наказвам за чужди грешки.
DevilWish
05-02-2010, 08:27
В момента ядосана.Егати приятелките..
soul1199
05-02-2010, 08:29
чакам наще да се изнесът,да се изкъпя и ще видим,кво ще прая :)
tanch3t093
05-02-2010, 08:32
Страхотнооооо :grin: Вчера беше уникално, бяхме само двамата ..... и сутринта събуждането беше ... Олелее майко! Секс, секс ... :D
Assshley
05-02-2010, 08:40
Малките долни к*рвички изключително много ме изнервят ама ще ги оправя. :-x :o Иначе си пия кафето и чакам майка да ми се обади да каже дали ще пътува утре или днеска.Хаха снощи как изпортих баща ми .. направо се изпълних. :lol: Трябва да се обадя и на шматката да видя какво ще се прави довечера.
Имам уникални приятели .... Сега отивам до новия мол да пазаря някой неща за вкъщи, само не знам как ще ги мъкна по тез автобуси, но все пак обещах на мама :grin:
DevilWish
05-02-2010, 09:02
Деня почва УЖАСНО.Меко казано.
valdesbg
05-02-2010, 09:05
Бла, спи ми се... вчера до никое време седях тука, сега направо ще обядвам и изчезвам маалко навън.
Какенце - ако прочетеш това - липсваш ми, душичке! Обичам те! Тряя се засечем скоро. (тя си знае коя кака :-D )
Скучно ми е. Дано татито скоро да стане от сън и да отиваме да правим нещо по колата, че иначе ще се самоубеся от нямане на какво да правя.
soul1199
05-02-2010, 10:06
прочетах уроците по История,сега ще влизам да се къпя :)
DqVoLsKoJeLaNiE
05-02-2010, 10:08
злее...милото учи, баща ми се тута някъде... скукаааа :o
Priceless
05-02-2010, 10:09
Разгонена съм. Трябва да ми идва скоро и не се търпи вече ;/
vikitolove
05-02-2010, 10:10
прекарах чудесен уикенд :grin: :grin: :grin: а сега трябва да уча :D а утре понеделник :grin: надявам се седмицата да почне добре :grin:
valdesbg
^Че ти мъж нямаше ли си? :-o
Ползвай го по предназначение :)
Priceless
Знам аз какво да правя. 8-)
valdesbg
05-02-2010, 10:12
А тъй :)
Аз изчезвам навън :) До скоро деца мои :-)
vikitolove
05-02-2010, 10:15
^Че ти мъж нямаше ли си? :-o
Ползвай го по предназначение :)
моляя :shock: какъв мъж? :shock:
или за поста преди моя става въпрос :)
^ най-вероятно второто 8-)
Аааах, какъв як деен 8-) Наспах се, навън времето е страхотно и може да се изнеса на някъде, ако не - имам си лаптоп, мога да изляза на терасата :) Обаче трябва да уча по химия, защото ще ме изпитат 100%. Ама сега ще си играя на количките. :D :D
^ За поста преди твоя.. :wink:
Странно се чувствам.
Днес ще е дълъг и скучен ден...
Трябва да седна на науча по нещо. А тая кашлица ще ме отбави. :(
И този... или да направи и невъзможното, за да оправи нещата, или да слага края като хората, а не като... страхливец. Пфу...
shmurkam
05-02-2010, 10:41
Разбрах, че не ме е лъгал и не се е опитвал да избяга от мен. Стана ми тъпо. Но като се замисля, не си давам нови надежди. Даже не ми пука. Сега ми е само една мишена. Просто начин да докажа на себе си, че никой не може да ме върти на малкия си пръст и не знам...сладко отмъщения?!
Нашите заминаха и ме изоставиха сама в апартамента...пфу. Сега ще е пълна скука наистина и друго освен да тренирам не ми остава.
Абе празно ми е, нито съм тъжна, нито съм весела, скука.
Пф, ще потренирам час-два и сядам да уча.
soul1199
05-02-2010, 11:22
Добре съм.Спокойна съм.Отказах да излизам,щот не ми се излиза,въпреки,че е хубаво времето,ама малко и ме мързи.Може пак да пропрочета някой урок след малко или пък да гледам филм.Мисля си дали си струва?или пък не,абе времето ще покаже. :)
ScionOfStorm
05-02-2010, 11:22
Take the burden off me
Lead me to my grave
The ultimate rebellion
The sacrifice is endless
The ultimate rebellion
Be nothing to no one.
soul1199
05-02-2010, 11:23
Добре съм.Спокойна съм.Отказах да излизам,щот не ми се излиза,въпреки,че е хубаво времето,ама малко и ме мързи.Може пак да пропрочета някой урок след малко или пък да гледам филм.Мисля си дали си струва?или пък не,абе времето ще покаже. :)
vagarious
05-02-2010, 11:49
Преди малко осъзнах, че половината ми тетрадки ги няма и точно тази, която сега ми трябва, не е в мен. :x Умирам от яд, заради кефа на някой друг. :-x :-x Иначе ми е мързеливо и леко тъжно - след 2-3 дена ще съм напъълно самичка.Всичките ми по-близки фр сега завършват и я ги видя, я не.Уфф... :( :(
Seducti0n
05-02-2010, 11:59
празно ми е, не ми се излиза и говори с никого, дори с най-близките ми приятели... Има една празнина, която се залъгвам, че не съществува, нооо тя си е там и ще си остане дупка...
Ни мога, ша са разриваааа! И довечера няма да излизам. Уаааааааааааа! :smt089 :smt089 :smt089
Уморена съм ... Добре ми се отрази разходката до мола, но навън е адската жега ... Не искам вън искам на спокойствие в стаята, липсва само милото но и той ще е тук след 1 час :grin:
Priceless
05-02-2010, 12:37
ОФ ... гласа ми се промени тотално вече .. перфектно. Гласа ми е като на.. пфф не знам и аз точно определение. Ебаси шитнята ;/
DiabolicAngel
05-02-2010, 12:46
УЖАСНО!
Мразя да се чувствам така,мразя да не усещам любовта му,мразя когато той се вглъбява в неговите неща,мразя когато си мисли че всичко е наред,когато на мен ми идва просто да крещя,мразя когато не чува това което му казвам.Искам всичко да е както миналата година по това време!!! :o :o :o :o
Бла, спи ми се... вчера до никое време седях тука, сега направо ще обядвам и изчезвам маалко навън.
Какенце - ако прочетеш това - липсваш ми, душичке! Обичам те! Тряя се засечем скоро. (тя си знае коя кака :-D )
Ми аз днес реших да не ходя на серенадата на класната,така че гледай да се появиш по някое време и ще се засечем :)
По темата:
Вчера беше супер :-) ,но не се сетихме да правим снимки :?
Онова същество (един бивш) нещо се опитваше да се закача с мен и то пред приятелката си и пред моя приятел - шматка 8-)
...
А след един толкова хубав ден последва и един неприятен - повръщам,с температура съм,зле ми е ... Абе ужас :?
DevilWish
05-02-2010, 14:12
Корема ми се сви.Просто мразя, когато стане нещо такова.Ще получа удар.Какво пак съм направила.
.....всеки път преди да го видя в корема ми пърхат пеперуди
а когато се видим той е така изпълнен с зло....
толкова ли съм ужасна
че ми го казва нсеки ден
как може да съм толкова глупава и да го обичам толкова силно
DevilWish
05-02-2010, 14:33
Ох измъкнах се пак отново :D нях-нях-нях :D
vagarious
05-02-2010, 14:42
Пуу винаги е така бее ... няма какво да правя и ям като за последно (е..почти 8-) и все не съм се наяла..Тцтц..после се чудя що съм 48765980 кг... :x
6okolad4ety95
05-02-2010, 14:53
тъжна съм :cry:
mArMaLaDkA
05-02-2010, 15:07
Изключително изнервена съм напоследък. Не че си нямам и причини де, ама чак пък толкова ли? :-o
Че и нещо пак ми изтичат парите през пръстите, което не е добре. И как няма да изтичат, като аз постоянно си угаждам? Примерно преди малко ми заминаха едно 3 лв. за натурален шоколад. 8-)
Иии не съм решавала задачи по математика, не ми се и почва де, ама утре трябва да правя контролно, че в петък нали ме нямаше на училище ии... еми 3 страници задачи, егати кефа, честито на печелившите. 8-) Ще видим обаче кога ще решавам, защото след около час ще излизам. 8-)
Маса зле ми е. Задушавам се вкъщи.
Направо като го гледам си и ми иде да му изкрещя "обичам те" .... :smt007 :smt007 :smt007
Glamour92
05-02-2010, 16:30
Сменям си настроенията,мненията и предпочитанията през 10 минути напоследък-нещо твърде нетипично за мен.Нещо странно се случва,сигурно е от слънцето... :-o 8-)
TheGirlNextDoor
05-02-2010, 16:32
толкова толкова толкова е хубавв
като го видя направоооо.....като ме прегърне иии =P~ .....още усещам парфюма му..охх :smt050 :smt050
ScionOfStorm
05-02-2010, 17:06
сам.
всъщност не знам точно, някаква смесица от негативни емоции, която просто е ескалирала от миналия подобен път. :)
просто съм поредна бледа сянка...
//Hatebreed - Unloved
ммм таман се връщам от гората бяхме с компанията там,аве ние сме биро-унищожителиии :grin:
7 л. съм изпил :D (не бех пил толкова никога) :-P
ако има прауписни грешки сори,ама сега не съм в най-грезвото си стъстояние :-D
simba007
05-02-2010, 17:09
Все по-гадно...Ужасно тъжна .....
DevilWish
05-02-2010, 17:15
Кофти ми е, а няма причина :С Не се чувствам щастлива просто.
Отвратително.
Видях го, той... той просто ме подмина.
Знам че не си вдигаше телефона нито беше звънял от 4 дни, но... как така? Поне да беше спрял, поне да беше казал едно "здравей", поне да се бяхме разделили като хората, поне да беше дал някакво обяснение...
Дори нямам думи, с които да го опиша.
Чувствам една огромна празнота... празнота, която не може да се запълни с нищо... не ми се говори с никой, абсолютно с никой...
valdesbg
05-02-2010, 17:21
Саби *голямо гуш, душичке* на линия съм - така че драскай ако имаш нужда от мен!
Иначе аз съм с нови колонки 5+1
Ааа как яко свирят тия!
ScionOfStorm
05-02-2010, 17:23
^ вечер с книга и музика. знам, че звучи сухо, но изкуствата биха помогнали най-много в такъв момент. пробвай, ако имаш силите..
а тоя, за който говориш, явно е поредната мъжка путка. лошото е, че достатъчна цифра момичета им се връзват...
Влади, знам...
Извинявай, ако не ти върна ЛС-то известно време...
*гуш*
И честити ти колонки.
ScionOfStorm, книга и музика - точно това ще е.
А той... не знам дали е такъв, не искам и да мисля какъв е...
Обаче искам да получа онзи последен разговор, защото... ами защото ако бях на негово място щях да го дам...
Искам да го видя, ей така за последно... но едва ли...
... като ви чета мненията и аз май ще се насоча към книгата,
не виждам друг начин да не мисля за него .
Как може така брутално да загърбва чувствата ми ...
това да се разплача пред момче не ми се беше случвало и заклевам се няма да го повторя.....
чувствам се толкова унизена
и все пак го обичам... дори не разбирам
^ Направо споделяме едни и същи чувства...
И аз няма да повторя грешката да плача пред момче... и аз се чувствам унизена... и аз все пак го обичам, защото тези чувства не изчезват така от раз... и аз не разбирам...
justonegirlwithonehope
05-02-2010, 17:59
Бях в кофти настроение, обаче сега чакам моя да се прибере от Пловдив и съм мноооого щастлива. :oops:
ми ядосана съм биха ни изобщоооо :o
soul1199
05-02-2010, 18:04
ох,утре ще е тежък ден,имам 8 часа и тъпата Билогоя.................................... ..........
Леле много го обичам!
Нямам търпение да си го видя утре и да си го нацелувам!
ХаХ това са най-готините 5 месеца в живота ми (че да не кажа и повече от 5 :P ) :---)
ForzaFelipe
05-02-2010, 18:18
Тотално объркан !!!
p3tinc3t0
05-02-2010, 18:26
Малее още не мога да повярвам какво стана днесс. .обичамм то страшно много :smt007 офф и малко тъпо се получи, но той реши така .. евала на момичето, аз лично не бих постъпила така. . :lol:
ох ей сега си взимам един душ и директно в леглото, че едва гледам вече.. утре пак в 6:30 бляхх
DiabolicAngel
05-02-2010, 18:43
По-тъпо просто не мога да се чувствам.Незнам защо го оставям да ме мачка така,защо позволявам той да избухва за всяка глупост,а аз не мога едно проклето мнение да кажа...но това ще се промени.ОБЕЩАВАМ СИ!!! :o 8-)
DevilWish
05-02-2010, 18:45
Шибано ми е.Защото е скукаа...
lipsvashh_mi
05-02-2010, 19:09
някак спокойна въпреки всичко....
напоследък призраци на бивши все изникват та как съм се хилила с изцепките им не е истина :D петък беше егати и шашавия ден,но поне починах тея два дни..
минах пак на по-стара музика и съм надула една супер любима песен и си зяпам през наблюдателницата :-D
http://www.vbox7.com/play:e6e5f4e5
нека всички да се чувстват поздравени :)
LoveRetroMusic
05-02-2010, 19:10
Всичко давам ей сега да легна и да заспя, ама не..
Трябва да правя тея тъпи чертежи, химията и историята
ще останат поне за утре. :smt096 :smt108
kuklichka_bg
05-02-2010, 19:17
злее..физически де :o
инъче съм ок хубав уикендддд :-D
dqvolcheto9
05-02-2010, 19:22
Да най-накрая :grin: :grin: :grin: Обичам теееее обичамм теееееееееееееее :-) :smt007 :smt007 :smt007
Assshley
05-02-2010, 19:30
Баси изпразнялата вечер беше.;// Единственото,за което си мисля е,че трябва да си налягам парцалите и да се поспра малко вече,че съм много айляк ми се струва.
vesito13
05-02-2010, 19:31
Мързелувам, след малко сигурно ще си лягам. Мъжът ми днес ми липсваше, но като знам, че си е мой, м ие пък едно такова щастливо, а бе влюбена съм си :)
bobito_th
05-02-2010, 19:37
блаа..по-скучен ден не е имало. На всички им е някво спекло .. напследък само проблеми .. тъп ден !! :x
Още по-уморена и от преди, милото беше настроен на тема разговори днес, а как ме уби когато стана сериозен и трябвало да ми каже нещо важно без да се ядосвам, а то цялата работа било глупост и все пак се радвам че споделя с мен преди да направи нещо, или пък да ме излъже ...
:-# :-# :cry: :cry: :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 мамка му !
mArMaLaDkA
05-02-2010, 19:56
Посмях се доста, получих и ценна подкрепа от ценни хора, което е май най-важното и изобщо, доста хубава вечер беше. :) Скоро пак ще се повтори, стига да имам време, че тия дни доста материал изпуснах и имам да наваксвам и откъм уроци, и откъм домашни, ама ще съчетая някак си нещата, убедена съм. :)
Баща ми не е особено очарован, че цяла вечер ще будувам и ще решавам задачи(и е прав, де), ама просто съм неорганизирана, а специално тази вечер исках да се позабавлявам, така че... до някаква степен получавам разбиране, за което мога само да се радвам. :)
Честно казано ми се ще да си намеря бележка и за идната седмица, но сякаш е по-добре да си я пазя за последните седмици на юни.
Ии да, струва ми се, че вече почна да ми се изяснява какво искам.
valdesbg
05-02-2010, 20:01
Ааа аз съм по добре. Малко притеснен за една форумка, ама.. да се надяваме че нещата ще се оправят.
Рони - ти пак изчезна като хартиените еднолевки. Поне днес си се забавлявала. Какви задачи ще решаваш?
smiirnoff
05-02-2010, 20:03
Чувствам се страхотно ^^
Той е толкова прекрасен с риза <33
Колко много го обичам ^^
Денят беше много приятен и слънчев.
Трябва всеки ден да е така <3.
mArMaLaDkA
05-02-2010, 20:09
Рони - ти пак изчезна като хартиените еднолевки. Поне днес си се забавлявала. Какви задачи ще решаваш?
сравненията ти ще ме уморят. 8-) Къде да съм изчезнала? Вчера ти писах, теб те нямаше и аз не писах повече, да не ти досаждам. :)
Трябва да решавам задачи по математика, че утре контролно ме чака. :)
Snickers
05-02-2010, 20:10
знам, че съм зле
но аватарът ми от филм ли е?
така, де, имам странното чувство, че съм гледала подобен филм или нещо такова. казаха ми, че е от филм :Д
ама тц, май не е
и ако някой знае, от кой? :Д
valdesbg
05-02-2010, 20:11
Еее сам си ги мисля сравненията :D
Вчера иа з ти писах.. ама теб вече те нямаше.
Нищо де. Решавай сега, аз няма да избягам. Пак ще си кисна до никое време :)
mArMaLaDkA
05-02-2010, 20:13
Ми аз те чаках 15-20 минути и като не писа излязох. Нали знаеш за непоносимостта ми към скайп? 8-)
С теб най-вероятно утре ще се засечем, защото имам наистина много задачи за решаване и ограничено време, така че когато приключа с тях, направо ще лягам, за да мога поне да се завлека до училище. :)
DollDaggaBuzzBuzz
05-02-2010, 20:15
Гадно ми е,тъжна съм и съм ядосана.Докога ще продължавам да се занимавам с него!! Един ден се държи прекрасно с мен на следващият ден не ме отразява..Писна ми!!! Всеки път си казвам край не искам да продължавам по този начин с него,почвам да го избягвам,показвам абсолютна незаинтересованост и в момента който ми каже нещо мило или направи нещо и пак се почва отначало. :-k
valdesbg
05-02-2010, 20:16
Ааа мойта непоносимост е в пъти по голяма. Затова го поглеждам(ако е пуснат) един път на високосна.
Иначе - да, успех на контролното. Стига се мота по разни форуми, ми се съсредоточавай в математиката :-D
Че после пак аз ще изляза виновен :D
mArMaLaDkA
05-02-2010, 20:19
Бе то само форума да беше... 8-) Трябва и телефона да си изключа след малко, че ме бомбардират. 8-)
И така, вече официално: ОТИВАМ ДА УЧА! НАИСТИНА! :lol:
valdesbg
05-02-2010, 20:24
Я да видим?
Проба, проба 1,2,3?
Иначе по темата - супер :)
Сетиха се за мен едни хора, кеф ми е. Пожелавам на Надя да си вземе утре изпита с добра оценка.
И приемам идеи какво да правя тази вечер? Може и някой филм.
Тип DragonFly, The guardian, Sixth Sense, Deja Vu..такива неща :)
Скапана съм. Ужасно много ми се спи. Утре ще е важен ден и ще имам много неща за правене. Само да знаех какво да си облека... Добрата новина е, че скоро ще видя Патетооо :grin: :grin: :grin: И те такава боза ми е в главата на мене.
valdesbg
05-02-2010, 20:51
Все още чакам идеи за хубав филм :-o
Anyone?
филма е мърдър ин дъ фърст с кевин бекона. много як!
матчстик мен с никълъс кейдж също е завъртян. тва е 8-)
ScionOfStorm
05-02-2010, 20:55
еми кофти е работата
беззначителността до някаква степен винаги е...секира.
mArMaLaDkA
05-02-2010, 21:05
Я да видим?
Епа, аз нищичко не разбирам. :lol: Седнах да си видя хороскопа за утре и след малко пак ше ходя да умувам, въпреки че е едно 95% сигурно, че утре някой ще ми обяснява и решава задачите. 8-)
valdesbg
05-02-2010, 21:07
^Знаех си, знаех си, знаех си :D
Вероника - така и така си тук - я кажи някое филмче подобно на тия дето съм пуснал.
mArMaLaDkA
05-02-2010, 21:10
абе, гледай си работата, бе! кадърна си съм, просто ме мързи и просто не съм си чела материала от месец. 8-)
еми Г. ти е дал филми. аз една вечер го разпитвах пак по същата тема и ми препоръча същия (Murder in the First), тръгнах да го гледам, много ми хареса, ама супер ме мързи.
Peaceful Warrior също е хубав. :)
valdesbg
05-02-2010, 21:15
Е и да си ледам работата.. няма да порасте повече :D
Иначе - къде съм казал чене си кадърна?
Пускам и двата да се теглят.. да видим какво ще излезе :)
mArMaLaDkA
05-02-2010, 21:18
е, пробвай. 8-)
а как иначе да приемам това "знаех си"? :-o
valdesbg
05-02-2010, 21:21
Знаех си че ще си намериш причина да се върнеш по някое време. нищо че си имаш занимание :D
Ех любов, любов... :::
mArMaLaDkA
05-02-2010, 21:23
аз от 5 дни все си намирам някакво занимание, само и само да не седна да уча. 8-)
любов, любов, ама към форума. :oops:
valdesbg
05-02-2010, 21:29
Да бе, така ще се измъкнеш. Към форума... :-D
Бате ти трева че пасе - пасе. Ама прекаляваш (:
То ти хубаво си намираш занимания.. ама утре намери оня готиния дето завършва скоро и му кажи да ти обясни задачите. !00 % ще гледа като треснат :)
Иначе.. филмите не искат да се теглят :(
mArMaLaDkA
05-02-2010, 21:32
ще ти се да е към теб. [-(
иначе момъкът повече му върви да пише анализи върху произведения и разни съчинения, отколкото да решава задачи. 8-)
на лошите хора, лоши неща им се случват, нЕма какво друго да ти кажа. 8-)
valdesbg
05-02-2010, 21:57
Е ще ми се, няма какво да го отричам :)
Ти обаче много клиширано се измъкна.. което ме кара да мсиля че съм на прав път. Все пак нали сме женени.. поне малко не ме ли обичаш?
А кармата не ми я пробутвай на мен.
Нали си на училище е, няма ли да спиш?
Невероятно щастлива ,на седмото небе съм . Имам си най-готиното момче на света .Обичам го :smt007
Priceless
05-03-2010, 03:13
Шибана, гадна, нечовешки ужасна първа смяна ... ОФФФ .. едвам си държа очите отворени .. ужасно е.
Едва издържам вече, всичките ми нерви са на последна степен ... Искам вече да е утре и да пътувам за вкъщи ... А трябва да минат толкова неща, конторлното по право, управление, математика бляк ... Тази седмица няма да стъпя на нито 1 лекция :x
smiirnoff
05-03-2010, 04:50
Деба, станах рано, щото тия не знаят к'во е да пазиш малко тишина о.О
Довечера и аз така ще направя, да видим колко ще ѝ е хубаво. Гъска.
Имам да уча, цялата България трябва да знам, което е сравнително лесно, ама като ме мързи супер много .. о.О
Пфу.
Сега ще се натъпча с бонбони, за се държа поне 2 часа, после може да легна, АКО МИ ОСТАНЕ ВРЕМЕ .. :/
И искам да ми се обади, да го чуя иии да се видим днес ^^.
gLypChenCee
05-03-2010, 05:51
:smt050 I N L O V E again :smt007
DaemonBoy
05-03-2010, 06:38
Недоспал, уморен...
Assshley
05-03-2010, 06:56
Пия си кафето обаче тази дрисла ми лази по нервите всеки път,когато си вляза в facebook-a,защото не се спира! :x Хмм не искам да се ядосвам от сутринта,защото целия ден ще ми тръгне накриво .. който и без това трябва да е ужасен ..
+ Прибрах се по рано от даскало :)
- Спи ми се :(
+ С моя правим 5 месеца :)
- Днес няма да се видим,защото съм на серенада :(
+ След малко си лягам :)
- Едва ли ще успея да се наспя :(
Общо взето така 8-)
sian4eto
05-03-2010, 09:50
суупер ако не броим това че ми е жега :D
tweettyy
05-03-2010, 11:05
Влюбено 8-) :-P
kindergarden
05-03-2010, 12:24
разочарована съм от софийския аутлет...апфу 8-)
вчера беше голям сеир със снимката...всякакви неща ми завираха по всички дупки :lol:
днес вече съм пребита...та не ми се мисли довечера на какво ще мязам 8-)
общо взето съм в депресия....няма начин....тея дни все си повтарям що за провал съм и колко съм грозна и мамка му нямам летни обувки :booooomb: :(
Converse333
05-03-2010, 12:45
Ужасно ми е гадно.
Всичко е тъпо и умирисано. :booooomb:
Блааа... :(
Звучи доста депресарско, но в момента така се чувствам. 8-)
Priceless
05-03-2010, 13:03
общо взето съм в депресия....няма начин....тея дни все си повтарям що за провал съм и колко съм грозна и мамка му нямам летни обувки :booooomb: :(
И аз съм така.
Преди малко се разревах, шото, видиш ли, съм прекалено висока, за да нося токчета 8-) А са пуснали невероятни летни обувки с токчета ...
vikitolove
05-03-2010, 13:23
компа ми се ебава и сп мн приличам на бабичка :D :-D итова го осъэнавам чак сега :D :D
искам си старите пон когато имах трен :grin:
имам нови обувчици :grin:
трябва да уча :?
на репетиция съм :grin:
абе опщо вэето като иэключим 2-3 неща съм OК
twa be6e nai-bavno napisaniq mi post ever :D :-D
Цикламения ми лак почти свърши :shock: Направо ми се плаче :-x
Сега с какво ще си лакирам капачките на цикламените сандали :-o :o Трябва да звънна на русото да ми донесе нейния,че тия бели капачки ме побъркват :?
А иначе си ми е яко :) Моя пак успя да ме разлигави за 5 минути 8-)
Като знам,че довечера и моите шматки ще ме разлигавят на серенадата ... Направо не ми се мисли к'во ще е 8-)
Онова диване и то тряя почерпи щот след година и малко най-после си взе книжката :) Малко ме е страх да се возя при него,щот като се сетя колко яко размаза Мерцедеса и ми става лошо ама ... Важното е,че тряя почерпи 8-)
Оф баси натоварения и шантав ден ... Направо нямам търпение да свърши 8-)
П.П.Лили,аз съм виждала момичета по 1,80+ с токчета,а ти се притесняваш :-D Я да не ти пука 8)
DollDaggaBuzzBuzz
05-03-2010, 13:43
Lonely :(
Надявам се тази вечер всичко да е наред,и да не се нервя и да страдам пак.. :-o
vagarious
05-03-2010, 14:15
Бля бля бля ...
Тъпо ми ее ... и .. самотно. :(
dqvolcheto9
05-03-2010, 14:24
Мали 3 часа целувки лелел..Боже немога да го повярвам още :grin: :-)
Snickers
05-03-2010, 14:25
:smt049
DevilWish
05-03-2010, 14:33
Перфектно супер бързо си научих и милото идва след 5 минути :) може ли да съм по-добре :) Да може - ако времето не беше толкова гадно .. ;)
DollDaggaBuzzBuzz
05-03-2010, 14:33
Малко по-добре,след малко излизам и се надявам вечерта ми да е хубава :-)
TheGirlNextDoor
05-03-2010, 15:23
единствентото нещо,за което мисля е кога ще го видя отново :-| :smt050
kindergarden
05-03-2010, 15:52
И аз съм така.
Преди малко се разревах, шото, видиш ли, съм прекалено висока, за да нося токчета 8-) А са пуснали невероятни летни обувки с токчета ... пък моят грозен крак не ще да се навре в никоя готина обувка на висок ток!!! :-x :-x :-x
lipsvashh_mi
05-03-2010, 16:05
пффф ама някои хора не се научиха,че да пробутваш номерата си на различни хора не върви и рано или късно биват зарязвани тц тц...1 и също нещо се повтаря за 4-5-6 път в рамките на мнооого кратко време....милите,но както и да е..
скапана съм-от 2 до 5 и 30 съм била на уроци,а от 7 до 1 и 30 на даскало...сега уча за контролно уж,но ме мързи де-ще се стегна..иначе съм повече от великолепно-обичам ятази госпожа,тоооолкова е прекрасна ...ихихихи и кой се сдоби с нещо мн мн важно-аз..
http://www.youtube.com/watch?v=hnva87EIEmw&playnext_from=TL&videos=_YlCFSzWkGU
поздравче за всички :-)
soul1199
05-03-2010, 16:53
леле Иван се сетил за мен,учудващо :)
smiirnoff
05-03-2010, 17:13
баси тъпото
Priceless
05-03-2010, 17:45
Скукааааа ... :? Шибаните му 10 минути текат от 2 часа ;Х
p3tinc3t0
05-03-2010, 17:48
Пфф ужасно се чувствам.. толкова да е нагъл.. утре просто само да посмее да идва да ми се извинява и да ме прегръща. . нека се осъзнае малко.. ей това е то да нте дзнаеш какво искаш. .
Assshley
05-03-2010, 17:48
Обикаля ми се по магазини .. харесала съм си толкова неща. 8-) Тоя не ми е звънял неска.Дано се сети да ми се обади .. Апък аз имам толкова за учене,че ще пукясам.;//
Много добре. Бях навън - гондоли, тем подобни.. С него може да се каже, че се оправихме, макар че винаги, когато се сетя за него все нещо ми тежи - така е като нямаш пълно доверие на някой! :?
DqVoLsKoJeLaNiE
05-03-2010, 18:05
Зле... онзи моя глупак тръгнал да ме проверява :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Майко,от петък имам чуството,че летя просто,незнам къде се намирааам.Заклевам се,действа ми като някъв брутален наркотик,не мога да дишам без него,издържам даскало само щото знам че после ще го видя...Даже не съм мислела,че мога да се чуствам така...
тая тема требва да се прекръсти на 'любовни терзания'
smiirnoff
05-03-2010, 18:17
С какъв хубав зелен лак се лакирах <3
Толкова е .. цветен о.О (<3)
Искам утре на класното да се справя отлично, защото накрая на годината с тия шитави изпити много ще забия о.О
Пфу
Поне няма да уча по нищо друго.
После след училище дано да излезем .. и дано е с хубава риза <33
^^
Доста ме боли глава. Мисля да глътна нещо силничко и да се ориентирам към филм, то се е видало, че днеска е празен ден. Ами много ме е яд за тая малка долна мастийка. 'Баси, не може ли само веднъж в тоя моя мизерен живот да направя на някой мръсно, ама мнооого мръсно, както си му е реда.
XTREMEFREERIDE
05-03-2010, 18:30
Толкова хубаво не ми е било от много време. <3
ScionOfStorm
05-03-2010, 18:46
The duskfall - Tune of slaughtered hearts :>
Оххх, защо т'ва същество така ми яде нервите сега. Как да си легна като може след 20-тина минути да ми се обади? Еййй, как да не го заобича човек?
DevilWish
05-03-2010, 19:12
супер яко.Обичам си бебчето повече от всичко на тоя свят :-)
sian4eto
05-03-2010, 19:14
вече съм зле някакво ми е кофти :? :( :(
как може да съм такава бъзла, просто не знам...
ужасно тъпо е, знам го, но просто не мога вече, не мога и така, не знам, все едно.
mArMaLaDkA
05-03-2010, 19:28
Нищо не е наред. Не разбрах кога всичко се обърка така, но е факт.
Единственото хубаво нещо в момента е, че целият град е зелен, супер е успокояващо. Второто хубаво е, че имам подкрепата й. Но докога? Не е далеч момента, в който тя ще замине за продължителен период от време далеч от този град и... да. Тогава вече ще съм абсолютно сама.
(sun) ye ye ye ye ye ...... :grin: :grin: :grin:
има едно момиче на моя етаж. и.. някакси я харесвам още преди да сме се запознали. а мисля че и тя ме харесва. но се притеснявам да отида и да я заговоря. все има някакви тъпи приятелки около нея. голяма бъзня съм но няма да е задълго. съдбата обича смелите!! скоро...
има едно момиче на моя етаж. и.. някакси я харесвам още преди да сме се запознали. а мисля че и тя ме харесва. но се притеснявам да отида и да я заговоря. все има някакви тъпи приятелки около нея. голяма бъзня съм но няма да е задълго. съдбата обича смелите!! скоро... 8)
:? Нещо малко по малко се пропуква.
Не е същото. Нищо не е същото - отношението, разговорите, усмивките и погледите. Има нещо дяволски сбъркано в общуването ни, но се чувствам прекалено зациклила, за да разбера какво е. :( Дам, сигурно се дължи на спора от миналата седмица, но не е като да не сме се карали и преди.
Не знам, ама лошото е и че не мисля, че си внушавам. Не искам да губя приятелството й -.- .
И проблемът не се появява само докато сме двете, което май е най-лошото. T_T Оф, толкова ми е тъпо, безчувствено, скапано и търъръ, че не виждам смисъл да седя будна, лягам си. И без т'ва тая първа смяна ме изцежда.
'Баси. Един ден спокойствие нямам, все нещо ще се обърка. T_T
Ебати тъпата караница днес.
Трудно ми беше дори да си изкажа доводите без да се смея.
kuklichka_bg
05-03-2010, 20:32
изморена,имам още да уча,ама просто не могааааааааа повечееееееее :-s :-s ](*,) сутринта дано ми остане време да видя пак малкоо
ShtrudeL
05-03-2010, 21:13
Празно
Зле... :-k
Стегни се ,винаги има и гадни моменти ,но хубавото е ,че рано или късно нещата се оправят. :smt056
По темата : Много съм влюбена . Толкова много емоции се крият в мен в момента .
BlueKnife
05-03-2010, 22:08
мноо, ама мноо ми се спи, ма..
Самотно... отвратително, чувствам се... слаба.
тая тема требва да се прекръсти на 'любовни терзания'
Aaa не е вярно :)
По темата:
Един кретен ме ядоса с думите "Баааси яките ц*ци ... "
После пък на серенадата останах без глас :)
Моя естествено ме ядоса и то точно на 5-я ни месец и що?!Щот не излязох навън ... Ама как да изляза - бях на серенада все пак :?
И така общо взето :-D
Един приятел се опитваше да ме накара да повярвам,че съм го харесвала още от преди онези случки,но не става и така :-D
Утре искам да отида на даскало и да си го изкарам на онова мойто слънчице ... Не искам пак да го разплаквам,както предишния път,но със сигурност ще го накарам да ми се извинява доста дълго :?
Доволна съм .. Днес е денят, заминавам сиии ... И косата ми се е получила много добре, дано само и в университета нещо не ми развали настроението, че мога да стана многооо лоша :D
все по загубена се чувствам ...
като болна
Чуствам се самотен и пренебрегнат!
DevilWish
05-04-2010, 05:45
Тъпо майка ми ма ядоса от сутринта още- не е сефте.Пфф и след малко тръгвам на даскало.
Отвратен, самотен, тъжен и като цяло ми е много зле. :-k
RussianStandard
05-04-2010, 06:43
Недейте така бе хора.
Бъдете оптимисти ;) .
Пт: Чувствам се странно, в смисъл имам чувството, че ме забравя.
тази вечер вали сняг :grin:
gLypChenCee
05-04-2010, 07:02
Хем ми е супер тъжно.. хем супер щастливо.. едно объркващо такова..
Самите.. самите чуства които изпитвам са толкова дезорентирани и толкова объркани ..
RussianStandard
05-04-2010, 07:04
Хем ми е супер тъжно.. хем супер щастливо.. едно объркващо такова..
Самите.. самите чуства които изпитвам са толкова дезорентирани и толкова объркани .. same
Assshley
05-04-2010, 07:32
Хахха как се подреди сама тая. :lol: С нейните камъни по нейната глава .. е няма такива тъпи момиченца.Пак ги оправих нещата. 8) Хич не ми се ходи на даскало,пуши ми се апък нямам 1 цигара и ще полудеяяяяяя.;//
vagarious
05-04-2010, 07:49
Аз пък се върнах вече от даскало .. отидох за няма и 20мин, през повечето време седяхме отпред. 8-) Сега си пия кафето и размишлявам над някои ваажни елементи за утре. :? :)
Получих страхотен СМС и в момента съм на седмото небе :-P :-P :-P :-P :-P
Все така слаба... изтощена...
Просто искам да дойде сряда, че да се осъзная малко...
И като гледам часа... май трябва да тръгвам за даскало...
Отвратен, самотен, тъжен и като цяло ми е много зле. :-k
Тъпи, смотани пароли .... :-x :-x :-x :-x Заради тях какво ли не можеше да стане ... :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Ужасно ,а и този корем не спира да ме боли . Дори и с милото не ми се говори . :x
Priceless
05-04-2010, 10:13
Оф, боли ме главата, спи ми се, гладна съм ..Само да избутам утре ии ... всичко ще е наред :smt007
p3tinc3t0
05-04-2010, 10:51
Спи ми се. .объркана съм.. как да му простя бе. .мамка му.. и да се правя че нищо не е станало.. офф толкова много искам всичко да си е както преди. .защо трябваше това да става.. :-# :-# не искам да го загубя дори и като приятел, прекалено много го обичам и уважавам
lipsvashh_mi
05-04-2010, 10:51
весело ми е...бяхме на деня на отворените врати на софийския университет и беше изключително интересно....страшна база имат значи...почнах да се зарибявам бавно,но сигурно...
иначе съм леко притеснена,но какво от това-майната му...и да не стане нищо ,няма да си изям ушите..мисля :D пък ако са ок нещата-в моя полза...
пф имам да уча за контролно за утре ,в същото време си давам главата,че няма да го правим,но ще седна да видя нещата де....
пък те утре завършват и сме на изпращането...хихи имаме си знаменоска от класа :)
mArMaLaDkA
05-04-2010, 11:08
Намери се кой да ме развесели още в 7 часа и оттогава досега все така е. :)
утре ще ми е първото изпращане на абитуриенти в това училище 8-) и ми е малко кофти, както всяка година. ;\ и аз не знам защо, просто има нещо тъжно в цялата работа. 8-)
ии да, нещата взеха да се оправят малко по малко, както винаги става, но естествено, преди това трябва да се отчая. 8-)
и ми е супер готино. някак си... бе нещата си идват на мястото, това е то. 8-)
vikitolove
05-04-2010, 11:53
всичко за утре е готово :grin: ще стане сп яко
так че съм супер :grin:
Мразя да сънувам такива объркващи неща... Беше хубав сън - всичко, за което мечтая от доста време: на него да му пука !! Но все пак ми скапа настроението, защото това май няма да се превърне в deja vu , за което ще разказваме на внуците си :? (Избива ме на романтика - шииит !)
И всеки път, когато го видя, си спомням за допуснатите грешки. Лошо... :(
А не мога да кажа и на приятелите си, защото не искам те отново да започнат да ми повтарят, че съм влюбена и други изцепки в стил броукън хартид гърл, защото наистина ми писна да съм такава. Да, това не беше споделена любов, но все пак си имам спомените, колкото и скапани да са някои от тях... :)
Оф, добре поне, че я има файтърски настроената Малина :-D :smt007
Priceless
05-04-2010, 12:41
Майко .. бруталнияяяяяя сън :lol:
vagarious
05-04-2010, 13:04
Мм какво по-добро в този прекраасеееннн, слънчеввввв майски деен от радио Фрешш на уредбатаа .. кафенцее и хубава музичкаааааа ... :smt026 :smt001 :smt038 Йес бее ... 8-) Лудницаа .. хахах издивяла съм. :grin:
Priceless
05-04-2010, 13:19
И естествено се намери кой да ми развали настроението ... няма проблем;)))
Роклята ми е страхотна!!! :grin:
DollDaggaBuzzBuzz
05-04-2010, 13:21
Вече не ми пукааааааааааааааа !!!! :grin:
mArMaLaDkA
05-04-2010, 13:25
Роклята ми е страхотна!!! :grin:
Извинявай, че наглея, но може ли снимка?
И какво стана с обувките, смисъл, ще можеш ли да си ги носиш(че нали по едно време имаше лека травма), колко са високи и така нататък. :)
У нас имам духове.
врата се затваря без да има течение.
iiordanova
05-04-2010, 13:31
:grin: Ммм .. чувствам се шантаво , объркано!
Хем съм адски щастлива , хем съм малко тъжна. : )
Абе , майната му на всичко и всички.
В момента се чувствам прекалено натоварена .. имам нужда от някого , за да му споделя.
Гррр .. 8-)
^^ Май проблемът започва да се решава. Даноо, омръзна ми да се чувствам гадно :?
Ох, колко хубаво ми стана като го чух това "Моето момиче" днес. И тези сини очиии -.- ... Пхах, има нещо в цялото това дразнене, което определено ми харесва. 8-) Т'ва, че сме като куче и котка взе да ми допада 8-)
Готин ден, мноого готин. 8) Видях и другия идиот, ухили ми се идиотски чаровно, после най-невъзмутимо си вървях зад него и го зяпах нагло, сякаш няма нищо по-нормално от това да го следя. 8-)
Ама утре контролно. х.х Пак. Аман.
И ми се спи адски много.
ScionOfStorm
05-04-2010, 13:49
на някои фронтове - зле
но една приятелка много ме вдъхнови днес. много (: тъй че - на други добре.
и една песен ме измъчва и горчи.
чувствам се пренебрегната.. :-x :x :x :x :-x :-x :-x
и гладна ;с цял ден не съм ялаа.. ;сс
ама чувството за пренебрегнатост надделява ;хх
vikitolove
05-04-2010, 13:53
коя песен?
наспата,наядене :grin: не съм си научила,ко пък :D мързи ме като за световно :D и ми се яде сладко :D и отивам да си хапна мляко с ориз :grin: :grin: :grin:
soul1199
05-04-2010, 14:03
утрееееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Kukumqvka
05-04-2010, 14:24
Едно такова никво ми е,не знам .. иначе днес беше хубаво,изпратихме 12 клас,много хубави хора, бармани,готвачи,сервитьори ,спортисти,артисти и поети 8-) Ех това ПГХТ.
vagarious
05-04-2010, 14:30
Малко по малко се изпълвам с надежда за нещо, което ми е пределно ясно, че няма да ми се случи. :? Не трябва..мне, мне .. изобщо не трябва. :x Само аз си знам колко мразя този период. :? ](*,) :
ScionOfStorm
05-04-2010, 14:30
коя песен?
http://www.youtube.com/watch?v=B-A-4NQfFRs
:)
TheGirlNextDoor
05-04-2010, 14:50
гладна съм,излиза ми се,трябва и да уча пхх :-o
искам искам да е утре и да го видя :smt050
DevilWish
05-04-2010, 15:07
Днес беше хубав ден, след това бях бясна, но ся съм просто ок.Искам да ям :Д
soul1199
05-04-2010, 15:14
добре съм :)
Искам някой да ми каже, че трябва да направя това и това и то да бъде правилно, и да е лесно. Искам и всичкия тоя гняв в мен да го няма, да мога да кажа на някой какво ми е и да ме разбере, и да ми олекне. От супер много време си стаявам разни неща в мен и скоро ще се побъркам.
DqVoLsKoJeLaNiE
05-04-2010, 16:14
Страхотно!! Утре-часове по 20 минути и после-директно на село...не ми се бият 3 часа път, но дано си заслужава. :grin:
Priceless
05-04-2010, 16:27
[18:47:05] ... says: xahxhxaxah int li me
[18:47:05] says: spored teb
[18:47:09] says: ne me ebe
[18:47:09] says: vs ste
[18:47:13] says: edni i sashti kurvi
[18:47:17] says: maika vi dolna
Еми .. как да съм .. и аз да търпя това ли ?! Еми .. няма да стане..
Не беше яко... Баше тъпо.
Кога тая ще спре да мрънка?! Мечтата и се сбъдва, а тя...
Пфф. Глупави хора - искат нещо, ревът за него, тръшкат се (даже и по форумите), а когато го получа - пак великия проблем. Тц. Лошави. Лошави.
vagarious
05-04-2010, 16:35
Искам..искам..искам..искам веднъж да получа това, което искам.Искаааааамммммм ... ама няма да имаамм това, което искамммм .. :( :( :( :( Офф..побърквам се от неправилни мисли..защоо бе *майка му стара* ?!?!?!?!
DevilWish
05-04-2010, 17:07
Така го обичкаммм
mArMaLaDkA
05-04-2010, 17:11
Празно ми е, нещастно ми е, самотно ми е. Явно ми се е доспало, затова на бегом се отправям към кревата.
vesSynkaa
05-04-2010, 17:15
Ох бати тъпия ден :? Цяял ден ме цепи адски много главата,
трябва да пиша историческо есе,утре имам контролна по математика,
а изобщо не съм решила нито една от взетите задачи до сега..трябва да ставам рано утре , да решавам задачите,да ги разбера,за да мога да изкарам 6 и да ми остане и 6 за годината :? Ужас :?
Утре последен ден,някои у-ща няма дори да учат,ние контролна ..
Бахти ужаса :?
нямам думи да опиша....защо всеки гледа материалното :-x
Assshley
05-04-2010, 17:21
Супер ми е умряло .. искам да го чуя.;// И ми се спи ..
DevilWish
05-04-2010, 17:54
Рева.С 1на дума може да ме разруши :(
Biskfitka
05-04-2010, 17:57
Ужасно,ужасно! Много съм самотна,искам си го :( :( :( :( :(
dqvolcheto9
05-04-2010, 18:26
Ох мишлето ме умори днеска :-) В даскалото беше суперско. Утре намалени часове -перфектно :grin: :grin:
Priceless
05-04-2010, 18:31
Направих си една самостоятелна разходка из града. Добре ми се отрази. Можеше още, ама рискувах вече да бъда отнесена от някоя кола.
vikitolove
05-04-2010, 18:34
коя песен?
http://www.youtube.com/watch?v=B-A-4NQfFRs
:)
мс
бил ми се сърдел :? се ми е тая
без глупостите му съм чудесно просто :grin: само дето и токчетат не мога да си обуя :? ама ще го преживея :D
vagarious
05-04-2010, 19:05
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Дано поне утре денят ми да е хубав(както се и надявам де :oops: ) .. уф .. :(
sadboy95
05-04-2010, 19:15
Чувствам се прецакан и самотен както винаги .
mArMaLaDkA
05-04-2010, 19:21
^ sadboy си, затова. 8-)
С глупости се занимавам, по-глупава ставам, но поне ми е весело. 8-) Имам да си допиша глупавото домашно и после ще лягам да спя, вече наистЕна. 8-)
Странно, зле, самотно.... :-k :?
YouMakeMeSmile
05-04-2010, 19:24
като идиот..
Много ми е зле. Между чука и наковалнята съм. И утре сигурно няма да ходя и... цял ден ще ми се реве като знам какво пропускам. Знам, че съм глупаво сантиментална, но все пак най - любимите ми хора са там.
Видях се с господина. Отдели ми много повече време, отколкото очаквах. Пак беше долнопробно и отчасти унизително, но май не само съм свикнала, ами може и да вземе да ми харесва.
DollDaggaBuzzBuzz
05-04-2010, 19:53
Яко ми е !!! :grin: Май без него ми е по-добре,много обичам да му доказвам,че не е незаменим !!
soul1199
05-04-2010, 19:54
Утреее... :grin: Ще го видя :oops: и ще си взема книгата и освен тва има и мн други неща.:) Леле трябва пак да си преговоря по История,че утре ще ме изпитват,ама ме мързи :( ......
soul1199
05-04-2010, 19:55
Утреее... :grin: Ще го видя :oops: и ще си взема книгата и освен тва има и мн други неща.:) Леле трябва пак да си преговоря по История,че утре ще ме изпитват,ама ме мързи :( ......
sladur4etyYy
05-04-2010, 20:02
оф, постоянно съм гладна!!! :booooomb: :D не знам с какво да си заситя глада. все не ми стига.
иначее днеска почти нямаше часове, утре изобщо няма. просто супер 8) да се надяваме, че вечерта ще стане яко и няма да има гафове.
kuklichka_bg
05-04-2010, 20:03
скапана,супер тежък и дълъг ден и имам още да уча,ама вече не могаааа...ядосвам се малко,че и плановете ми за утре и изцяло за ваканцията се провалиха...пфф
soul1199
05-04-2010, 20:11
Ся си мисля за днеска,като чух гласа му и ми стана мега якото и после в дск полудях. :razz: Преди малко му писах смс,би трябвало да ми се обади,чакам до тела. 8-) Нищо не погледнах по История,а трябва да спа,да съм хубава утре 8-) :oops: 8-)
eclipse06
05-04-2010, 20:17
Объркана.. Ами ако просто подсъзнателно съм го идеализирала и той не е толкова съвършен? Да, имам навика да го правя.. Но кой не го прави, амм? :) Истина е, че харесвам всичко в него, дори и недостатъците му, но до кога ще трае това? И без това не събрах смелост да бъда с него, по-добре да престана да го мисля и да го пусна да си живее живота (не че сега съм го спряла де..). А защо ми е толкова трудно?
soul1199
05-04-2010, 20:19
до ся говорихме :oops: леле този глас ме подлудява :oops: охх,неиздържам,за ко тряа чакам до утре 8-) апф лягам си :)
valdesbg
05-04-2010, 21:44
Абеняма ли живи по това време на денонощието?
Иначе на мен ми е скучно...
Не много добре :(
много грозна вечер,шана
моето положение е циклещо,абсолютно няма кво да правя
Мамка му ,не мога да мисля... уфф 8-)